نمايش نسخه نهائي : پيشاپيش ميلاد منجى آخر الزمان تبريك
حسان
Thursday 31 August 2006, 01:50PM
هو الحق
كم كم نيمه شعبان نزديك مىشود و دلهاى منتظر، دستهاى رو به آسمان و اشكهاى جارى آرزوى ظهورت را زمزمه مىكنند مهدى جان!
سلام بر تو اى موعود آخر الزمان
بيا كه جهان در انتظار مقدم توست و اين جهان را مرهمى جز ظهورت نيست.
به اميد آن روز
سینا 555
Tuesday 5 September 2006, 06:40AM
:smile07: السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج) :smile07:
مشکوة
Tuesday 5 September 2006, 06:02PM
باز یادت در ضمیرم جان گرفت
اشک راه کوچه ی باران گرفت
گریه ها صد بغض را در من شکست
صبر هم بی تو ره طغیان گرفت
با تو دل از پنجره سرشار بود
بی تو بوی غربت زندان گرفت
مرهمی از وصل بر زخمم گذار
جنگل جان آتش از هجران گرفت
همچو جان شعله در چنگ نسیم
بی قراری را زمن نتوان گرفت
هر که سر در پای عشقت باخته ست
عاقبت در کوی تو سامان گرفت
اللهمّ عجّل لولیک الفرج
محمد مهدی 128
Wednesday 6 September 2006, 04:07PM
هو الحق
كم كم نيمه شعبان نزديك مىشود و دلهاى منتظر، دستهاى رو به آسمان و اشكهاى جارى آرزوى ظهورت را زمزمه مىكنند مهدى جان!
سلام بر تو اى موعود آخر الزمان
بيا كه جهان در انتظار مقدم توست و اين جهان را مرهمى جز ظهورت نيست.
به اميد آن روز
یا اباصالح ادرکنی ولا تهلکنی
سینا 555
Wednesday 6 September 2006, 06:30PM
:smile07: :smile07: :smile07: اللهم عجل لولیک الفرج:smile07: :smile07: :smile07:
سینا 555
Wednesday 6 September 2006, 06:37PM
:smile06: :smile06: :smile06: اللهم عجل لولیک الفرج:smile06: :smile06: :smile06:
فرقان
Wednesday 6 September 2006, 07:15PM
دلم دوباره خبر میدهد ظهور تو را
بدون فاصله حس می کنم حضور تو را
به من مگو که نرفته چگونه برگردد
مسیر جاده خبر میدهد عبور تو را
کدام آینه در این زمانه ناقص نیست؟
که خوب جلوه دهد انعکاس نور تو را
شبی به سینه ی طوفانی ام به صید بیا
مگر که لمس کنم رشته های تور تو را
فرقان
Wednesday 6 September 2006, 07:19PM
http://radikal.persiangig.com/image/Pars%2520Graphic%2520232.jpg
فرقان
Wednesday 6 September 2006, 07:20PM
http://tebyan.net/Monasebat/84/06/image/pic-big/w84_mahdi_11.jpg
سینا 555
Thursday 7 September 2006, 03:55AM
:smile06: :smile06: :smile06: ای يوسف گم گشته زهرا(س) تولدت مبارك:smile07: :smile07: :smile07:
مشکوة
Thursday 7 September 2006, 07:41PM
برخیز و با گروه مخالف مصاف کن
شمشیر را فرو به دل انحراف کن
تا پاره پاره ، دفتر ظلم و ستم شود
با همرهان یکدل خود ائتلاف کن
ماهی ، زیاد از آب عدالت گرفته اند
با عدل خویش آب گل آلوده ، صاف کن
زمزم مدام تشنه ی دیدار روی تست
ای آب زندگی ! به زمین اعتکاف کن
هر روز روزگار پر از ابن ملجم ست
شمشیر ذوالفقار برون از غلاف کن
برپا کنی قیامتی از هفت شوط عشق
ای کعبه ! گرد خانه ی کعبه طواف کن
" خادم " خمیر مایه اش از خاک عشق توست
او را به روز واقعه مالا یخاف کن
