نمايش نسخه نهائي : ْيك سوال راجع به خانم ها
siavash_ad
Sunday 29 December 2002, 06:44PM
با سلام خدمت اساتيد عزيز!
من يك سوال داشتم بدين شكل:
از كجا ميشود فهميد كه ابراز علاقه يك دختر، واقعا حقيقيه؟ يعني از ته دله و نه به خاطر پول و ظواهر. با تشكر.
amin dadkhah
Monday 30 December 2002, 02:14PM
سلام siavash جان خوب هسيد مي دونيد
اين دوره زموناين سوالي را كه پرسيدي اصلآ
نمي شه جواب قانع كننده اي پيدا كرد راسش
اين دوره نه تنها نسبت به خانما اين موضوع صدق
پيدا مي كنه بلكه در مورده آقايون هم همينطوره
البته ممكن خانم ها هم اين سوال زا نسبت به آقايون
داشت باشندراسش از ظاهر انسانها كه نمي شه
به اين موضوع نگاه كرد چون بعضي آدمها ظواهر
فريبند ه اي دارند خوب ميمونه باطن آدم ها
كه البته باطن هيچكسي را نميشه فهميد مگر با
چشم بسيرت و خلوص نيت پاك داشته باشيم و ايمان
قوي كه ايندوره زمونه خيلي كم پيدا مي شه يا كه مختصر
و محدود البته به ظاهر خيلي ها ميتونند اين احكام را داشت
باشند اما با حفظ كردن ظاهرشون اما باطنشون و قصد
و نظره مختلفي دارند نظره من اينه كه انسان
تو زندگيش تا ميتون به كسي اعتماد نكنه مخصوصآ
به بعضي از خانم ها و بلعكس .چون با نقشه و فكر
هاي شيطاني و فريبندهاي به سراق انسان مياند
البته انسان آگاه و خردمند و با تكبير و با ايمان خودشا
از هر گونه گزندي و اتفاقي حفظ ميكنه .siavash ميشه افراد
را با ترفندهاي مختلف امتحان كرد مثلآ در مواقع سختيها
ببينيم اون افراد به سراقه ما مياند يا كه نه يا 1 مدت
كوتاه ضاهره خودمونا عوض كنيم و اون چيزي كه قبلن
بوديم تا 1 مدت نباشيم و اون طوري كه خودمونا با
ظاهره امر نشون ميداديم ديگه نباشيم بعد از برخورد
اطرافيان ميشه تا خيلي حدود احساسي كه نسبت
به ما دارند را فهميد اگه كسي واقه ان ما را دوست داشته
باشه مطمئن باشيم تو اين شرايط هيچ وقت تنها مون
نميزاره و بر عكس اين موضوع راسي من كه امتحان كردم
برا من كه مفيد بوده من اطرافيانم را به اين شكل و
شمايل امتحان ميكنم و ميبينم ظاهرشون با آدم يكجوره
اما باطنشون يكجوره ديگست مثل افراد چاپلوس البته
اين خورده نظري از من بود ممكنه بقيه نظرات متفاوتي
داشت باشند منتظره جواب گويي هاي آنها هم هستيم
قربان همهگي امين
amin_dadkhah@yahoo.com
montazer
Monday 30 December 2002, 02:59PM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
از كجا ميشود فهميد كه ابراز علاقه يك دختر، واقعا حقيقيه؟ يعني از ته دله و نه به خاطر پول و ظواهر. با تشكر.
سلام
سوال شما رو بدون در نظر گرفتن اقا يا خانم هم ميشه جواب داد البته با اندكي تفاوت .اما اگه فقط سوال شما مد نظر باشه نظر من اين هست:
از يه جهت به خودتون مربوط ميشه و ارتباطش اينه كه شما مثلا اگر اين حد از ظاهر :D و يا پول:eek: رو نداشتين ايا به سراغ مثلا خانمي كه در نظرتون هست مي رفتيد يا نه ؟ يا به عبارت ديگه چقدر به اين ويژگي خودتون اتكا كردين؟؟؟ و اگه اين ويژگي در شما كمي بهتر و يا بدتر بود باز هم به ايشان فكر مي كرديد يا نه؟
اما وجه ديگر قضيه به خانم مربوط مي شه و اگر كيمياي صداقت در بين نباشه خيلي سخت تره هم صداقت با خود و هم صداقت با طرف مقابل هر دو لازم و ضروري است .
