PDA

نمايش نسخه نهائي : جملاتي قصار از درياي فضيلت دبليوسي بوش كوچولو

سینا 555
Sunday 1 December 2002, 09:27PM
بياييد شما هم اگر جملات قصازي از اين بابا سراغ داريد اينحا واسه هم بگيم .من با دو تا كلاسيكر شروع ميكنم:

ساكنين يونان,يوناني هستند.:D
دبلبوسي بوش جونيور

اكثر واردات ما از خارج وارد ميشود.:p
دبلبوسي بوش جونيور

سينا

سینا 555
Sunday 1 December 2002, 09:29PM
اينم يه باحااه ذبگه:

اگر موفق نشويم در معرض شكست قرار ميگيريم
دبلبوسي بوش جونيور

سينا

سینا 555
Sunday 1 December 2002, 09:35PM
من داوري خوبي راجع به گذشته كرده ام
داوري خوبي نيز راجع به اينده هم كرده ام:rolleyes::rolleyes:!!!
:D:D:D
دبلبوسي بوش جونيور

سینا 555
Sunday 1 December 2002, 09:39PM
اينم يك قصار ديگه به زبون خودش:

"The future will be better tomorrow."
George W. Bush

سینا 555
Sunday 1 December 2002, 09:47PM
:Dبازم يكي ديگه:

"General Musharraf of Pakistan is a Democrat"
George W. Bush

اين بابا درياي معرفت است دريابيدش
پيشنهاد ميكنم بنيادي براي حفظ و نشر سخنان اين عالم بزرگ تاسيس شود.:p:p:D

سینا 555
Sunday 1 December 2002, 09:52PM
بلر هم چندي پيش فرمودند:

بوش يك احمق نيست,او دوست من است.:confused::p:D

سینا 555
Sunday 1 December 2002, 10:18PM
اينو تو جمع تعدادي خبرنگار توي رم ايتاليا افاضه فرمودند و خبرنگاران حيران سعي در فهم صحبت هاي عالمانه او شده بودند:

من ميدانم به جه اعتقاد دارم,من ادامه خواهم داد و خواهم گفت به جه اعتقاد دارم وچه اعتقادي دارم ,من اعتقاد دارم انچه اعتقاد دارم درست است:o:o

اينم به انگليسيش:

"I know what I believe. I will continue to articulate what I believe and what I believe--I believe what I believe is right."

اينم عكس بوش در هنگام گفتن اين بيانات بي بديل:

http://members.aol.com/oafofofflce/images/tongue.jpg

:D:D:p:

صبح
Sunday 1 December 2002, 10:35PM
سلام آقا سينا خسته نباشي ;) :smile39:

اين جملش هم خيلي منو ميخندونه :‌
بوش : شارون مرد صلح است ...

اينهم يكي ديگه :
دوست دارم در چشمان شارون نگاه كنم و بگويم ... ايالات متحده بهترين دوست اسرائيل است :D
عينهو يه عاشق و معشوق :D

wiredracula
Sunday 1 December 2002, 10:54PM
اينهم يه جمله قصار از خودم :

ملولان همه رفتند در خانه ببنديد

بر آن عقل ملولانه همه جمع بخنديد

سینا 555
Sunday 1 December 2002, 11:32PM
http://www.chadsux.com/bushhound.jpg

ببينيد چطور اين مرد فرهيخته رو مسخره ميكنند

سینا 555
Sunday 1 December 2002, 11:47PM
http://www.geocities.com/gwbushart/gallery48/gwmonster.gif

ميگن بابا اسكيزوفرنه راست ميگن؟

به نطر من اين بيشتر شبيه فرانكشتاينه:p:eek::D

asheghe iran_p
Monday 2 December 2002, 02:08AM
[QUOTE]نوشته شده بوسيله سينا 555
http://www.chadsux.com/bushhound.jpg

اه من كه اين و هر روز ميبينم پس بوش بود از اين به بعد يادم باشه از جلوش رد شدم سلام بدم

سینا 555
Monday 2 December 2002, 04:31AM
http://www.teamster.net/modules/My_eGallery/gallery/fun_stuff/book.jpg

اين علامه است نابغه است ولي تو اين روز ميگن هول بوده طفلك.:(

اينقدر هول بوده كه با سه بار تذكر دستيارش هم متوجه قضيه نشده.:o

بعضي ها هم ميگن چنان محو مشكلات كودكانه اين مدرسه بوده كه پاك ياذش رفته برعكس گرفته كتابو.:p