سینا 555
Friday 8 September 2006, 03:41AM
:smile06: :smile06: :smile06: ای ماه شب چهارده ی ام ابیها تولدت مبارک:smile07: :smile07: :smile07:
محمد مهدی 128
Friday 8 September 2006, 06:50AM
هستی هست جلوگاه خال گونه توست عزیز زهراء
فخر کائنات، ولی امر ممکنات، سلطان وجود ،کهف امان ،خاتم الاوصیاء،کلمة الله التّامه،عین الله الناظره ،ید الله الباسطه ،لسان الله الناطقه ،قلب الله الواعی ،سفینة النجاة،عین الحیاة،علم الهدی ،نور ابصار الوری ،صاحب الازلیّة الاولیّة،امیر وفرمانروای هستی ،عزیزی از اولاد فاطمه سلام الله علیها که؛ملک،ملکوت ،عظموت وجبروت،ماهوت ،لاهوت ،هاهوت،وعالم خلق وامروکلمات وعقول وعالم اسماءوصفات ومعانی ؛واله وحیران خال گونه اویند وحیات و وجود را از او می گیرند وبا تسبیح وحمد الهی به گرد خال گونه او می چرخند؛یعنی بقیّة الله الاعظم حجةبن الحسن المهدی عجلّ الله تعالی فرجه الشریف
آنچه در باره أمیر المؤمنین علیه السلام وپیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم وائمّه معصومین علیهم السلام وجود دارد در نفس الأمر؛همه آنها برای وجود مقدس امام زمان عجلّ الله تعالی فرجه الشریف است .
امروز محمد صلی الله علیه وآله وسلم و امیر المؤمنین علي بن ابی طالب علیهما السلام وحسن وحسین صلوات الله علیهما وائمه از ولد حسین صلوات الله علیهم اجمعین امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است.
او که همه عوالم امکانی وجود را در خود جمع نموده وهمه هستی هست به ید اوست.و هر آنچه هست غلام حلقه بگوش اوست.تمامی ممکنات وجودشان به وجود اوست .هرممکنی که می بیند باو می بیند و هرشنونده ای که می شنود باو می شنود .وهر صاحب آوائی که سخن می گوید وآوائی دارد باومی گوید ومی آواید وهر متنفّسی باو نفس می کشد.
ازلحاظ معارفی مطلب صاف است که:در کلّ نظام هستی مادّی وفوق و وراء مادی باید نقطه ومرکز ثقل وجاذبه ای باشد که همه هستی هست وجودشان قائم به او باشد وبه گرد او بچرخند .
آن نقطه خال گونه توست یابن العسگری .
وأصح ونزدیکتر با نفس الأمر آنست که گفته شود هستی هست جلوه و پرتو خال گونه توست پسر فاطمة.
لذا در زیارت روز جمعه خطاب به تو می شود :السلام علیک یا عین الحیات سلام بر تو ای سرچشمه جوشان وخروشان حیات.
به تو گفته می شود :السلام علیک یا ناظر شجرة طوبی وسدرة المنتهی سلام برتو ای عزیزی که اعلی ترین مرتبه بهشت واعلی ترین مرنبه...(به روایات سدرة المنتهی و شجره طوبی رجوع فرمائید)............تحت نگاه توست.
وباز به تو اینچنین خطاب می شود :السلام علیک سلام من عرفک بما عرّفک به الله ونعتک ببعض نعوتک التی انت اهلها وفوقها.
سلام بر تو (سلام چه کسی ؟) سلام کسی که شناخت ترا (آیاخودش شناخت ترا؟) بواسطه آنچه شنا سانید ومعرفی کرد ترا بواسطه آن خدا ووصف کرد ترا (به همه اوصاقت؟) به بعض از اوصافت که تو اهل ولایق وسزاور آن اوصافی وتو والاترو بالاتر وفوق آن اوصاف و وصف الهی.(چون لفظ ضیق وعالم ضیق و عقل وفهم خلق ......)
