PDA

نمايش نسخه نهائي : چند خطی هم از سید جواد

جوجو
Saturday 26 August 2006, 01:08PM
تمام وجود سيد محمد جواد ذاکر را عشق مولا امير المومنين و اهل بيت عصمت و طهارت پر کرده بود.
جرعه نوشي که کام دل از شراب عشق حسيني گرفته بود.
روي حسين را قبله خويش و حرم حسين را مطاف و کعبه قلبش نهاده بود. پاکبازي که از همه عالم پرداخته و به حسين ابن علي دل باخته و سويداي وجودش از آتش عشق حسيني افروخته بود.
آفرين بر نفس پاکش که با آن نغمه سرائي داود صفتش بي قراران را قرار و آرامش مي داد و خاطر غمديدگان را نشاط انگيز مي ساخت.
و چه خوش خدا را با اهل بيت مي خواند که خود ائمه فرموده اند:
« مَن دَعا الله بِنا اَفلَحَ وَ مَن دَعاهُ بِغَيرِنا هَلَکَ وَاستَهلَکَ »
رستگار کسي است که خدا را با ما اهل بيت بخواند و آن کسي که او را از غير ما بخواند خود و بقيه را هلاک مي سازد.
تا زميخانه و مي نام و نشان خواهد بود
سر ما خاک ره پير مغان خواهد بود
سيد جواد ذاکر هرگز دنبال نام ونشان نبود بلکه دنبال باده و جام بود.
شوريده ي روزگار بود و عاشق صادق.
عشق بازي کار هر شياد نيست
اين شکار دام هر صياد نيست
خدا مي داند دل هزاران حسيني با رفتنش محزون گشت.زيرا عاشقي سر مست از مي ناب از ميان رفت که روز و شب با نوحه ها و نواي گرم او دلهايشان مملوء از عشق به امير المومنين و اهل بيت عصمت و طهارت مي گشت.
تمام وجودش عشق حسين بود و زينب و چه خوش در ميخانه ي عشق، جام پر از باده را سر کشيد و در اين راه تا آخرين لحظه عمر کوتاه اما پر برکت خود ثابت قدم ماند و چه زود به مراد خود رسيد

آري سخن مردي از تبار عاشورائيان و ديوانگان حضرت ابا عبدالله الحسين است که هر بار وقتي مستانه از اهل بيت مي خواند تهمت کفر به او مي بستند و کافرش مي خواندند. سيدي بود غريب و مظلوم، که مظلوميتش را از جد غريبش علي (ع) به ارث برده بود. آري:
تا نگردي آشنا زين پرده بويي نشنوي
گوش نامحرم نباشد جاي پيغام سروش
اما سيد با توسل به اهل بيت و عشق به عمه جانش حضرت زينب(س)ره صد ساله را يک شبه پيمود و چه سعادتمند بود. که طي شود جاده ي صد ساله به آهي گاهي.
قومی طلب وصل وی از می کردند
جمعی ز خرد جستجوی وی کردند
و آنان که ز صحرای جنون می رفتند
با یک قدم این مرحله را طی کردند
بگذر از نام ونشان ای دل که مردان خدای
بر سر کوی حقیقت بی نشانی می خرند
اما بی وفایان روزگار در صدا و سیما حاضر نشدند حتی یک بار یک یا حسین این دلسوخته اهل بیت را به گوش عاشقان حسینی برسانند. که خود می گفت:« در این دنیا هر کس حسینی بشه بی کس می شه.» در حالی که دل هزاران جوان را شیدایی اهل بیت کرد و خود آسمانی گشت.
و وقتی روح این عاشق بی قرار از این قفس تنگ دنیا رهایی یافت این رسانه به ظاهر ملی حتی حاضر نشد درگذشت این نوکر با صفای اهل بیت را به اطلاع حسینی ها برساند تا شاید مرهمی بر دل آنان گردد و تسلای دلشان باشد و باز همین رسانه و هیچ رسانه ی دیگری در این کشور کوچکترین اشاره ای به تشییع جنازه ی این عاشق سرگشته نکرد که چقدر با عظمت بر گزار شد و چه خوب سید را بدرقه کردند و آسمانی شدنش را به نظاره نشستند.
چه عالی گفت عبد الرضا هلالی که به ظاهر قدر و منزلت یک ذاکر امام حسین کمتر از پوپک گلدره بود؟
به قول ایشان شاید صدا و سیمای ما سید را نشناسد سیدی که هر جا می روی یا صحبتش هست یا صدای گرمش.
هم صحبت اهل درد می باید بود
گرم از دم آه سرد می باید بود
جز درد و بلا نشانه ی مردان نیست
ای درد بیا که مرد باید بود
دست از طلب ندارم تا کام من بر آید
یا جان رسد به جانان یا جان ز تن برآید

alimg7
Tuesday 29 August 2006, 01:03PM
جانا سخن از زبان ما مي گوئي :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:

zxcv
Wednesday 30 August 2006, 11:56PM
http://sonnat.hopto.org/downloads.php?cat_id=18&download_id=220

امیر
Thursday 31 August 2006, 12:32AM
با سلام
جناب zxcv لطفا بگید این فایل شامل چی هست ؟؟!!
(چون حجمش یکم زیاد پرسیدم تا ببینم ارزش دانلود داره یا نه !!)
باتشکر

امیر
Thursday 31 August 2006, 12:43AM
فکر کنم مربوط به این صفحه باشه ........درسته ؟؟!!!
http://sonnat.hopto.org/downloads.php?cat_id=18

zxcv
Friday 1 September 2006, 11:29AM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

امیر جان ، به شما توصیه می کنم که فایل مورد نظر را دانلود نکنید ! برای اینکه مطمئنا دل عزیزان مسلمان با شنیدن گفته های کفر آمیر کسی که این تاپیک به مناسبت مرگ ایشان ترتیب داده شده ، به درد می آید !!!

وسلام . یا الله

ارژنگ
Friday 1 September 2006, 03:02PM
حال اگر شنونده وهابی باشد چی ؟!
مخصوصا از اون وهابی هائی که با بمب گزارهای فراوان ، صد تا صد تا مسلمون می کشند !!

امیر
Friday 1 September 2006, 03:39PM
zxcv :
مطمئنا دل عزیزان مسلمان با شنیدن گفته های کفر آمیر کسی که این تاپیک به مناسبت مرگ ایشان ترتیب داده شده ، به درد می آید !!!

با سلام

غلو!

یا اهل الکتاب لا تغلوا في دینکم...[ نساء /171]

امام علی (ع) : دو گروه در باره ی من هلاک می گردند : گروهی که در محبت به من افراط می کند ، و محبت افراطی ،ایشان را به سوی غیر حق سوق می دهد و دیگر گروهی که در بغض با من افراط می نماید و بغض افراطی ،ایشان را به سوی غیر حق می برد .[ نهج البلاغه ]

امام صادق (ع) :« انّا اهل بیتٍ صادقون لا نخلو من کذّابٍ او عاجزالرّأی کفاناًالله مونة کلّ کذّابٍ و اذاقهم حرّ الحدید » ؛ ما خاندانی راستگو ییم که پیوسته از بسیار دروغ گویان و ناتوان اندیشان در امان نیستیم ، خداوند شر هر بسیار دروغ زنی را از ما دور سازد و حرارت آهن را به ایشان بچشاند .[ رجال کشّی . ص. 305 . شماره ی 549 ].

