نمايش نسخه نهائي : ترافيك در تهران
siavash_ad
Thursday 12 December 2002, 06:33PM
عكس ضميمه بسيار گوياست. ملت ما خيلي با فرهنگ و اصيل هستند! ملاحظه بفرماييد:
بنفش
Thursday 12 December 2002, 07:29PM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
عكس ضميمه بسيار گوياست. ملت ما خيلي با فرهنگ و اصيل هستند! ملاحظه بفرماييد:
http://www.iranclubs.org/forums/attachment.php?s=&postid=3137
با پيام شما موافقم. اما عكس بيشتر گوياي مديريت ضعيف شهري و كشوري هستش كه باعث افزايش سرسام آور جمعيت تهران شده, بدون اينكه شهر آمادگي و ظرفيت چنين رشدي رو داشته باشه. جمهوري اسلامي نه تنها روند مهاجرت به تهران از زمان شاه رو معكوس نكرد بلكه با سياست هاي احمقانه باعث شدت بخشيدن به اون شد. تشويق مقامات مملكت به بچه سازي هم كل ماجرا رو بدتر كرد. از طرفي فرهنگ مردم هم طي سالها بد و بدتر شده جوري كه الان بد رانندگي كردن زرنگي شناخته ميشه. كسي هم كه اين وسط تقصيري نداره بجز صهيونيسم و سازمان سيا! مگه نه صبح؟
SAFA
Friday 13 December 2002, 11:18PM
با سلام
سياوش جان ... آقاي بنفش
سياسي نگاه كردن به مسائل اجتماعي علي الخصوص هنگاميكه سخن از فرهنگ با همه ابعاد و گستردگي آن باشد راه به جائي نخواهد برد ... بحث در انقلاب سفيد پهلوي و چگونگي از بين بردن صنعت كشاورزي كشوري كه گندم صادر مينمود و تيديل آن به كشوري كه گندم وارد مينمايد و نتيجتا ايجاد يكي از مهمترين معضلات اجتماعي يعني هجوم روستائيان به مركز و نقش مثبت يا منفي يا بي تفاوت حكومت بعد از انقلاب را به تالار سياست بسپاريم
آنچه همكنون با آن روبرو هستيم معضلات اجتماعي است ... معضلاتي كه شايد بخودي خود تك تك شهروندان در آن مقصر نباشند ولي در عين حال براي حل آن نيازمند يك عزم ملي و اراده تك تك شهروندان تهراني و ايراني ميباشد
براستي ملت بزرگي مانند ملت ايران چرا در نظم ترافيكي دچار معضلي اينچنين است ... در عكس ضميمه بر خلاف ادعاي بنفش اشكالي در تراكم ماشينها نبايد جستجو نمود ... هر كسي كه سفري هر چند كوتاه مدت به كشورهاي ديگر داشته باشد متوجه خواهد شد كه حتي در پيشرفته ترين كشورها در ساعات تراكم ترافيكي چند برابر ان تراكم موجود است ...
http://www.mta.nyc.ny.us/bandt/images/traffic.jpg
مشكل آنجاست كه در ان كشورها قانون پذيري و رعايت حقوق ديگران در سطح بالايي مشاهده ميشود و نتيجتا ترافيك رواني موجود است اما در ايران دقيقا به علت عدم پايبندي به همان دو اصل ترافيك در هم پيچيده و آزار دهنده اي شاهد هستيم
بحث در علل و عوامل اين عدم پايبندي را به شما و ديگر دوستان واگذار ميكنم ...
لازم به ذكر است هر ملتي داراي فرهنگ ناهمگن و متخلخلي است ... بطور مثال فرهنگ آمريكائي نظم پذير و تلاشگر ( البته در جهت سرمايه ) است اما به همان شدت برتري طلب و رياست طلب است و بسيار علاقمند به سود آوري از نتيجه تلاش ديگران ميباشد :smile41:
فرهنگ انگليسي بسيار مبادي آداب و سياس است اما به همان شدت خودخواه و متكبر ميباشد .. قطه عطف فرهنگ آلمان ادبيات ميباشد اما روح خشن و خشك اين فرهنگ براي آنان كه با بدنه اين فرهنگ تماسي هرچند كوتاه داشته باشند كاملا مشهود است
البته آنچه در پاراگراف بالا گفته تجربه شخصي است و سنديتي ندارد اما غرض اينكه هر فرهنگي خصوصيات و نقاط منفي و مثبت خاص ملت متبوع خود را داراست ... تاريخ شهادت ميدهد ايرانيان نيز در مهمان نوازي ... سلحشوري و ظلم ستيزي ... عاطفه و محبت ... هوشمندي و ذكاوت ... خانواده و ميهن دوستي ... و دهها خصلت پسنديده ديگر از ديگر فرهنگها پيشتر هستند . صواب آن است كه در راه اصلاح اجتماعي اصالت فرهنگ ايراني را حفظ كنيم .
متاسفانه در صد سال اخير برخي مانند ملكم خان ها و محمد علي فروغي ها و يا تا حدودي كسروي ها با دست آويز قرار دادن عقب ماندگي هاي نشات گرفته از استعمار غرب نسخه "فرهنگ غربي"!! براي اين ملت پيچيده اند و ميپيچند و آشكارا اصالت فرهنگ ايراني را چه در بعد مذهبي و چه در بعد ملي مورد تهاجم قرار داده و ميدهند
بس است گويا من هم دچار اين ويروس سياست زدگي شدم :p عذر مرا بپذيريد :)
منتظر نظرات ديگر دوستان هستم
siavash_ad
Saturday 14 December 2002, 02:31AM
نوشته شده بوسيله SAFA
با سلام
سياوش جان ... آقاي بنفش
سياسي نگاه كردن به مسائل اجتماعي علي الخصوص هنگاميكه سخن از فرهنگ با همه ابعاد و گستردگي آن باشد راه به جائي نخواهد برد ... بحث در انقلاب سفيد پهلوي و چگونگي از بين بردن صنعت كشاورزي كشوري كه گندم صادر مينمود و تيديل آن به كشوري كه گندم وارد مينمايد و نتيجتا ايجاد يكي از مهمترين معضلات اجتماعي يعني هجوم روستائيان به مركز و نقش مثبت يا منفي يا بي تفاوت حكومت بعد از انقلاب را به تالار سياست بسپاريم
آنچه همكنون با آن روبرو هستيم معضلات اجتماعي است ... معضلاتي كه شايد بخودي خود تك تك شهروندان در آن مقصر نباشند ولي در عين حال براي حل آن نيازمند يك عزم ملي و اراده تك تك شهروندان تهراني و ايراني ميباشد
براستي ملت بزرگي مانند ملت ايران چرا در نظم ترافيكي دچار معضلي اينچنين است ... در عكس ضميمه بر خلاف ادعاي بنفش اشكالي در تراكم ماشينها نبايد جستجو نمود ... هر كسي كه سفري هر چند كوتاه مدت به كشورهاي ديگر داشته باشد متوجه خواهد شد كه حتي در پيشرفته ترين كشورها در ساعات تراكم ترافيكي چند برابر ان تراكم موجود است ...
