نمايش نسخه نهائي : مطالب علمي از كتب معتبر شيعه !
موحد
Monday 21 November 2005, 06:02PM
با سلام / گفتگو بدليل محتواي متعارض با گفتمان متوقف گرديد . پشتيباني باشگاه
با سلام خدمت موحدان وانديشمندان ومحققان!
مطالبي را كه در اين مبحث خدمتتان عرض خواهيم كرد تماما از كتب معتبر شيعه بخصوص كتب اربعه شيعه تهيه گرديده( فقه شيعه از اين چهار كتاب استخراج شده) اميد است دانشمندان جهان از اين مطالب علمي بهره هاي بسيار ببرند!!!
شيخ كليني در روضه كافي ذيل عنوان "حديث الحوت علي اي شي هو" مي نويسد:
محمد از احمد از ابن محبوب از جميل بن صالح از ابان بن تغلب روايت كرده كه گغت از ابوعبدالله صادق(ع) –پرسيدم زمين برچه چيز تكيه دارد؟گفت بر ماهي!گفتم ماهي برچه چيز تكيه دارد؟گفت
برآب گفتم آب برچه چيز تكيه دارد؟ گفت بر شاخ گاو نرم تن!گفتم گاو بر چه چيزي تكيه دارد؟گفت بر خاك نمناك!گفتم خاك نمناك بر چه چيزي تكيه دارد؟گفت:هيهات در اينجا دانش دانشمندان گم گشته است!
شيخ كليني در روايتي ديگر علت وقوع زلزله در زمين را توضيح مي دهد:
علي بن محمد از صالح از برخي يارانش از عبد الصمد بن بشير از ابو عبدالله صادق(ع)-روايت كرده كه گفت:همانا آن ماهي كه زمين را حمل مي كند اين فكر در ضميرش گذشت كه وي با نيروي خود به حمل زمين مي پردازد!پس خداي تعالي ماهي كوچكي به سويش فرستاد كه از يك وجب كوچكتر بودواز فاصله ميان انگشت شست وسبابه بزرگتر بود.آن ماهي كوچك بدرون بيني وي رفت واو غش كرد پس چهل روز در بيني وي ماند آنگاه خداوند بزرگ بر ماهب حامل زمين رافت ورحمت آورد وماهي كوچك ازبيني او بيرون شد.وهرگاه كه خداي عزوجل بخواهد تا در زمين زلزله پديد آيد همان ماهي كوچك را بسوي ماهي بزرگ فرستد وچون ديده اش بر او افتد برخود مي لرزد ودر زمين زلزله پديد مي آيد!!!
همين روايت را با مختصر تفاوتي شيخ صدوق در كتاب من لا يحضره الفقيه از قول امام صادق(ع) آورده است:
همانا خداي تبارك وتعالي زمين را آفريد وبه فرمان وي آن ماهي بزرگ زمين را حمل كرد پس نهنگ پيش خود گفت كه من زمين را به نيروي خويشتن حمل كردم!آنگاه خداوند ماهي كوچكي را به اندازه فاصله شست وسبابه بسويش فرستاد كه در بيني وي داخل شد پس چهل روز آن نهنگ سر گشته وپريشان بود وهر گاه خداوند بخواهد در سرزميني زلزله اي پديد آورد آن ماهي كوچك بر نهنگ نمايان مي شود ونهنگ از ترس وي مي لرزد وزمين را مي لرزاند!!!
..............
موحد
Monday 21 November 2005, 06:04PM
كليني در حديثي ديگر از علي بن محمد از صالح از وشاءازكرام از عبدالله بن طلحه از ابوعبدالله صادق(ع) درباره مارمولك(چلپاسه)پرسيدم گفت پليد است وهمه انواعش از حيواناتي بشمار مي روند كه مسخ شده اند!پس چون آن را كشتي غسل كن!سپس امام صادق گفت پدرم در حجر اسماعيل نشسته بودومردي با وي بود كه با پدرم صحبت مي كرد ناگاه مارمولكي را ديد كه با زبانش صدائي در مي آوردپدرم به آن مرد گفت:آيا مي داني كه اين مارمولك چه مي گويد؟آنمرد پاسخ دادخير نمي دانم چه مي گويد.پدرم گفت :او ميگويد بخدا قسم اگر عثمان را دشنام دهيد تا هنگامي كه اين مرد(امام باقر)از اينجا برخيزدمن علي را دشنام خواهم داد!آنگاه(امام صادق)گفت پدرم فرمود:هيچيك ازبني اميه نمي ميرد مگر آنكه بصورت مارمولكي مسخ مي شود!!!!
.......
موحد
Monday 21 November 2005, 06:09PM
قابل توجه هواشناسان!!
شيخ صدوق دركتاب معاني الاخبار ضمن باب نوادرالمعاني مي نويسد:حدثنا ابي...
پدرم كه رحمت خدا براو باد بما خبرداد وگفت كه سعدبن عبدالله بما خبرداد از احمد بن محمدبن عيسي از عباس بن معروف از علي بن مهزيار از محمد بن الحصين از محمد بن فضيل از عزرمي وي گفت كه با ابوعبدالله صادق-عليه السلام در حجر اسماعيل زير ناودان كعبه نشسته بودم ومردي با مرد ديگر جدال وگفتگو مي كردويكي از آن دو به رفيقش گفت بخدا قسم تونمي داني كه باد از كجا مي وزد!همينكه اين جمله را تكرار نمودامام صادق(ع)به وي گفت :آيا تومي داني كه باد از كجا مي وزد؟آن مرد پاسخ داد نه ولي در اينباره سخن مردم را مي شنوم!در اين هنگام من از امام صادق(ع) پرسيدم : فدايت شوم باد از كجا مي وزد؟گفت :باددرزير اين ركن شامي (محلي در خانه كعبه)محبوس است وهنگامي كه خداوند عزوجل اراده فرمايد مقداري از آنرا بيرون مي فرستد هر نوع بادي ازباد جنوب وشمال وصبا ودبور.ونشانه آنهم اينست كه تو پيوسته اين ركن را در زمستان وتابستان هميشه در شب وروزمتحرك مي بيني!!
........
موحد
Monday 21 November 2005, 06:12PM
شيخ صدوق در كتاب من لا يحضره الفقيه باب المعايش والمكاسب از قول امام صادق(ع) آورده است:
امام صادق به ابوربيع شامي گفت:با كردها آميزش مكن زيراكه كردها طايفه اي از جن هستند كه خداوند عزوجل پرده از آنها برداشتهاست! (قابل توجه كردستاني هاي عزيز) .