نمونه ای از ساخته پرداخته های غالیان :
داود بن کثیر گفت : به امام صادق (ع) گفتم : آیا نماز و زکات و حج که در قرآن آمده ، شما هستید؟ پاسخ داد : ای داود ، ما هستیم نماز در قرآن و ماییم زکات و ماییم روزه و ماییم حج ... و ماییم کعبه ی خدا و ماییم قبله ی وجه خدا که گفته است : به هر طرف روی کنید همان سو وجه خداست ... و دشمنان ما در قرآن به نام فحشاء و منکر و بغی و خمر و میسر ... و میته و خون و گوشت خوک نامیده شده اند (!!!!!!) .[ بحار ، ج 24 ، ص 303 ]

نجاشی : داود بن کثیر جداً ضعیف است و غلاة از وی حدیث نقل می کنند . [ نجاشی . ص 119 ]
ابو عمرو کشّی : غلاة داود بن کثیر را از ارکان گروه خود شمرده اند و اخبارمنکر و غلوآمیز به او نسبت داده اند . [رجال کشّی . ص 408 ]
پاره ای از محققان :وثاقت داود بن کثیر ثابت نیست . [ معجم رجال الحدیث . ج 7 . ص 119 ] .

ابراهیم بن شبیه (ر) از یاران امام هادی (ع) می گوید به امام هادی (ع) نوشتم :
فدایت گردم ، در نزد ما گروهی می باشند که در باره ی فضائل شما احادیثی روایت می کنند که ما نمی توانیم بپذیریم. زیرا که دل ما از آنچه روایت می کنند ، روی گردان است . و نمی توانیم آن ها را رد کنیم ، زیرا آنچه را روایت می کنند به پدران شما نسبت می دهند . آنان می گویند : نماز که در قرآن آمده ، نه به معنای رکوع و سجود است که به معنای رجل خاصی است . و نیز زکات نه به معنای دادن درهم و مال ، که به معنای رجل خاصی است . و هم چنین معصیت هایی که در قرآن آمده به معنای رجال خاصی است . و کسانی که این سخنان را می گویند ادعا می کنند که از اولیاء هستند و مردم را به پیروی خود دعوت می کنند . یکی از این گروه ، علی بن حسکة و دیگری قاسم یقطینی است . چنانچه صلاح می دانید بر موالی خود منت نهید و حقبیقت مطلب را بیان نمایید .
امام هادی (ع) در پاسخ نوشت :
« لیس هذا من دیننا فاعتزله » : آن چه نوشته ای از دین ما نیست ، از آن دوری کن .
[ بحار . ج 25 . ص 315 ] .

امام صادق (ع) :
مغیرة بن سعید ( از غلاة مشهور ) همواره عامدانه بر پدر من دروغ می بست . او کتاب های اصحاب پدرم را می گرفت ، و یاران او در میان اصحاب پدرم ناشناخته بودند ، ایشان کتاب ها را از اصحاب پدرم می گرفتند و به مغیره می دادند ، پس وی در آن کتاب ها کفر و زندقه وارد می کرد و به پدر من نسبت می داد . سپس آن کتاب های رونویس شده را ( که حاوی کفر و زندقه بود ) ، به اصحاب خود می داد و امر می کرد آن ها را تکثیر کنند و بین شیعه پخش نمایند . بنابراین آنچه از غلو که در کتاب های اصحاب پدرم هست ، همانهایی است که مغیرة بن سعید مخفیانه در کتاب های ایشان وارد نموده است .[ رجال کشّی . ص 225 . شماره ی 402 ] .

نمونه ای از ساخته پرداخته های مغیرة بن سعید :
« ... خدا سایه های مردم را خلق کرد . و اولین سایه ای که پیش از سایه های مردم خلق کرد ، سایه ی محمد (ص) و علی (ع) بود . پس از آن خدا بر آسمان ها و زمین امانت را عرضه کرد . و آن امانت این بود که علی بن ابی طالب را از امامت منع کنند ( !!!!!!! ) . ولیکن آسمان ها و زمین از پذیرفتن آن خودداری کردند . سپس آن را بر مردم عرضه کرد . پس عمربن الخطاب به ابوبکر امر کرد (!) که آن را بپذیرد و علی را از امامت منع کند و ضمانت کرد که در خیانت به علی به ابوبکر کمک کند به شرط این که خلافت را بعد از خودش به عمر واگذار کند ، و او هم پذیرفت و آن دو به کمک یکدیگر اقدام کردند و علی را از امامت منع نمودند و این است معنای قول خدا که گفته است : " و حملها الانسان انّه کان ظلوماً جهولا " . » (!!!!!!! ) .[ ملل و نحل شهرستانی . ص 83 ] .

نمونه ای از ساخته پرداخته های ابوالخطّاب :
« به او ( امام صادق (ع) ) گفتم : خودت را در عین عظمت و ملکوت خود به من بنما . گفت : مگر ایمان نیاورده ای ؟ . گفتم : چرا ، ولیکن می خواهم قلبم مطمئن شود . پس دست خود را بر زمین گشود . ناگاه دیدم آسمان ها و زمین و همه ی خلائق در قبضه ی اوست . سپس به من گفت : رکن حجرالاسود کجاست ؟ . نگریستم ، دیدم کعبه را بر انگشت خود در هوا نگاه داشته است و جمعیت اطراف آن همه بوزینه و خنزیر هستند و در جای کعبه دریاچه ای است از قطران سیاه . سپس آن را به حالت اول برگرداند و گفت : این مرکز شیطان و مأوی ابلیس است ( !!!!!!!!!! ) . »[ سعد بن عبدالله اشعری قمی . المقالات و الفرق . ص 55 ] .
امام صادق (ع) : « لعنت خدا و فرشتگان و همه ی مردم بر ابوالخطّاب ( محمد بن ابی زینب ازغلاة مشهور ) باد . من شهادت می دهم که او کافر و فاسق و مشرک بود واو با فرعون در شدیدترین عذاب محشور می شود . » [ رجال کشّی . ص 297 . شماره ی 524 ] .

ابراهیم بن محمود (ر) می گوید : به امام رضا (ع) گفتم : ما اخباری را در فضائل امیرالمومنین (ع) و فضائل شما می شنویم که مانند این اخبار را در نزد شما نمی یابیم . آیا این اخبار را بپذیریم ؟.

امام رضا (ع) پاسخ داد :
« ...ای پسر ابی محمود مخالفان ما اخباری را در فضایل ما جعل کردند و این اخبار را سه دسته نمودند:
دسته اول اخباری که مشتمل بر غلو درباره مااست.

دسته دوم اخباری که مشتمل بر تقصیر در امر ما است.

دسته سوم اخباری که مشتمل بر تصریح به طعن و مذمت دشمنان ما است.

پس وقتی که مردم اخباری را بشنوند که درباره ما غلو کرده، شیعه ی ما را تکفیر می کنند و به آنان نسبت می دهند که به ربوبیت ما اعتقاد دارند .
و وقتی که اخباری را بشنوند که مشتمل بر تقصیر است در باره ی ما معتقد به تقصیر می شوند .
ووقتی که اخباری را بشنوند که مشتمل بر طعن ها و مذمت ها در باره ی دشمنان ماست که تصریح به نام آنان کرده است ، ما را با ذکر نام طعن و مذمت می نمایند ... » .[ شیخ صدوق . عیون اخبار الرضّا . ج 1 . ص 304 ]

منبع http://hu1.persianblog.com/

منظومه
Friday 1 September 2006, 09:55PM
http://sonnat.hopto.org/downloads.php?cat_id=18&download_id=220

جناب زد ایکس .

فکر کنم بهتر بود یک توضیحاتی در مورد این لینک میداید .

