PDA

نمايش نسخه نهائي : شرك بوس كنندگان

بچه با حال
Saturday 25 February 2006, 07:48PM
وفاء الوفاء ، ج4 ، ص 1414 : ابن جماعه شافعي مي گويد : عبد الله بن حنبل از پدرش احمد بن حنبل اين روايت را نقل كرده است : از پدرم درباره مردي كه منبر رسول خدا را مس مي كرد و تبرك مي جست و منبر شريف را مي بوسيد و همين اعمال را روي قبر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم براي ثواب انجام مي داد پرسيدم ؟ در جواب گفت : اشكالي ندارد .
در كتاب الجامع في العلل و معرفه الرجال ج3 ص32 شماره 250 همين مطلب بالا با اين عبارت اضافه در سؤال نقل شده است : اين مرد به واسطه اين اعمال تقرب به خداوند عز وجل مي جويد ؟ احمد در جواب گفت : اشكالي ندارد .

نظر برادران وهابي در مورد مطلب بالا چيست ؟ چرا در آيين شما وهابيان آمده است كه مي توان قبر پيامبر را بوسيد ؟ مگر اين شرك نيست ؟ منتظر پاسخم .

بچه با حال
Saturday 25 February 2006, 07:48PM
وفاء الوفاء ج4 ص 1414 : از ابن العلا نقل شده است كه از امام احمد درباره بوسيدن قبر منبر پيامبر پرسيد ؟ در جواب گفت : اشكالي ندارد .
ابن العلا مي گويد : اين سخن را به ابن تيميه نشان دادم . او از اين گفتار احمد تعجب نمود و گفت : از احمد تعجب مي كنم . او نزد من با عظمت است . آيا اين كلام اوست؟!
سؤال از برادران وهابي : چرا ابن تيميه نسبت به موضع احمد بن حنبل در اشكال نداشتن بوسيدن قبر پيامبر فقط تعجب كرد ؟ چرا او را متهم به كفر و شرك و بدعت نكرد ؟ آيا مي توان از اين فهميد كه بنا بر آيين وهابيان بوسيدن قبر پيامبر جايز است ؟ مگر اين كار شرك نيست ؟ پس چرا جايز است ؟

بچه با حال
Saturday 25 February 2006, 07:49PM
سوال ديگر از برادران وهابي : آيا شما پدر، مادر، همسر ، فرزند ، برادر يا دوست خود را نمي بوسيد ؟ آيا وقتي آنان را مي بوسيد ، مي پرستيدشان ؟ منتظر پاسخم .

بچه با حال
Saturday 25 February 2006, 07:50PM
اسني المطالب ج1 ص 331 و وفاء الوفاء ج1 ص 1407 : محب الدين طبري شافعي فتوا مي دهد : بوسيدن قبر و مس آن جايز است و عمل عاملان و صالحان بر همين منوال بود .
سوال از برادران وهابي : چرا نمي گوييد محب الدين طبري شافعي مشرك و كافر است ؟ منتظر پاسخم .

بچه با حال
Saturday 25 February 2006, 07:51PM
كشف الارتياب ص 350 : از كفايه شعبي و فتاواي الغرائب و مطالب المومنين و خزانه الروايه روايتي نقل مي كند : وي مي نويسد بوسيدن قبر والدين اشكالي ندارد چون مردي نزد پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم آمد و گفت : اي پيامبر خدا ، من قسم خوردم كه آستان بهشت و پيشاني حور العين را ببوسم . پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم دستور فرمود كه پاي مادر و پيشاني پدرت را ببوس .آن شخص گفت : اي پيامبر خدا ، اگر پدر و مادرم زنده نبودند چه كنم ؟ فرمود : قبر آن دو را ببوس . آن مرد پرسيد : اگر قبر آن دو را نشناسم چه كنم ؟ فرمود دو تا خط بكش . يكي از آن دو خط را قصد كن كه قبر پدر و ديگري قبر مادر باشد . پس آن دو را ببوس و قسمي كه خوردي نشكن .