حديث مذكوررا كليني در كتاب كافي بدينصورت از قول امام صادق آورده است كه ايشان به ابو ربيع شامي فرمودبا هيچيك از كردها زناشوئي نكنيد زيرا آنها از جنس جنييان هستندكه پرده از آنها برداشته شده!!
صبح
Monday 21 November 2005, 07:37PM
1 :
اين مطالب علمي نيستند و عموما توسط علماي شيعه غير معتبر تلقي شده اند .
2 :
چهار كتاب شيعه هيچگاه نام (صحاح) همچون صحاح سته بخود نگرفته است ، و نقل حديث از آنها احتياج به تشخيص درستي دارد .
ياور
Monday 21 November 2005, 08:46PM
1 :
2 :
چهار كتاب شيعه هيچگاه نام (صحاح) همچون صحاح سته بخود نگرفته است ، و نقل حديث از آنها احتياج به تشخيص درستي دارد .
يا الله
اللهم صل علي محمد و ال محمد
جناب موحد سلام
پس چرا از كتب شيعه بعد از انهمه سال حذف نمي شوند
حتما براي مغلطه كاري همچون فلسفه هاي يوناني بدردبخورند و در جاهايي مي توان براي انكه اثر ايات قران را خنثي كنيم از انها استفاده مي شود و شايد هم تعويذند براي درد كمر
يا الله
صبح
Monday 21 November 2005, 09:17PM
حذف نميشود چون شنوده بايد عاقل باشد ... و اهتمام به جمع آوري حديث و سنت و سيره رسول الله و آل بيت او جهت بررسي هر چه دقيقتر انجام ميپذيرد و مثلا يك حديث غير عقلاني و غير معتبر در شرايطي دال بر غير معتبر بودن راوي آن است ...
zxcv
Monday 21 November 2005, 09:34PM
بسم الله
با سلام و کمال احترام
حذف نميشود چون شنوده بايد عاقل باشد
جان من ! اگر شنونده عاقل نباشد و مقلد باشد تکلیف چیست ؟!!!
وسلام یا الله
صبح
Monday 21 November 2005, 10:56PM
باسلام
ظاهرا چشم شما مسائل به اين سادگي را هم نميبيند ...
مقلد در احكام دين ، و نه در عقايد و اصول ... از فردي فقيه ، عاقل و دانا و متقي و مدير و مدبر مقلد است ... ! نه از فردي مثل ابن تيميه كه معتقد است خدا ميآيد و روي منبر مينشيند و با پاي چپ خود پائين ميآيد و آنسو اشاره ميكند ... :) و ظاهرا با همين منطق هم به وابتغوا اليه الوسيلة ، نسبت شرك ميدهد !
والسلام عليكم
موحد
Tuesday 22 November 2005, 07:15AM
1 :
2 :
فقه شيعه بر گرفته شده از كتب اربعه است وكتاب كافي را مي گويند كافي است براي شيعيان در صورتيكه قرآن را كافي نميدانند!واساسا چرا صدها حديث خرافي در اين كتب وجود دارد ؟
وجالب اينجاست خيلي ها همين احاديث را هم توجيه مي كنند ومي گويند درست است!!!
موحد
Tuesday 22 November 2005, 03:23PM
الاغ وحديث !
از امير المؤمنين- عليه السلام- روايت است كه غفير- اسم الاغ پيامبرـ صلي الله عليه وآله – به ايشان گفت:
« (پدر و مادرم فدايت باد) اي رسول خدا ! پدرم از پدر بزرگم و او از پدرش و او از پدر بزرگش روايت ميكنندكه:
(أنه كان مع نوح في السفينة فقام إليه نوح فمسح علي كفله ثم قال يخرج من صلب هذا الحمار حمار يركبه سيد النبيين و خاتمهم فالحمد لله الذي جعلني ذلك الحمار) :
او با نوح عليه السلام در كشتي بود نوح پشت او را دست كشيد و فرمود از نسل اين الاغ ، الاغي پيدا خواهد شد كه سرور وخاتم پيامبران بر او سوار ميشود پس خدا را سپاس ميگويم كه اين افتخار را به من بخشيد» اصول كافي 1/237
سپهران
Tuesday 22 November 2005, 03:34PM
ای ناموحد دشمن خدا
شما قبل از اینکه کتب شیعه رااز روی جهل بباد استهزا بگیرید لازم است کتب بزعم خودتان صحاح راکمی مطالعه ومطالب علمی آن رامد نظر قرار داده تاباعقل ناقص تان
به آن بخندید!!!
بخاری در باب من اغتسل عریانااز کتاب غسل صحیح خود ومسلم در جزء دوم صحیح خوددرباب فضائل موسی واحمدابن حنبل در صفحه 315 جزء 2 ازمسندودیگران ازعلمای شماازابوهریره نقل نموده اندکه درمیان بنی اسراییل رسم بود همگی باهم بدون ساترعورت درآب می رفتند وخودراشستشومی دادنددرحالیکه به عورتهای هم نظرمی کردنداین عمل درمیان آنها عیب نبود وفقط حضرت موسی درمیان آنها طوری به آب می رفت که کسی عورت اورانبیند بنی اسراییل می گفت علت آنکه موسی تنها غسل می کندآن است که نقصی دارد وقطعا ٌفتق دارد.
روزی حضرت موسی به کنارآبی رفت که غسل بنمایدلباسها رادرآورده بالای سنگی گذاردودرمیان آب رفت پس سنگ بالباس موسی فرار نمود وموسی عریان درعقب سنگ می رفت ومی گفت لباسم لباسم ! سنگ آن قدر رفت تابنی اسراییل همه به عورت جناب موسی نظر نمودند وگفتند بخداقسم موسی نقصی نداردیعنی فتق نداردآنگاه سنگ اززمین برخاست وجناب موسی لباسهاراگرفت پس ازآن باتازیانه به سنگ زدبه قسمی که 6 یا 7 مرتبه سنگ ناله نمود!!!!!:smile22:
بشنو ازصحاح چون حکایت می کند-نعوذبالله من هذه الخرافات
بخاری در ص 158 جلد 1 و ص 163 جلد 2 از صحیح خود خبرجالب دیگری رانیز نقل کرده که به نظرمبارک می رسد
ملک الموت خدمت موسی رسید عرض کرد اجابت کن پروردگارت را
جناب موسی چنان سیلی به چشم ملک الموت زد که چشم اوکور گردیدوبه صورتش ریخت پس برگشت به سوی خدا عرض کرد مرافرستاده ای بسوی بنده ات که اراده مردن ندارد وچشم مراکورنمودپس خداچشم او را خوب کرد وفرمود برگرد بسوی او وبگو اگر زندگانی دنیا راطالب هستی دست خودرابرپشت گاوی بگذار پس هرچه موبدستت آمد به شماره آنها یکسال زندگی خواهی کردولی بعدازآن زمان که موسی سیلی برصورت اوزد ملک الموت برای قبض روح خلایق به پنهانی می آید.
