PDA

نمايش نسخه نهائي : ***کما یئس الکفار من اصحاب القبور...***

محمد مهدی 128
Wednesday 1 March 2006, 05:25AM
قال الله تبارک وتعالی :
یا ایها الذین آمنوا لا تتولوا قوما غضب الله علیهم قد یئسوا من الآخرة کما یئس الکفار من اصحاب القبور
سوره مبارکه ممتحنه آیه شریفه 13

http://www.mowswoat-suhofe-alltyybeyyn.org/0001nbeoni/1alnde.jpg

(قبر !!! فقط یک قبر !!! و دیگر هیچ !!!)

وهابیت دین ساخته مستر همفر انگلیسی که : نا امیدند از اینکه خیری از طرف صاحبان قبور به انها برسند خلاف دیگر اهل تسنن مصداق بارز این کریمه هستند:
کما یئس الکفار من اصحاب القبور
جناب زاد.. ایا دلیلی دیگر هم برای کافر بودن خودت وهم فکرانت لازم است ؟؟!
الا لعنة الله علی الکافرین

حق جو
Wednesday 1 March 2006, 12:00PM
قال الله تبارک وتعالی :
یا ایها الذین آمنوا لا تتولوا قوما غضب الله علیهم قد یئسوا من الآخرة کما یئس الکفار من اصحاب القبور

وهابیت دین ساخته مستر همفر انگلیسی که : نا امیدند از اینکه خیری از طرف صاحبان قبور به انها برسند خلاف دیگر اهل تسنن مصداق بارز این کریمه هستند:

سلام بر شما

همانگونه که دوست عزیزمان به این نکته مهم اشاره کرد وهابیون با تفکر مادی و برخورد منکرانه با حیات پس از مرگ، مایه ننگ مسلمانان حتی در بین یهود و نصاری هستند!!! و قران به کفر کسانی که چنین اعتقادی دارند دلالت کرده است.

محمد مهدی 128
Thursday 2 March 2006, 04:28AM
سلام بر شما

همانگونه که دوست عزیزمان به این نکته مهم اشاره کرد وهابیون با تفکر مادی و برخورد منکرانه با حیات پس از مرگ، مایه ننگ مسلمانان حتی در بین یهود و نصاری هستند!!! و قران به کفر کسانی که چنین اعتقادی دارند دلالت کرده است.
سلام :
مسلک وهابیت همان شرک وکفر جاهلی لست :smile07: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Friday 3 March 2006, 06:51AM
:smile07: :smile07: :smile07: این آیه در قران نیست ؟؟؟؟!!:کما یئس الکفار من اصحاب القبور.:smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
یا هست اما مثل دهها مورد دیگه جوابی در کار نیست ؟:smile07: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Sunday 5 March 2006, 06:21AM
قال الله تبارک وتعالی :

جناب کافر بالله وبکتابه وانبیائه ورسله و...........هیچ جوابی نداری

بچه با حال
Sunday 5 March 2006, 09:22AM
يكي از مشكلات اساسي كه وهابيت از آن رنج مي برد شيوه نادرست در مطالعه و تحقيق در زمينه تشيع و مذهب دوازده امامي است . در اين زمينه كتاب خوبي به نام گفت و گوي بي ستيز از يك وهابي شيعه شده را به دوستان جهت مطالعه معرفي مي كنم .

بچه با حال
Sunday 5 March 2006, 09:24AM
در يكي از سايت هاي اهل سنت اين سؤال را ديدم كه از خودشان پرسيده بودند . سوال جالبي است :

ما معتقديم كه برخي از كتب رواييمان مانند صحيح بخاري تالي تلو قرآن است و روايات موجود در آن خدشه پذير نيست . حال سؤال اين است ما كه به معتقدات سلمان رشدي اعتراض كرده حكم اعدام او را صادر نموده و او را مرتد معرفي كرده ايم ، منبع ايات شيطاني سلمان رشدي به اعتراف خودش همين كتب روايي ما اهل سنت بوده است . اين پارادكس را چگونه بايد پاسخ دهيم ؟!

محمد مهدی 128
Monday 6 March 2006, 06:43AM
در يكي از سايت هاي اهل سنت اين سؤال را ديدم كه از خودشان پرسيده بودند . سوال جالبي است :

ما معتقديم كه برخي از كتب رواييمان مانند صحيح بخاري تالي تلو قرآن است و روايات موجود در آن خدشه پذير نيست . حال سؤال اين است ما كه به معتقدات سلمان رشدي اعتراض كرده حكم اعدام او را صادر نموده و او را مرتد معرفي كرده ايم ، منبع ايات شيطاني سلمان رشدي به اعتراف خودش همين كتب روايي ما اهل سنت بوده است . اين پارادكس را چگونه بايد پاسخ دهيم ؟!
سلام :
همینطور ه که می فرما ئی :
تنها سیوطی در درالمنثور 14 روایات ذیل ایه شریفه سوره مبارکه حج اذا تمنی نقل می کنه که شیطان ایات شیطانی را القاء کرد
در حالیکه واقع مطلب اینه که غذاو...از بهشت امد حضرت از خدا خاست مولا بیاید که دید در زده شده ودوشیطان امدند والبته بعد رفتند و.....مناقب ابن حمزه طوسی و..:smile07: :smile07: :smile07:

بچه با حال
Thursday 9 March 2006, 09:13AM
جالب بود.

