PDA

نمايش نسخه نهائي : فيلم جشن گرده همائي دختران دبيرستاني!

پويا
Wednesday 11 December 2002, 03:14PM
با سلام
امروز چيز بسيار عجيبي ديدم. ابتدا تعجب كردم بعد ناراحت شدم و كلي با خودم در گير شدم.
از جائي رد ميشدم شنيدم فروشنده راه ميره و ميگه شوي دختران دبيرستاني!!!!! ..................... آنرا خريدم.
عدهاي دوست دبيرستاني دوره هم جمع شدند و مهماني گرفته اند.همه دخترند.همه پاكند و نجيب و اصلا موضوع سكس نيست.و فقط مهماني است و حتي حدس ميزنم عدهاي از آنها چنان با حجابند كه موي سر آنها را نامحرم نديده باشد.
تا اينجا تعجب بود!
ولي اين دست من چكار ميكند ؟ و اين دسته ارازل بازار چه ميكند ؟
خدا لعنت كند كساني را كه با آبروي چند نوجوان پاك و بي اطلاع از هر جا بازي كرده اند.
از دست آن كسي كه(البته حدس ميزنم ) از خود اينها بوده و از روي ناداني و بيسوادي و بي مسئوليتي احتمالا فيلم را براي تكثير به يك مغازه نامرد و نامرد ونامرد(حيف كه تعهد كردم حرف ناجور نزنم) داده و او هم خودش يكي براي خودش زده و .... .

دوستان اگر اطلاعاتي دارند يا نظري در اين مورد دارند بفرمايند.
موفق باشيد و خدا نگهدار.

بنفش
Wednesday 11 December 2002, 03:52PM
نوشته شده بوسيله پويا
با سلام
امروز چيز بسيار عجيبي ديدم. ابتدا تعجب كردم بعد ناراحت شدم و كلي با خودم در گير شدم.
از جائي رد ميشدم شنيدم فروشنده راه ميره و ميگه شوي دختران دبيرستاني!!!!! ..................... آنرا خريدم.
عدهاي دوست دبيرستاني دوره هم جمع شدند و مهماني گرفته اند.همه دخترند.همه پاكند و نجيب و اصلا موضوع سكس نيست.و فقط مهماني است و حتي حدس ميزنم عدهاي از آنها چنان با حجابند كه موي سر آنها را نامحرم نديده باشد.
تا اينجا تعجب بود!
خدا لعنت كند كساني را كه با آبروي چند نوجوان پاك و بي اطلاع از هر جا بازي كرده اند.
از دست آن كسي كه(البته حدس ميزنم ) از خود اينها بوده و از روي ناداني و بيسوادي و بي مسئوليتي احتمالا فيلم را براي تكثير به يك مغازه نامرد و نامرد ونامرد(حيف كه تعهد كردم حرف ناجور نزنم) داده و او هم خودش يكي براي خودش زده و .... .

موفق باشيد و خدا نگهدار.

اين موضوع در تبريز اتفاق افتاد و به دنبال اون 2 نفر از دخترها از ترس آبرو خودكشي كردند. گنديه كه اين سنت ها و فرهنگ بيمار ما به اين مملكت زدند.

kimia20ir
Wednesday 11 December 2002, 04:16PM
سلام.
بله واقعا تاسفباره....يه نامرد...يه نامرد
در ضمن بنفش جان...
تو چرا سريع ميپري به سنت و فرهنگ....؟؟!!!!!
اصلا ربطي به مذهب و سنت نداره...فقط يه كاريه كه يه نامرد كرده و تواناش رو هم پيش خدا پس ميده...
نگران نباش...

موفق باشيد

پويا
Wednesday 11 December 2002, 04:37PM
البته اگر ما در جاي ديگري از دنيا بوديم شايد اصلا اين كار مسخره بود ولي فعلا كه اينجائيم و با اين فرهنگ.
شما اطلاع دارين كه مقصر اين بد بختي دستگير شده يا نه؟
خيلي متاثر شدم از شنيدن خودكشي اون 2 تا قرباني (قرباني هوس بازي يك نامرد و يا نازن ).
البته توجه داريد كه ممكن بود اگر تو تهران بود اينقدر اون دخترا تو فشار عصبي قرار نميگرفتند و وضعيت شهرستانها با تهران فرق داره.
اين موضوع قابل توجه خانمهاي محترم است كه در مجالس جلوي دوربين ميايند.البته به وفور ديدم كه عين خيالشان هم نيست.
چند وقت پيش شنيدم آقاي دكتري وقتي با همسرش سكس ميكرده از خودشان فيلم برداري ميكرده. ار قضا دزد به منزل آنها ميزند و ضمنا اين فيلم را هم ميدزدد. اولا آن آقاي دكتر و خانمش ككشان هم نميگزد و در ثاني راهي براي پيدا كردن دزد ميشود.

به هر حال ممنون و متشكر.

