PDA

نمايش نسخه نهائي : يادآوري : حذف گفتگوهاي غير علمي و توقف موضوعات ناشايست

پشتیبانی باشگاه
Tuesday 22 November 2005, 04:39PM
با سلام خدمت اعضاي محترم باشگاه و تالار (دين و دنيا)

با توجه به جهت تالار و نقض مكرر قوانين باشگاه از سوي كاربران و در نتيجه متشنج و غير علمي شدن دهها گفتگو ، طبق قوانين باشگاه هر گونه توهين و افترا و لقب نهادن به ساير کاربران ، تهاجم غير مستدل به باورهاي ديگران با حذف کامل نوشته و توقف عنوان روبرو خواهد شد .

همانطور که بارها اشاره شده است تالار دين و دنيا محلي برای گفتمان آرام و منطقی و دور از تشنج بوده و ادامه فعاليت نيز بنا بر همين مهم صورت مي پذيرد .

بديهي است حفظ ارتباط ميان ناظرین و کاربران محترم در جهت سالم سازي گفتگوها تاثير بسزائي داشته و کليه اعضا در فضائي منطقي و آرام خواهد بود که امکان دريافت و پرداخت نظرات سالم را خواهند داشت.

کاربران محترم مي توانند از نشاني زیر بر قوانين باشگاه مطالعه مجددي داشته باشند :
http://www.iranclubs.org/tos

باتشكر از همكاري شما

هستي
Tuesday 22 November 2005, 09:26PM
بسمه تعالي
با سلام وتشكر
من كه نفهميدم شما چه عنواني را حذف كرده ايد.
بهتر نيست اجازه ندهيد كه تيتر هاي توهين اميز ثبت شوند.

پشتیبانی باشگاه
Wednesday 23 November 2005, 10:48PM
با سلام
كاربر هستي ، با تشكر از توجه شما ، لطفا هرگونه نظر خود را دقيقا بهمراه مصداق به اطلاع مسئولين باشگاه برسانيد .

از اين پس شناسه ( :: ناظر ::‌ ) بطور آزمايشي نظارت دقيق‌ تري بر روند گفتگوها خواهد داشت . هدف اين است كه كمبود هاي نظارت از سوي پشتيباني باشگاه توسط اين شناسه پوشش داده شود .

اميد است كه كاربران محترم از صرف زمان خود در باشگاه به بهترين وجه استفاده نمايند .
باتشكر

سپهران
Thursday 24 November 2005, 03:29PM
جناب مهرداد
توجه شما را به مطالب و اصطلاحات كار بر موحد جلب مي نمايم
باتشكر

zxcv
Friday 25 November 2005, 12:33AM
بسم الله

با سلام خدمت مدیران محترم انجمن دین و دنیا

لطفا خودتان قضاوت کنید که چه کسانی در صدد ایجاد تشنج و بر هم زدن گفتگوی سالم می باشند .( متشکرم )

حق جو

قران به صرا حت به توانايي شفاي بيماران و حتي زنده كرده مر ده گان و اطلاع داشتن از آنچه مرد م پنهان كرده اند در مورد حضرت عيسي گواهي ميدهد و همين مطلب براي فرد حلال زاده كفايت مي كند.

( مطلب جناب حق جو به معنی این می باشد که یا باید حرف مرا قبول کنی یا .....!!!)

سپهران

اولاباید گفت جای وهابی های جیره خواردر این تالار واقعا خالی بنظر می رسد.
این مجمل از طرفی با توجه به (الجنس مع الجنس یمیلون )باید به آقای ناموحد وسایر وهابیونکه مایل بخلیفه هستند تسلیت گفت.
ای ناموحد نامسلمان .

( در ضمن اگر جلوی تهمتهای و توهینهای کاربر گرامی جناب سپهران گرفته نشود احتمالا در آینده نزدیک متاسفانه شاهد شنیدن فحشهای بسیار رکیک از ایشان در این تالار فرهنگی و دینی می باشیم )

ادامه دارد ....!!!

وسلام یا الله

حق جو
Friday 25 November 2005, 08:19AM
با سلام

به دليل اينكه تشنج آفريني جناب موحد روشن و آشكار است بنده قصد دخالت در اين مقاله را نداشتم اما متاسفانه كساني كه سر دمدار اصلي فتنه هستند مظلوم نمايي مي كنند.
در اينجا ياد آوري مي كنم كه در انجمن مذهبي سايت پرشين تاك از حدود دو سال قبل همين اوضاع توسط كاربران وهابي ايجاد شده بود و در نهايت باند چهار نفره وهابي به دليل فحاشي مكرر و نقض پي درپي قوانين در ابتدا بصورت موقت و بعدا بصورت دائم اخراج شدند و به اين ترتيب آرامش به اين انجمن باز گشت
متاسفانه پس از اين قضه اين افراد معلوم الحال بدنبال مكان ديگري براي فتنه انگيزي بر آمدند و نهايتا سر از اينجا در آوردند
و اما سه نفركاربر اخراجي دائم از پرشين تاك كه با همان اسامي در اينجا حضور يافته اند

موحد
ياور
ZXCV

اينهم ايميل مديرت انجمن مذهبي پرشين تاك جهت اطلاع:
alijoon@yahoo.com

نفر چهارم هم كه حلقه مفقوده محسوب مي شود با تغيير نام در اينجا حضور دارد.

