PDA

نمايش نسخه نهائي : ***هرکس از دوستان مولا علیه السلام مطلبی در باره نماز دارد بنویسد ****

محمد مهدی 128
Thursday 21 September 2006, 07:14AM
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله رب العالمين وصلي الله علي نبينا محمد وآله الطيبين الطاهرين لاسيما بقيه الله الأعظم حجة بن الحسن المهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف ولعنة الله علي اعدائهم اجمعين لا سيما الجبت و الطاغو ت واللات و العزي و ا بنتيهما ومحبيهما بعدد ما احاط به علمه و بعدد فضائل امیر المومنین علیه السلام .
اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن المهدی صلواتک علیه وعلی آبایه فیهذه الساعة
وفی کلّ الساعة ولیّاً وحافظا وقائدا وناصرا و دلیلا وعینا حتیتسکنه ارضک طوعا وتمتعه فیها طویلا
قال الله تبارك و تعالي : و اقم الصلاة ان الصلاة تنهی عن الفحشاء والمنکر
خداوند تبارک وتعالی فرمود اقامه نماز کن بدرستیکه نماز انسان را از فحشاء ومنکر باز می دارد .
نماز رابطه انسان است با خدا .
فرمودند : نماز ستون دین است .
فرمودند : اولین چیزی که فرادی قیامت به او نگاه می شود نماز است اگرصحیح بود در بقیه اعمال نگاه می شود واگر نادرست بود بقیه اعمال بررسی نمی شود .
فرمودند : اگر نماز قبول شد بقیه اعمال قبول است واگر قبول نیست بقیه اعمال هم قبول نسیت .
فرمودند : هر گاه خواستی با کسی دوست شوی واو را به عنوان برادر انتخاب کنی ببین اگر دو خصلت درا و هست او را به برادری انتخاب کن 1- محافظت بر نماز 2- مواساة همدردی با برادان دینی . واگر این دو صفت در او نیست از او دور شو از او دور شو .
فرمودند : شیعه ما دو نشانه دارد 1- محافظت بر نماز 2- مواساة با برادران دینی .
فرمود ند: نیست بین ایمان وکفر چیزی الا ترک نماز متعمدا .
فرمودند نزدیکترین حالت بنده به خدا در نماز در حال سجده است .
{{{واستحباب موکد دارد سجده بر تربت سید الشهداء حسین بن علی علیهما السلام وتربت کربلا طبق روایات کثیره از پنج فرسخ در پنج فرسخ در روایات شریفه امده و 4فرسخ در 4فرسخ تا 1فرسخ در 1فرسخ . وتربت تربت شد بخاطر اثر سم ذوالجناح حسین علیه السلام .}}}
در سجده مصلی سبحان ربی الأعلی وبحمده می گوید . هرکس به اندازه ای که أدنی بودن خودش را می فهمد بهمان اندازه أعلی بودن حق تبارک وتعالی را می چشد وبلعکس .
سوال شد از ائمه هدی سلام الله علیهم اجمعین که چرا شما به شارب خمر ، زنا کار و... کافر نمی فرما ئید اما به کسی که عمد ا نماز نمی خواند می فرما ئید کافر است ؟
صادق آل محمد صلی الله علیه واله وسلم فرمود ند : چون شارب خمر وزنا کار به خاطر غلبه شهوت اینکا ررا می کند وبه زعم خود لذتی می برد اما تارک صلوة متعمدا چه لذتی از ترک نماز می برد جز استخفاف دین واین کفر است .
روایات در بحث نماز بسیار است که انشاء الله این بحث ادامه دارد طالبین رجوع فرمایند به تفاسیر ذیل ایات شریفه نماز . کافی وافی وسا ئل الشیعه روضة المتقین وبحار و...باب صلوة .
شما اگر از حالا تا روز قیامت وبعد از ان فکر کنی محال است بتوانی به چیزی اشاره کنی وادعا کنی که او محتاج بشر است همه اشیاء عالم هستی از بشر بی نیازند و بشر محتاج همه ممکنات ومخلوقات الهی است .حتی ملیادرها ذرات تشکیل دهنده جسم ما . ما محتاج به همه آنها هستیم و تمامی انها بی نیاز از من وتواست .
لذا ما محتاج نماز هستیم و محتاج تمامی اعمال عبادی .
فرمودند در آیات متعدده اقامه نماز؛ نفرمودند خواندن نماز ،
چون بسیار فرق است بین اقامه نماز و بین خواندن نماز . لذا مولی الموحدین امیر المومنین علیه السلام فرمودند : چه بسا افرادی که از نماز خواندن فقط خم وراست شدنی نصیبشان میشود واز روزه گرسنگی وتشنگی .
اقامه نماز یعنی نماز را در خود پیاده کردن و عامل به نماز بودن و انسان به هرمقدار که عامل به نماز بود بهمان میزان از فحشاء ومنکر باز داشته می شود .
نماز مراتبی دارد و همینطور فحشاء ومنکر . اقل مرتبه فحشاء ومنکر محرمات الهی است که نماز انسان را از انها دور میکند .
اما مراتب بالاتر ان توجه به دنیا ودلبستگی به ان است که نماز مبدء میل انسانی را عوض نموده و انسان توجه به ما وراء پیدا می کند .
مرتبه بعد این است که فحشاء ومنکر توجه به غیر خدا و خیال غیر او جل جلاله است ، که نماز انسان را ازاو باز می دارد و مراتب دیگر که باید رفت وچشید ودید یا علی .
نماز ،روزه ،تلاوت قران و...بقیه اعمال عبادی ظاهری دارد که معلوم است وباطنی .
برای اینکه انسان بفهمد به چه مقدار از باطن نماز وروزه و...رسیده ببیند اینها چه مقدار در باطن او اثر گذاشته اند.
وحقیقت نماز وسر نماز ولایت ومراتب وشؤنات ولایت امیر ما سوی علیه السلام است .لذا فرمودند : انا صلوة المومن ؛ انا حی علی الصلاة انا حی علی الفلاح ، انا حی علی خیر العمل و...
لذا در تولی هر چه انسان جلوتر باشد طاعت و بندگیش بیشتر ودر برائت هرچه جلوتر باشد ترک گناه ومعصیتش بیشتر .
وفحشاء ومنکردشمنان آن وجود مقدس : الاول والثانی لعنةالله علیهما است که نماز وسر ان انسان را از این دو ....دور می کند .
یاعلي مددي ۱۰۰۱اللهم عجل لوليك الفرج .
اللهم العن الجبت والطاغوت وابنيتهما ومحبيهما بعدد ما احاط به علم الله وبعدد فضائل امير المومنين عليه السلام

