نمايش نسخه نهائي : من اعتراض دارم !
زمزمه
Saturday 7 December 2002, 04:00PM
اگه قراره ديه زن و مرد مساوي باشه پس خانمها هم بايد بيان سربازي.
نميشه كه هر چي به نفعشونه مساويش كنن.
من از مجلس مي خوام هرچه سريعتر براي اعزام مشمولين خانم تصميم بگيره ...
در ضمن براي تخويف به خانمها از مجلس خواستاريم كه غيبت مشمولين متولد سال 1300 به قبل را ببخشند.:D:D:D
siavash_ad
Saturday 7 December 2002, 10:10PM
آخه خانوما بيان سربازي چيكار كنن؟ با همين كفگير پدر مردها رو در ميارن، حالا شما ميخاي كلاشينكف بدي دستشون؟
آرش
Sunday 8 December 2002, 10:12AM
:smile40:
سلام :smile21: :smile21: :smile21:
جو گرفتتشون تصميماي چپ اندر قيچي ميگيرن :D وقتي همه همه چيز رو پول ديدن اينطوري ميشه .
تخويف = تخفيف ؟
min
Monday 13 January 2003, 01:31AM
برابري ديه زن و مرد خلاف مسلم شرعه براي همين يقينا چنين كاري نمي توانن بكنن
در ضمن از طرح سربازي فرستادن خانمها هم صرف نظر كن
...
montazer
Monday 13 January 2003, 11:45AM
بسيارى از قوانين كه در جامعه ما حكمفرما است، ريشه مذهبى و اعتقادى ندارد و بر اساس عرف وقرارداد اجتماعى پديد آمده است، از اين رو، در جوامع مختلف بعضى از آنها تغيير مى كند، يك طايفه و يا شهر و روستايى، رسم و رسومات خاصى دارند كه به آن احترام مى گذارند،و طايفه يا شهر ديگر آن را نمىپسندد و قانون ديگرى جعل مى كند، اينها ربطى به شرع مقدس اسلام ندارد، از جمله آنها، جمع شدن مردها دور قبر متوفّا است كه مستند شرعى ندارد و از طرفى اين امر امتيازى محسوب نمى شود تا ما زنها را از اين امتياز محروم بدانيم. در مورد ارزش خون زن و مرد بايد گفت: كه از ديدگاه اسلام خون مرد بر خون زن هيچ امتيازى ندارد، هر دو انسان هستند و از احترام برخوردارند، فقط به خاطر حكمتى كه گفته خواهد شد براى قصاص مرد لازم است ديه زن نصف پرداخت شود و اين حكم در قرآن مجيد در سوره بقره آيه 178 آمده است كه زن در برابر زن قصاص مى شود، ولى اين مسئله دليل برترى خون مرد نسبت به زن نيست، مرد قاتل را نيز مى توان در برابر زن مقتول با پرداخت نصف ديه قصاص كرد، شايد يكى از حكمت ها اين باشد كه مردان غالباً در خانواده، عضو مؤثر اقتصادى و به اصطلاح نان آور خانه هستند، اگر مردى قصاص شود، ضربه اى به اقتصاد خانواده وارد مى شود، اسلام براى جبران خسارت، پرداخت نصف ديه را مقرر داشته تا به بازماندگان مرد و فرزندان او ظلمى وارد نشود، البته ممكن است زنانى نيز نقش نان آورى را داشته باشند، ولى غالباً مردها اين نقش را دارند و قانون نيز بر محور افراد دور نمى زند، بلكه بايد به صورت كلى و با لحاظ مصلحت عمومى جعل شود، به عبارت ديگر آنچه از مجموع روايات و نظريات دانشمندان به دست مى آيد اين است كه نقش مرد در اداره خانه و جامعه و وظايف سنگينى كه بر دوش او نهاده شده، باعث گرانتر شدن ارزش وجودى او شده است. وظيفه مرد اين است كه زن و فرزندانش را خرجى بدهد و آنان را به نحو احسن اداره كند و همچنين در جامعه ارزش وجودى مرد در فعاليت اقتصادى و اداره خانواده بيشتر از زن است و گرداندن چرخهاى جامعه وانجام وظايف سنگين و پذيرش مسئوليت هاى سنگين از قبيل قضاوت، رهبرى و رياست در جامعه بر دوش مردان نهاده شده است. البته ممكن است اشكال شود كه چرا اين چنين است ؟ جواب اين است كه اين به خلقت مرد و زن برمىگردد، خلقت مرد اقتضاى وظايف خاصى را دارد و خلقت زن همراه با ظرافت، لطافت، رحم و مهربانيت است، بنابر اين، طبيعت و خلقت مرد و زن اقتضاى وضع چنين قوانينى را دارد. قوانين اسلامى بر اساس مصالح عمومى جامعه ها وضع شده و مصلحت نوعى ملاحظه شده نه مصلحت شخصى و جزئى، همان طور در مجالس قانونگذارى دنيا نيز اين چنين است، عقلاى عالم در مجالس قانونگذارى وقتى قانون را وضع مى كنند مصلحت عمومى را در نظر مى گيرند و بر اساس آن حكم و قانون وضع مى كنند.