صبح
Wednesday 11 December 2002, 04:37PM
نوشته شده بوسيله بنفش

اين موضوع در تبريز اتفاق افتاد و به دنبال اون 2 نفر از دخترها از ترس آبرو خودكشي كردند. گنديه كه اين سنت ها و فرهنگ بيمار ما به اين مملكت زدند.

نه اتفاقا تا وقتي كه نكبت صهيونيستي دنيا رو نگرفته بود اين بي حرمتي ها مجاز نبود ! از وقتي كه اونها بدون محابا و بار خرجهاي بدون محدوديت ... تبليغ سكس مي كنند ... هم عرضه درست مي كنند ... هم تقاضا . براي به فساد كشيدن ملتها .
بمباران سكس نتانياهو بر سر ايران كه يادت نرفته ؟ ها ؟

بنفش
Wednesday 11 December 2002, 06:37PM
نوشته شده بوسيله صبح

نه اتفاقا تا وقتي كه نكبت صهيونيستي دنيا رو نگرفته بود اين بي حرمتي ها مجاز نبود ! از وقتي كه اونها بدون محابا و بار خرجهاي بدون محدوديت ... تبليغ سكس مي كنند ... هم عرضه درست مي كنند ... هم تقاضا . براي به فساد كشيدن ملتها .

احمد تو بيماري! باز به صهيونيسم ربطش داد! هر وقت تونستي از خودت بحث درست و حسابي بكني بيا صحبت مي كنيم.

بنفش
Wednesday 11 December 2002, 06:41PM
نوشته شده بوسيله kimia20ir
سلام.
بله واقعا تاسفباره....يه نامرد...يه نامرد
در ضمن بنفش جان...
تو چرا سريع ميپري به سنت و فرهنگ....؟؟!!!!!
اصلا ربطي به مذهب و سنت نداره...فقط يه كاريه كه يه نامرد كرده و تواناش رو هم پيش خدا پس ميده...
نگران نباش...
موفق باشيد

بله اصلا ربطي به سنت و فرهنگ نداره...

- يك روز قبل از اين‌كه او را بكشم، برايش از كارهايم تعريف مي‌كردم. به‌دقت گوش مي‌داد. پرسيد: «بابا پول‌دار مي‌شويم؟» گفتم: «آره هر چه بخواهي برايت مي‌خرم.»
- وقتي او را كشتي، مهرباني و محبت او پيش چشمت نيامد؟
- بله، شد، اما تعصب به شرف و ناموسم بالاتر از اينها بود.
- تعصب يعني چه؟
- من خودم را شهيد راه نهي از منكر مي‌دانم. تصميم من الهي بود و فقط خدا را در نظر داشتم. تصور من پاك بود و هدفم امر به معروف و نهي از منكر بود.
- چه كسي گفته اين كار امر به معروف و نهي از منكر است؟
- خدا گفته در راه امر به معروف و نهي از منكر جهاد كنيد.
- جهاد در برابر كي؟
- من جهاد در راه امر به معروف كردم. براي حفظ حيثيت و شرفم.

لينك (http://www.iran-emrooz.de/gozaresh/karimi810919.html)

صبح
Wednesday 11 December 2002, 08:20PM
نوشته شده بوسيله بنفش

احمد تو بيماري! باز به صهيونيسم ربطش داد! هر وقت تونستي از خودت بحث درست و حسابي بكني بيا صحبت مي كنيم.

يك نماينده صهيونيسم جهاني در سايتهاي ايراني بايد هم اينو بگه :p بايد هم فرار كنه از واقعيت ... اينطور بي حرمتيها در ايران سابقه نداشته . در دنيا هم سابقه نداشته . اولين دليل گسترده شدن رسانه ها در قرن اخير است . اما متاسفانه اين رسانه ها دست كسائي افتاده كه ميخوان ملتها نابود شن . و فقط يهود بر اونها حكومت كنه .

اين واقعيتيست كه من هم خودم از تكرار اون خوشم نمياد ... اما متاسفانه واقعيت اسفناكيست !!!

SAFA
Thursday 12 December 2002, 08:41AM
سلام دوستان
از خواندن موضوع تاپيك متاثر شدم ... واضح است كه مهمترين فاكتور قابل توجه خيانت يك سوداگر لا ابالي و لاقيد است كه حاضر شده بخاطر چند دلار ;) پول امانت شادي و شادكامي جمعي از دختران دبيرستاني را بفروشد .
احتمالا اين شخص از طرفداران تز آزادي روابط جنسي بين مرد و زن بوده و شايد در تالارهاي گفتمان مدام در مزيتهاي اباحي گري و مظلوميت زن در ايران و آثار منفي حاكم بودن اخلاق در جامعه قلم فرسايي ميكرده است .:rolleyes:

اين البته يك احتمال است و شايد هم كمي رنگ كنايه و مزاح بخود دارد اما آنچه واقعا مرا بحيرت واميدارد تلاش برخي از دوستان براي لاپوشاني اين خيانت غير اخلاقي آشكار با مقصر قلم دادن نمودن زمين و آسمان است . شايد براي اينكه مقصر اصلي قصر در رود