هستي
Friday 25 November 2005, 11:50AM
بسمه تعالي
با سلام
ظاهرا كه هركس حق را به خودش ميدهد وديگران را مقصر مي داند.
يك مساله اين است كه اگر واقعا انها را از تالار ديگري بيرون كرده اند پس مقصر سابقه دار است.
اما بنظرم طرح مباحث به شيوه علمي مشكلي ندارد.فقط از تكرار مباحث وباز كردن عنوانها ي مشابه جلوگيري شود.(مثلا عنوانهاي شرك ومشرك وشبيه به ان ويا با محتوي مشابه) وبه اولين كسي كه توهين را شروع مي كند تذكر داده شود.
با تشكر

امیر
Friday 25 November 2005, 12:00PM
با سلام خدمت جناب ناظر
لطفا به توهین های حق جو رسیدگی کنید ... . . . .
ایشان به جای بحث علمی دائما زخم زبان میزنند و توهین میکنند و مرتبا این جمله را تکرار میکنند ((دوست عزیز وهابی))
........برادر ((ناظر)) شما که شیعه هستی آیا دوست داری به شما لقب زشت وهابی بدهند؟؟؟؟ مسلما خیر چرا که در قرآن آمده:
لا تَنابَزُوا بِالْأَلْقابِ بِئْسَ الاِسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإيمان
و پیامبر (ص) فرمودند : هر کس که مسلمانان از دست و زبانش در امان نباشند مسلمان نیست........
لازم به ذکر است غیر از حق جو هیچ کار بر دیگری دیگران را با لقب صدا نمیکند حتی کافران را و ایشان تنها کسی هستند که بقیه اعضا ر با توهین و تمسخر خطاب میکنند ...امیدوارم هرچه سریع تر به توهین های ایشان رسیدگی شود

امیر
Friday 25 November 2005, 12:55PM
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت
گوشه ای از توهین های حق جو (قطره ای از دریای های توهین )
در تمامی خطاب هایشان لقب وهابی را اظافه کرده اند
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=82666&postcount=6
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=81683&postcount=30
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=83044&postcount=76
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=81957&postcount=24
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=81682&postcount=9

اگر ناظران به این توهین ها ترتیب اثر ندهند من در عدالت آنها شک خواهم کرد!!!!!!!!!!!!1

این در حالی است که اعضای باسابقه تر و قدیمی تر ( جناب هستی و جناب ساربان و جناب آنتی متر ) براینکه من شیعه هستم شکی ندارند ولی جناب حق جو فقط برای تمسخر وارضای امیال نفسانی و شهوانی این کار زشت را مرتبا تکرار میکنند و من هیچ دلیل دیگری جز ارضای میل خبیث نفسانی سرکوب شده (از نظر فلسفی) نمیبینم چرا که در احادیث آمده :
( قال رسول الله (ص) : اعدی عدوک نفسک التی بین جنبیک ////پیامبر (ص) فرمودند دشمن ترین دشمن تو نفس اماره توست که بین دو پهلوی توست )

در آخر توجه شما را به نوشته جناب هستی عضو محترم و باسابقه سایت که مهر تاییدی در رد اعتقادات خصمانه حق جو نسبت به اینجانب است جلب مینمایم
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=81682&postcount=9

[COLOR="Red"] ....امیدوارم در اسرع وقت به این توهین ها رسیدگی کنید و در صورت تکرار عضویت جناب حق جو را ملغی کنید ...[/COLOR
]با تشکر از مدریت محترم سایت

امیر
Friday 25 November 2005, 04:02PM
جناب ناظر چرا نظارت نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من نمیدونم این ناظر کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا جلوی توهین های حق جو را نمیگیرید ؟؟؟؟؟؟؟؟
این هم آخرین توهین و لقب دادن ایشان ...
.
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=83058&postcount=14

پشتیبانی باشگاه
Friday 25 November 2005, 07:51PM
كاربران محترم
با سلام

به اعتراضات رسيدگي مي‌شود ، اما نشان http://forums.iranclubs.org/images/khazar/buttons/report.gif جهت ارتباط با مسئولين تالار در مورد نوشته هاي مختلف تعبيه شده است . لطفا از اين عنوان براي گزارش نوشته هاي كاربران ديگر استفاده نفرمائيد .

حتما كاربران محترم هدف خيري از گفتگو در اين تالار داشته اند ، لذا از همه دوستان درخواست مي شود از اهانت و تشنج و يا مقابله به مثل پرهيز نمايند تا در محيطي منطقي گفتماني مؤثر ايجاد شود .

