نمايش نسخه نهائي : **چند سوال قرانی از جناب با ...در صحنه **
محمد مهدی 128
Monday 20 March 2006, 06:47AM
بسم الله الرحمن الرحیم
دانشمند گرامی جناب در صحنه
از شهامت شما خوشم امده
چون در مقاله الله مشرک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! بعد از ماه ها بلاخره یکی پیداشد و ....
خوب جناب لطف بفرما ئید این دوسه کریمه شریفه قرانی را ترجمه ومعنا بفرما ئید اگر شما هم حسبنا کتاب الله هی هستید فقط از قران جواب بدهید اگر از روایات استفاده می کنید و مورد قبول شما ست بفرما ئید از چه فرقه ای را قبول داری و.....لطفا شما مثل دانشمند گرامی جا..د و...فرار را بر قرار ترجیح ندهید ومثل جناب .م.ر خودرا محب ال الله جانزنید وبعد مروج دشمنان ال الله باشید و......
البته شما ظاهرا از همهن دوستان قدیمی هستید با نام جدید که این مهم نیست .
اما سوالات بنده از شما :
1- قوله تعالی : کل شی هالک الا وجهه
معنا ومراد وجه خدا چیست واینکه بقیه اعضاء وجوارح خدا نابود هست یا می شود جز صورتش یعنی چه ؟
2- قوله تعالی : ان الله علی العرش استوی
عرش چیست و استوی خدا بر عرش به چه معناست ؟
3- وکان عرشه علی الماء
مراد از آب چیست و معنا ومفهوم ایه چیست ؟؟؟؟
اگر فقط قرانی هستی از قران جواب بده اگر از تفسیر آدرس بده و....ماخدی که برایت قابل قبول است بنویس چون بعدش باهات در مورد ماخدت کار دارم
یا علی ؛ وهو العلیالعظیم
یامرتضی علی مددی 1001اللهم عجل لولیکالفرج
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد مااحاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.
محمد مهدی 128
Tuesday 21 March 2006, 06:18AM
بسم الله الرحمن الرحیم
دانشمند گرامی جناب در صحنه
از شهامت شما خوشم امده
چون در مقاله الله مشرک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! بعد از ماه ها بلاخره یکی پیداشد و ....
خوب جناب لطف بفرما ئید این دوسه کریمه شریفه قرانی را ترجمه ومعنا بفرما ئید اگر شما هم حسبنا کتاب الله هی هستید فقط از قران جواب بدهید اگر از روایات استفاده می کنید و مورد قبول شما ست بفرما ئید از چه فرقه ای را قبول داری و.....لطفا شما مثل دانشمند گرامی جا..د و...فرار را بر قرار ترجیح ندهید ومثل جناب .م.ر خودرا محب ال الله جانزنید وبعد مروج دشمنان ال الله باشید و......
البته شما ظاهرا از همهن دوستان قدیمی هستید با نام جدید که این مهم نیست .
اما سوالات بنده از شما :
1- قوله تعالی : کل شی هالک الا وجهه
معنا ومراد وجه خدا چیست واینکه بقیه اعضاء وجوارح خدا نابود هست یا می شود جز صورتش یعنی چه ؟
2- قوله تعالی : ان الله علی العرش استوی
عرش چیست و استوی خدا بر عرش به چه معناست ؟
3- وکان عرشه علی الماء
مراد از آب چیست و معنا ومفهوم ایه چیست ؟؟؟؟
اگر فقط قرانی هستی از قران جواب بده اگر از تفسیر آدرس بده و....ماخدی که برایت قابل قبول است بنویس چون بعدش باهات در مورد ماخدت کار دارم
یا علی ؛ وهوالعلیالعظیم
یامرتضیعلی مددی 1001اللهم عجل لولیکالفرج
اللهم العنالجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعددمااحاط به علمک وبعدد فضائلامیر المؤمنین علیه السلام.
با قرآن در صحنه
Tuesday 21 March 2006, 09:48AM
با سلام :
( وجه ) دراین آیه کریمه و در آیات متعدد دیگر مطلقا به معنای ( صورت ) به معنای سر و گردن نیست بلکه حوزه (مغناطیس) وسیعی است که کل حیطه ومناسبات او را در بر میگیرد . کافیست به جایگاه این کلمه در آیات متعدد دیگرقرآن مجید به دقت توجه کنید .