(لابد می ترسد مردم هردوچشم اوراکور نماید):smile39:
ناموحد شرط عقل اینست که قبل ازحمله کردن وایراد گرفتن نظری هرچند کوتاه برمنابع بزعم شما صحیح خودتان بیاندازید البته :
باسیه دل چه سود خواندن وعظ
تا زمانی که مواجب وهابیها می رسد دشمنی وعناد وخیره سری توهم ادامه دارد
گر مسلمانی ازاین است که ناموحد دارد وای اگر ازپس امروز بود فردائی
حشرمحبان علی باعلی(ع ) حشر محبان عمر باعمر
موحد
Tuesday 22 November 2005, 03:34PM
خبر داد به ما محمد بن ابراهيم بن اسحاق طالقاني گفت:خبر داد به ما حسن بن علي عدوي,از عباد بن صهيب بن عباد از پدرش از جدش از جعفر بن محمد(ع) كه گفت مردي از علي(ع) سوال كرد و بدو گفت درباره 3 چيز كه در تو هست از تو مي پرسم:يكي كوتاهي قدت دوم از بزرگي شكمت سوم از ريخته شدن موهاي جلوي سرت علي(ع)گفت:خداوند تبارك و تعالي مرا دراز نيافريد و نيز كوتاه خلق نكرد بلكه معتدل آفريد(در نتيجه) بر كوتاه قامت ضربه مي زنم و او را از طول به دو نيم مي كنم و بر دراز قامت ضربه مي زنم و او را از عرض دو نيم مي كنم!و اما بزرگي شكمم(علتش اينست كه)رسول خدا(ص)به من بابي از علم آموخت و آن باب هزار باب را براي من گشود و علم در شكم من ازدحام كرد و از اين رو شكمم بر آمد!و اما ريخته شدن موي جلوي سرم بعلت بر سر نهادن كلاه خود بمدت دراز و كارزار با رقيبان است!
الخصال,اثر شيخ صدوق,باب الثلاثه,ص 189 از منشورات جماعه المدرسين
آخر يكي نيست به اين احمق ها بگويد علم كه در شكم جمع نمي شود!!!
صبح
Tuesday 22 November 2005, 03:42PM
خطای (1) :
فقه شیعه شاید اساسا (برگرفته) از این کتب باشد ، اما مطمئنا این احادیث قطعا کمکی به آنها نکرده است ... لذا برای خودتان و صداقتتان بهتر است که از این مغلطه مزورانه کوتاه بیائید .
خطای (2) :
همانطور که گفتم و گوش نکردید .... اینها همچون کتب (صحاح شش گانه) که اهل سنت معتقدند همه صحیح کامل می باشند نبوده اند . اهل سنت 6 کتاب دارد که صحت آنها رویش است ... ( صحاح سته )
توضیح (1)
گرچه این احادیث نوعا ریشه رجالی ندارند ، اما اگر بفرضی در موارد معدود احادیثی که با عقل جور در نمی آید ، ولی از لحاظ علم رجال این احادیث معتبر تلقی بشود ، بدلیل نامفهوم بودن آنها طبیعتا استفاده ای از آنها نمی شود ... و باز هم شما آب در هاون می کوبید .
موحد
Tuesday 22 November 2005, 03:47PM
كليني روايت مي كند كه:
« يزيد بن معاويه ازامام سجاد خواست كه غلام او باشد امام عليه السلام -پذيرفت و در جوابش فرمود قد أقررت لك بما سألت ، أنا عبد مكره فإن شئت فأمسك و إن شئت فبع ) آنچه از من خواستي قبول كردم، من اكنون غلام بي اختيار تو ام ، اگر خواستي مرا نگهدار و اگر خواستي بفروش!!! »
روضة الكافي 8/235
سپهران
Tuesday 22 November 2005, 04:03PM
ناموحد
دفاع از يزيد
بايد چون توئي از يزيد دفاع كند اگر از حقيقت دفاع كني جاي تعجب است
حشر محبان يزيد بايزيد
كاربر سپهران ،
جهت حفظ محيط آرام بحث منطقي از بكار بردان القاب و عباراتي كه خوشايند كاربر مورد نظر نيست خودداري فرمائيد .
پشتيباني باشگاه
صبح
Tuesday 22 November 2005, 04:05PM
روضة الكافي 8/235
اين هم جزو كتب معتبر شيعه و از منابع علمي شد ؟! :p
taslim
Tuesday 22 November 2005, 04:07PM
از كليه برادران و خواهران خوبم تقاضا دارم به احترام قرآن از اين پس تحت هيچ شرايطي به احاديث و روايات اعتصام نكنند تا بدينوسيله به يكديگر حمله ور شوند.
بنده اگر به شما كه شيعه هستيد و يا به يك سني بگويم مسلمان نيستيد قطعاً شاهد اعتراضتان خواهم بود بنابراين همه ما به اسم اسلام و مسلماني وارد اين تالار شده ايم و نزاع فرقه اي هم با يكديگر نخواهيم داشت . متوجه هستيد چه مي گويم؟ اگر همه ما ها فقط با عنوان مسلماني خود وارد شويم ديگر بحثهايي از قبيل اينكه شيعه نسبت به سني و يا سني نسبت به شيعه برتر است(تكبرفرقه اي) از بين خواهد رفت . اگر در زمان پيامبر نيز يهوديان و مسيحيان با عنوان دين واقعي پيامبرانشان(اسلام) راقبول داشتند ديگر بحثهايي از قبيل اينكه فقط يهودي يا نصارا بر حقند و ديگران گمراهند و يا بهشت تنها از آن ايشانست، به وجود نمي آمد.
اگر ما نيز اسلام را پاره پاره و فرقه فرقه كنيم قطعاً هر فرقه اي تصور خواهد كرد كه فرقه اش از ديگر فرق برتر و بر حقتر است ( تكبر فرقه اي) . اين يك حقيقت انكار ناپذير قرآنيست كه متأسفانه كسي به آن توجه نمي كند.