http://www.mta.nyc.ny.us/bandt/images/traffic.jpg
مشكل آنجاست كه در ان كشورها قانون پذيري و رعايت حقوق ديگران در سطح بالايي مشاهده ميشود و نتيجتا ترافيك رواني موجود است اما در ايران دقيقا به علت عدم پايبندي به همان دو اصل ترافيك در هم پيچيده و آزار دهنده اي شاهد هستيم
بحث در علل و عوامل اين عدم پايبندي را به شما و ديگر دوستان واگذار ميكنم ...
لازم به ذكر است هر ملتي داراي فرهنگ ناهمگن و متخلخلي است ... بطور مثال فرهنگ آمريكائي نظم پذير و تلاشگر ( البته در جهت سرمايه ) است اما به همان شدت برتري طلب و رياست طلب است و بسيار علاقمند به سود آوري از نتيجه تلاش ديگران ميباشد :smile41:
فرهنگ انگليسي بسيار مبادي آداب و سياس است اما به همان شدت خودخواه و متكبر ميباشد .. قطه عطف فرهنگ آلمان ادبيات ميباشد اما روح خشن و خشك اين فرهنگ براي آنان كه با بدنه اين فرهنگ تماسي هرچند كوتاه داشته باشند كاملا مشهود است
البته آنچه در پاراگراف بالا گفته تجربه شخصي است و سنديتي ندارد اما غرض اينكه هر فرهنگي خصوصيات و نقاط منفي و مثبت خاص ملت متبوع خود را داراست ... تاريخ شهادت ميدهد ايرانيان نيز در مهمان نوازي ... سلحشوري و ظلم ستيزي ... عاطفه و محبت ... هوشمندي و ذكاوت ... خانواده و ميهن دوستي ... و دهها خصلت پسنديده ديگر از ديگر فرهنگها پيشتر هستند . صواب آن است كه در راه اصلاح اجتماعي اصالت فرهنگ ايراني را حفظ كنيم .
متاسفانه در صد سال اخير برخي مانند ملكم خان ها و محمد علي فروغي ها و يا تا حدودي كسروي ها با دست آويز قرار دادن عقب ماندگي هاي نشات گرفته از استعمار غرب نسخه "فرهنگ غربي"!! براي اين ملت پيچيده اند و ميپيچند و آشكارا اصالت فرهنگ ايراني را چه در بعد مذهبي و چه در بعد ملي مورد تهاجم قرار داده و ميدهند
بس است گويا من هم دچار اين ويروس سياست زدگي شدم :p عذر مرا بپذيريد :)
منتظر نظرات ديگر دوستان هستم
با سلام
بنده اين موضوع را در تالار جامعه گنجانده ام و هنوز متوجه نشدم كه از كجا به اين نتيجه رسيده ايد كه من آنرا با نگاه سياسي بررسي كرده ام.
هر چند كه سرنخ اين مشكل هم به نوعي از سياست سر در مي آورد!
در ضمن همانگونه كه شما فرموده ايد در ساير كشورها هم ترافيك سنگين (و نه معضل ترافيكي) وجود دارد، اما رعايت قوانين مشكلات را حل كرده است. در ضمن وضعيت ترافيكي، تنها نمونه كوچكي از وضعيت نا مناسب فرهنگي كشور است. عدم وجود تعهد شغلي (بخصوص در ادارات) كه بازده كاري كشور را به شدت كاهش داده، وجود كلاهبرداري هاي گسترده در سطح جامعه، قانونگريزي و دهها نمونه ديگر، نمودار وضع واقعي فرهنگ كشور است.
راجع به عقب ماندگي، بايد عرض كنم كه دوران نسبت دادن عقب ماندگي ها و كاستي ها، به بيگانگان سر آمده است. اين خود ملت هستند كه اجازه استعمار را به استعمارگر ميدهند. و در واقع همچين مردمي ضعيف و بي اراده هستند و شايسته استعمار! استعمارگر تنها بر اساس منافع خود عمل ميكند و هيچ كار غلطي انجام نداده (از نظر منافع ملي) و عدم استفاده از موقعيت ها، براي استعمارگر اشتباه است.
در واقع عقب ماندگي به خود ملت برميگردد و نه "استعمار غرب".
صبح
Saturday 14 December 2002, 09:33AM
سلام
اولين كسي كه اين ماشين رو آورد تو اين مملكت كه ... بگذريم ...
اون اولائي كه نميذاشتن تو ميدونها پارك كنن و با جرثقيل ور ميداشتن ميبردن پاركينگ ... يه روز داشتيم ميرسيديم يه ميدوني يه بنده خدائي تو يكي از تاكسي هاي شخصي گفت كه آقاي راننده من تو ميدون پياده ميشم .
آقاي راننده گفت : تو ميدون سگها وايسادن نميذارن نگه دارم !
حالا كي باعث اين طرز صحبت كردن ايشون شده ؟ راهش چيه ؟ ايشون هموطن خودشون (پليس) رو چطوري نگاه مي كنن ؟
تو يكي از كشورهاي عربي يكي تعريف مي كرد وقتي خواستن درست شه ... با باتوم ميزدن تو كاپوت و بدنه اون راننده ... ماشينش داغون كه شد و دو سه دفعه خودش برد صافكاري و عين گاو پيشوني سفيد همه فهمدين كه يه خلافي كرده يه جورائي ترافيك و وحش موجود در اون كشور درست شد :cool:
شايد راننده هاي تهراني هم همينطوري لازمشون باشه .