آري ! فرهنگ و سنن ما درگير چالشهاي بسياري است اما نه در عفت و حياي دختران پاك آن كه در منفعت طلبي و سود پرستي سوداگران آن بايد اين چالشها را جستجو نمود

بنفش
Friday 13 December 2002, 01:52AM
نوشته شده بوسيله SAFA
سلام دوستان
از خواندن موضوع تاپيك متاثر شدم ... واضح است كه مهمترين فاكتور قابل توجه خيانت يك سوداگر لا ابالي و لاقيد است كه حاضر شده بخاطر چند دلار ;) پول امانت شادي و شادكامي جمعي از دختران دبيرستاني را بفروشد .
احتمالا اين شخص از طرفداران تز آزادي روابط جنسي بين مرد و زن بوده و شايد در تالارهاي گفتمان مدام در مزيتهاي اباحي گري و مظلوميت زن در ايران و آثار منفي حاكم بودن اخلاق در جامعه قلم فرسايي ميكرده است .:rolleyes:

اين البته يك احتمال است و شايد هم كمي رنگ كنايه و مزاح بخود دارد اما آنچه واقعا مرا بحيرت واميدارد تلاش برخي از دوستان براي لاپوشاني اين خيانت غير اخلاقي آشكار با مقصر قلم دادن نمودن زمين و آسمان است . شايد براي اينكه مقصر اصلي قصر در رود

آري ! فرهنگ و سنن ما درگير چالشهاي بسياري است اما نه در عفت و حياي دختران پاك آن كه در منفعت طلبي و سود پرستي سوداگران آن بايد اين چالشها را جستجو نمود

"احتمالا اين شخص از طرفداران تز آزادي روابط جنسي بين مرد و زن بوده و شايد در تالارهاي گفتمان مدام در مزيتهاي اباحي گري و مظلوميت زن در ايران و آثار منفي حاكم بودن اخلاق در جامعه قلم فرسايي ميكرده است .:rolleyes:"

شايد هم آخوند بوده؟ از يه طرف خطبه ميخونند و از يه طرف به دختراي بي پناه تجاوز مي كنند. همين دورويي شماهاست كه من رو حيران كرده...

"واضح است كه مهمترين فاكتور قابل توجه خيانت يك سوداگر لا ابالي و لاقيد است كه حاضر شده بخاطر چند دلار..."

همش حرف. چرا جامعه نياز مي كنه كه به همچين فيلمي دسترسي داشته باشه؟ اگر بازاري براي اين فيلم نبود كسي هم دست به تكثريش نمي زد.

""آري ! فرهنگ و سنن ما درگير چالشهاي بسياري است اما نه در عفت و حياي دختران پاك.."

چرا دخترها خودكشي كردند؟ سنن و فرهنگ ما ايشان رو زير سوال نمي برد؟ عفت و حياي دختران! هه...

صبح
Friday 13 December 2002, 09:03PM
مستر بنفش
اينكه يك جنايتكار دستاويز خود را ارزشهاي اسلامي مي كند ، ارزشهاي اسلامي را زير سوال نمي برد . اينقدر كوته بينانه به قوانين اسلام ننگريد . چون عمل او مصداق امر بمعروف و عمل به قوانين اسلامي نيست و ربطي به اسلام ندارد .
شما از اين حمله هاي نابخردانه عليه اسلام هيچ سودي نميبريد .

قانون قصاص - كه مورد اعتراض امثال شما است - مربوط به اشخاص بالغ است - نه كودكان . در ضمن مجازات چنين شخصي در كشورهاي اروپائي بيش از زندان نيست . در اينجا مجرم علاوه بر زندان بايد ديه هم بدهد .

SAFA
Friday 13 December 2002, 10:01PM
با سلام

آقاي بنفش براستي به چه دليل به خود اجازه ميدهيد هر نظر مخالف و يا حتي متباين با راي خود را آماج لفاظي هاي دور از بديهي ترين اصول گفتمان قرار دهيد ... آيا اين عين تعصب نيست ؟

بر خلاف تصور شما اينجا دخمه مناسبي براي ابراز تنفر و كينه نسبت به ديگران نيست . اينجا تالار گفتمان است .. تالار ابراز عقيده است .. تالار انديشه است ... نميدانم مفهوم اين كلمات آشناست يا ...

