PDA

نمايش نسخه نهائي : نظر سنجی در خصوص ادعای جدید "جناب حقجو!"

رهرو
Thursday 23 March 2006, 12:40PM
سلام
جناب "حقجو!" در تاپیک جدیدی به نام "از کدام آیه قرآن پیروی نکنیم!!؟؟" معقدند که :

قران در آیه 7 سوره آل عمران آیات خود را به محکم و متشابه ( آیاتی که بالقوه می توانند اشتباه آور و شبهه بر انگیز باشند ) تقسیم کرده است.

و در آخر نیز گفته اند که :
اگر کسی ادعا کند که تنها سه آیه از قران محکمند ( برای جاری شدن صیغه جمع ) و بقیه آیات همگی متشابه هستند سخنی به گزافه نگفته است!!
از برادران شیعی که در این سایت فعالیت میکنند ( متذکر میشوم شیعی) در صورتی که گفته ایشان را قبول دارند دعوت میشود که ضمن حضور بطور خیلی مختصر این گفته ایشان را تائید کنند.
لازم به ذکر است کسانی که مخالف نظریه ایشانند لازم نیست در این تاپیک شرکت کنند
تاریخ اتمام نظر سنجی 15/01/85 میباشد
بعد از اتمام این تاریخ , حداقل برای بیشتر حاضرین مشخص میشود که آیا منطق ایشان برابر با نظریه شیعه است و یا مخالف آن.
یا الله
رهرو

حق جو
Thursday 23 March 2006, 03:58PM
سلام
جناب "حقجو!" در تاپیک جدیدی به نام "از کدام آیه قرآن پیروی نکنیم!!؟؟" معقدند که :

و در آخر نیز گفته اند که :

از برادران شیعی که در این سایت فعالیت میکنند ( متذکر میشوم شیعی) در صورتی که گفته ایشان را قبول دارند دعوت میشود که ضمن حضور بطور خیلی مختصر این گفته ایشان را تائید کنند.
لازم به ذکر است کسانی که مخالف نظریه ایشانند لازم نیست در این تاپیک شرکت کنند
تاریخ اتمام نظر سنجی 15/01/85 میباشد
بعد از اتمام این تاریخ , حداقل برای بیشتر حاضرین مشخص میشود که آیا منطق ایشان برابر با نظریه شیعه است و یا مخالف آن.
یا الله
رهرو

جناب رهرو

اینکه شما نظر سنجی می کنید یا کار دیگری برای بنده اهمیت ندارد، اما توجه داشته باشید که بنده در مقاله (( از کدام آیه قران پیروی نکنیم )) به اعتقادات شیعه نپرداخته ام تا صحت و سقم آنرا بر اساس منابع شیعه بررسی کنید!!
بلکه این مقاله نقدی است بر اعتقادات شما و سایر دوستان وهابی که شعار (( کتاب خدا برای ما بس است)) را سر می دهید اما غافلید که قران خود مومنان را بسوی سخن اهل بیت سوق میدهد.

شما و جناب شالیکار و زد ایکس سی وی تلاش نا فرجامی را برای انحراف معنای آیه 7 سوره آل عمران داشتید:

هو الذی انزل الیک الکتاب منه آیات محکماات هن ام الکتاب و اخر متشابهات فاما الذین فی قلوبهم زیغ فیتبعون ما تشابه منه ابتغاء الفتنه وابتغاء تاویله و ما یعلم تاویله الا الله و الراسخون فی العلم
او است خدایی که قران را بسوی تو فرستاد که برخی از آیات آن محکم است و آنها اصل قران هستند و قسمتی دیگر از این کتاب، آیات متشابه است. پس کسانی که که در دلشان میل به باطل است از آیات متشابه تبعیت می نمایند و با منحرف کردن معنای آن فتنه جویی می کنند در حالیکه تاویل آن را کسی جز خدا و راسخان در علم نمی داند

و بارها و بارها گفتید که متشابه و تشابه در این آیه به مفهوم شباهت است!! و با شبهه و اشتباه از یک ریشه نیستند. اما فرهنگ لغات زبان عربی ( المنجد ) شما را تکذیب می کند:

شبه مثل
تشابه الرجلان اشبه کل منهما الاخر
الشبهه ج شبه و شبهات المثل
..................................................
شبه علیه الامر لبسه علیه
تشابه الامر کان متشابها غیر محکم***
اشتبه فی الامر شک فی صحته
اشتبه الامر علیه خفی و التبس
الشبهه ج شبه و شبهات ما یلتبس فیه الحق بالباطل و الحلال بالحرام

همانگونه که می بینیم متشابه هر گاه درمقابل محکم قرار گیرد به معنای آنچه صحتش مشکوک است یا موضوع پوشیده و مخفی و شبهه بر انگیز و اشتباه آور اطلاق می شود.

قرینه دیگری که در قران در باره تشابه وجود دارد نیز از همین معنا حکایت دارد:

قالوا ادع لنا ربک یبین لنا ما هی ان البقر تشابه علینا و انا ان شاء الله لمهتدون
از خدا بخواه که ( چگونگی گاو را ) برای ما بیان کند چرا که امر گاو هنوز بر ما مشتبه است و اگر خدا بخواهد ( راهنمایی کند ) هدایت خواهیم شد.

در این آیه می بینیم که تشابه در اثر تبیین به هدایت مبدل می شود و بنا بر این به معنای شبهه و اشتباه است نه شباهت.

از سوی دیگر اگر آیه را مطابق سلیقه شما معنی کنیم اینگونه می شود:
کسانی که در دلهاشان کجی و انحراف است از آیاتی که به هم شباهت دارد پیروی می کنند!!!
بدون شک هیچ عاقلی آیه را اینگونه معنا نمی کند و برای هر انسان بالغی روشن است که میل به کجی و انحراف با شباهت آیات به هم مرتبط نیست بلکه با شبهه و اشتباه ارتباط دارد.

عرض دیگر بنده این بود که آیات متشابه و محکم در قران مشخص نشده و برای هر دوی اینها در آیه 7 سوره آل عمران از صیغه جمع استفاده شده که بر عدد سه و بیشتر اطلاق می شود.
بنده هر گز ادعا نکردم که محکمات قران تنها سه آیه است!! پس دست از تهمت و افترا بردارید.
اما گفتم که اگر کسی چنین نظری داشته باشد شما دوستان وهابی در پاسخگویی به او نا توان هستنید و دیدیم که همینگونه است!!!

بنا بر این پرونده (( کتاب خدا برای ما بس است )) با توجه به آیه 7 سوره آل عمران برای همیشه بسته می شود و هر مسلمان عاقلی که این آیه را می خواند خواهد دانست که قران او را ازسخن پیامبر (ص) و اهل بیت بی نیاز نمی کند.

و اما یک سوال خصوصی از شما جناب رهرو!

اگر قران کافی است و شما را از همه چیز بی نیاز می کند چرا شما دینتان را از اصحاب پیامبر که خودشان یکدیگر را کافر دانستند و خونهای یکدیگر را بر زمین ریختند و به نوامیس یکدیگر تجاوز کردند می گیرید. چرا قران، شما را از این کار بی نیاز نکرده است؟؟!!

min
Friday 24 March 2006, 02:35AM
آقاي رهرو به نظر شما منظور قرآن از محكم و متشابه چيست ؟

محمد مهدی 128
Friday 24 March 2006, 05:53AM
:smile07: :smile07: :smile07: قال الله تبارک وتعالی : واستعینوا بالصبر والصلاة
وقوله تعالی : کما ئیس الکفار من اصحاب القبور :smile07: :smile07: :smile07:

رهرو
Friday 24 March 2006, 06:22AM
سلام
اگر كسي سوالي دارد در تاپيكي كه ايشان باز كرده اند رجوع كنند و در آنجا بحث را ادامه دهند اينجا فقط نظر سنجي ست يا تائيد كنيد و يا رد
هر پاسخي كه شفاف نباشد به منزله رد اعتقاد جناب "حقجو!" تلقي ميشود.
بازهم هم متذكر ميشوم فقط شيعيان حق نظر سنجي دارند نه صوفيان !
در ضمن پاسخ صوفي عزيزمان "حق جو!" در همان تاپيك داده شده
يا الله
رهرو

امیر
Friday 24 March 2006, 11:52PM
آقا یه لحظه وایسا...یه لحظه استپ کن !!!پس چرا نظر سنجی تو کامپیوتر من ((از اون سوراخا که پر میکنن:D ؟؟)) نداره !!!!؟؟: :smile22:

مثلا اینطوری حال میداد:

لطفا یکی از سوراخا رو پر کنید ::p
(0) با جناب حق جو موافقم اما چه کنم عقلم چیز دیگری میگه
(0) با جناب حق جو مخالفم و عقلم هم آنرا تایید میکنه
(0) در ضمن پر کردن این سوراخ ...بر کسی که بر معصوم دروغ ببندد لعنت میفرستم حالا هرکی میخاد باشه

===============================================

خارج از شوخی سوالات من از جناب حق جو:
1- آیا شما احادیث کتب اربعه را مطلقا صحیح میدانید !!!؟
2- آیا شما تقسیم حدیث به (صحیح /حسن /موثق/ضعیف و...) را قبول دارید
3-آیا شما اجماع را قبول دارید
4-فعلا این 3 تارو جواب بده تا بعد:smile31:

ياور
Saturday 25 March 2006, 01:08AM
يا الله

اللهم صل علي محمد و ال محمد

من با جناب حق جو موافقم ؟؟؟؟؟:smile09: :smile09: :smile31:

يا الله

min
Saturday 25 March 2006, 01:15AM
سلام
اگر كسي سوالي دارد در تاپيكي كه ايشان باز كرده اند رجوع كنند و در آنجا بحث را ادامه دهند اينجا فقط نظر سنجي ست يا تائيد كنيد و يا رد
هر پاسخي كه شفاف نباشد به منزله رد اعتقاد جناب "حقجو!" تلقي ميشود.
بازهم هم متذكر ميشوم فقط شيعيان حق نظر سنجي دارند نه صوفيان !
در ضمن پاسخ صوفي عزيزمان "حق جو!" در همان تاپيك داده شده
يا الله
رهرو
هر پاسخ شفاف يك سوال شفاف هم مس خواهد
اگر منظورتان اين است كه بگوييم آيات محكم و متشابه دارد يا نه كه اين نظر قرآن است و من و شما چه كاره ايم كه بگوييم قبول داريم يا نداريم . نكند شما قبول نداريد كه آيات محكم و متشابه دارد ؟
اكا اگر منظورتان فقط سه آيه محكم باشد به نظرم ايشان مي خواستند ميزان بالاي متشابهات ار بگويند و براي همين اغراق كرده باشند و الا خود آقاي حق جو هم بعيد مي دانم نظر قطعيشان اين باشد كه قرآن فقط سه آيه محكم دارد .
اما شما پاسخ من را نداديد كه يعني شما اصل اين مطلب را هم قبول نداريد ؟