محمد مهدی 128
Thursday 21 September 2006, 07:22AM
نماز جلوه نیاز مطلق ممکن به خالق بی نیاز
نماز تجلی جمال خدا نسبت به بنده
نماز اوج محبت خدا به عبد که به اواذن داد تا با خالق یکتایش سخن گوید
در یک کلام :
نماز: رابطه انسان با خدا
زکات: رابطه انسان با انسانها

EHSAN5
Thursday 21 September 2006, 11:15AM
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله رب العالمين وصلي الله علي نبينا محمد وآله الطيبين الطاهرين لاسيما بقيه الله الأعظم حجة بن الحسن المهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف ولعنة الله علي اعدائهم اجمعين لا سيما الجبت و الطاغو ت واللات و العزي و ا بنتيهما ومحبيهما بعدد ما احاط به علمه و بعدد فضائل امیر المومنین علیه السلام .
اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن المهدی صلواتک علیه وعلی آبایه فیهذه الساعة
وفی کلّ الساعة ولیّاً وحافظا وقائدا وناصرا و دلیلا وعینا حتیتسکنه ارضک طوعا وتمتعه فیها طویلا
قال الله تبارك و تعالي : و اقم الصلاة ان الصلاة تنهی عن الفحشاء والمنکر
خداوند تبارک وتعالی فرمود اقامه نماز کن بدرستیکه نماز انسان را از فحشاء ومنکر باز می دارد .
نماز رابطه انسان است با خدا .
فرمودند : نماز ستون دین است .
فرمودند : اولین چیزی که فرادی قیامت به او نگاه می شود نماز است اگرصحیح بود در بقیه اعمال نگاه می شود واگر نادرست بود بقیه اعمال بررسی نمی شود .
فرمودند : اگر نماز قبول شد بقیه اعمال قبول است واگر قبول نیست بقیه اعمال هم قبول نسیت .
فرمودند : هر گاه خواستی با کسی دوست شوی واو را به عنوان برادر انتخاب کنی ببین اگر دو خصلت درا و هست او را به برادری انتخاب کن 1- محافظت بر نماز 2- مواساة همدردی با برادان دینی . واگر این دو صفت در او نیست از او دور شو از او دور شو .
فرمودند : شیعه ما دو نشانه دارد 1- محافظت بر نماز 2- مواساة با برادران دینی .
فرمود ند: نیست بین ایمان وکفر چیزی الا ترک نماز متعمدا .
فرمودند نزدیکترین حالت بنده به خدا در نماز در حال سجده است .
{{{واستحباب موکد دارد سجده بر تربت سید الشهداء حسین بن علی علیهما السلام وتربت کربلا طبق روایات کثیره از پنج فرسخ در پنج فرسخ در روایات شریفه امده و 4فرسخ در 4فرسخ تا 1فرسخ در 1فرسخ . وتربت تربت شد بخاطر اثر سم ذوالجناح حسین علیه السلام .}}}
در سجده مصلی سبحان ربی الأعلی وبحمده می گوید . هرکس به اندازه ای که أدنی بودن خودش را می فهمد بهمان اندازه أعلی بودن حق تبارک وتعالی را می چشد وبلعکس .
سوال شد از ائمه هدی سلام الله علیهم اجمعین که چرا شما به شارب خمر ، زنا کار و... کافر نمی فرما ئید اما به کسی که عمد ا نماز نمی خواند می فرما ئید کافر است ؟
