PDA

نمايش نسخه نهائي : يكي ديگر از اقسام شرك: قسم به غير الله

mohebsahabeh
Tuesday 11 April 2006, 11:24PM
بسم الله الرحمن الرحيم

قال رسول الله صلى الله عليه وسلم (من حلف بغير الله فقد كفر أو أشرك)
هر كس به غير خدا قسم خورد كافر شد يا مشرك شد.

در حقيقت قسم به چيزي خورده ميشود كه داراي عظمت و بزرگي بسيار است و ان در نزد شخص بقدري عظمت دارد كه ميتوان به ان قسم خود و در حقيقت قسم خوردن از عظمت ان چيزي است كه به ان قسم خورده ميشود و براي انسان جايز نميباشد كه به غير دات با عظمت خداوند قسم بخورد و ذاتي عظيم تر از خداوند وجود ندارد و وقتي شخصي به چيز ديگري حال ميخواهد امامي پيامبر و يا پدر و فرزند باشد ، در حقيقت شخص ان چيز را انقدر با عظمت ميداند كه به ان قسم ميخورد. و حتي خدا را به غير خدا نيز قسم ميدهند مثلا ميگويند نعوذ بالله (خدايا تو را به امام حسين) يعني امام حسين انقدر عظمت دارد كه از ذات الله تعالي هم عظيم تر است كه خدا را به او قسم ميدهيد؟؟؟در حقيقت وقتي به شخص عادي ميگوييم تو را به خدا يعني اينكه تو كه هيچ عظمتي نداري را به خالق با عظمت قسم ميدهيم.اما وقتي كه خدا را به امام حسين قسم ميدهند چه مييييييييييشود؟؟؟؟

قال الله تعالى: {يحلفون بالله لكم} /التوبة: 62/. وقوله عز وجل: {ثم جاؤوك يحلفون بالله إن أردنا إلا إحسانا وتوفيقا} /النساء: 62/. يقال: بالله وتالله ووالله.

قال رسول الله صلى الله عليه وسلم (إن الله عز وجل ينهاكم أن تحلفوا بآبائكم).
همانا خداوند عزوجل منع كرد از اينكه به پدرانتان قسم بخوريد

قال رسول الله صلى الله عليه وسلم (ألا إن الله عز وجل ينهاكم أن تحلفوا بآبائك. فمن كان حالفا فليحلف بالله أو ليصمت).
همانا خداوند عزوجل منع كرد از اينكه به پدرانتان قسم بخوريد پس هركس قسم خورد به خدا قسم بخورد و يا ساكت بماند.

قال رسول الله صلى الله عليه وسلم (من كان حالفا فلا يحلف إلا بالله).
هر كس قسم خورد قسم نخورد مگر به الله

قال رسول الله صلى الله عليه وسلم (من حلف منكم، فقال في حلفه: باللات. فليقل: لا إله إلا الله.) هر كس از شما قسم خورد و در قسمش گفت به لات ژس بگويد لا اله الا الله.

قال رسول الله صلى الله عليه وسلم (لا تحلفوا بالطواغي ولا بآبائكم).
به بتها و پدرانتان قسم نخوريد.

صحيح مسلم
باب النهي عن الحلف بغير الله تعالى

تقريبا در تمام كتب حديث اهل سنت در باب ايمان احاديث مشابه اين احاديث وجود دارد

البته حالا اين قسم خوردن به الله هم فقط به خود كلمه الله نيست بلكه به ذات الله كه تمام صفات الله از ذات اويند مثلا بصير قدير و... كه ميتوان به انها نيز قسم خورد و همچنين قران ، قران در حقيقت كلام خدا و از ذات خداست.

البته اين موضوع هم وجود دارد كه بگوييد تو كه اين همه حديث اوردي بر رد قسم خوردن به غير خدا چگونه خدا به غير خودش قسم ميخورد؟؟؟
وَالنّجْمِ إِذَا هَوَىَ
وَالطُّورِ
ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ
و...