امیر
Saturday 25 March 2006, 01:30AM
جناب مین از کسی که بر معصوم دروغ میبندد دفاع میکنید ؟؟؟؟
وای... وای .....وای :mad: :mad: :mad:
جدا" از شما بعید بود:eek:

محمد مهدی 128
Saturday 25 March 2006, 06:17AM
:smile07: :smile07: :smile07: قال الله تبارک وتعالی : واستعینوا بالصبر والصلاة
وقوله تعالی : کما ئیس الکفار من اصحاب القبور :smile07: :smile07: :smile07:
السلام علیک ایها النبی ورحمة الله وبرکاته :smile07: :smile07: :smile07:

سپهران
Saturday 25 March 2006, 09:15AM
بنام خدا

جناب ره رو

باطلاع شما واقای امیر که با شما همداستان است می رساند
اولا اثبات حق وباطل با نظر سنجی و.....عملی کاملا عبس ونسنجیده و شتابزده می باشد ثانیا مطالب ارسالی آقای حق جو اگر زیغ در قلب وجود نداسته باشد بسیار واضح آشکار وساده است که متاسفانه
خیلی ها در قلوبشان زیغ است و از درک مطلب ساده وپیش پا افتاده ای عاجز هستند .
البته همانطور که انتظار می رفت باز هم بدلیل نارسایی استدلالتان مشغول مغلطه وشلوغ کاری شده اید که خوشبختانه این کار هم راه بجایی نخواهد برد.
ولی اگر مشکلات شما با رای گیری حل می گرددبهتر است بدانی که بنده نیز موافق آقای حق جو هستم .

انما ولیکم الله ورسوله الذین یقیمون الصلوه ویوتون الزکوه وهم راکعون

زحل
Saturday 25 March 2006, 04:31PM
ضمن سلام
اینجانب مدت مدیدی است که تاپیکهای ارسالی راجهت تحقیق پیگیری مینمایم وبرای دوری ازهرگونه
جانبداری که منجر به عدم دسترسی به واقعیت گردد از اظهار نظر دوری گزیده ام اما با طرح این نظر
سنجی ( که طراح ان را مختص به شیعیان نموده است ) جهت ارسال جوابیه قانع کننده ای ملزم به شرکت
در این تاپیک گردیده وبسیاری از ایات قرانی را غیر قابل درک ومتشابه یافته ام (مثل یوم یاتی الله فی
ظلل من الغمام و.....) لذا بدون توجه به اختلاف مذهبی با ارسال کننده مقاله و طراح نظر سنجی مبنی بر
عدم دخالت غیر شیعه اعلام میدارم مطلب ارسالی جناب حقجو با کمی اغماض در تند روی ایشان مورد
تائید من میباشد

امیر
Saturday 25 March 2006, 05:13PM
سوالات من از جناب حق جو:
1- آیا شما احادیث کتب اربعه را مطلقا صحیح میدانید !!!؟
2- آیا شما تقسیم حدیث به (صحیح /حسن /موثق/ضعیف و...) را قبول دارید
3-آیا شما اجماع را قبول دارید

رهرو
Saturday 25 March 2006, 07:20PM
سلام
اولا":
بازهم از دوستان خواهش ميكنم سوالات مورد نظر خود را در تاپيكي كه صوفي عزيزمان جناب "حقجو!" باز كرده اند مطرح و دنبال كنند.
دوما":
بازهم تقاضا ميكنم فقط شيعيان در اين تاپيك شركت كنند! مطمئنا" راي صوفيان و علي الهيون در اين نظر سنجي ارزشي ندارد!؟
سوما"
اعتقادات صوفي گراميان "حقجو!" در بالا به قلم خودشان منعكس شده و خيلي واضح وشفاف است
1- ايشان اعتقاد دارند با توجه به آيه 7 سوره آل عمران منظور از متشابهات يعني شبه آور و گمراه كننده .!!
2- ايشان با توجه به نظريه خود معتقدند كه تمام قرآن به غير از 3 آيه همگي متشابه (شبه آور و گمراه كننده) است! توجه داشته باشيد ايشان فرموده اند:

اگر کسی ادعا کند که تنها سه آیه از قران محکمند ( برای جاری شدن صیغه جمع ) و بقیه آیات همگی متشابه هستند سخنی به گزافه نگفته است!!

خاطر داشته باشيد 3 آيه راهم تنها براي جاري شدن صيغه جمع!!بكار برده اند واگر مي بايست كمتر نيز باشد!؟
يا الله
رهرو

زحل
Saturday 25 March 2006, 07:39PM
ضمن سلام اینجانب در حال مطالعه عقاید فرقه ای مواردی را درجواب ایاتی خواندم که اشتباها
انرا بجای ایه قران ارسال نموده ام (یوم یاتی........) که به علت عدم امکان ویرایش مثال ایه متشابه
راضمن پوزش بدینوسیله با (وجاء ربک والملک صفا صفا )عوض مینمایم

امیر
Saturday 25 March 2006, 09:25PM
آقا یه دقه صبر کن !!!ا همه که با جناب حقجو موافقن :smile55: !!؟مانند : (یاور / زحل )
پس کی مخالفه ؟؟!!!!:smile09: :smile09:

ياور
Saturday 25 March 2006, 10:20PM
اقا من كه ياورم

مي ماند زحل و سپهران كه مانند روز رو.شن است كه ايشان در همين مقاله هم با نام ديگري اظهار وجود كرده اند
اما چه كنيم كه اگر برملا كنيم اين نامها تكراري است مي گويند تهمت مي زنيد

يعني واقعا نامها تكراري است ؟!؟!؟!؟!؟!:smile09: زحل ؟!:smile09: سپهران ؟!:smile09:
ايندگان ثابت خواهد كرد !!:smile28:
يا الله

امیر
Saturday 25 March 2006, 10:46PM
یاور
اقا من كه ياورم

مي ماند زحل و سپهران كه مانند روز رو.شن است كه ايشان در همين مقاله هم با نام ديگري اظهار وجود كرده اند

يعني واقعا نامها تكراري است ؟!؟!؟!؟!؟! زحل ؟! سپهران ؟!
ايندگان ثابت خواهد كرد !!
يا الله
البته بنده در هوش شما شکی ندارم (شما اولین نفری بودید که فهمیدید (آزاد همان حق جو است با نام کاربری دیگر )
اما فکر کنم جناب زحل یک کابر سنی مذهب است که در حال تحقیقه که شیعه راست میگه یا سنی ؟؟!!
(الآن سر وصدای رهرو بلند میشه که تاپیک من منحرف شد !!!)

رهرو
Sunday 26 March 2006, 05:38AM
البته بنده در هوش شما شکی ندارم (شما اولین نفری بودید که فهمیدید (آزاد همان حق جو است با نام کاربری دیگر )
اما فکر کنم جناب زحل یک کابر سنی مذهب است که در حال تحقیقه که شیعه راست میگه یا سنی ؟؟!!
(الآن سر وصدای رهرو بلند میشه که تاپیک من منحرف شد !!!)
:confused: :smile27: :smile34:

فيروز
Sunday 26 March 2006, 11:57PM
اقا من كه ياورم

يعني واقعا نامها تكراري است ؟!؟!؟!؟!؟!:smile09: زحل ؟!:smile09: سپهران ؟!:smile09:
يا الله
کافر همه را به کيش خود انگارد!!!

با سلام، جهت اطلاع جناب سپهران و زحل عرض می کنم نويسنده جملات فوق از وهابيون سابقه دار سايت پرشين تاک و معرف حضور جناب حق جو و محمد مهدی و بسياری از کاربران اين تالار می باشد که به اتفاق پسر عمويش (رهرو) يکی در لباس شيعه و ديگری محقق! به آن انجمن وارد شده و با هم بحث می کردند! پس از چندی با پيگيری مدير سايت دست آنها رو شد و به اعتراف خودشان پسر عموی يکديگر از آب در آمده و معلوم شد که از يک کاشه آش می خورند! تمام تلاش آنها در اين ترفند برای موجه نشان دادن عقايد وهابيت بود غافل از اينکه اين عقايد را تنها با جيره و مواجب آل سعود می توان قبول کرد نه با استدلال!

سخنی هم با جناب زحل دارم
از شما که مدعی تحقيق هستيد و مقالات اين تالار را هم دنبال می کنيد انتظار نمی رفت تاپيک: آيا دين خود را از عايشه می گيريد؟ (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?t=3942&highlight=%DA%C7%ED%D4%E5) را مدتها بی جواب رها کرده و ميان قبول يا رد مطالب بنده راه سوم يعنی سکوت را در پيش گيريد. چرا که سکوت در چنين مواقعی آشکار کننده پرده تعصبی است که جلوی جشمان حقيقت بين را گرفته است. لذا شما را به ادامه آن بحث دعوت می نمايم.

پاسخی هم به جناب رهرو!
حساسيت شما به مطالب جناب حق جو بنده را به دقت بيشتر به تاپيک ايشان واداشت. خوشبختانه باز هم نکته سنجی جناب حق جو نفاق مدعيان حرف پوچ و باطل حسبنا کتاب الله را برای چندمين بار آشکار نمود و همه ديدند که اين عده چگونه عقيده خود را عملا نقض کرده و برای اثبات قرآن به نهج البلاغه رو آوردند! اين اقدام با هر ادعايی هم که شروع شود (حتی ادعای محکم بودن تنها سه آيه قرآن!) ارزشمند و مستدل است و جای تشکر و تقدير دارد.
در خصوص نظر سنجی هم سخن يکی از کاربران مورد تاييد بنده نيز می باشد که نظر سنجی معيار شناخت حق از باطل نیست. اما در مورد سخنان ايشان می بينيم که متاسفانه باز هم شما با تاسيس اين نظرسنجی از در مکر و حيله وارد شده ايد و مطلبی را به دروغ به ايشان بسته ايد: جناب حق جو به صراحت گفته اند محکم بودن تنها سه آيه ربطی به اعتقادات شيعه ندارد و در واقع سخن ايشان اين است که اگر چنين ادعايی از طرف يک گوينده فرضی مطرح شود، خواه شيعه باشد يا غير شيعه، مدعيان هدايتگر بودن قرآن به تنهايی و بدون رجوع به معلم آشنا به قرآن (پيامبر اسلام و اهلبيت عليهم السلام) جوابی برای رد اين ادعا ندارند و بنای حسبنا کتاب الله را همين يک ادعا فرو می پاشد. با اين مقدمه نظر بنده هم اين است که جناب حق جو از دايره انصاف خارج نشده و سخن ايشان کاملا منطقی است و لذا اينجانب با ايشان هم داستان هستم.