تعجب نكنيد اين اقا بوش از اين كرامات زياد داره و ميگن هر از گاهي الهامي بهش ميشه و يه دفعه يه معجزه اي چيزي ,كاراي خارخلاده ميگنه.:D

زندگي نامه اين نابغه قرن مطالعه بفرماييد متوجه خواهيد شد پشت اين چهره مظلوم و بيگناه چه كرامات بي شائبه اي پنهان است.:D:D:D
http://www.bushwatch.net/bushfuhrer.htm

siavash_ad
Monday 2 December 2002, 01:37PM
همان گونه که به خود اجازه میدهید که انسانی را مسخره کنید، به بقیه هم این اجازه را بدهید! البته درمورد سران نظام خودمان!!!

سینا 555
Monday 2 December 2002, 10:23PM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
همان گونه که به خود اجازه میدهید که انسانی را مسخره کنید، به بقیه هم این اجازه را بدهید! البته درمورد سران نظام خودمان!!!

چي شده؟ ما كه همش از اين بابا فقط تعريف وتمحيد كرديم تازه اگر كسي مسخره باشد خوب هست ديگر..تمامه دنيا از كرامات اين مرد استثنايي حرف ميزنند.معجزات ايشان در امريكا بيشتر از همه زبانزد عام و خاص است.اگر نميداني ميتوانم كلي ادرس به شما بدم.

ضمنا مگر بوش رهبر شماست كه عزا گرفته اي.بخند و شاد باش و اجازه بده ديگران هم خندان و شاد باشند.:D:):D

حالا يه كوچولو ذيگه ميگم بعد تموم بشه؟:cool:

گفته:

اينترنت بهترين وسيله ست براي وارد شدن به اينترنت

متوحه كه شدي علامه منظورشون چي بوده سيا جان:cool:

اينو گوش كنيد:

من نظرات خودم را دارم , نظراتي قوي, ولي هميشه با انها موافق نيستم.:D:D:p:p

ميگم بابا فيلسوفه ميگيد نه:D

سینا 555
Monday 2 December 2002, 10:33PM
اينو تازه گي گفته
البته به انگليسي كولاك ميكنه;)

"Keep good relations with the Grecians."
-George W. Bush on the GREEKS

به فارسي شايد اينجوري بشه:

با يونانستاني ها رابطه خوبي داشته باشيد.

:D:D:D:D

مملي
Monday 2 December 2002, 11:04PM
ما در حال جنگ با تروريسم هستيم :(
همه اعضايمان بايد سالم باشد;)
( از كلمات قصارش يهنگام عزيمت براي كولون سكوپي ):p

siavash_ad
Tuesday 3 December 2002, 02:20AM
خدای نکرده عكس ميمونها يادتون نره! در ضمن لازم میدانم گوشزد کنم که بوش رهبر ملت خودش است و به من ربطی ندارد و دوران این گونه تهمت زدن ها هم به سر آمده!

سینا 555
Tuesday 3 December 2002, 06:40AM
نوشته شده بوسيله مملي
ما در حال جنگ با تروريسم هستيم :(
همه اعضايمان بايد سالم باشد;)
( از كلمات قصارش يهنگام عزيمت براي كولون سكوپي ):p

ها ها ها سلام مملي

ميگم ميتوني بگي دقيقا به انگليسي چي گفته بود؟

اخه من جملاتشو جمع اوري ميكنم يه دفعه در كوران حوادث نابود نشن و نسلهاي آينده خدايي نكرده از اين سخنان نغز و عالمانه او بي نصيب نشن.;):D:D

قربانت سينا

سینا 555
Tuesday 3 December 2002, 06:49AM
خدای نکرده عكس ميمونها يادتون نره! در ضمن لازم میدانم گوشزد کنم که بوش رهبر ملت خودش است و به من ربطی ندارد و دوران این گونه تهمت زدن ها هم به سر آمده!

