نمايش نسخه نهائي : در مورد انفجار در حرم شريف عسکریین .بخوانيد وامضاء کنید.
سلام دوستان
Sunday 26 February 2006, 11:34AM
اعوذبالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليک يا سيدتی يا فاطمه الزهراء اغيثينی
انالله وانااليه راجعون
يوم علی آل رسول عظيم
السلام عليک يا بقيه الله
سلام بر شما ای چشم هميشه گريان وقلب هميشه سوزان، سلام بر شما ای غريب زمان وبلاکش دوران، سلام بر شما ای باقيمانده نسل رسول وميراث بر مصائب اهل بيت رسول. آجرک الله يا سيدی ومولای.
دوباره حزن شما تجديد شد دوباره درب خانه مادرتان حضرت فاطمه زهراء سلام الله عليها را آتش زدند. دوباره خانه وحی را ويرانه کردند. دوباره خيمه های جد غريبتان سيدالشهداء را درکربلا آتش زدند. دوباره قبور اجداد گراميتان را دربقيع تخريب کردند ودوباره جنايتی ديگر در حق شما اهلبيت رسول خدا صلی الله عيه وآله وسلم مرتکب شدند.
جد شريف شما امام سجاد عليه السلام فرمودند: که اگر رسول خدا صلی الله عليه وآله وسلم درعوض امر به مودت امر به عداوت ودشمنی با اهلبيت خود می نمودند دشمنان بيش از اين نمی توانستند در حق ما ظلم کنند.
کدام دشمنی بالاتر از اين که روزی به اسم جلوگيری از اختلاف ميان مسلمين درب خانه وحی را آتش بزنند ويگانه دختر رسول خدا صلی الله عليه وآله وسلم را شهيد نمايند وروزی سردمداران شرک ونفاق به اسم مبارزه با شرک قبور پرچمداران توحيد را تخريب نمايند وروزی نيز خانه امام وصاحب عصر عليه السلام ومرقد پدر وجدگراميشان را ويران کنند.
به راستی که امروز خاک غم وعزا بر سرشيعه ريخته شد وغم وحزنی جان کاه وجانفزا دوباره وجود شيعه را فرا گرفت
دوباره صحنه آتش زدن درب خانه وحی ونيز خيام حرم سيد الشهدا عليه السلام تکرار شد ودوباره شيعه درمعرض امتحانی بزرگ در مسير دفاع از حريم امامت قرار گرفت.
يابن الحسن ای غريب دوران! ما شيعيان ومحبين شما با شما عهد می بنديم که در مقابل اين جنايت هولناک ساکت ننشسته وبا کسب اجازه از مراجع معظم که همانا زمام امور ما را درزمان غيبت دردست ايشان قرار داده ايد با بذل جان ومال خود عامل اين جنايت عظمی را به سزای اعمالشان برسانيم.
به همين منظور وبرای اعلام آمادگی ما امضا کنندگان اين طومار با شما عهد می بنديم که به مدت چهل روز متوسل به ذيل عنايات باب الحوائج ابالفضل العباس شده وازايشان مجازات عاملين اين واقعه را بخواهيم.
سینا 555
Sunday 26 February 2006, 12:38PM
بنام خدا
نوکر و فدایی ال محمد(ص) بوده و هستم و چون بنده ای گناهکارم و بارم بسی سنگین توسل میجویم به ایشان تا انتقام ظلمی که بر شیعیانشان رفته و میرود را بواسطه تقرب و ابرویی که نزد خداوند یکتا و قادر و توانا و دارند طلب نمایند.الا انه المنتقم من الظالمين
ياور
Monday 27 February 2006, 12:03AM
يا الله
اللهم صل علي محمد و ال محمد
الهي تو دوستان را به دشمنان مينمايي- درويشان را غم و اندوه دهي بيمار كني و خود بيمارستان كني- درمانده كني و خود درمان كني- از خاك ادم كني و با وي چندان احسان كني- سعادتش ير سر ديوان كني و به فردوس او را ميهمان كني -مجلسش روضه رضوان كني نا خوردن گندم با وي پيمان كني و خوردن ان در علم غيب پنهان كني- انگه او را زندان كني و سالها گريان كني
جباري تو كار جباران كني خداوندي تو كار خداوندان كني تو عتاب و جنگ همه با دوستان كني
سلام خدا بر امام هادي وامام حسن عسكري و همه اولياءو اوصياءو اجداد پاك و مطهر ايشان
يا قدوس يا ذالجلال و الاكرام
محمد مهدی 128
Monday 27 February 2006, 06:02AM
بقیة الله آجرک الله
حق جو
Monday 27 February 2006, 07:22AM
خداوند دشمنان اهل بیت را در دنیا و آخرت به سزایشان برساند.