صادق آل محمد صلی الله علیه واله وسلم فرمود ند : چون شارب خمر وزنا کار به خاطر غلبه شهوت اینکا ررا می کند وبه زعم خود لذتی می برد اما تارک صلوة متعمدا چه لذتی از ترک نماز می برد جز استخفاف دین واین کفر است .
روایات در بحث نماز بسیار است که انشاء الله این بحث ادامه دارد طالبین رجوع فرمایند به تفاسیر ذیل ایات شریفه نماز . کافی وافی وسا ئل الشیعه روضة المتقین وبحار و...باب صلوة .
شما اگر از حالا تا روز قیامت وبعد از ان فکر کنی محال است بتوانی به چیزی اشاره کنی وادعا کنی که او محتاج بشر است همه اشیاء عالم هستی از بشر بی نیازند و بشر محتاج همه ممکنات ومخلوقات الهی است .حتی ملیادرها ذرات تشکیل دهنده جسم ما . ما محتاج به همه آنها هستیم و تمامی انها بی نیاز از من وتواست .
لذا ما محتاج نماز هستیم و محتاج تمامی اعمال عبادی .
فرمودند در آیات متعدده اقامه نماز؛ نفرمودند خواندن نماز ،
چون بسیار فرق است بین اقامه نماز و بین خواندن نماز . لذا مولی الموحدین امیر المومنین علیه السلام فرمودند : چه بسا افرادی که از نماز خواندن فقط خم وراست شدنی نصیبشان میشود واز روزه گرسنگی وتشنگی .
اقامه نماز یعنی نماز را در خود پیاده کردن و عامل به نماز بودن و انسان به هرمقدار که عامل به نماز بود بهمان میزان از فحشاء ومنکر باز داشته می شود .
نماز مراتبی دارد و همینطور فحشاء ومنکر . اقل مرتبه فحشاء ومنکر محرمات الهی است که نماز انسان را از انها دور میکند .
اما مراتب بالاتر ان توجه به دنیا ودلبستگی به ان است که نماز مبدء میل انسانی را عوض نموده و انسان توجه به ما وراء پیدا می کند .
مرتبه بعد این است که فحشاء ومنکر توجه به غیر خدا و خیال غیر او جل جلاله است ، که نماز انسان را ازاو باز می دارد و مراتب دیگر که باید رفت وچشید ودید یا علی .
نماز ،روزه ،تلاوت قران و...بقیه اعمال عبادی ظاهری دارد که معلوم است وباطنی .
برای اینکه انسان بفهمد به چه مقدار از باطن نماز وروزه و...رسیده ببیند اینها چه مقدار در باطن او اثر گذاشته اند.
وحقیقت نماز وسر نماز ولایت ومراتب وشؤنات ولایت امیر ما سوی علیه السلام است .لذا فرمودند : انا صلوة المومن ؛ انا حی علی الصلاة انا حی علی الفلاح ، انا حی علی خیر العمل و...
لذا در تولی هر چه انسان جلوتر باشد طاعت و بندگیش بیشتر ودر برائت هرچه جلوتر باشد ترک گناه ومعصیتش بیشتر .
وفحشاء ومنکردشمنان آن وجود مقدس : الاول والثانی لعنةالله علیهما است که نماز وسر ان انسان را از این دو ....دور می کند .
یاعلي مددي ۱۰۰۱اللهم عجل لوليك الفرج .
اللهم العن الجبت والطاغوت وابنيتهما ومحبيهما بعدد ما احاط به علم الله وبعدد فضائل امير المومنين عليه السلام