اقا سيا

ميشه بپرسم اگه به شما ربط نداره چرا اومدي تو اين موضوع؟

به مرگ پرفسور بوش من ميخوام اثارش و جمع و جور كنم تا ديگران هم از اين درياي بيكران فيضي ببرند.:D:D

سینا 555
Tuesday 3 December 2002, 09:32AM
اينم باز استاد بزرگ جناب جورج دبليوسي رئيس جمهور شهير امريكا در جمعي از دانش اموزان بيچاره در آيووا گفتند:

زماني كه من به پستهاي بالاتري ميرسيدم,دوران پر خطري بود,و شما ميدانستي انها دقيقا چه كساني هستند,اين ما بوديم در مقابل انها,واين مشخص بود كي انها بودند, امروز ما مطمئن نستيم همان انها كيستند,ولي ما ميدانيم انها انجا هستند.:D:D:D:D

البته به نظر من متن انگليسي سخنان ايشان دلتشين تر و با معنا تر و نغزتر لست.:cool:

"When I was coming up, it was a dangerous world, and you knew exactly who they were," he said. "It was us vs. them, and it was clear who them was. Today, we are not so sure who the they are, but we know they're there." George W. Bush, Iowa Western Community College, Jan 21, 2000

:D:D

siavash_ad
Tuesday 3 December 2002, 02:06PM
نوشته شده بوسيله سينا 555

اقا سيا

ميشه بپرسم اگه به شما ربط نداره چرا اومدي تو اين موضوع؟

به مرگ پرفسور بوش من ميخوام اثارش و جمع و جور كنم تا ديگران هم از اين درياي بيكران فيضي ببرند.:D:D

به من ربطي نداره ولي مثل اينكه به شما خيلي ربط داره! يا لااقل خودتون اينجوري احساس ميكنيد.

در ضمن نميدانم كه شما چرا بر روي سيا از اسم من اينهمه تاكيد داري و با فونت عظيم و رنگ متفاوت آنرا به تصوير ميكشي؟ حتما ميخواهي رابطه بين من و سازمان اطلاعاتي آمريكا را برجسته تر نشان دهي؟ درست نميگم؟

siavash_ad
Tuesday 3 December 2002, 02:10PM
مثل اينكه ما هم بايد يك تاپيك راجع به مقام عظمي ولايت ،ولی امر مسلمین جهان، حضرت آيت الله عظمي جناب آقاي امام سيد علي خامنه اي،رهبر معظم انقلاب اسلامي، فرمانده كل قوا، روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه فداه ،دامت براكته و صحبتهاي ارزشمند ايشون باز كنيم!

سینا 555
Wednesday 4 December 2002, 12:49AM
سلام اقا سيا

تعجب ميكنم شما چرا اينفدر از پرداختن به فضائل و كرامات اين انسان عالم و سخندان ناراحتيد.بخند تا دنيا به روت بخنده.:)

اما گفته بودي:

در ضمن نميدانم كه شما چرا بر روي سيا از اسم من اينهمه تاكيد داري و با فونت عظيم و رنگ متفاوت آنرا به تصوير ميكشي؟ حتما ميخواهي رابطه بين من و سازمان اطلاعاتي آمريكا را برجسته تر نشان دهي؟ درست نميگم؟:o

ببين سيا جان,يكي از شرايط گفتگوي سالم احترام به اعتقادات و باورهاي يكديگر است,و به همين منظور چون فهميدم شما از اينكه اسم شريفتان با حروف درشت نوشته شود ممكن است ناراحت شويد تصمبم گرفتم منبعد باحروف كوچك بنويسم.تا باعث ازردگيه خاطر مباركتان نباشم.ولي يك سئوال در ذهن بنده نقش بست وان اينكه شما جطور از تمامه احتمالات ممكن بزرگي اسم شما بدترينشان به فكرتان رسيد؟:o

بگذريم اقا سيا

همينطور نوشته بودي:

مثل اينكه ما هم بايد يك تاپيك راجع به مقام عظمي ولايت ،ولی امر مسلمین جهان، حضرت آيت الله عظمي جناب آقاي امام سيد علي خامنه اي،رهبر معظم انقلاب اسلامي، فرمانده كل قوا، روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه فداه ،دامت براكته و صحبتهاي ارزشمند ايشون باز كنيم!:smile40:

سيا جان ببين عزيزم شما و دوستان هم فكر شما سالهاست از اين تاپيك ها به حق يا نا حق درست يا نادرست بر عليه رهبران ما كه مورد احترام عده ي زيادي از هموطنان شما بوده و هستند اينجا وانجا براه انداخته ايد و باز هم براه مياندازيد با وجود اينكه ميدانيد ما مسلمانان از اين بي احترامي ناراحت ميشويم.