خداوند انتقام آنها را به دست امام زمام (ع) نزدیک گرداند.
.
سپهران
Monday 27 February 2006, 08:57AM
خداوند دشمنان اهل بیت را در دنیا و آخرت به سزایشان برساند.
خداوند انتقام آنها را به دست امام زمام (ع) نزدیک گرداند.
.
اللهم اخذل جمیع اعداءآل محمد
ابوالمعارك
Monday 6 March 2006, 01:07PM
بت روافض فرو ريخت
ابوالمعارك
Monday 6 March 2006, 01:08PM
شهادت ميدهم كه روافض مسلمان نيستند
ابوالمعارك
Monday 6 March 2006, 01:11PM
روافض دائمادر حال رواج بت برستي وساخت بت خانه هاهستند
حق جو
Monday 6 March 2006, 04:26PM
.
سپهران
Tuesday 7 March 2006, 01:14PM
ابوالممارک
اول ثابت کنید خودتان مسلمانید بعدا به شهادت شما ترتیب اثر داده خواهد شد.
حشر محبان عمر باعمر
سینا 555
Tuesday 7 March 2006, 03:30PM
من هم شهادت میدهم قاتلان زن ها و بچه ها و بیگناهان اصلا جزو ادمیزاد نیستند چه رسد به مسلمان!
صبح
Tuesday 7 March 2006, 05:12PM
روافض دائمادر حال رواج بت برستي وساخت بت خانه هاهستند
رسول خدا ميفرمايد كسي كه به لاالهالاالله و محمد رسول الله شهادت دهد و به سمت قبله نماز بخواند و ذبح اسلامي بخورد ، مسلمان است ... حالا عدهاي با بدعتي آشكار ميگويند كسي كه خلافت سه خليفه غاصب را (رفض) كند ، مسلمان نيست ! و لابد پيش خود ميگويند نعم البدعة هذه !
معلوم نيست در اين تصميمگيريهاي جاهلانه ، نقش قرآن و رسول الله و آل بيت او كجاست ؟ :)
سلام دوستان
Tuesday 7 March 2006, 07:16PM
بسمه تعالی
يابن الحسن ای امام غريب! ديروزدشمنان شما با هتک حرمت به ساحت مقدس وحرم قدس پدر وجدتان وتخريب خانه شما مصيبتی ديگر برای شما آفريدند وحال امروز نيز با طعنه به شيعيان شما ونسبت رفض وکفر به آنان جسارتی ديگر نسبت به ساحت قدس شما مرتکب شدند.
ای غريب دوران تا کی در پس پرده غيبت می مانيد وجسارت دشمنانتان را تحمل می نمائيد.
ای فرزند فاطمه هنوز صدای ناله مادرتا ن در پشت درب نيم سوخته به گوش می رسد که می فرمايد مهدی جان به فريادم برس.
وهنوز صدای ناله عمه غريبتان از کربلا به گوش می رسد که می فرمايد امان از اسارت.
اين بار ما شيعيان دست خالی به درگاه خدا نيامده ايم وعموی بزرگوارتان باب الحوائج اباالفضل العباس را واسطه قرار داده ايم تا به همت غيرت الله قمر منير بنی هاشم انتقامی سخت از دشمنانتان گرفته ودهان ياوگوی آنان را بسته وفرج شما را از خداوند منان بخواهيم با اميد آن روز.
