نمايش نسخه نهائي : طالع بيني و رمالي .خانمهاي باسواد .كلاهبرداري
پويا
Wednesday 25 December 2002, 11:10AM
سلام به همه عزيزان
دوستي دارم سرباز كه ديروز برايم موضوعي را گفت:
عده اي خانمهاي تحصيل كرده كه از روي مداركشان معلوم شد همه دانشگاهي و خارج رفته اند و با ديدن لباسها و بوها و ماشينها و موبايلها و... معلوم بود از ته دهات نيامده اند. از شخص رمالي شكايت كردند و گفتند عده ما خيلي بيشتر است ولي براي حفظ آبرو بقيه نيامدند.
آقاي رمالي با گرفتن مبالغ كلان از روي مقعد خانمها با ديدن و لمس كردن و كارهاي لازم براي ديدن طالع خانمهاي محترم به آنها از آينده و علاقه همسرانشان و..... پيشگوئي ميكرده.
جاي بسي تاسف است در آستانه سال 2003 و تحصيلات اينجوري به بخشيد بعضي خانمهاي ما اينقدر احمق تشريف دارن كه رو به مردي غريبه بدون اطلاع همسر و تنها در منزل خم ميشوند و نقطه حياي هر آدم درستو حسابي خود را در اختيار او ميگذارند تا .... .
خجالت هم خوب چيزي است!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از همه دوستان منجمله خانمهاي عزيز ميخواستم نظرشون را در اين موضوع بدانم.
موفق باشيد.
خدايا شكر كه به ما عقل دادي تا از آن استفاده كنيم.
siavash_ad
Wednesday 25 December 2002, 06:38PM
نوشته شده بوسيله پويا
سلام به همه عزيزان
دوستي دارم سرباز كه ديروز برايم موضوعي را گفت:
عده اي خانمهاي تحصيل كرده كه از روي مداركشان معلوم شد همه دانشگاهي و خارج رفته اند و با ديدن لباسها و بوها و ماشينها و موبايلها و... معلوم بود از ته دهات نيامده اند. از شخص رمالي شكايت كردند و گفتند عده ما خيلي بيشتر است ولي براي حفظ آبرو بقيه نيامدند.
آقاي رمالي با گرفتن مبالغ كلان از روي مقعد خانمها با ديدن و لمس كردن و كارهاي لازم براي ديدن طالع خانمهاي محترم به آنها از آينده و علاقه همسرانشان و..... پيشگوئي ميكرده.
جاي بسي تاسف است در آستانه سال 2003 و تحصيلات اينجوري به بخشيد بعضي خانمهاي ما اينقدر احمق تشريف دارن كه رو به مردي غريبه بدون اطلاع همسر و تنها در منزل خم ميشوند و نقطه حياي هر آدم درستو حسابي خود را در اختيار او ميگذارند تا .... .
خجالت هم خوب چيزي است!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از همه دوستان منجمله خانمهاي عزيز ميخواستم نظرشون را در اين موضوع بدانم.
موفق باشيد.
خدايا شكر كه به ما عقل دادي تا از آن استفاده كنيم.
با سلام
متاسفانه اينگونه افكار و اعتقادات خرافي، كه بعضي وقتها رنگ و بوي مذهبي هم به خود ميگيرند، ريشه اي كلفت در فرهنگ ما دارند. و حالا حالاها نميشه درستشون كرد.
montazer
Friday 27 December 2002, 03:18AM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
با سلام
متاسفانه اينگونه افكار و اعتقادات خرافي، كه بعضي وقتها رنگ و بوي مذهبي هم به خود ميگيرند، ريشه اي كلفت در فرهنگ ما دارند. و حالا حالاها نميشه درستشون كرد.
رنگ و بوی مذهبی؟؟؟؟؟:confused::confused:
اخه داداش کجاش به مذهب ربط داشت؟ فکر کن و بگو . اصلا احکام اسلام رو می شناسی که زود وصلش کردی به مذهب.
یه چیزی می گی ها !!!!!!!!:eek::eek::eek::eek:
خودشون کم داشتن . چه با حال شکایت هم کردن !!!! از بی حیایی خودشون بوده . وگرنه این رمالهای بی هیچی ممکنه هر چی بگن . خوب اینا که می خواستن شکایت کنن چرا به حرفش گوش دادن. مگه انتظار داشتن چی بشنون که نشنیدن و شکایت کردن؟ :confused: اخه یه جورایه این ماجرا.
نمی دونم چی بگم :eek::eek::(:confused:
پويا
Saturday 28 December 2002, 08:23AM
ممنون از شما.
