نمايش نسخه نهائي : در استقبال ماه مبارک!
nogodman
Sunday 24 September 2006, 11:16PM
صرف نظر از مشکلاتی که اشرف مخلوقات عالم (الکل) برای معده ما ایجاد کرده و کم طاقتی ما در فراغ آن یکی مخلوق بی بدیع و دوست داشتنی (سیگار)، نام گذاری مراسم و مناسک این ماه رمضان به «ضیافت الهی»، خود مانع عظیمی در بهره برداری ما از این ماه می گردد!
اینکه حضرت آقا ضیافتی ترتیب داده و در مقام صاحب خانه، دست عنایت بر سر مردمان کشیده و از عادات «بس بسیار انسانی» آنها طلب بخشایش می نماید!
امیدست که روزه داران گرامی، به وقت افطار برای هدایت ما دعایی بخوانند که ما که به جهت خواست الهی گمراه گردیده ایم، از آتش و عقوبت جهنم رهایی یابیم! گرچه ما جهنم را با تمامی اوصافش به منت بخشایش الهی مرجح می دانیم!
ناگفته نماند که امیدی به هدایتمان نداریم که رضایت باطنی روزه داران به وقت افطار، البته به کارکرد مناسب دستگاه گوارش بیشتر مربوط است تا به رضایت الهی!
nogodman
ديوونه
Monday 25 September 2006, 12:44PM
انشاءالله که خداوند همه را در راسشون هم من رو هدایت کنه. آمین:)
sareban
Monday 25 September 2006, 02:32PM
بار الها اگر قابل هدايت است هدايتش كن !
تو ميداني كه او باز هم براي مسخره ما را خواند ولي تو با
لطفت اورا به سرچشمه فطرت بازگردان و از گناه او وما در گذر!
يا علي يا عظيم ...الذي ليس كمثله شيئ وهو السميع البصير
كه كسي مانند تو نيست واين تنها توئي كه بزرگ و بزرگواري
امیر
Monday 25 September 2006, 06:53PM
قُلْ يا عِبادِيَ الَّذينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَميعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ ( الزمر : 53 )
بگو: «اى بندگان من كه بر خود اسراف و ستم كردهايد! از رحمت خداوند نوميد نشويد كه خدا همه گناهان را مىآمرزد، زيرا او بسيار آمرزنده و مهربان است.
srak1355
Saturday 7 July 2007, 02:19PM
ويل لكل همزه لمزه واي بر طعنه زن عيبجو
كرم درخت از پيدايش زمان درخت اگاهي ندارد و چيستي و چگونگي ان هم . فقط وقتي امده درخت بوده و وقتي ميرود درخت هم پابرجاست . من تعجب ميكنم از توي انسان حقير اصلا از همه ماها انسانهاي حقير تازه پايتان را از زمين بيرون گذاشتيد و رسيديد به كره ماه همين چند فرسخي زمين انگار كه دنيا و علم دنيا را زير نگين خود دراورديد . اصلا تو بگو اخر دنيا را ديده اي كه چنين تفكري در ذهنت جاي گرفته كه عالم و دانشمنداني در فلسفه و مذهب و ... غير از شما خلق نشده است . اول حقارت انسان را دراين هستي بنگر و از كرسي نخوت فرود اي!!! مگر عمر تو چقدر از جهان هستي است بيش از يك پلك به هم زدني
از امدنم نبود گردون را سود وز رفتن من جاه و جلالش نفزود
وز هيچ كسم به گوشم نشنفت اين امدن و رفتن من بهر چه بود.
ماركس لنين فرويد ارشميدس تامسون سقراط نيوتن گاليله خوارزمي اينشتين در علم روزگار سرامد بودند ولي ان علم تجربه محسوسي است كه با حواس بدست مي ايد و يا ذهنيتي است كه به حقيقت مشتبه ! و در دوران بعد مشخص ميشود كه بعضي از ان يا كلي از ان اشتباه بوده است و تو اساس زندگي كوتاه و گذرا را ميخواهي بر ايده هايي بگذاري يك شايد 1 قرن شايد فردا مشخص شود كه اشتباه بوده است . شايد هم باخود بگويي از كجا معلوم صحيح باشند و ما هم راه را درست رفتيم . ولي تصور نميكنم انسان عاقل بردوراهي كه برگشتي در ان نيست به حساب احتمال دست به انتخاب بزند.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.