PDA

نمايش نسخه نهائي : انتظارات دختر خانمها از آقا پسرها ؟

پويا
Monday 9 December 2002, 10:43AM
سلام
اميد وارم خوب باشيد.
روي صحبتم با آقايان و خانمها است .عزيزان بيائيد انتظارات واقعي كه از هم داريم تا بتوانيم به هم اعتماد كنيم و همديگرو براي چه معيارهائي به همسري آينده ميسنجيم بيان كنيم.
تا همه اشتباهان كارهيئي باعث دلسردي عشقمان نشويم.
با تشكر از همه شما.

maryam
Tuesday 10 December 2002, 01:18PM
من فکر می کنم از انتظارات ما خانم های محترم از آقایون:
1- صداقت
2- ادب
3- ایمان
4- اخلاق خوب
5- ابراز علاقه بیخودی نکردن
است. در آخر با تشکر از آقا پویا که بحث جالبی را مطرح کردند.
-----------------------------
حال که من به تو دل باختم
کفشهایم را جلو در عشقم جفت کردی
که برو..............

پويا
Wednesday 11 December 2002, 09:59AM
سلام خدمت مريم خانم
از پاسخت متشكرم .
آيا مواردي كه اشاره كردي را 2 طرفه گفتي؟
من مجردم ولي در اجتماع كه ميبينم احساس ميكنم در خانمها احساسات حساس و لطيف كه جاي آرامش مرد است چيزهائي مثل قدرت -حرف حرف من است -كماكان ثروت-آزادي خواهي نا محدود
گرفته.البته اين را من در 60% خانمها حس ميكنم.
صادقانه بگو اينطور نيست.

باز هم ممنون از نگارشت مخصوصا از شعرت :smile40:ولي دقيقا سبكش را نفهميدم.

كامي
Thursday 12 December 2002, 02:56PM
موضوع جالب توجه اي انتخاب كرديد

من يك پسر مجردم اما از همسر آينده ام فقط يك انتظار دارم عشقي پاك و بي شايبه

دوست داشتن بخاطر خودم و خودش

شما كسي را مي شناسيد؟

پويا
Saturday 14 December 2002, 09:57AM
كامي جان ممنون. به بنگاه دوست يابي خوش آمدي!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:
كامي عزيز فقط بگم :
اگر همان چيزي كه هستيم را از ديگران انتظار داشته باشيم خيلي منصفانه است وگرنه نامردي است؟
البته به خودت نگيري ها ولي حتما شنيدي:
زنان پاك براي مردان پاك و مردان پاك براي زنان پاك.
البته اين موضوع به معيارهاي ما و جامعه و فرهنگ ما بر ميگردد.
در كل من احساس ميكن در جامعه ما پسرها و دخترها به هم دروغ ميگن و صداقت و راستي و در معناي بالاتر عشق ديگر يك خواب شيرين است و ايكاش ... .
به هر حال كامي جان اميد وارم بزودي در تالاري مناسب تر به نتيجه برسي و شيرني هم فراموش نشود:)
ممنون و خدانگهدار.

asheghe iran_p
Monday 16 December 2002, 02:45AM
تنها انتظار صداقتكه كم پيدا ميشه

پويا
Monday 16 December 2002, 09:43AM
كاملا موافق
ولي ايا دوروئي در بين نسل ما باب نشده؟
چه پسر و چه دختر
چه كنيم كه معيارهامون درست بشه و ديگر براي اثبات معيارهاي غلط احتياج به دروغ نداشته باشيم.
ممنون.

پاكدين
Tuesday 17 December 2002, 03:23PM
سلام دوستان من مريم هستم از اينكه در بحث شما شركت كنم خوشحال ميشم . در ضمن من به تازگي با پسري آشنا شدم كه در رابطه با ازدواج با اون دارم فكر مي كنم . خيلي دلهره و استرس دارم نمي دونم معيار هام براي ازدواج چيه دلم مي خواد بهم كمك كنيد .

پاكدين
Tuesday 17 December 2002, 03:47PM
بمن گفته بودند كه اگه توي ايران كلوب بيام (يسري از دوستان) آدمين ازهر مطلبي كه نوشته ميشه اگه بر خلاف روش و عقيده حزبل ها باشه يا عوض ميكنه يا با استفا ده از پسورد طرف با استفاده از آي دي اون هر مطلبي رو كه خوشش بياد مينويسه (من باورم نشده بود)
ولي حالا ميبينم كه واقعيت داره!
اين مطلب بالا رو من ننوشته ام وفقط اولين ريپم كه تو دولت و سياست بود براي شروع يه جمله نوشته بودم...همين!

واقعا براتون متاسفم! خودتون ميبرين ميدوزين. واسه هم دست ميزنين فقط يادتون نره به ننتون بگين 2/3 كيلو براتون اسفند دود كنه چشم نخورين!:D:D

صبح
Wednesday 18 December 2002, 06:11PM
سلام :)

بهتون دروغ گفتن :) من كه اينهمه پست دارم چيزي نديدم :)
خودت هم احتمالا دروغ ميگي :p شايد هم مشكل سرورت باشه ... چون دو سه دفعه شده كه يكي كه من باهاش هم سرورم بجاي من يه چيزي نوشته :)

بهزاد
Wednesday 18 December 2002, 11:00PM
سلام
به نظر من حرف صبح درسته
چون من هم دوبار كه توي اين سايت اومدم، با آي دي يكي از دوستام كه هر دومون از يك آي اس پي اكانت داريم مواجه شدم.
فكر مي كنم اين ناشي از نقص برنامه اين سايت باشه.
قابل توجه ادمين.