گاهي وقتها آدم يك چيزهائي را ميشنود كه اول فكر ميكند جك است بعد معلوم ميشود نه واقعا اينگونه است.
البته من انتظار داشتم خانمها داوطلب پاسخ بشوند و توجيه هم بكنند و به ما اثبات كنند كه هيچي نميفهميم و راهنمائييمان نيز بكنند:D:D:D .
يه جا خوندم:
دنيا همانطور است كه ما آنرا ميبينيم نه ديگران.
به هر حال من فكر ميكنم 65% تا 75% خانمهاي محترم و عزيز به فال بيني و رمالي البته نه به اين تندي اعتقاد دارند و يقين دارند.
واقعا به كجا ميخواهيم برسيم.
ممنون از هر دو نفرتان.
siavash_ad
Sunday 29 December 2002, 10:36PM
نوشته شده بوسيله montazer
رنگ و بوی مذهبی؟؟؟؟؟:confused::confused:
اخه داداش کجاش به مذهب ربط داشت؟ فکر کن و بگو . اصلا احکام اسلام رو می شناسی که زود وصلش کردی به مذهب.
یه چیزی می گی ها !!!!!!!!:eek::eek::eek::eek:
خودشون کم داشتن . چه با حال شکایت هم کردن !!!! از بی حیایی خودشون بوده . وگرنه این رمالهای بی هیچی ممکنه هر چی بگن . خوب اینا که می خواستن شکایت کنن چرا به حرفش گوش دادن. مگه انتظار داشتن چی بشنون که نشنیدن و شکایت کردن؟ :confused: اخه یه جورایه این ماجرا.
نمی دونم چی بگم :eek::eek::(:confused:
ببخشيد حاج آقا. مثل اينكه خيلي به شما برخورد. اعتقادات خرافي در جامعه وجود دارد و بعضي وقتها با مذهب قاطي ميشود. به نظر شما غيرممكن است كه خرافات با مذهب قاطي شود؟ مثلا در زمان انقلاب ميگفتند عكس آقاي خميني افتاده تو ماه! خوب اين يعني خرافات محض.
montazer
Sunday 29 December 2002, 11:35PM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
ببخشيد حاج آقا. مثل اينكه خيلي به شما برخورد. اعتقادات خرافي در جامعه وجود دارد و بعضي وقتها با مذهب قاطي ميشود. به نظر شما غيرممكن است كه خرافات با مذهب قاطي شود؟ مثلا در زمان انقلاب ميگفتند عكس آقاي خميني افتاده تو ماه! خوب اين يعني خرافات محض.
من فقط منظورم يك چيز بود و ان اينكه مشكل از مذهب نيست . و اين گونه اشتباهات و كج فكري ها را نبايد به مذهب ربط داد و بيشتر اين افراد كه عقيده به اين طور چيزها دارند شناختي از دين ندارند.
مثلا در زمان انقلاب ميگفتند عكس آقاي خميني افتاده تو ماه! خوب اين يعني خرافات محض
متاسفانه اطلاعات زيادي در باره اين موضوع ندارم و اظهار نظر هم نمي كنم . اميدوارم برداشت ديگري نكنيد. ولي بين موضوع مورد بحث و اين كه شما گفتيد تفاوت بسيار است!
پويا
Tuesday 7 January 2003, 12:22PM
من شخصا اعتقداتي دارم كه در حوصله اينجا نيست ولي اگر فرصت كرديد كتاب ( نشان از بي نشانها- زندگينامه اقا شيخ حسن علي اصفهاني - گرد آوري توسط پسرشان ) را مطالعه بفرمائيد.
آنوقت با اين رمالهاي كلاه بردار بسنجيد تا بفهميد دنيا چه خبر است.
بله ! من هم شنيده ام كه در هند افرادي با چشم قطار در حركت را متوقف ميكنند و يا ... .
ولي اين دليل نميشود كه به هر آدمي اعتماد كنيم.
قابل توجه خانمهاي عزيز كه بجاي محبت به همسر هر بلائي سر همسرشان مياورند بعد هم ميروند دنبال محبت انداختن به دل همسرشان.
Raha_cnn
Tuesday 15 April 2008, 11:40AM
با سلام
من نمیگم فال گیری کار درستیه.
ولی اگه درست به یاد بیاریم می بینیم خودمون هم گاهی اوقات فال میگیریم.
هر فالی رو نمیگم ولی همه شما تا حالا فال حافظ گرفتید.
اینجاست که نمیشه بین خرافات و عقاید مذهبی مرز گذاشت.
در ضمن من نمی تونم جریان مربوط به اون خانومها رو باور کنم.:smile09:
بهتره شما هم اینقدر ساده نبا شید و هر شایعه ای رو باور نکنید.;)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.