حجم سنگینی داره .

منظومه
Friday 1 September 2006, 10:27PM
من به شخصه موافق برخی از کلمات و جملاتی که ایشان هنگام مداحی بکار میبرد نبوده و نیستم .

در اینکه ایشان ذاکر امام حسین (ع) بودند شکی نیست اما شاید بهتر میبود از برخی اشعار و کلمات در مداحی استفاده نمیکردند .

به هر حال من مخالف کلمات و جملاتی ازقبیل ....
زمیخانه و می .
باده و جام .
مستانه .
دیوانه حسین .
و ........

امام حسین (ع) نه مست میخواهد . نه دیوانه .
ایشان آدم عاقل میخواهد که بفهمد امام که بود و چه هدفی را دنبال نمود .

:smile07:

zxcv
Saturday 2 September 2006, 12:17AM
به هر حال من مخالف کلمات و جملاتی ازقبیل ....
زمیخانه و می .
باده و جام .
مستانه .
دیوانه حسین .
و ........

بسم الله

با سلام و کمال احترام

منظومه عزیز ، نظر شما در مورد چرندیات زیر چیست ؟!!!

حیدر ! خالق عرض و سمائی !!!

حیدر ، حیدر ! روزی ده ما سبائی !!!

حیدر ، حیدر ! عبد خدا و خدائی !!!

نعوذ با الله ، مطمئنا بسیاری از دوستانی که در این سایت فعالیت می کنند با شنیدن فریادهای شیطانی ذاکر جهل و کفر به ایشان لعن و نفرین می فرستند ، اما هستند کسانی که سعی می کنند شرک و گمراهی او را به نوعی موجه جلوه دهند و دانلود و نظاره این فایل می تواند نقشه های شوم آنان را نقش بر آب کند !!!

وسلام . یا الله

ارژنگ
Saturday 2 September 2006, 01:26AM
با سلام .
معلوم است ...
غلوها و اشعار بدون حقیقتی است که مداحان ِ بی تقوا ، برای رسیدن مقاصد شخصی و پول بیشتر ، آنها را می سازند .
بی دلیل نیست که امام علی می فرمایند : بر چهره ی مداحان خاک بپاشید .

دو سال قبل هم یک سی دی به بازار آمد - که من آنرا از مشهد خریدم - به نام ( اگر اشتباه نکنم ) کفر گوئی در مداحی .
که این غلوهای کفرآمیز و عاری از حقیقت این مداحان غافل را به باد شدید انتقاد گرفته بود .

دوست ايراني .
Saturday 2 September 2006, 01:48AM
سلام

فکر نمیکنید پشت سر کسی که از این دنیا رفته و دستش از دنیا کوتاهه حرف زدن جائز نیست؟؟؟
بهتره برای این مداح دعا کنیم و از خدا بخواهیم اگر مداحی از روی احساسات و جهالت حرف نامربوطی زده ببخشد و اثرات حرف این مداح را خنثی نماید ....

حقیقت امر همینه که دین ما آنقدر که برای اندیشه ارزش قائل شده برای احساسات مقطعی ارزش قائل نیست به نظر من شنیدن اذکار خوبه اما در قرن فعلی بهتره درکنار شنیدن مداحی ها و مولودیها کمی به کتابهای به جا مانده از اهل بیت مراجعه کرد و در باب گفته های ایشان کمی تامل کرد تا شاید عاقبت بخیر شویم گریه خوبه اما اندیشه اولی است بر گریه ........

ارژنگ
Saturday 2 September 2006, 01:55AM
...منظومه عزیز ، نظر شما در مورد چرندیات زیر چیست ؟!!!

حیدر ! خالق عرض و سمائی !!!

حیدر ، حیدر ! روزی ده ما سبائی !!!

حیدر ، حیدر ! عبد خدا و خدائی !!!

با سلام .
معلوم است ...

غلوها و اشعار بدون حقیقتی است که مداحان ِ بی تقوا ، برای رسیدن مقاصد شخصی و پول بیشتر ، آنها را می سازند .

دو سال قبل هم یک سی دی به بازار آمد - که من آنرا از مشهد خریدم - به نام ( اگر اشتباه نکنم ) کفر گوئی در مداحی .
که این غلوهای کفرآمیز و عاری از حقیقت این مداحان غافل را به باد شدید انتقاد گرفته بود .

ضمنا جناب ضد ایکس سی وی .

دارید مغلطه می کنید تا نتیجه ی نادرست بگیرید .( کلمه الحق یراد به الباطل !!)

مداحان ، رهبران دینی ما نیستند !!

شما اگر توانستید در رساله ها و یا نوشته های آیات یا حجج اسلام چنین مطالب ِ کفری را بیابید ، آنگاه معلوم است که شیعیان هم چنین اعتقاداتی دارند .

این شیوه شما در آوردن نمونه از آدم های بیسواد یا مغرض یا غیر عالم هم جای بسی سوال و تفکر دارد !!

درست مثل آن شخص حقه بازی که رفته بود در میان یک عده بیسواد و با کشیدن شکل ِ مار ، می خواست بگوید که ملای ده بیسواد است !!

zxcv
Saturday 2 September 2006, 02:06AM
چه عالی گفت عبد الرضا هلالی

.
.
.
http://sonnat.hopto.org/downloads/hagh/Helali.zip
.
.
.

ارژنگ
Saturday 2 September 2006, 02:21AM
ممنون ازاین لینکی که در تائید سخنان بنده اینجا گذاشته اید :

مداحان ، رهبران دینی ما نیستند !!

شما اگر توانستید در رساله ها و یا نوشته های آیات یا حجج اسلام چنین مطالب ِ کفری را بیابید ، آنگاه معلوم است که شیعیان هم چنین اعتقاداتی دارند .

این شیوه شما در آوردن نمونه از آدم های بیسواد یا مغرض یا غیر عالم هم جای بسی سوال و تفکر دارد !!

درست مثل آن شخص حقه بازی که رفته بود در میان یک عده بیسواد و با کشیدن شکل ِ مار ، می خواست بگوید که ملای ده بیسواد است !!

منظومه
Sunday 3 September 2006, 01:16AM
بله ، حق با جناب ارژنگ هست .
من به شخصه هروقت چنین سی دی هایی را مبینم و مشاهده میکنم که کسی آن را میبیند ، شدیدا او را نهی میکنم که این حرفها ، شیطانیست و غیر از کفر و ضلالت و بدبختی هیچ چیز دیگری نیست .

امیدوارم خداوند مهربان از سرتقصیرات همه ما بگذرد و این قدرت را به ما عنایت کند که درک درستی از دین عزیز ، مقدس و دوست داشتنی اسلام داشته باشیم .

الهی آمین .

محمد مهدی 128
Wednesday 6 September 2006, 03:55PM
خداوند علی اعلی سید را با موالیانش محشور فرماید ودوستان دشمنان ال الله را هم با مو الیانشان اولی ودومی محشور فرما ید

ارژنگ
Sunday 10 September 2006, 08:04AM
بله ، حق با جناب ارژنگ هست .
من به شخصه هروقت چنین سی دی هایی را مبینم و مشاهده میکنم که کسی آن را میبیند ، شدیدا او را نهی میکنم که این حرفها ، شیطانیست و غیر از کفر و ضلالت و بدبختی هیچ چیز دیگری نیست .

امیدوارم خداوند مهربان از سرتقصیرات همه ما بگذرد و این قدرت را به ما عنایت کند که درک درستی از دین عزیز ، مقدس و دوست داشتنی اسلام داشته باشیم .

