PDA

نمايش نسخه نهائي : بدون شرح !!!!!!

امیر
Sunday 19 March 2006, 11:48PM
وقتی به این تالار سرزدم از رفتار برادران ناامید شدم
اولا اینکه پرسخ و پاسخ با خواهران از نظر شرعی حرام است و باید برای خواهران سایت و فاروم جداگانه در نظر گرفت
دوم در رسالات و توضیح المسایل آیات عظام هست که نوشتن نام ائمه اطهار بر روی کاغذ ایراد شرعی دارد و دوم اگر کتاب کلام الله مجید و یا برگ از آیات شریفه به چاه مساتراح افتد باید آنرا برداشت و شست باید کلام الله مجید در جای پاک مورد استفاده قرار گیرد
شما که از اینترنت استفاده می کنید این وسیله ساخته شیطان و کفار است بنابر این خود اینترنتهمانند چاه مستراح نجس میباشد و نوشتن نامهای ائمه اطهار و آیات مبارکه قرآن کریم در اینترنت گناه است
:D :smile21: :D :smile21: :D :smile21: :smile21: :D :smile21:
((برگرفته از یکی از انجمن های گفتگو ))
همیشه شاد باشید:smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:

min
Tuesday 21 March 2006, 04:02AM
خوب خوب است ساير نظرات چنين شخصي را ببينيد تا ببينيد چقدر به نظرات شما و وهابيون نزديك است .

ميرزا
Tuesday 21 March 2006, 05:47PM
سلام بر شما
اينترنت وسيله اي شده است براي گروه هايي كه با تعدد كم و تلاش زياد خواست خود را ترويج دهند هيچ بعيد نيست كه اين نوشته را يكي از دشمنان اسلام براي تخريب اسلام نوشته باشد

mohebsahabeh
Wednesday 22 March 2006, 07:56AM
بسم الله الرحمن الرحیم

اولا معلوم میشود که این شخص یکی از مقلدین است.
این موضوع را میتوان گسترده تر عنوان کرد اینطور که خود کاغذ هایی که الان وجود دارد مثلا همین کاغذ های A4 اکثرا برزیلی هستند و معلوم نیست که در ساخت انها از چه موادی استفاده میشود پس نوشتن قران بر روی این کاغذ ها هم از نظر مقلدین نباید جایز باشد.

و خواهران گرامی نیز باید به حوزه های علمیه خواهران مراجعه نمایند که خدایی نکرده فکر تحقیق در دین به سرشان نزند و شیعه را کنار بگذارند و مسلمان بشوند.

صبح
Wednesday 22 March 2006, 10:03AM
بسم الله الرحمن الرحیم

اولا معلوم میشود که این شخص یکی از مقلدین است.
این موضوع را میتوان گسترده تر عنوان کرد اینطور که خود کاغذ هایی که الان وجود دارد مثلا همین کاغذ های A4 اکثرا برزیلی هستند و معلوم نیست که در ساخت انها از چه موادی استفاده میشود پس نوشتن قران بر روی این کاغذ ها هم از نظر مقلدین نباید جایز باشد.

و خواهران گرامی نیز باید به حوزه های علمیه خواهران مراجعه نمایند که خدایی نکرده فکر تحقیق در دین به سرشان نزند و شیعه را کنار بگذارند و مسلمان بشوند.

شما فعلا به فكر تقليد از ( حكم حرمت تبريك گفتن نوروز (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=4185) ) باشيد :p و بعد به اين و آن انگ تقليد بزنيد ... ماشاءالله اصلا ظاهرا تمركز حواس ندارند ،‌يك روز حكم مي‌آورند .. و يك روز هم مي‌گويند تقليد از حكم گناه است .