در مورد صحبت بالاي شما, سركار از بي احترامي به افراد ناراحت بوديد ولي خودتان ما را تهديد به بي احترامي به رهبر ما ميكنيد.حرف شما اينجا تناقضي اشكار دارد,چه اگر شما فعلي را نادرست فرض كنيد و همزمان خود مرتكب ان فعل نادرست شويد خب...
اما راجع به ذرستي يا نادرستي فعل بنده بايد بگويم سخنان بوش كوچك افاضات اوست كه اكثر مردم دنيا باالاخص مردم امريكا از انان پندهاي زيادي گرفته اند و در همه محافل اين سخنان نقل مجلس است ومن چيزي از خودم ابداع نكرده ام كه تادرست باشد.

مگر اينكه جنابعالي تاپيك مخلص را دليلي بر بي احترامي به فرد مورد علاقه واحترام شما فرض كرده باشيد.؟

مگر اقاي بوش رهبر ,رئيس جمهور,دوست شماست كه اينقدر از بي احترامي به او ناراحت شده ايد؟
مگر به عقايد ديني شما,باورهاي شما ,احساسات شما سياوش خان توهيني شده كه ايچنين ناراحت و غمگين شده ايد؟

من خودم را نمي بخشم اگر با عملم باعث ضربه زدن به باورها ,اعتقادات و احساسات سركار يا هر كس ديگر شده باشم.

مگر شما اقاي بوش را رهبر خود ميدانيد؟
من شفاف ميگوبم رهبرم كيست واز بي احترامي به او رنجيده خاطر ميشوم.
واگر شما نيز بوش را رهبر,رئيس جمهور,يا فرد مورد علاقه خود ميدانيد اين را شفاف بيان كنيد تا من براي احترام به علائق شما فالفور اين تاپيك را ببندم.

ولي تا انموقع مخلص برگزيده هاي عالم بزرگ,رئيس جمهور محبوب و شهير امريكا را براي تنوير افكار عمومي و مسرت خاطر خوانندگان گرامي ادامه خواهم داد.

سيا جان منتظر اشاره شما هستم

قربان يو سينا

سینا 555
Wednesday 4 December 2002, 02:52AM
مثل اينكه ما هم بايد يك تاپيك راجع به مقام عظمي ولايت ،ولی امر مسلمین جهان، حضرت آيت الله عظمي جناب آقاي امام سيد علي خامنه اي،رهبر معظم انقلاب اسلامي، فرمانده كل قوا، روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه فداه ،دامت براكته و صحبتهاي ارزشمند ايشون باز كنيم!

ضمنا سيا جان شما كه چنين تاپيكي روز 11 آذر قبل از نوشتن پيام بالا باز كرده ايد , پس ديگر جه ميگويي؟:confused::confused:

هميشه شاد و خندان باشي

siavash_ad
Wednesday 4 December 2002, 10:50AM
سلام عليكم برادر سينا (شماره 555)

اولا آنكه تاپيكي كه من باز كرده ام راجع به نفس ولايت فقيه است و نه شخص آقاي خامنه اي (ص)

"مثل اينكه ما هم بايد يك تاپيك راجع به مقام عظمي ولايت ،ولی امر مسلمین جهان، حضرت آيت الله عظمي جناب آقاي امام سيد علي خامنه اي،رهبر معظم انقلاب اسلامي، فرمانده كل قوا، روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه فداه ،دامت براكته و صحبتهاي ارزشمند ايشون باز كنيم!"

من كه هر چي گشتم نشانه اي از توهين در پاراگراف بالا نيافتم. هر چه بوده واقعيات بوده و فضايل و مقامات رهبر معظم انقلاب اسلامي صلوات الله عليه. شما اگر اينها را توهين ميدانيد كه صدا و سيما و ساير رسانه ها هر روز مقاديري توهين نصيب رهبرمان ميكنند!

عزيز من بوش يك آدميه كه توسط ملت آمريكا در انتخابات راي آورده و رئيس جمهور اين كشور است. و مورد احترام ملت اين كشور ميباشد. ملاكم هم اين انتخابات اخير (ميان دوره اي) آمريكاست. من هم عاشقش نيستم (عشقي كه شما سعي فراواني ميكنيد ثابت شود). شما هم بشينيد تا قيامت راجع بهش جوك بگيد ببينيم آخرش چي ميشه.