وباز گفته می شود به تو :وانّک خازن کلّ علم وفاتق کل رتق ومحقق کل حق ومبطل کل باطل .
اراده چه اراده ای است؟که حق تابع میل اوست وباطل تابع کراهت اوست .
فالحق ما رضیتموه والباطل ما اسخطتموه حق آنی است که مورد رضایت وخشنودی شماست وباطل آنست که مورد سخط وغضب شماست. (مفاتیح دعای سلام علی آل یس وزیارت بعدی آن).
محمد مهدی 128
Friday 8 September 2006, 06:51AM
از هنگامي كه خداوند تبارك و تعالي هستي را خلق فرمود تمامي هستي در انتظار اين بود تا خداوند تعالي در روي زمين خليفه و جانشين خود را خلق نمايد تا به او اسماء اهل البيت عليهم السلام را تعليم نمايد و آدم به ملائكه اسماء را خبر (اِنباء نه تعليم) دهد اما كار خداوند تعالي تمام نشد تا تك تك انبياء، خلق و به رسالت مبعوث شدند و ابلاغ توحيد و نبوت فرمودند اما هنوز كار تمام نشده بود و عوالم امكانيه وجود منتظر بودند تا گل سرسبد وجود و مخاطب خطاب لولاك ما خلقت الأفلاك در عالم مْلك ظهور فرمايند و بعد از اجلال نزول و مبعوث شدن به رسالت و23 سال زمينه سازي، ابلاغ فرمودند: ولايت كلمه الله التي بها تمِت الاُمور و دهرت الدهور، صاحب الأزليه الأوليه، معشوق ذات اقدس الهي ، خطيب خطبة ألست بربكم، عزيزي كه بإسمه تكونت الكائنات و الأشياء، و هستي بخش با نام مقدس او هستي بخشي مي كند، عزيزي كه قيوميت الهي مرتبه اي از مراتب وجود اوست، او كه لايشغله شأن عن شأنٍ خداوند تعالي به او و در او معنا پيدا مي كند وخطبه البيان و افتخار وتطنجيه و..... آنچه فرمودند بيان مراتب و شؤونات نازله خود به اندازه فهم مخاطبين بود.
بعد از ابلا غ ولايت و اجلال نزول ائمه عليهم السلام در ناسوت باز انتظار همچنان ادامه دارد.
انتظار چه كسي ؟؟ ا نتظار عزيزي كه پيا مبر ا كرم صلي الله عليه وآله وسلم فرمود :
پدر ومادرم فداي او باد، او هم نام و شبيه من است (بحار ج36ص337و ج51 ص108 ح 2 كفايه الاثر ابن خزّاز ص 158)
انتظار صاحبي كه حضرت امير عليه السلام فرمود: جانم فداي او باد، آه كه چقدر مشتاقم او را ببينم. (غيبت نعما ني ص214 بحار ج51ص115)
منتظَري كه امام باقر عليه السلام و علي بن موسي الرضا عليه السلام فرمودند: پدر و مادرم به فدايش. (غيبت نعماني ص245ودلائل الامامه ص245كمال الدين ج1ص57و... )
امام صادق عليه السلام فرمود: اگر او را درك كنم تا زنده ام به او خدمت مي كنم.
(غيبت نعما ني ص245)
انتظار ولي امري كه كمال دين به امامت وكمال امامت به اوست….