اما مطمئن باشيد هر كاري كه بشه اين بنفشها طبق قاعده و بيماري هميشگيشون .... سعي مي كنند همه چيز رو تقصير جمهوري اسلامي بگذارن ...
راستي همينها نيستن كه نافرماني عمومي رو دستور ميدن :confused:
siavash_ad
Saturday 14 December 2002, 12:04PM
نوشته شده بوسيله صبح
سلام
اولين كسي كه اين ماشين رو آورد تو اين مملكت كه ... بگذريم ...
اون اولائي كه نميذاشتن تو ميدونها پارك كنن و با جرثقيل ور ميداشتن ميبردن پاركينگ ... يه روز داشتيم ميرسيديم يه ميدوني يه بنده خدائي تو يكي از تاكسي هاي شخصي گفت كه آقاي راننده من تو ميدون پياده ميشم .
آقاي راننده گفت : تو ميدون سگها وايسادن نميذارن نگه دارم !
حالا كي باعث اين طرز صحبت كردن ايشون شده ؟ راهش چيه ؟ ايشون هموطن خودشون (پليس) رو چطوري نگاه مي كنن ؟
تو يكي از كشورهاي عربي يكي تعريف مي كرد وقتي خواستن درست شه ... با باتوم ميزدن تو كاپوت و بدنه اون راننده ... ماشينش داغون كه شد و دو سه دفعه خودش برد صافكاري و عين گاو پيشوني سفيد همه فهمدين كه يه خلافي كرده يه جورائي ترافيك و وحش موجود در اون كشور درست شد :cool:
شايد راننده هاي تهراني هم همينطوري لازمشون باشه .
اما مطمئن باشيد هر كاري كه بشه اين بنفشها طبق قاعده و بيماري هميشگيشون .... سعي مي كنند همه چيز رو تقصير جمهوري اسلامي بگذارن ...
راستي همينها نيستن كه نافرماني عمومي رو دستور ميدن :confused:
با سلام
خودرو در يك كشور اختراع شد! و از آنجا به همه جا رفت. و هر كشوري با توجه به فرهنگ خود از آن استفاده كرد. مثل تمام اختراعات ديگر. مثل همين اينترنت كه وسيله چت كردن جوانان ايراني شده و نه وسيله تحقيق. بگذريم...
راجع به همين معضل ترافيكي. حالا اون قسمتهايي كه به فرهنگ عمومي مربوط ميشه رو كاري ندارم. چون نيازمند يك برنامه طولاني مدت است، اما اون قسمتهايي كه به حاكمان مربوط ميشه:
تهران كم كم دارد به يك پاركينگ بزرگ تبديل ميشود. چرا؟ چون آقايان سالانه 400 هزار دستگاه خودرو به تعداد خودروهاي كشور مي افزايند. (البته هيچ خودرويي هم از اين چرخه خارج نميشود) و درصد بسياري از اين خودروها در تهران تحويل شده و مورد استفاده قرار ميگيرد. بدون توجه به اين نكته كه تهران ظرفيت پذيرش اين همه خودرو را ندارد. فعلا صنعت خودروي كشور مهمتر است! عواقب بماند براي آينده. نكته ديگر مهندسي ترافيك و راههاست. كه آن هم به شهرداري و بخش دولتي مربوط ميشود.
جناب صبح، شما چرا نميخواهيد واقعيات را بپذيريد؟ آن پليس راهنمايي رانندگي هم كه ميگوييد، جز چاپيدن مردم، كار ديگري ندارد. من خودم يك بار در خيابان وليعصر تصادف كردم، حضرت آقاي افسر تشريف آوردند و گفتند كه خسارت زير 30 تومنه و كروكي نميخواد. فرداش كه رفتيم بيمه، جناب بيمه فرمودند كه خسارت 130 تومنه، بريد كروكي بياريد. و اين كروكي يك هفته دوندگي و 40 هزار تومن رشوه، هزينه در بر داشت! آقاي افسر رو با هزار مصيبت و مراجعه به راهنمايي و رانندگي منطقه (بعد از 2 روز دوندگي) كشف كرديم! ايشان گفتند كه چون زمانش گذشته، من كروكي نميكشم! كه مشكل با چند روز رفت و آمد و پرداخت20 تومن حل شد. گرفتن كروكي مادر هم، چنين ماجراهايي را در بر داشت. و بعد هم مراجعه به پاركينگ بيهقي، راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ و ... كه يك كتاب قصه است! البته من به آن افسر خرده نميگيرم. چون او براي ادامه زندگي نيازمند همچين روشهايي است وگرنه آدمي كه نياز ندارد، رشوه نميگيرد. آن وقت نيروي انتظامي (كه كاركنانش تحت فشار اقتصادي، روزانه ميليون ها تومن رشوه ميگيرند) مي آيد و 4000 دستگاه بنز 2001 را خريداري ميكند! واقعيات را بپذيريد جناب صبح!
montazer
Saturday 14 December 2002, 03:48PM
با سلام
من واقعا متاسفم که بعضی از ایرانی ها چنین طرز تفکرهایی در مورد مملکت و وطن خود دارند البته من تازه وارد هستم و هنوز با تفکرات اعضا اشنایی چندانی ندارم به نظر من ابتدا در دوران شاهنشاهی و بعد در 8 سال جنگ و بعد ان هم با تحریم های بین المللی جلو پیشرفت ایران را گرفتند و گذاشتن همه تقصير ها به گردن حكومت هم ناشي از تبليغات سو, دشمن است.
در ضمن رانندگان ايراني به نظر من بهترين رانندگان هستند زيرا من فكر نمي كنم روزي در ايران گواهينامه بگيرم:o
به هر حال هر كس بايد به سهم خود در ابادي ايران عزيز مشاركت داشته باشد .
در ضمن جناب صبح براي امضاي خود جمله زيبا و پر باري انتخاب كرده ايد.