الهی آمین .
:smile07: :smile07: :smile07:
:smile34: :smile34: :smile34:

جوجو
Tuesday 19 September 2006, 02:43PM
بر وهابی و وهابی صفت لعنت
حضرت آقا اگر حضرت امیر (ع)بر دهان مداحان خاک میریخت پش چگونه مداحانی همچون کمیت و دعبل در محضر
فرزند امیر المومنین(ع) امام صادق و امام رضا (ع) به مداحی پرداخته اند؟؟؟
ملای به مکتب نرفته اگر باید بر
دهان مداح حسین (ع)خاک ریخت پس چگونه است که در هر
شهادت و ولادتی در بیوت تمامی
مراجع تقلید مراسم مداحی به پاست مگر اینکه حضرتعالی افضل فضلا باشید و یا از رسول الله دلسوز تر برای دینش؟؟؟؟
لازم نیست بر دهان کسی که دهانش معطر به ذکر یا حسین (ع)است خاک بریزید
خاک بی غیرتی و بی شرافتی بر
آن دهانی باد که کلماتی را بر زبان میراند که وهابی ها هم....
شاید شما هم......
چطوره به جای واژه
حیدر خالق ارض و سمایی بگیم
عمر اصلا تو خود خدایی
اون موقع به مزاق آقایون به ظاهر شیعه از نوع روشنفکرش
جالب بیاد؟؟؟؟
بعضی ها هم فقط تو شناسنامشون نوشته شیعه و گرنه؟؟...؟؟؟
خلاصه کنم
قربان دهان آن شاعر که چه زیبا
گفت..
هرکس به ولایت علی (ع)شک دارد
با مادر خویش در میان بگذارد
یاعلی مدد به حق حضرت زهرا(س)

محمد مهدی 128
Wednesday 20 September 2006, 07:44AM
اللهم صل علی محمد وال محمد
اقاجون صلوات بفرستید

صبح
Wednesday 20 September 2006, 10:24AM
بر چهره ی مداحان خاک بپاشید .

سلام
جناب ارژنگ
در اینجا منظور تملق گویان در حوزه مقام و قدرت است ... نه مداحان به معنای مادحان حقیقت اهلبیت ... مداحی ، با تملق گوئی برای قدرت ، فرق مشخصی دارد که نمی توان آن را بدینجا بسط داد.

خطبه شماره 347
[347] وقال عليه السلام : الثَّنَاءُ بِأَكْثَرَ مِنَ الاْسْتِحْقَاقِ مَلَقٌ وَالتَّقْصِيرُ عَنِ الاِْسْتِحْقَاقِ عِيٌّأَ وْحَسَدٌ.
[347] ستايش بيش از استحقاق ، تملق است و كمتر از استحقاق ، درماندگى‏است‏ يا حسد.

EHSAN5
Wednesday 20 September 2006, 12:43PM
خدايش رحمت كند ول كنيد , بسه ديگه
صلوات بفرست
نگذاريد وهابيت سوء استفاده كند
:smile27: :smile27: :smile27:

امیر
Wednesday 20 September 2006, 01:53PM
با سلام
آقا جون به نظر من بهترین راه اینه که از کسی که حدیث را در اینجا آورده بخواهیم تا متن عربی و سند آن را ارائه بدهد تا از نظر ترجمه ، سند ، دلالت و مفهوم و...مورد بررسی قرار بگیرد
با تشکر

جوجو
Monday 9 October 2006, 03:12PM
لطفا سند بدید حضرات علما

تشنه
Thursday 19 October 2006, 01:11PM
سلام
ما چرا قبلا این تاپیک رو ندیده بودیم؟ تازه کلی هم شاکی شده بودیم که چرا کسی در مورد وفات ایشون چیزی نگفتن!!!!!

با تشکر از استارتر محترم بقیه گفتنی هارو می ذاریم بعد از ماه رمضون

جوجو
Thursday 19 October 2006, 03:20PM
باور بکن اين شهر جاي زندگي نيست

تا ناخدايانند جاي بندگي نيست

اين تيره دلها از شقايق سر بريدند

اينها براي آخرت ذلت خريدند

ديندارهاي شهرمان در خواب رفتند

اهل نماز و عشق بازي آب رفتند

ديگر کسي اهل دعا اهل صفا نيست

ديگر کسي دنبال مردان خدا نيست

چشم کسي از ترس داور غرق نم نيست

بي دين و دنيا پيشگان در شهر کم نيست

هر اهل دل در شهر ما خانه نشين است

هر رادمردي با غم وغصه قرين است

ديوارهاي شهرمان را غم گرفته

سجاده ها در خانه هامان نم گرفته

قرآن شده بازيچه يک مشت نامرد

اسباب دکان رياي خلق بي در

يک روز اينجا عرصه ي حکم و قصاص است

دنيا پر از شمر و يزيد و عمر و عاص است

بايد بيايد آنکه مرد آسمانهاست

بايد بيايد آنکه فوق کهکشانهاست

بايد بيايد عدل را بر پا نمايد

ميزان حق را با خودش معنا نمايد

وقتي بيايد شهر پر جوش و خروش است

صوت کلامش گوئيا بانگ سروش است

من منتظر تا فصل هم عهدي بيايد

با ذوالفقار حيدري مهدي بيايد

Mohsen_205
Saturday 21 October 2006, 04:59PM
سید سرشار از بغض دشمنان مولا بود...کسی که شال سبز دور گردنشه .اسم علی رو میبره کافر نمیشه

Mohsen_205
Saturday 21 October 2006, 05:02PM
بگذار آدمیان طعنه زنندم گویم......هرکه خودرا سگ کوی تو نخواند آدم نیست..205

ياور
Saturday 21 October 2006, 10:40PM
بگذار آدمیان طعنه زنندم گویم......هرکه خودرا سگ کوی تو نخواند آدم نیست..205

و اينقدر نمي دانند كه امامان هم به مصداق لا يدخل الملائكته في بيته كلب
از سگ بدشان مي ياد و مي خواهند كه همه ادم باشند نه سگ

و كسي فكر نكرد كه ايا اگر ما نمي توانيم خورشيد باشيم ايا ستاره هم نمي بايد بود

و كسي فكر نكرد كه راه او چه بود و هدفش و رسالتش از مكتب او تنها گريه و زاري مانده براي شكم بارگي و هوس چراني نكبت بار موسي چومبه هايي كه فكر مي كنند دارند به امام حسين ارزش و اعتبار مي بخشند و به خاطر پول مردم مقلد بيسواد را به بهانه بخشيده شدن گناهان سر كيسه مي كنند و فكر مي كنند هر چه قدر گريه بيشتر باشد پول بيشتر است

مردم بيچاره هم انهمه احساس معنوي و عشق حقيقي به معبود و توحيد و عبادت و قران را كنار گذاشته و فكر مي كنند تمامي راههاي صلاح و رستگاري در گريه براي حسين است و بس

مداح اگر قران بلد نبود و معنا و تفسير يك ايه را بلد نبود مشكلي نيست اما اگر صدايش خوب بود و خوب گرياند هم شخصي متدين است كه نبايد به او گفت بالاي چشمت ابروست و هم بايد حساب بانكي اش را صعودي بالا برد وگرنه نمي خواند و تشريف نمي اورد