من يك ابهام ديگر هم دارم. از كجا به اين نتيجه رسيده ايد كه من غمگين شده ام؟؟؟؟ خيلي هم خوشحال هستم. ميگي نه؟ بفرما :D

سینا 555
Thursday 5 December 2002, 09:03AM
سيا جان از اينكه خوشحالي خوشحالم.اره بابا بخند و شاد باش.:D

ضمنا من از اشارت شما متوجه شدم شما واسه بوش كوجولو ارزشي قائل نيستي.دم شما گرم ينجوري از بك فرد عالم و متكلم و نابغه تقدير ميكني.:mad::mad:

منو بگو فكر ميكردم شما از مريدان ايشون هستي ,باشه ولي اين رسمش نشد رفيق نيمراه. بوش اگه بفهمه پشتشو خالي كردي خيلي ناراحت مشه.:D:D

خب سيا جان حالا بذار ببينم با وجود عدم علاقه ات به علامه شهير ما بگو از كودوميك از سخنان گهر بارشون بيشتر لذت بردي؟;)

منتظر جواب شما و تداوم شادي در حال و احوال سركار هستم.:):);):

سينا

سینا 555
Thursday 5 December 2002, 09:36AM
اين از كشفيات نابغه عالم رهبر عقلاي جهان معاصر است.فيض ببريم:D

يك انتخابات با تعداد شركت كننده كمتر ,نشانه آنست كه مردم كمتري راي ميدهند. :Dجرج دبل يو سي بوش:p

جملات قصار اين مرد بزرگ بي پايان است
درياي بيكراني كه هر قطره اش جواهريست براي عبرت اموزان و عاقلان زمان:D:D

داستانيست بي پايان ......:cool:

سینا 555
Monday 9 December 2002, 04:39AM
"I stand by all the misstatements that I've made."

.Governor George W. Bush, Jr. to Sam Donaldson, 8/17/93

من روي تمامه حرفهاي اشتباه خود مي ايستم:o:o:rolleyes:

سینا 555
Monday 9 December 2002, 04:56AM
"When I have been asked who caused the riots and the killing in LA, my answer has been direct & simple: Who is to blame for the riots? The rioters are to blame. Who is to blame for the killings? The killers are to Blame.

George W. Bush, Jr.

وقتي از من پرسيده ميشود چه كسي باعث اشوبها و قتلها در لوس انجلس بود,جواب من رك و پوست كنده اين بوده است ...اشوب ها تقصير چه كساني است؟...مقصر اشوبگران هستند,..قتل ها تقصير چه كسانيست؟مقصر قاتلها هستند.

:D:D:D:D:D

سینا 555
Monday 9 December 2002, 05:07AM
"We have a firm commitment to NATO, we are a part of NATO. We have a firm commitment to Europe. We are a part of Europe."

Governor George W. Bush

ما يك تعهد استوار نسبت به ناتو داريم,ما بخشي از ناتو هستيم.
ما يك تعهد استوار نسبت به اروپا داريم,ما بخشي از اروپا هستيم.

:p:p:p:D

سینا 555
Monday 9 December 2002, 05:08AM
ميگم دوستان مايل بودند راي بدهند ببينيم كدام بك از سخنان گهر بار استاد از همه پر مغز تر است؟:D:D:D

سینا 555
Monday 9 December 2002, 05:21AM
"It isn't pollution that's harming the environment. It's the impurities in our air and water that are doing it."

Governor George W. Bush, Jr.

اين الودگي نيست كه باعث خسارت به محيط زيست است ,بلكه اين ناپاكي ها در اب و هواي ماست كه باعث ان مي باشند.

:D:D:D:D

خب فعلا واسه دوستان كافي باشه تا انشال.. يك شب ديه با جملات قصاري ديگر از اين گل سرسبد مغرب زمين,استاد بزرگوار جناب اقاي دبليوسي بوش كوچك.:p:p:D:D

siavash_ad
Saturday 14 December 2002, 12:24PM
اين رو هم براتون گذاشتم كه بريد حال كنيد!