بايد ببينيد شناخت ديگران از شما چگونه است ايا شما را به زيبايي و پولداري و ... مي شناسند يا به اخلاق و رفتار و مردانگي و ... گاهي اوقات هم به همه موارد فوق :eek::eek: ( خيلي كميابه !!!)
در باره طرف مقابل هم همين درست است بالاخره براي هر فردي يك ويژگي مشخص و بارز وجود داره و فكر كنم از روي همون ويژگي بشه تا حدي شناخت پيدا كرد .
محيطي كه فرد در اون بزرگ شده هم مهمه .... نمي شه كه يه دختر رو از كاخ پدرش ببري تو يه خونه كلنگي! هر چند اگه عشق باشه قضيه فرق مي كنه . البته شما مي تونيد دليل رد كردن خواستگارهاي قبلي در صورت وجود رو هم در نظر بيارين كه مثلا ايا از شما بهتر تو قبلي ها بوده يا نه ؟ اگه بوده چرا رد كرده ايا فقط به خاطر علاقه بوده ؟ كه اگه اين طوري باشه تا حدي مي تونين مطمئن باشيد كه به خاطر ظواهر نيست:)
يك چيز ديگه هم به نظرم اومد و اون اينكه طرفين همديگه رو چطوري به هم معرفي كردن بالاخره اشنايي يه طوري شروع شده ديگه و يه معرفي هايي هم صورت گرفته .
خودم هم نفهميدم چي گفتم :smile41:
ميگم جناب دادخواه چطوري يه مدت كوتاه تغيير خصوصيات و رفتار بديم ؟ اون موقع شايد اطرافيان نگران بشن به فكر تيمارستاني.. روانشناسي يا يه اين طور چيزي بيفتن ! شما چطوري اين كار رو كردي؟؟؟ شايد هم من بد متوجه شدم جدي نگيري ها!:D
البته حرف من اينه كه توكل و صداقت چاره هر مشكلي است.
montazer
Monday 30 December 2002, 03:00PM
ببخشيد منظورتون از اساتيد چه كساني مي باشد؟؟؟؟:D
بهزاد
Monday 30 December 2002, 06:07PM
سلام
به نظر من هيچ جور نميشه فهميد،:confused: مگه اينكه يك مدت طولاني باهاش باشي و در شرايط مختلف آزمايشش كني.;)
تازه با اين شرايط هم احتمال موفقيتت 50 درصد است.:o:D
بهزاد
Monday 30 December 2002, 06:09PM
نوشته شده بوسيله montazer
ببخشيد منظورتون از اساتيد چه كساني مي باشد؟؟؟؟:D
سلام
ببينم شما هميشه اينطوري هستي؟
يعني اول به سوالي كه شده جواب ميدي بعدش نگاه مي كني ببيني اصلا از شما پرسيدن يا نه؟؟؟:D;)
montazer
Monday 30 December 2002, 07:09PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام
ببينم شما هميشه اينطوري هستي؟
يعني اول به سوالي كه شده جواب ميدي بعدش نگاه مي كني ببيني اصلا از شما پرسيدن يا نه؟؟؟:D;)
سلام استاد گرامي!
ما هميشه اينده جلو چشممونه :D:D:D:D
ده بيست سال ديگه استاد نمي شيم؟؟؟:confused:
siavash_ad
Tuesday 31 December 2002, 11:23AM
با تشكر از همه دوستان
منظور بنده از اساتيد، كساني است كه در اين رابطه تجربه عملي دارند! به هر حال اين دوره و زمونه خيلي نامرد شده. بايد از روشهاي پليسي و اطلاعاتي براي شناختن طرف استفاده كرد! همه به هم دروغ ميگن. دوستان، در صورت امكان، هر چه تجربه در اين زمينه دارند، نقل بفرمايند، بحث مفيدي است! شنيدن نظرات خانم ها هم در اين زمينه خالي از لطف نيست.