اين يعني سوءاستفاده از نام براي نان

و اخر مشخص نشد كه بايد براي تن لش خود گريه كرد يا براي امام حسيني كه هم اكنون در بهشت است
و از تنعمات بهشتي بهره مي برد
امام حسين ع زن و فرزندان و دودمان خود را در روز تاسوعا و عاشورا بر اساس ايات كريمه خداوند
قرباني كرد تا احياي امر به معروف و نهي از منكر كند تا در ادامه رسالت يكصد و بيست و چهار هزار پيغمبر مردم را با فطرت و سرشت خويش اشنا سازد و انها را به يكتاپرستي و خداپرستي سوق دهد
تا مردم گناه نكنند و تنها خدا را بخوانند و تنها الله را فرمانده خويش بدانند
يا رفت دودمان خود را به اب و اتش كشيد تا بساط هوس چراني نكبت بار چهار تا مداح بيسواد و از خدا بي خبر را مهيا كند كه با نام او نان بخورند و راه يزيد را بروند (نان حسين خوردن و زاد يزيد بردن )
او خود و خانواده را به اتش كشيد تا مردم براي او دل بسوزانند و به حال (ببخشيد رقت بار او )
گريه كنند يا راه او را ادامه بدهند و ادم شوند و اگر ناراستي دارند بر تن لش خو.د گريه كنند و از خدا طلب امرزش كنند
ايا امام حسين ع رسالتش اين بود كه شهيد شود و با شهادتش به مردمان راه را بياموزد
يا دكان شفاعت باز كند كه هر بي سرو پاو بي بند و باري بعد از هزاران هزار جرم و جنايت بيايد
قطره اي اشك انهم از درد دل خود به بهانه امام حسين بريزد تا گناهانش پاك شود
ان بيشرماني كه مي گويند اگر به اندازه تمام برگهاي درختان گناه داشته باشي قطره اي اشك حتي به اندازه بال مگسي اشك از چشمت براي امام حسين بيايد تمام گناهانت بخشيده مي شوند
حساب و كتاب و ميزان و قيامتي را قبول ندارند بلكه پول مي خواهند و ارزش رسالت امام حسين را به اندازه كاسبي همان مداحيشان پايين اورده اند
گويا اشك اثر شيميايي دارد و حق الناس و هزاران جرم و جنايت را مي شورد
امام حسين ان بزرگمرد تاريخ بشريت كه اسلام و مسلماني مديون اوست هرگز به اين دليل شهيد نشده است كه كساني چه بخاطر ترحم به او و چه بخاطر بخشيده شدن گناهان مردم از او استفاده ببرند

بلكه از نقطه نظر خودش هرگز توقع دلسوزي از طرف مردم را ندارد كه او اعلي را به سفلي ترجيح داد وبه ملكوت و مكان امن و عيش جاي گرفت و از نقطه نظر بخشش گناهان مردمان هم او به خوبي مي داند و ليس الانسان الا ماسعي جوابگوي همه چيز است و ميزان و ترازو و حساب و كتاب

پس بيخود به سرو كله همديگر نزنيد كه همه شما در اشتباهيد

من نمي گويم كه براي حسين اشك نريزيد كه قصه حسين ع دل سنگ را مي شكند اما مي گويم
به اشكتان معنا و مفهوم ببخشيد اشك را براي توبه و انسان شدن از خوف خدا در مصيبت ها جاري سازيد چه كسي هست كه مصيبت امام حسين را بشنود و بر اساس عاطفه انساني اشكش سرازير نشود
اما اين عاطفه انساني بايد انسان را در راه خدا مصر تر سازد و به انسان درس بياموزد وحركت بخشد تا الگو بگيرد
نه اينكه اشك تحجر و بي عملي را براي مردم مهيا سازد كه كمونيست هر گناهي را مي كند و شيعه هم هر گناهي را بكند به طمع شفاعت و به طمع اينكه

بخشودگي اهل گنه در صف محشر وابسته به يك گردش چشمان حسين است

كمي فكر كنيم !!
يا الله

puyan
Saturday 21 October 2006, 10:56PM
سلام

میخواهم چند کلمه ای برای دوستان خود در این تاپیک بنویسم :

1- در این که مدح اهل بیت علیهم السلام از اعمال بسیار خوب و پسندیده و مأجور است شکی نداریم .

2- در این که حدیث منتسب به امیر المومنین درباره پاشیدن خاک بر صورت مداحین بسیار کلی است هم شکی نداریم . اگر بخواهم در این باره چند کلمه ای بنویسم باید عرض کنم که اگر کسی این حدیث را مستمسک نفی هر گونه مداحی بداند باید خود قرآن را هم تخطئه کند چون خداوند در قرآن مدح بسیاری از انبیاء را فرموده است ، و اصولا اگر این حدیث به کلیت آن مد نظر باشد انسان نباید درباره هیچ چیز خوبی سخن بگوید چون گفتن خوبی هر چیز و هر کسی مدح آن چیز و یا آن فرد محسوب میگردد ... بهر حال مقدار قابل اطمینان از این حدیث اینست که باید از کسانی که به مدح باطل مشغول هستند دوری گزید و از آنها برائت جست . هر کسی که از این حدیث در محدوده فراتر تر این ادعایی بکند باید پاسخگوی کلیت آن ادعا ، در موضوعات مشابه باشد !

3- در این که سید جواد ذاکر به مداحی اهل بیت معروف بوده است و مداحی های خوب زیادی از وی منتشر شده است هم شکی نداریم .

4- در اینکه از سید جواد ذاکر مداحی هایی شنیده شده که در آنها تعبیرات نامناسب و خلاف آموزه های امامان شیعه وجود دارد هم شکی نیست .

5- در اینکه هر فرد مومن در طول عمر خویش مرتکب اشتباهات زیاد و بلکه معصیت های زیادی میشود و از خداوند طلب آمرزش و مغفرت میکند ، باز هم شکی نیست .

6- در اینکه ما شیعیان خود را در کلیه معارف دینی وامدار ثقلین میدانیم و خود را در پناه ثقلین قرار میدهیم و ثقلین را حصن الهی میدانیم هم شکی نداریم .

7- پس پیشنهاد میکنم کلیه دوستان عزیز آنچه را که مینویسند و میخوانند و میبینند و میشنوند و می آموزند با آنچه که ثقلین فرموده اند بسنجند و آن را مبنای جهت گیری دینی خود قرار دهند . در این راه اگر بعضی از دیده ها و شنیده و ها و دانسته هایمان خلاف بود باید اصلاح کنیم و در این راه هیچ استثنایی هم وجود ندارد چرا که ما هیچ یک معصوم نیستیم . سید جواد که سهل است ، افراد بزرگتر از سید جواد هم در این راه ممکن است مرتکب اشتباهات و لغزشهایی بشوند ( همچنانکه شده اند ) . معیار ، فقط ثقلین است . لذا اشتباهات سید جواد را باید در کنار سایر اشتباهات نشاند و از آنها درس گرفت و خود را همواره با پیشوایان دین که سید جواد هم خود را وامدار آنها میدانست سنجید .