صبح
Friday 20 December 2002, 04:33PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام
به نظر من حرف صبح درسته
چون من هم دوبار كه توي اين سايت اومدم، با آي دي يكي از دوستام كه هر دومون از يك آي اس پي اكانت داريم مواجه شدم.
فكر مي كنم اين ناشي از نقص برنامه اين سايت باشه.
قابل توجه ادمين.

سلام آقا بهزاد ... :)
مشكل اگر اين باشه از سرورهائيه كه از ‍CACHE ... يك چيزي تو مايه هاي مخزن استفاده ميكنن ، اونها صفحاتي رو كه يك بار از اينترنت گرفتن ذخيره ميكنن در يك مخزني تا دفعه بعد دوباره هزينه اي براي گرفتن صفحه خرج نكنن ... كاربرهائي كه يك صفحه تكراري رو ميبينن از همون مخزن استفاده مي كنن ... اون سروري كه اون موقع استفاده مي كردم .. ميشد مثلا حتي من كه دارم ميرم تو ايميل ياهوم برم توي ميل يكي ديگه ... خيلي راحت هم ميشد ميل اون بنده خدا رو ديد ... (خدا ميدونه كيا نامه هاي من رو ديدن :p ) .

[HR]

حالا كه اومديم اين موضوع رو منحرف كرديم دوباره برش گردونيم .

انتظارات بنده از دختر خانومها اينه كه ( دين و ايمان ) داشته باشن .

اين شامل صداقت لازم .. شهامت لازم ... و كليه ابزار مورد نياز براي يك زندگي خوب ميشه :)

موفق باشيد

پويا
Wednesday 25 December 2002, 10:17AM
و تشكر از شما
مريم خانم عزيز : به عنوان يك هم تالاري فكر كنم خيلي خوب باشد اگر با دوست جديدتان صحبتهاي كلي زندگي و آينده را بكنيد و در چند جلسه كه با ايشان بيرون ميرويد 100% متوجه خواهيد شد كه مرد زندگي شما است يا نه ! و به ايشان بفرمائيد كه بقيه كارها از طرف خانواده ها پيگيري شود. چند تا اشتباه نكنيد: شما نيز در حال امتحان هستيد پس
1- در مورد سكس صحبت نكنيد و اين موضوعات را به بعد از اطلاع خوانوادهها بسپاريد.
2- هرگز به منزلشان نرويد و يا جاي خلوت ديگر.
3- در اين مرحله عقل بهتر و مفيد تر از عشق ناگهاني عمل ميكند.
اميد وارم موفق باشيد و منتظر شيرني هستيم.

پويا
Wednesday 25 December 2002, 10:29AM
اميد وارم همه خوب باشيد.
فكر نميكنم در كل زندگيمان سيستم يا روش يا تراكنشي ديده باشيم بدون عيب و نقص.
فكر كنم مهمترين چيز در اين سايت اين است كه ما در كنار هم هستيم و ميتوانيم با هم صحبت كنيم. بله مشكلات است ولي اميدواريم عزيزاني كه در سايت فعاليت ميكنند سريعتر مشكلات را حل كنند.
بعدشم مگر ما ميخواهيم چه كار كنيم كه مسئولين سايت چپياند يا راستي!
حرف درست و مودبانه و دقيق و بجا جواب ندارد و نيز سانسور هم ندارد.
عموما اعتقاد من اين است كساني كه با كاپيوتر كار ميكنند و در مرحله بالاتر برنامه نويسان انسانهئي منطقي وروشن و زيركي هستند و همين براي جمع ما كافيست. احتياجي به كشف ريزهكاري هاي هم نداريم.
همگي موفق باشيد.

پويا
Wednesday 25 December 2002, 10:40AM
سلام
دين و ايمان شرط مناسب و خوبي است براي جستن يار.
ولي اين بستهگي دارد تعريف ما از دين و ايمان چي باشد!
منظورم كلي است:
آيا دين يعني چادر- مقنعه- پوشيه- و .... آنهم صرف علاقه شوهر.اگر من زن بودم و مقدرات زماني و مكاني باعث ازدواجم با چنين مردي ميشد احساس ميكنم در ضمير خودم علاقه به برهنگي داشتم و حا لا بسته به شخص ميلم را ميكشتم يا بروز ميدادم.
خيلي دقت كنيم در استفاده از كلمات پر معني و دقيق و در صورت امكان در استفاده از كلمات خاص يك تعريف كوچك از ديدگاهمان ارائه دهيم.
ممنونم از شما

montazer
Wednesday 25 December 2002, 12:30PM
نوشته شده بوسيله پويا
سلام
دين و ايمان شرط مناسب و خوبي است براي جستن يار.
ولي اين بستهگي دارد تعريف ما از دين و ايمان چي باشد!
منظورم كلي است:
آيا دين يعني چادر- مقنعه- پوشيه- و .... آنهم صرف علاقه شوهر.اگر من زن بودم و مقدرات زماني و مكاني باعث ازدواجم با چنين مردي ميشد احساس ميكنم در ضمير خودم علاقه به برهنگي داشتم و حا لا بسته به شخص ميلم را ميكشتم يا بروز ميدادم.
خيلي دقت كنيم در استفاده از كلمات پر معني و دقيق و در صورت امكان در استفاده از كلمات خاص يك تعريف كوچك از ديدگاهمان ارائه دهيم.
ممنونم از شما