محمد مهدی 128
Friday 10 March 2006, 05:42AM
جالب بود.
جالبتر اینکه فرمود هرگاه در قران کریم امده وقال الشیطان مراد وتا ویلش اونه ......:smile07: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Saturday 11 March 2006, 06:06AM
مدعیان دروغین پیروی از قران کجایند ؟؟؟؟:smile07:

با قرآن در صحنه
Saturday 11 March 2006, 11:05AM
سلام. من این آیه شریفه را بارها خوانده بودم ولی هیچوقت اینچنین مورد توجهم قرار نگرفته بود .اما بنظرم نا امیدی کافرین از مردگان ناشی از این هست که آنها اساسا به زنده شدن دوباره مردگان و روز قیامت و رستاخیز و بهشت و جهنم باور ندارند . و امیدواری مومنین به مردگان نیز از اینجهت است که آنها در روز موعود دو باره زنده خواهند شد . و گرنه آنها نه ندایی میشنوند و نه توانایی استجابت دعایی دارند . متشکرم .

ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ هُوَ الْحَقُّ وَأَنَّ مَايَدْعُونَ مِن دُونِهِ الْبَاطِلُ وَأَنَّ اللَّهَ هُوَ الْعَلِيُّ الْكَبِيرُ( سوره مبارکه لقمان آیه 30 )

دارا
Saturday 11 March 2006, 11:54AM
و امیدواری مومنین به مردگان نیز از اینجهت است که آنها در روز موعود دو باره زنده خواهند شد

باسلام

خود را فريب ندهيد .. اتفاقا اين تشبيه در جمله قبل گفته شده است و نيازي به تكرار نبوده است (از آخرت مأيوس شدند ، آنچنانكه كفار از اصحاب قبور مأيوس شدند ) دو گزاره جداست كه از ايمان نداشتن به قدرت خدا نشات مي‌گيرد و شما تنها گزاره اول را تفسير كرديد .

zxcv
Saturday 11 March 2006, 07:28PM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

تفسیر انوار درخشان

کما یئس الکفار من اصحاب القبور ؛ از جمله آثار شقاوت آنان است که از اجر و نعمتهای عالم آخرت نا امید هستند همچنانکه مشرکان و بت پرستان از اموات و مردگان که در قبور پنهانند هرگز امید به زندگی آنان در روز قیامت ندارند !

خلاصه المنهج

کما یئس الکفار من اصحاب القبور ؛ همچنانکه نومید شده اند کافران از اهل گورها ، یعنی از مبعوث شدن مرده ها در نشاه آخره و بعلم الیقین عاقبت کار خود را دانسته از نعم آن جهان بکلی قطع امید کرده اند .

تفسیر المیزان

کما یئس الکفار من اصحاب القبور ؛ یهودیان از ثواب آخرت مایوسند همانطور که منکرین قیامت از مردگان خود مایوسند یعنی بر آن آنها وجود و حیاطی قائل نیستند چون مرگ را هیچ و پوچ شدن می دانند .... معنای جمله این است که یهودان در قبور از میان همه اهل قبور مایوس از آنند .

و دیگر تفاسیر علمای بزرگ شیعه هم اکثرا آیه فوق را همانگونه تفسیر کرده اند که در سه تفسیر فوق آورده شده است !!

در ضمن از جناب کاشانی هم معذرت می خواهم بدلیل اینکه به منابع تفسیری اهل هو هو !!! دسترسی نداشتم تا به عقاید ایشان هم اشاره ایی نمایم !!!!

وسلام یا الله

رهرو
Sunday 12 March 2006, 06:22AM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

تفسیر انوار درخشان

کما یئس الکفار من اصحاب القبور ؛ از جمله آثار شقاوت آنان است که از اجر و نعمتهای عالم آخرت نا امید هستند همچنانکه مشرکان و بت پرستان از اموات و مردگان که در قبور پنهانند هرگز امید به زندگی آنان در روز قیامت ندارند !

خلاصه المنهج

کما یئس الکفار من اصحاب القبور ؛ همچنانکه نومید شده اند کافران از اهل گورها ، یعنی از مبعوث شدن مرده ها در نشاه آخره و بعلم الیقین عاقبت کار خود را دانسته از نعم آن جهان بکلی قطع امید کرده اند .

تفسیر المیزان

کما یئس الکفار من اصحاب القبور ؛ یهودیان از ثواب آخرت مایوسند همانطور که منکرین قیامت از مردگان خود مایوسند یعنی بر آن آنها وجود و حیاطی قائل نیستند چون مرگ را هیچ و پوچ شدن می دانند .... معنای جمله این است که یهودان در قبور از میان همه اهل قبور مایوس از آنند .

و دیگر تفاسیر علمای بزرگ شیعه هم اکثرا آیه فوق را همانگونه تفسیر کرده اند که در سه تفسیر فوق آورده شده است !!

در ضمن از جناب کاشانی هم معذرت می خواهم بدلیل اینکه به منابع تفسیری اهل هو هو !!! دسترسی نداشتم تا به عقاید ایشان هم اشاره ایی نمایم !!!!