متشکرم

min
Friday 27 October 2006, 01:23AM
سلام به همه دوستان
من تمام اين تاپيك را نخوندم - مدتي هم نبودم و از خيلي موضوعها عقب مانده ام
آمدنم هم زياد دائمي نيست
ولي فقط نظر خودم را در مورد سيد ذاكر مي گويم
البته ايشان از دنيا رفته و از خدا ميخواهم خداوند ايشان را آمرزيده و از گناهانش بگذرد
اما روش خواندن ايشان بسيار زشت كريه و بي شرمانه بود
كارهايي كه ايشان كردند بدعتي در دين بود
كفرياتي كه ايشان گفتند آبروي شيعه را در دنيا برد
منظورم از ايشان فقط شخص ايشان نيست
مداحان بي ادب ديگري مثل هلالي - كريمي و از اين دست مداحان بي اخلاق
همه اينها مايه ننگ ما هستند
من اينها را مداح اهل بيت نمي دانم
اينها فقط دنبال شهوت و نفس خود هستند و بس
اينها را با خدا و معصومين چه كار
كدام يك از معصومين گفته اند كه اين مداحان حق دارند آبروي شيعه را ببيرند ؟
من يك فيلم از سي ان ان ديدم كه مداحي قلاده بسته بود و صدا پارس سگ در مي آوردند و زير آن نوشته بود اين عزاداري شيعيان براي امام سوم خودشان است .
آيا واقعا اين مذهب شيعه است ؟
آيا حضرت علي و ائمه ديگر خود را فراتر از بنده خدا مي دانستند و خالق و هستي بخش جهان مي دانستند .
بايد بيدار باشيم و از اين مداحان برائت بجوييم كه دين ما را اينها معرف نيستند
معرف دين ما كليني ها - شيخ طوسي ها و امام خميني ها هستند .

puyan
Friday 27 October 2006, 06:10AM
سلام

میخواهم چند کلمه ای برای دوستان خود در این تاپیک بنویسم :

1- در این که مدح اهل بیت علیهم السلام از اعمال بسیار خوب و پسندیده و مأجور است شکی نداریم .

2- در این که حدیث منتسب به امیر المومنین درباره پاشیدن خاک بر صورت مداحین بسیار کلی است هم شکی نداریم . اگر بخواهم در این باره چند کلمه ای بنویسم باید عرض کنم که اگر کسی این حدیث را مستمسک نفی هر گونه مداحی بداند باید خود قرآن را هم تخطئه کند چون خداوند در قرآن مدح بسیاری از انبیاء را فرموده است ، و اصولا اگر این حدیث به کلیت آن مد نظر باشد انسان نباید درباره هیچ چیز خوبی سخن بگوید چون گفتن خوبی هر چیز و هر کسی مدح آن چیز و یا آن فرد محسوب میگردد ... بهر حال مقدار قابل اطمینان از این حدیث اینست که باید از کسانی که به مدح باطل مشغول هستند دوری گزید و از آنها برائت جست . هر کسی که از این حدیث در محدوده فراتر تر این ادعایی بکند باید پاسخگوی کلیت آن ادعا ، در موضوعات مشابه باشد !

3- در این که سید جواد ذاکر به مداحی اهل بیت معروف بوده است و مداحی های خوب زیادی از وی منتشر شده است هم شکی نداریم .

4- در اینکه از سید جواد ذاکر مداحی هایی شنیده شده که در آنها تعبیرات نامناسب و خلاف آموزه های امامان شیعه وجود دارد هم شکی نیست .

5- در اینکه هر فرد مومن در طول عمر خویش مرتکب اشتباهات زیاد و بلکه معصیت های زیادی میشود و از خداوند طلب آمرزش و مغفرت میکند ، باز هم شکی نیست .

6- در اینکه ما شیعیان خود را در کلیه معارف دینی وامدار ثقلین میدانیم و خود را در پناه ثقلین قرار میدهیم و ثقلین را حصن الهی میدانیم هم شکی نداریم .

7- پس پیشنهاد میکنم کلیه دوستان عزیز آنچه را که مینویسند و میخوانند و میبینند و میشنوند و می آموزند با آنچه که ثقلین فرموده اند بسنجند و آن را مبنای جهت گیری دینی خود قرار دهند . در این راه اگر بعضی از دیده ها و شنیده و ها و دانسته هایمان خلاف بود باید اصلاح کنیم و در این راه هیچ استثنایی هم وجود ندارد چرا که ما هیچ یک معصوم نیستیم . سید جواد که سهل است ، افراد بزرگتر از سید جواد هم در این راه ممکن است مرتکب اشتباهات و لغزشهایی بشوند ( همچنانکه شده اند ) . معیار ، فقط ثقلین است . لذا اشتباهات سید جواد را باید در کنار سایر اشتباهات نشاند و از آنها درس گرفت و خود را همواره با پیشوایان دین که سید جواد هم خود را وامدار آنها میدانست سنجید .

متشکرم

min
Friday 27 October 2006, 11:58AM
مداح اهل بيت كفر نمي گويد
و هر كه كفر گفت مداح اهل بيت نيست بلكه مريد شيطان است .

puyan
Friday 27 October 2006, 12:27PM
سلام

همه ما جمع دوستان در این باشگاه یقین داریم که باید از کفر گویی و امثال آن پرهیز کرد و هیچیک از ما ،در این باشگاه ، مدافع عبارات نادرستی که در بعضی اذکار سید جواد ذاکر بوده است نمیباشد .
تا اینجا همه با هم همراهیم و نظر مشترکی داریم . اما در تحقیر این عبارات نادرست ، بعضی افراد با ما هم زبان میشوند که نه اهل بیت را قبول دارند و نه مداحی را و با پشتوانه جهلشان حقایق منتشر در جمع شیعیان را ( که مداحان اهل بیت هم از جمله زبانهای گویای آنها هستند ) دستمایه بازیهای کودکانه خودشان قرار میدهند ...

از آنجا که باید حقیقت را گفت و آنرا ستود ، تذکرات دوستان در ذکر بعضی عبارات نادرست در اذکار سید جواد قابل قبول است و البته فراموش نشود که این دقت و حساسیت را باید در نوشته ها و گفته های همه افراد داشت و همه را با آموزه های ثقلین سنجید .
اکنون که همه ما متذکر این امور هستیم شاید تکرار آن موجب شود اصول حَقّه ، دستمایه منحرفان گردد و فایده دیگری نداشته باشد .

متشکرم

min
Friday 27 October 2006, 01:20PM
سلام

همه ما جمع دوستان در این باشگاه یقین داریم که باید از کفر گویی و امثال آن پرهیز کرد و هیچیک از ما ،در این باشگاه ، مدافع عبارات نادرستی که در بعضی اذکار سید جواد ذاکر بوده است نمیباشد .
تا اینجا همه با هم همراهیم و نظر مشترکی داریم . اما در تحقیر این عبارات نادرست ، بعضی افراد با ما هم زبان میشوند که نه اهل بیت را قبول دارند و نه مداحی را و با پشتوانه جهلشان حقایق منتشر در جمع شیعیان را ( که مداحان اهل بیت هم از جمله زبانهای گویای آنها هستند ) دستمایه بازیهای کودکانه خودشان قرار میدهند ...

از آنجا که باید حقیقت را گفت و آنرا ستود ، تذکرات دوستان در ذکر بعضی عبارات نادرست در اذکار سید جواد قابل قبول است و البته فراموش نشود که این دقت و حساسیت را باید در نوشته ها و گفته های همه افراد داشت و همه را با آموزه های ثقلین سنجید .
اکنون که همه ما متذکر این امور هستیم شاید تکرار آن موجب شود اصول حَقّه ، دستمایه منحرفان گردد و فایده دیگری نداشته باشد .

متشکرم

من فقط ميخواهم بگويم كه امثال سيد ذاكر مداح اهل بيت نيستند
مداح اهل بيت حرمت دارد
ايشان به حكم مراجع در مسلمان بودنشان هم اشكال وارد شده

جوجو
Saturday 28 October 2006, 01:36PM
تا مرجع کی باشه؟؟؟

min
Saturday 28 October 2006, 10:00PM
تا مرجع کی باشه؟؟؟

هر كدام از مراجع باشد براي ما فرقي نمي كند
ما دينمان از چهار تا آدم بي سواد و تربيت نشده به نام مداح نمي گيريم
كه به خاطر آن مداح ها مراجع خود را كنار بگذاريم و بگوييم چون فلاني گفته است پس قبول نيست
هر كه علي (ع) و ساير ائمه را خالق هستي بداند و به آن اقرار كند مرتد است .
اين قانون دين ما است .