سلام
البته من در بحث نبودم و جواب شما هم به جناب صبح مي باشد اما مي خواستم نظر خودم رو درباره دين بگم .
ايا دختري كه واقعا ايمان داره و براي كسب معنويات تلاش مي كنه حجابش رو براي شوهرش رعايت مي كنه؟؟؟؟؟؟ يعني فكر مي كنيد همه دخترها براي شوهراشون حجاب رعايت مي كنن؟ اگه اين طوري باشه كه ديگه براي خدا نيست . كار وقتي ارزش داره كه برا خدا باشه. متاسفانه هنوز مفهوم حجاب تو جامعه درست جا نيفتاده .
يك زوج مناسب زوجي است كه از نظر دين نيز با هم ,هم مرتبه باشند و در راه كمال قدم بردارند . كه اين هم سعادت دنيايي است هم سعادت اخروي .
دين خدا يك دين است و اين واژه عجيب غريبي كه نيست كه هزارتا برداشت ازش بكنيم . در ضمن صداقت هم خيلي در تامين سعادت اينده نقش دارد.

:Dخوبه كه شما دختر نيستين:D:D:D:D:D

pool
Monday 6 January 2003, 11:50AM
با سلام خدمت دوستان عزيز
انتظار خانمها از آقايون بد نيست البته چيزي كه اين وسط براي زندگي خوب خيلي مهم است اول عشق و علاقه بين دو طرف وبعد صداقت است با اين دو چيز اگر آقا و خانوم هيچ چيزي نداشته باشند باهم شروع به ساختن ميكنند و هر روز روز بهتري براي هر دو است

پويا
Tuesday 7 January 2003, 10:56AM
دوست گرامي , منتظر
دقيقا حرف شما صحيح است و دين يك چيز ثابتي است ولي اين چيز ثابت كجاست؟
متاسفانه هر كس كه ميكروفن را به دست ميگيرد شروع ميكند تشريح كردن و توضيح دادن دين !
البته منظورم فقط شما نيستيد .
در روزنامه ميخواندم :يكي از روحانيون بزرگ گفته بودند"هر كس جزو اين گروه ها است از اسلام ما خارج است."
اسلام ما !!
اميد وارم كه با مشغله هائي كه داريم بتوانيم راه درست را بيابيم.
خدانگهدار

siavash_ad
Tuesday 7 January 2003, 11:19AM
نوشته شده بوسيله پويا
دوست گرامي , منتظر
متاسفانه هر كس كه ميكروفن را به دست ميگيرد شروع ميكند تشريح كردن و توضيح دادن دين !
در روزنامه ميخواندم :يكي از روحانيون بزرگ گفته بودند"هر كس جزو اين گروه ها است از اسلام ما خارج است."
اسلام ما !!
خدانگهدار

سلام آقا پويا
شما درست ميفرماييد. اين آقايون دين را ارث پدري قلمداد كرده و آنرا به نفع خود مصادره نموده اند. خجالت هم نميكشند. همه كارهايشان هم به نام دين و خدا و پيغمبر انجام ميدهند.

پويا
Tuesday 7 January 2003, 11:54AM
من فكر ميكنم (به عنوان يك پسر مجرد) دختر خانمهاي عزيز (بر خلاف فكر پسرها) با ازدواج ميخواهند پسري را تصاحب كنند.
بله اشتباه نشنيده ايد. واقعا هم اگر دقت كنيم خيلي غير عادي نيست.در 1 مرحله آقا فكر ميكنه كه (زيبائي-خوانوادگي -وضعيت و ... ) را به دست مياورد.
از طرفي خانم فكر ميكنه كه (وجود- هستي و يك انسان ) را تصاحب ميكنه.
من شخصا فكر ميكنم در اين معامله خانمها برنده واقعي هستند و آقايان در مقابل چيزي كه كسب ميكنند خيلي بيشتر ميپردازند.
البته خيلي نگاه بازاري و محاسبه گرايانه بود.
موفق باشيد.

siavash_ad
Tuesday 7 January 2003, 12:14PM
نوشته شده بوسيله پويا
من فكر ميكنم (به عنوان يك پسر مجرد) دختر خانمهاي عزيز (بر خلاف فكر پسرها) با ازدواج ميخواهند پسري را تصاحب كنند.
بله اشتباه نشنيده ايد. واقعا هم اگر دقت كنيم خيلي غير عادي نيست.در 1 مرحله آقا فكر ميكنه كه (زيبائي-خوانوادگي -وضعيت و ... ) را به دست مياورد.
از طرفي خانم فكر ميكنه كه (وجود- هستي و يك انسان ) را تصاحب ميكنه.
من شخصا فكر ميكنم در اين معامله خانمها برنده واقعي هستند و آقايان در مقابل چيزي كه كسب ميكنند خيلي بيشتر ميپردازند.
البته خيلي نگاه بازاري و محاسبه گرايانه بود.
موفق باشيد.