در حقيقت خالق قادر و تواناست و هر كاري كه بخواهد انجام ميدهد و از هر كاري كه بخواهد باز ميدارد و نهي ميكند و كسي هم حق و جرات اعتراض ندارد در اينجا هم خداوند به انچه كه بخواهد قسم ميخورد اما به مخلوقات امر كرده جز به من به كسي قسم نخوريد.(ميخواهد فرزندتان باشد ميخواه خودتان باشيد ميخواهد پيامبر امام و يا فرشته اي باشذ فرقي ندارد)

حالا اينها دلايل من بودند و دليل ديگري نيز ندارم كه بخواهم در مورد ان بحث كنم حال كسي دوست داشت بپذيرد و به غير خدا قسم نخورد( و تورو به پيغمبر تورو به امام حسين به ابولفضل جون من و جون هركي دوست دارين و جون مامانتون جون باباتون و... از اين حرفها نزند) و اگر كسي كلا سنت و احاديث را منكر است و حاضر به قبول اينها كه حديثند نيز نميباشد ان هم به من مربوط نميباشد ميتوانيد به قسم خوردن به غير خدا ادامه دهد و فقط اين توصيه را بكنم كه اگر اين احاديث صحيح باشند كه من يقين دارم صحيح اند در ان صورت شما مرتكب شرك اكبر شده ايد و خودتان بهتر ميدانيد سرانجامش چيست اتش ابدي جهنم.

يا الله دوست داشتيد بپذيريد و دوست نداشتيد نپذيريد.

min
Tuesday 11 April 2006, 11:50PM
آخر متوجه نشديم اين جماعت حديث را قبول دارند يا نه ؟؟؟
تا حديثي مخالف نظرات اينها مي آوريد مي گويند فقط قرآن - اما خودشان تا كم مي آورند تند و تند حديث مي آورند حالا مي خواهند حديث سند داشته باشد يا نداشته باشد . عمريند ديگر

محمد مهدی 128
Wednesday 12 April 2006, 05:51AM
تا حديثي مخالف نظرات اينها مي آوريد مي گويند فقط قرآن - اما خودشان تا كم مي آورند تند و تند حديث مي آورند حالا مي خواهند حديث سند داشته باشد يا نداشته باشد . عمريند ديگر
کما یئس الفار من اصحاب القبور
در ضمن پیامبر اکرم صلی الله علیه واله وسلم فرمود هرگاه بر من درود فرستادید بر آل هم درود بفرستید و کفار ومنافقین ومشرکین هستند که دشمن خدا وآل الله هستند :smile07: :smile28:

حق جو
Wednesday 12 April 2006, 08:21AM
وَالنّجْمِ إِذَا هَوَىَ
وَالطُّورِ
ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ
و...

در حقيقت خالق قادر و تواناست و هر كاري كه بخواهد انجام ميدهد و از هر كاري كه بخواهد باز ميدارد و نهي ميكند و كسي هم حق و جرات اعتراض ندارد در اينجا هم خداوند به انچه كه بخواهد قسم ميخورد اما به مخلوقات امر كرده جز به من به كسي قسم نخوريد.(ميخواهد فرزندتان باشد ميخواه خودتان باشيد ميخواهد پيامبر امام و يا فرشته اي باشذ فرقي ندارد)

جناب محب صحابه

خداوند در کدام آیه از قسم به غیر خودش نهی کرده است؟؟
ما مثل شما اشعریون، فکر نمی کنیم که خدا هر کاری دلش بخواهد انجام می دهد و به بنده هم برخلاف آن امر می کند.

خدا عادل است و از بنده هم انتظار عدل دارد
خدا صادق است و از بنده انتظار صدق دارد
خدا شکور است و از بنده انتظار شکر دارد
خدا رحیم است و از بنده انتظار رحم دارد
خدا در آیات متعدد قران به مخلوقاتش قسم خورده است بنا بر این این کار اصولا ناپسند نیست و روشی است که خدا به ما یاد داده.

