PDA

نمايش نسخه نهائي : شما جوانان به نسل آينده مديون مي شويد!

MILAN
Friday 27 December 2002, 06:52PM
شما جوانان به نسل اينده مديون مي شويد!
روي صحبت من با شماييست كه ذره اي عرق ملي نداريد و همواره دنباله عشق بازيهاي نا مشروع هستيد.
يكي از سياستهاي حكومت اين است كه شماها با اين سرگرميهاي كودكانه از اين همه خيانت به سرمايه هايه مادي و معنوي كشور بي خيال شويد.شماها اگر الان سكوت كنيد من از هم اكنون لعن و نفرين نسل آينره را ميشنوم همانطور كه اكنون ما نسلهاي پيشين را به خاطر بي عرضگيهايشان نفرين مي كنيم.
يكي از دانشجويان 18 تير

بهزاد
Friday 27 December 2002, 11:19PM
سلام
من البته فكر مي كنم عرق ملي داشته باشم و جزو مخاطبان بالا نباشم
ولي كنجكاو شدم بدانم به نظر شما اگر جوانان چكار كنند معلوم مي شود نسبت به خيانت به سرمايه هاي مملكت بيخيال نيستند؟

اميدوارم منظورتان اين نباشد كه با شكستن شيشه مغازه ها و تخريب بانكها و آتش زدن اتوبوس ها به حفظ سرمايه هاي ملي بپردازند.
يا حق

siavash_ad
Saturday 28 December 2002, 12:44AM
لطفا راجع به حماسه 18 تیر اینگونه سخن نگویید! فقط جنبه های منفی قضیه رو نبینید. 18 تیر یک نقطه عطف بود، یک فریاد بلند آزادی خواهی که بالاخره دیر یا زود، دست اقتدارگرایان دیکتاتور را از این کشور کوتاه خواهد کرد. دانشجوی ایرانی همواره مظهر آزادی خواهی ملت بوده. و نسبت دادن حرکاتی چون 18 تیر به عوامل خارجی، فقط و فقط خودفریبی حاکمان است که چند روزی بیشتر دلخوش باشند. این حرکت از عمق جامعه ایرانی جان گرفت و به تاریخ پیوست.

بهزاد
Saturday 28 December 2002, 02:31PM
سلام
من آنگونه كه شما فكر كرده ايد راجع به 18 تير نمي انديشم، منتهي خواستم بدانم منظور دوستمان ميلان كه با آن لحن شايسته سرزنششان، همه را به بي غيرتي و وطن فروشي و... (نقل به مضمون) متهم كرده اند، از داشتن عرق ملي چيست؟
منظورش آنهايي است كه من در بالا به آن اشاره كردم يا چيز ديگر، كه با جواب ايشان مشخص خواهد شد كه در اين زمينه با هم همفكر هستيم يا نه!
يا حق

MILAN
Saturday 28 December 2002, 11:08PM
agha behzade ghol!!
1-sharmande be dalayely nemytonam farsy type konam
2-agha behzad mesle inke az harfhaye man narahat shodan .man aghar mydonestam lahne sohbatam tonde ,molayemtar sohbat mykardam!!!
3-in harfhaee ke man zadam fagat az roye ehsase masoolyat bod vagarna in nasl bykhyal tar az onyeke bekhad ba harfhaye man va amsale man be khodesh byad .
4-dar akhar ham khedmate amsale agha behzad in noktaro mygham ke: man dar aksare tazahoratha sherkat dashtam dar moghabele cheshmanam gheyrate zananyro mydadam ke batom va shelangh be sorateshon mykhord valy ghadamy pas nemykeshydan valy haman roz chan khyaban paeentar dokhtar pesarhaee bykhyal hame chiz!

siavash_ad
Saturday 28 December 2002, 11:37PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام
من آنگونه كه شما فكر كرده ايد راجع به 18 تير نمي انديشم، منتهي خواستم بدانم منظور دوستمان ميلان كه با آن لحن شايسته سرزنششان، همه را به بي غيرتي و وطن فروشي و... (نقل به مضمون) متهم كرده اند، از داشتن عرق ملي چيست؟
منظورش آنهايي است كه من در بالا به آن اشاره كردم يا چيز ديگر، كه با جواب ايشان مشخص خواهد شد كه در اين زمينه با هم همفكر هستيم يا نه!
يا حق

با سلام
خيلي كنجكاو هستم كه بدانم شما راجع به 18 تير چگونه مي انديشيد! البه اگر فضولي نباشه. با تشكر

بابک
Tuesday 6 May 2008, 09:23AM
به به تاپیک خوبیه
موفق باشید