نمايش نسخه نهائي : مناظره داغ فلسفی با کاربر ((حق جو ))......!!!
امیر
Saturday 18 March 2006, 10:47PM
بسم الله الرحمن الرحیم
از آنجایی که کاربر حق جو علاقه زیادبی به بحث با بنده (!) دارند و در خیلی از تاپیک ها شدت علاقه ایشان به بحث با بنده تا حدی بوده که با عث انحراف بسیاری از تاپیک های دوستان شده است این تاپیک را مستقلا ایجاد کردم تا بحث سایر تاپیک ها منحرف نشود
جناب ((حق جو )) در طول مدتی که با افکارتان آشنا شده ام سوالات زیادی برایم ایجاد شده که برخی را گلچین کرده و قبل از هر چیز از شما میخواهم که به این سوالات جواب دهند تا بحث شروع شود
( نکته : عدم جوابگویی شما به سوالات ذیر دلیل بر آنست که از مبانی عقلی کافی برای اثبات مدعا های خود بر خوردار نیستید )
سوال 1 چرا شما حضرت ابراهیم را معصوم (= بالاترین درجه عصمت که 14 م داشتند )نمیدانید
سوال 2 گویا از دید شما شهید مطهری فیلسوف و دانشمند بزرگ جهان تشیع ... شیعه نیست ...!!!!!!زیرا شما میپندارید که هر کس که بگوید ((کسی بر خدا حق ندارد )) یعنی ((شفاعت)) و(( توسل ))را قبول ندارد و از انجا که(( شهید مطهری کسی را بر خدا ذی حق نمیداند)) از نظر شما شیعه نیست ؟؟!!
حق جو : ابولولو ایرانی شجاعی که به فرمان مولا علی قاتل حضرت زهرا را قصاص کرده است.
سوال 3 شما با کدامین مدرک تاریخی چنین عملی را به امام علی (ع) نسبت میدهید ؟؟؟آیا این دروغ بستن به ایشان نیست !!!! این در حالی است که بر اساس منابع موثق امام علی (ع) با کشته شدن خلیفه و باب شدن خلیفه کشی مخالف بوده !!! )
سوال 4 آیا به نظر شما عقاید اخباریون درست است ؟؟!! اگر جواب مثبت هست بنده حاضر هستم در رد عقاید آنها مفصلا" با شما بحث کنم ...
با سپاس فراوان
SAFA
Saturday 18 March 2006, 11:03PM
امیر داداش
این گفتگویی که شما شروع کردی از چه زاویه ای به فلسفه مربوط می شه ؟ تیتری که نوشتی فکر کردم جدی توانیایی بحث توی فلسفه پیدا کردی اما سوالایی که کردی تکراری هست و بیشتر برای جدل هست ... همه ما هم شما را میشناسیم هم حق جو را و از تظرات و اختلافات هر دو هم مطلع هستیم نمیدونم از اطاله این جدل چه سودی میبری؟ مطمئنم حق جو هم سودی نمی بره ... از حق جو هم خواهش می کنم اگر مثل ما مطلب جدیدی توی این گفتگو ها ندید بی جهت بر مکررات تکرار نکنه ... هر کسی هم بخواد می تونه با جستجو گفتگوی این دو نفر تو تالار رو پیدا کنه
امیدوارم از این فرصت و این فضا شایسته زمونه ای که توش زندگی می کنیم و فرصت ها و چالش های بیشمار که پیش روی ماست استفاده کنیم ...
صبح
Saturday 18 March 2006, 11:07PM
بنده هم سخنان جناب صفا رو تاييد ميكنم و خواهش ميكنم :)
ظاهرا عده اي اينجا هستند تا تنش و كدورت درست كنند و اين درست نيست ... همه ما ميدانيم كه بارها اين سوالات جواب داده شده است ... در اين تهاجم دشمن بايد آگاهانه تر عمل كرد و جلوي فتنه را گرفت .