(نكته : در روايتي شيعه و سني هر دو نقل كرده اند كه پيامبر فرمودند انا و علي ابوا هذه الامه : من و علي پدران اين امت هستيم . )

سؤال از برادران وهابي : آيا پيامبر اسلام حضرت محمد مصطفي صلي الله عليه و آله و سلم (صاحب شريعت) كه قائل به بوسيدن قبر والدين است ، مشرك يا كافر است ؟ !

بچه با حال
Saturday 25 February 2006, 07:52PM
سؤال دو : وقتي بر اساس روايت مزبور بوسيدن قبر والدين تا اين درجه كه خودتان در روايت ديديد ، جايز باشد ، آيا بوسيدن قبر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم جايز نيست ؟ منتظر پاسخم .

ياور
Saturday 25 February 2006, 10:54PM
يا الله

اللهم صل علي محمد و ال محمد

بهتر است شما برويد علمهاو كتلهاي هشت ميليون توماني را بوس كنيد و با گلاب بشوييد چون انها هم مقدسند

يعني مي داني چيه چون انها همان پرچم لا اله الا الله در دست سردار لشكر اسلام ابوالفضل العباسند

كه به اين شكل در امده اند و شما كه از رو نمي رويد حتي جلوي انها گوسفند هم مي كشيد

پس اين كار را هم بكنيد فقط موظب باشيد موقع بوس كردن وبا نگيريد چون ضريح و علمها پر است از اب دهان ؟؟؟؟:smile20: :smile20:

يا الله

محمد مهدی 128
Sunday 26 February 2006, 06:25AM
يا الله

بهتر است شما برويد علمهاو كتلهاي هشت ميليون توماني را بوس كنيد و با گلاب بشوييد چون انها هم مقدسند

يعني مي داني چيه چون انها همان پرچم لا اله الا الله در دست سردار لشكر اسلام ابوالفضل العباسند

كه به اين شكل در امده اند و شما كه از رو نمي رويد حتي جلوي انها گوسفند هم مي كشيد

پس اين كار را هم بكنيد فقط موظب باشيد موقع بوس كردن وبا نگيريد چون ضريح و علمها پر است از اب دهان ؟؟؟؟:smile20: :smile20:

يا الله
یاور خودت هستی یا موحد است به اسم شما ؟؟؟!!!

بچه با حال
Sunday 26 February 2006, 11:05AM
يا الله

يا الله

آيا اين است پاسخ شما به سؤال من ؟ ! خوانندگان قضاوت كنند .
اين پاسخ شما مربوط به كدام يك از سوالات من بود؟ پرسش ها من چنين بود :
سؤال از برادران وهابي : آيا پيامبر اسلام حضرت محمد مصطفي صلي الله عليه و آله و سلم (صاحب شريعت) كه قائل به بوسيدن قبر والدين است ، مشرك يا كافر است ؟ !

وقتي بر اساس روايتي كه آوردم (از كتاب هاي خودتان ) بوسيدن قبر والدين تا اين درجه كه خودتان در روايت ديديد ، جايز باشد ، آيا بوسيدن قبر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم جايز نيست ؟

چرا شما وهابيان نمي گوييد محب الدين طبري شافعي مشرك و كافر است ؟

آيا شما پدر، مادر، همسر ، فرزند ، برادر يا دوست خود را نمي بوسيد ؟ آيا وقتي آنان را مي بوسيد ، مي پرستيدشان ؟

چرا ابن تيميه نسبت به موضع احمد بن حنبل در اشكال نداشتن بوسيدن قبر پيامبر فقط تعجب كرد ؟ چرا او را متهم به كفر و شرك و بدعت نكرد ؟ آيا مي توان از اين فهميد كه بنا بر آيين وهابيان بوسيدن قبر پيامبر جايز است ؟ مگر اين كار شرك نيست ؟ پس چرا جايز است ؟

چرا در آيين شما وهابيان آمده است كه مي توان قبر پيامبر را بوسيد ؟ مگر اين شرك نيست ؟

جواب علمي بدهيد . مسخره نكنيد . اگر شما واقعا قرآن را قبول داريد و اهل ايمانيد پس چرا به قرآن عمل نمي كنيد ؟ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَومٌ مِّن قَوْمٍ عَسَى أَن يَكُونُوا خَيْراً مِّنْهُمْ ... [الحجرات : 11].
به پرسش هايي كه كردم پاسخ علمي بدهيد .