سدير گويد: روزي من و مفضل و ابابصير و ابان به حضور مولايمان صادق آل محمد صلي الله عليه و آله و سلم رسيديم در حالي كه حضرت به روي خاك نشسته و عبائي خيبري بر دوش داشتند و مانند مادرِ جوان از دست داده به شدت و از جگر سوزان گريه مي كنند و آنقدر محزون هستند كه از چهرة ايشان هويداست و اشك از چشمان مباركشان جاريست و مي فرمايند: آقا ي من غيبت تو خوابم را ربوده و زمين را بر من تنگ نموده و آرامش قلبم را گرفته. آقاي من مصيبت هاي من متصل شده به حزني دائمي و..... (كمال الدين ج2 ص353ح50 و بحارج51ص219ح9 )
امام صادق عليه السلام فرمودند: قرار بود 400 سال بني اسرائيل در عذاب باشند هنگاميكه عذاب بر بني اسرائيل طولاني شد40 صبح به درگاه الهي ضجه و گريه و توبه كردند بعد از آن خداوند متعال به موسي و هارون وحي فرمود: كه بني اسرائيل را از ظلم فرعون نجات دهيد پس خداوند رحيم 170 سال باقي مانده را بخشيد . سپس اما م صادق عليه السلام فرمود: شما هم اينچنين گريه و استغاثه كنيد تا خداوند متعال امام زمان عجل الله تعالي فرجه را امر به ظهور فرمايد و الاّ اگر اينچنين ضجه و توبه و گريه و دعا نكنيد در ظهور تعجيل نخواهد شد. (تفسير عيّا شي ج2 ص154 ح49تفسير برهان وصافي وساير تفاسير ذيل آيه شريفه 72سوره مباركه هود وبحارج52 ص131ح34 )
بارالها؛ ترا به غيرت و هيبت عباس بن علي بر جهان بدون ظهور مهدي خاتمه ده.
بار پروردگارا؛ تو را به انتظار علي اصغر و رقيه سلام الله عليهما در فرج وليت تعجيل بفرما.
خدا وندا؛ تو را به غربت وليت امام زمان در فرج مهدي فا طمه سلام الله عليهما تعجيل فرما .
بار پرودگارا؛ تو را به آبروي امام زمانت قسم تمامي ناراحتي و غصّه وهم و غم ما را غصّة دوري از وليت امام زمان قرار بده.
الها ؛ تو را به عظمت و مظلوميت اميرالمؤمنين عليه السلام قسم، محبت امام زمان عليه السلام و احساس نياز به آن وجود مقدس را در دل و جان ما ايجاد بفرما.
11 – 14 - 59 –69 – 92 –110 –116 - 118 – 121 -128 – 133 –135 – 213 – 315 – 353 - 1001
يا رب محمد عجل فرج آل محمد صلي الله عليه و آله و سلم
يا رب محمد احفظ غيبة محمد صلي الله عليه و آله و سلم
يا رب محمد انتقم لابنة محمد صلي الله عليه و آله و سلم
(مكيال المكارم عربي ج 2 ص 13)
شادي روح شير ايران حضرت بابا شجاع الدين صلوات
http://www.forum.takyakhanah.com/showthread.php?tid=993
هستي
Friday 8 September 2006, 09:02AM
بسمه تعالي
عيد همگي مبارك.
ببخشيد ،توي چند عنوان نوشتم.
مي خواستم توي تالار هم عيد باشه.
ديوونه
Friday 8 September 2006, 10:15AM
الی متی احار فیک یا مولای؟
بیا که دلمان بسی تنگ است . از غیاب تو و جور زمانه.
ابومحسن
Friday 8 September 2006, 11:00AM
تو همون حس غریبی که همیشه با منی
تو بهوونه ی هر عاشق ,واسه زنده بودنی
تو امید انتظاری تو دلای ناامید
مثل دیدن ستاره تو شبای ناپدید
چه غریبونه گذشتند جمعه های سوت و کور
هنوزم اما نرسیدی ای تجلی ظهور
با تو ام، با تو که گفتی، تکیه گاه عاشقایی
میدونم یه دنیا نوری، ساده ای، بی انتهایی
مث لالایی بارون، تو کویر بی صدایی
تو خود عشقی، میدونم، ناجی فاصله هایی
عمریه دلم گرفته گله دارم از جدایی
غایب همیشه حاضر تو کجایی، تو کجایی
تو کجایی، تو کجایی
منهم میلاد نور را به خدمت تمام ایرانکلابزیها تبریک عرض می گویم:smile07:
P E Y M A N
Friday 8 September 2006, 04:02PM
سلام بر یوسف زهرا(س)
عاشقی دردیه درمون نداره
دل عاشق سرو سامون نداره
دوست اونه که دوستشو نگاه کنه
اگه دردی هم داره دوا کنه
اگه یک لحظه بیای نگات کنم
حاضرم جوونیمو فدات کنم
:smile07: :smile07: :smile07: یابن الحسن شادیت مبارک:smile07: :smile07: :smile07:
P E Y M A N
Friday 8 September 2006, 04:07PM
آن زمان که مهرت در دلم افتاد . . .