بهزاد
Tuesday 31 December 2002, 02:03PM
من كه عصاره تجربياتم را (كه حداقل 5 سال وقت صرفش كردم) در بالا گفتم.
خوشحال ميشم از تجربيات ديگران هم استفاده كنم.
tele denmark
Tuesday 31 December 2002, 09:11PM
in ra moteasefaneh shoma hichgah nakhahid fahmid.:p :smile18: :smile18:
siavash_ad
Tuesday 31 December 2002, 11:08PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
من كه عصاره تجربياتم را (كه حداقل 5 سال وقت صرفش كردم) در بالا گفتم.
خوشحال ميشم از تجربيات ديگران هم استفاده كنم.
پس با توجه به مطالعات شما، ميشه يه ليسانس خانم شناسي (!) به شما اعطا كرد! (الان هم دانشجوي فوق هستين). اگر چند نمونه از اين امتحان ها رو هم به ما ياد بدين، خيلي لطف كردين. يعني مهم شيوه هاي امتحانه. طوري كه طرف ناراحت نشه و حتي الامكان متوجه نشه كه سر جلسه امتحان نشسته! ممنون
بهزاد
Friday 3 January 2003, 06:29PM
سلام
كلاس خصوصي ميخواهي يا عمومي؟
تضميني يا غير تضميني؟
فشرده يا عادي؟
تدريس در محل باشه يا شما تشريف مياريد؟
هههههههههه
سياوش جان اينطوري ها هم كه فكر كردي نيست.
ولي با اين حال براي اينكه دلت نشكنه:
درس اول: مرور زمان
همين كه يك مدت باهاش باشي ميتوني خيلي از رفتارهاش رو با گفتارهاش تطبيق بدي، اگه طرفت ته دلش با زبونش فرق داشته باشه، مطمئن باش توي يك موقعيت واقعي كه قرار بگيره به حرف دلش گوش ميكنه نه زبونش.
siavash_ad
Friday 3 January 2003, 11:55PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام
كلاس خصوصي ميخواهي يا عمومي؟
تضميني يا غير تضميني؟
فشرده يا عادي؟
تدريس در محل باشه يا شما تشريف مياريد؟
هههههههههه
سياوش جان اينطوري ها هم كه فكر كردي نيست.
ولي با اين حال براي اينكه دلت نشكنه:
درس اول: مرور زمان
همين كه يك مدت باهاش باشي ميتوني خيلي از رفتارهاش رو با گفتارهاش تطبيق بدي، اگه طرفت ته دلش با زبونش فرق داشته باشه، مطمئن باش توي يك موقعيت واقعي كه قرار بگيره به حرف دلش گوش ميكنه نه زبونش.
خيلي ممنون استاد، لطف كردين
مثل اينكه از صحبت هاي من خوشتون نيومد. مي بخشيد. بخشش از بزرگانه. قصد مزاح داشتم. نميدوستم ...
با تشكر از اينكه اينقدر به فكر دل آدمي مثل من هستيد. دل شكستن هنر نميباشد.
شقايق افشار
Saturday 4 January 2003, 10:26AM
سياوش جان :
با سلام خدمت شما عرض مي كنم كه :
به نظر من نگاه درچشمان آدمها همه چيز را روشن مي كند .
قربانت
شقايق افشار
siavash_ad
Saturday 4 January 2003, 11:18AM
تغيير حالت نگاه بیشتر کار هنرپیشه هاست! (البته زیبایی ذاتی چشم هم بی تاثیر نیست) هرچند که خیلی ها میگن که نگاه نمیتونه دروغ بگه اما یه تجربه اش رو داشتم که دروغهای شاخداری بهم گفت.
faezeh
Saturday 4 January 2003, 06:10PM
لازم مي بينم يه كم از خودم دفاع كنم.
هر وقت شما با صداقت تمام و علاقه صاف و بي ريا بدون توجه به پول و ظاهر( كه البته براي شما مردها كم مهم نيست ) رفتي جلو يا مثل خودت تا اخر خط باهات مي ياد يا اگر صادق نبود همون وسطها مي بره ممكن هم هست اروم اروم صداقت واقعي شما روش اثر بگذاره.