وسلام یا الله

برادر عزیزو موحدم جناب "zxcv"
سلام علیکم و رحمت الله
برادر عزیز تنها چیزی که این صوفی عزیزمان جناب "کاشانی" از آن رنج میبرد , عدم شرکت بیشتر موحدین سایت در مقالات ایشان است (آخه ما را به افکار صوفیان چه سود!) به همین منظور ایشان با زدن پی ام و نسبت دادن نسبتهایی که از شخصیت تمام کسانی که ادعای مسلمانی میکنند به دور است سعی در ایجاد تحریک موحدین برای حضور در تاپیکهایش را دارد! این در حالیست که کسانی که خود مدعی تشیع اند - بیشتر گفته های ایشان را قبول ندارند .
بحرحال از شما میخواهم بیشتر همانند همیشه افکار خود را حول محور "سنت" متمرکز کنید تا به حول قوه الهی به یک نتیجه واحد برسیم .
متشکرم
رهرو

فيروز
Monday 13 March 2006, 12:20AM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

تفسیر انوار درخشان

خلاصه المنهج

تفسیر المیزان

وسلام یا الله
جناب زد ايکس
جواب های متناقض شما که روز به روز به تناقض آنها اضافه می شود ديگر به جايی رسيده که مادر بچه مرده را به خنده وا می دارد. مخصوصا آن بسم الله اول و يا الله آخرش!
حجالت نمی کشی مرتب اسم الله می آوری و پشت سر هم تناقض می گويی
برادر من اگر جوابی نداری و تعصب کور و دلايل ناگفتنی ديگر! مانع پذيرش حق است لازم نيست جواب بدهی مثل دوستانت بساطت را جای ديگری پهن کن
شما که قرآن را بدون تفسير می فهمی چطور الان و بعد از دو سه هفته سکوت درباره اين آيه که ظاهرش هم خلاف عقايد شماست دست به دامن تفاسير شيعه شدی؟؟؟

با سلام خدمت جناب محمد مهدی، نکته سنجی شما درباره آيه مذکور در به خاک ماليدن عقايد وهابيون جالب توجه و تقدير است. خداوند شما دوست عزيز را موفق بدارد.

محمد مهدی 128
Sunday 19 March 2006, 03:31AM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

تفسیر انوار درخشان

خلاصه المنهج

تفسیر المیزان

وسلام یا الله

کافر به ایه شریفه رجوع فرمائید به تفسیر مجمع البیان مرحوم طبرسی اعلی الله مقامه الشریف
طفلکی به زحمت افتاد :smile22: :smile22: :smile39: :smile24: :smile27: :smile28:

محمد مهدی 128
Sunday 19 March 2006, 09:04AM
برادر عزیزو موحدم جناب "zxcv"
سلام علیکم و رحمت الله
برادر عزیز تنها چیزی که این صوفی عزیزمان جناب "کاشانی" از آن رنج میبرد , عدم شرکت بیشتر موحدین سایت در مقالات ایشان است (آخه ما را به افکار صوفیان چه سود!) به همین منظور ایشان با زدن پی ام و نسبت دادن نسبتهایی که از شخصیت تمام کسانی که ادعای مسلمانی میکنند به دور است سعی در ایجاد تحریک موحدین برای حضور در تاپیکهایش را دارد! این در حالیست که کسانی که خود مدعی تشیع اند - بیشتر گفته های ایشان را قبول ندارند .
بحرحال از شما میخواهم بیشتر همانند همیشه افکار خود را حول محور "سنت" متمرکز کنید تا به حول قوه الهی به یک نتیجه واحد برسیم .
متشکرم
رهرو
امان از عجز وبیچارگی وبی جوابی

محمد مهدی 128
Sunday 19 March 2006, 09:07AM
جناب زد ايکس
جواب های متناقض شما که روز به روز به تناقض آنها اضافه می شود ديگر به جايی رسيده که مادر بچه مرده را به خنده وا می دارد. مخصوصا آن بسم الله اول و يا الله آخرش!
حجالت نمی کشی مرتب اسم الله می آوری و پشت سر هم تناقض می گويی
برادر من اگر جوابی نداری و تعصب کور و دلايل ناگفتنی ديگر! مانع پذيرش حق است لازم نيست جواب بدهی مثل دوستانت بساطت را جای ديگری پهن کن
شما که قرآن را بدون تفسير می فهمی چطور الان و بعد از دو سه هفته سکوت درباره اين آيه که ظاهرش هم خلاف عقايد شماست دست به دامن تفاسير شيعه شدی؟؟؟

با سلام خدمت جناب محمد مهدی، نکته سنجی شما درباره آيه مذکور در به خاک ماليدن عقايد وهابيون جالب توجه و تقدير است. خداوند شما دوست عزيز را موفق بدارد.
فیروز عزیز سلام عناد وعجز وبیچارگی از نداشتن جواب :
رجوع فرما ئید به مقاله الله مشرک ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
السلام علیک ایها النبی
واستعینوا بالصبر والصلاة
و....
تا عجز ولابه اینها را ببینی :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Monday 20 March 2006, 02:07AM
فیروز عزیز سلام عناد وعجز وبیچارگی از نداشتن جواب :
رجوع فرما ئید به مقاله الله مشرک ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
السلام علیک ایها النبی
واستعینوا بالصبر والصلاة
و....
تا عجز ولابه اینها را ببینی :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
البته بعداز ماه ها جناب در صحنه رفع تناقض فرمودند در الله مشرک ؟؟؟؟؟؟!!!!!!! اینجا هم رفع تناقض بفرمایند

فيروز
Tuesday 21 March 2006, 08:37PM
کافر به ایه شریفه رجوع فرمائید به تفسیر مجمع البیان مرحوم طبرسی اعلی الله مقامه الشریف
طفلکی به زحمت افتاد :smile22: :smile22: :smile39: :smile24: :smile27: :smile28:

با سلام
جناب محمد مهدی ما افتخار می کنيم که دشمنان اهل بيت و شيعه کاسه ليس علما و تفاسير شيعه هستند. به نظر شما دست گدايی به سوی تفسير الميزان و تفاسير ديگر دراز کردن از جانب کسی که برای دشمنی با اهل بيت قرآن را هميشه کافی و قابل فهم می داند و ديگران را از رجوع به تفسير و حديث اهل بيت منع می کند چه معنی می تواند داشته باشد؟؟؟

محمد مهدی 128
Wednesday 22 March 2006, 06:04AM
با سلام
جناب محمد مهدی ما افتخار می کنيم که دشمنان اهل بيت و شيعه کاسه ليس علما و تفاسير شيعه هستند. به نظر شما دست گدايی به سوی تفسير الميزان و تفاسير ديگر دراز کردن از جانب کسی که برای دشمنی با اهل بيت قرآن را هميشه کافی و قابل فهم می داند و ديگران را از رجوع به تفسير و حديث اهل بيت منع می کند چه معنی می تواند داشته باشد؟؟؟
فیروز عزیز سلام
انشاء الله این سال سال فرج مولایمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد وآن به آن قرب ما به خداوند تبارک وتعالی وال الله بیشتر شود
ادم در حال غرق تمسک به هر چیزی می کند ولو برایش قابل قبول نباشد
یا علی مددی 1001

رهرو
Wednesday 22 March 2006, 06:28AM
صوفي عؤيؤ جناب كاشاني :
ادم در حال غرق تمسک به هر چیزی می کند ولو برایش قابل قبول نباشد
در فرقه شما شايد! چون مطمئنا" از كفار زمان جاهليت هم غالي ترند!؟ ولي آنچه از ادمها تا زماني كه قرآن نازل شد و الله جل جلاله معرفي نموده در آن حالت به الله تمسك ميكردند !!
بگذريم كه شما هزارو يك الهه داريد:p
يا الله
رهرو

محمد مهدی 128
Wednesday 22 March 2006, 06:45AM
صوفي عؤيؤ جناب كاشاني :

در فرقه شما شايد! چون مطمئنا" از كفار زمان جاهليت هم غالي ترند!؟ ولي آنچه از ادمها تا زماني كه قرآن نازل شد و الله جل جلاله معرفي نموده در آن حالت به الله تمسك ميكردند !!
بگذريم كه شما هزارو يك الهه داريد:p
يا الله
رهرو
جونم رهرو عزیز
کما ئیس الکفار من اصحاب القبور
واستعینوا بالصبر والصلاة
السلام علیک ایها النبی ورحمة الله وبرکاته
سلام پسر عموی عزیز ت را برسون
انشائ الله سال جدید خداوند تبارک وتعالی بنده وشما را هدایت به صراط مسقیم که ولایت امیر المومنین علیه اسلام است بفرما ید
یا علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت والطاغوت و....:smile07: :smile07: :smile07:

رهرو
Wednesday 22 March 2006, 07:00AM
جونم رهرو عزیز
کما ئیس الکفار من اصحاب القبور
واستعینوا بالصبر والصلاة
السلام علیک ایها النبی ورحمة الله وبرکاته
سلام پسر عموی عزیز ت را برسون
انشائ الله سال جدید خداوند تبارک وتعالی بنده وشما را هدایت به صراط مسقیم که ولایت امیر المومنین علیه اسلام است بفرما ید
یا علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت والطاغوت و....:smile07: :smile07: :smile07:
صوفي عزيز جناب كاشاني
اگر هدايت به صراط مستقيم تبعيت از تو وفرقه توست اميد است كه هيچ وقت دامن گير من نشود!
غير الله رو خواندن - براي غير او قرباني كردن - پشت الم هاي (نمادهاي انگليسها) به سرو كله خود زدن - جيغ و نعره زدن براي ايكس و ايگرگ - تصور بسم الله يعني به اسم الله = علي !! - ثواب كربلا = 1000 حج عمره !! ووووو
اميد است الله من و شما را به مستقيم ترين راه هدايت كند
يا الله
رهرو

محمد مهدی 128
Thursday 23 March 2006, 05:23AM
صوفي عزيز جناب كاشاني
اگر هدايت به صراط مستقيم تبعيت از تو وفرقه توست اميد است كه هيچ وقت دامن گير من نشود!
غير الله رو خواندن - براي غير او قرباني كردن - پشت الم هاي (نمادهاي انگليسها) به سرو كله خود زدن - جيغ و نعره زدن براي ايكس و ايگرگ - تصور بسم الله يعني به اسم الله = علي !! - ثواب كربلا = 1000 حج عمره !! ووووو
يا الله
رهرو
,وما ظلمناهم ولکن کانوا انفسهم یظلمون
یا علی مددی :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Sunday 26 March 2006, 08:07AM
عزیزان پیرو ... ایا کافر با این کریمه شریفه نیستند ؟؟!!:smile28: :smile28: :smile28: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Monday 3 April 2006, 03:54AM
عزیزان پیرو ... ایا کافر به این کریمه شریفه نیستند ؟؟!!:smile28: :smile28: :smile28: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Monday 10 April 2006, 06:10AM
:smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: عزیزان پیرو ... ایا کافر با این کریمه شریفه نیستند ؟؟!!:smile28: :smile28: :smile28: :smile07: :smile07:

حق جو
Monday 10 April 2006, 02:44PM
صوفي عزيز جناب كاشاني
يا الله
رهرو

جناب رهرو

شما پیرو عمر بن خطاب هستید که در بین عرب و عجم به بد دهنی و خشونت در مقابل زنان و پیر مردان شهرت داشت اما در میدان جنگ جز ترس و فرار چیزی از خود به یادگار نگذاشته است. بنا بر این اهانت و فحاشی کمال مطلوب شماست و درباره چنین سخنانی نباید نکوهش شوید.
آنچه در دو قرن اخیر توسط انگلستان ساخته شده فرقه ضاله وهابیت است که شما سنگ آنرا به سینه می زنید.
اگر در باره آیه مورد بحث مقاله کم آورده اید شاید بهتر باشد مثل استادتان شالیکار بقیه بحث را به سایت سنت منتقل کنید که بتوانید با قانون جنگل طرف مقابل را ساکت کنید!!!

.

محمد مهدی 128
Wednesday 12 April 2006, 05:59AM
جناب رهرو

شما پیرو عمر بن خطاب هستید که در بین عرب و عجم به بد دهنی و خشونت در مقابل زنان و پیر مردان شهرت داشت اما در میدان جنگ جز ترس و فرار چیزی از خود به یادگار نگذاشته است. بنا بر این اهانت و فحاشی کمال مطلوب شماست و درباره چنین سخنانی نباید نکوهش شوید.
آنچه در دو قرن اخیر توسط انگلستان ساخته شده فرقه ضاله وهابیت است که شما سنگ آنرا به سینه می زنید.
اگر در باره آیه مورد بحث مقاله کم آورده اید شاید بهتر باشد مثل استادتان شالیکار بقیه بحث را به سایت سنت منتقل کنید که بتوانید با قانون جنگل طرف مقابل را ساکت کنید!!!

.
کما یئس الکفار من اصحاب القبور :smile07: :smile07: :smile28: :smile28:

محمد مهدی 128
Sunday 16 April 2006, 08:35AM
:smile07: :smile07: :smile07: وهابی مسلکان مقلد برقعی نفرمودند که ایا مصداق این کریمه شریفه هستند یانه :
کما یئس الکفار من اصحاب القبور :smile07: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Wednesday 19 April 2006, 05:12AM
:smile07: :smile07: :smile07: وهابی مسلکان مقلد برقعی نفرمودند که ایا مصداق این کریمه شریفه هستند یانه :
بی سوادی بی جوابی وبدتر از ایندو عناد ولجاجت وکفر ونفاق بد دردیه :smile07: :smile28:

سپهران
Thursday 20 April 2006, 10:27AM
بی سوادی بی جوابی وبدتر از ایندو عناد ولجاجت وکفر ونفاق بد دردیه :smile07: :smile28:

جناب محمد مهدی
از اینها بد تر محروم بودن از طیب المولد است .:smile28:

محمد مهدی 128
Sunday 23 April 2006, 04:59AM
جناب محمد مهدی
از اینها بد تر محروم بودن از طیب المولد است .:smile28:
سپهران عزیز سلام : ریشه عناد اینها البته بعضشان مثل ......یا جهالت است یا انچه شما فرمودید و بقیه اینها ریشه همان است که فرمودید یا علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج :smile07: :smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Tuesday 2 May 2006, 05:33AM
هماچنان منتظر پاسخ از کفار به ایات الله .........:smile28: :smile28: :smile28: :smile07:

محمد مهدی 128
Monday 8 May 2006, 06:03AM
جواب ..........نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!:smile07: :smile07:

محمد مهدی 128
Tuesday 23 May 2006, 05:29AM
هم چنان منتظر پاسخ بی پاسخ این دانشمندان گرامی هستیم :smile07: :smile07: :smile07: :smile28:

محمد مهدی 128
Monday 19 June 2006, 05:25AM
جناب زاد ....کافر به ایات قران و مصداق ایه شریفه نومن ببعض ونکفر ببعض نفرمودید با این شریفه کریمه چه می کنید

zsalaf
Wednesday 5 July 2006, 01:54PM
برخی از عقاید وهابیت (http://www.salaf.blogfa.com/post-47.aspx)

۱.خداوند متعال : آنها در مورد خداوند قائل به جسمیت هستند و میگویند : خداوند از عرش به آسمان اول میاید و به بندگان خود میگوید : هل من مستغفر ؟ یعنی آیا استغفار کننده ای هست تا او را بیامرزم . بطور کلی تمام آیات قرآن را حمل بر ظاهر آن کرده و توحید غلطی را به جهانیان ارائه کرده اند .

۲.پیغمبر اکرم : یکی از عقائد عجیبی که در مورد حضرت رسول دارند اینستکه : بطور کلی احادیث مربوط به زیارت پیغمبر جعلی بوده و اگر کسی معتقد باشد به اینکه وجود آن حضرت بعد از وفات مانند وجود او در زمان حیات است غلط بزرگی را مرتکب شده است !!!

۳. ائمه اطهار : ائمه اطهار را نه تنها به عنوان حجت خدا قبول نداشته بلکه تاریخ بی احترامی هائی را از جانب آنان نسبت به آن ذوات مقدسه در حمله به شهر کربلا و تخریب مشاهد شریفه در بقیع مشاهده کرده است .