اسلام واقعي شيعه نيست ، سني هم نيست ، وهابي و حنبلي و شافعي و اسماعيلي و چهار امامي و يهودي و نصارا و پروتستان و كاتوليك و هيچ يك از اين هزاران نيست . اسلام واقعي فقط و فقط اسلام است و بس.
اسلام يعني تسليم شدن ، يعني عبد بودن ، يعني تنها خداي را فرمانبرداري كردن . اسلام يعني خلوص يعني زدودن خار و خاشاك از آب زلالي كه خداوند آن را از آسمان نازل كرده تا تشنگي ما را برطرف كند ، يعني طلاي ناب و خالص گنجينه دانش رايگاني كه پروردگار در اختيارمان گذاشته است. حيف نيست روي اين گنج گرانبها و كلام ناب خدا را با سخن غير او كه جز حرف شيطان نيست بپوشانيم؟
فرمانبرداري نكنيد جز خدا را . من نمي دانم خداوند بايد با چه زباني اين را مي گفت تا انسان آن را بفهمد و درك كند. آيا اينكه هر پيامبري آمد اولين پيامش اين بود براي ما بس نيست ؟
آيا مفهوم اينكه خداوند كلام خود را به صورت كتاب( كتاب كتاب كتاب ..... و باز هم كتاب) نازل كرده است رسا نيست؟
پيروي از كلام غير خدا جز تفرقه چه چيزي برايمان به ارمغان آورده است؟ چرا به حرف شيطان گوش مي دهيم؟ چرا كلام خدا را از كتاب خدا استخراج نمي كنيم؟
sareban
Tuesday 22 November 2005, 07:12PM
1) ما كتاب صحيح نداريم پس تمسك به كتاب براي محكوميت شيعه سفسته اول است.
2) بايد در همه جا سند روايات بررسي شود وبررسي نكردن سند از جانب شما سفسته دوم بود.
3) روايات متواتر داريم كه اگر روايت مخالف قران باشد دور انداخته ميشود. پس بررسي نكردن ايات قران همراه اين روايات سفسته سوم شما!
4) اما اگر روايت مخالف قران نبود اولا و سند صحيحي هم داشت ثانيا ، در اين صورت اگر معناي روايت را نفهميديم، طبق روايات زياد ديگري كه وجود دارد بايد علم آن حديث را به اهلش بازگردانيم.
چرا كه از طرفي آيه نبا در قران ميفرمايد : گفته عادل و ثقه حجت است و از طرفي عقل ما آن روايت را فعلا درك نميكند ؛ و نتيجه اين دو دليل (قران و اهل بيت) اين خواهد بود كه اگر كسي اين روايت را گفته ، بايد خود او بيايدو روايتش را توجيه كند ؛و به ما ربطي ندارد. و ما فعلا وظيفه اي نداريم كه به آن ترتيب اثر دهيم.. ودر فقه هم شواهدفراواني بر اين مساله هست .
موحد
Wednesday 23 November 2005, 07:14AM
2) بايد در همه جا سند روايات بررسي شود وبررسي نكردن سند از جانب شما سفسته دوم بود.
3) روايات متواتر داريم كه اگر روايت مخالف قران باشد دور انداخته ميشود. پس بررسي نكردن ايات قران همراه اين روايات سفسته سوم شما!
4) اما اگر روايت مخالف قران نبود اولا و سند صحيحي هم داشت ثانيا ، در اين صورت اگر معناي روايت را نفهميديم، طبق روايات زياد ديگري كه وجود دارد بايد علم آن حديث را به اهلش بازگردانيم.
چرا كه از طرفي آيه نبا در قران ميفرمايد : گفته عادل و ثقه حجت است و از طرفي عقل ما آن روايت را فعلا درك نميكند ؛ و نتيجه اين دو دليل (قران و اهل بيت) اين خواهد بود كه اگر كسي اين روايت را گفته ، بايد خود او بيايدو روايتش را توجيه كند ؛و به ما ربطي ندارد. و ما فعلا وظيفه اي نداريم كه به آن ترتيب اثر دهيم.. ودر فقه هم شواهدفراواني بر اين مساله هست .
:smile21: :D :smile21: :D :smile21: :D
sareban
Wednesday 23 November 2005, 11:56AM
:smile21: :D :smile21: :D :smile21: :D
من مسخره تو نيستم اي فاجر :smile27:
تا مسخر گي نمايمت بس نادر
ويران كنمت چنان كه بايد كردن :smile28:
عاجز شود از عمارتت هر عامر ;)
موحد
Wednesday 23 November 2005, 03:07PM
من مسخره تو نيستم اي فاجر :smile27:
تا مسخر گي نمايمت بس نادر
ويران كنمت چنان كه بايد كردن :smile28:
عاجز شود از عمارتت هر عامر ;)
تو مسخره تر از آن هستي كه...:smile55: :p
موحد
Wednesday 23 November 2005, 03:26PM
شيخ صدوق از علي بن اسباط روايت ميكند كه گفت به امام رضا-عليه السلام- گفتم:
« گاهي مسئله اي پيش ميآيد كه فهميدن آن لازم است، و در شهري كه من هستم كسي از شيعيان شما نيست كه از او فتوي بگيرم، امام فرمودند: نزد فقيه همان شهر برو و از او فتوي بخواه، هرچه جواب داد بر عكس آن عمل كن كه حق در همين است»
عيون اخبار الرضا1/275چاپ تهران
حق جو
Wednesday 23 November 2005, 04:45PM
با سلام
اگر شخصي همچون ابوبكر كه خدا را در آسمان چهارم بر روي تختي معرفي مي كند يا عمر كه با وجود عرب زبان بودن از معني كردن كلمات قران عاجز بوده است يا ازناب اينها بخواهند فتوي بدهند بهترين كار عمل به خلاف اين فتوي است.
اگر فقيه دست نشانده خلفاي غاصب باشد حق همين است.