پويا جان
ازدواج يك رابطه دو طرفه است كه زوجين، هر دو سود ميبرند چه از لحاظ عاطفي، چه از لحاظ مالي و چه از نظر اجتماعي. نميشه اينجوري كاسبكارانه به اين موضوع نگاه كرد. همان طور كه خانم آقا را تصاحب ميكند، آقا هم خانم را تصاحب ميكند! در ضمن يك فضولي هم ميكنم، ان شا الله ميبخشيد. كلمه خانواده به همين شكل صحيح است و خوانواده غلط ميباشد. با تشكر

montazer
Thursday 9 January 2003, 11:47AM
نوشته شده بوسيله پويا
دوست گرامي , منتظر
اسلام ما !!
خدانگهدار

سلام
من سعي در توضيح دادن دين و تشريح كردن ان نكردم زيرا خود را در چنين مقامي نمي بينم. گفتم دين خدا يك دين مي باشد حالا اين دين كجاست به نظر من هر كسي بايد خود تحقيق كرده و به نتيجه اي مناسب برسد .
در ضمن نظر من بيشتر از طرف دختر هاي باحجاب بود نه انهايي كه قصد تصرف دين را دارند و يا دين را از ان خودشان مي دانند! شما در يكي از گفته هايتان دين را چادر و مقنعه قلمداد كرديد و ان هم براي رضاي شوهر من با اين گفته تان مخالف هستم و با اندك سوادم مي گويم اين تعريف شما از دين كاملا بي اساس است. لطفا نطر مرا به كل تعميم ندهيد!!!!
اميدوارم از كل اين بحث در مورد انتظارات به نتايج مفيدي برسيم كه واقعا مفيد باشند !

parvin
Thursday 9 January 2003, 10:48PM
سلام
بهتر است پرسيده مي شد كه ويژگيهاي همسر ايندهتان چيست ؟
انتظار دختر خانمها از اقا پسرها حرف بي معني است مگر اينكه دختر خانمها دنبال شوهر يا اقا پسر ها دنبال زن باشند
به نظر مي رسد كه دختر خانمها و اقا پسر ها هر دو انسانند و انتظارات انها در جامعه شايد چيزي بيشتر از همنوع بودن نباشد يا شهر وندي
و از طرف ديگر سئوال ديگري مطرح مي شود كه انتظار خود ادم از خودش
ما از خودمان چه انتظاري داريم ؟؟؟

پويا
Saturday 11 January 2003, 10:55AM
سلام به همه دوستان
پروين عزيز سلام با نظر شما موافقم و انتظارات دو طرفه است .
ولي بنظر من خانمهاي محترم يكمي بيشتر از آقايون انتظار دارن مثلا در حد 3 يا 4 برابر.
ولي بله حتما آقايون هم انتظاراتي دارن.
ممنون و خدانگهدار

محمد وفازاده
Monday 3 February 2003, 11:50AM
فءْ پآكى ÷/ى،و ىٍ

درياي آرام
Thursday 6 February 2003, 12:44AM
سلام ،
هر زوجي قبل از شروع زندگي مشترك و يا دوستي نزديك عاطفي بهتره كه سعي كنه انتظارات و خواسته هاي عاطفي و غير عاطفي طرف مقابلش رو بشناسه. اينكه چه انتظاري درسته و چه انتظاري درست نيست در قالب ظرف شخصيتي هر كسي متفاوته . پس هر كسي خودش بايد اولا از وجود تفاوتها آگاه باشه و سعي در شناخت آنها داشته باشه.
به نظر من هر زوجي اول آشنايي آرزوها و همينطور معيارهاي خاص خودش را دارد كه طي ساليان دراز در ذهنش نقش بسته و طبق آنها طرف مقابل را ارزيابي ميكنه. اينكه عشق و صداقت لازمه زندگيست حرفي درش نيست ولي پيدا كردن شخصي كه با همه معيارها و انتظارات ما جور در بياد ممكن نيست و هميشه نقاط اختلافي وجود داره كه كم كم در دراز مدت ميتونه در روابط عاطفي دو طرف اثر بذاره.

يك مساله خيلي مهمي كه درميان دخترها وجود داره رويابافيهاي اونهاست در مورد "مرد آينده" شان!! و اين موضوع باعث ميشه وقتي همه آنچه براي خود به تصوير كشيده بوده اند صورت واقعيت پيدا نكرد، سرخورده ميشوند.
اينكه پسرها از چنين واقعيتي در دختر ها خبر داشته باشند، خودش خيلي مهمه.

كلا دنيا و ذهنيتهاي دخترها با پسرها و پسرها با دخترها تفاوتهاي زيادي داره كه خود دخترها و پسرها به اون واقف نيستند. و همين باعث ميشه كه همديگر را محكوم به انتظارهاي نابجا داشتن ميكنند.

احتياجي نيست انتظاراتي در مورد پول و ماشين و خونه وجود داشته باشه و يا صداقت بكار برده نشه تا مسايل مشكل ساز پيش بياد گاهي حتي ندانستن و برآورد نكردن يكسري نيازهاي اوليه مردان از طرف زنان و ندانستن نيازهايي متفاوت در زنان از طرف مردان مساله اي بغرنج ميشه.

