PDA

نمايش نسخه نهائي : بهترین قاری در مسابقات بین المللی مالزی

سینا 555
Sunday 13 August 2006, 05:24AM
قاری ايرانی پس از ‌پنج سال موفق به كسب مقام اول مسابقات مالزی شد
گروه گزارش: «حسين رستمی»، قاری ايرانی، پس از گذشت پنج سال مجددا ايران را حائز مقام اول رشته‌ی قرائت مسابقات بين‌المللی قرآن مالزی، با‌سابقه‌ترين و مطرح‌ترين مسابقات قرآنی جهان اسلام، كرد.

http://www.ikna.ir/news_imgs/62585_2imgimg_6[1].jpg

پرواز شماره‌ی 841 رأس ساعت 52/2 دقيقه‌ی بامداد شنبه 21 مردادماه به زمين نشست و لحظاتی بعد «حسين رستمی» قاری برجسته‌ی كشورمان، كسانی كه از سازمان اوقاف به استقبالش آمده بودند را به آغوش كشيد.

«نصراله چمران» معاون بقاع متبركه سازمان اوقاف و امور خيريه، «محمدصالح سالار» مديركل دفتر آموزش و مسابقات قرآن اين سازمان، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمين «هادی قبادی» مدير كل روابط عمومی و امور بين‌الملل سازمان اوقاف، «حسن صيادی» فعال و ‌پيش‌كسوت قرآنی و چند تن از دوستان نزديك رستمی به همراه خانواده‌ی وی تنها كسانی بودند كه به استقبال نفر اول رشته‌ی قرائت مسابقات بين‌المللی قرآن مالزی، با‌سابقه‌ترين و مطرح‌ترين مسابقات قرآنی جهان اسلام، آمده بودند؛ مسابقاتی كه سال‌ها بدون كسب عنوان نخست، آن را سپری كرده بوديم. با اين حال هيچ نشانه‌ای از دلخوری و ناراحتی در چهره‌ی رستمی ديده نمی‌شود.

او عنوان كسب شده‌اش را متعلق به هم‌ميهنانش می‌داند و درباره‌ی احساس درونی خود بابت كسب اين مقام می‌گويد: «كسی كه در رقابت‌های قرآنی بين‌المللی مهمی همچون مسابقات مالزی مقام می‌آورد، به طور حتم خوشحالی زائدالوصفی دارد.

رستمی می‌گويد: اين خوشحالی را مديودن خدا، ائمه‌اطهار(ع) و همچنين مردم عزيز كشورم هستم كه من را از دعای خير خود محروم نكردند.»

وی كه به تازگی عنوان دومی رقابت‌های سراسری قرآن اوقاف كشور را در قزوين به دست آورده است، درباره‌ی نزديكی زمان كسب دو عنوان ارزشمند خود می‌گويد: «اين فقط خواست خداست و ائمه‌ی معصومين(ع) و به جز از اين هيچ چيز ديگر نيست. در مسابقات كشوری در قزوين شرايط برای كسب عنوان دومی سخت و مشكل نبود؛ اما در مالزی بايد يك هفته می‌بوديد تا وضعيت دشوار آنجا را احساس می‌كرديد. مسابقات مالزی، وجهه‌ی سياسی به خود گرفته و به سختی توانستم مقام اول را كسب كنم كه البته معتقدم تنها ياری خدا باعث موفقيت من شد. همچنين بايد يادآوری كنم كه در بين نمايندگان 50 كشور حاضر در مسابقات من تنها نماينده‌ی شيعيان بودم.»

حجت‌الاسلام‌والمسلمين قبادی، مدير كل روابط عمومی و امور بين‌الملل سازمان اوقاف و امور خيريه،

نيز كه در همه حال پشتيبان و حامی قراء و حفاظ كشور بوده است در خصوص ارزش كار رستمی و تأثيرات آن می‌گويد: «با توجه به اينكه مسابقات مالزی قديمی‌ترين مسابقات بين‌المللی قرآن در جهان اسلام است، از نظر جايگاه و كسب رتبه، دارای شأن و منزلت و حساسيت بالايی است و رسيدن به مقام در اين مسابقات برای قاريان و كارشناسان قرآنی اهميت خاصی دارد ولی متأسفانه از سال 80 شمسی به بعد قاريان ايرانی موفق به كسب مقام از مسابقات مالزی نشده بودند و اين عنوان آقای رستمی، سبب ايجاد انگيزه برای كسب مقام‌های بيشتر برای قاريان ايرانی است.»