عرش نیز مفهومی معنوی مانند سایر مفاهیمی از اینگونه مانند ملائکه و 7 آسمان وملکوت و ... است که دستیابی به مفهوم عینی اینگونه کلمات بدلیل ماهیت معنوی آنها میسور نیست و در هر حال نمیتوان نظریاتی از این دست که مثلا مراد ازعرش علم خدا ست یا مراد از وجه ... هست را بطور قطعی و یقینی پذیرفت کما اینکه خود آن بزرگان ( رحمهم ا... ) نیز چنین ادعایی نداشته اند .
و دیگر اینکه " عرش او بر آب بود " در بردارنده مفهوم دقیق علمیست چرا که امروزه میدانیم سرچشمه هر گونه حیات از آب است . و نکته این که بعضی آیات قرآن کریم متشابه هستند که میتوانید به مطلب " از کدام آیه پیروی......" در همین سایت مراجعه کنید .
اما در باره بعضی مطالب و حواشی که گفتید . من اطلاع زیادی از عرف اینجا و روابط و مناسبات اینجا ندارم . مباحث شما را هم به جز همان مقاله که اشاره کردید و همچنین ( اهل قبور... ) نخوانده ام . آیات کریمه که اشاره میکنید برای من قابل توجه است و اگر زنده باشم بقیه را هم در فرصت مناسب خواهم خواند و استفاده خواهم کرد انشا الله .
اما به نظرم اینکه آنگونه ( مانند قرآن ستیزان ) به قرآن کریم شبهه وارد میکنید و س÷س افرادی که در صددپاسخگویی و دفاع از ساحت مقدس قرآن بر میایند را وهابی میخوانید جای تامل بسیار و تجدید نظر دارد !
نتیجه اینگونه رفتارهای ناشیانه جز این نیست که نا خواسته به آن گروه اعتبار میبخشید و اینطور وانمود میشود که این وهابیون هستند که مدافعین و مدعیان حقیقی قرآن هستند و دیگران در صدد شبهه افکنی و تضعیف این کتاب عزیز هستند (که البته تضعیف این کتاب جز خیال خامی بیش نیست) .
بنظر میرسد تا به حال هیچگونه برخوردی با آنها نداشته اید و با نقطه نظرات ارتجاعی و طرز برخورد آنها نیز هیچگونه آشنایی ندارید . در هر حال بنده اهل اینگونه مداهنات نیستم واین چند جمله را هم بنابر وظیفه گفتم . متشکرم . یا الله
محمد مهدی 128
Wednesday 22 March 2006, 06:36AM
با سلام :
( وجه ) دراین آیه کریمه و در آیات متعدد دیگر مطلقا به معنای ( صورت ) به معنای سر و گردن نیست بلکه حوزه (مغناطیس) وسیعی است که کل حیطه ومناسبات او را در بر میگیرد . کافیست به جایگاه این کلمه در آیات متعدد دیگرقرآن مجید به دقت توجه کنید .
عرش نیز مفهومی معنوی مانند سایر مفاهیمی از اینگونه مانند ملائکه و 7 آسمان وملکوت و ... است که دستیابی به مفهوم عینی اینگونه کلمات بدلیل ماهیت معنوی آنها میسور نیست و در هر حال نمیتوان نظریاتی از این دست که مثلا مراد ازعرش علم خدا ست یا مراد از وجه ... هست را بطور قطعی و یقینیپذیرفت کما اینکه خود آن بزرگان ( رحمهم ا... ) نیز چنین ادعایی نداشته اند .
و دیگر اینکه " عرش او بر آب بود " در بردارنده مفهوم دقیق علمیست چرا که امروزه میدانیم سرچشمه هر گونه حیات از آب است . و نکته این که بعضی آیات قرآن کریم متشابه هستند که میتوانید به مطلب " از کدام آیه پیروی......" در همین سایت مراجعه کنید .
اما در باره بعضی مطالب و حواشی که گفتید . من اطلاع زیادی از عرف اینجا و روابط و مناسبات اینجا ندارم . مباحث شما را هم به جز همان مقاله که اشاره کردید و همچنین ( اهل قبور... ) نخوانده ام . آیات کریمه که اشاره میکنید برای من قابل توجه است و اگر زنده باشم بقیه را هم در فرصت مناسب خواهم خواند و استفاده خواهم کرد انشا الله .