(تبصره: نيازهاي بعد از ازدواج بحثي جدا ميطلبد!;) )

درياي آرام
Thursday 6 February 2003, 12:59AM
يك مساله رو يادم رفت.
يك زوجي وقتي به مرحله ازدواج ميرسند نبايد فكر كنند كه ديگر همه جاي شخصيت تو در توي همديگر را شناخته اند وچون لابد به توافق براي ازدواج رسيده اند پس ديگر كوچكترين اختلافي بعد از ازدواج نبايد الزاما پيش بيايد . ولي اينطور نيست. . .
يك زوج بعد از ازدواج و در طول زندگي است كه كم كم ياد ميگيرند چطور با يكديگربايد رفتار كنند و چطوربايد نيازهاي همديگر را برآورده كنند. وجود چالشهايي درآغاز زندگي اجتناب ناپذيراست و هيچكس نبايد فكر كند بعد از عروسي همه چيز حله؛ بلكه اونموقع تازه اول كاره.

شقايق افشار
Monday 10 February 2003, 11:18AM
با سلام
عشق و محبت و يكروئي و باصفائي

نيلوفر
Sunday 16 February 2003, 09:47AM
من كه به هيچ وجه نميتونم دو رنگي و بي صداقتي همسر آينده ام رو ناديده بگيرم، حتي در كوچكترين موارد.:mad:
در مورد بقيه انتظاراتم هم بايد فكر كنم، بعدا ميگم.:D

نيلوفر
Sunday 16 February 2003, 09:50AM
انتظار بعدی من هم اينه كه تا سرحد جنون دوستم داشته باشه.
تا بعد...

ayleen
Wednesday 19 February 2003, 11:07PM
:):D:cool::confused::confused::confused:سلام به همگي عشق همين

شاهين
Wednesday 19 February 2003, 11:19PM
نوشته شده بوسيله ayleen
:):D:cool::confused::confused::confused:سلام به همگي عشق همين

سلام خدمت ايلين خانوم به اينجا خوش اومدي اميدوارم موندگار بشي پيش ما!!

setare
Thursday 20 February 2003, 10:17PM
دوستان عزيز سلام.........راستش من تازه عضو اين كلوپ شدم و هنوز با اينجا خيلئ اشنا نيستم واين صفحه هم اولين صفحه اي است كه دارم ميخونم بنابراين نمي تونم خيلي خوب بنويسم....من تمام اين صفحه را خوندم تمام دوستان نظرات خيلي خوبي داده اند ......به نظر من هم چيزي كه خيلي مهمه علاقه دو نفر به همديگه است كه اگه صادقانه باشه وفاداري و تفاهم و صميميت و صداقت و...........رابه دنبال داره اين طوري دو نفر واقعا در كنار هم خوشبخت خواهند بود (البته بايد هدف مشتركئ هم از زيستن در كنار هم داشته باشند).............
گفتم من اولين بارمه كه مي نويسم... :-) .......همگي موفق باشيد.......
ستاره,17ساله

شاهين
Thursday 20 February 2003, 11:45PM
نوشته شده بوسيله setare
دوستان عزيز سلام.........راستش من تازه عضو اين كلوپ شدم و هنوز با اينجا خيلئ اشنا نيستم واين صفحه هم اولين صفحه اي است كه دارم ميخونم بنابراين نمي تونم خيلي خوب بنويسم....من تمام اين صفحه را خوندم تمام دوستان نظرات خيلي خوبي داده اند ......به نظر من هم چيزي كه خيلي مهمه علاقه دو نفر به همديگه است كه اگه صادقانه باشه وفاداري و تفاهم و صميميت و صداقت و...........رابه دنبال داره اين طوري دو نفر واقعا در كنار هم خوشبخت خواهند بود (البته بايد هدف مشتركئ هم از زيستن در كنار هم داشته باشند).............
گفتم من اولين بارمه كه مي نويسم... :-) .......همگي موفق باشيد.......
ستاره,17ساله

سلام ستاره خانوم به اينجا خوش اومدي اميدوارم پيش ما موندگار بشي;)

setare
Friday 21 February 2003, 07:51PM
اقا شاهين سلام......
از جوابتون متشكرم.....:)........خوشحال ميشوم اينجا در كنار همه دوستان بمونم...
;)......................موفق باشيد......:)>- .........
ستاره

نسيم سحر
Saturday 22 February 2003, 01:45AM
با سلام
تربيت يکي از چيزاييه که دخترا از پسرا مي خوان که پسرا اکثرا ندارن

مهرشاد
Saturday 22 February 2003, 02:10AM
نوشته شده بوسيله نسيم سحر
با سلام
تربيت يکي از چيزاييه که دخترا از پسرا مي خوان که پسرا اکثرا ندارن

نكه دخترا دارن:mad:

نسيم سحر
Saturday 22 February 2003, 02:25AM
از پسرا بيشتر دارن

مهرشاد
Sunday 23 February 2003, 12:51AM
از پسرا بيشتر دارن

آره جون خودشون با اون تربيتشون :mad:

نسيم سحر
Sunday 23 February 2003, 01:56AM
نوشته شده بوسيله مهرشاد

آره جون خودشون با اون تربيتشون :mad:
ميبيني که در لحن حرف زدن هم بيشتر از شما تربيت دارم