مرتكب اين خيانت در هر لباسي كه باشد خائن است اما از هويت و عقيده او اعتقاد به " آزادي جنسي " و " عدم لزوم حفظ امنيت جامعه با راهكارهايي مانند حجاب " ( مانند بنفش ) به هيچ وجه قابل انكار نيست ... و دقيقا به همين دليل به نظر مي آيد نسبت دو رويي كه بنفش به هر منتقد و مخالف خود ميدهد برازنده وجود خود اوست .. از آنجا كه از يك طرف مخالف راهكارهاي حفظ اخلاق و عفت در جامعه است و از طرف ديگر به محض انتشار خبر نا خوشايندي كه در اثر عدم التزام به همان را ه كار ها بوجود آمده كاسه دلسوزي چه كنم چه كنم خود را در كوچه و بازار ميچر خاند .غافل از آنكه خرد بشر هزاره سوم آن گونه كه او ميپندارد ابله نيست

و اما در مورد نياز جامعه به فيلمهاي آنچناني ... پيشنهاد بنفش آن است كه با تز آزادي جنسي اين نياز فروكش خواهد كرد ... اما هرگز به ما پاسخ نخواهد داد در صورت صحت اين تز چرا در امريكا با همه آزاديها و بي بندو باريهاي جنسي در زماني كمتر از 5 دقيقه ( هر 5 دقيقه يك بار ) يك خشونت جنسي صورت ميگيرد ( rape ) چرا در بعضي ايالتهاي آمريكا آموزش نحوه دفاع از خود در برابر متجاوز به وسيله اسپر ي و شوكر و ... بدليل آمار بالاي تجاوز براي زنان اجباري است .
اندكي در اين معادله جناب بنفش دقت كنيد ... براي اينكه خائن فرصت طلبي صحنه هاي خصوصي يك بزم دخترانه را نفروشد بايد اين صحنه ها و بدتر از آن را عمومي كرد ... خرد خواننده محترم قضاوت خواهد كرد .

و در آخر اينكه خبر خودكشي دختران را فقط از زبان بنفش شنيدن به مثابه لطيفه اول صبح است ... حتي در صورت صحت خبر جرمي متوجه جامعه نخواهد بود ... ننگ و عار ابدي از آن آنهاست كه چند صد سال است خصوصا در اين صد سال اخير تمام تلاش خود را در جهت تسلط بر ملتهاي همه جهان ( ملت ايران و ديگر كشورها ) و بهره بري از وجود آنان متمركز نموده اند و در اين راه از دستيازي به هيچ روشي از جمله تخريب معنويت و اخلاق و كرامت انسان و تربيت موجوداتي فرصت طلب و خودخواه كه حتي خصوصي ترين روابط و ارزشهاي انسان را پاس نميدارند ، خود داري نميكنند
فكر نميكنم لزومي به معرفي اين عده باشد ... رد پاي انها براي هر محققي همه جا هويداست

پويا
Saturday 14 December 2002, 09:48AM
اميد وارم سلامت باشيد.
من سعي كردم در زندگي واقع بين و عادل باشم .
صهيونيسم در كل يك مذهب تند رو در دين يهود است و من قلبا وقتي جنايات اسرائيليها را ميشنوم نا راحت ميشوم و افسوس ميخورم قدرتمندان دنياي مثلا متمدن وقتي در فلان كشور امريكائي شخصي با حيواني سكس ميكنه دادگاهي ميشه و جريمه و .... .
ولي انسانها در فلسطين و بوسني و افريقا به شنيع ترين وضع حتكي حرمت ميشن و اينگار كه نه اينگار در دنيا خبري است!
ولي
اگر مشكلات جامعه و كمبودها و اين وضع رانندگي و معملات در بازار و زندگي روز مره خودمان را نشينيم فكر نكنيم و قبول نكنيم كه هست و بايد حل شود. و راحت بنشينيم و بگيم خدا لعنت كند امريكا و انگليس و اسرائيل را كه اين وضع ترافيك و گراني و... را ايجاد كرده اند.
دوستان عزيز من مجردم ولي تا حالا رفتين قصابي 5 كيلو گوشت بخرين؟ هم حاجي است هم با خداست و هم اسرائيلي نيست ولي اگر آشنا نباشي و اولين بارت باشه كه خريد ميكني هر چي آشغال و پوست است سهمه شماست.
به هر حال از موضوع خارج نشم: به نظر من
نه اين دختراي پاك مقصرند و نه اسرائيل
شايد معيارهاي غلط و منحرف جامعه ما كه مخلوطي از اسلام و بازار و ايران آريائي و پول و دين و خرافات و .... . باعث ميشه كه اين فيلم فروش بره و اون دخترا خودشونو بكشند.

خدايا خودت راه راست را از غلط به من نشان بده.

همتون موفق باشيد و عادل.

SAFA
Saturday 14 December 2002, 05:50PM
آيا تا به حال از خود پرسيده اي كه شيطان چگونه انسان را از راه درست منحرف ميسازد ... براستي شيطان چه تسلطي نسبت به انسان دارد ؟ ... آيا ميتواند طنابي گردن او انداخته و براه خود كشد ؟ آيا شيطان ميتواند انسان را بزور بلند كند و به جايي كه ميخواهد ببرد ؟

پاسخ اين سوال را قران در نهايت شيوايي و زيبايي به من و شما داده است .