شيريني لحظه هاي زندگي ام را با کاشتن مهر هميشه ماندني ات بر روي قلب شکسته ام احساس کردم . اي سرچشمه اميد و زيبايي ، کاش تمام انسانهاي اين دنياي بي احساس ، از نور معنويتت محروم نبودند . نوري که با خداي خوبيها عجين گشته . تا لحظه اي لذت هم نفس بودن و انس با تو را مي چشيدند و دستهاي پر از درد و نيازشان را با تمام وجود به اميد آمدن تو بالا مي بردند . بيا تا بوي عشق را از تو حس کنم . بيا تا زنده ام غم ديدار تو اين موجود ناتوان را از بين نبرد . بيا تا بهار زيباي انسانيت را با کلمة پرقدرت الله بر دو عالم شکوفا کني . اي بزرگوار تمام اشکهاي خونين چشمانم ، تمام بغض هاي ماندني در گلويم نثار خلوت با تو بودن . جان مادرت بيا .
ص. کوثری
P E Y M A N
Friday 8 September 2006, 04:08PM
آقا جان سلام !
سلامي چو بوي خوش آشنايي !
چه کنم تا تو بيايي ؟ از خودم چيزي ندارم که بگويم ، کلامي از مولا و مقتدايمان پير خمين (ره) به ذهن دارم که به عروسش فرمود آنگاه که عروس ايشان چندين بار براي گرفتن راه نزد ايشان مي روند و مي گويند سفارشي کنيد ، راهي بدهيد ، چه کنيم ؟! امام عزيز (ره) مي فرمايند : " عمل به واجبات و ترک محرمات " اگر همين يک جمله که البته خود درس زندگي است سرلوحه کارها و اعمالمان باشد ، حتماً تو مي آيي . به شرط اينکه تمام شيعيان درد داشته باشند و به اين جمله عمل کنند .
يا مهدي ! مرا درياب ، کمکم کن تا به سفارش پيرمان و سرورمان که حتماً سفارش شما هم چيزي جز اين نيست ، عمل کنم .
P E Y M A N
Friday 8 September 2006, 04:14PM
قوله (ع) في وصف نفسه :
اَنَا المَهدِيُّ ، اَنَا قائِمُ الزَّمانِ ، اَنَا الَّذي اَملَاُها عَدلاً کَما مُلِئَت جَوراً . :smile07:
سخن آن حضرت (ع) در توصيف خود :
منم مهدي ، منم قائم ، منم آنکه زمين را از عدالت پر گرداند ، همانگونه که از ستم لبريز شده باشد . :smile07:
قوله (ع) في انّ الله معهم :
اِنَّ اللهَ مَعَنا ، فَلا فاقَهَ بِنا اِلي غَيرِهِ ، وَ الحَقُّ مَعَنا فَلَن يُوحِشَنا مَن قَعَدَ عَنّا . :smile07:
سخن آن حضرت (ع) در اينکه خدا با آنان است :
خدا با ماست ، و با بودن او نيازي به ديگري نداريم و حق با ماست ، و از اينکه کسي از ما روي گرداند ترس و وحشتي نداريم . :smile07:
صبح
Saturday 9 September 2006, 12:08AM
سلام
مهدی جان این سرزمین تو را می خواند ... یا صاحب الزمان قدومت بر چشمانمان ... یابن الحسن می دانیم که می آئی ... آمدنت همان و رهائی ما همان .... مهدی جان ، ای عزیزترین انسان سعادت جویان ، ما را در آمدنت سهیم بدار . مهدی جان ، ایران تو را می خواند ... عراق و قدس و آندلس ... تو را می خوانند ... ما را لیاقت پیروی از حکومتت عطا فرما .