اگر در تجربه قبليت اشكال پيش اومد شرط مي بندم خودت هم از ته دل نرفتي جلو يا درست ابراز نكردي.
پوزش مي طلبم اگر كمي لحن سخنم كوچه بازاري شد راستش بهم برخورده بود.
siavash_ad
Saturday 4 January 2003, 11:01PM
نوشته شده بوسيله faezeh
لازم مي بينم يه كم از خودم دفاع كنم.
هر وقت شما با صداقت تمام و علاقه صاف و بي ريا بدون توجه به پول و ظاهر( كه البته براي شما مردها كم مهم نيست ) رفتي جلو يا مثل خودت تا اخر خط باهات مي ياد يا اگر صادق نبود همون وسطها مي بره ممكن هم هست اروم اروم صداقت واقعي شما روش اثر بگذاره.
اگر در تجربه قبليت اشكال پيش اومد شرط مي بندم خودت هم از ته دل نرفتي جلو يا درست ابراز نكردي.
پوزش مي طلبم اگر كمي لحن سخنم كوچه بازاري شد راستش بهم برخورده بود.
شرط چي ميبندين؟ اطلاعات من راجع به اين قضيه خيلي كاملتر از شماست! و حاضرم با شما شرطبندي كنم البته فقط سر رو كم كني (به قول معروف). من يك اشتباهي كردم و مشكل شخصي خودم رو اينجا مطرح كردم. اين مسائله هيچ ربطي به جنسيت نداره. و از جمله رفتار و روحيات اجتماعي انسانهاست. شما هم لطفا احساسات فمينيستي خود را تحريك نفرماييد!
بهزاد
Sunday 5 January 2003, 07:00PM
درس دوم :
1-____ در انتخاب همراه دقت كنيد . لازم نيست شما مانند دو نيمه سيب شبيه به هم باشيد . بلكه بايد مانند قطعات پازل ،مكمل هم شويد . به طور مثال اگر احساس مي كنيد بسيار زيبا هستيد اما كودن هستيد ، به دنبال همسري زشت اما باهوش باشيد . تا خوب با هم جفت و جور شويد و البته پولدار ! ولي در مورد بچه تان اميدوار نباشيد ،چون ممكن است او ، كودني شما و زشتي همسرتان را به ارث ببرد و البته پولهايتان را هم بر باد دهد.
2-____ خودتان را درگير روابط رمانتيك نكنيد تا در عشق شانس بياوريد . در اين حالت شما يا يك پسر مجرد اما پولدار خواهيد شد و يا يك خانم مهندس يا خانم دكتر.!
3-____ در ابراز عشق زياده روي نكنيد ،چون ممكن است پشيمان شويد .چه شكست بخوريد و چه پيروز شويد . به اين دو نامه كوتاه توجه كنيد :
_
a-__ اگر مي دانستم نمي پذيري ،هرگز گل سرخ را به حقارت_نمي كشاندم .عشق كه جاي خودش را داشت.
b-__ اگر مي دانستم تو هم مرا مي خواهي ،هرگز براي گل سرخ پول نمي دادم !صحبت از عشق وعاشقي كه جاي خودش را داشت .
_
4-____ قبل از انتخاب نهايي به اين نكته فكر كنيد كه همه پسرها و دختران جوان كه خوبند ،پس اين همه_ زنان و مردان بد از كجا مي آيند؟
5-____ اگر ديوانه پسر يا دختري شده ايد ،فقط كمي صبركنيد ، او خودش شما را سر عقل خواهد آورد !