اصفهاني
Wednesday 23 November 2005, 07:42PM
از نظر شيعه مبناي عقايد بايد بر اساس يقين وقطع استوار باشدو به خبر واحد در مسائل عقيدتي نميتوان اعتماد كرد.خبر واحد حتي اگر سند آن صحيح باشد نميتواند منبع اعتقاد قرار گيرد اينكه علماي بزرگوار شيعه اينگونه روايات را در كتابهاي خود ضبط كرده اند براي اين است كه خواسته اند آنچه از ائمه ي هدي صلوات الله عليهم اجمعين به دستشان رسيده است رادر نهايت امانت و با ذكر سند به دست ايندگان برسانند.واين به معناي پذيرفتن محتواي آن توسط آنان نيست .حتي كساني كه روايات كتب اربعه را كلا معتبر ميداننداين روايات را در مقام عمل مي پذيرند وانها را صرفا در مباحث فقهي حجت ميدانند اين بحث در حوزه ي معارف ديني ذكر شده ومفصل به آن پرداخته اند.گذشته از همه اينها براي اعتبار اوليه يك روايت بايد از صحت سند آن اطمينان پيدا كرد وسپس به درايت متن آن پرداخت وجهات صدورش را بررسي نمود .گمان نمي كنم كسي كه اين روايات را در اينجا آورده است از ابتدائي ترين سرمايه براي اين كار برخوردار باشد اگر سني مذهب است بايد بداند كه در صحيحين كه نزد همه ي سنيان اعتباري همانند قرآن كريم دارد خزعبلاتي ميتوان يافت كه زن جوان مرده بدان مي خندد وكسي كه خانه اي شيشه اي دارد به خانه مردم سنگ نمي اندازد..........اي كه از كوچه معشوقه ما مي گذري.....باخبرباش كه سرمي شكند ديوارش......
:: ناظر ::
Wednesday 23 November 2005, 10:32PM
با سلام ،
كاربر موحد ،
در صورت عدم پاسخ به سوالات و توضيحات وارده موضوع متوقف خواهد شد .
پشتيباني باشگاه جوانان ايراني
موحد
Thursday 24 November 2005, 12:47PM
باسلام
جاي بسي تعجب است از اظهار نظر هاي اين باصطلاح شيعيان!!!
ما مدتهاست كه فرياد مي زنيم كه بيايد ودست از اين كتابهاي خرافي واحاديث ضد قرآني وعقلي بكشيد وهمه حول محور قرآن جمع شويم وسخنان حق وباطل را با كتاب خدا بسنجيم وهر حديثي را به صرف اينكه قال باقر وقال الصادق وامثالهم دارد نپذيريم واين كتابها چه از شيعه وچه از سني را با معيار قرآن بسنجيم ولي كو گوش شنوا؟!
شيعيان متعصب وغالي احاديث وكتب خود را وحي منزل دانسته وحاضر نيستند قدمي از آن عقب بروند ودر عين حال كتب سني ها را هم درست وتاييد شده دانسته ودائم از آنها سند ومدرك رو مي كنند كه ببينيد در كتبشان چه نوشته شده وبه استناد آنها به ياران وصحابه گرامي رسول الله كه بعضا هم بخود پيامبر گرامي مربوط مي شود توهين وافترا وتهمت مي زنند ..وزمانيكه مقابله به مثل مي كنيم واز كتب معتبر شيعه مطالبي كه بعضا ضد قرآن وضد عقل وعلم است برايشان دليل مي آوريم فريادشان بلند مي شود كه....همه اينها را ما قبول نداريم ...حديث ضعيف داريم....بايد بررسي شود....عقل ما هنوز به آنجا نرسيده....چرا توهين به امام كردي....واز اين قبيل ...
خوب عزيزان من شما بگوييد چه كنيم؟آيا حاظريد كتاب خدا را محور قرار دهيم وهر گونه حديث وروايت وسخن هجوي را نپذيريم؟؟؟
سپهران
Thursday 24 November 2005, 03:07PM
جناب باصطلاح موحد
دست شماوهم دستانتان کاملا رو شده
شما دارید مذ بوحانه از سخن خلیفه ثانیه ( حسبنا کتاب الله ) دفاع می نماییدوهدف شما این است که تمام احادیث اعمم از متواتر وصحیح و .....را زیر سوال برده واز استناد خارج نمایید همان هدف عبد الوهاب و ابن تیمیه معلوم الحال .و هدف اصلی ات هم فقط و فقط دشمنی با کلام رسول خداست که علی و عترت را جایگزین بحق وشایسته خویش ساخته وقصد داری بااین تر فند که احادیث واقعی را زیر سوال برده ونظرت که همان حسبنا کتاب الله است راثابت نمایی ولی زهی خیال باطل چرا که به هزار ویک دلیل قران به تنهایی برای امت کافی نمی باشدودر کنار قرآن همانطور که رسول خدا فرمود عترت نیز لازم است
یریدون لیطفئوا نوالله بافواههم والله متم نوره
چه خوش گفتهاست شاعر :
چراغی را که ایزد برفروزد
هر آن کس پف کند ریشش بسوزد
انشاالله که ریشه اش بسوزد
sareban
Thursday 24 November 2005, 06:23PM
باسلام
جاي بسي تعجب است از اظهار نظر هاي اين باصطلاح شيعيان!!!
ما مدتهاست كه فرياد مي زنيم كه بيايد ودست از اين كتابهاي خرافي واحاديث ضد قرآني وعقلي بكشيد وهمه حول محور قرآن جمع شويم وسخنان حق وباطل را با كتاب خدا بسنجيم وهر حديثي را به صرف اينكه قال باقر وقال الصادق وامثالهم دارد نپذيريم واين كتابها چه از شيعه وچه از سني را با معيار قرآن بسنجيم ولي كو گوش شنوا؟!
شيعيان متعصب وغالي احاديث وكتب خود را وحي منزل دانسته وحاضر نيستند قدمي از آن عقب بروند ودر عين حال كتب سني ها را هم درست وتاييد شده دانسته ودائم از آنها سند ومدرك رو مي كنند كه ببينيد در كتبشان چه نوشته شده وبه استناد آنها به ياران وصحابه گرامي رسول الله كه بعضا هم بخود پيامبر گرامي مربوط مي شود توهين وافترا وتهمت مي زنند ..وزمانيكه مقابله به مثل مي كنيم واز كتب معتبر شيعه مطالبي كه بعضا ضد قرآن وضد عقل وعلم است برايشان دليل مي آوريم فريادشان بلند مي شود كه....همه اينها را ما قبول نداريم ...حديث ضعيف داريم....بايد بررسي شود....عقل ما هنوز به آنجا نرسيده....چرا توهين به امام كردي....واز اين قبيل ...
خوب عزيزان من شما بگوييد چه كنيم؟آيا حاظريد كتاب خدا را محور قرار دهيم وهر گونه حديث وروايت وسخن هجوي را نپذيريم؟؟؟
مغالطه است.
اينكه بايد روايات با آيات قران تضاد نداشته باشند امري روشن است وهمه شيعيان به آن قائلند؛ منتها چيزي كه شما دنبال آنيد تفسير به رايهاي خاصي از قران ميباشد؛
منظور از تنافي با قران هم تنافي اشكار است نه تنافي كه در عرف آن دو را قابل جمع ميدانند.