ملاحظه : متاسفانه اکنون حرکتهای وهابی بر اثر ثروت هنگفتی که آل سعود از طریق فروش نفت به چنگ میاورند ، بیشتر شده و سال و ماهی نیست که به نوعی به مقدسات اسلامی حمله نشود .

عقائد خشک و بی روح وهابیت باعث شده تا عده ای اسلام را از دیدگاه آنان مطالعه کرده و بگویند : اسلام دین خشکی استکه به درد همه زمانها نمیخورد !!! .

www.salaf.blogfa.com (http://www.salaf.blogfa.com/)

محمد مهدی 128
Wednesday 23 August 2006, 06:04AM
:smile07: :smile07: :smile07: این آیه در قران نیست ؟؟؟؟!!:کما یئس الکفار من اصحاب القبور.:smile07: :smile07: :smile07: :smile07:
یا هست اما مثل دهها مورد دیگه جوابی در کار نیست ؟:smile07: :smile07: :smile07:
یا علی

ارژنگ
Friday 1 September 2006, 04:56PM
يكي از مشكلات اساسي كه وهابيت از آن رنج مي برد شيوه نادرست در مطالعه و تحقيق در زمينه تشيع و مذهب دوازده امامي است . در اين زمينه كتاب خوبي به نام گفت و گوي بي ستيز از يك وهابي شيعه شده را به دوستان جهت مطالعه معرفي مي كنم .

:smile07: :smile07:
دست شما درد نکنه
آیا کتابهای دیگری نیز در این زمینه می شناسید ؟

بچه با حال
Sunday 3 September 2006, 07:45AM
كتاب ديگري اخيرا به زبان عربي نوشته شده است به نام زلزال. تازه يك هفته است كه از چاپ بيرون آمده است . اين كتاب حاوي مجموعه اي از مناظرات يكي از مستبصرين برجسته با رئيس علماي وهابي كويت عثمان الخميس است . سي دي صوتي مناظره نيز به همراه كتاب عرضه شده است . داخل كتاب جا سازي شده . مطالعه اين كتاب را به برادران وهابي عرب زبان توصيه مي كنم .

alimg7
Tuesday 5 September 2006, 04:51PM
جناب رهرو كافر

اگر جواب داري جواب بده ديگر چرا چرند ميگوئي

alimg7
Tuesday 5 September 2006, 04:56PM
كافر بي مايه

مگر نه اينست سنتي را كه شما دنبالش هستي همان بي ديني و تحجر وهابيت است

مبارك خودت

امیر
Tuesday 5 September 2006, 09:47PM
سلام
نمیخوهم وارد بحث بشم اما با تحقیق کوچکی که کردم ، میخواستم کمی پیرامون آیه شریفه مخصوصا اون قسمتی که میگه : (( من اصحاب القبور )) توضیح بدهم
در اینکه ((من )) از چه نوعی است دو حالت کلی را در بررسی میکنیم :

1) ((من)) از نوع بیانیه نباشد : در اینحالت معنی آیه چنین میشود :
همانا آنان از [پاداش‏] آن جهان نوميدند چنانكه كافران از اهل گورها- از بازآمدن مردگان خود- نوميدند- زيرا رستاخيز را باور ندارند(مجتبوی )
یعنی قوم مغضوب علیهم ، در ناامیدی به آخرت به کافرانی تشبیه شده اند که از رستاخیز نا امید هستند به عبارت دیگر -مشبه به-کافران زنده ای هستند که رستاخیز و زنده شده مردگان خود را باور ندارند .

2) ((من)) از نوع بیانیه باشد : در اینحالت معنی آیه چنین میشود :
آنها واقعاً از آخرت سلب اميد كرده‏اند، همان گونه كه كافرانِ اهل گور قطع اميد نموده‏اند ( فولادوند ) ،
آنان از آخرت مأيوسند همان‏گونه كه كفار مدفون در قبرها مأيوس مى‏باشند ( مکارم )
اينان از آخرت نوميدند، هم چنان كه آن كافرانى كه اينك در گورند از آخرت نوميدند.(آیتی )

چنانچه زمخشری در تفسیر خود پس از بررسی حالت اول (من بیانیه نباشد ) آورده است :
... و قيل من أصحاب القبور بيان للكفار، أى: كما يئس الكفار الذين قبروا من خير الآخرة، لأنهم تبينوا قبح حالهم و سوء منقلبهم. (1)
( و گفته شده -من اصحاب القبور- بیان کننده کافران است یعنی : همانطور که کافرانی که در گور دفن شده اند از خوبی آخرت نا امید شده اند زیرا برای آنها زشتی حالشان و بدی بازگشتگاهشان ( پس از مشاهده عذاب برزخی و...) روشن شده است ).

و همچنین در قسمتی از یکی از تفاسیر شیعه آمده :
بعضى ديگر( روح المعانى، ج 28، ص 82.) گفته‏اند: مراد از كفار همان كفار اصطلاحى است، و كلمه" من" بيانيه است، و معناى جمله اين است كه: يهوديان از ثواب آخرت مايوسند، همانطور كه كفار مدفون در قبور از ميان همه أهل قبور مايوس از آنند، چون در آيه‏اى ديگر فرموده:" إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَ ماتُوا وَ هُمْ كُفَّارٌ أُولئِكَ عَلَيْهِمْ لَعْنَةُ اللَّهِ"(2)
اگر چنین حالتی درست باشد برداشتهای جناب کاشانی کاملا منتفی خواهد بود ، زیرا همانطور که گفته شد اگر ((من)) بیانیه باشد آیه از کافرانی صحبت میکند که در قبر شده اند( مرده اند ) نه کافران زنده و قوم مغضوب را تشبیه میکند به کافران مرده ای که از رسیدن به نعمت های آخرت ناامید شده اند ( به علت در حال کفر مردن و توبه نکردن ) .