با تشكر
اللهم عجل لوليك الفرج
siavash_ad
Saturday 14 December 2002, 05:48PM
نوشته شده بوسيله montazer
با سلام
من واقعا متاسفم که بعضی از ایرانی ها چنین طرز تفکرهایی در مورد مملکت و وطن خود دارند البته من تازه وارد هستم و هنوز با تفکرات اعضا اشنایی چندانی ندارم به نظر من ابتدا در دوران شاهنشاهی و بعد در 8 سال جنگ و بعد ان هم با تحریم های بین المللی جلو پیشرفت ایران را گرفتند و گذاشتن همه تقصير ها به گردن حكومت هم ناشي از تبليغات سو, دشمن است.
در ضمن رانندگان ايراني به نظر من بهترين رانندگان هستند زيرا من فكر نمي كنم روزي در ايران گواهينامه بگيرم:o
به هر حال هر كس بايد به سهم خود در ابادي ايران عزيز مشاركت داشته باشد .
در ضمن جناب صبح براي امضاي خود جمله زيبا و پر باري انتخاب كرده ايد.
با تشكر
اللهم عجل لوليك الفرج
عزيز جان! هر جا كه دروغ گفته ام، بگو دروغ گفته اي. ملت يك كشور هستند كه موجب پيشرفت كشورشان ميشوند و يا جلوي پيشرفت خود را ميگيرند. چرا ايران، انگليس و آمريكا را مستعمره خود نكرد؟ لابد ميخواهيد بگوييد چون ما خيلي با فرهنگ و جوانمرد هستيم اين كار را نكرديم! و گذاشتن همه مشكلات به گردن دشمن (!) هم خودفريبي است.
صبح
Sunday 15 December 2002, 06:42PM
راجع به عقب ماندگي، بايد عرض كنم كه دوران نسبت دادن عقب ماندگي ها و كاستي ها، به بيگانگان سر آمده است. اين خود ملت هستند كه اجازه استعمار را به استعمارگر ميدهند. و در واقع همچين مردمي ضعيف و بي اراده هستند و شايسته استعمار! استعمارگر تنها بر اساس منافع خود عمل ميكند و هيچ كار غلطي انجام نداده (از نظر منافع ملي) و عدم استفاده از موقعيت ها، براي استعمارگر اشتباه است.
در واقع عقب ماندگي به خود ملت برميگردد و نه "استعمار غرب
در وهله اول و حمله اول شايد اينطور باشد ... اما استعمار يعني سازندگي ... اصلا استعمار با همين بهانه وارد كشورهاي ديگر ميشد ... همان استثماري كه هم اكنون با شعار دروغين (مبارزه با تروريسم) وارد كشورهاي ديگر ميشود .
پس ما از كلمه استعمار توقع سازندگي داريم ... نه تخريب و سواري گرفتن . استعمار از همان اول هم تخريب كرد و سواري گرفت .
اگر آنها چيزي بهتر از اصالت و فرهنگ ما داشتند اين حرف شما راست و صحيح بود ... حال كه ندارند پذيرفتن آنها كار جاهلانه اي است .
پدران ما در مقابل اين استثمار انقلاب كردند ... و بحق هم كار شايسته و بزرگي بود ... قبلا شاهان باده و پرور و پول پرست مزدور استعمار بودند و آنها امضا ميدادند ... :cool:
نوشته شده بوسيله siavash_ad
با سلام
خودرو در يك كشور اختراع شد! و از آنجا به همه جا رفت. و هر كشوري با توجه به فرهنگ خود از آن استفاده كرد. مثل تمام اختراعات ديگر. مثل همين اينترنت كه وسيله چت كردن جوانان ايراني شده و نه وسيله تحقيق. بگذريم...
راجع به همين معضل ترافيكي. حالا اون قسمتهايي كه به فرهنگ عمومي مربوط ميشه رو كاري ندارم. چون نيازمند يك برنامه طولاني مدت است، اما اون قسمتهايي كه به حاكمان مربوط ميشه:
تهران كم كم دارد به يك پاركينگ بزرگ تبديل ميشود. چرا؟ چون آقايان سالانه 400 هزار دستگاه خودرو به تعداد خودروهاي كشور مي افزايند. (البته هيچ خودرويي هم از اين چرخه خارج نميشود) و درصد بسياري از اين خودروها در تهران تحويل شده و مورد استفاده قرار ميگيرد. بدون توجه به اين نكته كه تهران ظرفيت پذيرش اين همه خودرو را ندارد. فعلا صنعت خودروي كشور مهمتر است! عواقب بماند براي آينده. نكته ديگر مهندسي ترافيك و راههاست. كه آن هم به شهرداري و بخش دولتي مربوط ميشود.
جناب صبح، شما چرا نميخواهيد واقعيات را بپذيريد؟ آن پليس راهنمايي رانندگي هم كه ميگوييد، جز چاپيدن مردم، كار ديگري ندارد. من خودم يك بار در خيابان وليعصر تصادف كردم، حضرت آقاي افسر تشريف آوردند و گفتند كه خسارت زير 30 تومنه و كروكي نميخواد. فرداش كه رفتيم بيمه، جناب بيمه فرمودند كه خسارت 130 تومنه، بريد كروكي بياريد. و اين كروكي يك هفته دوندگي و 40 هزار تومن رشوه، هزينه در بر داشت! آقاي افسر رو با هزار مصيبت و مراجعه به راهنمايي و رانندگي منطقه (بعد از 2 روز دوندگي) كشف كرديم! ايشان گفتند كه چون زمانش گذشته، من كروكي نميكشم! كه مشكل با چند روز رفت و آمد و پرداخت20 تومن حل شد. گرفتن كروكي مادر هم، چنين ماجراهايي را در بر داشت. و بعد هم مراجعه به پاركينگ بيهقي، راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ و ... كه يك كتاب قصه است! البته من به آن افسر خرده نميگيرم. چون او براي ادامه زندگي نيازمند همچين روشهايي است وگرنه آدمي كه نياز ندارد، رشوه نميگيرد. آن وقت نيروي انتظامي (كه كاركنانش تحت فشار اقتصادي، روزانه ميليون ها تومن رشوه ميگيرند) مي آيد و 4000 دستگاه بنز 2001 را خريداري ميكند! واقعيات را بپذيريد جناب صبح!