سینا 555
Sunday 15 December 2002, 01:55AM
هاهاها:D:D

دمت گرم اقا سيا,اين يكي خيلي باحال بود.اين نشون ميده استاد از كدوم دريچه به دنياي بيرون نگاه ميكنه.:p

دست مريزاد اق سيا ,شما هم بععله!:smile39::smile39::rolleyes::D

montazer
Wednesday 18 December 2002, 10:51AM
سلام
اين هم يه عكس ديگه از بوش:

http://www2.yawwar.com/funnypic/088.gif

زيتون
Sunday 22 December 2002, 08:43PM
به نام مهربانترين

سينا جان بابا منتظريم چي شده ؟:(
نكنه درياي فضيلت جناب بوش خشك شده خداي نكرده;):D

سینا 555
Sunday 22 December 2002, 11:17PM
سلام زيتون عزيز

اخه فكر كردم دوستان استقبال خوبي از استاد بزرگ جناب دبليوسي بوش كوچك نميكنند و از اين درياي بلاغت واستوره ي فصاحت و نبوغ درسي نمي خواهند اموخت,والا اينها فقط قطراتي از بحرالعلوم زمان استاد بزرگ مغرب زمين بود.:D

ضمنا مخلص براي اجتناب از ناراحتي يكي از دوستان:rolleyes: در اين سايت و جلو گيري از توهم توهين به مقدسات و علاقه مندي شخصي ايشان به استاد معظم(بوش كوچك);) از اشاعه افكار عاليه ي اين نابغه زمان با اندوه فراوان دست كشيدم:mad:,شايد آيندگان درك بهتري از جناب بوش كوچك داشته باشند. :cool:

لهذا اگر دوستان همگي موافق باشند مخلص در ترويج افكار والاي اين دانشمند بزرگ مغرب زمين لحظه اي ترديد بخود راه نداده و براي اشاعه اين امر خطير سر از پا نميشناسم:D,چه معتقدم انچه مخلص نشان دادم فقط ذره اي از تاملات و فهم اينجانب از اين درياي بيكران ميباشد و براي اين مهم ميبايست گروهها تشكلات علماي دلسوز فرهنگي و پژوهشي ساختاري را جهت حفظ و اشاعه افكار و سيره اين اوعجوبه زمان طرح ريزي كنند تا خداي ناكرده انسانيت از وجود ذيشرف وي بي بهره نماند.:p:cool:

ضمنا دوست گرامي شما نگران ناشناخته ماندن اين عالم بزرگوار نباشيد چه ايشان گوهر تابناكيست كه تشعشعش عالم را به ذات خود منور خواهد ساخت:Dو برق وجودش هم اكنون اتشي به عالم زده كه همه متفكران و عالمان دنيا از درك وجودش انگشت به دهان دارند!:D:p:D

منتظر نظرات دلسوزانه دوستان خواهم ماند.:)

asheghe iran_p
Monday 23 December 2002, 01:23AM
نوشته شده بوسيله montazer
سلام
اين هم يه عكس ديگه از بوش:

http://www2.yawwar.com/funnypic/088.gif

قيافه رو نگاه كن اه اه اه اه اه :D

asheghe iran_p
Monday 23 December 2002, 01:24AM
آخه اين چه عكس گندي بهتر از اين پيدا نشد:D

سینا 555
Monday 23 December 2002, 11:27AM
با سلام مجدد به دوستان

يكي از سخنان استاد را كه به گفته جميع دانشمندان از معجرات علم كلام است را عينا در ذيل مياورم,البته اين گفته استاد چنان سنگين است كه لازم ميدانم دوستان سالك و رهرو معرفت ابتدا قدري در ان از وجوه مختلف موشكافانه بنگرند تا انشاال... در فرصت بعد بتوانيم با كمك هم به ترجمه و نقد اين قصار پر معني بپردازيم:D

"Guns don't kill people; guns are designed and manufactured for the purpose of enabling people to use the guns to kill people."
-George W. Bush

عجب :o:rolleyes::p

سینا 555
Tuesday 24 December 2002, 04:14AM
سلام دوستان,

لطفا اگه كسي تونسته سخن بالاي استادو ترجمه وتفسير كنه ما رام در جريان بذاره خدا وكيلي من كه شب روز دارم روش كار ميكنم :Dهنوز از درك سخن استاد عاجزم:o.لطفا نتيجه تحقيقات خودتونو به دوستان ديگر منتقل كنيد.منتظريم دوستان

دوستان شنيدن:confused: استاد دبليو سي بوش ميخوان دين عوض كنند؟:D
اگه در اين مورد هم اطلاعاتي داريد ما رو هم در جريان بگذاريد.:confused:

موفق باشيد ياران

بنفش
Tuesday 24 December 2002, 07:15AM
سينا, كوچولو. وقتي داري بوش رو مسخره كني لااقل دقت كن منبعت سايت http://www.theonion.com كه يك سايت فكاهي هستش نباشه. اينقدر مشغول دلقك بازي هستي كه نفهميدي از يك سايت فكاهي داري نقل قول مي كني؟

سینا 555
Tuesday 24 December 2002, 08:44AM
بوش رو مسخره ميكنم؟ جل الخالق!