او ( شيطان ) هيچ تسلطي بر شما ندارد بجز آنكه شما را اغوا ميكند

مفهوم اغوا چيست ؟ در يك جمله حق را بجاي باطل نشاندن و باطل را بجاي حق نشاندن ... يا بعبارت ديگر جاي خوب و بد را عوض كردن ... اين كار زشت ( انتشار آن فيلم ) از نظر آن شخص كار خوب و مفيدي بوده است اگر غير از اين بود به اين كار تبادر نميكرد
ممكن است توجيهات مختلفي براي اين كار داشته باشد ... اولين احتمال كسب در آمد است ... دومين احتمال حرمت شكني و ايجاد گسست در جامعه متدين و غيور آن سامان است ... شايد هم در نظر خودش يك شوخي ساده آمده است ... اما به هر حال اين كار در نظر مرتكب كاملا خوب و توجيه پذير است ...
اينجا دقيقا محل نفوذ و نقش بازي شيطان است ... وگر نه بخودي خود هيچگاه شيطان هيچ تسلطي نسبت به انسان ندارد

پيروان شيطان نيز دقيقا از همين نقطه پيگير تسلط بر جهان هستند ... بديهي است اگر من و شما و مردم جهان از هويت و قصد آنان مطلع باشيم .. آنها به هيچيك از اهداف خود نخواهند رسيد ... به همين دليل آنها تمام تلاش خود را متمركز مينمايند كه حق و باطل را در نظر افكار عمومي جهان جابجا كنند ... در اين ميان نقش من و شما مهم است ... يا اينكه براحتي فريب هر خبري از هر منبعي را خورده و به آن منبع اعتماد كنيم ( مثلا چون بنفش يا يك سايت معلوم الحال گفته كه دو دختر خودكشي كرده اند باور كنيم و تاييد كنيم ) و يا آنكه هر خبري با هر منبعي را تا زماني كه درباره آن تحقيق ننموده ايم معيار سخن و يا ارزشيابي و يا قضاوت خود قرار ندهيم .

واقع بيني شما در محكوميت جنايتهاي اسرائيل قابل ستايش است اما تعريف درستي از صهيونيزم ارائه نداده ايد چون اين بحث مربوط به صهيونيزم نيست فقط يك توضيح ضروري عرض ميكنم و آن اينكه دين يهود منتسب به شخصي به نام يهودا است و با دين حضرت موسي يا شريعت موسي متفاوت است نسبت دين يهود فعلي به شريعت موسي مانند نسبت وهابيت يا بهائيت به اسلام است آئين يهود به فرقه بيشتر شبيه است . دوم آنكه ما با مسيحي صهيونيزم بيشتر از يهودي صهيونيزم مواجه هستيم و اين باز از تزويرهاي صهيونيزم است كه ما تصور ميكنيم بيشتر يهودي ها صهيونيزم هستند ... نه تنها اينطور نيست بلكه عمده يهوديها خود قرباني صهيونيزم ميباشند

و اما در مورد جامعه ايراني اسلامي آريائي خرافاتي بازاري :) ما كاملا حق با شماست .. من عرض كردم جرمي متوجه جامعه نخواهد بود ... چون جامعه بر خلاف آن عده بطور عمدي مسبب اين معضل نشده است بلكه بنا به فرمايش صحيح شما بعضي معيارهاي نادرست و قديمي ما موجب چنين مشكلاتي است ( البته من هنوز نميدانم واقعا خبر خودكشي آ، دختر صحت دارد يا خير ) به هر حال جامعه ما مملو از چالشهاي فرهنگي و اجتماعي است ... اين چالشها به هيچ وجه شامل پاكدامني و عفت دختر پاك ايراني نيست بلكه بسياري از سنن نامطلوب در طي قرون متمادي در فرهنگ ايران جا خوش نموده است كه وظيفه هر ايراني استقلال طلب و آزاده ايست كه ضمن حفظ هشياري در برابر آنان كه نسخه بيگانه براي ايران مييچند نسبت به زدودن اين خرافات كه حتي با اسلام مغايزت دارند اقدام نمايد

والسلام

پويا
Sunday 29 December 2002, 10:59AM
safa ي عزيز
باهم در بعضي وارد هم عقيده ايم .
در اين مورد خاص (فيلم جشن) به نظر دوستان گرامي آيا ما ميتوانيم جز جلوگيري از تكثير آن كاري ديگر انجام دهيم.
دوست عزيزي اصرار دارند فعاليت بيشتري براي حفظ آبروي اين عزيزان كه در فيلم افتاده اند انجام دهيم. به نظر دوستان چه ميشود كرد ؟؟
موفق باشيد.

iraj arya
Monday 13 January 2003, 11:23PM
سشمشئ

رامسين
Tuesday 28 January 2003, 08:37PM
سلام عرض ميكنم و اميد وارم خوب باشيد بهترين كار به نظر من اينه همه فكر كنند اين فيلم فيلم عزيز خودشون و كنجكاو براي ديدن نباشن و اين فيلم مزخرف رو نخرن تا شايد مشتري نباشه وديگه تكثير نشه ممنون