من خيلي خلاصه عرض كنم .
- خودرو كه وارد كشورهاي ديگر شد از همان اول فرهنگش ساخته شد . مثل اينجا ولنگار نشد .
- فرهنگ عمومي بزرگترين مشكل ترافيك ... و بزرگترين مشكل تهران است (به نظر من) .
- اينكه خودرو توليد ميشود و به همه جاي ايران فرستاده ميشود ربطي به ترافيك تهران ندارد - مشكل ترافيك تهران فعلا حجم ماشين نيست . مشكل اين است كه رانندگان نامحترم درك نمي كنند اگر قانون را رعايت كنند راحتتر به مقصد ميرسند . و براي حق ديگران ارزش قائل نيستند .
- مهندسي راهها و ترافيك تهران بسيار مستحكم و قويست و زير نظر مهندسان شهرداري و طبق متد ترافيكي آمريكائي طرح ريزي شده است .
- در مورد تصادف براي شما .
-- براي من درست برعكس واقعه شما پيش امد . نميتوانيد با يك اتفاق همه چيز را زير سوال ببريد .
-- شما چرا رشوه داديد ؟ من هيچوقت و بهيچوجه رشوه نميدهم . حتي اگر به بدترين دردسر دچار شوم . رشوه شرعا حرام است . و بي شباهت به دزدي - و كمك به دزدي - نيست . شما كه رشوه ميدهيد ادعاي فرهنگ عمومي نكنيد . (رطب خورده ... )
-- اينقدر همه چيز را وقيح نبينيد ... اين وسط كساني هستند كه واقعا زحمت ميكشند و شما ثمره كارهاي انها را براحتي لگد مال ميكنيد .
موفق باشيد .
siavash_ad
Sunday 15 December 2002, 08:09PM
نوشته شده بوسيله صبح
در وهله اول و حمله اول شايد اينطور باشد ... اما استعمار يعني سازندگي ... اصلا استعمار با همين بهانه وارد كشورهاي ديگر ميشد ... همان استثماري كه هم اكنون با شعار دروغين (مبارزه با تروريسم) وارد كشورهاي ديگر ميشود .
پس ما از كلمه استعمار توقع سازندگي داريم ... نه تخريب و سواري گرفتن . استعمار از همان اول هم تخريب كرد و سواري گرفت .
اگر آنها چيزي بهتر از اصالت و فرهنگ ما داشتند اين حرف شما راست و صحيح بود ... حال كه ندارند پذيرفتن آنها كار جاهلانه اي است .
پدران ما در مقابل اين استثمار انقلاب كردند ... و بحق هم كار شايسته و بزرگي بود ... قبلا شاهان باده و پرور و پول پرست مزدور استعمار بودند و آنها امضا ميدادند ... :cool:
من خيلي خلاصه عرض كنم .
- خودرو كه وارد كشورهاي ديگر شد از همان اول فرهنگش ساخته شد . مثل اينجا ولنگار نشد .
- فرهنگ عمومي بزرگترين مشكل ترافيك ... و بزرگترين مشكل تهران است (به نظر من) .
- اينكه خودرو توليد ميشود و به همه جاي ايران فرستاده ميشود ربطي به ترافيك تهران ندارد - مشكل ترافيك تهران فعلا حجم ماشين نيست . مشكل اين است كه رانندگان نامحترم درك نمي كنند اگر قانون را رعايت كنند راحتتر به مقصد ميرسند . و براي حق ديگران ارزش قائل نيستند .
- مهندسي راهها و ترافيك تهران بسيار مستحكم و قويست و زير نظر مهندسان شهرداري و طبق متد ترافيكي آمريكائي طرح ريزي شده است .
- در مورد تصادف براي شما .
-- براي من درست برعكس واقعه شما پيش امد . نميتوانيد با يك اتفاق همه چيز را زير سوال ببريد .
-- شما چرا رشوه داديد ؟ من هيچوقت و بهيچوجه رشوه نميدهم . حتي اگر به بدترين دردسر دچار شوم . رشوه شرعا حرام است . و بي شباهت به دزدي - و كمك به دزدي - نيست . شما كه رشوه ميدهيد ادعاي فرهنگ عمومي نكنيد . (رطب خورده ... )
-- اينقدر همه چيز را وقيح نبينيد ... اين وسط كساني هستند كه واقعا زحمت ميكشند و شما ثمره كارهاي انها را براحتي لگد مال ميكنيد .
موفق باشيد .
اولا كه من رشوه ندادم و طرفم به افسر رشوه داده بود! من در تصادف مقصر بودم. و چون طرفم در قضيه ذينفع بود، رشوه ها را ايشان ميپرداختند! چون در صورت به دست آمدن كروكي، بيمه به ايشان صدهزار تومان بيشتر ميپرداخت. و تازه افسر نبايد رشوه را قبول كند. شما آن افسر را ول كردي و اين طرف قضيه را چسبيدي؟ اصلا نيروي انتظامي معصوم است! و اين يك اتفاق نيست و روزانه هزاران نمونه از آن در جامعه رخ ميدهد.
نميتوانيد بگوييد كه اضافه شدن سالانه دهها هزار دستگاه خودرو به چرخه ترافيكي، هيچ تاثيري ندارد! مگر اين اتومبيل ها نيازمند خيابان نيستند؟ و آيا خيابان ها هم با همان سرعت رشد ميكنند؟
در مورد مهندسي ترافيك كه اصلا ايران بايد براي تمام كشورها الگو باشد! بخصوص آسفالتهاي كه ما در دنيا يگانه هستند.
صبح
Sunday 15 December 2002, 09:11PM
سلام !
خوب ... بهرحال هر دو طرف رشوه محكومند ... پليس هم عضوي از مردم عين همان دوست شما كه رشوه ميدهد . نه اگر رشوه داده شود عمل رشوه انجام ميپذيرد ، نه اگر گرفته شود .