امیر
Sunday 19 March 2006, 12:44AM
با سلام خدمت جناب صفا
بنده قبول دارم که سوالاتم تکراری است اما هرگز جز مسخرگی پاسخی دریافت نکرده ام
اگر جناب حق جو پاسخ سوالات را مرقوم بدارند نه تنها ناراحت نخواهم شد بلکه به شدت از آن استقبال خواهم کرد
در مورد تیتر تاپیک باید عرض کنم که بله حق با شماست مناظره ابدا فلسفی نیست و قصد بنده مزاح بوده چرا که سوالات بنده آنقدر هم سخت نیست و می توان آنرا با آشنایی مختصر با منطق دبیرستان(بدون مغالطه ) پاسخ گفت
ثالثا هدف بنده از ایجاد تاپیکی دیگر مینی بر مناظره با ایشان اینبود که در تاپیک قبلی نام ایشان ((آزاد)) برده شده است و بنده این تاپیک را مستقلا با نام زیبا و فعلی ایشان یعنی ((حق جو )) ایجاد نمودم تا شاید ایشان لطفی کنند و جواب سوالاتمان را بدهند چرا که بر حسب حسن ظن احتمال دادیم که عدم پاسخگویی ایشان در آن تاپیک ندانستن جوابها نیست بلکه علت پاسخ ندادن ایشان عدم تطابق اسم مخاطب (( یعنی : آزاد)) در تیتر تاپیک با شخص حاضر ((حق جو ))است
=============
و اما جناب صبح :
بس است دیگر جناب صبح ....بس است
دفاعهای ناشیانه و بی هدف تان از این کاربر که که فضاحت های ایشان بارها برایتان اثبات شده جای بسی شگفتی دارد
من تعجب میکنم شما چگونه از شخصی که به معصومین (ع) دروغ میبندد وشرم هم نمیکند دفاع میکنید !!؟؟(اشاره به سوال سوم بنده در همین تاپیک ) وقعا جای شرم است !!!نکنه شما معصومین را فقط امام خود میدانید ؟؟ آنها امام من هم هستند و اگر کوچکترین جسارتی (اعم از دروغ بستن) به آنها بشود بنده با سخترین حملات با وی برخورد خواهم کرد
واقعا جای تعجب است که کسی بر معصومین دروغ میبندد و شما در تایید ایشان ((لبخند )) هم میزنید !!؟؟ کمی به خود آیید
بازهم میگویم بنده هدفی جز پاسخ های درست و منطقی ندارم
اگر هم کمی تند رفتم معذرت میخوام
با تشکر
صبح
Sunday 19 March 2006, 01:21AM
با سلام خدمت جناب صفا
بنده قبول دارم که سوالاتم تکراری است اما هرگز جز مسخرگی پاسخی دریافت نکرده ام
اگر جناب حق جو پاسخ سوالات را مرقوم بدارند نه تنها ناراحت نخواهم شد بلکه به شدت از آن استقبال خواهم کرد
در مورد تیتر تاپیک باید عرض کنم که بله حق با شماست مناظره ابدا فلسفی نیست و قصد بنده مزاح بوده چرا که سوالات بنده آنقدر هم سخت نیست و می توان آنرا با آشنایی مختصر با منطق دبیرستان(بدون مغالطه ) پاسخ گفت
ثالثا هدف بنده از ایجاد تاپیکی دیگر مینی بر مناظره با ایشان اینبود که در تاپیک قبلی نام ایشان ((آزاد)) برده شده است و بنده این تاپیک را مستقلا با نام زیبا و فعلی ایشان یعنی ((حق جو )) ایجاد نمودم تا شاید ایشان لطفی کنند و جواب سوالاتمان را بدهند چرا که بر حسب حسن ظن احتمال دادیم که عدم پاسخگویی ایشان در آن تاپیک ندانستن جوابها نیست بلکه علت پاسخ ندادن ایشان عدم تطابق اسم مخاطب (( یعنی : آزاد)) در تیتر تاپیک با شخص حاضر ((حق جو ))است
=============
و اما جناب صبح :
بس است دیگر جناب صبح ....بس است
دفاعهای ناشیانه و بی هدف تان از این کاربر که که فضاحت های ایشان بارها برایتان اثبات شده جای بسی شگفتی دارد
من تعجب میکنم شما چگونه از شخصی که به معصومین (ع) دروغ میبندد وشرم هم نمیکند دفاع میکنید !!؟؟(اشاره به سوال سوم بنده در همین تاپیک ) وقعا جای شرم است !!!نکنه شما معصومین را فقط امام خود میدانید ؟؟ آنها امام من هم هستند و اگر کوچکترین جسارتی (اعم از دروغ بستن) به آنها بشود بنده با سخترین حملات با وی برخورد خواهم کرد
واقعا جای تعجب است که کسی بر معصومین دروغ میبندد و شما در تایید ایشان ((لبخند )) هم میزنید !!؟؟ کمی به خود آیید
بازهم میگویم بنده هدفی جز پاسخ های درست و منطقی ندارم
اگر هم کمی تند رفتم معذرت میخوام
با تشکر
جناب امير بيهوده هوچيگري براه نياندازيد . كه پر كردهايد اينگونه اين رفتار ناشايست را كه نه خدا بدان راضي است و نه رسولش ... بهتر است بجاي اينگونه بازيهاي سخيف در جدل بي انتها كمي به فكر امانت رسول الله باشيد . جناب حق جو هم يك طرف ديگر اين ماجرا ... چه فرقي ميكند.
min
Sunday 19 March 2006, 02:05AM
جناب امير آقا
اين سوالات شما را من خودم بارها پاسخ دادم
بحث فلسفي به اين سوالات تكرار نمي گويند .