اما به نظرم اینکه آنگونه ( مانند قرآن ستیزان ) به قرآن کریم شبهه وارد میکنید و س÷س افرادی که در صددپاسخگویی و دفاع از ساحت مقدس قرآن بر میایند را وهابی میخوانید جای تامل بسیار و تجدید نظر دارد !
نتیجه اینگونه رفتارهای ناشیانه جز این نیست که نا خواسته به آن گروه اعتبار میبخشید و اینطور وانمود میشود که این وهابیون هستند که مدافعین و مدعیان حقیقی قرآن هستند و دیگران در صدد شبهه افکنی و تضعیف این کتاب عزیز هستند (که البته تضعیف این کتاب جز خیال خامی بیش نیست) .
بنظر میرسد تا به حال هیچگونه برخوردی با آنها نداشته اید و با نقطه نظرات ارتجاعی و طرز برخورد آنها نیز هیچگونه آشنایی ندارید . در هر حال بنده اهل اینگونه مداهنات نیستم واین چند جمله را هم بنابر وظیفه گفتم . متشکرم . یا الله
جناب در صحنه کسی سوال از عینیت ان مفاهیم نکرد
وکسی شبه به قران کریم وارد نکرد بلکه شما حسبنا کتاب الله هی هستید وفقط وفقط قران را کافی می دانید
اگر نیستید بفرما ئید نیستم
حال سوال بنده از آیات کریمه فوق همچنان سرجای خود باقی است شما سوالات بنده را بجای کلی گوئی از قران کریم جواب بدهید
عرش چیست ؟؟؟
ماء چیست ؟؟؟
استوی یعنی چه ؟؟؟؟
هالک الا وجهه یعنی چه ؟؟؟
مراد شما از بزرگانی که اشاره فرمودید چه کسانی هستند ؟؟؟؟
وآیا برای فهم ظاهر قران کریم قران شریف کفایت است ؟؟؟؟؟؟
اگر کافی نیست به روایات از چه منبعی باید رجوع کرد ؟؟؟لطفا شفاف جواب مرقوم فرما ئید .
چون بنده شما خیلی کار دارم چون خوشبختانه شما از جواب دادن فرار نمی کنی مثل ودوستانت .
یا علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت والطاغوت والات والعزی وابنیتهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمه وبعدد فضا ئل امیر المومنین :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
محمد مهدی 128
Thursday 23 March 2006, 05:24AM
جناب در صحنه کسی سوال از عینیت ان مفاهیم نکرد
وکسی شبه به قران کریم وارد نکرد بلکه شما حسبنا کتاب الله هی هستید وفقط وفقط قران را کافی می دانید
حال سوال بنده از آیات کریمه فوق همچنان سرجای خود باقی است شما سوالات بنده را بجای کلی گوئی از قران کریم جواب بدهید
عرش چیست ؟؟؟
ماء چیست ؟؟؟
استوی یعنی چه ؟؟؟؟
اگر کافی نیست به روایات از چه منبعی باید رجوع کرد ؟؟؟لطفا شفاف جواب مرقوم فرما ئید .
چون بنده شما خیلی کار دارم چون خوشبختانه شما از جواب دادن فرار نمی کنی مثل ودوستانت .
اللهم العن الجبت والطاغوت والات والعزی وابنیتهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمه وبعدد فضا ئل امیر المومنین :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
محمد مهدی 128
Thursday 23 March 2006, 06:04AM
جناب در صحنه بنده با شما بسیار کار دارم لطفا سعی بفرما ئید جواب مرقوم فرموده وجوری برخورد نکنید تا مثل نامهای گذشته ات در اینجا اخراج شوید که البته دیری نمی پاید که مسولین محترم خواهند فرمود شما که هستیید که البته اینرا در اصل مقاله ام اشاره کرد م و این مهم نیست
اما این را بدان بسیار نا شیانه عمل می کنی همان مقالات قدیمیت را به اسم در صحنه و....:smile07: :smile07: :smile07: از سنگ سار تا قطع ید سارق و....