يعني ما در صورتي روايت را كنار ميگذاريم كه از قبول آن روايت دروغ بودن آيه لازم بيايد مثلا اگر روايتي گفت : زن هيچ كرامتي ندارد و مثلا عقرب است، اين را كنار ميگذاريم چرا كه با صريح "لقد كرمنا بني آدم " در تضاد است ولي اگر آيه حكم عامي بود و روايت حكم خاص در اينجا تنافيي وجود ندارد
مثلا آيه بگويد "حرم الربا" ولي روايت بگويد " بين پدر وپسر ربا نيست" در اينجا از صدق روايت كذب قران لازم نمي آيد بلكه اصطلاحا روايت ايه را تخصيص زده، و تخصيص يك امر عرفي و قابل قبول بين عقلاي عالم است.
مثلا اگر شخصي بگويد ساتيهاي خبري را ببين وسپس بگويد بجز مثلا فلان سايت در اينجا كسي نميگويد يكي از دو كلام دروغ است .
همچنين اگر مثلا آيه اي داشتيم كه بر خوب بودن عده اي از صحابه دلالت داشت ولي روايات قطعي داريم كه بعطي از صحابه فاسق و فاجر بوده اند در اين صورت هيچ تنافيي با ايه وجود ندارد چرا كه اولا آيه خاص است نه عام وثانيا بر فرض عام بودن هم با روايات تخصيص خورده.
معيين
Friday 25 November 2005, 07:40AM
دوست عزيز جنا ب موحد سلام عليكم
خوب حرف از خرافات علمي شيعه شد! البته مطمعنا اين چرت و پرتها توسط بعضي از ملامترفين در كتب شيعه به نام پيشوايان دين منعكس شده و گفته آنان نيست . ولي موضوع جالب اين است بعضي از افراد به وسيله اين احاديث به حساب خودشان راه هديت را پيش گرفته اند و سفت وسخت پافشاري ميكنند و حتي ميگويند اگر حديثي با قرآن و عقل منافات بود دليل بر رد حديث نيست بلكه ....
بگذريم نمونه اي رادر ادامه نوشته هاي جنابعالي براي قضاوت ديگران اضافه ميكنم
!- مسواک زدن در حمام باعث درد دندان ميشود! ( من لا يحضره الفقيه - جلد يک - ص ۵۳)
۲-در ادرار ائمه آلودگی نيست --ليس فی بول الائمه استخباث - انوار ولايه .آيت الله آخوند ملا زين العابدين گلپايگانی.ص ۴۴۰
3-آه اسم خدا ست!- آه اسم من اسماء الله الحسنی -مستدرک الوسائل جلد ۲ ص۱۴۸
4-ملکی بنام خرقائيل هست که ۱۸ هزار بال دارد و بين هر بالش پنجاه سال زمان برای ديدن لازم است! ان لله ملکا يقال خرقائيل له ثمانيه عشر الف جناح مابين جناح الی جناح خمس مائه عام - کتاب البرهان جلد ۲ ص ۳۲۷
5-ملکی هست که اسمش منت و هميشه بالای قبر امام حسين است ! ----الکافی جلد ۴ ص ۵۸۳
6-امام ده علامت دارد از جمله آنها ختنه شده بدنيا می آيد! با پا و براحتی متولد ميشود!جنب نميشود!اگر بخوابد قلبش بيدار است ..چشمش ميخوابد ولی قلبش بيدار است ! همانطور که از جلو ميبيند از عقب هم ميبيند! يولد مطهرا مختونا و لا يجنب و تنام عينه و لا ينام قلبه و يری من خلفه کما يری من امامه --اصول کافی جلد يک ص ۳۱۹ کتاب حجه باب مواليد الائمه
7-امام زمان لخت و عريان ظاهر ميشود! انه سيظهر عاريا امام قرص الشمس .. حق اليقين - ملا باقر مجلسی ص ۳۴۷
8-روايت از علی (ع) ..اولين حيوانی که پس از رسول خدا(ص) از دنيا رفت عفير خر رسول خدا بود! اين خر با رسول خدا صحبت کرده بود ! و گفته بود پدر و مادرم فدای تو! پدرم از قول پدرش و از قول جدش و جد جدش و ..نقل کرد که او خری بود که نوح (ع) در کشتی گذاشت! و آنزمان نوح به جد من گفت ای مردم از نسل اين خر خری متولد ميشود که رسول خدا بر او سوار ميشود ! و من خوشحالم که آن خر هستم !
عن امير المومنين علی قال ان اول شيی من ادواب توفی هو عفير حمار رسول الله ذالک الحمار کلم رسول الله فقال بابی انت و امی .........
اصول کافی جلد ۱ ص ۱۸۴ کتاب الحجه باب ما عند الائمه من سلاح رسول الله
9-خوردن خاک نفاق می اورد -اکل الطين يورث النفاق - الکافی جلد۲- ص۲۶۵
خوردن خاک حرام است مثل خون و مردار و گوشت خوک اما خوردن خاک قبر امام حسين باعث شفاء از بيماريها ميشود!
اکل الطين حرام مثل الميته و الدم و لحم اخنزير الا طين قبر الحسين فيه شفاء من کل داء- اصول کافی جلد ۳ - ص ۳۸۷
10 امام حسين(ع) از سينه حضرت زهرا شير نخورد بلکه پيامبر انگشتش را در دهان او ميگذاشت و او می مکيد و برای سه روزش کافی بود!
لم يرضع الحسين من فاطمه (س) و لا من انثی کان يوتی به النبی (ص) فيضع ابهامه فی فمه فيمص منها ما يکفيه اليو مين و الثلاث
اصول کافی کتاب الحجه - باب مولد حسين ابن علی (ع)
11-پيامبر از ابوطالب شير ميخورد! ( چون شير نبود) لما ولد النبی (ص) مکث اياما ليس له لبن فالقاه ابو طالب علی ثدی نفسه فانزل الله فيه لبنا فرضع منه اياما
اصول کافی - کتاب الحجه - باب مولد النبی(ص) - جلد يک ص ۳۷۳
12-علی(ع) بر روی ابرها پرواز ميکند !
خداوند ابرها را برای علی مسخر ساخت و او شرق و غرب عالم را درنورديد!
ان الله سخر لعلی السحاب فکان يسير فی الارض شرقا و غربا
تفسير الميزان جلد ۱۳ - ص ۳۷۲
بحار الانوار جلد ۳۹ - ص ۱۳۸
13-رعد و برق آسمان از تدبير علی است !
