PDA

نمايش نسخه نهائي : ولادت امام حسن عسکری عليه السلام مبارک باد

SAFA
Saturday 6 May 2006, 07:15PM
الدّين يعصم: دين نگاه مى‏دارد

يعنى رعايت دين و اهتمام در امور آن نگاه مى‏دارد اين كس را از حسرت و ندامت روز جزا، و اين ظاهر است، و همچنين از خفّت و ذلّت در دنيا، زيرا كه ديندار نزد خلايق نيز عزيز و محترم باشد، و اگر آزار و اذيّتى هم در راه دين بكسى برسد در نظرها خوار و بى‏اعتبار نگردد بلكه در نظر حقيقت بين در علوّ قدر و سموّ رتبه او افزايد

الدّنيا تسلم: دنيا خوار ميكند

يعنى حرص در طلب دنيا و قصر اوقات بر سعى در تحصيل آن خوار ميكند اين كس را در دنيا و عقبى، پس اگر كسى مشغول طلب امور دنيا شود بايد كه بعد از فراغ از لوازم سعى در مهامّ آخرت باشد.
و ممكنست كه مراد ذمّ طلب دنيا باشد مطلقا هر گاه منظور مجرّد دنيا باشد مثل جمع زخارف دنيوى يا تحصيل جاه و اعتبار از براى تفوّق بر امثال و اقران و زيادتى و غلبه بر ايشان، امّا اگر منظور از طلب دنيا نيز تحصيل مثوبات اخروى باشد مانند طلب مال بقدر ما يحتاج خود و عيال كه واجب است شرعا، يا زياده بر آن نيز از براى توسعه بر ايشان و اطعام صادرين و واردين و بذل بفقرا و مساكين و صرف در حجّ و زيارات و ساير سبل خيرات، يا تحصيل جاه و اعتبار از براى تمكّن از امر بمعروف و نهى از منكر و اعانت فقرا، و منع جور اقويا، پس آن در حقيقت طلب دنيا نيست بلكه از طرق سعى در آخرت و شعب آن خواهد بود كه عقلا و شرعا ممدوح و مستحسن است.

شرح‏غررالحكم‏ودررالكلم(خوانسارى)، ج 1 ، صفحه‏ى 10

من الله التوفيق و التاييد

گروه عاشقان علي عليه السلام
asheghaneali@yahoogroups.com

صبح
Saturday 6 May 2006, 07:18PM
سلام عليكم
ميلاد امام مظلوم ، امام حسن عسگري مبارك باد ... ، امروز براي شيعه و اسلام از پس به مجزره كشيدن دشمنان انگليسي و آمريكايي اسلام نسبت به روزهاي ديگر بهتر بود ...

ديوونه
Saturday 6 May 2006, 08:31PM
من هم به نوبه خودم میلاد امام حسن عسگری (ع) رو به تمامی دوستداران مذهب اهل بیت تبریک عرض میکنم.

سینا 555
Sunday 7 May 2006, 07:27AM
سالروز میلاد باغبان گلستان مهدی صاحب الزمان، حضرت امام حسن عسکری بر همه رهروان
خاندان اهل و بیت عصمت و طهارت(ع) مبارک و خجسته باد:smile07: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Monday 8 May 2006, 06:07AM
:smile07: :smile07: :smile07: تولد آن وجود مقدس تهنیت
وشهادت عمه بزرگوار آن حضرت کریمه آل الله تسلیت :smile07: :smile07:

deroz
Tuesday 9 May 2006, 12:32AM
من هم به نوبه خودم میلاد امام حسن عسگری(ع) رو به تمامی دوستداران مذهب اهل بیت تبریک عرض میکنم.

saleh57
Wednesday 25 April 2007, 10:49PM
سلام
میلاد امام عسکری پدر مکرم امام زمان علیه السلام بر وجود مبارک ولیعصر و تمامی شیعیان و محبین شان مبارک و گوارا باد.

مشكي
Wednesday 25 April 2007, 11:00PM
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام،
همچنين تبريكات بنده را نيز پذيرا باشيد!

tarannom
Wednesday 25 April 2007, 11:43PM
این میلاد مبارک رو به همه تبریک می گم
موفق باشید

سینا 555
Thursday 26 April 2007, 05:28AM
سلام