در نهايت از جناب حق جو برای ارائه دليلی ديگر بر ناصواب بودن ادعای وهابيون تشکر کرده، برای ايشان توفيق روزافزون و سفری پر برکت و زيارت مقبول حضرت رضا عليه السلام آرزومندم.

فيروز
Sunday 26 March 2006, 11:57PM
اقا من كه ياورم

يا الله
کافر همه را به کيش خود انگارد!!!

با سلام، جهت اطلاع جناب سپهران و زحل عرض می کنم نويسنده جملات فوق از وهابيون سابقه دار سايت پرشين تاک و معرف حضور جناب حق جو و محمد مهدی و بسياری از کاربران اين تالار می باشد که به اتفاق پسر عمويش (رهرو) يکی در لباس شيعه و ديگری محقق! به آن انجمن وارد شده و با هم بحث می کردند! پس از چندی با پيگيری مدير سايت دست آنها رو شد و به اعتراف خودشان پسر عموی يکديگر از آب در آمده و معلوم شد که از يک کاشه آش می خورند! تمام تلاش آنها در اين ترفند برای موجه نشان دادن عقايد وهابيت بود غافل از اينکه اين عقايد را تنها با جيره و مواجب آل سعود می توان قبول کرد نه با استدلال!

سخنی هم با جناب زحل دارم
از شما که مدعی تحقيق هستيد و مقالات اين تالار را هم دنبال می کنيد انتظار نمی رفت تاپيک: آيا دين خود را از عايشه می گيريد؟ (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?t=3942&highlight=%DA%C7%ED%D4%E5) را مدتها بی جواب رها کرده و ميان قبول يا رد مطالب بنده راه سوم يعنی سکوت را در پيش گيريد. چرا که سکوت در چنين مواقعی آشکار کننده پرده تعصبی است که جلوی جشمان حقيقت بين را گرفته است. لذا شما را به ادامه آن بحث دعوت می نمايم.

پاسخی هم به جناب رهرو!
حساسيت شما به مطالب جناب حق جو بنده را به دقت بيشتر به تاپيک ايشان واداشت. خوشبختانه باز هم نکته سنجی جناب حق جو نفاق مدعيان حرف پوچ و باطل حسبنا کتاب الله را برای چندمين بار آشکار نمود و همه ديدند که اين عده چگونه عقيده خود را عملا نقض کرده و برای اثبات قرآن به نهج البلاغه رو آوردند! اين اقدام با هر ادعايی هم که شروع شود (حتی ادعای محکم بودن تنها سه آيه قرآن!) ارزشمند و مستدل است و جای تشکر و تقدير دارد.
در خصوص نظر سنجی هم سخن يکی از کاربران مورد تاييد بنده نيز می باشد که نظر سنجی معيار شناخت حق از باطل نیست. اما در مورد سخنان ايشان می بينيم که متاسفانه باز هم شما با تاسيس اين نظرسنجی از در مکر و حيله وارد شده ايد و مطلبی را به دروغ به ايشان بسته ايد: جناب حق جو به صراحت گفته اند محکم بودن تنها سه آيه ربطی به اعتقادات شيعه ندارد و در واقع سخن ايشان اين است که اگر چنين ادعايی از طرف يک گوينده فرضی مطرح شود، خواه شيعه باشد يا غير شيعه، مدعيان هدايتگر بودن قرآن به تنهايی و بدون رجوع به معلم آشنا به قرآن (پيامبر اسلام و اهلبيت عليهم السلام) جوابی برای رد اين ادعا ندارند و بنای حسبنا کتاب الله را همين يک ادعا فرو می پاشد. با اين مقدمه نظر بنده هم اين است که جناب حق جو از دايره انصاف خارج نشده و سخن ايشان کاملا منطقی است و لذا اينجانب با ايشان هم داستان هستم.

در نهايت از جناب حق جو برای ارائه دليلی ديگر بر ناصواب بودن ادعای وهابيون تشکر کرده، برای ايشان توفيق روزافزون و سفری پر برکت و زيارت مقبول حضرت رضا عليه السلام آرزومندم.

امیر
Monday 27 March 2006, 12:39AM
معلوم است که مقاله را با تامل نخوانده اید
در آن مقاله ایشان علنا" به عقاید عالم بزرگ شیعه ((علامه طباطبائی)) حمله کرده اند و بیشرمانه با بر زبان راندن این جمله (معتقدان به حسبنا کتاب الله میگویند که متشابهات به محکمات ارجاع داده شود ) ایشان را از معتقدان به ((حسبنا کتاب الله)) به حساب آورده اند
و به جای اثبات مدعای خود میفرمایند : ((بنده با علامه بحث نمیکنم !!))
و اینست نهایت استدلال کسانی که بیشرمانه بر معصوم دروغ میبندند و عده ای جاهل را به دور خود جمع میکنند
الحمد لله که دوستان متوجه شدند که جناب حق جو قصد دارد چه فرقه ای را ترویج دهد (اخباریگری)
جناب فیروز من نمیدانم شما با چه رویی از کسی که بر معصوم دروغ میبندد دفاع میکنید !!!

سپهران
Monday 27 March 2006, 01:46PM
بیشرمانه با بر زبان راندن این جمله (معتقدان به حسبنا کتاب الله میگویند که متشابهات به محکمات ارجاع داده شود )

جناب فیروز من نمیدانم شما با چه رویی از کسی که بر معصوم دروغ میبندد دفاع میکنید !!!

بااحترا م عرض می شود.
بیشرم کسی است که در لباس شیعی نا جوانمرداته از پشت به شیعه خنجر می زند .

وکسی است که می خواهد اعتقادات غلط وغیر دینی خود را از کانال مذهب شیعه عرضه نماید که الحمد لله دست نا پاک و نیت پلید حضرات کاملا مشهود شده وحنای آنها فاقد هر گونه رنگ ولعاب است .

انما ولیکم الله ورسوله الذین یقیمون الصلوه ویوتون الزکوه وهم راکعون

فيروز
Tuesday 28 March 2006, 07:12PM
در آن مقاله ایشان علنا" به عقاید عالم بزرگ شیعه ((علامه طباطبائی)) حمله کرده اند و بیشرمانه با بر زبان راندن این جمله (معتقدان به حسبنا کتاب الله میگویند که متشابهات به محکمات ارجاع داده شود ) ایشان را از معتقدان به ((حسبنا کتاب الله)) به حساب آورده اند
و اینست نهایت استدلال کسانی که بیشرمانه بر معصوم دروغ میبندند و عده ای جاهل را به دور خود جمع میکنند
الحمد لله که دوستان متوجه شدند که جناب حق جو قصد دارد چه فرقه ای را ترویج دهد (اخباریگری)
با سلام
جناب امير
موضعگيری شما در دفاع از وهابيت کم کم بنده را نيز قانع می کند که متأسفانه شما بر خلاف ادعای خود شيعه نيستيد و از اين عنوان برای ضربه زدن به شيعه و علما استفاده می کنيد. البته بنده از قبل جوابهای شما را می خواندم اما چون مطمئن نبودم، سکوت کردم تا خدای نکرده به کسی تهمت نزده باشم. اما چه کنم که سکوت را در برابر جانبداری های مکرر شما را از موضع دشمنان اهل بيت و آن هم در لباس شيعه خيانت می دانم. از کارهای ناپسند ديگر شما پنهان شدن در پشت نام علماست که به نظر می آيد با اين کار فقط قصد بدنام کردن آنها را داريد. بنده قبل از اين مقالات شما را درباره حق بنده بر خدا خواندم و ديدم چگونه شهيد مطهری را می خواستيد بدنام کنيد. اين بار نيز ظاهراً علامه طباطبايی را نشانه رفته ايد!
بنده قصد بحث با شما را ندارم و تنها در يک نظرسنجی شرکت کردم، اما مطمئن شده ام به پيش کشيدن اين مطالب از سوی شما در دفاع از شيعه نيست بلکه کاملاً عکس آن است! لذا جواب شما را می دهم: ظاهراً شما از روی عمد و نفاق می خواهيد از مطالب جناب حق جو برداشت غلط داشته باشيد، اما ايشان بارها گفته اند در استدلال به آيات محکم و متشابه قصد بيان و يا استفاده از اعتقادات شيعه ندارند و تنها می خواهند باطل بودن مکتب وهابيت را نشان دهند، لذا در بحث با شخصی که لزوماً به عقيده شيعه استدلال نمی کند، به پيش کشيدن تفسير الميزان کاری عبث و خنده دار است و به همين دليل است که بنده نتيجه گرفتم شما نه تنها دلتان برای علامه طباطبايی نمی سوزد، بلکه طبق همان روش گذشته تان نام کتابهای ايشان را فقط برای بدنام کردن و ضربه زدن به ايشان می آوريد.