درياي آرام
Tuesday 28 January 2003, 11:42PM
سلام.
ببينم آيا وقتي موضوع فقط يك مهماني سالم دوستانه دخترانه بوده اينهمه ميتونه حاد باشه؟؟ موضوع افشاي يك افتضاح سكسي كه نبوده! گناهي مگه شركت كننده ها مرتكب شده بودند؟!
از طرفي وجود يك سري محدوديتهايي و ديوارهايي گاه خيلي كلفت بين زن و مرد باعث شده بعضي از افراد جنس مقابل اشتياق به ديدن حريم خصوصي 4 تا دختر بدون روسري و مانتو پيدا كنند.
فكر ميكنيد اگر اين فيلم رو به يك كشور ديگه كه لباسي خاص براي يك قشر جامعه اجبار نكرده، ببرند، اصلا رونقي خواهد داشت؟؟؟ فكر ميكنيد اين فيلم رو اگر به روسيه، آلمان، فرانسه، انگليس، ژاپن، يا چين و حتي كشورهاي مسلمون مثل كويت، بحرين، مصرو هزار تا جاي ديگه ببرند كسي اعتنايي ميكنه؟
شايد فقط خوشگلي دخترهاي ايراني كمي جلب توجه كند (كه البته اون مسلمه كه دختر ايروني خيلي بر و رو داره;) ) و فقط همين و بس.

min
Wednesday 29 January 2003, 12:53AM
نوشته شده بوسيله بنفش

اين كه بعضيها به خود اجازه ميدهند فيلمهاي خصوصي مردم را به معرض فروش بگذارند بسيار گستاخانه است و بايد شديدا با اين افراد برخورد شود اما اينكه بنفشه خانم سعي مي كنه در همه جه به فرهنگ ايرانيها بپره خصلتيه كه از پدر به ارث برده هر چه باشه اين خانم يهوديه و به كتاب قانون يهود پايبند
در كتاب قانون يهود آمده فقط به يهوديان مي شود به چشم انسان نگاه كرد و خارج يهوديان همگي حيوان هستند .
و يا نوشته :
در ايام عيد يهودي مي تواند داخل غذا به سوپش چيزهايي كه يك سگ مي خورد بريزد ولي از ريختن چيزهايي كه يك مسيحي بتواند بخورد منع گرديده است
مي بينيد چه فرهنگ غني اي چند قرن قبل از پيدايش مسيحيت خوردن غذاي مسيحيان را منع كرده اند .:D:D

min
Saturday 1 February 2003, 01:17AM
:confused:؟؟؟؟؟؟؟؟

SAFA
Saturday 1 February 2003, 01:45AM
سركار خانم درياي آرام با سلام
موضوع خيانت يك شخص و انتشار تصاوير بزم خصوصي عده اي دختر بيگناه ميباشد ... نه اينكه كسي بخواهد شركت كنندگان در اين مهماني را مقصر جلوه دهد
سوال ديگر اينكه آيا عدم وجود ديوارهاي نازك يا كلفت ميان زن و مرد در فرهنگ كشورهاي غربي توانسته امنيت مطلوب را براي زنان بوجود آورد ؟ حتما از آمار خشونتهاي جنسي در جوامع غربي مطلع هستيد... بطور مثال در آمريكا در كمتر از 5 دقيقه یک rape صورت میگیرد
پس بنظر اینجانب بی انصافی است اگر ادعا شود خیانت آن فرد معلول بعضی تندرویهای فرهنگ جامعه ایرانی است ..
صحیح است که این فیلم در کشورهای دیگر مشتری نخواهد داشت اما آن کشورهای مذکور فیلمهایی به مراتب زننده تر و مخرب تر کالای مورد سوداگری سودا گران است . حتما مطلع هستید تجارت جنسی بعد از مواد مخدر و اسلحه از بالاترین سود برخوردار است

زيتون
Saturday 1 February 2003, 02:08AM
نوشته شده بوسيله SAFA
موضوع خيانت يك شخص و انتشار تصاوير بزم خصوصي عده اي دختر بيگناه ميباشد ... نه اينكه كسي بخواهد شركت كنندگان در اين مهماني را مقصر جلوه دهد
سوال ديگر اينكه آيا عدم وجود ديوارهاي نازك يا كلفت ميان زن و مرد در فرهنگ كشورهاي غربي توانسته امنيت مطلوب را براي زنان بوجود آورد ؟ حتما از آمار خشونتهاي جنسي در جوامع غربي مطلع هستيد... بطور مثال در آمريكا در كمتر از 5 دقيقه یک rape صورت میگیرد
پس بنظر اینجانب بی انصافی است اگر ادعا شود خیانت آن فرد معلول بعضی تندرویهای فرهنگ جامعه ایرانی است ..
صحیح است که این فیلم در کشورهای دیگر مشتری نخواهد داشت اما آن کشورهای مذکور فیلمهایی به مراتب زننده تر و مخرب تر کالای مورد سوداگری سودا گران است . حتما مطلع هستید تجارت جنسی بعد از مواد مخدر و اسلحه از بالاترین سود برخوردار است