و اما ببینیم چه کسی به شرک نزدیکتر است:

شما می گویید که خدا در قیامت هر کاری دوست دارد می کند و کسی نمی توان از او انتظار عدل یا عمل کردن به وعده هایش را داشته باشد چون خداست و این خدا ممکن است بنده مومن را به جهنم و کافر را به بهشت ببرد و کسی هم حق و جرات اعتراض ندارد!!!
در واقع شما موجودی ستمگر و مستبد را به جای خدا می پرستید که دو چشم و دو ابرو و دو دست دارد و یک ساق پا!!
این موجود عجیب الخلقه در قیامت خود را به مردم نشان می دهد اما در دنیا به دلایل نا معلومی این کار را نمی کند.
این خدا فعلا درآسمان چهارم بر تختی نشسته است که از هیکلش کوچکتر است و بدن او از هر طرف تخت چهار انگشت بیرون زده است!!!
و قتی خدا بر این تخت لم می دهد از سنگینی بدن او تخت به صدا در می آید و ....

به شما دو توصیه دارم:

1- از زیر پرچم عربستان بیرون بیائید و اگر ایرانی هستید چشمتان به دست اجانب نباشد.
2- محب اهل بیت باشید نه اصحاب که خودشان یکدیگر را کافر دانستند و بروی هم شمشیر کشیدند و به جان و مال و ناموس یکدیگر رحم نکردند!

خدا نگهدار

mohebsahabeh
Wednesday 12 April 2006, 01:44PM
بسم الله الرحمن الرحیم

جناب محب صحابه

خداوند در کدام آیه از قسم به غیر خودش نهی کرده است؟؟

تا حديثي مخالف نظرات اينها مي آوريد مي گويند فقط قرآن - اما خودشان تا كم مي آورند تند و تند حديث مي آورند حالا مي خواهند حديث سند داشته باشد يا نداشته باشد . رافضی اند ديگر

ما مثل شما اشعریون، فکر نمی کنیم که خدا هر کاری دلش بخواهد انجام می دهد و به بنده هم برخلاف آن امر می کند.

خوب اون خدای شما هر کار که دل شما بخواد انجام میدهد.

خدا عادل است و از بنده هم انتظار عدل دارد
خدا صادق است و از بنده انتظار صدق دارد
خدا شکور است و از بنده انتظار شکر دارد
خدا رحیم است و از بنده انتظار رحم دارد

ادامه بده تو که از خدا نمیترسی از کس دیگری هم نترس
نعوذ بالله (خدا خالق است و از بنده هم انتظار خلق دارد) (خدا رازق است و از بنده هم انتظار رزق دارد)(خدا عالم الغیب است و از بنده هم انتظار علم غیب دارد) نعوذ بالله و...و نعوذ بالله از اعتقادات شما روافض پس به همین جهت است که تمام صفات خدا را به علی و حسین و امام زمان و ...میدهید.

شما می گویید که خدا در قیامت هر کاری دوست دارد می کند و کسی نمی توان از او انتظار عدل یا عمل کردن به وعده هایش را داشته باشد چون خداست و این خدا ممکن است بنده مومن را به جهنم و کافر را به بهشت ببرد و کسی هم حق و جرات اعتراض ندارد!!!

پس فکر میکنید در ان روز هر کار که شما دوست داشتید انجام میدهد؟؟؟ یا هر کار که دوست دارید خدایانتان انجام دهند؟؟؟ یا اینکه شفاعت و... دست شماست که به هر کس خواستید هر امام و امام زاده و بدهید؟؟؟ ایا فکر میکنی در ان روز هم شما میتوانید کس دیگری را مالک و ملک بدانید؟؟؟ خواهید دید.(ملک یوم الدین) خدا هر کار که بخواهد میکند و عدل نیز جز صفات خدا و از ذات خداست و خدا وعده داده به کسی ظلم نمیکند و خود باری تعالی خواسته که به کسی ظلم نکند و هر کار که بخواهد میکند بنا به وعده های صادق به یقین و حقی که داده و بنا به صفاتی که از کمال اویند به کسی ظلم نمیکند.باور ندارید؟؟؟ مسلم است قادر به باور کردن نمیباشید تا زمانی که حسین را رازق و مالک و ملک بدانید تا زمانی که غیر الله را ملک بدانید قادر به درک ملک یوم الدین نیستید.... شما اول بروید به ذات او و صفات او ایمان بیاورید بعد حرف بزنید.