طرح ديگري در مورد روند اداري كارها به ادارات دستور داده شده است كه كارهائي را كه آن اداره موظف است انجام دهد بهمراه مدت زمان مورد نياز و دست انداركاران انجام وظيفه و ابلاغ آن به ارباب رجوع تهيه شده بود . كه ظاهرا همه خوابند و مشغول دعواهاي جناحي . عده اي هم مشغول پر كردن جيب و عده اي هم مشغول دست دادن به دشمن .
بله ... اضافه كردن خودرو كم تاثير نيست . شما همه تقصير را تقصير آن انداختيد و من منظورم اين بود همه تقصير بعهده اضافه شدن خودرو نيست . و شايد اگر قانون در خيابان رعايت شود. با اين طراحي راهها بعيد است مشكل خاصي بماند . (بجز مشكلاتي كه همه كشورها دارند)
آسفالتهاي شهر به اين وسعت هم شد بهانه تخلف در ترافيك !!! به اين ميگويند بهانه جوئي سياوش جان !
-----------------
به نظر من بايد ببينيم اين قانون گريزي و تخلف موجود براي چيست ؟
يكي اينكه بسياري از مسئولين به قانون اهميت نميدهند ...
يكي اينكه يك جو نا اميدي وجود دارد ...
براي چه چيز وجود دارد ؟ و چرا اگر كسي هم در همين جو بسختي شروع به اصلاح مي كند (بعنوان مثال آقاي شاهرودي) چرا پشتوانه محكم و پروپا قرص (در حد تجمع و تظاهرات ) از طف مردم ايجاد نميشود . اينجا نقش دشمنان (دوستان نادان و دشمنان دانا) و جنگ رواني پيدا ميشود ...
و يا مثلا چرا وقتي قاليباف يك (نيروي پليس) زووار در رفته را احيا مي كند اينگونه به او حمله ميشود ؟ و دنبال بهانه هاي هر چند ناچيز در عملكرد او مي گردند ؟ چرا در دهان آقا سياوش فقط خريد بنز جاريست و اضافه كردن حقوق پرسنل نيروي انتظامي (مبلغي قابل توجه) نيست؟ چرا مثلا آقا سياوش كنترل مخفي ترافيك را كه فعال نيز هست نمي بيند ؟ يا چرا اگر در كنترل مخفي ترافيك تصميمي گرفته ميشود هيچكس (مردم+دولت) اهتمام آنچناني به اين مطلب نشان نميدهند ؟ اينجا بازهم نقش جنگ رواني دشمن باقيست .
(توجه كنيد كه اين شهر به كنترل مخفي با آدمهاي خاص نياز دارد - يعني يك سيستم اطلاعاتي براي كنترل ترافيك !!!!! خنده دار است نه ؟ )
يكي از دلايل اينكه حكومت در اعلانات و تبليغات عرضه اي ندارد ....و برعكس دشمنان حكومت فقط در تبليغات و جنگ رواني (و نه چيز ديگر) عرضه دارند . ببينيد سر اين ماجراي بنز چطور به پليس ميپرند ... (منظورم شما نيست) فارغ از اينكه ظاهر قدرتمند پليس به نفع مردم است. و غافل از خدمت به مردم .
چرا آقا سياوش ما تنها چيزي كه ميبيند فلان چاله در فلان خيابان است ؟ و هيچ اشاره اي به اينهمه وسعت عمران و راه سازي در تهران را نميبيند .. ؟
من از بزرگترين دلايل اين بدبيني را جنگ رواني دشمنان ميدانم .
موفق باشيد
بنفش
Sunday 15 December 2002, 09:17PM
اساتيد لطفا شلوغش نكنيد. ايا مشكلات شهري مثل تهران از:
1- سياست هاي غلط شهري و كشوري
2- فرهنگ شهروندان
تاثير مي گيرد يا خير؟
آيا اين موارد دخيل بودند يا خير؟
حالا ببينيم احمد چي ميگه:"اما مطمئن باشيد هر كاري كه بشه اين بنفشها طبق قاعده و بيماري هميشگيشون .... سعي مي كنند همه چيز رو تقصير جمهوري اسلامي بگذارن ... "
آقا جان من دو دليل مطرح كردم. چرا شعر ميگي؟ اين دو مورد اتفاق افتادند يا خير؟ چرا بيخود شلوغش مي كني؟
"- اينكه خودرو توليد ميشود و به همه جاي ايران فرستاده ميشود ربطي به ترافيك تهران ندارد - مشكل ترافيك تهران فعلا حجم ماشين نيست . مشكل اين است كه رانندگان نامحترم درك نمي كنند اگر قانون را رعايت كنند راحتتر به مقصد ميرسند . و براي حق ديگران ارزش قائل نيستند ."
عجب!! تو مثل اينكه عكس رو نديدي؟ من شمردم 14 تا لاين ترافيك توي خيابون ديده ميشه. خيابوني كه بايد 3 لاين رفت و برگشت و 2 لاين حاشيه داشته باشه. حجم ماشين ها براي خيابان هاي تهران مناسبه!؟ بابا تو ديگه كي هستي!
همين موارد رو ميشه براي آقاي صفا مطرح كرد. من چي رو سياسي كردم؟ آيا سياست هاي غلط شهري و كشوري بوده بعد از انقلاب يا نه؟ آدم 3 خط مطلب مي نويسه همه براش موضع مي گيرند. عجيبه ها!
صبح
Sunday 15 December 2002, 09:42PM
سلام .
من بيش از 80 درصد مشكلات ترافيك و تصادف رو فرهنگ عمومي ميدونم . گرچه راست كردن اين كژيها هم بعهده دولت هست . اما مردم خودشون تو خيابون يه جورائين و ظاهرا عقل هم دارن ...
شما شلوغش نكن ... معماري خيابانهاي تهران يكي از افتخارهاي مديريت شهرداري هست . تهران رو تو كه بيست و چهار ساله نديدي ( حدس -شايد بيشتر شايد كمتر ) دربارش حرف نزني سنگينتره چون اگه برگردي اصلا غريبه اي توش . دهنت هم وا ميمونه .
در ضمن شما كه تو اين شلوغي رانندگي نكردي ببيني چه خبره !
خيابوني كه سه لاين داشته باشه بيشتر از 5 تا ماشين توش جا نميشه . اونهم روي خطها.... چطوري حساب كردي اون خيابونه 3 لاين داره ؟ 14 تا توش ؟ با كجاي عقل جور درمياد ؟ مگر اينكه سه طبقه رو هم سوار شن .