سالگرد میلاد فرخنده ات ، گوارای آزادگان عالم .http://qsmile.com/qsimages/281.gif
P E Y M A N
Saturday 9 September 2006, 05:23AM
تمام احساسم با اشک معنا شد آن هنگام که وجود نوراني ات را در صحن دلم به تصوير کشيدم . ذکر الغوث ، الغوث ، ادرکني ، ادرکني ، العجل العجل زبان الکنم را نيرو بخشيد ، تنها از خودت مي توانم بپرسم : مولايم ! چه کنم تا مهري که درونم نشأت گرفته را حفظ کنم تا زماني که لبخند رضايت را بر چهره زيبايت ببينم نيم نگاهي و نيم لبخندي براي هستي ام بس مي دانم روزي جوابم را خواهي داد به اميد آن روز . :smile34: :smile34: :smile34: :smile07:
P E Y M A N
Saturday 9 September 2006, 05:24AM
قوله (ع) في انَّ الحق معهم و فيهم :
وَليَعلَمُوا اَنَّ مَعَنا وَ فينا ، وَ لا يَقُولُ ذلِکَ سِوانا اِلّا کَذّابٌ مُفتَرٌ ، وَلا يَدَّعيهِ غَيرُنا اِلّا ضالٌّ غَوِيٌّ .
سخن آن حضرت (ع) در اينکه حق با آنان و در آنان است :
و بايد بدانند که براستي حق با ما و نزد ماست و غير از ما هر کسي اين سخن را بگويد دروغگو و تهمت زننده مي باشد و جز گمراه و گمراه کننده غير از ما کسي ادعاي آن را نمي کند .
P E Y M A N
Saturday 9 September 2006, 05:28AM
قوله (ع) في ان قلوبهم وعاء مشيه الله عزوجل :
قُلُوبنا اَو عِيَهٌ لِمَشِيَّهِ اللهِ ، فَاِذا شاءَ شِئنا .
سخن آن حضرت (ع)در اينکه قلبهاي آنان کانون اراده الهي است :
دلهاي ما ظرف مشيت و اراده الهي است ، پس هر گاه او بخواهد ما خواهيم خواست .
محمد مهدی 128
Saturday 9 September 2006, 05:29AM
یابن الحسن
ارزو
Saturday 9 September 2006, 10:49AM
می جویم باز می جویم من سرنوشت خویش.. مستانه سر گذاشته ام من بر روی دست با خویش گرم زمزمه ای سوزناک و مست کامشب ندانم ای بت زیبا چه میکنی ما بی تو خو ن خوریم تو بی ما چه میکنی جان یافته است خاطره ها در برابرم وز اشک خود زهرشبه با آبروترم ای دل اگر ز یاد رود خاطرات ما آسان شود زمجلس حسرت نجا ت ما ای دل براه عشق غم هست ونیست،نیست هستی ونیستی ببر عاشقان یکیست امشب زباده آتش دل باد می زنم دیوانه میشوم به خدا دا د می زنم
ميلاد يگانه منجي عالم بر همگان مبارك:smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
P E Y M A N
Saturday 9 September 2006, 01:13PM
. . . آري همان دم ، لحظه پرواز قلبم ، از ميان خاک ، به مقصد نور بود .