قال ابو عبد الله عليه السلام .. ماکان من هذا الرعد فانه من امر صاحبکم قلت من صاحبنا؟ قال امير المومنين علی عليه السلام
الاختصاص المفيد ص ۳۲۷
بحار الانوار جلد ۲۷ ص ۳۳
موفق و مويد باشيد
معيين
sareban
Friday 25 November 2005, 10:38AM
دوست عزيز جنا ب موحد سلام عليكم
خوب حرف از خرافات علمي شيعه شد! البته مطمعنا اين چرت و پرتها توسط بعضي از ملامترفين در كتب شيعه به نام پيشوايان دين منعكس شده و گفته آنان نيست . ولي موضوع جالب اين است بعضي از افراد به وسيله اين احاديث به حساب خودشان راه هديت را پيش گرفته اند و سفت وسخت پافشاري ميكنند و حتي ميگويند اگر حديثي با قرآن و عقل منافات بود دليل بر رد حديث نيست بلكه ....
بگذريم نمونه اي رادر ادامه نوشته هاي جنابعالي براي قضاوت ديگران اضافه ميكنم
!- مسواک زدن در حمام باعث درد دندان ميشود! ( من لا يحضره الفقيه - جلد يک - ص ۵۳)
۲-در ادرار ائمه آلودگی نيست --ليس فی بول الائمه استخباث - انوار ولايه .آيت الله آخوند ملا زين العابدين گلپايگانی.ص ۴۴۰
3-آه اسم خدا ست!- آه اسم من اسماء الله الحسنی -مستدرک الوسائل جلد ۲ ص۱۴۸
4-ملکی بنام خرقائيل هست که ۱۸ هزار بال دارد و بين هر بالش پنجاه سال زمان برای ديدن لازم است! ان لله ملکا يقال خرقائيل له ثمانيه عشر الف جناح مابين جناح الی جناح خمس مائه عام - کتاب البرهان جلد ۲ ص ۳۲۷
5-ملکی هست که اسمش منت و هميشه بالای قبر امام حسين است ! ----الکافی جلد ۴ ص ۵۸۳
6-امام ده علامت دارد از جمله آنها ختنه شده بدنيا می آيد! با پا و براحتی متولد ميشود!جنب نميشود!اگر بخوابد قلبش بيدار است ..چشمش ميخوابد ولی قلبش بيدار است ! همانطور که از جلو ميبيند از عقب هم ميبيند! يولد مطهرا مختونا و لا يجنب و تنام عينه و لا ينام قلبه و يری من خلفه کما يری من امامه --اصول کافی جلد يک ص ۳۱۹ کتاب حجه باب مواليد الائمه
7-امام زمان لخت و عريان ظاهر ميشود! انه سيظهر عاريا امام قرص الشمس .. حق اليقين - ملا باقر مجلسی ص ۳۴۷
8-روايت از علی (ع) ..اولين حيوانی که پس از رسول خدا(ص) از دنيا رفت عفير خر رسول خدا بود! اين خر با رسول خدا صحبت کرده بود ! و گفته بود پدر و مادرم فدای تو! پدرم از قول پدرش و از قول جدش و جد جدش و ..نقل کرد که او خری بود که نوح (ع) در کشتی گذاشت! و آنزمان نوح به جد من گفت ای مردم از نسل اين خر خری متولد ميشود که رسول خدا بر او سوار ميشود ! و من خوشحالم که آن خر هستم !
عن امير المومنين علی قال ان اول شيی من ادواب توفی هو عفير حمار رسول الله ذالک الحمار کلم رسول الله فقال بابی انت و امی .........
اصول کافی جلد ۱ ص ۱۸۴ کتاب الحجه باب ما عند الائمه من سلاح رسول الله
9-خوردن خاک نفاق می اورد -اکل الطين يورث النفاق - الکافی جلد۲- ص۲۶۵
خوردن خاک حرام است مثل خون و مردار و گوشت خوک اما خوردن خاک قبر امام حسين باعث شفاء از بيماريها ميشود!
اکل الطين حرام مثل الميته و الدم و لحم اخنزير الا طين قبر الحسين فيه شفاء من کل داء- اصول کافی جلد ۳ - ص ۳۸۷
10 امام حسين(ع) از سينه حضرت زهرا شير نخورد بلکه پيامبر انگشتش را در دهان او ميگذاشت و او می مکيد و برای سه روزش کافی بود!
لم يرضع الحسين من فاطمه (س) و لا من انثی کان يوتی به النبی (ص) فيضع ابهامه فی فمه فيمص منها ما يکفيه اليو مين و الثلاث
اصول کافی کتاب الحجه - باب مولد حسين ابن علی (ع)
11-پيامبر از ابوطالب شير ميخورد! ( چون شير نبود) لما ولد النبی (ص) مکث اياما ليس له لبن فالقاه ابو طالب علی ثدی نفسه فانزل الله فيه لبنا فرضع منه اياما
اصول کافی - کتاب الحجه - باب مولد النبی(ص) - جلد يک ص ۳۷۳
12-علی(ع) بر روی ابرها پرواز ميکند !
خداوند ابرها را برای علی مسخر ساخت و او شرق و غرب عالم را درنورديد!
ان الله سخر لعلی السحاب فکان يسير فی الارض شرقا و غربا
تفسير الميزان جلد ۱۳ - ص ۳۷۲
بحار الانوار جلد ۳۹ - ص ۱۳۸
13-رعد و برق آسمان از تدبير علی است !
قال ابو عبد الله عليه السلام .. ماکان من هذا الرعد فانه من امر صاحبکم قلت من صاحبنا؟ قال امير المومنين علی عليه السلام
الاختصاص المفيد ص ۳۲۷
بحار الانوار جلد ۲۷ ص ۳۳
موفق و مويد باشيد
معيين
جواب :
حق جو
Friday 25 November 2005, 10:41AM
با سلام
دوست عزیز وهابی
آنچه گفتید برای شما قابل هضم نیست اما با مبانی اعتقادی مسلمانان تضادی ندارد .
آنچه شما باید به فکر آن باشید مشکلات اساسی خودتان در بحث توحید و نبوت و عدالت خداوند است:
توحید:
1- خداوند نیاز مند مکان است و تغییر مکان می دهد
در این باره که او کجاست دانشمندان اهل سنت نظرات متفاوتی ارائه داده اند از جمله اینکه خداوند قبل از خلقت جهان بر روی ابر ها بوده است و بعدا که جهان و عرش را آفرید بر روی تخت خود ( عرش ) قرار گرفت.
