PDA

نمايش نسخه نهائي : واقعيت چيست؟

بنده خدا
Tuesday 26 September 2006, 03:05PM
به نام خدا
سلام عليكم
جواب بديد.
در جامعه كنوني ما غلو و شرك بسيار بيشتر از قبل قابل احساس است .همه چيز شده است عشق و توسل به ائمه اطهار و گريه و زاري به درگاه اين امامان ،حاجت گرفتن از آنها به گونه اي كه هر سال اين شو ر و شوق و عشق به اهلبيت بيشتر و بيشتر مي شود .اين عشق به اهلبيت مردم را از ياد خداوند،تفكر در قرآن،
و كمك به فقيران و مستمندان و..... حتي انجام واجبات باز داشته چه بسا ديده شده افرادي كه در هيئت زنجيزني حضور داشته و هنگام نماز آن مكان را ترك مي كنند .
ماه محرم كه مي رسد مردم با تبل و زنجير و علم و با چهره اي سرشار از غم به سوگواري مي پردازند و بهترين زمان براي براورده شدن حاجات را اين زمان مي دانند .
چرا؟
به جاي اينكه اينهمه بگوييد همه بيايد در غم سالار شهيدان شريك باشيم و مردم را به صورت مكرر دعوت كنيد چرا نمي گوييد نماز را به موقع بخوانيد چرا نمي گوييد نبايد عمل مستحب را جاي واجب گذاشت چرا نمي گوييد كه.........
چرا بهرمندي از قرآن كتاب هدايت اينقدر متروك شده ،چرا به جاي قرائت قرآن و تدبر و تعقل در معني آن بايد به زيارتنامه ها و كتاب هاي كه هيچ كلام آنها با كلام خدا عزوجل(قرآن) سازگار نيست و شرك است هجوم آورده شده .
چرا ما حاجاتمان را از خدا عزوجل نمي خواهيم چون اينقدر گناه كرديم كه فكر مي كنيم شايد خداوند(عزوجل) ما را نبخشد!!!!!!!!!! .چرا ائمه را واسطه مي گيريم ؟چون آنها به خدا(عزوجل) نسبت به ما نزديكترند و مي توانند خداوند(الرحمن الرحيم) را راضي كنند كه از سر گناه ما بگذرد!!!!!!!!!!!
ريشه اين تصورات غلط چيست ؟
سوال من اين است كه خداوند عزوجل مهربانترند يا بندگان او امامان و پيامبران؟
خداوند عزوجل به ما نزديكتر است و نسبت به ما شنوا و بيناست يا ائمه و پيامبران؟
خداوند قادر به براورد نيازهاي ما است يا ائمه و پيامبران؟
جواب سوال ها بسيار واضح است و حتي يك بچه دبستاني هم مي تواند به آنها جواب دهد ما پاسخ آنها را بلديم اما به اين پاسخ ها ايمان نداريم.
از اينكه خداوند مهربانتر از هر موجود زمين است شكي نيست اما ما فكر مي كنيم وقتي دچار گناه مي شويم خداوند ما را نمي بخشد واگر به ائمه متوسل نشويم از گنهگاران مي شويم .به همين دليل روي به ائمه مي آوريم .
اي( امام حسين-امام علي –حضرت رقيه –تمام امامان و امام زادگان) تو از خدا بخواه ما را ببخشد !!!!
اي امام حسين حاجت مرا برآورده كن!!!!!
اي امام حسين مريض مرا شفا بده !!!!!
اين دعاهاي شرك آميز سر زيان هاي همه ما است ما نبايد در اين دعاها مخاطب اصلي را امامان بدانيم بلكه بايد مخاطب اصلي را خدا بدانيم .مطمئن باشيد هرچيز را از خدا بخواهيد (از ته قلب) خدا به شما مي دهد و اگر هم ندهد حكمتي در كار بوده !
اما ما اگر دعايي به درگاه خدا كرديم و جوابي نشنيديم روي به ائمه مي آوريم و با اين تصور غلط كه آنها حرف ما را بهتر مي شنوند و نيازهاي ما را بهتر مي توانند به خدا بگن!
با اين تصور غلط خدا را دور تلقي كرده و ائمه را نزديك .
يكبار ديگر مي گويم شيوه دعا كردن ما نبايد به صورت بالا باشد .چرا از امام حسين بخواهيم ؟چرا از خدا نخواهيم ؟مطمئنا مي گوييد چون ما اينقدر توبه كرده و دوباره گرفتار گناه شديم و مي دانيم ديگر خداوند دعاي ما را برآورده نمي كند ؟يعني درك شما از مهربانترين مهربانان اين است بدرستي كه اين درك مشركين است.
آيا بهتر نيست به جاي گفتن
اي( امام حسين-امام علي –حضرت رقيه –تمام امامان و امام زادگان) تو از خدا بخواه ما را ببخشد !!!!
بگوييم
اي خداي مهربان به حق (امام حسين-امام علي –حضرت رقيه –تمام امامان و امام زادگان)گناهان ما را بخش.
آيا بهتر نيست به جاي گفتن
اي امام حسين مريض مرا شفا بده !!!!!
بگوييم
اي خدا مهربان به حق (امام حسين-امام علي –حضرت رقيه –تمام امامان و امام زادگان) مريض ما را شفا بده.
«يا من اسمه دواء و ذكره شفاء و طاعته غني»
اي علما !اي آخوندها شما چرا؟
به جاي اينكه به منبر رفته و از طرز شهيد شدن امامان مصيبت خواندن براي آنها و روضه خواندن سخن بگوييد به مردم بگوييد كه اين دين اسلام نيست .بگوييد چرا نمي رويد راجع به دينتان تحقيق كنيد تا بدانيد چه دروغ هاي كه به شما نگفتند !!چرا به مردم نمي گوييد كه امام حسين چرا شهيد شد براي چه شهيد شد؟
فقط بلديد(بعضي ها)به مردم بگوييد كه امام حسين چگونه شهيد شد؟در سال شما هزاران بار اين مطلب را ميگوييد؟لذت شما در اين است كه مردم با حرف هاي شما گريه كنند .حالا به هر قيمتي كه شده و بعضي ها ديگر قبل از حرف زدن فكر هم نميكنند ،مطالبي مي آورند كه حتي علماي آنها هم آن را شرك مي دانند .
در قيامت جواب خداوند را چه مي دهيد؟
اي خواننده محترم بدان چيزي كه از دين به شما مي گويند معلوم نيست حقيقت داشته باشد چرا شما هر چه آخوندها يا علما بگن عمل مي كنيد چرا درباره مذهبتان تحقيق نمي كنيد؟
بدانيد خيلي چيزها است كه از ديد شما مخفي است بايد بريد دنبالش در اصول دين تقليد جايز نيست بايد تحقيق كرد.
دلم مي خواهد كه نظرتان را بدهيد به امان خدا