بچه با حال
Monday 27 February 2006, 12:22PM
منتظر پاسخ برادران وهابي هستم .

محمد مهدی 128
Tuesday 28 February 2006, 06:24AM
منتظر پاسخ برادران وهابي هستم .
برادر عزیز وبزرگوارم سلام :
لطفا منتظر نباشید
:smile07: :smile07: یا علی :smile07: :smile07:

بچه با حال
Thursday 2 March 2006, 09:44AM
4 روز گذشت .

حق جو
Thursday 2 March 2006, 11:51AM
آيا اين است پاسخ شما به سؤال من ؟ ! خوانندگان قضاوت كنند .
اين پاسخ شما مربوط به كدام يك از سوالات من بود؟ پرسش ها من چنين بود :

وقتي بر اساس روايتي كه آوردم (از كتاب هاي خودتان ) بوسيدن قبر والدين تا اين درجه كه خودتان در روايت ديديد ، جايز باشد ، آيا بوسيدن قبر پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم جايز نيست ؟

چرا شما وهابيان نمي گوييد محب الدين طبري شافعي مشرك و كافر است ؟

آيا شما پدر، مادر، همسر ، فرزند ، برادر يا دوست خود را نمي بوسيد ؟ آيا وقتي آنان را مي بوسيد ، مي پرستيدشان ؟

چرا ابن تيميه نسبت به موضع احمد بن حنبل در اشكال نداشتن بوسيدن قبر پيامبر فقط تعجب كرد ؟ چرا او را متهم به كفر و شرك و بدعت نكرد ؟ آيا مي توان از اين فهميد كه بنا بر آيين وهابيان بوسيدن قبر پيامبر جايز است ؟ مگر اين كار شرك نيست ؟ پس چرا جايز است ؟

چرا در آيين شما وهابيان آمده است كه مي توان قبر پيامبر را بوسيد ؟ مگر اين شرك نيست ؟

جواب علمي بدهيد . مسخره نكنيد . اگر شما واقعا قرآن را قبول داريد و اهل ايمانيد پس چرا به قرآن عمل نمي كنيد ؟ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَومٌ مِّن قَوْمٍ عَسَى أَن يَكُونُوا خَيْراً مِّنْهُمْ ... [الحجرات : 11].
به پرسش هايي كه كردم پاسخ علمي بدهيد .

دریغ از پاسخ!!

.

بچه با حال
Friday 3 March 2006, 11:26PM
6 روز گذشت .

بچه با حال
Thursday 9 March 2006, 09:18AM
11 روز گذشت . هنوز منتظر پاسخ برادران سلفي هستم.

بچه با حال
Tuesday 22 August 2006, 10:34AM
شش ماه گذشته اما به گمانم انتظار براي پاسخ دادن برادران سلفي كار بيهوده اي باشد.

ارژنگ
Friday 1 September 2006, 03:06AM
سلام
اگر 60 سال دیگر هم صبر کنید ، نتیجه همان است !

سپهران
Wednesday 15 November 2006, 01:04PM
سلام

EHSAN5
Saturday 18 November 2006, 07:27PM
سلام

دمت گرم بچه باحال

بچه با حال
Saturday 31 October 2009, 10:02AM
و اكنون سال 2009 هستيم و از سوالاتي كه در اين تاپيك در سال 2006 مطرح كردم ‌،‌ سه سال مي گذرد و هيچ يك از برادران سلفي پاسخي ندادند.

من همچنان منتظر پاسخم.

كنجكاو1
Sunday 1 November 2009, 09:57AM
نظر برادران وهابي در مورد مطلب بالا چيست ؟ چرا در آيين شما وهابيان آمده است كه مي توان قبر پيامبر را بوسيد ؟ مگر اين شرك نيست ؟ منتظر پاسخم .