ياور
Tuesday 28 March 2006, 09:41PM
يا الله

اللهم صل علي محمد و ال محمد

حاجي فيروز جان جون همديگه قسم اين ديگه از اون خرابكاريهايي هست كه اصلا قابل توجيه هم نيست:smile27:

پس بي خيال همانطور كه حق جو تشريف برده تا امام رضا شفايش بده شما هم تشريف ببريد و بيش از اين ما را نخندانيد :D :D
كه ما جون خودت اندازه يك خيك خنديديم و ديگه حوصله خنده را نداريم :(

اين هم يك شعر در مدح جناب حق جو

بازي چرخ بشكندش بيضه در كلاه

چون عرض شعبده با اهل راز كرد

جناب حق جو به صراحت گفته اند محکم بودن تنها سه آيه ربطی به اعتقادات شيعه ندارد و در واقع سخن ايشان اين است که اگر چنين ادعايی از طرف يک گوينده فرضی مطرح شود، خواه شيعه باشد يا غير شيعه، مدعيان هدايتگر بودن قرآن به تنهايی و بدون رجوع به معلم آشنا به قرآن (پيامبر اسلام و اهلبيت عليهم السلام) جوابی برای رد اين ادعا ندارند و بنای حسبنا کتاب الله را همين يک ادعا فرو می پاشد. با اين مقدمه نظر بنده هم اين است که جناب حق جو از دايره انصاف خارج نشده و سخن ايشان کاملا منطقی است و لذا اينجانب با ايشان هم داستان هستم. سه بار چنين چيزي گفته :smile21: :smile21: :smile21:

min
Wednesday 29 March 2006, 12:18AM
جناب آقا امير
من نمي دانم چگونه است كه شما از سخنان ديگران سزيع نتيجه ميگيريد كه ايشان به امامان شيعه اتهام بسته و به علما اهانت كرده و ...
اما هيچكدام از دوستان شيعه ما چنين برداشتي ندارند ؟
راستي از كجاي سخن دوست گرامي حق جو بوي اهانت به ساحت مقدس علامه طباطبايي بزرگ مفسر قرآن بر مي آيد ؟
آيا اگر كسي يك نظري داشت و آن را بيان كرد و بعد شما در بحث كم آورديد پشت سر يكي از علما خواستيد سنگر بگيريد و ايشان از شما پاسخي صريح خواست مي شود اهانت به آن عالم
چرا شما خودتان را برابر با معصومين و علماي اسلام مي دانيد .
يكبار خود ار با علامه مطهري برابر مب دانيد و حتي در جايي خيلي مضحك ادعا مي كنيد كه : ( من و شهيد مطهري به اين نتيجه رسيده ايم )
و حال برابر شده ايد با علامه بزرگ مفسر قرآن كريم طباطبايي ؟
از خودتان مايه بگذاريد .
و اگر جايي مي خواهيد از كسي سخني بياوريد آن سخن را كامل آورده و تفسير به راي نكنيد و اجازه نقد نظرات را از ديگران نگيريد .

رهرو
Wednesday 5 April 2006, 04:12PM
خدمت تمامي دوستان
سلام عليكم
بلاخره مهلت پايان نظرسنجي جناب حق جو هم به سر رسيد و خوشبختانه نه تنها هويت ايشان بلكه هويت بيشتر همكيشان ايشان نيز فاش شد!
خوشبختانه شخص جناب حق جو تاكيدا" اعتراف كردند كه صحبتهاي كه ارائه نموده بودند استدلال شيعي ندارد و تمامي توهمات ذهني خودشان است ! ايشان صريحا در ابتداي نظر سنجي اعلام كردند كه:
اینکه شما نظر سنجی می کنید یا کار دیگری برای بنده اهمیت ندارد، اما توجه داشته باشید که بنده در مقاله (( از کدام آیه قران پیروی نکنیم )) به اعتقادات شیعه نپرداخته ام تا صحت و سقم آنرا بر اساس منابع شیعه بررسی کنید!!
آنچه نتيجه گيري ميشود كساني در اين تاپيك از ايشان دفاع كردند كه هم فرقه اي ايشان هستند و يا به عبارتي شيعه نبوده اند و هجويات ايشان نيز به روشني در تاپيك مربوطه جواب دهي شده خصوصا سوالاتي فراواني كه ايشان از پاسخ به آن سرباز زدند.
خوب حال اسامي كساني جز فرقه جناب حق جو ميباشند و يا در كل شيعه نمي باشند به شرح ذيل مشخص ميشود
1- سپهران 2- فيروز 3- زحل 4- مين 5- كاشاني
البته نا گفته نماند:
1- جناب مين صراحتا گفته هاي ايشان را تائيد نكردند ولي دفاعيات ايشان تصديق كننده نظريه جناب "حقجو!" بوده است
2- جناب كاشاني هر چند از ايشان دفاع نكردند ولي اين موضوع , سابقه صوفي گري ايشان از اذهان كاربران انجمن پاك نميكند.
اميد است چهره كساني كه درپوستين شيعه تبليغ صوفي گري ميكنند حداقل براي موحدين روشن شده باشد
يا الله
رهرو

سپهران
Wednesday 5 April 2006, 04:26PM
يا الله

بازي چرخ بشكندش بيضه در كلاه

چون عرض شعبده با اهل راز كرد

جناب یاور

حالا شما اهل راز هستید یا صاحب کلاه

البته بیشتر بنظر می رسدشما صاحب کلاه باشی

امیر
Wednesday 5 April 2006, 05:18PM
اسامي كساني جز فرقه جناب حق جو ميباشند و يا در كل شيعه نمي باشند به شرح ذيل مشخص ميشود
جناب رهرو بنده هم از قبل حدسش را میزدم که اینها همه از یک قماش هستند و هم تیم هستند
یکی به معصوم دروغ میبنددو بقیه ساکت مینشینند و حتی برخی مانند جناب مین از این عمل ایشان (دروغ بستن ) دفاع هم میکند و برای توجیه رفتار زشت هم عقیده خود برای من اینچنین مینویسد :!!!!!!!!!
شما از سخنان ديگران سزيع نتيجه ميگيريد كه ايشان به امامان شيعه اتهام بسته
واقعا جای تعجب است:eek: :eek:

حق جو
Wednesday 5 April 2006, 05:37PM
خدمت تمامي دوستان
سلام عليكم
بلاخره مهلت پايان نظرسنجي جناب حق جو هم به سر رسيد و خوشبختانه نه تنها هويت ايشان بلكه هويت بيشتر همكيشان ايشان نيز فاش شد!
خوشبختانه شخص جناب حق جو تاكيدا" اعتراف كردند كه صحبتهاي كه ارائه نموده بودند استدلال شيعي ندارد و تمامي توهمات ذهني خودشان است ! ايشان صريحا در ابتداي نظر سنجي اعلام كردند كه:

آنچه نتيجه گيري ميشود كساني در اين تاپيك از ايشان دفاع كردند كه هم فرقه اي ايشان هستند و يا به عبارتي شيعه نبوده اند و هجويات ايشان نيز به روشني در تاپيك مربوطه جواب دهي شده خصوصا سوالاتي فراواني كه ايشان از پاسخ به آن سرباز زدند.
خوب حال اسامي كساني جز فرقه جناب حق جو ميباشند و يا در كل شيعه نمي باشند به شرح ذيل مشخص ميشود
البته نا گفته نماند:
1- جناب مين صراحتا گفته هاي ايشان را تائيد نكردند ولي دفاعيات ايشان تصديق كننده نظريه جناب "حقجو!" بوده است
2- جناب كاشاني هر چند از ايشان دفاع نكردند ولي اين موضوع , سابقه صوفي گري ايشان از اذهان كاربران انجمن پاك نميكند.
اميد است چهره كساني كه درپوستين شيعه تبليغ صوفي گري ميكنند حداقل براي موحدين روشن شده باشد
يا الله
رهرو

جناب رهرو

نمیدانم چه کسی به شما این اجازه را داده تا به هر یک از کاربران محترم تالار به دلخواه خودتان برچسب بزنید.
آنچه در باره سایر کاربران گفتید لایق خودتان است!

بیجهت نیست که در زبان فارسی رو را به سنگ پا تشبیه می کنند!!
دیدیم که در نظر سنجی از هفت کاربری که شرکت کردند شش کاربر سخن بنده را تایید کردند.
تنها کسی که به نفع شما رای داد جناب امیر است.
حتی در بین کسانی که نظر بنده را تایید کردند جناب زحل از اهل سنت دیده می شود.
پس نظر خواهی شما به گونه ای مفتضحانه بر علیه خودتان پایان یافت.
از سویی دیگر فرار رسمی جناب شالیکار و گریز غیر رسمی شما از ادامه بحث در مقاله (( از کدام آیه قران پیروی نکنیم )) بهتر از هر نظر سنجی حقیقت را آشکار می کند.

و من الله التوفیق
و صلی الله علی محمد و اله الطاهرین المعصومین و العنه الدائمه علی اعدائهم و معاندیهم و غاصبی حقوقهم الی یوم الدین

حق جو
Wednesday 5 April 2006, 05:45PM
جناب رهرو

مقاله مورد بحث (( از کدام آیه قران پیروی نکنیم )) نقدی است بر اعتقادات شما و سایر دوستان وهابی که شعار (( کتاب خدا برای ما بس است)) را سر می دهید اما غافلید که قران خود مومنان را بسوی سخن اهل بیت سوق میدهد.

شما و جناب شالیکار و زد ایکس سی وی تلاش نا فرجامی را برای انحراف معنای آیه 7 سوره آل عمران داشتید:

هو الذی انزل الیک الکتاب منه آیات محکماات هن ام الکتاب و اخر متشابهات فاما الذین فی قلوبهم زیغ فیتبعون ما تشابه منه ابتغاء الفتنه وابتغاء تاویله و ما یعلم تاویله الا الله و الراسخون فی العلم
او است خدایی که قران را بسوی تو فرستاد که برخی از آیات آن محکم است و آنها اصل قران هستند و قسمتی دیگر از این کتاب، آیات متشابه است. پس کسانی که که در دلشان میل به باطل است از آیات متشابه تبعیت می نمایند و با منحرف کردن معنای آن فتنه جویی می کنند در حالیکه تاویل آن را کسی جز خدا و راسخان در علم نمی داند

و بارها و بارها گفتید که متشابه و تشابه در این آیه به مفهوم شباهت است!! و با شبهه و اشتباه از یک ریشه نیستند. اما فرهنگ لغات زبان عربی ( المنجد ) شما را تکذیب می کند:

شبه مثل
شبه علیه الامر لبسه علیه
الشبهه ج شبه و شبهات ما یلتبس فیه الحق بالباطل و الحلال بالحرام***

همانگونه که می بینیم متشابه هر گاه درمقابل محکم قرار گیرد به معنای آنچه صحتش مشکوک است یا موضوع پوشیده و مخفی و شبهه بر انگیز و اشتباه آور اطلاق می شود.

از خدا بخواه که ( چگونگی گاو را ) برای ما بیان کند چرا که امر گاو هنوز بر ما مشتبه است و اگر خدا بخواهد ( راهنمایی کند ) هدایت خواهیم شد.

در این آیه می بینیم که تشابه در اثر تبیین به هدایت مبدل می شود و بنا بر این به معنای شبهه و اشتباه است نه شباهت.

از سوی دیگر اگر آیه سوره آل عمران را مطابق سلیقه شما معنی کنیم اینگونه می شود:
کسانی که در دلهاشان کجی و انحراف است از آیاتی که به هم شباهت دارد پیروی می کنند!!!
بدون شک هیچ عاقلی آیه را اینگونه معنا نمی کند و برای هر انسان بالغی روشن است که میل به کجی و انحراف با شباهت آیات به هم مرتبط نیست بلکه با شبهه و اشتباه ارتباط دارد.