ابومحسن
Wednesday 22 March 2006, 09:46PM
ماشاءالله اصلا ظاهرا تمركز حواس ندارند ،‌يك روز حكم مي‌آورند .. و يك روز هم مي‌گويند تقليد از حكم گناه است
:smile43: :smile43: :smile43:

اصفهانی
Thursday 23 March 2006, 01:23AM
:D :smile21: :D :smile21: :D :smile21: :smile21: :D :smile21:
((برگرفته از یکی از انجمن های گفتگو ))
همیشه شاد باشید:smile07: :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
مرحوم علامه شوشتری می فرماید: اگر هر نوشته ای ماخذ ومنبع استدلال قرار گیرد باید با علم خداحافظی کرد.
کسی چیزی نوشته که هم دروغ است وهم افترا وکس دیگری نوشته ای بی ارزش را در معرض دید وقرائت دیگران قرار داده است.
قصد دومی را خدا میداند و معلوم نیست این ریشخند کجا را نشانه گرفته است
آیا مطالب را حقیقت پنداشته وبه سخره آن نشسته ویا یاوه بودن گزاره ها را به باد تمسخر گرفته است ؟ خدا عالم است ونیز جناب امیر !
من نمیدانم کسی که این سخنان را نوشته در کدام رساله چنین فتوائی را دیده است وکدام مرجع چنین سخنی گفته؟
در هیچ یک از رساله های فقهی علمای بزرگوار شیعه چنین چیزی یافت نمی شود.از میان انبوه سوالاتی که از مراجع میشود نیمی از آن از سوی جماعت نسوان است وهمه آنها را مراجع بزرگوار یا دفاتر آنان پاسخ میگویند .
از خدای سبحان آرزودارم همه ِ بیماران خصوصا کسانی که به امراض نفسانی مبتلا یند را شفا مرحمت نماید .

zxcv
Thursday 23 March 2006, 08:17PM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

این هم سنتی که بعضی از عالیجنابان آن را برتر از قران می دانند!!!!

__________________________________________________ ____

روزی حسین ( ع ) در آغوش پیامبر ( ص ) بود و آن حضرت او را نوازش می کرد و می خنداندند.
عایشه همسر ایشان عرض کرد ای رسول خدا چقدر این کودک را دوست داری و با دیدار او شاد می شوی ؟!!
آن حضرت فرمود ؛ چرا با او دوست نباشم و با دیدار او شاد نگردم ؟! و با این که او میوه قلب و نور چشمم می باشد و با این حال امتم او را خواهند کشت !!
کسی که بعد از وفاتش مرقدش را زیارت کند خداوند صواب یک حج از حج های مرا برای زیارت کننده می فرستد !!!

عایشه گفت ؛ براستی ثواب یک حج از حج هاست ؟!!
پیامبر پاسخ داد ؛ بلکه ثواب دو حج !!!!
عایشه گفت ؛ براستی ثواب دو حج ؟!!!
پیامبر پاسخ داد ؛ بلکه ثواب سه حج !!!!
عایشه گفت ؛ براستی سه حج ؟!!!
پیامبر گفت ؛ بلکه چهار حج !!!
عایشه گفت ؛ براستی ......؟!!!
پیامبر گفت ؛ بلکه ...........!!!

این بگو مگو ادامه داشت تا رسید به جایی که !!

عایشه گفت ؛ براستی 90 حج ؟!!!
پیامبر گفت ؛ بله ثواب نود حج !!!
__________________________________________________ ____

خوب ، شما بفرمائید !!! آیا امکان دارد همچین گفتگوئی بین یک زن و شوهر صورت بگیرد و مسئله به دادگاه و قهر و طلاق نکشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودتان قضاوت کنید !!! آون بگه 55 حج و جواب بشنود راست می گی 55 حج !!! و همینطور ادامه پیدا کنه تا طرفای صد ؟!!!

این را توجه کنید که مذاهب ، سنت نبوی را از روی همین احادیث و روایات می نویسند !!!اکنون یک نفر نیست که به این عزیزانی که می گویند بیاید از سنت نبوی تبعیت کنیم بگوید که بفرمائید ، این هم سنت نبوی !!! این فرقه عجیبه که سنت او اینچنین است و فرقه روبرو هم برای خود داستانهایی از سنت دارد !!!! تازه کار را به جایی رسانده اند که تازگی ها هم موجود انسان نمائی پیدا شده و ادعا کرده که فقط باید از سنت مورد قبول فرقه شان تبعیت کنیم و گر نه ( نعوذ با الله ) قران که گمراه کننده است !!!!