6-____ بدون پول ،كار مناسب، منزل و ماشين اقدام نكنيد ،چون در بهترين حالت اينگونه به شما پاسخ داده خواهد شد " تو هماني هستي كه من هميشه دنبالش بودم فقط يك كمي زود آمدي!"
siavash_ad
Sunday 5 January 2003, 07:40PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
درس دوم :
1-____ در انتخاب همراه دقت كنيد . لازم نيست شما مانند دو نيمه سيب شبيه به هم باشيد . بلكه بايد مانند قطعات پازل ،مكمل هم شويد . به طور مثال اگر احساس مي كنيد بسيار زيبا هستيد اما كودن هستيد ، به دنبال همسري زشت اما باهوش باشيد . تا خوب با هم جفت و جور شويد و البته پولدار ! ولي در مورد بچه تان اميدوار نباشيد ،چون ممكن است او ، كودني شما و زشتي همسرتان را به ارث ببرد و البته پولهايتان را هم بر باد دهد.
2-____ خودتان را درگير روابط رمانتيك نكنيد تا در عشق شانس بياوريد . در اين حالت شما يا يك پسر مجرد اما پولدار خواهيد شد و يا يك خانم مهندس يا خانم دكتر.!
3-____ در ابراز عشق زياده روي نكنيد ،چون ممكن است پشيمان شويد .چه شكست بخوريد و چه پيروز شويد . به اين دو نامه كوتاه توجه كنيد :
_
a-__ اگر مي دانستم نمي پذيري ،هرگز گل سرخ را به حقارت_نمي كشاندم .عشق كه جاي خودش را داشت.
b-__ اگر مي دانستم تو هم مرا مي خواهي ،هرگز براي گل سرخ پول نمي دادم !صحبت از عشق وعاشقي كه جاي خودش را داشت .
_
4-____ قبل از انتخاب نهايي به اين نكته فكر كنيد كه همه پسرها و دختران جوان كه خوبند ،پس اين همه_ زنان و مردان بد از كجا مي آيند؟
5-____ اگر ديوانه پسر يا دختري شده ايد ،فقط كمي صبركنيد ، او خودش شما را سر عقل خواهد آورد !
6-____ بدون پول ،كار مناسب، منزل و ماشين اقدام نكنيد ،چون در بهترين حالت اينگونه به شما پاسخ داده خواهد شد " تو هماني هستي كه من هميشه دنبالش بودم فقط يك كمي زود آمدي!"
با تشكر از توجه شما
ميخواستم يك فضولي بكنم، ان شا الله ميبخشيد. در صورت امكان به اين سوال پاسخ دهيد كه آيا شما خود را در روابطي كه داشته ايد، موفق احساس ميكنيد؟ يعني چند درصد موفق احساس ميكنيد. ممنون
بهزاد
Monday 6 January 2003, 10:37AM
حدود 90%
siavash_ad
Monday 6 January 2003, 03:07PM
پس خوشبحالتون.
استاد! ما منتظر ادامه درس هستيم.
بهزاد
Saturday 11 January 2003, 04:14PM
براي کسي بمير که برايت تب کند
توضيح:
اين جمله يا بهتر بگويم ضرب المثل را از دو جهت مي شود نگريست:
1- از اين منظر كه مدعيان فراوانند، ولي وقتي به مرحله عمل رسيد عمل كنندگان انگشت شمار، به همين خاطر انسان بايد حواسش را جمع كند و عشقش را نثار كسي كند كه حدّاقل تا حدودي محبتش واقعي است.
2- از اين منظر كه هميشه سعي كن در زندگي عاطفي، تو از طرف مقابلت يك گام به پيش باشي.
ناگفته نماند كه اين ضرب المثل را براي مورد اول ساخته اند، ولي مي شود در مورد دوم هم ازش استفاده كرد.
siavash_ad
Saturday 11 January 2003, 05:09PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
براي کسي بمير که برايت تب کند
توضيح:
اين جمله يا بهتر بگويم ضرب المثل را از دو جهت مي شود نگريست:
1- از اين منظر كه مدعيان فراوانند، ولي وقتي به مرحله عمل رسيد عمل كنندگان انگشت شمار، به همين خاطر انسان بايد حواسش را جمع كند و عشقش را نثار كسي كند كه حدّاقل تا حدودي محبتش واقعي است.
2- از اين منظر كه هميشه سعي كن در زندگي عاطفي، تو از طرف مقابلت يك گام به پيش باشي.