1-« سازمان اف بی آی اعلام کرده است، ۸۱ درصد از کسانی که در آمریکا مرتکب قتل شده اند می گویند، فیلمهای مستهجن تماشا می کرده اند. محققین دیگری نظیر دکتر ویلیام مارشال می گویند، ۸۶ درصد از کسانی که مرتکب تجاوز جنسی و غیره شده اند می گویند این نوع فیلمها را تماشا می کرده اند.» ( به نقل از کتاب « آمریکا بدون نقاب»، سید هاشم میرلوحی صص ۱۳۱-۱۳۲)

2-«در اینترنت در گزارشی به اسم internet or intersex (ایترنت یا اینترسکس) آمده است : در سال ۹۸ و ۹۹ میلادی نزدیک به ۴۱۰ میلیارد دلار در اینترنت تجارت صورت گرفته است که از این مقدار ۲۴۶ میلیارد دلار آن ، تجارت سکس بوده است( نزدیک به ۶۰- ۶۵ درصد) » ( به نقل از ماهنامه نگارستان، پیش شماره اول، صفحه ۲۸).

درياي آرام
Monday 3 February 2003, 03:11PM
نوشته شده بوسيله SAFA

بله من كاملا قبول دارم كه فروختن فيلم خصوصي مردم كار بسيار زشت و منفوري است. و اصلا هم قابل توجيه نيست.

در مورد جامعه غربي بحث زياد است. من خودم از وقتي آمده ام اينجا فرهنگ غربي را مرتب نقد كرده ام. و به غني بودن فرهنگ خودمان بيشتر پي برده ام.
اما در ضمن ايرادهاي جامعه خودمان را هم ميبينم. به نظر من جامعه ما با قرار دادن نوعي پوشش اجباري مشكلي كه حل نكرده، حريص بودن را زياد تر هم كرده. البته اين موضوع احتياج به بحث بيشتر دارد.
فقط يك سوال از شما ميپرسم. بنده وقتي (در ايران) دانشگاه ميرفتم بسيار با حجاب ميرفتم اما از گزند نگاههاي تند ... و حرفهاي بعضا زشت در امان نبودم. اما وقتي به اينجا آمدم هيچگاه و هيچگاه حرفي يا نگاهي تند كه ناشي از مسايل جنسي باشد به سوي خود نديده ام حتي از سوي پايين ترين طبقات اجتماع. خدا شاهد است كه احساس امنيت بيشتري ميكنم . همين 3 ماه پيش وقتي در خيابانهاي تهران يا شهرهاي ديگر راه ميرفتم، احساس اينكه هر لحظه ممكن است تنه اي بخورم نگرانم ميكرد و نگاههاي حريصانه كه ديگر بي اندازه بود.
علت اينها چيست؟
شما فقط آن آمارها را نبينيد. همه ميدانند كه آمريكاي درندشت جاهاي ناامن فراوان دارد و كلا جامعه خشني است. اينرا همه ميدانند. در آمريكا تقريبا همه ماشين دارند و شبها بسيار خطرناك است اگر حتي مردها پياده جايي بروند . اين آمارها درست است اما واقعيتها بيشتر از اين آمارهاست. ما هم در جامعه مان rape صورت ميگيرد. و تازه ما جامعه اسلامي قرار است داشته باشيم.

هادي
Monday 3 February 2003, 08:00PM
سلام

چرا همه به دنبال مجرمند واصل قضيه يادشان رفته

مگر از همين آدمها جامعه ما وهزاران جامعه ديگر تشكيل نشده

اگر كسي چوب حراج به نواميس ديگران زد من تو و .... چه بايد بكنيم

شايد هم فردا روزي نوبت من يا شما شد

انصاف داشته باشيد و با فكر به ديگران پاسخ دهيد

متشكرم

محبت
Thursday 6 February 2003, 03:38PM
سلام پوياي عزيز
من به شما حق ميدم كه درباره تكثير اين فيلم ناراحت باشيد منهم ناراحت شدم ,
ولي بايد خدمت شما عرض كنم كه اگر هر كدام از اين خانمها كه عفت و پاكدامني
ابرو برايشان مهم بود بايد كمتريين احتمال را با توجه به اينكه دوربين فيلمبرداري
هست وبايد به سي دي تبديل شود و از اين حرفها, به تكثير اين نوار ميدادند پس
نميشود اين دختر خانمها را بي تقصير وخيلي بي گناه خواند.
به اميد روزي كه قبل از انجام هر كاري به عاقبت ان بيانديشيم./.

شقايق افشار
Monday 10 February 2003, 11:16AM
با سلام
مطالب جالبي را اشاره نموديد
بنظرمن آدمهاي كم شعور بي جنبه در دنيا زيادند
قربون آدم چيز فهم

maryam
Wednesday 12 February 2003, 02:54PM
نوشته شده بوسيله پويا
با سلام
تا اينجا تعجب بود!