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليک يا سيدتی يا فاطمه الزهراء اغيثينی
مهديــــــــا زخم غريبی تا به کی
شيعه ها را غم نصيبی تا به کی
تا به کــی صبر ومتــــانت با عدو
انتظار شيعه را لبيـــــــــــک گو
از سقيـــــفه انتقامی سخت گير
زولفقار حيــــــدری در دســت گير
نيست ديگـــر شيعه را صبرو قرار
ديده ها خونين شـده از انتــــظار
دشمنان سخــتند انـــــدر اشتباه
شيعه را خوانند بـــی پشت وپناه
خون به قلــب پاک زهرا می کنند
هتک حرمت بر حــرم ها می کنند
اولين داغ قلـــــــــوب شيعيان
آتش بيت اميــــــــــــرمومنان
بيت حيـــــــدر را زد آتش دومی
يـــــــاس پرپر را زد آتش دومی
مانده مخــــفی از هجوم وحشيان
مرقــد زهرای اطهـــــــر در جهان
بعد از آن در سرزميـــــــن کربـلا
آتش از کينه زدند بر خيــــمه ها
از شقــــــــاوت های قوم بی حيا
بــــــــارها تخريب شد کرب و بلا
خيش بستندی به قبــر آن جناب
ناصبی خون کرد قلـــــب بو تراب
بعد از آن شد نوبت بيت الشفيع
نوبت تخريب جنــــــــــات بقيع
چــار جنت، چـــــار حــوض کوثری
چار نور پاک حی ســـــــــــرمدی
چار مـــــرقد از قبــــور اهلبـــيت
وای از قلـــــــــب صبور اهلبيت
بعد از آن امروز اين قــــــوم جفا
کرده تخريب حريــم ســـــــامرا
قلبتان را خـــــانه غـــم کرده اند
سامـــرا را غرق مـاتم کرده اند
حرمت بيت تــــو را بشکسته اند
بـــــاز دستان عـلی را بسته اند
باز آتش شد به پا در کـــــــــربلا
کربلا شد سرزمين ســــــــامرا
باز تخريب بقيــــــع تکــــرار شد
در گلوی شيـعه همچون خار شد
بسته اند شمشير هاشـــان را ز رو
وقت آن آمد کنم با خون وضو
من کفن پوش توام يابن الحسن
حلقه در گوش توام يابن الحسن
با اباالفضل آن خداوند مــــــرام
از وهـــــــــابيت بگيريد انتقام
تا بدانند آن حرامی ها هـــــــمه
ياوری داريم يــــــابن الفاطمه
پرويز
Thursday 9 March 2006, 12:37PM
اللهم اخذل جمیع اعداءآل محمد
اللهم آمين يا ربّ العالمين
پرويز
Thursday 9 March 2006, 12:39PM
بت روافض فرو ريخت
آن تنها يکی از بتها بود.
صدها تای دگر هم در جای خود باقی اند
سینا 555
Friday 10 March 2006, 07:11AM
وهابیون!بشتابید!
میلیونها بت خانه ی دیگر هم وجود دارد!
این بت خانه ها که در انها مومنین
به یگانه بت عالم الله اقتدا میکنند
جایی نیست جز قلوب انها:smile06:
و عاشقان رسول الله
و مومنان به اولوالامر منکم
و منتظران حجت الهی اش
...........با انها چه میکنید؟
صبح
Friday 10 March 2006, 07:48AM
آن تنها يکی از بتها بود.
صدها تای دگر هم در جای خود باقی اند
آدمهايي كه به معاد و روز حساب ايمان ندارند ، بايد هم به مقبره بگويند بت ، به زيارت هم بگويند شرك ! مساله به همين سادگي است ... اگر اينها كمي به روز جزا ايمان داشتند به بندگان صالح خدا ، به رسول خدا كه بر سر قبر حمزة رفت ... به رسول الله كه سر قبر مادرش رفت ... بخاطر زيارت ، اينچنين وقيحانه تهمت نميزدند ! مؤمن خدا اينگونه بيمحابا نيست ... و اينها بقاياي تشكيلات سلفي حفظ حكومت وهابيت بر عربستان سعودي هستند . و يك جوري بايد مردم اسلام را از دست اين وقيحان نجات داد .
هستي
Friday 10 March 2006, 09:58AM
بسمه تعالي
در سوره كهف مردم براي نگه داشتن ياد ان بزرگان مسجدي ساختند در ايه 21 سوره كهف:فقالوا ابنوا عليهم بنيانا ربهم اعلم بهم. قال الذين غلبوا علي امرهم لنتخذن عليهم مسجدا
انان كه بر كارشان اگاهترشده بودند گفتند اينجا را مسجدي مي كنيم.
در ثاني اين افراد بزرگاني بودند كه به خداوند ايمان اورده بودند وامام هم نبودند.حالا ما چون گروهي نمي پسندند بايد از عقايد خودمان دست برداريم.
مطمئن با شيد كه ما از شما به مقام والاي علي واهل بيت اگاه تريم.
هستي
Saturday 11 March 2006, 08:27AM
بسمه تعالي
پيامبر اكرم (ص) فرمود:
(من اطاعنى فقد اطاع الله و من اطاعك اطاعنى، و من عصانى فقد عصى الله و من عصاك فقد عصانى)
هر كس از من اطاعت كند، از خدا اطاعت كرده و هر كس از على اطاعت كند از من اطاعت كرده هر كس من را نافرمانى كند، از خدا نافرمانى كرده است و هر كس على را نافرمانى كند، مرا نافرمانى كرده است).
پيامبر اكرم (ص) فرمود:
سوگند به آن خدايى كه جان من در دست قدرت اوست، اگر نبود اين كه گروهى از امت من تو را مثل مسيحى ها كه عيسى را به خدايى اشتباه گرفتند، غلو كنند در مورد فضايل و مناقب تو، مطالبى مى گفتم كه تمام مسلمانان خاك زير پاى تو را توتياى چشم خود مى كردند.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.