ما داريم تفكرات عنيق استادو:D جمع و جور و تفسير ميكنيم دوست عزيز انوقت شما ميگي مسخره؟عجب!:smile40:

من نقل قولي از اونجايي كه نوشتيد باور بفرمائيد نكردم.:cool:

ممكن است عده اي از گفتار من برداشتي فكاهي نيز بكنند ولي اشكالي نداره زيرا اين خود نشان ديگري از كثيرالوجهه بودن سخنان گرانقدر استاد بزرگ بوش كوچك است.بهر حال شما كه ميدونم قلبا از طرفداران اين نابغه اعصار هستيد خودتونو ناراحت اين مسائل نفرمايد و به قضيه قدري از ديد تساهل و تسامح نگاه بفرمايد:).جون ايشان چشمه بي پايانيست كه هر كس به اندازه فهم خود از ان مينوشد و بهره ميجويد.:smile38:;):smile38:

با ارزوي صبر و تحمل بيشتر براي شما :)

بنفش
Tuesday 24 December 2002, 10:00AM
نوشته شده بوسيله سينا 555
بوش رو مسخره ميكنم؟ جل الخالق!

ما داريم تفكرات عنيق استادو:D جمع و جور و تفسير ميكنيم دوست عزيز انوقت شما ميگي مسخره؟عجب!:smile40:
من نقل قولي از اونجايي كه نوشتيد باور بفرمائيد نكردم.:cool:
ممكن است عده اي از گفتار من برداشتي فكاهي نيز بكنند ولي اشكالي نداره زيرا اين خود نشان ديگري از كثيرالوجهه بودن سخنان گرانقدر استاد بزرگ بوش كوچك است.بهر حال شما كه ميدونم قلبا از طرفداران اين نابغه اعصار هستيد خودتونو ناراحت اين مسائل نفرمايد و به قضيه قدري از ديد تساهل و تسامح نگاه بفرمايد:).جون ايشان چشمه بي پايانيست كه هر كس به اندازه فهم خود از ان مينوشد و بهره ميجويد.:smile38:;):smile38:
با ارزوي صبر و تحمل بيشتر براي شما :)

حرف مفت مي زني. اين بخشي از يك مصاحبه فكاهي هستش كه اون سايت مدتي پست كرده بود. مثل اينه كه من هم از گل آقا اينجا نقل قول كنم و به فردي چيزي رو كه نگفته نسبت بدم.

سینا 555
Tuesday 24 December 2002, 12:12PM
ولي اوس دبليوسي بوش گفته:mad:.و بازم از اين مطالب گوهر بار ميگه.شما چرا ناراحتي استاد هي ميگه؟ :D

يه دنيا و يه بوشه:smile40:,ميفرمائيد نگه؟همه دنيا منتظرند ايشون لب به دهان بگشايند يعني از اون افاضات مورد علاقه مردم:D بگه بعدشما بنفشه جان ميگي نگه؟:rolleyes:

خب همين امثال سركار هستند كه باعث شدين استاد دبليو سي مدتي جلوي نطقشو بگيره.طفلك بوش جونم از ترس اينكه حرفاش كج فهميده بشه مدتيه لب از لب باز نميكنه:D.همين شماها هستين نميزارين مردم از گنجينه ايشون فيض ببرند و شاد و سرحال و فاضلتر بشن!شما بااينكارت سد راه فاضلاب شديد.دوست عزيز:mad:

ميفرمائيد جناب بوش نگفته ؟؟باشه ! هر جور شما بگيد:( ولي من ميگم گفته دليلم دارم مثلا اين جواهر از دهان خود دبليوسي بيرون اومده:

"Guns don't kill people; guns are designed and manufactured for the purpose of enabling people to use the guns to kill people."
-George W. Bush

ماشالله به اين استعداد.هر چي فچر كني نميتوني رمزشو كشف كني شما,تونستي بچه هاي اطاق هم خبر كن!:D

ميگم بنفش شنيدي استاد ميخواد زبونم لال دين عوض كنه؟:rolleyes:
من فكر نكنم حتما شايعه است ,ولي چه ديدي استاد اخيرا حال مزاحي چندان خوبي نداشته يه دفعه ديدي همين فردا بگن ميخوان مسلمون بشن.مثلا:D:D