موفق باشيد و خدا نگهدار.
اگر ماها اين فيلم رو نبينيم در نتيجه زياد انتشار پيدا نمي كنه و اون آدم بي خردي كه اين فيلم رو پخش كرده مي بينه كه استقبال نداشته ، فيلم ديگه اي رو پخش نمي كنه.

نيلوفر
Sunday 16 February 2003, 09:41AM
من هم با مريم جون موافقم،
اگه آقا پسرها پيش خودشون فكر كنند كه يكي از اون دخترها، خواهر يا همسر خودشونه، چه احساسي بهشون دست ميده؟
پس بهتره كه اصلا دنبالش نرن.
البته اين در مورد عكسهاي هديه تهراني هم صدق ميكنه كه گويا به علت خصومت شخصي از آلبوم خونوادگيش به سرقت رفته.
آدم بايد يه كم جنبه داشته باشه.

شاهين
Tuesday 18 February 2003, 02:26PM
نوشته شده بوسيله صبح

بس كن بابا نتانياهو پتانياهو!
جمع كن اين مزخرفات كه هر چي ميكشيم از اين حكومت كثيف نكبتباره كه اينقدر محدوديت ايجاد كرده كه مجازات شركت كردن در مهموني دوستانه رو كه همه جاي جهان يه چيز مرسومه مرگه!! واسه چي واسه اين كه باباي نكبتش مزخرفات اين اخوندهاي ترياكي تو مخش رفته نه ربتي به نتانياهو داره نه بوش نه امريكا....!!

شقايق افشار
Tuesday 18 February 2003, 05:39PM
نوشته شده بوسيله شاهين

بس كن بابا نتانياهو پتانياهو!
جمع كن اين مزخرفات كه هر چي ميكشيم از اين حكومت كثيف نكبتباره كه اينقدر محدوديت ايجاد كرده كه مجازات شركت كردن در مهموني دوستانه رو كه همه جاي جهان يه چيز مرسومه مرگه!! واسه چي واسه اين كه باباي نكبتش مزخرفات اين اخوندهاي ترياكي تو مخش رفته نه ربتي به نتانياهو داره نه بوش نه امريكا....!!
با سلام به شاهين عزيزم
اين حرفها را نزن يا باشگاه حذفش ميكنه يا جناب مدعي العموم fekr-konim مي آد ميگه عضو فلان حزبي - ايدز داري - ترياكي هستي - و غيره
بنظرم نمي شه دوكلمه حرف حساب زد .
قربانت عزيزم
شقايق افشار

شاهين
Wednesday 19 February 2003, 09:48PM
نوشته شده بوسيله شقايق افشار

با سلام به شاهين عزيزم
اين حرفها را نزن يا باشگاه حذفش ميكنه يا جناب مدعي العموم fekr-konim مي آد ميگه عضو فلان حزبي - ايدز داري - ترياكي هستي - و غيره
بنظرم نمي شه دوكلمه حرف حساب زد .
قربانت عزيزم
شقايق افشار
سلام شقايق جان اولا تشكر ميكنم از شما!!
در ضمن ميخواستم چند نكته رو عرض كنم خدمتتون...
در اين شكي نيست كه حق با شماست اما بايد اين نكته رو هم در نظر گرفت كه شايد اگر صاحبان سايت اين برخورد رو نكنند در ايران و براي سايت مشكل به وجود بياد سازمان اطلاعات جمهوري اسلامي در همه جا نفوز داره من جمله احتمالا خود اين سايت براي مثال خواهش ميكنم به تاپيك ايران مهد دليران در تالار عمومي مراجعه كنيد و ريپهاي نوشته شده رو ملاحظه كنيد!!
البته ناگفته نمونه كه در سايت ايرانكليك همتاي اين سايت كه بسيار قديميتر و پر بيننده تر از اين سايت هست اين محافظه كاري ديده نميشه شايد در اينده كه اين سايت كمي شلوغتر شد وضعيت بهتر بشه....
------------به اميد ازادي ايران و اتمام تمامي اين خفقان ها!!!!-------------

خاکستری
Saturday 27 August 2005, 02:42PM
درود.
اگر این عکس العمل نسبت به دیده شدن توسط دیگران، چه در فیلم خصوصی و چه در هرجای دیگر و به هر صورت دیگر، از درون انسان ها ناشی میشد، چطور برای همه انسان ها نیست؟!
حتی به جرات میتوان گفت گرایش غالب آدمی به این است که در نظر دیگران جلوه کند و او را بپسندند.
و این میل در زنها به مراتب بسیار بیشتر است.
بنابراین باید به نقش دین در ایجاد تصوراتی که در مواردی مانند موضوع این تاپیک، فاجعه هم به بار میآورد،بیشتر از این و خردورزانه تر بنگریم.