كمي وسعت ديد پيدا كن
حال و حوصله پاسخ دادن به اين سوالات تكراري هم ندارم
اميدوارم در آينده سوالات جديدي به ذهنت برسه.
يا علي
محمد مهدی 128
Sunday 19 March 2006, 09:27AM
حقجوی عزیز سلام
طبیعی که از شما ناراحت باشند
چون طفلکی خواست به اسم محب ال الله ترویج مسلک وهابی کند رسوایش نمودی و .......
کما ئیس الکفار من اصجاب القبور :smile07: :smile07:
سپهران
Sunday 19 March 2006, 09:55AM
حقجوی عزیز سلام
طبیعی که از شما ناراحت باشند
کما ئیس الکفار من اصجاب القبور :smile07: :smile07:
جناب محمد مهدی
رسوایی آخرت حتما درد ناکتر است .
امیر
Sunday 19 March 2006, 01:07PM
مین: كمي وسعت ديد پيدا كن
بله از دید شما مفهوم وسعت دید ایست که کسی هفته ای دو یا سه بار بیاید به عمر فهش بدهد و از ناظر اخطار دریافت کند ...اگر اینست مفهوم وسعت دید ما وسعت دید نمیخواهیم و سعت دید ارزانی خودتان
صبح : همه ما ميدانيم كه بارها اين سوالات جواب داده شده است
من نمیدانم اسم کار شما را چه بگذارم !!!؟؟ از طرفی دوست ندارم به شما دروغگو بگویم اما ااسم اینها چیست ؟؟!! مگر ایمان ندارید که دروغ میگویید ؟؟!!مگراز خدا نمیترسید ؟؟!!اگر جواب سوالات داده شده شما لطف کن دوباره بنویس و اگر جواب داده نشده شما مجبور نیستی مزاحم شوی و خود را به گناه کبیره بیفکنی .... بگذار خود کاربر حق جو بیاید و جواب بدهد
در ضمن در مورد دروغی که به معصوم بسته است بنده تا نفهمم که چرا چنین کاری را کرده از پای نخواهم نشست
لعنت خدا برکسی که بر معصوم دروغ میبندد و لعنت خدا بر کسی که به این عمل راضی باشد
حق جو
Sunday 19 March 2006, 02:48PM
جناب امیر
دوستان عزیز جناب محمد مهدی ، مین، صبح و صفا لطف کرد ند و پاسخ شما را دادند !!
حقجوی عزیز سلام
طبیعی است که از شما ناراحت باشند
کما یئس الکفار من اصجاب القبور :smile07: :smile07:
بنده به آنچه رخ داد افتخار می کنم و اجرش را از اهل بیت ( که شما برای پایمال کردن حقشان و خنجر زدن به دینشان از پشت، تلاش می کنید ) خواستارم
zxcv
Sunday 19 March 2006, 07:13PM
بسم الله
با سلام و کمال احترام
بنده به آنچه رخ داد افتخار می کنم و اجرش را از اهل بیت خواستارم
اکنون ببینید که این آقا به چه چیزی هایی افتخار می کند !!!!
بنا بر آنچه گفتیم آیات متشابه آیاتی هستند که ظاهرا دارای معنایی گمراه کننده، اما شبیه به حق هستند و اگر کسی این معنا را حق بپندارد دچار اشتباه و گمراهی خواهد شد.
تا اینجا ایشان قسمتی از قران را که به قول خودش متشابهات کلام الله می باشند باعث گمراهی میداند!!! اما هنوز حدی را برای آن مشخص نکرده !!!! اما در ادامه می بینید که این شخص طاقی چگونه به تمامی قران حمله ای ناجوانمردانه می کند !!!
سوالی که در اینجا برای هر انسان عاقلی پیش می آید این است که کدام آیه محکم و کدام آیه متشابه است تا بتوان متشابه را بوسیله محکم تفسیر کرد؟؟؟!!
بدون شک هر آیه ای که در نظر اول محکم باشد ممکن است در حقیقت خود از آیات متشابه قران باشد و تفسیر سایر آیات بوسیله آن، تنها به گمراهی منجر شود!