وقتي که به مهماني خاک مي رويم ، همه ، کفشهايمان را تميز مي کنيم ، حالا که براه آسماني مي رويم ، چرا با کفش هاي پاکيزه نرويم ؟! و تو ديدي که ميزبان ما ، براي ميهماناني خاکي چون ما ، چه زيبا ، خانه گلي خود را آراسته بود ، اما براي تو ، اي مهمان عزيز آسماني ، چه کرده ايم . . . ؟! و من امروز ، از خودم مي پرسم : غبار از خانه دل زدوده اي تا ميهمان آسماني ات از راه برسد ؟ بگو فرش احساس را گسترده اي بر همان ايوان زميني قلبت ؟ راه آسماني را بايد هموار کنيم ، اگر ميهمان آسماني طلب مي کنيم . وقتي که به آسمان نگاه مي کنم ، هيبتي نوراني مي بينم که بسوي خاک مي آيد . ذره ذرة وجودم ، صداي پايت را مي شنود . آقاي من ! چه کنم که هيچ کس را ياراي ايستادگي در مقابل عقربه هاي شتابان نيست . اما لحظه آمدنت بدست ماست ، ما که ادعا مي کنيم منتظرت هستيم . . . و چه سخت مي شود اگر ادعاي ما تهي شود از غم فراق تو . . . و چه پوچ مي شود ادعايي که در آن نباشد ، شور رسيدن به رکابت . هر صبح ، فرياد : " اللهم بلغ مولانا الهادي المهدي القائم بامرک " ، فضاي اتاق حقيرم را سرشار مي سازد . از همان شوري که بايد گامهاي قلمم را باز دارد از ايستادن " اللهم اني اجدد له في صبيحه يومي هذا و ما عشت من ايامي ، عهداً و عقداً و بيعتاً في عنقي " از درونم جوشيدن مي گيرد و چه خوش مي گدازد قلبم ، در عطش رسيدن ، آن دم که دلم فرياد مي زند : " لا احول عنها و لا ازول ابداً " . دست بر دعا برمي دارم و زمزمه ام فرياد مي شود : " اللهم اجعلني من انصاره و اعوانه و . . . " و اشک مي شود . ادامة دعاي من .
مي دانم که به فرياد من مي رسي ، روزي که زمزمه اي ضعيف ، برايم با مرگ برابر مي شود . وقتي که فريادم از درون پرالتهابم مي جوشد که : " اللهم ارني الطلعه الرشيده والغره الحميده . . . " و در آن دم که اشک امان از کفم مي ربايد . از خدا تو را طلب مي کنم ، باز هم : " اکحل ناظري بنظره مني اليه " اشکم ، ره زلال عشق آسماني حق را مي جويد ، و آن عشق ، تو هستي که " انهم يرونک بعيداً و نراک قريبا " .
. . . و ما ، منتظران خاکي تو ، اي مهمان آسماني ، تو را قريب مي بينيم و حضورت را ، ما ، به دعاي سحرگاه خود دلخوشيم که با زبان زميني از خداي بزرگ آسماني ، " عجل لوليه الفرج " را طلب مي کند . . .
غبار سرگردان جاده انتظار تو . :smile07: :smile07: :smile07:
P E Y M A N
Saturday 9 September 2006, 01:17PM
آدينه موعود:smile07:
آدينه (1)
مرا از شرمساري ها رها کن
زدست بي قراري ها رها کن
بيا يک صبح آدينه دلم را
از اين چشم انتظاري ها رها کن.
:smile07:
آدينه (2)
ز ابر آه من آيينه پر شد
دلم از غربتي ديرينه پر شد
ز بس ماندم در اين چشم انتظاري
تمام عمرم از آدينه پر شد.
آدينه (3)
جهان در حسرت آيينه مانده ست
گرفتار غمي ديرينه مانده ست
شب سردي ست بي تو بودن ما
بگو تا صبح چند آدينه مانده ست؟
آدينه (4)
خدايا!، زنده کن شوق دعا را
شبي سرشار کن از خويش ما را
ببين! چشم انتظاران بهاريم
پر از آدينه کن تقويم ها را
تشنه
Monday 11 September 2006, 04:14PM
ما هم پساپس این عید رو به دوستان تبریک می گیم همچنین اعیادی که گذشت رو
عید بر عاشقان مبارک
محمد مهدی 128
Wednesday 13 September 2006, 08:45PM
الی متی احار فیک یا مولای؟
بیا که دلمان بسی تنگ است . از غیاب تو و جور زمانه.
این وجه الذی الیه یتوجه الأ ولیاء
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.