مهرشاد
Sunday 23 February 2003, 02:11AM

ميبيني که در لحن حرف زدن هم بيشتر از شما تربيت دارم

ما كه چيزي نديديم ما پسرها اگه نباشيم كه شماها خودتون و ميكشيد اصلآ بدون ما طاقت نمياريد:D

min
Sunday 23 February 2003, 02:15AM
خانم نسيم سحر
آيا بهتر نيست همه را با يك چوب نرانيد.
اگر برادر داشته باشيد برادرتان هم جزو همين بي ادبهاست .
پدر شما هم هم جنس همين بي ادبهاست .
آيا نظرتان راجع به آنها هم همين است ؟

مهرشاد
Sunday 23 February 2003, 02:24AM
نوشته شده بوسيله min
خانم نسيم سحر
آيا بهتر نيست همه را با يك چوب نرانيد.
اگر برادر داشته باشيد برادرتان هم جزو همين بي ادبهاست .
پدر شما هم هم جنس همين بي ادبهاست .
آيا نظرتان راجع به آنها هم همين است ؟

خدا خيرت بده كه به دادم رسيدي من يك نفري داشتم ميمردم

min
Tuesday 25 February 2003, 12:34AM
نوشته شده بوسيله مهرشاد

خدا خيرت بده كه به دادم رسيدي من يك نفري داشتم ميمردم
قابل نداشت اخوي

مهرشاد
Tuesday 25 February 2003, 01:30AM
نوشته شده بوسيله min

قابل نداشت اخوي

چاكريم

نسيم سحر
Friday 28 February 2003, 03:56AM
خودتون خودتون را تحويل بگيريد

پويا
Tuesday 10 June 2003, 08:48AM
اميد وارم همه سلامت و تن درست باشيد.
در سفر بودم و از اينكه در كنارتان هستم خوشحال.
1 سئوال برام پيش امده بود كه ميپرسم.
چرا اقايون خودشونو اين شكلي ميكنن؟ موهاي چرب و بلند ونامرتب با ريشهائي عجيب و خوفناك وادا هائي كه لابد ديدين.
چرا خانمها خودشونو اين شكلي ميكنن؟ شلوار كوتاه 2وجب بالاي مچ پا و آرايشهاي وحشتناك وحركتهاي خارج از عرف مخصوصا اگر چندتا باشند.
من فكر ميكنم اين دوستان خودشون هم نميدونن چي ميخوان و چيكار ميخوان بكنن.
اگر به فكر ازدواج هستين اين راش نيست و اگر دنبال رفاقتين بازم اين راش نيست.
موفق باشين و في لان تا بعد

maryam
Monday 23 June 2003, 02:29PM
آقاي پويا...
به نظر من اون كسايي كه اين كارا رو مي كنن هنوز نفهميدن رسمه زندگي كردن چيه؟
اونا از زندگي فقط دوستي با جنس مخالف رو ياد گرفتن..اونم به اشتباه

پويا
Monday 23 June 2003, 04:19PM
سلام,
بله اونا نمیدونن چی میخوان یا رسم زندگی کردن چیه و چطوریه!
ولی آیا کسی به اونا گفته جوابه این سوالهارو و اونا گوش نکردن. یا اینکه بینه چند فرهنگ و چند راه و بیراه و... گیر افتادن و نمیدونن ارزش چیه و ضد ارزش چیه.
هر کسی اگر صبح تا شام ببینه که آزادی بی مرز وجود داره یا ... اونوقت ممکنه دوست داشته باشه که او هم داشته باشد.
به نظر من اونا تا حد زيادی بی تقصیر هستند و جامعه و مردم سوق دهنده فرد به گرایشی خاص هستند.
البته به نظر شخص من دختر خانمها یه کم بیشتر مقصرند چون خودشون و عدهای دیگر رو هم با خود میکشند.
زود میام, تا بعد

maryam
Monday 23 June 2003, 04:41PM
چه جالب!
دخترا پسرها رو مقصر مي دونن و پسرها دخترها رو....بالاخره مقصر كيه؟
هر كسي بايد رسم زندگي رو خودش پيدا كنه....نه اينكه كسي بهش ديكته كنه...البته خيلي زود بايد زندگي رو شناخت وگرنه بازنده ايم.
جامعه و مردم فقط زمينه سازي مي كنن...يعني كاملا همه چيز به اينها مربوط نمي شه...مگه انسان خودش عقل نداره؟ خيلي راحت مي تونه همه چيز رو درك كنه , خوب و بد رو بشناسه و در راههايي كه تشخيص خودشه گام برداره....

فكر كنم آقا پسرها هم عقل دارن...بشينن فكر كنن...ببينن كاراشون درسته؟

پويا
Monday 23 June 2003, 04:54PM
1 سوال
1 دختر با آرایش زیاد و شلوار کوتاه ومانتوی... و یقه ی... و... چند تا پسر رو دنبال خودش راه میندازه؟
1 پسر با موهای چرب و لبا عجق وجق و .... چند تا دختر رو دنبال خودش راه میندازه؟
ممنون.

maryam
Monday 23 June 2003, 05:07PM
هيچ كدوم.
آدم اگه عاقل باشه! ( اگه!!!) دنبال هيچ كسي راه نمي افته.
نه دختر دنبال پسر نه پسر دنبال دختر.
منم قبول دارم بعضي دخترها با اين قيافه ها پسرها رو به گيلي ويلي
مي ندازن..ولي بازم مي گم مگه پسرا عقل ندارن بفهمن چي خوبه چي بد؟
حالا اين خطا از بعضي دخترا سر مي زنه...پسر بايد خودش عاقل باشه...