ناگفته نماند كه اين ضرب المثل را براي مورد اول ساخته اند، ولي مي شود در مورد دوم هم ازش استفاده كرد.
از كجا بايد فهميد كه طرف براي آدم تب ميكنه يانه؟
faezeh
Saturday 11 January 2003, 08:03PM
حق با شماست شايد من تجربه انچناني ندارم به هر حال قصدم از شرط بندي و مشكل شما و اين حرفها فقط مزاح بود چيزي كه هست مي خواستم بگويم اين مشكل يا سوال دو طرفه است شايد تازه از اين طرف مشكل بيشتر است چون خانمها احساساتي ترند ميدانيد كه ؟ به هر حال به دل نگيريد. من ترجيح مي دهم در اين قسمت فقط خواننده باشم. تا بر تجربياتم بيفزايم. اميدوارم موفق باشيد.
maryam
Wednesday 15 January 2003, 08:01PM
اگر شما به چشمای طرف مقابل(منظورم دختر خانم) نگاه کنید متوجه میشید که دروغ می گه یا راست..
چون چشم ها به هم دروغ نمی گن
............................
Thursday 16 January 2003, 02:27PM
ما كه نگاه كرديم
بهمون دروغ گفت به اين گندگي؟ (ميزان گندگي را نمي توانم اينجا مشخص كنم).
siavash_ad
Friday 17 January 2003, 11:26PM
نوشته شده بوسيله maryam
اگر شما به چشمای طرف مقابل(منظورم دختر خانم) نگاه کنید متوجه میشید که دروغ می گه یا راست..
چون چشم ها به هم دروغ نمی گن
............................
تو اين مواقع معمولا زيبايي چشم هاست كه تعيين كننده است و حالت نگاه كه ميتونه هنرپيشگي باشه، نه؟ نميشه كاملا بهش اطمينان كرد.
maryam
Wednesday 22 January 2003, 04:16PM
شما بی استعدادید، به من چه؟
در ضمن ما خانمها از کجا بفهمیم که شما آقایون راست می گید یا نه؟
شقايق افشار
Wednesday 22 January 2003, 04:26PM
بابا تو ديگه روي همه پسرها رو كم كردي اون از صبح اين از سياوش
دمت گرم
واقعاً بايد به نازت نازيد .
قربانت
شقايق افشار
بهزاد
Wednesday 22 January 2003, 05:11PM
نوشته شده بوسيله maryam
شما بی استعدادید، به من چه؟
در ضمن ما خانمها از کجا بفهمیم که شما آقایون راست می گید یا نه؟
شما كه ماشالاّ هزار ماشالاّ سرشار از استعداديد مي توانيد از همان طريق غمزه و چشم و ابرو اقدام بفرمائيد.:D:p;)
maryam
Wednesday 22 January 2003, 06:26PM
بهزاد خان!
لطفا حدود دمت رو مشخص کن.پررویی هم حدی داره.
این دومین اخطاره!
و بدون داری با یک خانم متشخص صحبت می کنی.
در ضمن همه اطلاعات رو یکجا نمی دن!
-------------------------
فضولها به بهشت نمی روند!
بهزاد
Wednesday 22 January 2003, 06:36PM
نوشته شده بوسيله maryam
بهزاد خان!
لطفا حدود دمت رو مشخص کن.پررویی هم حدی داره.
این دومین اخطاره!
و بدون داری با یک خانم متشخص صحبت می کنی.
در ضمن همه اطلاعات رو یکجا نمی دن!
-------------------------
فضولها به بهشت نمی روند!
1- خاموشي:cool:
2- من خلاف شوونات افراد متشخص صحبتي نكردم، اگر به شوونات شما بر خورده، مشكل از شماست.
3- صلاح مملكت خويش خسروان دانند.
siavash_ad
Thursday 23 January 2003, 12:17AM
خیلی تند میری! شما که شخصا میتونید به چشمان طرف مقابل نگاه کنید و عمقش رو بخونید! احتمالا اینجوری میفهمید که طرف راست میگه یا نه.
siavash_ad
Thursday 23 January 2003, 12:20AM
نوشته شده بوسيله شقايق افشار
بابا تو ديگه روي همه پسرها رو كم كردي اون از صبح اين از سياوش
دمت گرم
واقعاً بايد به نازت نازيد .