مديريت ترافيك از لحاظ تابلو و تمنا و خواهش چيزي كم نذاشته ( تابلوي كامپيوتري بين خطوط حركت كنيد ) ظاهرا مشهوده :) مثلا هر چند صد متر هم كه راه ميري ... يك تابلوي كمربند ايمني ( تمنا - خواهش - التماس ) نصب هست . از لحاظ كمكهاي پيدا كردن راه هم چيزي كم نيست . فقط مونده يك ناوبري ماهواره اي اضافه بشه .
تنها چيزي كه ظاهرا احتياجه مقادير زيادي جرثقيل با يك دشت بزرگ بعنوان پاركينگه :) بعلاوه 10 جلسه آموزش مجدد و گرفتن گواهينامه و يك ماه دوندگي تا اون باشه كه خلاف نكنه .
از اونطرف هم جناحيون طبق عادت مشغول رسيدگي به منابع درآمد ماشين پليس باشند ... شايد خدمتي به مردم بكنند !!!!
! يه روز سوار يه تاكسي شده بوديم (از اين راهي ها ) ... پليسه تابلوي ايست رو نگه داشت گفت نگه دار... پاشو گذاشت رو گاز گفت ... :
هر ________ ميخواي بخور !!!!!!!!!!!!!!!!
[HR]
ظاهرا مقصود عكاس عكس آقا سياوش هم چيز ديگري جز عمل نكردن مردم به قوانين و اهتمامات موجود نيست .
راهنمائي و رانندگي يه كليپ انيميشن طنز تو تلويزيون نمايش ميده ... دو نفر اول ميخوان از يه در برن تو ... اين ميگه بفرمائيد ... اون ميگه بفرمائيد ... (مقادير زياد :p ) ... بعد ميرن سوار ماشينهاشون ميشن كورس ميزارن كه زودتر به مقصد برسن ... آخر تصادف ميكنن و دم در بيمارستان با صورتاي باند پيچي شده ميگن : بفرمائين ... بفرمائين ... (مقادير زياد) ...
اين حقيقت تلخيست كه به كارتوني طنز بدل شده است كه نشان نفاق و دوروئي اين دسته از افراد است .
بنفش
Monday 16 December 2002, 03:35PM
نوشته شده بوسيله صبح
سلام .
من بيش از 80 درصد مشكلات ترافيك و تصادف رو فرهنگ عمومي ميدونم . گرچه راست كردن اين كژيها هم بعهده دولت هست . اما مردم خودشون تو خيابون يه جورائين و ظاهرا عقل هم دارن ...
شما شلوغش نكن ... معماري خيابانهاي تهران يكي از افتخارهاي مديريت شهرداري هست . تهران رو تو كه بيست و چهار ساله نديدي ( حدس -شايد بيشتر شايد كمتر ) دربارش حرف نزني سنگينتره چون اگه برگردي اصلا غريبه اي توش . دهنت هم وا ميمونه .
در ضمن شما كه تو اين شلوغي رانندگي نكردي ببيني چه خبره !
خيابوني كه سه لاين داشته باشه بيشتر از 5 تا ماشين توش جا نميشه . اونهم روي خطها.... چطوري حساب كردي اون خيابونه 3 لاين داره ؟ 14 تا توش ؟ با كجاي عقل جور درمياد ؟ مگر اينكه سه طبقه رو هم سوار شن .
مديريت ترافيك از لحاظ تابلو و تمنا و خواهش چيزي كم نذاشته ( تابلوي كامپيوتري بين خطوط حركت كنيد ) ظاهرا مشهوده :) مثلا هر چند صد متر هم كه راه ميري ... يك تابلوي كمربند ايمني ( تمنا - خواهش - التماس ) نصب هست . از لحاظ كمكهاي پيدا كردن راه هم چيزي كم نيست . فقط مونده يك ناوبري ماهواره اي اضافه بشه .
تنها چيزي كه ظاهرا احتياجه مقادير زيادي جرثقيل با يك دشت بزرگ بعنوان پاركينگه :) بعلاوه 10 جلسه آموزش مجدد و گرفتن گواهينامه و يك ماه دوندگي تا اون باشه كه خلاف نكنه .
از اونطرف هم جناحيون طبق عادت مشغول رسيدگي به منابع درآمد ماشين پليس باشند ... شايد خدمتي به مردم بكنند !!!!
! يه روز سوار يه تاكسي شده بوديم (از اين راهي ها ) ... پليسه تابلوي ايست رو نگه داشت گفت نگه دار... پاشو گذاشت رو گاز گفت ... :
هر ________ ميخواي بخور !!!!!!!!!!!!!!!!
[HR]
ظاهرا مقصود عكاس عكس آقا سياوش هم چيز ديگري جز عمل نكردن مردم به قوانين و اهتمامات موجود نيست .
راهنمائي و رانندگي يه كليپ انيميشن طنز تو تلويزيون نمايش ميده ... دو نفر اول ميخوان از يه در برن تو ... اين ميگه بفرمائيد ... اون ميگه بفرمائيد ... (مقادير زياد :p ) ... بعد ميرن سوار ماشينهاشون ميشن كورس ميزارن كه زودتر به مقصد برسن ... آخر تصادف ميكنن و دم در بيمارستان با صورتاي باند پيچي شده ميگن : بفرمائين ... بفرمائين ... (مقادير زياد) ...
اين حقيقت تلخيست كه به كارتوني طنز بدل شده است كه نشان نفاق و دوروئي اين دسته از افراد است .
"من بيش از 80 درصد مشكلات ترافيك و تصادف رو فرهنگ عمومي ميدونم . گرچه راست كردن اين كژيها هم بعهده دولت هست . اما مردم خودشون تو خيابون يه جورائين و ظاهرا عقل هم دارن ... "
پس 20 درصد حكومت 80 درصد فرهنگ. باز خوبه دوتاش رو قبول داري.
"شما شلوغش نكن ... معماري خيابانهاي تهران يكي از افتخارهاي مديريت شهرداري هست "
براي 40 سال پيش شايد. ولي فعلا كه توان جوابگويي به تعداد زياد ماشين ها رو نداره.