پويا
Monday 23 June 2003, 05:12PM
پسر 28 سالهای که تا حالا سکس نداشته و هیچ امکانی برای ازدواجش نیست و همینطور بالعکس برای دختره . چیکار کنند؟
میشه بپرسم جز خل بازی و اینکارا چی دارن و اصلا کی میدونه اونا هستن یا نه ؟
ممنون

maryam
Monday 23 June 2003, 05:26PM
پسر 28 ساله كه امكان ازدواج نداره بايد راه بيفته دنبال دختر؟
بايد خودش رو شبيه دراكولا !!! بكنه؟ تا دختر ازش خوشش بياد؟
اگه تا 28 سالگي سالم بوده مي تونه از اون به بعد هم سالم باشه..مگه اينكه ديگه به سلامت زندگي فكر نكنه.
من نمي دونم بايد چه كار كنه..چون من يك پسر 28 ساله نيستم..ولي خوب مي دونم كه نبايد دنبال دختر بيفته گدايي محبت بكنه...نبايد خودش رو خوار كنه بدليل اينكه تا حالا نتونسته ازدواج كنه...
به نظر من هر پسري بخواد با دخترا دوستي داشته باشه خودش رو خوار كرده....
واقعا بعضي دختر ها ارزشش رو دارن كه بعضي پسرها ارزش و احترام خودشون رو به خاطر دوستي با اونها زير سوال مي برن؟ اونم دختري كه با وضع شرم آور!!! توي خيابونا قدم مي زنه...

صبح
Monday 23 June 2003, 05:28PM
نوشته شده بوسيله پويا
پسر 28 سالهای که تا حالا سکس نداشته و هیچ امکانی برای ازدواجش نیست و همینطور بالعکس برای دختره . چیکار کنند؟
میشه بپرسم جز خل بازی و اینکارا چی دارن و اصلا کی میدونه اونا هستن یا نه ؟
ممنون

سلام :)
خوبه خودت ميگي خل بازي ؟ مگه آدم عمدا خل بازي درمياره ؟ :p
قبل از همه چيز بايد فرهنگ ازدواج ( كم خرج ) و قناعت جا بيافته ... شايد همين الآنش هم خيليها قبول داشته باشن ... اما جوونهاي ما فكر مي كنن خودشون رو با اين كارها ارضا مي كنن ... ولي نه اينكه ارضا نميشند ... بلكه با اين روشها نه خانواده درست و حسابي تشكيل ميشه و نه پايدار ميمونه ... اكثريت اين ازدواجهاي ناشي ازخيابان و عشق بازي ( خاله بازي قديمي ) منجر به طلاق ميشه ...

مگه جوون عقل نداره كه خل بازي در بياره ... بچه كه نيست !
:p

صبح
Monday 23 June 2003, 05:31PM
نوشته شده بوسيله پويا
موهاي چرب و بلند ونامرتب با ريشهائي عجيب و خوفناك وادا هائي كه لابد ديدين.
چرا خانمها خودشونو اين شكلي ميكنن؟ شلوار كوتاه 2وجب بالاي مچ پا

:D آب حوض كشيه ... آب حوض كشيه ... :p
اسم اين كارهاشون رو هم ميذارن ... مدرن ... متمدن !!!!

خدا به تمدن ما رحم كند :p

maryam
Monday 23 June 2003, 05:40PM
مي دونين چرا پسرها موهاشونوچرب و ...مي كنن؟
چون يك ذره خوشگل و خوش قيافه بشن ولي نمي دونم چرا
تلاششون ثمره اي نداره!!!!
همش شوخي بود..آقايون ناراحت نشن لطفا...

محمد رضا
Tuesday 24 June 2003, 02:29AM
سلام به همه بچه هاي گل ايران
اين مريم خانم كه بد جور گير داده به پسرا
نميدمنم چرا ولي مثل اينكه زياد از پسرا خوشش نمياد...........

منم شوخي كردم
مريم خانم شرمنده

Scorpion
Tuesday 24 June 2003, 02:41AM
با سلام
به نظر من هر دو باید خود را برای همسر آینده خود باکره نگه دارند . نه فقط از نظر جسمی بلکه روحی .
پسرها با دختربازی و دخترها با پسر بازی حتی اگر جسما هم باکره مانده اند ولی از نظر روحی باکره نیستند .
این قیافه درست کردنها و سرکوچه وایسادنها جز اتلاف وقت چیزی ندارد . مثل یک بازی شده است ، دارند با هم خاله بازی می کنند تا حوصله شان سر نرود وگرنه عشق و عاشقی کجا و سی چهل تا دوست عوض کردن و آخر یکی غیر از همه قبلی ها را به همسری گرفتن.
موفق باشید

maryam
Tuesday 24 June 2003, 08:49AM
نوشته شده بوسيله محمد رضا
سلام به همه بچه هاي گل ايران
اين مريم خانم كه بد جور گير داده به پسرا
نميدمنم چرا ولي مثل اينكه زياد از پسرا خوشش نمياد...........