سینا 555
Tuesday 24 December 2002, 01:36PM
http://members.aol.com/kevwashere/busdD.gif

استاده. استاد تو همه ي رمينه ها:D:D:D

اينم در يك مصاحبه نطق فرمودند
"I know the human being and fish can coexist peacefully." —Saginaw, Mich., Sept. 29, 2000

ترجمه از من تفسير از شما

مطمئنم انسان و ماهي ميتوانند در كنار هم زندگي همراه با صلح داشته باشند"

:D:D:D:p:p:p

سینا 555
Tuesday 24 December 2002, 02:29PM
http://www.shrubbish.com/philosophers.jpg

جايگاه واقعيه فيلسوف شهير ما دبليوسي بوش ثاني ادامه دهنده راه بزرگان مغرب زمين ,فرخنده باد:p:p

سینا 555
Thursday 26 December 2002, 07:01PM
"And there's no doubt in my mind, not one doubt in my mind, that we will fail:confused:. Failure is not a part of our vocabulary. This great nation will lead the world and we will be successful." - Bush Remarks to Labor Department Employees, Washington, Oct. 4, 2001

دوستان ميتونن كمك كنن اين جمله جناب فضله بوش كوجك رو ترجمه كنن ؟
از كمك دوستان بي نهايت سپاسگذار خواهم بود.

سینا 555
Thursday 13 February 2003, 09:09AM
http://home.att.net/~mopaul/JA.gif

من جنگ ميخوام يالا
من جنگ ميخوام يالا
من جنگ ميخوام يالا

:D

asheghe iran_p
Thursday 13 February 2003, 05:19PM
اي ولله بابا چيكار كردي دمت گرم:D

siavash_ad
Sunday 16 February 2003, 12:54AM
اينم از سايت نبوي گرفتم! بريد حال كنيد:

يك كانديداي انتخابات رياست‏جمهوري آمريكا در نطق انتخاباتي‏اش مي‏گفت:
- ما همه با هم برابريم، رنگ پوست معيار خوبي براي جدا كردن آدم‏ها نيست، همه مثل هم هستيم، چه سفيدهايي كه خوشگلند، چه سياه‏هاي بوگندو، چه زردپوست‏هاي كوتوله زردنبو، چه سرخ‏پوست‏هاي وحشي، هيچ كدام با هم فرق ندارند.

min
Sunday 16 February 2003, 01:02AM
نوشته شده بوسيله بنفش
سينا, كوچولو. وقتي داري بوش رو مسخره كني لااقل دقت كن منبعت سايت http://www.theonion.com كه يك سايت فكاهي هستش نباشه. اينقدر مشغول دلقك بازي هستي كه نفهميدي از يك سايت فكاهي داري نقل قول مي كني؟
كي به ارباب بنفش توهين كرده . ببينيد چقدر عصبانب شده دو تا گوشاش سرخ شده .

سینا 555
Sunday 16 February 2003, 08:28AM
:D
ميگه منبع سايتت كجاست؟اين بنفشه خانوم.

ميگم بابا اين بوش پرفسور كه منبع نميخاد خودش ماشا,اله منبع الهام همست و ذكر خيرش تو دنيا پيچيده.:D

مين جان,بنفشه ديگه,چيكارش كنيم:D

سینا 555
Sunday 16 February 2003, 09:12AM
مين ميدوني جديدا پرفسور بوش چي گفته؟

گفته كه اگر سازمان ملل با ما تو قضيه عراق همكاري نكنه,كار اين سازمان به پايان خواهد رسيد و بي استفاده خواهد بود.:o

فكر كنم اين قاط زدنها همش سر اين باشه تا همين سازمان ابكي رو هم كه خودشون باعث بانيش بودن وردارن و بقولي مثل طالبان و صدام كه تاريخ مصرفشون تموم شد كار سازمان مللشون رو هم يكسره كنند.

لابد فكر كرده,اين بوش دبليو سي سازمان wto رو جاش قالبندي بكنه.الله اعلم

فكركنم بنفشه گل بدونه جريانات از چه قرارن;)

بنفشه گل بيرون بيا با مابگو بنفشه
ارباب چرا اينجور ميگه مثل گوساله؟
....ديريم ديريم
دنيا وفا نداره,اين بوش حيا نداره
مرگ شارون ولكن برو,اوضا خرابه
....ديريم ديريم
:D;):D