قربانت
شقايق افشار
آخ آخ. من که میدونی روم هیچ جوره کم نمیشه شقایق خانوم!!
maryam
Friday 24 January 2003, 02:18PM
بس که پررویید
maryam
Friday 24 January 2003, 02:20PM
شما پسرها هیچ جوری آدم نمی شید
maryam
Friday 24 January 2003, 02:22PM
آخ آخ. من که میدونی روم هیچ جوره کم نمیشه شقایق خانوم!!
در ضمن دیگه نمی خوام بحث ادامه پیدا کنه!
siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 12:44AM
مريم خانوم
خيلي جدي بهتون بگم كه صحبت هاتون خيلي بچگانه است. يك فمينيست تمام عيار و عصباني!!
در ضمن دیگه نمی خوام بحث ادامه پیدا کنه!
به همچنين. بنده هم همين نظر رو دارم.
شقايق افشار
Saturday 25 January 2003, 02:59PM
با سلام خدمت مريم عزيز و سياوش گرامي و ديگر دوستان
ابتدا فكر مي كردم شوخي شوخي همديگر را مي كوبيد ولي الان احساس كردم كه اين موضوع دارد باعث كدورت مي شود خواهشم اين است كه با يك روبوسي اينترنتي به همه چيز خاتمه دهيد .
قربان همگي
شقايق افشار
siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 06:33PM
والا ما هم همینجوری شوخی شوخی میومدیم جلو، یه دفعه این مریم خانم گفت که من شما ها پسرها رو آدم حساب نمیکنم. به نظر من باید جواب اینجور آدم ها رو داد.البته خیلی ها مثل بهزاد جان، روش سکوت رو میپسندند ولی خوب من یکی سکوت رو خیلی دوست ندارم. اگر ایشون مایل باشند من با یک آشتی اینترنتی موافقم. اما راجع به روبوسی یک مقدار مشکلات شرعي وجود داره و همونطور كه اطلاع داريد نمايندگان ولي فقيه در اينجا كم نيستند ماشاالله!
maryam
Tuesday 28 January 2003, 01:05PM
والا ما هم همینجوری شوخی شوخی میومدیم جلو، یه دفعه این مریم خانم گفت که من شما ها پسرها رو آدم حساب نمیکنم. به نظر من باید جواب اینجور آدم ها رو داد.البته خیلی ها مثل بهزاد جان، روش سکوت رو میپسندند ولی خوب من یکی سکوت رو خیلی دوست ندارم. اگر ایشون مایل باشند من با یک آشتی اینترنتی موافقم. اما راجع به روبوسی یک مقدار مشکلات شرعي وجود داره و همونطور كه اطلاع داريد نمايندگان ولي فقيه در اينجا كم نيستند ماشاالله!
ما كه با كسي دشمني نداريم اگر هر كسي به كار خودش برسه ديگه مشكلي نداريم!
ارزو
Tuesday 16 March 2004, 08:23PM
از همون جايي بايد فهميدكه در مورد پسرا مفهميم
از كجا عشق يه پسر واقعي وبه دور از هر نا خالصي باشه
نادون
Friday 9 April 2004, 10:55AM
بابا من توی دوتا تاپیک به خیالم دعوا رو از نزدیک دیدم ولی اینجا دیگه خون خونریزی شد;) چرا دعوا اخه........:cool:
شيدا
Friday 9 April 2004, 11:15PM
ااااااااااااااا منم اينو نديده بودم واسا همين نفهميدم چرا بهزاد يدفه رفت ندون تاپيكاي دعوا رو ديگه زنده نكن خيلي زشتن!!!
devilkin
Friday 4 July 2008, 11:33AM
سلام به نظر من ما دخترا اگر به کسی واقعا علاقه مند بشیم هیچ وقت به زبون نمیاریم چون جنس پسرا رو می شناسیم اما از روی حرکات کاملا مشخصه به شرط اینکه طرف مقابلم اونو دوست داشته باشه:)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.