با عرض سلام

بچه باحال يه پيش نهاد دارم . اگر مي خواهي زود تر به جواب دست پيدا كني . يك آگهي تهيه كن واز طريق مطبوعات يا صدا وسيما از برادران وهابيت تقاضا كن كه در اين تالار ثبت نام كنند وبه اين سئوال شما پاسخ بدهند .

روش دوم ميتواني به عربستان سفر كني ودر آنجا مستقيم از خود برادران وهابيت جواب بگيري .

اما بازم فكرنمي كنم كه بتواني به جواب صحيح دست پيدا كني . براي چي ؟ براي اينكه برادران وهابيت از شما بيشتر مقلد ديگرانند وبيشتر از شما پيرو حرف وحديثند ......

عبد من عبادالله
Sunday 1 November 2009, 07:37PM
با عرض سلام

بچه باحال يه پيش نهاد دارم . اگر مي خواهي زود تر به جواب دست پيدا كني . يك آگهي تهيه كن واز طريق مطبوعات يا صدا وسيما از برادران وهابيت تقاضا كن كه در اين تالار ثبت نام كنند وبه اين سئوال شما پاسخ بدهند .

روش دوم ميتواني به عربستان سفر كني ودر آنجا مستقيم از خود برادران وهابيت جواب بگيري .

اما بازم فكرنمي كنم كه بتواني به جواب صحيح دست پيدا كني . براي چي ؟ براي اينكه برادران وهابيت از شما بيشتر مقلد ديگرانند وبيشتر از شما پيرو حرف وحديثند ......
WANTED!!!! (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=1161798#post1161798)
اندر مغالطات مذهب "اسلام بدون مذهب"!!! (http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fwww.iranclubs.org%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D17866&ei=kKisSoaxIaCOjAfpt7DZBw&usg=AFQjCNGtsGUhH7JXm5SJ7KnKg2RzsVbAwQ)
گروهک باصطلاح فقط قرآن! از خدا بترسید! (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?t=30168)

MBL
Monday 2 November 2009, 04:38PM
WANTED!!!! (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=1161798#post1161798)
اندر مغالطات مذهب "اسلام بدون مذهب"!!! (http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&url=http%3A%2F%2Fwww.iranclubs.org%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D17866&ei=kKisSoaxIaCOjAfpt7DZBw&usg=AFQjCNGtsGUhH7JXm5SJ7KnKg2RzsVbAwQ)
گروهک باصطلاح فقط قرآن! از خدا بترسید! (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?t=30168)

خدا را شکر می کنیم که اسلام را فرقه فرقه نکردیم...
اسلام بدون مذهب ما بهتره یا مذهب بدون اسلام شما؟!
و اما نظر قرآن کریم راجع به مذهبی شدن دین:
آیه 159 سوره مبارکه انعام
ان الذین فرقوا دینهم و کانوا شیعا لست منهم فی شیء انما امرهم الی الله ثم ینبئهم بما کانوا یفعلون
آنان که دین را پراکنده نمودند و فرقه فرقه شدند؛چنین کسان به کار تو نیایند،کار آنها با خداست و بعد از این به آنچه می کردند آگاهشان می گرداند.

عبد من عبادالله
Monday 2 November 2009, 06:08PM
خدا را شکر می کنیم که اسلام را فرقه فرقه نکردیم...
اسلام بدون مذهب ما بهتره یا مذهب بدون اسلام شما؟!
و اما نظر قرآن کریم راجع به مذهبی شدن دین:
آیه 159 سوره مبارکه انعام
ان الذین فرقوا دینهم و کانوا شیعا لست منهم فی شیء انما امرهم الی الله ثم ینبئهم بما کانوا یفعلون
آنان که دین را پراکنده نمودند و فرقه فرقه شدند؛چنین کسان به کار تو نیایند،کار آنها با خداست و بعد از این به آنچه می کردند آگاهشان می گرداند.
در ادعا آری!
اما اگر سخنتان پشتوانه منطقی دارد بفرمایید در همان تاپیکها پاسخ بدهید!!!