عرض دیگر بنده این بود که آیات متشابه و محکم در قران مشخص نشده و برای هر دوی اینها در آیه 7 سوره آل عمران از صیغه جمع استفاده شده که بر عدد سه و بیشتر اطلاق می شود.
بنده هر گز ادعا نکردم که محکمات قران تنها سه آیه است!! پس دست از تهمت و افترا بردارید.
اما گفتم که اگر کسی چنین نظری داشته باشد شما دوستان وهابی در پاسخگویی به او نا توان هستنید و دیدیم که همینگونه است!!!

بنا بر این پرونده (( کتاب خدا برای ما بس است )) با توجه به آیه 7 سوره آل عمران برای همیشه بسته می شود و هر مسلمان عاقلی که این آیه را می خواند خواهد دانست که قران او را ازسخن پیامبر (ص) و اهل بیت بی نیاز نمی کند.

و اما یک سوال خصوصی از شما جناب رهرو!

اگر قران کافی است و شما را از همه چیز بی نیاز می کند چرا شما دینتان را از اصحاب پیامبر که خودشان یکدیگر را کافر دانستند و خونهای یکدیگر را بر زمین ریختند و به نوامیس یکدیگر تجاوز کردند می گیرید. چرا قران، شما را از این کار بی نیاز نکرده است؟؟!!

رهرو
Wednesday 5 April 2006, 07:53PM
خدمت تمامي دوستان
سلام عليكم
http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/misc/quote_03.gifنقل قول:
http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/misc/quote_08.gif

البته نا گفته نماند:
يا الله
رهرو

حق جو
Thursday 6 April 2006, 09:04AM
خدمت تمامي دوستان
سلام عليكم
http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/misc/quote_03.gifنقل قول:
http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/misc/quote_08.gif

البته نا گفته نماند:
يا الله
رهرو

آنچه بنده به نقدش پرداختم توهمات ذهنی ابن تیمیه است که با توجه به ریالهای سعودی، خود فروختگانی همچون برقعی و سنگلجی و مصطفی طبا طبایی معلوم الحال آنرا در ایران رواج داده اند و افراد چشم و گوش بسته ای همچون شما فریبشان را خورده اند.

توجه داشته باشید که شما در این مقام نیستید و کسی هم از شما نخواسته که در باره سایر کاربران اظهار نظر کنید.
خلاصه ای از مقاله (( از کدام آیه قران پیروی نکنیم)) را در بالا ذکر کردم تا روشن شود که شما و شالیکار و دیگر کسانی که دائما شعار قران برای ما بس است سر می دهید در برابر قران که مردم را به پیروی اهل بیت سوق می دهد حرفی برای گفتن ندارید!! و از شدت عجز و نا توانی در پاسخ، به تهمت وافترا رو آورده اید.
هیچ عاقلی نمی تواند کسی را تصور کند که ضمن اینکه شیعه نیست هم اخباری باشد هم صوفی و هم اهل غلو!!!

راستی چرا استادتان ( مصطفی طبا طبایی ) فرار را بر قرار ترجیح داد؟؟ آیا ادامه این بحث تا این حد سخت بود؟؟
خوشبختانه در این بحث روشن شد که مصطفی طبا طبایی تا چه اندازه می تواند از اعتقاداتی که به شما تزریق کرده دفاع کند!!

و من الله التوفیق
و صلی الله علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین المعصومین و العنه علی اعدائهم اجمعین

امیر
Friday 7 April 2006, 09:03PM
اسامي كساني جز فرقه جناب حق جو ميباشند و يا در كل شيعه نمي باشند به شرح ذيل مشخص ميشود
جناب رهرو بنده هم از قبل حدسش را میزدم که اینها همه از یک قماش هستند و هم تیم هستند
یکی به معصوم دروغ میبنددو بقیه ساکت مینشینند و حتی برخی مانند جناب مین از این عمل ایشان (دروغ بستن ) دفاع هم میکند و برای توجیه رفتار زشت هم عقیده خود برای من اینچنین مینویسد :!!!!!!!!!
شما از سخنان ديگران سزيع نتيجه ميگيريد كه ايشان به امامان شيعه اتهام بسته
واقعا جای تعجب است:eek: :eek:

امیر
Friday 7 April 2006, 11:45PM
جناب حق جو دیگه دفاع بی فایدس
شما باید تسلیم شود (!)
همانطور که جناب رهرو عنوان کرد خودتون قضیه رو لو دادید و دیگه شاید نشه جمع و جورش کرد (!)
حق جو : توجه داشته باشید که بنده در مقاله (( از کدام آیه قران پیروی نکنیم )) به اعتقادات شیعه نپرداخته ام تا صحت و سقم آنرا بر اساس منابع شیعه بررسی کنید!!
جالب اینجاست که با ذکر قید ((توجه داشته باید)) در ابتدای کلامتان به نوبه ای خواسته اید مطلبی که جناب رهرو آنرا به زیبایی هرچه تمام کشف کرده است و شما سعی در کتمانش داشته اید تاکیید نمایید

حق جو
Saturday 8 April 2006, 12:45PM
برادر عزیز اهل سنت، دست از تهمت و افترا بردارید آنچه می گویید فقط جهالت شما را اثبات می کند و بس!!
بالاخره تکلیف بنده را روشن کنید که چطور ممکن است در عین اینکه شیعه نیستم هم اخباری باشم و هم غالی و هم صوفی !!!
آنهم بخاطر طرح مقاله ای که خلاصه اش را در بالا می بینید.
لااقل یکی از تهمتهای متناقض را انتخاب کنید تا در باره آن به بحث بنشینیم!!

رهرو
Saturday 8 April 2006, 03:08PM
برادر عزیز اهل سنت، دست از تهمت و افترا بردارید آنچه می گویید فقط جهالت شما را اثبات می کند و بس!!
بالاخره تکلیف بنده را روشن کنید که چطور ممکن است در عین اینکه شیعه نیستم هم اخباری باشم و هم غالی و هم صوفی !!!
آنهم بخاطر طرح مقاله ای که خلاصه اش را در بالا می بینید.
لااقل یکی از تهمتهای متناقض را انتخاب کنید تا در باره آن به بحث بنشینیم!!
صوفي عزيز و گرامي جناب "حقجو!"
اينكه شيعي نيستي اعتراف خودتان هست و ما قبلا از شما بخاطر اين اعتراف تشكر كرديم ! و اما مي ماند سه تاي ديگه اخباري و غالي و صوفي ! ميدانيم غلات در تمام فرقه ها هستند و يك فرقه جداگانه نيستند! خوب يكي ديگه هم حذف شد ماند اخباري و صوفي .كه البته با توجه به اينكه صوفيان و اخباريون وجه تشاهبه نزديكي بهم دارند عقيده حقير اين است كه شما يك صوفي غالي هستيد ! البته دوستان ميتوانند در اين مورد هم ( تميز اينكه شما يك اخباري غالي هستيد و يا يك صوفي غالي ) نظر سنجي كنند . ولي اگر خودتان اين مورد را هم مشخص كنيد لطف بسيار بسيار بزرگي در حق ديگر دوستان كرده ايد.
خاطر مبارك باشد كه نظر سنجي براي اين بود تا پوستين از بدن كساني كه ادعاي تشيع ميكنند برداشته شود. وحال اينكه شما غير شيعه , داراي چه مذهب و فرقه اي هستيد زياد مهم نيست.
يا الله
رهرو

حق جو
Sunday 9 April 2006, 03:30PM
صوفي عزيز و گرامي جناب "حقجو!"
اينكه شيعي نيستي اعتراف خودتان هست و ما قبلا از شما بخاطر اين اعتراف تشكر كرديم ! و اما مي ماند سه تاي ديگه اخباري و غالي و صوفي ! ميدانيم غلات در تمام فرقه ها هستند و يك فرقه جداگانه نيستند! خوب يكي ديگه هم حذف شد ماند اخباري و صوفي .كه البته با توجه به اينكه صوفيان و اخباريون وجه تشاهبه نزديكي بهم دارند عقيده حقير اين است كه شما يك صوفي غالي هستيد ! البته دوستان ميتوانند در اين مورد هم ( تميز اينكه شما يك اخباري غالي هستيد و يا يك صوفي غالي ) نظر سنجي كنند . ولي اگر خودتان اين مورد را هم مشخص كنيد لطف بسيار بسيار بزرگي در حق ديگر دوستان كرده ايد.
خاطر مبارك باشد كه نظر سنجي براي اين بود تا پوستين از بدن كساني كه ادعاي تشيع ميكنند برداشته شود. وحال اينكه شما غير شيعه , داراي چه مذهب و فرقه اي هستيد زياد مهم نيست.
يا الله
رهرو

دوست عزیز وهابی جناب رهرو

بنده هر مسلکی دارم به خودم ارتباط دارد اما اظهار دشمنی جیره خواران ملک عبد الله در ایران برای بنده مایه افتخار است!
وظیفه شما پاسخ دادن به سوالاتی است که در بالا ذکر کردم اما عجر و ناتوانی، شما را به تهمت و افترا وادار کرده است.
در جایی که استادتان شالیکار ( مصطفی طبا طبایی ) با خفت و خواری از عرصه بحث پا به فرار گذاشت بدون شک از شما هم جز فحاشی و اهانت کاری ساخته نیست. :smile39: :smile39:
شما پیرو عمر بن خطاب هستید که در بین عرب و عجم به بد دهنی و بد گویی و خشونت در مقابل زنان و پیر مردان شهرت داشت اما در میدان جنگ جز ترس وفرار چیزی از او دیده نشد. بنا بر این اینگونه سخن گفتن و گریختن از عرصه بحث کمال مطلوب شماست و نمی توان شما را در این باره ملامت کرد.:mad:

ضمنا عید شما مبارک!!:smile21: :smile21:

peeshgooyy
Sunday 9 April 2006, 04:05PM
دوست عزیز وهابی جناب رهرو

بنده هر مسلکی دارم به خودم ارتباط دارد اما اظهار دشمنی جیره خواران ملک عبد الله در ایران برای بنده مایه افتخار است!
وظیفه شما پاسخ دادن به سوالاتی است که در بالا ذکر کردم اما عجر و ناتوانی، شما را به تهمت و افترا وادار کرده است.
در جایی که استادتان شالیکار ( مصطفی طبا طبایی ) با خفت و خواری از عرصه بحث پا به فرار گذاشت بدون شک از شما هم جز فحاشی و اهانت کاری ساخته نیست. :smile39: :smile39:
شما پیرو عمر بن خطاب هستید که در بین عرب و عجم به بد دهنی و بد گویی و خشونت در مقابل زنان و پیر مردان شهرت داشت اما در میدان جنگ جز ترس وفرار چیزی از او دیده نشد. بنا بر این اینگونه سخن گفتن و گریختن از عرصه بحث کمال مطلوب شماست و نمی توان شما را در این باره ملامت کرد.:mad:

ضمنا عید شما مبارک!!:smile21: :smile21:

صلوات

min
Sunday 9 April 2006, 11:54PM
اينجا برخي افراد مانند امير‌آقا من فكر كنم به دنبال بحث منطقي نيستند . و الا اين روش را انتخاب نمي كردند . مثلا اين موضوع كه در مورد فلان عقيده راي بدهيد كجاي منطق قرار دارد - مگر قرار است حكومت راه بياندازيم ؟ والا همه مي دانند اكثريت و اقليت دليلي بر حق بودن يا نبودن نيست - پس ايشان به دنبال حقايق نيست - به دنبال خراب كردن موضوعهاي ديني هستند .
مثلا يكباره يك حديث بر عليه زنها نقل كردن چه موضوعيتي دارد جز اينكه قصد داشته باشند زنها را به اسلام عزيز بد بين كنند .
من در بحثهاي مختلف ثابت كردم ايشان و دوستان وهابيشان هرگز دنبال حقيقت نيستند .
چندين جا بحث را نيمه رها كرده اند - تا بي پاسخ مانده اند ديگر يا اصلا در آن تاپيك پيدايشان نشده يا با مهارت خاص موضوع بحث را كاملا منحرف كرده اند .

رهرو
Monday 10 April 2006, 05:44AM
اينجا برخي افراد مانند امير‌آقا من فكر كنم به دنبال بحث منطقي نيستند . و الا اين روش را انتخاب نمي كردند . مثلا اين موضوع كه در مورد فلان عقيده راي بدهيد كجاي منطق قرار دارد - مگر قرار است حكومت راه بياندازيم ؟ والا همه مي دانند اكثريت و اقليت دليلي بر حق بودن يا نبودن نيست - پس ايشان به دنبال حقايق نيست - به دنبال خراب كردن موضوعهاي ديني هستند .
مثلا يكباره يك حديث بر عليه زنها نقل كردن چه موضوعيتي دارد جز اينكه قصد داشته باشند زنها را به اسلام عزيز بد بين كنند .
چندين جا بحث را نيمه رها كرده اند - تا بي پاسخ مانده اند ديگر يا اصلا در آن تاپيك پيدايشان نشده يا با مهارت خاص موضوع بحث را كاملا منحرف كرده اند .
صوفي عزيز و گرامي جناب "مين"
نه نه , باز اشتباه كردي! , گاهي كساني پيدا ميشوند كه يك تواهم فكري و تراوش مغزي رو مطرح ميكنند و يك عده رو درگير خودشان ميكنند و ديگران را آماج توهينهاي خود قرار ميدهند وبعد از كلي كلنجار رفتن براي محكوم كردن آن توهم , تازه متوجه ميشي يارو اصلا" شيعه نيست و يا چيزي كه مطرح كرده ربطي به مذهب تشيع نداره!!. از براي كساني كه شيعه واقعي هستند يه درد و مشكل را دارد و براي موحدين نيز كه روالي را براي اثبات يك حقيقت به دنبل ميكنند , يك مشكل!
حال با اثبات اين موضوع و تميز اين افراد , همانطور كه ابتدا اشاره كردم حداقل اين مشكل براي موحدين رفع ميگردد و با شناخت مخاطب خود , با بحث و يا جواب دادن به توهمات چنين افرادي خود را خسته و وقت خود را به هدر نميدهند.
و براي شعييان نيز مزيتهاي گوناگون!. مثلا يكي همين كه اگر يكي از اين گروه بخواهد به يك شيعي تهمتي بزند و يا .... مشخص است تهمت از طرف كدام فرقه صادر شده نه از طرف هم كيشان خودشان.
يا الله
رهرو

حق جو
Monday 10 April 2006, 08:25AM
صوفي عزيز و گرامي جناب "مين"
نه نه , باز اشتباه كردي! , گاهي كساني پيدا ميشوند كه يك تواهم فكري و تراوش مغزي رو مطرح ميكنند و يك عده رو درگير خودشان ميكنند و ديگران را آماج توهينهاي خود قرار ميدهند وبعد از كلي كلنجار رفتن براي محكوم كردن آن توهم , تازه متوجه ميشي يارو اصلا" شيعه نيست و يا چيزي كه مطرح كرده ربطي به مذهب تشيع نداره!!. از براي كساني كه شيعه واقعي هستند يه درد و مشكل را دارد و براي موحدين نيز كه روالي را براي اثبات يك حقيقت به دنبل ميكنند , يك مشكل!
حال با اثبات اين موضوع و تميز اين افراد , همانطور كه ابتدا اشاره كردم حداقل اين مشكل براي موحدين رفع ميگردد و با شناخت مخاطب خود , با بحث و يا جواب دادن به توهمات چنين افرادي خود را خسته و وقت خود را به هدر نميدهند.
و براي شعييان نيز مزيتهاي گوناگون!. مثلا يكي همين كه اگر يكي از اين گروه بخواهد به يك شيعي تهمتي بزند و يا .... مشخص است تهمت از طرف كدام فرقه صادر شده نه از طرف هم كيشان خودشان.
يا الله
رهرو.

پاورقی

موحدین: فرقه جدیدی از مسلمانان هستند که حکم حقوقی آنها از سوی آل سعود صادر شده باشد!
مشرکین: در حدود یک میلیارد مسلمان که هنوز از طرف آل سعود به رسمیت شناخته نشده اند!

امیر
Monday 10 April 2006, 12:26PM
جناب مین به علت توهین های بیش از حد دیگر جواب شما را نخواهم داد
در ضمن بنده بعید میدونم که زنان جامعه ما آنقدر ضعیف الایمان باشد که به خاطر دو حدیث که بنده نقل کردم به اسلام بدبین بشن و این نشانه بد گمانی شما به ایمان زن ها میباشد پس بروید به خاطر بدگمانی خود استغفار کنید
جمع کنید این بساط ریاکاری و ظاهر گرایی را که شما نه تنها از اخلاق اسلامی بویی نبرده اید بلکه غیر مستقیم به جنگ آن هم میروید (دفاع از کسی که بر معصوم دروغ میبندد)
شما که قسمت اعظم شیعه را لعنت و نفرین میدانید حقیقت آنرا درک نکرده اید پس بهتر است از شیعه دفاع نکنید تا حداقل مردم دیگر را از آن متنفر نکرده باشید
شما اخلاق پیغمبری را هم درک نکرده اید !! اگر کمی از اخلاق ایشان شنیده بودید و خوش گمانی ایشان را خبر داشتید راه به راه بنده را متهم نمیکردید
======================
جناب مین دفاع های شما از حق جو خیلی عجبیب است!!! ...؟؟!! .....مگر شیعه بر معصوم دروغ میبندد ؟؟!! چطور کسی را که بر معصوم دروغ میبندد شیعه میدانید ؟؟!!!آیا این بزرگترین دلیل نیست ؟؟!!
یکبار دیگر عرض میکنم که :
به علت توهین های بیش از حد دیگر جواب شما را نخواهم داد

والسلام

سپهران
Monday 10 April 2006, 12:56PM

والسلام

جناب مین عزیز

همانطور که همه شاهد هستند آقای امیر هر گاه در مباحثات شکست علمی می خورند از حربه قهر و تهمت استفاده می کنند وبه این قبیل مطالب متوسل می شوند .
این عادت دیرینه ایشان وهم کیشان وی می باشدولی این قهرها وفرارها از عجزدر استدلال وجواب است نه علت دیگری !!!!!!!!!!!!:smile28:

انما ولیکم الله ورسوله الذین آمنوا الذین یقیمون الصلوه ویوتون الزکوه وهم راکعون (مائده /55)

min
Tuesday 11 April 2006, 12:25AM
در ضمن بنده بعید میدونم که زنان جامعه ما آنقدر ضعیف الایمان باشد که به خاطر دو حدیث که بنده نقل کردم به اسلام بدبین بشن و این نشانه بد گمانی شما به ایمان زن ها میباشد پس بروید به خاطر بدگمانی خود استغفار کنید
جمع کنید این بساط ریاکاری و ظاهر گرایی را که شما نه تنها از اخلاق اسلامی بویی نبرده اید بلکه غیر مستقیم به جنگ آن هم میروید (دفاع از کسی که بر معصوم دروغ میبندد)
شما که قسمت اعظم شیعه را لعنت و نفرین میدانید حقیقت آنرا درک نکرده اید پس بهتر است از شیعه دفاع نکنید تا حداقل مردم دیگر را از آن متنفر نکرده باشید
شما اخلاق پیغمبری را هم درک نکرده اید !! اگر کمی از اخلاق ایشان شنیده بودید و خوش گمانی ایشان را خبر داشتید راه به راه بنده را متهم نمیکردید
======================
جناب مین دفاع های شما از حق جو خیلی عجبیب است!!! ...؟؟!! .....مگر شیعه بر معصوم دروغ میبندد ؟؟!! چطور کسی را که بر معصوم دروغ میبندد شیعه میدانید ؟؟!!!آیا این بزرگترین دلیل نیست ؟؟!!
یکبار دیگر عرض میکنم که :