والله اعلم

==================
پاورقی :

1) الكشاف عن حقائق التنزيل (الزمخشري)، ج‏4، ص: 521
2) ترجمه تفسير الميزان، ج‏19، ص: 412

محمد مهدی 128
Wednesday 6 September 2006, 03:28PM
سلام
نمیخوهم وارد بحث بشم اما با تحقیق کوچکی که کردم ، میخواستم کمی پیرامون آیه شریفه مخصوصا اون قسمتی که میگه : (( من اصحاب القبور )) توضیح بدهم
در اینکه ((من )) از چه نوعی است دو حالت کلی را در بررسی میکنیم :

1) ((من)) از نوع بیانیه نباشد : در اینحالت معنی آیه چنین میشود :
همانا آنان از [پاداش‏] آن جهان نوميدند چنانكه كافران از اهل گورها- از بازآمدن مردگان خود- نوميدند- زيرا رستاخيز را باور ندارند(مجتبوی )
یعنی قوم مغضوب علیهم ، در ناامیدی به آخرت به کافرانی تشبیه شده اند که از رستاخیز نا امید هستند به عبارت دیگر -مشبه به-کافران زنده ای هستند که رستاخیز و زنده شده مردگان خود را باور ندارند .

2) ((من)) از نوع بیانیه باشد : در اینحالت معنی آیه چنین میشود :
آنها واقعاً از آخرت سلب اميد كرده‏اند، همان گونه كه كافرانِ اهل گور قطع اميد نموده‏اند ( فولادوند ) ،
آنان از آخرت مأيوسند همان‏گونه كه كفار مدفون در قبرها مأيوس مى‏باشند ( مکارم )
اينان از آخرت نوميدند، هم چنان كه آن كافرانى كه اينك در گورند از آخرت نوميدند.(آیتی )

چنانچه زمخشری در تفسیر خود پس از بررسی حالت اول (من بیانیه نباشد ) آورده است :
... و قيل من أصحاب القبور بيان للكفار، أى: كما يئس الكفار الذين قبروا من خير الآخرة، لأنهم تبينوا قبح حالهم و سوء منقلبهم. (1)
( و گفته شده -من اصحاب القبور- بیان کننده کافران است یعنی : همانطور که کافرانی که در گور دفن شده اند از خوبی آخرت نا امید شده اند زیرا برای آنها زشتی حالشان و بدی بازگشتگاهشان ( پس از مشاهده عذاب برزخی و...) روشن شده است ).

و همچنین در قسمتی از یکی از تفاسیر شیعه آمده :
بعضى ديگر( روح المعانى، ج 28، ص 82.) گفته‏اند: مراد از كفار همان كفار اصطلاحى است، و كلمه" من" بيانيه است، و معناى جمله اين است كه: يهوديان از ثواب آخرت مايوسند، همانطور كه كفار مدفون در قبور از ميان همه أهل قبور مايوس از آنند، چون در آيه‏اى ديگر فرموده:" إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا وَ ماتُوا وَ هُمْ كُفَّارٌ أُولئِكَ عَلَيْهِمْ لَعْنَةُ اللَّهِ"(2)
اگر چنین حالتی درست باشد برداشتهای جناب کاشانی کاملا منتفی خواهد بود ، زیرا همانطور که گفته شد اگر ((من)) بیانیه باشد آیه از کافرانی صحبت میکند که در قبر شده اند( مرده اند ) نه کافران زنده و قوم مغضوب را تشبیه میکند به کافران مرده ای که از رسیدن به نعمت های آخرت ناامید شده اند ( به علت در حال کفر مردن و توبه نکردن ) .

والله اعلم

==================
پاورقی :

1) الكشاف عن حقائق التنزيل (الزمخشري)، ج‏4، ص: 521
2) ترجمه تفسير الميزان، ج‏19، ص: 412
جناب ......این اولین دفاع شما از .......واخرین دفاع ناشیانه از ........نیست
رجوع فرما ئید به تفسیر مجمع البیان طبرسی و.....

امیر
Wednesday 6 September 2006, 07:58PM
آقای کاشانی ، من نمیدونم شما اصلا تاحالا نگاهی به تفسیر مجمع البیان کرده اید یا اینکه همینطوری یه چیزی می پرونید که یه چیزی گفته باشید ؟؟!!!!!!:smile07: :smile07: :smile07:

اینهم تفسیر مذکور ذیل آیه شریفه :

(تفسیر مذکور هم نظر قطعی نداده و تفاسیر مختلفی که در اینمورد آمده ذکر کرده است ، برای مثال اون قسمتی که آبی شده رو ترجمه میکنم )