باتشكر

سپهران
Saturday 26 November 2005, 08:39AM
جناب مهرداد

توجه شما را به توهین آشکار کار بر موحد در خصوص عزاداران حسینی جلب می نماید
( در کوچه وخیابان راه می روند و ماتحت می جنبانند)

جناب مهرداد آیا مورد فوق و موارد بسیار زیادی که در مطالب ونوشته های کار برموحد است نقص آشکار آیین نامه تالار نمی باشد
بامید بررسی دقیق تر

حق جو
Saturday 26 November 2005, 04:45PM
با سلام

دوست عزيز جناب امير

شما را بر اساس اعتقاداتي كه در اينجا طرح مي كنيد ميشناسيم و بنده در كلمه وهابي يا سني يا شيعي اهانتي نمي بينم.
شما مي توانيد خود را سني يا شيعي يا وهابي يا كليمي و .... بدانيد اما نمي توانيد ديگران را به اين كار وادار كنيد

حق جو
Sunday 27 November 2005, 08:55AM
با سلام

دوست عزيز جناب امير

شما را بر اساس اعتقاداتي كه در اينجا طرح مي كنيد ميشناسيم و بنده در كلمه وهابي يا سني يا شيعي اهانتي نمي بينم.
شما مي توانيد خود را سني يا شيعي يا وهابي يا كليمي و .... بدانيد اما نمي توانيد ديگران را به اين كار وادار كنيد

پشتيباني محترم باشگاه

سعي كنيد بيش از اين آلت دست واقع نشويد

اگر در كلمه سني يا وهابي يا شيعي اهانتي هست بنده را مطلع كنيد

ضمنا ما در اينجا با كسي روبرو هستيم كه براي هر يك از كار بران لقبي زشت را بكار مي برد و شما خود را خواب گرفته ايد!
از جمله كلماتي مثا باطل جو و سپوران و انتر متر و شتر چران و ....

بنده بر خورد با پديده شوم نفاق را وظيفه خودم مي دانم و هركس را بنا بر اعتقاداتش و بدون هر گونه اهانت مي خوانم.

sareban
Sunday 27 November 2005, 09:46AM
با عرض تشكر از مديرت سايت بابت ابتكار جديدشان نسبت به كلمه عليهم السلام وصلي الله عليه وآله كه حقيقتا جالب بود:smile39: :smile07:
ببينيد عزيزان! وهابي گفتن به طرف يك اتهام نيست بلكه يك واقعيت است چرا كه تمام خصوصيات يك وهابي در انچه افراد سني اينجا ميگويند جمع است وچنانكه نبايد از مسلمان ناميدن خود ناراحت شويم انها هم نبايد بسبب وهابي ناميدن خود زانوي غم ،بقل بگيرند وبارها در همين سايت ثابت كرده ايم كه انها هيچ مويي با وهابيت شناخته شده در جهان نميزنند. . واصولا خود حضرات وهابي به اين لقب افتخار هم ميكنند و ميگويند محمد بن عبد الوهاب يك داعيه حنفيت حقيقي بوده كه اسلام را در دلشان زنده كرده..
ومن بدرستي علت اين برخورد جناب امير و جواب مثبت مديران را نميفهمم!

امیر
Sunday 27 November 2005, 05:59PM
بر اساس اعتقاداتي كه در اينجا طرح مي كنيد ميشناسيم
( آخر کدام دلیل حتی یک عقیده وهابیت را در نوشته های من میبینید ؟؟؟؟؟!!!!!!!!)
( جناب حق جو اگر از نظر شما من وهابی هستم (که دلیلی هم ندارید ...از نظر بنده شما مسلمان هم نیستید و دلیل من اینست //////پیامبر فرمودند : هر کس که مسلمانان از دست و زبانش در امان نباشند مسلمان نیست........اما هرگز شما را باتوجه به عقیده ام ((نا مسلمان)) صدا نمیکنم که مانند شما خشم خدا را برای خود بخرم)

جنابی حق جو اگر ناراححت نمیشوید منهم شما را وهابی صدا کنم زیرا از نظر شما عقاید وهابیت موارد زیر است

قابل توجه همه عزیزان
اگر عقاید وهابیت اینها باشد من و همه شیعیان و تمام مدیران سایت وهابی هستیم !!!!( آخر عقل هم چیز خوبی است!!!! )
1- اعتقادبه عصمت پیامبر (ص) و عصمت ائمه (ع) (در اثبات اینمورد بنده با یکی از کارباران مختصرا بحث کرده ام)
2- اعتقاد به خلافت بلافصل علی (ع)
3- اعتقاد به امام زمان (ع)
4- اعتقاد به توسل (در اثبات اینمورد بنده با یکی از کارباران به تفصیل بحث کرده ام)
5- اعتقاد به شفاعت
و...

در شمن بنده حاضر به اثبات تک تک موارد فوق نیز هستم

پشتیبانی باشگاه
Sunday 27 November 2005, 11:11PM
با سلام

كاربران محترم لطفا ادامه گفتگوي خود را در ساير موضوعات پيگيري فرمائيد . موضوع متوقف شد .