محمد مهدی 128
Friday 24 March 2006, 05:56AM
[quote=mohamdmhdi]جناب در صحنه کسی سوال از عینیت ان مفاهیم نکرد
عرش چیست ؟؟؟
ماء چیست ؟؟؟
استوی یعنی چه ؟؟؟؟
اللهم العن الجبت والطاغوت والات والعزی وابنیتهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمه وبعدد فضا ئل امیر المومنین :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: در ضمن چناب در صحنه حوزه مغناطیسی را هم توضیح بدهید :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
محمد مهدی 128
Saturday 25 March 2006, 06:12AM
[quote=mohamdmhdi]جناب در صحنه کسی سوال از عینیت ان مفاهیم نکرد
عرش چیست ؟؟؟
ماء چیست ؟؟؟
استوی یعنی چه ؟؟؟؟
اللهم العن الجبت والطاغوت والات والعزی وابنیتهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمه وبعدد فضا ئل امیر المومنین :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07: در ضمن چناب در صحنه حوزه مغناطیسی را هم توضیح بدهید :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
جناب در صحنه منتظر افاضات شما دوست قدیمی به نام در صحنه هستیم
یا علی مددی 1001:smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
محمد مهدی 128
Sunday 26 March 2006, 07:57AM
[quote=mohamdmhdi]
جناب در صحنه منتظر افاضات شما دوست قدیمی به نام در صحنه هستیم
یا علی مددی 1001:smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
محمد مهدی 128
Monday 27 March 2006, 05:16AM
جناب در صحنه پاسخ نفرمودید :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
محمد مهدی 128
Monday 3 April 2006, 03:53AM
جناب در صحنه پاسخ نفرمودید :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
min
Tuesday 4 April 2006, 12:05AM
آقا سوالهاي سخت سخت مي كنيد
خوب يه كم آسانتر بپرسيد شايد ايشان جواب داد
mahdi1113
Tuesday 4 April 2006, 02:21PM
ایشان آن همه تناقضات در قرآن را پاسخ گفتند و شما اینگونه قدردانی میکنید !؟
اگر میتوانید پاسخهایی بهتر از ایشان بدهید .
اعتبار و شهرت تفسیر المیزان در اینست که از خود قران در تفسیر قرآن استفاده میکند و من میگویم اگر کسی در رفع شبهات نیز چنین توانائی دارد جای تقدیر دارد و قرار هم نیست که ایشان تمام علوم در تفسیر قرآن را بداند و از دیگر مفسران پیشی گیرد ، فعلاً که از دیگر حضار در این باشگاه جلوتر است .
والسلام علی من اتبع الهدی
محمد مهدی 128
Wednesday 5 April 2006, 05:41AM
ایشان آن همه تناقضات در قرآن را پاسخ گفتند و شما اینگونه قدردانی میکنید !؟
اگر میتوانید پاسخهایی بهتر از ایشان بدهید .
اعتبار و شهرت تفسیر المیزان در اینست که از خود قران در تفسیر قرآن استفاده میکند و من میگویم اگر کسی در رفع شبهات نیز چنین توانائی دارد جای تقدیر دارد و قرار هم نیست که ایشان تمام علوم در تفسیر قرآن را بداند و از دیگر مفسران پیشی گیرد ، فعلاً که از دیگر حضار در این باشگاه جلوتر است .
والسلام علی من اتبع الهدی
بله ایشان وشما که دشمن خدا ومحمد وال محمد هستید از همه جلوترید والان در جهنم هستید :smile07:
هستي
Wednesday 5 April 2006, 08:15AM
بسمه تعالي
پيشنهادمهدي 1113 پيشنهاد خوبي است.
بد نيست دوستان هر كدام از جواب تناقض هارا كه ناقص مي دانند دوباره پاسخ دهند. تا جوابها تكميل شوند.
با تشكر
محمد مهدی 128
Monday 10 April 2006, 06:06AM
جناب در صحنه از صحنه خارج شدید
محمد مهدی 128
Saturday 15 April 2006, 05:41AM
جناب در صحنه تا اخراج نشده اید مثل گذشته با نامهای متفاو ت جاهد و..... پاسخ بفرما ئید :smile07: :smile07: :smile28:
محمد مهدی 128
Tuesday 25 April 2006, 05:16AM
جناب در صحنه تا اخراج نشده اید مثل گذشته با نامهای متفاو ت جاهد و..... پاسخ بفرما ئید :smile07: :smile07: :smile28:
جناب در صحنه از صحنه فرار فرمودید :smile07: :smile07: :smile07: :smile28: :smile28: :smile28:
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.