با عرض سلام خدمت جناب محمد مهدي
استفاده كرديم
در صورت امكان اگر احاديثي در مورد چگونگي نماز خواندن ائمه هم در خدمت شما هست ممنون مي شوم در اين تاپيك بياوريد بي ادبي نكرده باشم
يا علي مدد :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Thursday 21 September 2006, 01:38PM
قال امیرالمؤمنین علیه السلام مخاطبا لحسین علیه السلام :
أنا صلاة المؤمن أنا حی علی الصلاة أنا حی علی الفلاح أنا حی علی خیر العمل
فضائل شاذان بن جبرئیل قمی
نقل عنه القطره ج1ص176الباب الخامس الحدیث الخامس مفاخرة الحسین مع ابیه علیهما السلام

سینا 555
Friday 22 September 2006, 05:23AM
قال رسول الله –صلي الله عليه واله:

الجلوس في المسجد لا نتظار الصلوه عباده،.

نشستن در مسجد به انتظار نماز عبادت است.

سینا 555
Friday 22 September 2006, 05:39AM
قال علي- عليه السلام-:

اوصيكم بالصلاه وحفظها ،فانها خير العمل وهي عمود دينكم

شما را به نماز ومراقبت از آن سفارش مي كنم ،زيرا نماز برتري عمل وستون و اساس دين شما است.

محمد مهدی 128
Friday 22 September 2006, 02:10PM
قا ل رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم :
انتظار الصلوة بعد الصلوة کنز من کنوز الجنة
تهذیب 2/237/937ووسائل و.........

EHSAN5
Saturday 23 September 2006, 09:05AM
عن الصادق عليه السلام قال قال رسول الله صلي الله عليه و آله وسلم ليس مني من استخف بالصلوة لايردعلي ّ الحوض لا والله .