ديوونه
Tuesday 26 September 2006, 11:38PM
بنده خدا:
حتما نظرم رو میگم.
اولا که جبهه ات رو مشخص کن که ما بدونیم از چه زاویه ای باهات بحث کنیم.

من به عنوان شیعه علی ابن ابی طالب خدمت شما عرض میکنم که ما اینطوری دعا میکنیم:
همون که خودتون گفتید:
خدایا به حق امام حسین علیه السلام مارا شفا بده / نه اینکه امام حسین ما را شفا بده.
(برای درک بهتر حرفهای من میتونید به معنا و مفهوم زیارت جامعه کبیره مراجعه کنید)
اگر خلاف صحبت من اونجا بود بیا باهم دعوا کنیم:D

این نکته رو هم توجه داشته باشید که توی هر مذهب و هر قشر از مردم انحرافاتی وجود دارد که باید اصلاح بشه و ما قبول داریم.
ولی اصلا اون مذهب و توصیه امامان مد نظر بحث است.

اگر خیلی دوست داری در مورد اشخاص صحبت کنیم من حاضرم هزاران مثال از کشورهای غیر از شیعی که سفر کردم رو براتون بیارم و باهم یخورده بخندیم:P

ارژنگ
Wednesday 27 September 2006, 03:31AM
ایشون ظاهرا یکی از همون افراد سابق هستند !
که حالا آیدی و احیانا مکانشون رو عوض کرده اند !
می آیند یکی دو پست می زنند و یک حرف بی منطق و غیر مستندی را می گویند ،
و بعد یا ناگهان غیبشان می زند !
و یا اینکه در دستگاه تکرار مکررات ِ رفقای سابقشان ! می چرخند !
بدون هیچ بازدهی ای !

ياور
Wednesday 27 September 2006, 06:29AM
خاك بر فرق اسارت !!؟؟

نمي دانم كه اسمش را چه بگذارم

خودفريبي !!

خود را به ناداني زدن !!

تصب ياجمود

دكانداربودن

ووووو

هرچه كه هست اينها همانند روز روشن است
اما تنها خفاشان هستند كه از برابر نور خورشيد تابان فرار مي كنند !!

يا الله