قبادی می‌افزايد: «ذهنيتی بين قراء ايرانی وجود داشت كه مقامات برگزاركننده‌ی مسابقات مالزی حق ايرانيان را ادا نمی‌كنند و كسب عنوان و رتبه از اين مسابقات، امكانپذير نيست كه خوشبختانه با موفقيت نماينده‌ی شايسته‌ی ايرانی اين ذهنيت را پاك كرد و بارقه‌‌های اميد را در دل قاريان ايرانی بارور كرد. البته يادآور می‌شوم كه حسين رستمی، در سال 81 نيز در مسابقات بين‌المللی اندونزی، موفق به كسب رتبه‌ی اول رشته‌ی قرائت شده بود.»

قبادی در پاسخ به اين پرسش ايكنا كه آيا قاريانی همچون رستمی، تجليل و تشويق خواهند شد؟ می‌گويد: «طيق روال سال‌های قبل، حائزين رتبه‌های برتر مسابقات قرآنی مورد تجليل قرار خواهند گرفت. اين تجليل همزمان با مسابقات بين‌المللی تهران و در حضور نمايندگان بيش از 40 كشور جهان انجام می‌گيرد و علاوه بر آن در قانون امتيازهايی نيز برای نخبگان قرآنی مد نظر قرار گرفته شده كه مجری آن بعضاً سازمان اوقاف و امور خيريه و بعضاً ساير سازمان‌های دولتی هستند.»

كسب عنوان اولی رشته‌ی قرائت قرآن كريم توسط حسين رستمی، اندك استقبال كنندگان را به وجد آورده است.

http://www.ikna.ir/news_imgs/62585_9imgimg_1[1].jpg

می‌خواهم در اين باره با حسن صيادی از پيش‌كسوتان خوشنام امور قرآنی صحبت كنم كه قبول نمی‌كند ولی نصراله چمران، رييس بقاع متبركه سازمان اوقاف در اين خصوص می‌گويد: «به نظر من قاريان ايرانی، از لحاظ كسب امتياز حتی از قاريان مصری نيز برتر هستند، البته حالات بسياری برای انجام مسابقه وجود دارد و اگر نمايندگان ايران، موفق به كسب رتبه در اين چند سال اخير نشده بودند، دليل به ضعفشان نبود، بلكه شرايط كسب مقام وجود نداشت كه خوشبختانه حسين رستمی اين تابو را شكست و پس از چند سال عنوان اولی اين رقابت‌های مهم را كسب كرد.»

مراسم استقبال از اين قاری برجسته ايرانی به همين‌سادگی برگزار می‌شود و به پايان می‌رسد و من آرزو می‌كنم كه ای كاش اين استقبال به صورتی شايسته‌تر و درخور دارنده‌ی مقامی بين‌المللی برگزار می‌شد!

samar
Wednesday 5 March 2008, 04:53PM
salam khedmate hamaye Iranihaye azez va kasane ke in sayte khobro moshahede mikonand. farmodid dar avvalin goftogo khodamro moarrefe konam. bale bande Samariddini Samadof hastam az keshvare Tajikistan ke dar mosabeghate baynalmelali qorani Tehran imsal dar mordadma sherkat kardam albatte az tarafe Tjikistan. va be komaki khodavand va doaye dostan dar in mosabeghate beynalmilali rotbaye chaharomro dar reshteye gharaat kasb namodam. bande 24 salame va daneshjoye jomhoreye Islamiye Iranam. va vaghteke sayte ghoraniro moshahede mikardam az inke Hoseyne Rostami ghariye Irani dar Molezi nafari avval shod baese :smile24:khoshhaliye man shod.

TROY
Wednesday 5 March 2008, 05:02PM
سلام دوست عزيز
خيلي خوش اومدي و بهت تبريبك هم ميگم
اميدوارم كه موفق باشي