منم شوخي كردم
مريم خانم شرمنده

من به پسرا چه كار دارم؟:cool:
اصلا هم از پسرا بدم نمي ياد......:smile38: نمي دونم شايد بدم بياد:) تا به حال بهش فكر نكرده بودم:D:D
جناب پويا خان يك سوال پرسيدن منم جواب اون سوالشونو دادم:p;)

محمد رضا
Tuesday 24 June 2003, 06:28PM
بابا هر كس زن ميخواد به مادرش بگه تا 1 دختر خوب براش پيدا كنه

تو اين كار زنها تخصص دارن

زياد تو خيابان پارك و........... دونبال زن نگردين

maryam
Thursday 11 December 2003, 12:55PM
نظري ديگه نبيده؟! (خنده در وكنم!)

getli
Saturday 13 December 2003, 01:29PM
بعضي دختر خانمها انتظارات زيادي از پسرها دارند

deldade
Monday 15 December 2003, 11:44PM
doostan salam
mozooe morede bas jaleb va ghabele fekr kardane bayad be hemegi begam ke agar az khatahaye ham cheshmpooshi konim va sadeghane sedaghat va eshgh ro dar beyne ghalbe 2 ashghe taghsim konim zendegi hatta be kame sangdeltarinha ham shirin mishe man ba neveshtehaye hameie doostan joz nasim jan ke bahsro be bihormati keshidan ghabul daram faghat 1 khahesh biyayd agar ham az ham entezari darim in entezar ro dashte bashim ke khub bashim va khubi konim ta zendegiro ba tamame khubiyash dark konim poya jan 60% khanumha untori nistan ta unjaii ke man midunam be omide inke hame be 1 natijeye khub beresim dooste shoma deldade:x

ناناز
Thursday 25 December 2003, 11:44AM
سلام
خواستم بگم :
جکسون برن در یادداشتی به پسرش میگه :
" کسی که از تو میخواد باهاش با صداقت رفتار کنی, بهش اطمینان نکن"

farhad_k25
Friday 26 December 2003, 11:46PM
با سلام به دوستان
ولی من تنها انتظاری که از همسر ایندم دارم اینه که توی کارم فوضولی نکنه خصوصا از نظر اقتصادی واینکه هیچ وقت ازاینکه یکی بیش از حد به من عشق بورزه خوشم نیومده
موفق باشید

افسانه
Saturday 27 December 2003, 12:31AM
نوشته شده بوسيله ناناز
سلام
خواستم بگم :
جکسون برن در یادداشتی به پسرش میگه :
اگه اينطوريه كه من نبا يد به هيچكس اطمينان كنم..(نه تنها من بلكه همه...حتي تو:p)
جکسون برن علتشو نگفته؟؟؟
:o

افسانه
Saturday 27 December 2003, 01:00AM
نوشته شده بوسيله farhad_k25
با سلام به دوستان
ولی من تنها انتظاری که از همسر ایندم دارم اینه که توی کارم فوضولی نکنه خصوصا از نظر اقتصادی واینکه هیچ وقت ازاینکه یکی بیش از حد به من عشق بورزه خوشم نیومده
موفق باشید
بابا خيلي نا شكري...
همه خودشونو ميكشن كه بهشون عشق بورزن(اونم از نوع بيش از اندازش)...
اون وقت تو...:p
البته فكر كنم اونايي كه تاحالا بيش از اندازه به تو عشق ورزيدن...عشق ورزيدنشون فقط كلامي بوده...
وگرنه هيچ وقت از اينكه كسي بيش از اندازه به تو عشق مي ورزيد ناراحت نمي شدي...
:D

ناناز
Sunday 28 December 2003, 10:03AM
سلام

اگه اينطوريه كه من نبا يد به هيچكس اطمينان كنم..(نه تنها من بلكه همه...حتي تو)
جکسون برن علتشو نگفته؟؟؟

دقت كن افسانه جون :
ميگه :

نگفته كه : كسي كه با تو به صداقت رفتار كرد بهش اطمينان نكن

اون از تو خواسته كه صادق باشي پس بهش اطمينان نكن بلكه اون بايد صادق باشه تا تو بهش اطمينان كني

بله بامني
Saturday 13 January 2007, 02:40PM
سلام دوستان من مريم هستم از اينكه در بحث شما شركت كنم خوشحال ميشم . در ضمن من به تازگي با پسري آشنا شدم كه در رابطه با ازدواج با اون دارم فكر مي كنم . خيلي دلهره و استرس دارم نمي دونم معيار هام براي ازدواج چيه دلم مي خواد بهم كمك كنيد .
فقط بفكر آرامش باش

بله بامني
Saturday 13 January 2007, 02:48PM
آره من هم اومدم كنارتون ازدواج در اصل كار خوبيه اگه آرامش باهاش باشه وگرنه 1 شاهي هم ارزش نداره

sanzy
Monday 15 January 2007, 10:52AM
مرسي.چه بحث خوبي.واقعا خيلي دلم ميخواد بدونم انتظارات پسرها از دختر ها چيه؟حالا نه واسه ي ازدواج تو همين دوستي هاي خودمون.اصلا خيلي دلم ميخواد بدونم پسرها هم عاشق ميشن؟ معيار هاشون چيه؟

از دست تو نيست.دل من از گريه پره...:(