از سویی دیگر در هیچ کجای قران تعداد آیات متشابه ذکر نشده است و اگر کسی ادعا کند که تنها سه آیه از قران محکمند ( برای جاری شدن صیغه جمع ) و بقیه آیات همگی متشابه هستند سخنی به گزافه نگفته است!!
توجه می کنید ؟!!!
بنابر این گروههایی ضد اسلامی پیدا شده اند که با نام این فرقه و آن مذهب سعی می کنند به اساس و ریشه دین اسلام حمله کنند ، تهاجم آنها به قران است و بس !! چون آنها می دانند با زیر سوال رفتن قران دیگر اثری از اسلام نمی ماند !!!
وسلام یا الله
امیر
Sunday 19 March 2006, 11:10PM
تهاجم آنها به قران است و بس !! چون آنها می دانند با زیر سوال رفتن قران دیگر اثری از اسلام نمی ماند !!!
جناب zxcv ای کاش فقط به قرآن حمله میکردند به معصوم دروغ میبندد و عین خیالش هم نیست !!!
لعنت خدا برکسی که بر معصوم دروغ میبندد و لعنت خدا بر کسی که به این عمل راضی باشد
بنده منتظرم تا کاربر حق جو بیایند و بگویند هدفشان از دروغ بستن چه بوده :eek: :eek:
min
Sunday 19 March 2006, 11:24PM
بله از دید شما مفهوم وسعت دید ایست که کسی هفته ای دو یا سه بار بیاید به عمر فهش بدهد و از ناظر اخطار دریافت کند ...اگر اینست مفهوم وسعت دید ما وسعت دید نمیخواهیم و سعت دید ارزانی خودتان
من نمیدانم اسم کار شما را چه بگذارم !!!؟؟ از طرفی دوست ندارم به شما دروغگو بگویم اما ااسم اینها چیست ؟؟!! مگر ایمان ندارید که دروغ میگویید ؟؟!!مگراز خدا نمیترسید ؟؟!!اگر جواب سوالات داده شده شما لطف کن دوباره بنویس و اگر جواب داده نشده شما مجبور نیستی مزاحم شوی و خود را به گناه کبیره بیفکنی .... بگذار خود کاربر حق جو بیاید و جواب بدهد
در ضمن در مورد دروغی که به معصوم بسته است بنده تا نفهمم که چرا چنین کاری را کرده از پای نخواهم نشست
لعن بر عمر غاصب نيز شايد خود نمونه اي از وسعت ديد باشد !!
همين كه يكي غاصب را از غير غاصب محق را از ناحق تشخيص دهد وسعت ديد مي خواهد .
و اينكه شما وسعت ديد نمي خواهيد كه در آن هم شكي نيست
و باز هم مي گويم لعنت خدا و پيامبران و اولياي خدا بر غاصبان فدك و خلافت .
امیر
Monday 20 March 2006, 11:31AM
سوال 1 چرا شما حضرت ابراهیم را معصوم (= بالاترین درجه عصمت که 14 م داشتند )نمیدانید
سوال 2 گویا از دید شما شهید مطهری فیلسوف و دانشمند بزرگ جهان تشیع ... شیعه نیست ...!!!!!!زیرا شما میپندارید که هر کس که بگوید ((کسی بر خدا حق ندارد )) یعنی ((شفاعت)) و(( توسل ))را قبول ندارد و از انجا که(( شهید مطهری کسی را بر خدا ذی حق نمیداند)) از نظر شما شیعه نیست ؟؟!!
حق جو : ابولولو ایرانی شجاعی که به فرمان مولا علی قاتل حضرت زهرا را قصاص کرده است.
سوال 3 شما با کدامین مدرک تاریخی چنین عملی را به امام علی نسبت میدهید ؟؟؟آیا این دروغ بستن به ایشان نیست !!!! این در حالی است که بر اساس منابع موثق امام علی با کشته شدن خلیفه و باب شدن خلیفه کشی مخالف بوده !!! )
سوال 4 آیا به نظر شما عقاید اخباریون درست است ؟؟!! اگر جواب مثبت هست بنده حاضر هستم در رد عقاید آنها مفصلا" با شما بحث کنم ...[/size]
[SIZE="4"]جناب حق جو منتظر جوابم!!!!!به دروغ نگویید که ((جواب داده شده)) زیرا حداقل در اینمورد که دروغ گناه کبیره است اشتراک داریم !!!!
پشتیبانی باشگاه
Monday 20 March 2006, 11:46AM
كاربر امير
همانطور كه بارها اشاره كرده ايم تالار گفتمان ايرانيان جهت گفتمان آرام و بدون تنش فعاليت مي نمايد . لذا اين عنوان متوقف مي شود
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.