ارژنگ
Sunday 29 October 2006, 03:32AM
هر كدام از مراجع باشد براي ما فرقي نمي كند
ما دينمان از چهار تا آدم بي سواد و تربيت نشده به نام مداح نمي گيريم
كه به خاطر آن مداح ها مراجع خود را كنار بگذاريم و بگوييم چون فلاني گفته است پس قبول نيست
هر كه علي (ع) و ساير ائمه را خالق هستي بداند و به آن اقرار كند مرتد است .
اين قانون دين ما است .

محمد مهدی 128
Sunday 29 October 2006, 06:54AM
بر شیطون لعنت
صلوات

تشنه
Saturday 20 January 2007, 03:15PM
با سلام مجدد
برای ادای دین خدمت رسیدیم(می بینم که یه مهمون مشغول خوندنه بابا دمتون گرم ما دو ساعت گشتیم تا این پستو از سر فصل تاریخ کشیدیم بیرون)

بریم سر اصل مطلب
در مورد اون چند بیت خوانده شده توسط ایشون که لینکش رو بعضیها گذاشتن
ما نه می خوایم ادعای تقرب بکنیم و نه اینکه حرفی بزنیم که مثل منصور حلاج باعث مرگمون ویا قضاوتهای غلط توسط سایرین بشه
ولی همینو بدونین که ما در مراحل عرفانی چیزی داریم به اسم لقاء فی الله فناء فی الله(اگه اشتباه نکنم)..........پس بی سوادان مغرفت و عرفان خفه شن بهتره(من از بابت اونهایی که این جمله بهشون بر نمی گرده معذرت می خوام ولی باقی حقشونه)

و اما در مورد نسبت دادن سگ حسین به خودشون
یک سوال
چرا وقتی که روحانیون عظام از رسول ترک مایه می ذارن و می گن که ایشون رو در عالم روحانی در غالب سگی دیدن که پاسبونیه حرم اهل بیت رو می کرد کسی صداش درنمی یاد ولی وقتی ایشون از خودشون مایه می ذارن و می گن که من سگ حسینم همه برای دفاع از کرامتش بلند می شین.....
اگه اون داستان صحت داره که دیگه مشکل چیه ...شاید این سید بزرگوار مثل بعضیها از خودشون مطمئن نیستن که در عمل چیزی بهتر از رسول ترک باشن و همون پست رو به هیچ چی ترجیح دادن
. اگه صحت نداره که چرا گیر دادین به این ...ایشون خودشون خودشونو به این صفت ملقب کردن و اگر حقی دارن که باید بگیرن خودشون حی و حاضر بودن و این کارو می کردن ...شما برین خفت اونهاییی رو بچسبین که بی خود انگ سگی به یک مرده که نیست از حقش دفاع کنه می زنن

و اما در رابطه با اون عکسی که لینکش اومده و هیچ ربطی هم به این بحث نداشت
شما چه مورد غیر مشروعی رو در این عکس می بینین؟.
گناه رو اونی مرتکب شده که این عکس رو پخش کرده ..یک از خدا بی خبری مثل خودتون

عبدالامير
Sunday 21 January 2007, 09:02AM
دوستان عزيز
همان قدر كه خوبست انسان در عقيده صحيح خود ثابت قدم باشد ، بايد از عقايد نادرست ، حتي اگر ار جانب انسانهايي با نيات پاك باشد بر حذر باشد . صفاي باطن و خلوص آقاي سيد جواد ذاكر دليل بر اين نمي شود كه هرچه ايشان بگويد مورد تاييد باشد . بسياري از مراجع قم مداحيهاي ايشان را غلط و نادرست اعلام كرده اند . غلوي كه از جانب ائمه (ع) مذموم شمرده شده چيست؟ آيا غلوي از اين بالاتر هست كه ما بگوئيم : لا اله الا حسين" يا " لا اله الا زينب " .
خوب است ما در تمامي شوون پيرو ائمه باشيم . كداميك از ائمه ما اينگونه براي سيد الشهدا(ع) عزاداري كرده اند كه ما از او الگو بگيريم . دوستان راه و رسم صحيح عزاداري در احاديث و روايات به ما آموخته شده ، لذا بايد در روزگاري كه بدون هيچ بهانه اي شيعه در معرض تهمت شرك و كفر قرار دارد ، دادن بهانه هايي اين چنين موجه بدست دشمن حذر كرد .
"ان الحسين (ع) مصباح الهدي و سفينه النجاه"
يا علي مدد

تشنه
Thursday 1 February 2007, 10:18AM
سلام
حالا یه چند خطی از رفیقشون باشه نه خودشون که اشکالی نداره

آفتاب غروب كرده و نكرده هزاران موتور سوار خود را به چهارراه قاسم آباد مي رسانند. بعد از نماز مغرب وعشا ديگر جاي سوزن انداختن نيست. جمعيت از پاي منبر حسينيه شهداي صباغچي تا توي پارك شهداي جوان ادامه پيدا كرده است.
همه منتظر مشهورترين مداح ايران هستند تا آنها را به شور بياورد؛ عبدالرضا هلالي. همان كسي كه پخش تصاوير خصوصي او روي سايتهاي اينترنتي و سي دي، جنجالي فراگير به پا كرد.
اما هلالي در اين ميان، محبوبيتش را از دست نداده و از حجم فعاليت هايش نكاسته است. حضور صدها موتور پارك شده كنار خيابان نيز، گواه افزايش هواداران اوست.
سعيد كسري پور شلوار لي با تي شرت سياه آستين بلند به تن دارد، مي گويد: "شنيده ام كه صداوسيما حاج رضا را ممنوع التصوير كرده اما همه اينجا به عشق صداي او جمع شده ايم."
جواناني كه امنيت مراسم را در دست دارند مي دانند كه حضور هلالي آنقدر حساسيت برانگيز است كه اگر مشكلي در اجراي مراسم به وجود آيد ممكن است به قيمت بر هم خوردن آن تمام شود. بنابراين سعي مي‌كنند با تذكر و تشر به جوانان اهميت مراسم يادآوري كنند.
جواناني كه شلوارخاكستري، پيراهن مشكي روي پيراهن انداخته و تسبيحهاي سبز سبز به دست دارند از هواداران هلالي هستند. تيپ آنها شبيه عبدالرضا هلالي است كه به "تيپ شمشيري" معروف شده است.
شورحسيني يا شعور حسيني
” مال همين حواليم، كي ميگه لا اباليم
بچه هيئتيم و از غم و غصه خاليم
ولم كن و خرده مگير، دل بي قرارم و اسير
باشما خيلي فرق دارم، اينقده حالم رو نگير
گاهي تو مجلس ميام و به سينه و سر مي زنم
كاري به من نداشته باش به سيم آخر مي زنم
چند ساله با ياد حسين، رفيقم وهم خونه ام
خودت كه بهتر مي دوني، سرتا به پا ديوونه ام
هرچي براش خرج مي‌كنم، بدون كه اموال تو نيست
اگه كبود ميشه تنم، جسم منه مال تو نيست (۲)“
از مداحي هاي غلامرضا هلالي