." تهران رو تو كه بيست و چهار ساله نديدي ( حدس -شايد بيشتر شايد كمتر ) دربارش حرف نزني سنگينتره چون اگه برگردي اصلا غريبه اي توش . دهنت هم وا ميمونه ."
صحيح!
"در ضمن شما كه تو اين شلوغي رانندگي نكردي ببيني چه خبره !"
من هم ميگم ديگه! عدم برنامه ريزي صحيح از سوي مقامات شهري و كشوري باعث شلوغي شده. شما چه حدسي ميزنيد؟
"خيابوني كه سه لاين داشته باشه بيشتر از 5 تا ماشين توش جا نميشه . اونهم روي خطها.... چطوري حساب كردي اون خيابونه 3 لاين داره ؟ 14 تا توش ؟ با كجاي عقل جور درمياد ؟ مگر اينكه سه طبقه رو هم سوار شن . "
من 14 تا لاين شمردم. خوب عكس كه هست خودت نگاه كن بگو چندتا لاين ماشين هست. در ضمن پس اذعان مي كني كه تو خيابان 3 لاينه 5 لاين ماشين ميره؟ چه دليلي غير از برنامه ريزي غلط مقامات مملكت داره؟
"تنها چيزي كه ظاهرا احتياجه مقادير زيادي جرثقيل با يك دشت بزرگ بعنوان پاركينگه بعلاوه 10 جلسه آموزش مجدد و گرفتن گواهينامه و يك ماه دوندگي تا اون باشه كه خلاف نكنه .
از اونطرف هم جناحيون طبق عادت مشغول رسيدگي به منابع درآمد ماشين پليس باشند ... شايد خدمتي به مردم بكنند !!!!"
خوب چرا اين امر صورت نمي گيره؟ چه دليلي غير از بي كفايتيه مقامات مملكت داره؟
"يه روز سوار يه تاكسي شده بوديم (از اين راهي ها ) ... پليسه تابلوي ايست رو نگه داشت گفت نگه دار... پاشو گذاشت رو گاز گفت ... :
هر ________ ميخواي بخور !!!!!!!!!!!!!!!!"
پس پليس راهنمايي هم لياقت نداره. چه دليلي غير از بي كفايتيه مقامات مسئول داره؟
"ظاهرا مقصود عكاس عكس آقا سياوش هم چيز ديگري جز عمل نكردن مردم به قوانين و اهتمامات موجود نيست . "
داداش من! تو به عكس نگاه كن بگو چطور ميشه اون همه ماشين رو تو 6 لاين قانوني چپوند؟
صبح
Wednesday 18 December 2002, 06:07PM
خوب ... داره كارهائي انجام ميشه ... اگر ميخواي بيا تهران امتحان كن اگه تونستي ماشينتو تو ميدونها نگه داري و يك ماه دنبالش ندوئيدي بگو مسئولها بي كفايتن .
مسئولهائي مثل (قاليباف) خيلي هم با كفايتن :p تا چشم دشمناي اسلام و ايران در آد ;) ... فقط بايد مردم وضعيت رو درك كنند ... و به حرف خناس والناسهاي مخالف نظام گوش ندهند :)
چون اونها يك بار قبل از تحول 1357 ، لياقت و كفايتشون رو نشون دادن ... تو تركيه هم خوب خودشون رو مطرح كردند :p ... و اصلا اينكه در ايران مشكلي وجود داشته باشد كفايت مخالفين جمهوري اسلامي رو نشون نميده ... بلكه فقط مزدوريشون رو نشون ميده :)
باباي :)
بنفش
Thursday 19 December 2002, 08:22PM
"خوب ... داره كارهائي انجام ميشه ... "
آهان. پس بعد از سالها بي كفايتي تازه "داره كارهايي انجام ميشه"!
"اگه تونستي ماشينتو تو ميدونها نگه داري و يك ماه دنبالش ندوئيدي بگو مسئولها بي كفايتن "
زرشك. احمد جان اين كه از اون وره بام افتادنه كه! اين هم باز مثال بي كفايته كه برخلاف جوامع پيشرفته بايد "يك ماه دنبال " ماشين بدبخت دويد! اومدي ابرو رو درست كني...
"مسئولهائي مثل (قاليباف) خيلي هم با كفايتن تا چشم دشمناي اسلام و ايران در آد "
شايد باشن. به هر حال جمع بندي سال هاي اخير عملكرد منفي نشون ميده.
"فقط بايد مردم وضعيت رو درك كنند... "
... و بنز بخرند!
" به حرف خناس والناسهاي مخالف نظام گوش ندهند... "
... و بيشتر بنز بخرند!
"چون اونها يك بار قبل از تحول 1357 ، لياقت و كفايتشون رو نشون دادن ... تو تركيه هم خوب خودشون رو مطرح كردند "
من كه نفهميدم به چي اشاره مي كني. تركيه هم كه وضعش از ما خيلي بهتر شده در اين 20 سال. 20 و چند ميليارد دلار صادرات غيرنفتي دارند. ما چه كار كرديم؟
"و اصلا اينكه در ايران مشكلي وجود داشته باشد كفايت مخالفين جمهوري اسلامي رو نشون نميده ... بلكه فقط مزدوريشون رو نشون ميده "
چرا بي ربط حرف ميزني؟ من گفتم سران نظام بي كفيت بوده اند. اصلا كسي درباره كفايت مخالفين حرف زد؟ درگيري آقا؟
اصلا از اول براي لجبازي اومدي يه چيزاي گفتي حالا اينطور شده. من حرف بدي زدم؟ بي كفايتي و فرهنگ مردم. هرچي من ميگم كه نبايد بياي بي جهت مخالفت كني!
پشتیبانی باشگاه
Thursday 6 February 2003, 10:54AM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
:D
تذکر
کاربر (asheghe iran_p)
در راستاي حفظ نظم باشگاه ، تعداد زيادي از گفتگوهاي شما که باعث مختل شدن روند عادي گفتگوها شده بود حذف شد.
جدا از تکرار ارسال گفتگوهای بیهوده خودداری نمائيد!
پشتيباني باشگاه
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.