امام صادق عليه السلام فرمود رسول الله صلي الله عليه و آله وسلم فرمود : از من نيست كسي كه نسبت به نماز سهل انگارند ؛ به خدا سوگند روز قيامت كنار حوض بر من وارد نخواهد شد .
:smile07: :smile07: :smile07:
يا علي مدد

محمد مهدی 128
Saturday 23 September 2006, 01:58PM
الصلاة معارج المؤمن

محمد مهدی 128
Saturday 23 September 2006, 07:40PM
وروی محمد بن مسلم عن ابی جعفر علیه السلام انه قال :
المصلی ثلث خصال اذا هو قائم فی صلوته حفت به الملائکة من قدمیه الی اعنان السماء و یتناثر البر علیه من اعنان السماء الی مفرق راسه , و ملک موکل به ینادی لو یعلم المصلی من یناجی ما انفتل

محمد مهدی 128
Sunday 24 September 2006, 01:29PM
و عنه باسناده عن مسعدة بن صدقة قال سئل ابو عبدالله علیه السلام
ما بال الزانی لا تسمیه کافرا و تارک الصلاة قد سمیته کافرا و ما الحجة فی ذلک ؟
فقال لان الزانی و ما اشبهه انما یفعل ذلک لمکان الشهوة لانها تغلبه و تارک الصلاة لا یترکها الا استخفافا بها، و ذلک لانک لا تجد الزانی یاتی المزآة الا و هو مستلذ لإتیانه إیاها قاصدا الیها . و کل من ترک الصلاة قاصدا الیها، فلیس یکون قصده لترکها اللذة و اذا نفیت اللذة، وقع الاستخفاف و اذا وقع الاستخفاف وقع الکفر .
کافی 2/284/9

محمد مهدی 128
Monday 25 September 2006, 07:30AM
عن ابی عبدالله علیه السلام ،قال :
من أحب ان یعلم أقبلت صلاته ام لم تقبل ؟فلینظر هل منتعه صلاته عن الفحشاء والمنکر ؟فبقدر ما منعته قبلت منه،...
مکیال 2/405ح693ازمجمع البیان 8/285و...

puyan
Monday 25 September 2006, 11:06PM
سلام

شاید چندان با موضوع این تاپیک ارتباط مستقیم نداشته باشد اما به نظرم رسید این شعر را بنویسم :

نماز بی ولای او معصیتی است مو به مو

به منکر علی بگو به عهد خود وفا کند

متشکرم

محمد مهدی 128
Tuesday 26 September 2006, 05:19AM
سلام

شاید چندان با موضوع این تاپیک ارتباط مستقیم نداشته باشد اما به نظرم رسید این شعر را بنویسم :

متشکرم
سلام
چرا بی ارتباط باشد چون که حقیقت نماز وسر نماز ولایت امیرالمومنین علیه السلام است

EHSAN5
Tuesday 26 September 2006, 10:13AM
سلام

متشکرم
:smile07: لذت بردم :smile07:
:smile07: دمت گرم :smile07:
:smile07: يا علي مدد :smile07:

سپهران
Tuesday 26 September 2006, 02:06PM
بنام خدا

رسول خدا(ص)فرمودند:

الصلوه عمود الدین ان قبلت قبل ما سواها وان ردت رد ما سواها.

محمد مهدی 128
Tuesday 26 September 2006, 07:51PM
بنام خدا

رسول خدا(ص)فرمودند:

الصلوه عمود الدین ان قبلت قبل ما سواها وان ردت رد ما سواها.
سپهران عزیز سلام اتفاقا امروز می گفتم کم پیدائی ومی خواستم از یکی از دوستان سراغت را بگیرم
موفق باشید وانشاء الله همه ما جزء نماز گذاران باشیم

محمد مهدی 128
Wednesday 27 September 2006, 05:25AM
و قال الصادق علیه السلام : من قبل الله منه صلوة واحد ة لم یغذبه و من قبل الله له حسنه لم یعذبه
روضةالمتقین فی شرح من لا یحضره الفقیه 2/49

محمد مهدی 128
Monday 2 October 2006, 01:59PM
وقال علیه السلام کان رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم من حبس نفسه علی صلوة فریضة ینتظر وقتها فصلاها فی اول وقتها فأتم رکوعها و سجودها و خشوعها ثم مجد الله عزوجل و عظمه و حمده حتی یدخل وقت الصلوة الاخری لم یلغ بینهما کتب الله له کاجر الحاج المعتمر و کان من اهل علیین