شقايق افشار
Monday 10 February 2003, 11:24AM
با سلام
ديگه چي حتماً چهار روز ديگه مي گيد خانمهاي آخوند هم باشند . بجاي عبا چادر دارند بجاي روسري هم عمامه بگذارند
بابا اي ول
اميد
Monday 10 February 2003, 12:35PM
سلام جناب آقاي زمزمه(پچ پچ)
حالا نميشه يكم تخويف بديد.
قربون دايي
نيلوفر
Sunday 16 February 2003, 10:10AM
چيه از اينكه ميبينيد مثل شما ها دو سال تموم نميريم آش بخوريم و به چپ چپ، به راست راست كنيم شاكي شدي؟
لابد انتظار داري سرمون رو هم كچل كنيم؟:mad:
براي من كه يكي از لذت هاي زندگي خنديدن به پسرهاي فاميله كه در حال خوردن آش هستند.:D
حداقل اينطوري يك كم دلم خنك ميشه;)
سینا 555
Sunday 16 February 2003, 04:45PM
براي من كه يكي از لذت هاي زندگي خنديدن به پسرهاي فاميله كه در حال خوردن آش هستند.
حداقل اينطوري يك كم دلم خنك ميشه:D
چرا؟ميبخشيد نيلوفر جان اين پسرا كه شما با مسخره كردنشون دلتو خنك ميكنندهنگام جنگ با اجانب مثل صدام دلتونو گرم ميكنند.يانه اونموقع هم كه دارن شهيد ميشن دلتونو بازم خنك ميكن؟
شايد هم شما به جنبش جهاني فمينيسم اعتقاد پيدا كرديد ما نميدونيم.:p
maryam
Tuesday 6 May 2003, 06:06PM
فعلا كه طرح فرستادن دخترا به سربازي در حال تكميله.
مثل اينكه شما درس مزخرف آمادگي دفاعي رو نمي بينيد!
ما با هزار بدبختب داريم اين درس رو مي گذرونيم.
( اينم يه نوع سر بازي اجباري بدون آشه!)
در ضمن:
جناب سينا خان گفته بود: هنگام جنگ با اجانب آقايون دل ما خانم ها رو گرم مي كنند!!
البته آقايون سهم بزرگي در اين مورد دارند و مقداري گرمكن!! خوبي هستند اما مهمتر از اون خدمات خانم ها در پشت جبهه ها است.كه نبايد اونا رو نا ديده گرفت
min
Thursday 8 May 2003, 12:16AM
نوشته شده بوسيله maryam
فعلا كه طرح فرستادن دخترا به سربازي در حال تكميله.
مثل اينكه شما درس مزخرف آمادگي دفاعي رو نمي بينيد!
ما با هزار بدبختب داريم اين درس رو مي گذرونيم.
( اينم يه نوع سر بازي اجباري بدون آشه!)
در ضمن:
جناب سينا خان گفته بود: هنگام جنگ با اجانب آقايون دل ما خانم ها رو گرم مي كنند!!
البته آقايون سهم بزرگي در اين مورد دارند و مقداري گرمكن!! خوبي هستند اما مهمتر از اون خدمات خانم ها در پشت جبهه ها است.كه نبايد اونا رو نا ديده گرفت
من بعيد مي دانم هيچ آدم عاقلي درس آمادگي دفاعي را برابر با سربازي رفتن بدونه.
درس آمادگي دفاعي بيشتر تا آموزش رزم باشه فرهنگ سازيه .
و الا سر كلاس درس هيچكس طريقه جنگيدن را ياد نمي گيره .
در مورد جنگ :
حقيقتا در اين مورد حق با مريمه
اگر شير زناني مانند مادران و همسران رزمندگان نبودند يقينا رزمندگان روحيه جنگيدن پيدا نمي كردند .