مجمع البيان في تفسير القرآن، ج‏9، ص: 415

«يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَوَلَّوْا قَوْماً غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ» أي لا تتولوا اليهود و ذلك أن جماعة من فقراء المسلمين كانوا يخبرون اليهود أخبار المسلمين يتواصلون إليهم بذلك فيصيبون من ثمارهم فنهى الله عن ذلك عن المقاتلين و قيل أراد جميع الكفار أي لا تتخذوا كافرا من الكفار أولياء ثم وصف الكفار فقال «قَدْ يَئِسُوا مِنَ الْآخِرَةِ» أي من ثواب الآخرة «كَما يَئِسَ الْكُفَّارُ مِنْ أَصْحابِ الْقُبُورِ» يعني أن اليهود بتكذيبهم محمدا ص و هم يعرفون صدقه و أنه رسول قد يئسوا من أن يكون لهم في الآخرة حظ و خير كما يئس الكفار الذين ماتوا و صاروا في القبور من أن يكون لهم في الآخرة حظ لأنهم قد أيقنوا بعذاب الله عن مجاهد و سعيد بن جبير و قيل كما يئس كفار العرب من أن يحيا أهل القبور أبدا عن الحسن و قيل كما يئس الكفار من أن ينالهم خير من أصحاب القبور و قيل يريد بالكفار هاهنا الذين يدفنون الموتى أي يئس هؤلاء الذين غضب الله عليهم من الآخرة كما يئس الذين دفنوا الموتى منهم.

ترجمه قسمت آبی :
یعنی اینکه یهود با تکذیب کردن حضرت محمد (ص) - در حالی که میدانستند او راست میگوید و رسول خدا است - از اینکه برایشان بهره و خیری در آخرت باشد نا امید شده اند ، همانطور که «کافرانی که مرده اند و در گور شده اند» از اینکه برایشان بهره ای در آخرت باشد ، نا امید شده اند ، زیرا آنها به اینکه عذاب خداوند آنها را خواهد گرفت یقین پیدا کرده اند ( از مجاهد و سعید بن جبیر )

والسلام

محمد مهدی 128
Wednesday 6 September 2006, 11:33PM
آقای کاشانی ، من نمیدونم شما اصلا تاحالا نگاهی به تفسیر مجمع البیان کرده اید یا اینکه همینطوری یه چیزی می پرونید که یه چیزی گفته باشید ؟؟!!!!!!:smile07: :smile07: :smile07:

اینهم تفسیر مذکور ذیل آیه شریفه :

(تفسیر مذکور هم نظر قطعی نداده و تفاسیر مختلفی که در اینمورد آمده ذکر کرده است ، برای مثال اون قسمتی که آبی شده رو ترجمه میکنم )

ترجمه قسمت آبی :
یعنی اینکه یهود با تکذیب کردن حضرت محمد (ص) - در حالی که میدانستند او راست میگوید و رسول خدا است - از اینکه برایشان بهره و خیری در آخرت باشد نا امید شده اند ، همانطور که «کافرانی که مرده اند و در گور شده اند» از اینکه برایشان بهره ای در آخرت باشد ، نا امید شده اند ، زیرا آنها به اینکه عذاب خداوند آنها را خواهد گرفت یقین پیدا کرده اند ( از مجاهد و سعید بن جبیر )

والسلام
اگر راست می کی دو خط زیر ابی را ترجمه کن نه گزینشی
كما يئس الكفار من أن ينالهم خير من أصحاب القبور

امیر
Wednesday 6 September 2006, 11:44PM
خوب اونهم یکی از احتمالات است
دقت کنید که مفسر وقتی احتمالات را بررسی میکند اول احتمال قوی تر را مینویسد ، با توجه به این موضوع از آنجا که مفسر ابتدا آنچه که بنده ترجمه کردم ذکر کرده است پس نتیجه میگیریم که این تفسیر نزد مفسر اولی از بقیه بوده است
والله اعلم
والسلام

محمد مهدی 128
Thursday 7 September 2006, 06:50AM
كما يئس الكفار من أن ينالهم خير من أصحاب القبور
ظاهر ایه شریفه است وکاری با تفسیر ندارد فکر می کنم دفاع از .....کافی باشه

امیر
Thursday 7 September 2006, 10:11AM
ظاهر ایه شریفه است وکاری با تفسیر ندارد فکر می کنم دفاع از .....کافی باشه
حالا که کم آوردید اجماع اهل تفسیر را ول کرده اید به ظاهرا آیه چسبیدید ، البته ظاهر آیه هم مقصود شما را نمیرساند
والسلام

محمد مهدی 128
Thursday 7 September 2006, 03:49PM
حالا که کم آوردید اجماع اهل تفسیر را ول کرده اید به ظاهرا آیه چسبیدید ، البته ظاهر آیه هم مقصود شما را نمیرساند
والسلام
جناب .........کدام اجماع نقل شما از مجمع است وموید ظاهر
الهم اشف کل مریض

امیر
Thursday 7 September 2006, 04:05PM
جناب کاشانی ، بنده یکبار گفتم اما شما توجه ندارید
غالبا روش اهل تفسیر اینست که مفسر نظر اولی عنده را اول ذکر میکند سپس باقی نظر ها را . فلهذا آنچه بنده آبی رنگ کردم از آنجا که رتبةً بر سایر آرا مقدم شده است از نظر مفسر برتر بوده است .
والله اعلم
والسلام

محمد مهدی 128
Thursday 7 September 2006, 04:16PM
جناب کاشانی ، بنده یکبار گفتم اما شما توجه ندارید
غالبا روش اهل تفسیر اینست که مفسر نظر اولی عنده را اول ذکر میکند سپس باقی نظر ها را . فلهذا آنچه بنده آبی رنگ کردم از آنجا که رتبةً بر سایر آرا مقدم شده است از نظر مفسر برتر بوده است .
والله اعلم
والسلام
شما اگر اهل قرانی باید یک جزء را می خواندی .......