والسلام
من روي ايمان ديگران حدس و گمان نمي زنم و با ايمان ديگران بازي نمي كنم با اين اميد كه ايمان آنها قوي است .
احتمالا شما جديدا علم غيب هم پيدا كرده ايد .
گفته ايد ديگر پاسخ نمي دهيد !!! بعيد مي دانم كسي كه دنبال حقيقت باشد مثل شما برخورد كند . من اهانتي نكردم ولي اگر شما اين سخنان را به خود اهانت مي دانيد واگر فكر مي كنيد حق با شما است ماموريد استقامت كنيد و اگر شما و دوستانتان مقاومت نمي كنيد چون به پيغمبر هنوز نپيوسته ايد .
و الا طبق آيه قرآن آنان كه به پيغمبر گرويده اند مامورند مقاومت كنند . الته ديگر دير شد كه بياييد و بگوييد من هم مقاومت مي كنم - گذشت ديگه .
اگر دفاع من عجيب باشد سوال و راي گيريها شما عجيب تر است . در مورد حق و باطل بودن چيزي راي نمي گيرند .
تعدد افراد در يك راي هم نشانه چيزي نيست جز اينكه تعداد بيشتري راي آورده . براي اثبات حق و باطل بودن مطلبي دموكراسي راه نمي اندازند . مگر كساني كه مغلطه كارند .
فرموديايد كه من بساط رياكاريم را جمع كنم !! كدام رياكاري را ؟ راستي مي شود ريا را براي ما ترجمه نماييد ؟

min
Tuesday 11 April 2006, 12:30AM
جناب مین عزیز

همانطور که همه شاهد هستند آقای امیر هر گاه در مباحثات شکست علمی می خورند از حربه قهر و تهمت استفاده می کنند وبه این قبیل مطالب متوسل می شوند .
این عادت دیرینه ایشان وهم کیشان وی می باشدولی این قهرها وفرارها از عجزدر استدلال وجواب است نه علت دیگری !!!!!!!!!!!!:smile28:

انما ولیکم الله ورسوله الذین آمنوا الذین یقیمون الصلوه ویوتون الزکوه وهم راکعون (مائده /55)

:smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39:

حق جو
Tuesday 11 April 2006, 04:51PM
من روي ايمان ديگران حدس و گمان نمي زنم و با ايمان ديگران بازي نمي كنم با اين اميد كه ايمان آنها قوي است .
احتمالا شما جديدا علم غيب هم پيدا كرده ايد .
گفته ايد ديگر پاسخ نمي دهيد !!! بعيد مي دانم كسي كه دنبال حقيقت باشد مثل شما برخورد كند . من اهانتي نكردم ولي اگر شما اين سخنان را به خود اهانت مي دانيد واگر فكر مي كنيد حق با شما است ماموريد استقامت كنيد و اگر شما و دوستانتان مقاومت نمي كنيد چون به پيغمبر هنوز نپيوسته ايد .
و الا طبق آيه قرآن آنان كه به پيغمبر گرويده اند مامورند مقاومت كنند . الته ديگر دير شد كه بياييد و بگوييد من هم مقاومت مي كنم - گذشت ديگه .
اگر دفاع من عجيب باشد سوال و راي گيريها شما عجيب تر است . در مورد حق و باطل بودن چيزي راي نمي گيرند .
تعدد افراد در يك راي هم نشانه چيزي نيست جز اينكه تعداد بيشتري راي آورده . براي اثبات حق و باطل بودن مطلبي دموكراسي راه نمي اندازند . مگر كساني كه مغلطه كارند .
فرموديايد كه من بساط رياكاريم را جمع كنم !! كدام رياكاري را ؟ راستي مي شود ريا را براي ما ترجمه نماييد ؟

سخنان جناب مین صحیح و قابل استفاده است. هرگز با رای گیری حق و باطل را نمی توان محک زد.
اما امان از روزی که کسی برای جوسازی رای گیری به راه بیندازد و شکست هم بخورد!!!
از این بدتر اینکه چنین شخصی بعدا برای رفع افتضاح به همه کسانی که او را انسان تصور کرده اند و دعوتش را قبول کرده اند برچسب نامسلمانی بزند تا رای آنها را زیر سوال ببرد!!

عید الزهرا بر همه دوستداران اهل بیت مبارک باد
:smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39:

حق جو
Tuesday 11 April 2006, 05:00PM
جناب رهرو

مقاله مورد بحث (( از کدام آیه قران پیروی نکنیم )) نقدی است بر اعتقادات شما و سایر دوستان وهابی که شعار (( کتاب خدا برای ما بس است)) را سر می دهید اما غافلید که قران خود مومنان را بسوی سخن اهل بیت سوق میدهد.

هو الذی انزل الیک الکتاب منه آیات محکمات هن ام الکتاب و اخر متشابهات فاما الذین فی قلوبهم زیغ فیتبعون ما تشابه منه ابتغاء الفتنه وابتغاء تاویله و ما یعلم تاویله الا الله و الراسخون فی العلم

شبه مثل
شبه علیه الامر لبسه علیه
الشبهه ج شبه و شبهات ما یلتبس فیه الحق بالباطل و الحلال بالحرام***

از سوی دیگر اگر آیه 7 سوره آل عمران را مطابق سلیقه شما معنی کنیم اینگونه می شود:
بدون شک هیچ عاقلی آیه را اینگونه معنا نمی کند و برای هر انسان ذی شعوری روشن است که میل به کجی و انحراف با شباهت آیات به هم مرتبط نیست بلکه با شبهه و اشتباه ارتباط دارد.

بنده هرگز ادعا نکردم که محکمات قران تنها سه آیه است!! پس دست از تهمت و افترا بردارید.
اما گفتم که اگر کسی چنین نظری داشته باشد شما دوستان وهابی در پاسخگویی به او ناتوان هستنید و دیدیم که همینگونه است!!!

و اما یک سوال خصوصی از جناب رهرو و جناب شالیکار که به دلیل نداشن پاسخ سکوت اختیار کرده است!

آیا شعار قران برای بس است تنها برای انکار اهل بیت کار برد دارد؟؟

kaami
Tuesday 11 April 2006, 05:04PM
آقای رهرو
لطفا کمی منطقی باشید
این که نشد گفتگو
هر چه مودبتر باشید ممکن است به حرفهای شما بیشتر توجه شود
با فحاشی که نمیتوان چیزی را اثبات کرد

سپهران
Wednesday 12 April 2006, 02:55PM
آقای رهرو
لطفا کمی منطقی باشید
این که نشد گفتگو
هر چه مودبتر باشید ممکن است به حرفهای شما بیشتر توجه شود
با فحاشی که نمیتوان چیزی را اثبات کرد

جناب kaami

ظاهرا شما تازه در این سایت عضو شده اید وبا اخلاق این حضرات آشنا نیستید ادب واین سری اقلام
دربساط وهابیت وجود ندارد.
ضمناجهت اطلاع عرض می شود
بحث این تالار در خصوص نظر سنجی بود وقتی که از این حربه هم مایوس شدند شروع کردند به تهمت وافتراو....

هستي
Thursday 27 April 2006, 05:06PM
بسمه تعالي
اين جدال ثمري هم دارد؟

امیر
Thursday 27 April 2006, 05:10PM
اين جدال ثمري هم دارد؟
کتمان حقایقحرام است
(شهید مطهری)

امیر
Thursday 27 April 2006, 05:18PM
عین عبارت ایشان در کتاب ((مقام زن/ دفتر چهارم از خلاصه آثار ))
انتشارات دانشگاه امام جعفر صادق (ع) /ص 133 / بند سوم /خط اول :
اما باید توجه داشت که کتمان حقایق حرام است و قرآن کریم در اینمورد خطابها و عتابهای فوق العاده شدیدی دارد.
والسلام

امیر
Thursday 27 April 2006, 05:21PM
نام تحقیق : ((عقاید)) مخالف با ((عقاید اسلام))

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

0000
*(ظاهرا) در مکتب آنها دورغ گفتن بلا مانع است :

شاهد بنده بر این مدعا : یکی از آنها بعد از اخراج شدن با نام کاربری دیگری وارد میشود و چون یکی از کاربران زیرک تالار مطلب را درمی یابد و به حضور او با نام کاربری دیگراشاره میکند این کاربر (آزاد) به دروغ مینویسد :
جناب ياور دست از افترا بر داريد تصور مي كنم هر وقت در جواب فرو مي مانيد به چنين سخناني رو مي آوريد!
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=83614&postcount=50

که البته بعدا" هم توسط ناظر رسوا میگردد و ثابت میشود که ایشان با دو نام کاربری( آزاد- حق جو) حضور یافته اند
البته ایشان یک نسبتی را به امام معصوم نسبت میدهند و چون از ایشان در خواست مدرک تاریخی میکنیم سکوت میکنند و بنده یک تاپیک هم در این مورد باز کرده بودم (این تاپیک (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=4245))

نقد : دروغ گفتن نه تنها در اسلام بلکه در تمام ادیان الهی و در بسیاری از مکاتب دیگر مذموم است (حال سوال اینجاست که این چه مکتبی است که در آن دروغ جایز است ؟!)
* (ظاهرا) در مکتب آنها ((تهمت زدن )) بلا مانع است :

شاهد بنده بر این مدعا : نمونه تهمت های بسیاری که این فرقه در تالار زده اند موجود است که واضح و مبرهن است بدون کمترین پشتوانه فکری بوده است و دائما" در حال تغییر است برای مثال از تهمت ((وهابی گری )) شروع میشود تا ((شافعی )) ((منکر حق اهل بیت ))و... ختم میگردد

نقد : چنین اعتقدی مخالف با تعالیم ناب محمدی (ص) می باشد ....کافی است بدانید شهید مطهری در کتاب 15 گفتار مینویسد :
اسلام میگوید: ((ان شهد عندک خمسون قسامة علی انه قاله و قال لم اقله فصدقه و کذبهم )) وسائل ج8ص609 یعنی اگر پنجاه بینه شرعی حرفی را میزنند از خودش که پرسیدید و گفت من چنین چیزی نگفتم حرف خودش را بپذیرید

*(ظاهرا) در مکتب آنها ((هدف میتواند وسیله نامشروع را توجیه کند ))
این فرقه عقیده دارند که تحرف تاریخ , دروغ نویسی , آدرس دادن های بی اعتبار و....در صورتی که هدف انسان(از دید خودش ) مقدس باشد اشکالی ندارد

شاهد بنده بر این مدعا : یکی از ایشان(حق جو) اشاره میکند که فلان شخص نوسینده فلان کتاب است اما طرف مباحثه ایشان (جناب دارا ) در جواب مینویسد :
آقاي حق جو سلام ،
نام مصطفي حسيني طباطبائي را در فهرست مؤلفين مديران و مشاورين " دائره المعارف بزرگ اسلامي " نيافتم .
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=97317&postcount=9

نقد: از نظر اسلام هدف هرگز وسیله نامشروع را توجیه نمیکند و شهید مطهری در کتاب سیری در سیره نبوی (ص) پیرامون آن تحت عنوان "کیفیت استخدام وسیله " مفصلا بحث میکند وشدیدا آن را میکوبد