من خودم در آن زمان هنگام اعزام يكي از كساني كه روحيه به من ميداد مادرم بود . هر گز فراموش نمي كنم كه مادرم حتي يكبار هم كلمه نه را براي رفتن من نياورد هر چند اشك مادر م را در آستانه چشمش مي ديدم .
با همه عشقش به فرزندش و با اينكه برادر بزرگترم نيز شهيد شده بود اين جمله مادرم به من روحيه ميداد كه تو برو و از انقلاب و اسلام و كشور دفاع كن و من افتخار مي كنم كه فرزندم در اين راه قدم بر مي دارد .
و يا همسراني كه فرزند كوچك خود را در بغل مي گرفتند و شوهران خود را بدرقه مي كردند و مانند شير در خانه از حقيق همسر خود محافظت مي كردند .
كدام مردي مي تواند اين كار ها را انجام دهد .
بهتر است زنان ما همان زنان باشند تا وظيفه خود را پاس بدارند و مردان ما نيز همان مردان.
شيدا
Sunday 29 June 2003, 03:21AM
بنظر من تازه دارن عاقل ميشن كه ديه زن ومرد رو برابر ميكنن آخه بهانشون اين بود كه مرد نون آور خانواده ست ولي الان بعضي آقايون ميشينن خونه لم ميدن و خانماشون كار ميكنن كاملا عدالت با اين عمل برقرار ميشه.
آره خوشي زده زير دلتون اگر آقايون ميرن سربازي و يه مقدار بهشون سخت ميگذره خانمها مسايلي دارن كه ازاون خيلي مشكل تره مثلا همين دوران بارداري و زايمان كه آدم مرگ رو بوضوح در كنارش احساس ميكنه(مامانم گفته) !!!
maryam
Sunday 29 June 2003, 08:43AM
نوشته شده بوسيله min
من بعيد مي دانم هيچ آدم عاقلي درس آمادگي دفاعي را برابر با سربازي رفتن بدونه.
درس آمادگي دفاعي بيشتر تا آموزش رزم باشه فرهنگ سازيه .
و الا سر كلاس درس هيچكس طريقه جنگيدن را ياد نمي گيره .
من خيلي دير متوجه اين نوشته شدم..به هر حال الان جواب مي دم:
از نظر سختي سربازي و درس آمادگي دفاعي مثل هم اند..هر دوش آدم رو زجر كش مي كنه...
فرهنگ سازي ما نديديم توي درس آمادگي دفاعي......يك درس مزخرفي بود كه خدا مي دونه.......اه اه اه........
اتفاقا سر كلاس آمادگي دفاعي خوب جنگيدن رو ياد گرفتيم....از جنگ با معلم شروع كرديم:p و پيروز شديم.....
ياسي
Sunday 29 June 2003, 09:22AM
سلام به همه
من تازه واردم و امروز اين مطلب را خوندم
آخه چه اشكالي داره كه خانومها هم برن سربازي ؟ در زمان شاه خانمها به دلخواه خودشون سربازي ميرفتن البته نه اون چيزي كه شما فكرش و ميكنيد بلكه در جاهايي كه كارايي داشتن به مردم خدمت مي كردند.
من از طرز گفتگوهاي شما متوجه شدم كه اكثرا كم سن و سال هستيد البته من خودم زياد هم مسن نيستم اما كمي از شما بيشتر سن دارم .
ببينيد وقتي كه سن شماها بالا رفت اونوقت مي بينيد كه چقدر خاطرات سربازي شيرينه و حتي سختيهاش براتون يك خاطره موندگار ميشه . به نظر من سربازي اولين ترجمه يك پسر جوانه كه خارج از خانه و اولين ورود مستقل به جامعه هست .
بهرحال من خيلي دلم ميخواست كه اين دوره را تجربه مي كردم .
maryam
Sunday 29 June 2003, 02:55PM
ياسي جون..بي خيخي ( بي خيال)
همينم مونده خانمها برن سربازي.....حوصله داري هان!
mdq
Tuesday 1 July 2003, 03:48PM
هر وقت شما خانم ها از ديدن موش وسوسك غش نكرديد انوقته كه بريد سربازي بله
ديگه.
زمزمه تو ديگه چرا؟ مگر تو دوست داري ناموست بره سربازي دمت گرم داش مشتي.
maryam
Tuesday 1 July 2003, 04:01PM
ما از ديدنه دراكولا بيشتر مي ترسيم!
( گرفتي يعني چي؟)
mdq
Wednesday 2 July 2003, 01:53PM
بنده هنوز نگرفتم لطفا تو ضيح بدهي.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.