نمايش نسخه نهائي : محفل خودمانی!
nogodman
Tuesday 7 March 2006, 12:44AM
بیاید حالا که دور هم نشستیم و غریبه بینمون نیست و یه هوا مستیم و بعدا چیزی یادمون نمیاد که به کسی بگیم، فرض کنیم خدا هست! سخته ولی جان من فرض محال کنید!
خب خدا وکیلی(!) این خدا رو میشه دوست داشت؟
nogodman
صبح
Tuesday 7 March 2006, 01:07AM
يا الله .... !:)
دور هم نشستيم و غريبه هم بينمون نيست ... چه جالب :) كوچيك كه بودم مادرم ميگفت از غريبهها بستني نگير ... ! شكلات نگير ... ، ولي ظاهرا الأن سالها پس از اينكه مادرم به من اون توصيه رو كرد ، يكي داره شكلات تعارف ميكنه :)
خوب ... عيب نداره ... اسلام ما را رهنمون گرديد به شرط اينكه كفار تجاوزات و دشمنيهاي خود را كنار بگذارند ( ادع الی ربك بالحكمة و الموعظة الحسنة ) را پيش گيريم و با آنها قتال نكنيم ... پس حواستان باشد كه ناگهان فكر قتال و جنگ با اسلام به سرتان نزند ... كه چهره ستمديده و خشمگين ما اصلا خوشگل نيست :)
سپاس بى حدّ و قياس بى عدّ حكيمى را كه زبان را منطق فصيح، و دلرا طريق تصوّر حق و تصديق صحيح كرامت فرمود ... سپاس بيقياس مر قادرى را كه اساس حيات اناس را بر علم و معرفت نهاده و انسان را از منتها شأن رحمت خويش جان داده كه اوست مهربانترين مهربانان .
هستي
Tuesday 7 March 2006, 07:10AM
بسمه تعالي
جناب نه خدا
خدايي كه من مي شناسم دوست داشتني است.
من نمي دانم شما چگونه خدايي را در ذهن ساخته ايد كه اين جملات را نوشته ايد.
nogodman
Wednesday 8 March 2006, 02:07AM
اول. آقا ما هیچ کاری به بچه ها و شکلات و صورت خوشگل و تجاوزات و ... غیره نداریم. چه مست باشیم، چه بعضا نباشیم.
دوم. ما مست بودیم و یک فرض محال کردیم و اگر به اسم خودمان این مطلبو نمی دیدیم عمرا چنین بهتانی در کتمان می رفت. به هر حال در برخی موارد که حالت عادی محسوب نمی شوند، بعض مسائل نادیده گرفته می شود و شرحش را می توانید در رسائل توضیح المسائل ببینید. (همین حالا هم شرط می کنیم که اگر دوباره چنین خبطی کردیم، ترک می و ساغر کرده و فقط آبجو رقیق بنوشیم!)
حالا یه آقایی (و یا خانمی) این عارق مستی را گرفته اند و هوا کرده اند.
به هر صورت ما بحثی نداریم، اما جالب است برایمان که بدانیم خدایشان (تصورشان در حقیقت) چه صفات جذاب و تو دل برویی دارد که اینجوری کشته مرده شانند!
سوم. به سلامتی ... و ...!
nogodman
هستي
Wednesday 8 March 2006, 07:31AM
بسمه تعالي
بهر دليلي كه سوالتان را نوشته ايدمن به دنبال دليل ان نيستم.
قدم به قدم
خداي من افريننده جهان هستي است.
در اينكه جهان وكهكشانها واسمانها وزمين خودبه خود به وجود نيامده اند ترديدي كه نداريد.
پس من مي گويم از هيچ افريده نشده اندو افريننده اي دارند.تا بعد به صفات او برسيم.
اما يك ايه در قران هست بدنيست از سر كنجكاوي هم كه شده سري به تفسير وشان نزول ان ايه بزنيدتا ببينيد كه نظر خداوند در باره تيپ فكري شما چيست.
الم يان للذين امنوا ان تخشع قلوبهم لذكر الله وما نزل من الحق
16 حديد
ايا زمان ان نرسيده است كه دلهاي انها در برابرخداوند وانچه به حق نازل شده است خاشع شود.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.