*(ظاهرا) در مکتب آنها ((انسان نسبت به اعمالی که در محیط مجازی انجام میدهد مواخذه نمیشود زیرا اسم آن مجازی است و اگر اسم آن محیط حقیقی بود مواخذه میشد ؟؟!!!! ))

شاهد بنده بر این مدعا : تا کنون از هیچیک از کاربران این فرقه دیده نشده به علت دروغ یا تهمتی که زده اند از دیگران عذر خواهی کنند (شاید برای اینست که فکر میکنند انسان نسبت به اعمالی که در محیط مجازی انجام میدهد مسئول نیست )

نقد: مخالفت با نص صریح قرآن است ((فمن یعمل مثقال ذرة ... ))

*گویا در مکتب آنها ((تفرقه افکنی میان شیعه و سنی )) در اولویت امور قرار دارد
آنچه برای کاربران محترم و سابقه دار واضح و آشکار است اینست که بیشتر فعالیت و حداکثر تمرکز آنها پیرامون این مقوله ودر این حوزه (تفرقه افکنی ) است و کمتر و شاید به ندرت شاهد مطالبی خارج از این حوزه بوده ایم

نقد : مخالفت با فرمایش امام علی (ع) : (حسبنا سلامة الدین ) و با آیات قرآن در تضاد است (( اعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا ))

با تشکر

یا من دنا فی علوه .....یا من علا فی دنوه :smile07: :smile07: :smile07:

min
Friday 28 April 2006, 12:39AM
اينگونه بحث كردن فقط حب و بغض شخصي است نه دنبال حقيقت گشتن
آقا امير دست از اين شانتاژها برداريد

حق جو
Friday 28 April 2006, 11:20AM
نقد : مخالفت با فرمایش امام علی (ع) : (حسبنا سلامة الدین ) و با آیات قرآن در تضاد است (( اعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا ))

با تشکر

گذشته از تهمتهایی که وارد کردید جواب شما را قبلا داده ام:

چگونه می توان از جمله حسبنا سلامه الدین تاییدی بر عمل غصب خلافت یا دلیلی برای سکوت در برابر آن گرفت؟
در ماجرای غصب خلافت، رستگاری و سعادت از آن علی (ع) و شیعیان اوست و خواری و عذاب خداوند برای کسانی است که این ظلم عظیم را در حق اهل بیت و همه مسلمانان تا دامنه قیامت روا داشتند. این جمله تنها به این مطلب اشاره دارد که علی (ع) و بنی هاشم و شیعیان رضایت خداوند را به دست آوردند و برای از دست رفتن متاع خلافت تاسف نمی خورند.
آیا به این دلیل که مولا علی (ع) در موقع ضربت خوردن فرمود:
فزت و رب الکعبه
به خداوند سوگند که رستگار شدم
دیگر کسی نباید ابن ملجم را لعن و تقبیح کند یا از عمل او به بدی یاد کند؟!!!
آیا با این منطق کودکانه، رفتار اهل سقیفه ( ظلم و پیمان شکنی )که در فطرت هر انسانی نکوهیده است یکباره پسندیده می شود؟؟!

الا لعنت الله علی القوم الظالمین

امیر
Sunday 30 April 2006, 08:01PM
حدیث را باید از دانشمندان متقدم شیعه که در علم رجال و حدیث شناسی صاحب رای هستند گرفت و افرادی همچون مولفین کتب اربعه و صاحب مفاتیح و ... چنین افرادی هستند.

انتظار به سر آمد و جناب حق جو علنا" اظهار کردند که تمامی احادیث کتب اربعه صحیح است این دقیقا" همان چیزی است که اخباریون میگویند

محمد مهدی 128
Monday 1 May 2006, 06:05AM
دوستان آل الله شما را با دشمنان آل الله چه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile28:

حق جو
Monday 1 May 2006, 07:34AM
جناب امیر

همراهی شما با رهرو و یاور در این مقاله بوی نفاق را به مشام همه ما رسانده است.

انتظار ما به سر نیامده و مدتهاست منتظر جواب برای این سوال هستیم!!

چگونه می توان از جمله حسبنا سلامه الدین تاییدی بر عمل غصب خلافت یا دلیلی برای سکوت در برابر آن گرفت؟
در ماجرای غصب خلافت، رستگاری و سعادت از آن علی (ع) و شیعیان اوست و خواری و عذاب خداوند برای کسانی است که این ظلم عظیم را در حق اهل بیت و همه مسلمانان تا دامنه قیامت روا داشتند. این جمله تنها به این مطلب اشاره دارد که علی (ع) و بنی هاشم و شیعیان رضایت خداوند را به دست آوردند و برای از دست رفتن متاع خلافت تاسف نمی خورند.
آیا به این دلیل که مولا علی (ع) در موقع ضربت خوردن فرمود:
فزت و رب الکعبه
به خداوند سوگند که رستگار شدم
دیگر کسی نباید ابن ملجم را لعن و تقبیح کند یا از عمل او به بدی یاد کند؟!!!
آیا با این منطق کودکانه، رفتار اهل سقیفه ( ظلم و پیمان شکنی )که در فطرت هر انسانی نکوهیده است یکباره پسندیده می شود؟؟!

الا لعنت الله علی القوم الظالمین

امیر
Monday 1 May 2006, 10:25AM
جناب حق جو خداوند شما را هدایت کند ....گویا شما نمیخواهید حقایق را بپذیرید .....بارها جواب این تهمت های شما را داده ام.....برای اینکه تبلیغات شما خنثی شود بازهم جواب میدهم بفرمایید:
جناب حق جو شما در مورد بنده چیزی را در ذهن دارید و فکر میکنید واقعا من به آن معتقد هستم آنچه شما نوشته اید منهم با آن موافق هستم بنده معتقدم غصب خلافت صورت گرفت بنده هم معتقدم که در سقیفه بنی ساعده اجتهاد در برابر نص صورت گرفت... بنده هم حق را با امام علی میدانم .اینرا پیامبر فرمودند((الحق مع علی و علی مع الحق ...))
آنچه نوشته شده است برای ایجاد وحدت بین مسلمانان است امام علی به خاطر حفظ اسلام دست به شمشیر نبرد شما هم به خاطر اسلام شمشیرتان را غلاف کنید
والسلام

حق جو
Monday 1 May 2006, 04:00PM
جناب حق جو خداوند شما را هدایت کند ....گویا شما نمیخواهید حقایق را بپذیرید .....بارها جواب این تهمت های شما را داده ام.....برای اینکه تبلیغات شما خنثی شود بازهم جواب میدهم بفرمایید:
جناب حق جو شما در مورد بنده چیزی را در ذهن دارید و فکر میکنید واقعا من به آن معتقد هستم آنچه شما نوشته اید منهم با آن موافق هستم بنده معتقدم غصب خلافت صورت گرفت بنده هم معتقدم که در سقیفه بنی ساعده اجتهاد در برابر نص صورت گرفت... بنده هم حق را با امام علی میدانم .اینرا پیامبر فرمودند((الحق مع علی و علی مع الحق ...))
آنچه نوشته شده است برای ایجاد وحدت بین مسلمانان است امام علی به خاطر حفظ اسلام دست به شمشیر نبرد شما هم به خاطر اسلام شمشیرتان را غلاف کنید
والسلام

الحمد لله در پاسخ سوال بالا چیزی برای گفتن ندارید. تصور شما در باره بیان حقایق و ابراز بیزاری از دشمن اهل بیت نادرست است چرا که بیان حقایق و تبری به زبان- که وظیفه انکار ناپذیر شیعیان است- به معنای شمشیر کشیدن نیست.
ما همان چیزی را می گوییم که مولا علی (ع) و حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها می گفتند.

دعای علی (ع) در قنوت نماز:
اللهم العن صنمی قریش و جبتیها و طاغوتیها و افکیها و ابنتیهما
خداوندا دو بت قریش که طاغوت و جبت و افک هستند و دو دخترشان را لعنت کن

سخن حضرت زهرا با ابوبکر به نقل دانشمندان اهل سنت:

و الله لادعون الله علیک فی کل صلوه اصلیها
به خدا قسم در هر نمازی که می خوانم بر تو نفرین می کنم

برادری و وحدت بعد از ادای حق اهل بیت بجای خود باقی و مورد توجه است مگر کسی همچون شما بخواهد آن را ندیده بگیرد.

حق جو
Monday 1 May 2006, 04:18PM
والسلام

جناب امیر

الحمد لله که جوابی برای سوال بالا ندارید. شبهه ای انداخته اید به خیال اینکه امکان در رفتن فراهم است اما هرگز!
تصور شما از وحدت نادرست و نامعقول است. شما وحدت را به معنای کتمان حق و تضییع حق اهل بیت می دانید.
بیان حقیقت و تبری به زبان -که تکلیف موکد شیعه است- تناقضی با وحدت کلمه ندارد.
اتحاد مسلمانان بر مبنای توحید و نبوت واهل بیت و قران محقق می شودکه وجوه مشترک اصلی ماست.
سخن ما همان سخن مولا علی (ع) و حضرت زهرای مرضیه است که به هیچ وجه به معنای شمشیر کشیدن نبوده و نیست.

دعای علی (ع) در قنوت نماز:
اللهم العن صنمی قریش و جبتیها و طاغوتیها و افکیها و ابنتیهما
خداوندا دو بت قریش همان دو جبت و دو طاغوت و دو افک و نیز دودخترشان را لعنت کن.

سخن حضرت زهرا علیها سلام در آخرین روزهای زندگی با ابوبکر به نقل دانشمندان اهل سنت:
و الله لادعون الله علیک فی کل صلوه اصلیها
به خدا قسم در هر نمازی که می خوانم بر تو نفرین می کنم

پیامبر در حدیثی متواتر در بین شیعه و سنی فرمود:

فاطمه بضعه منی من آذاها فقد آذانی و من آذانی فقد آذا الله
فاطمه پاره تن من است هر که او را بیازارد مرا آزرده و هر کس مرا بیازارد خداوند را آزار داده است.
.................................................. .....................................

قران در سوره احزاب آیه 57 می گوید:
ان الذین یوذون الله و رسوله لعنهم الله فی الدنیا و الاخره و اعد لهم عذابا مهینا
بی شک کسانی که خداوند و رسولش را آزار دهند در دنیا و آخرت مورد لعنت خداوند هستند و او برای آنها عذابی دردناک مهیا کرده است.
.................................................. ...................................
مطلب به اندازه ای شفاف و روشن است که نیازی به شرح و بسط ندارد!

کجای این سخن تهمت به شماست!!!!