خدا آخر و عاقبت ما را به خیر کند ( امین )

وسلام یا الله

امیر
Friday 24 March 2006, 08:40PM
مرحوم علامه شوشتری می فرماید: اگر هر نوشته ای ماخذ ومنبع استدلال قرار گیرد باید با علم خداحافظی کرد.
کسی چیزی نوشته که هم دروغ است وهم افترا وکس دیگری نوشته ای بی ارزش را در معرض دید وقرائت دیگران قرار داده است.
قصد دومی را خدا میداند و معلوم نیست این ریشخند کجا را نشانه گرفته است
آیا مطالب را حقیقت پنداشته وبه سخره آن نشسته ویا یاوه بودن گزاره ها را به باد تمسخر گرفته است ؟ خدا عالم است ونیز جناب امیر !
من نمیدانم کسی که این سخنان را نوشته در کدام رساله چنین فتوائی را دیده است وکدام مرجع چنین سخنی گفته؟
در هیچ یک از رساله های فقهی علمای بزرگوار شیعه چنین چیزی یافت نمی شود.از میان انبوه سوالاتی که از مراجع میشود نیمی از آن از سوی جماعت نسوان است وهمه آنها را مراجع بزرگوار یا دفاتر آنان پاسخ میگویند .
از خدای سبحان آرزودارم همه ِ بیماران خصوصا کسانی که به امراض نفسانی مبتلا یند را شفا مرحمت نماید

اُه ...اُه.... اُه....!!!!:eek: چه عصبانی :mad: !!!؟عجب جوابی !:smile09: !!(ببین دو روز نبودیم ملت چقدر عصبانی شدن!!:eek: )
بی خیال!!!
بابا جدی نگیر !!!
یه کم بخند !! زشته !!:smile31:
مگر شما شیعه امام علی (ع) نیستی ؟:smile06: ؟!!امام که خنده رو بود...مثل بعضی ها عبوس و اخمو نبود :smile27:
عزیزم این رو براشما گذاشتم تا بخندی:D .... ننوشتم که گریه کنی !!:smile22:
نکنه شما به این جمله اعتقاد نداری :eek: ؟!!!شاید هم خودت رو مومن نمیدونی !!:smile27:
(((ادخال السرور فی قلب المومن عبادة ))):smile34:
===========================
اونم از نوشته جناب مین با این سن سالش !!!!(بابا پیر شدی رفت:smile37: ....اینقدر غصه نخور :( ( بابا شوخی کردم ...الآن یَک جوابِ دور درازی بده :smile22: )
==================================
نکته : در این تالار عده ای هستند که خود را شیعه میدانند(و تقریبا همه آنها رو میشناسند و نیاز به معرفی نیست) و آنطور که از ظاهر امر پیداست چیزی جز فحش و لقب گذاشتن های زشت و مسخره از آنها صادر نمیشود
این تاپیک رو برای این زدم که نشون بدم بدون مسخره کردن می میتوان(( ادخال سرور فی قلب المومن )) کرد
در ضمن هرکسی مطلب (( مُدِخل سرور فی قلب المومن= وارد کننده شادی در قلب مومن )) داره ما رو محروم نکنه چراکه :
((ادخال السرور فی قلب المومن عبادة = واردکردن شادی در قلب مومن عبادت است))

والسلام

zxcv
Friday 24 March 2006, 10:21PM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

ایام عید است و باید مسلمین را شاد کرد !!!

__________________________________________________ __
روزی حضرت ابوطالب پسرش علی ( ع ) را در آن هنگام که کودک بود دید که بت ها را می شکست !!! این عمل در آن زمان جرم بزرگی محسوب می شد !!!

ابوطالب سراسیمه به خانه آمد و به همسرش گفت ؛ امروز علی را دیدم که بت ها را می شکند ، ترسیدم بزرگان قریش با خبر شوند و به او آسیب برسانند !!!