البته اینها را برای شما نمینویسم جون ارزش جواب دادن را ندارید بلکه برای کسی مینویسم که ممکن است سخنان شما را بخواند و شبه برای او ایجاد شود.
و در مورد صفات باری تعالی ان صفاتی را که خداوند به غیر خودش نسبت داده انها را میتوان به غیر او نسبت داد مثلا لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ (128)
خداوند در اینجا مثلا رسول الله را رئوف و رحیم توصیف میکند و در حقیقت صفتی که از صفات خودش است را به غیر خودش نسبت میدهد پس میتوان ان صفات را به غیر الله نیز نسبت داد.اما صفاتی که مختص اویند و دلیلی برای اینه غیر او دارای ان صفات است وجود ندارد را به هیچ عنوان نمیتوان به غیر او نسبت داد.
رازق , خالق , وهاب و...

در واقع شما موجودی ستمگر و مستبد را به جای خدا می پرستید

:قانون(1):

كاربر mohebesahabeh
طبق قوانين توافقي ثبت نام از هرگونه تهاجم غير مستدل به باورهاي ديگران و اهانت به عقايد سايرين جدا بپرهيزيد در صورت تكرار فعاليت نوشتاري شناسه شما در باشگاه با محدوديت بدون زمان مواجه خواهد گشت . تالار گفتمان ايرانيان محلي براي گفتگو و جستجوي آرام بوده و درج اتهامات بدون پشتوانه و كينه‌ آور در گفتگو مغاير با اهداف فعاليت باشگاه مي‌باشد .

به شما دو توصیه دارم:

1- از زیر پرچم عربستان بیرون بیائید و اگر ایرانی هستید چشمتان به دست اجانب نباشد.

هر وقت زیر پرچم اسلام و توحید رفتید و خدا را در ذات و صفاتش واحد دانستید ان وقت به من توصیه و نصیحت کنید

2- محب اهل بیت باشید نه اصحاب که خودشان یکدیگر را کافر دانستند و بروی هم شمشیر کشیدند و به جان و مال و ناموس یکدیگر رحم نکردند!

mohebsahabeh
Wednesday 12 April 2006, 01:51PM
بسم الله الرحمن الرحیم

بله خدا هر کار که بخواهد انجام میدهد و هر حکمی که بخواهد میدهد.

جایی حکم میدهد که به انسان سجده کنید. که این عین توحید و دستور خداست چون خدا هر حکمی بخواهد میدهد. و سرپیچی از ان میشود سر انجام ابلیس .و جایی حکم میدهد که سجده برای غیر من عین شرک است و هر کس انجام داد و توبه نکرد او را تا ابد در اتش میسوزانم بله کسانی که به ملکیت و مالکیت خدا ایمان ندارند نمیتوانند درک کنند

سپهران
Wednesday 12 April 2006, 02:12PM
اولا بزعم وهابیت انسان باید بجز خدا کسی را دوست نداشته باشد چون شرک است حالاسوالی که مطرح می شود این است که چطور شما محب صحابه هستید که خیلی از این اصحاب منافق ومشرک وشراب خوار بودهاند به شهادت کتب اهل سنت واین قضیه بزعم وهابیت شرک محض است .

peeshgooyy
Wednesday 12 April 2006, 03:30PM
بدليل نقض گفتمان و تكرار مبحث گفتگو متوقف شد .

آقاي سپهران
كار درستي نيست كه پاي ناموس به ميون بياد
خواهش مي‌كنم ويرايشي كنيد