سكوت همه را جا گيرد. هلالي مثل هميشه آرام و بي سروصدا وارد مي‌شود و شروع مي كند.
امسال خبري از كناره خوان نيست. كناره خوان هرسال كنار رضا هلالي مي ايستاد و پشت سرهم كلمه"حسين حسين" را با ضرباهنگي خاص، ادا مي كرد؛ مثل ترانه هاي هيپ هاپ با همان ريتم هاي "ايتس ايتس".
هلالي آرام مي خواند. "لبام رو امشب دخيل لباي پيمونه كردم با ديوونه بازي امشب عالم رو ديوونه كردم". ريتم خواندنش از سالهاي گذشته كندتر شده است، اما طنين صدايش مثل هميشه پرهيجان است.
بسياري از جوانان حاضر در حسينيه اشعاري كه مي خواند را بلد هستند و با او زمزمه مي كنند.
محمدرضا عاليخاني مي‌گويد نزديك به دوسال است كه شب هاي جمعه و به خصوص محرم در مراسمهايي كه هلالي مداحي مي‌كند حضور دارد. او مي گويد:"هلالي با ريتم خواندنش همه را به وجد مي آورد. من اصلا به مداحي علاقه‌اي نداشتم اما وقتي به دعوت يكي از دوستانم يكي از مداحي هاي او را گوش كردم عاشق صدايش شدم."
سهام صدرايي دليل محبوبيت هلالي را جواني و مردمداري اين مداح مي داند. او درباره انتشار فيلمي كه هلالي را در كانون بحث و جنجال قرار داد، مي گويد: "پخش آن سي دي يك برنامه ريزي حساب شده بود وقتي ديدند نمي توانند جلوي محبوبيتش را بگيرند سعي كردند تا او را خراب كنند."

حاج مهدي كاظمي، يكي از مداحاني است كه با شيوه مداحي عبدالرضا هلالي مخالف است. به عقيده او نوع مداحي هلالي باعث ايجاد هيجانهاي كاذب مي‌شود و اصل ماجرا به فراموشي سپرده مي‌شود.
او مي گويد: "كساني كه هوادار هلالي هستند به خاطر امام حسين نمي‌آيند. آنها دنبال صداي هلالي و خالي كردن هيجانهاي خود هستند. همانهايي كه به پارتي هاي شبانه مي روند و از خود بيخود مي شوند اينجا نيز از خودبيخود مي‌شوند. ما بايد عظمت كار امام حسين را به جوانان بياموزيم. ما شعار نمي‌خواهيم، شعور مي‌خواهيم. شور نمي‌خواهيم، شعور مي‌خواهيم."
علي دستخوش يكي از جوانان حسينيه شهداي صباغچي با اين عقيده كه جوانان فقط براي خالي كردن هيجان پاي مداحي هاي اينچنيني مي‌آيند مخالف است و مي گويد: "اگر امثال رضا هلالي نبودند، اين هيئت ها از جوانان خالي مي‌شدند. اگر باور نداريد بياييد بهتان هيئت هايي نشان دهم كه بيشتر از ۵۰ نفر جمعيت ندارند يك عده 'پير و از كار افتاده' به ديوار تكيه داده اند و هيئت خالي از جمعيت است."
او مي افزايد: "انكار نمي‌كنم كه خيلي از اينها (جوانان) ممكن است حتي مذهبي هم نباشند اما خيلي ها به بهانه هلالي هم كه شده به جاي اينكه دنبال كارهاي خلاف بروند اينجا مي آيند و سينه مي زنند."
مداحي لوس آنجلسي
” شاه وفا ابالفضل
شاه وفا ابالفضل، ابالفضل
چشم تو شهلا، نفست مسيحا
بر بازوي تو حك شده 'يا زهرا'
تو باصفايي، آخر وفايي
عشق دمشق و يل كربلايي
جاناني عباس، بي كراني عباس
كشتي حسين و بادباني عباس

شاه وفا - مداحي هلالي

در چند سال گذشته، استفاده از وزن و آهنگ ترانه هاي لوس آنجلسي براي مداحي و كاربرد اشعار كوتاه باعث شده تا سبك جديد در اجراي مداحي به وجود بيايد. سبكي كه مداحان سنتي آن را سبك "مداحي لوس‌آنجلسي" ناميده‌اند.
امين سزاوار يكي از مداحان سنتي مي‌گويد: "متاسفانه اشعار دعبل خزايي و كليم كاشاني كه وزن و قافيه ادبي آن رعايت شده جاي خود را به مداحي هاي بي سروته و بي محتوا داده كه معمولا از شعرهاي خواننده هاي لوس آنجلسي الهام گرفته شده است. اين شعرها كه بيشتر درباره خط و خال و ابروي معشوق است با ظاهر امام حسين و يارانش تركيب شده و مداحي را از محتوا تهي كرده است."
استفاده از سبكهايي كه اكنون به "نريماني" و "هلالي" مشهور شده باعث شده تا دولت نيز با برگزاري چند همايش "خطر" رواج آنها را گوشزد كند اما هنوز محدوديتي در اين رابطه وجود ندارد.
برخي معتقدند كه اين سبك نوگرا مي‌تواند جوانان را به هيئت هاي عزاداري بازگرداند بنابراين وسيله هدف را توجيه مي كند.
اما جريان سنتي با اين عقيده مخالف است. مكارم شيرازي از مراجع تقيلد شيعه چندي پيش گفته بود: "واعظ هنرمند و مداح هنرمند كسي است كه بتواند از كنار مصيبت رد شود و در همان حال مردم را تحت‌‌تأثير قرار دهد. خواندن روضه‌هاي سخت و سنگين براي گريه گرفتن از مردم هنر نيست، هنر آن است كه بتوان در حواشي مصيبت، مردم را بگريانيد."

حسين، اي عشق دنياي ديوونه
هلالي آرام آرام ريتم كلامش را تندتر مي كند. "مست تو هستم و احساسي ام، در گلشن سبز تو ياسي‌ام" حضار دم مي گيرند و با او همراهي مي كنند.
صداي "حسين حسين" تند و تندتر مي شود. چراغها خاموش مي شود و پيراهن ها كم كم در مي آيد. سينه زني كه آغاز مي شود، جمعيت به شور مي آيد.
حلقه هاي چند نفري ايجاد مي شود و موج جمعيت در حسينيه به حركت درمي‌آيد. هرحلقه يك بيت را مي خواند و حلقه ديگر با بيت بعدي جواب مي دهد. صداي برخورد دست ها به سينه ها محكمتر و محكمتر مي‌شود. بوي عرق با بوي تن‌ها و بوي گلاب درهم آميخته است.
هلالي مثل خواننده هاي كنسرت كم كم به سراغ معروفترين و مشهورترين مداحي هايش مي رود و با خواندن آنها تمام مي‌كند "ديدن كربلاي تو اگه يه روزي پا بده، به حق عشق يا حسين حاجتمو روا بده" و جمعيت با تكرار نام "حسين واي" و "ابولفضل" دم مي گيرد و سينه مي زند.
چراغها يكي يكي روشن مي شود. جواني كه چشمهايش را به سختي باز مي‌كند، پيراهنش را مي پوشد و زير لب اين شعر را از مداحي هاي هلالي زمزمه مي كند.
مي دونم كه آخرش به رسوايي كار مي‌كشه
سرم رو گيسوي دلبر بالاي دار مي‌كشه
عنوان اين مطلب برگرفته از متن يكي از مداحي هاي عبدالرضا هلالي است

//////
این حسادت چه خونه هایی رو که نسوزونده!!!!!