فاطمه بنت اسد گفت ؛ من خبری عجیبتر از این به تو بدهم !!! آن هنگام که علی بچه بود و در رحم من قرار داشت کنار کعبه رفتم و به طواف کعبه پرداختم !!! وقتی که در طواف کعبه به رودروی محل بت ها می رسیدم احساس می کردم علی در رحم آن چنان دو پای خود را فشار می داد که احساس می کردم که فرزندم در رحم من نسبت به بت ها اظهار برائت و بیزاری می کند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________________________________________ ________

( بدون شرح )!!!

وسلام یا الله

min
Saturday 25 March 2006, 01:33AM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

ایام عید است و باید مسلمین را شاد کرد !!!

__________________________________________________ __
روزی حضرت ابوطالب پسرش علی ( ع ) را در آن هنگام که کودک بود دید که بت ها را می شکست !!! این عمل در آن زمان جرم بزرگی محسوب می شد !!!

ابوطالب سراسیمه به خانه آمد و به همسرش گفت ؛ امروز علی را دیدم که بت ها را می شکند ، ترسیدم بزرگان قریش با خبر شوند و به او آسیب برسانند !!!

فاطمه بنت اسد گفت ؛ من خبری عجیبتر از این به تو بدهم !!! آن هنگام که علی بچه بود و در رحم من قرار داشت کنار کعبه رفتم و به طواف کعبه پرداختم !!! وقتی که در طواف کعبه به رودروی محل بت ها می رسیدم احساس می کردم علی در رحم آن چنان دو پای خود را فشار می داد که احساس می کردم که فرزندم در رحم من نسبت به بت ها اظهار برائت و بیزاری می کند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________________________________________ ________

( بدون شرح )!!!

وسلام یا الله
منبع سخنانتان را بنويسيد والا بابت تهمت زدنتان بايد از همه شيعيان عذر خواهي كنيد
هرچند بعيد مي دانم ديگر شما در اينجا چيزي بنويسيد و يا مي آييد تا اين سخنانتان ار به باد فراموشي بدهيد .

امیر
Saturday 25 March 2006, 01:45AM
منبع سخنانتان را بنويسيد والا بابت تهمت زدنتان بايد از همه شيعيان عذر خواهي كنيد
هرچند بعيد مي دانم ديگر شما در اينجا چيزي بنويسيد و يا مي آييد تا اين سخنانتان ار به باد فراموشي بدهيد .
بنده همینجا با شما همنوا میشوم.... از جناب حق جو میخواهم منبعی که طبق آن بر امام معصوم نسبت دروغ میدهند اعلام کنند :mad: :mad:
=====================

(به این میگن زرنگی !!!!:smile21:
:D :D :D :D :D :D )

zxcv
Saturday 25 March 2006, 01:49AM

بسم الله

دوست عزیز جناب مین !

اگر جنابعالی اعتراف کنید که اگر اینجانب مدرک مطالب بالا را به شما نشان دهم از عقاید سخیفتان دست برمی دارید !!!! به چشم، اینجانب هم به خود زحمت می دهم و مدرکی به اعتبار بحار الانوار برای شما رو می کنم !!!! یا همان به قول جناب حق جو ! (محکماتی که بر قران ارجعیت دارد )!!!!!

وسلام یا الله

min
Saturday 25 March 2006, 02:29AM
بسم الله

دوست عزیز جناب مین !

اگر جنابعالی اعتراف کنید که اگر اینجانب مدرک مطالب بالا را به شما نشان دهم از عقاید سخیفتان دست برمی دارید !!!! به چشم، اینجانب هم به خود زحمت می دهم و مدرکی به اعتبار بحار الانوار برای شما رو می کنم !!!! یا همان به قول جناب حق جو ! (محکماتی که بر قران ارجعیت دارد )!!!!!

وسلام یا الله
منبع سخنانتان در مورد شيعه از مستندات شيعه باشد
كتاب بحار با تمام ارزش معنويش جزو اسناد شيعه نيست و هرگز نمي توانيد احاديث لا كتاب را تا در منابع شيعه تاييد نشده باشد مورد استناد قرار دهيد .
البته اين از بي سوادي شما نسبت به عقايد شيعه هست كه سعي مي كنيد از جاهايي حديث بياوريد كه شيعه اصلا به آنها استناد نمي كند .
احاديث كتاب بحار فقط زماني قابل استناد است كه با تحقيقات علما در كتابي كه مورد استناد است تاييد شده باشد .

zxcv
Saturday 25 March 2006, 03:08PM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

حضرت زینب از همان آغاز کودکی دختری برجسته و ممتاز بود ، در شروع سال های خردسالی در دامن پدر می نشست و به سخنان گهربار او گوش فرا می داد !!! روزی در دامان پدر نشسته بود که؛

پدر به او گفت ؛ بگو " یک " !

