PDA

نمايش نسخه نهائي : تحفه ای از خراسان....

حق جو
Thursday 30 March 2006, 05:47PM
سلام بر دوستان عزیز

آنچه خواهم گفت برای همه کسانی به زیارت امام انس وجان حضرت علی بن موسی الرضا (ع) مشرف شده اند آشناست.
ما در موقع زیارت، آنحضرت را با عبارتهایی مورد خطاب قرارمی دهیم که خود سخن معصوم است.
بیائیم در این عبارتها کمی دقت وتامل کنیم و اعتقادات خودمان را با این محک بسنجیم تا درست از غلط جدا شود:

اللهم انی اتقرب الیک بحبهم و بولایتهم
خداوندا من بوسیله محبت اهل بیت و قبول ولایتشان به توتقرب می جویم
اتولی آخرهم بما تولیت به اولهم
از آخرین آنها آنگونه پیروی می کنم که از اولینشان
و ابرء من کل ویجه دونهم
و از هر معتمد وهمرازی بجز آنها بیزاری میجویم
اللهم العن الذین بدلوا نعمتک واتهموا نبیک
خداوندا لعنت فرما کسانی را که نعمت تورا تغییر دادند ( ولایت) و پیامبرت را متهم کردن ( به بی سرپرست رها کردن امت )

وجحدوا بایاتک و سخرو بامامک
و آیاتت ( آیات فضائل اهل بیت در قران ) را منکرشدند و به امامی که از جانب توست تمسخر کردند
و حملوا الناس علی اکتاف آل محمد
و دیگران را بر آل محمد استیلا دادند وتحمیل کردند
اللهم انی اتقرب الیک باللعنه علیهم و البرائه منهم فی الدنیا والاخره یا رحمان
خداوندا من به تو تقرب می جویم با لعنت کردن آنها وبیزاری جستن از آنان در دنیا وآخرت ای خدای مهربان!

ياور
Thursday 30 March 2006, 11:15PM
کاربر یاور
در راستای حفظ شرایط گفتمان مطلوب از شخصی کردن گفتگوهای عمومی بپرهیزید . در صورت نامربوط بودن پاسخ مطلب شما حذف یا منتقل خواهد شد .

:: محمّد ::
ناظر تالار دین و دنیا

حق جو
Friday 31 March 2006, 10:43AM
در این عبارتها می بینیم که راه تقرب به خداوند بیزاری جستن از دشمنان اهل بیت است و جز این نیست که همه ما از تدین به دین اسلام و عبادتهای روزمره هدف تقرب به خدا را دنبال می کنیم.

فيروز
Friday 31 March 2006, 06:58PM
با سلام
جناب حق جو زيارت قبول خدا به حق محمد و آل محمد (ص) ما را در اين دنيا از زيارت ائمه هدی عليهم السلام و در آخرت از شفاعتشان محروم نفرمايد