نمايش نسخه نهائي : خداحافظ همتون
Freedom1
Saturday 30 November 2002, 06:18AM
خب هم صحبتان عزيز..
چند روزي در خدمت شما بودم و با هم بحثهايي كرديم:rolleyes:
به هيچكدامتان فحاشي نكردم ولي به من فحاشي شد.. (البته نفهميدم فحش مربوطه چه بود:confused:)
طرفداران حكومت، شما دو تاپيك زديد و از من خواستيد كه بگويم "ما به چه مشكل داريم" و بعنوان "عاشقان ايران" بيايم و بحث كنم.. در هر دو شركت كردم ولي جوابي نگرفتم.:smile40:
علاوه بر اين در ساير بحث ها هم شركت كردم و جز مواردي محدود.. صداقت در كلامتان نديدم..
چون حرفي براي گفتن نمانده، واگر مانده گفتنش نتيجه اي ندارد.. بايد راه خويش را درپيش گيرم.. و شما را با افكارتان و عقايدتان و راهتان تنها بگذارم:(
از شما بخاطر مواردي كه احيانا تند صحبت كردم يا رنجشي ايجاد كردم، عذرخواهي نميكنم.. چون هيچگاه نديدم يك حكومتي يا طرفدار حكومت بابت مصيبت هايي كه بر سر ايران و مردم آوردند، عذرخواهي كنند.
از دوستان همفكرم هم بابت همراهيشان تشكر ميكنم.. و اميدوارم حداقل شما از اين بحثها نتيجه مفيدي بگيريد..
خلاصه اينكه.. سخني گفتيم و خوش بود.. و نهايتا بايد رفت:)
خدانگهدار هما شما;)
بهزاد
Saturday 30 November 2002, 06:23AM
بودي حالا!!!
رفتم، مگو رفت، وفا نداشت
راهي به جز گريز برايم نمانده بود;)
×××××××××××××××××××××××××××××
چو از اين كوير وحشت به سلامتي گذشتي،
به شكوفه ها، به باران، برسان سلام ما را
×××××××××××××××××××××××××××××
اگه من هم يك وقت باهات تندي كردم ببخش، هدف تنوير افكار و ياد گرفتن و ياد دادن و دانستن بيشتر بود و بس
اميدوارم هرجا هستي موفق باشي
:smile07: :smile07: :smile17: :smile07: :smile07:
asheghe iran_p
Saturday 30 November 2002, 06:43AM
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ميري حالا چرا تشريف داشتي البته من زياد نميشناسمت ولي خوب خداحافظ ماهم رفتني هستيم همه رفتني هستن :(
خداحافظ
سینا 555
Saturday 30 November 2002, 09:57AM
برو عزيز دست خير به همرات.انشاال..يه چيزي تو اين مدت از بچه مسلمونا ياد گرفته باشي.ما با دوستان ديگه سعي ميكنيم جاي خاليه شما رو پر كنيم.خلاصه بدون شما هم نهضت حق طلبي تا ابد ادامه خواهد داشت كه اين سرنوشت محتوم بشريت است.هر جا هستي شرط انصاف رو رعايت كن جناب فريدون خان سرور گرامي.:)
صدرا
Saturday 30 November 2002, 11:49AM
فريدوم1 عزيز كجا عزيز به اين زودي جلو اين هتاك ها جا خالي مي كني؟؟
بمون مام كنارت بمونيم اين بحثها خالي از فايده نيست...
اين بحثها ومسائلي كه اتفاق خواهد افتاد به اينان تزلزل و پوچي افكار خود و حكومتشان را نشان خواهد داد و انهنگام دوستان بيشتري به سوي ماخواهند امد
هميشه سالم باشي و سرحال
صبح
Saturday 30 November 2002, 12:51PM
ئهههههههههه ! :eek:
كجا ؟ :D
تشريف داشتيد ؟!
من خيلي مشغوليت دارم :) نمي تونم مثل جنابعالي امثر وقت بيداريم رو بذارم بيام بنويسم ... جوابهاي شما هم يواش يواش رو كامپيوتر خودم تايپ كردم ولي هنوز تموم نشده ... :p فقط جواب يكيشه ولي يه كم بلنده ... شبهاي قدر و شبهاي عبادت بود ... ما وقت اضافيمون رو براي چيز ديگه گذاشتيم :)
فعلا خدا حافظ
wiredracula
Sunday 1 December 2002, 05:15PM
سلام فري عزيز
شما نيومده مي ري؟؟؟
ما رو تنها نذار:))
asheghe iran_p
Monday 2 December 2002, 02:02AM
نوشته شده بوسيله wiredracula
سلام فري عزيز
شما نيومده مي ري؟؟؟
ما رو تنها نذار:))
اسرار نكن هر جور راحته :D
مملي
Monday 2 December 2002, 10:58PM
فري جون :)
تنها ميري ............... يا با بر وبچه ها
ناز اومدنت ....ناز رفتنت :smile25:
فري جون:)
يه پيام از خود مولا
غضب و تند خوئي نوعي جنون است :mad:
چون صاحبش پشيمان خواهد شد
و گر نشود جنوني مستحكم دارد :mad::mad::mad:
siavash_ad
Tuesday 3 December 2002, 02:38AM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
اسرار نكن هر جور راحته :D
جهت اطلاع: اصرار با صاد است و نه با سين! اسرار جمع مكسر كلمه "سر" است و معناي رازها را در بر دارد!
siavash_ad
Tuesday 3 December 2002, 02:41AM
فريدام جان!
بنده از طرف كساني كه تهمت صهيونيست بودن را به شما نسبت دادند، عذر خواهي ميكنم و اميدوارم كه از تصميمت منصرف شي و برگردي همينجا!!
asheghe iran_p
Tuesday 3 December 2002, 08:21AM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
جهت اطلاع: اصرار با صاد است و نه با سين! اسرار جمع مكسر كلمه "سر" است و معناي رازها را در بر دارد!
ببخشيد سوادم كمه آخه بنده خارجه هستم موندم سواد و درست نوشتم يا اشتباه فكر كنم با اين "ص" باشه:D حالا با هر دو شما به بزرگي خودت ببخشي
siavash_ad
Tuesday 3 December 2002, 01:36PM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
ببخشيد سوادم كمه آخه بنده خارجه هستم موندم سواد و درست نوشتم يا اشتباه فكر كنم با اين "ص" باشه:D حالا با هر دو شما به بزرگي خودت ببخشي
خواهش ميكنم. خدا ببخشه
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.