حضرت زینب گفت ؛ "یک "

علی گفت ؛ بگو " دو "

حضرت زینب ساکت شد و چیزی نگفت !!!

حضرت امیر فرموند ؛ چرا ساکت شدی ؟!!!

زینب گفت ؛ زبانی که به گفتن یک ( خدای یکتا ) حرکت کرد چگونه "دو " را به زبان بیاورد !!!

و اینچنین بود که مسلمانان دیگر نگفتند ( دو ) ( سه ) ( چهار ) ووو .....!!!!! و اگر کسی از آنها سوال می کرد که دو ، دو تا ، چندتا می شود ؟!!! پاسخ می دادند " یک " فقط " یک " !!!!!!!!!

وسلام یا الله

min
Sunday 26 March 2006, 01:08AM
گفتم تا سند معتبري نياورده اي فقط داري براي خودت تهمت ميزني به مسلمانان واقعي
بله شما بايد هم عصباني باشيد از شيعيان زيرا تنها كساني هستند كه اسلام را كاملا زنده نگه داشته اند و با دشمنان اسلام سازش نمي كنند و الا فرقه ضاله وهابيت كه همه اش سازش با دشمنان اسلام است و شما هم كاسه ليسان آل سعود و پيروان پيغمبر دروغين عبدالوهاب كه نوكران اسراييل و آمريكاييد و دستتان آغشته به خون نوزادان و كودكان و زنان شيعه است .

امیر
Sunday 26 March 2006, 01:58AM
جناب مین این تاپیک برای ((خنده)) :D است ...نه چیز دیگر ...قصد بررسی صحت احادیث رو نداریم ...شما هم لطفا لبخند بزن و برو:smile31: .....چرا الکی جوش میاری !!!!:smile09:
================
راستی شما هم اگه مطلب بامزه داری دریغ نکن :smile05:

min
Sunday 26 March 2006, 02:17AM
جناب مین این تاپیک برای ((خنده)) :D است ...نه چیز دیگر ...قصد بررسی صحت احادیث رو نداریم ...شما هم لطفا لبخند بزن و برو:smile31: .....چرا الکی جوش میاری !!!!:smile09:
================
راستی شما هم اگه مطلب بامزه داری دریغ نکن :smile05:
جدا؟؟؟
چه جالب
پس من م هرچه دلم خواست بنويسم و شما وقتي سند خواستيد بگويم اينجا فقط براي خنده است ؟؟
باشد پس شروع مي كنيم
آقايان ناظر اگر مطالب من را در اين تاپيك پاك كنيد ديگر هرگز در اينجا چيز نمي نويسم اين تاپيك براي خنده است و من هم از اين پس براي خنده مي نويسم
به پيش...

min
Sunday 26 March 2006, 02:32AM
ميگن اين يار غار كه به دمب ابوبكر مي بندند به اين جهته كه حضرت پيامبر اكرم (ص) كه از مكه خارج مي شوند ابوبكر را در راه مي بينند و چون ابوبكر آدم سست عنصر و دهن لقي بوده حضرت پيامبر ايشان را همراه خود مي برند تا مبادا اين مرد كم ارزش وارد مكه كه ميشه لو بده كه پيامبر را در راه ديده
اين هم از يار غارتون

min
Sunday 26 March 2006, 10:25PM
موضوع بدلیل نقض گفتمان متوقف شد

نام پدر عمر در برخي اسناد تاريخي دقيق نوشته نشده و در پدر ايشان تشكيك گرديده است و درست و قطعا نمي دانسته اند كه خطاب پدر او بوده يا نه براي همين در برخي اسناد معتبر او را به مادر لقب داده اند و به او گفته اند پسر مگش خوار-----