تخت خداوند در بالای همه موجودات یا در بالای آسمانها قرار دارد
همین خدا که مکان او در بالای آسمان تشریح شده است در موقع نماز در مقابل شخص نماز گزار قرار می گیرد.
او در قیامت پایین می آید و در میان مردم وارد می شود . بطوری که در کنار بنده مومن بر صندلی می نشیند و با او سخن می گوید و پهلو به پهلوی او قرار می گیرد.
2- خداوند وزن دارد
در اعتقادات شماهر گاه خداوند بر تختش می نشیند تخت بدلیل سنگینی بدن او به صدا در می آید.
3- خداوند می خندد
4- خداوند قابل رویت است
همانگونه که گفتیم خداوند در قیامت به میان مردم می آید و انسانها او را می بینند ظاهرا مردم در ابتدا ساق پای او را خواهند دید و بعدا بطور کامل خداوند را مشاهده می کنند .
5- بدن خداوند از اعضای مختلفی تشکیل شده است
از این گذشته این خدا دارای کمر و یک ساق پا هم هست و به این ترتیب او تنها موجود یک پای جهان است. .
خداوند صورت و چشم دارد . خداوند انگشت دارد او دست نیز دارد.
عدالت خداوند:
ظلم و ستم از ناحیه خداوند رواست و خداوند بنده مومن را عذاب می کند و بنده گناهکار را می بخشد کسی هم حق اعتراض ندارد چرا که او خداست و همه کار های او درست است اگر چه ظلم و ستم باشد!!
خداوند در دنیا بندگان را به گناه مجبور می کند و در آخرت به خاطر همین گناهان آنها را عذاب خواهد کرد!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
همانگونه که می بینیم با وجود این اعتقادات باطل، تفاوتی بین خدا و بتهای سنگی مورد پرستش مشرکین قبل از اسلام احساس نمی شود.
با چنین باور هایی در دین خداوند سنگ روی سنگ بند نمی شود و دلیلی برای انجام عمل خیر وجود ندارد!!!
بدون شک این اعتقادات با آنچه مورد اعتقاد یهود بوده تفاوتی ندارد و برای عده ای از مسلمانان تنها اسم مسلمان در شناسنامه باقی مانده است و بس!!
همه اینها نتیجه دشمنی با اهل بیت گرامی پیامبر و پيروي از سنت ابوبكر و عمر و سخنان اينها در مورد خداشناسي است
موحد
Saturday 26 November 2005, 07:37AM
جناب معيين باسلام بر شما
از يادآوري هاي شما ممنونم اما چه كنيم متعصبين جاهلي هستند كه اصرا بر عقايد باطل خود دارند وبراي اينكه اين عقايد باطل وخرافي وشرك آميز خود را موجه جلوه دهند وديگران نفهمند كه آنان چه افكاري دارند دائم به عقايد وافكار وكتب ديگران حمله مي كنند وخود را پشت سر اين حملات پنهان كنند غافل از آنكه خانه خودشان را فساد فرا گرفته ....
اينكه مثلا من مرتب به افكار وعقايد بودايها ويهودي ها ومسيحي ها وزرتشتي ها حمله كنم وعيب وايراد آنان را بگويم ولي مزخرفاتي كه در كتب حديث وروايت خودمان هست را پنهان ويا توجيه كنم چه اثر سوئي در برخواهد داشت؟
موحد
Saturday 26 November 2005, 03:49PM
امير جان
...................... حضرت صادق (ع) فرمود : تا آخر دنيا هرچه زنا شود گناه آن بگردن عمر است زيرا وي متعه را حرام كرد .
پس دفاع از خلاف آن شخص نيز دفاع از حرام است و جايز نيست .
الذين يكتبون الكتاب بايديهم ويقولون هذا من عند الله
بدون شرح!
حق جو
Saturday 26 November 2005, 05:02PM
بدون شرح!
دوست عزيز وهابي
اين مطلب از راههاي مختلف قابل اثبات است بله
امام صادق عليه السلام فرمود:
تا زمان ظهور قائم آل محمد ( ع) اگر در بين مسلمانان خوني بر زمين ريخته مي شود يا مالي از حرام به دست مي آيد يا زنايي انجام مي شود گناهش به گردن ابو بكر و عمر است .
اگر اعضاي سقيفه ملعونه خلافت و جانشيني پيامبر را از كساني كه شايسته اش بود منحرف نمي كردند
اجتماع اسلامي آنگونه كه خداوند راضي است شكل مي گرفت و اين همه ظلم و ستم و گناه رخ نمي داد.
دوست عزيز وهابي
آيا يزيد بن معاويه جانشين پيامبر اسلام است.
مگر غير از اين است كه يزيد همچون عمر با انتصاب خليفه نا اهل قبلي به قدرت رسيد به اين
تر تيب جواب بله يا خير شما گريبان عمر را هم خواهد گرفت!!!!
sareban
Saturday 26 November 2005, 05:13PM
دوست عزيز وهابي
تا زمان ظهور قائم آل محمد ( ع) اگر در بين مسلمانان خوني بر زمين ريخته مي شود يا مالي از حرام به دست مي آيد يا زنايي انجام مي شود گناهش به گردن ابو بكر و عمر است .
اگر اعضاي سقيفه ملعونه خلافت و جانشيني پيامبر را از كساني كه شايسته اش بود منحرف نمي كردند
اجتماع اسلامي آنگونه كه خداوند راضي است شكل مي گرفت و اين همه ظلم و ستم و گناه رخ نمي داد.
دوست عزيز وهابي
مگر غير از اين است كه يزيد همچون عمر با انتصاب خليفه نا اهل قبلي به قدرت رسيد به اين
تر تيب جواب بله يا خير شما گريبان عمر را هم خواهد گرفت!!!! احسنت!
به هر عاقلي هم بگويي همين را خواهد گفت چرا كه :
1) مسلمانان قائلند كه مادامي كه اسلام عمل شود جامعه اي نمونه خواهيم داشت.
2) و تا زماني كه به گفته هاي رسول الله عمل شود مسلمانان اسلام را بر پا داشته اند.
3) و كسي ، اساسي ترين سنگ كج را در اين امت بنا نهاده ،كه برنامه اساي اسلام براي آينده بشريت را تخريب كرده باشد.
4) وطبق حديث معروف و متواتر ثقلين :قران وعترت ، اساسي ترين برنامه اسلام بوده.
5) بهترين وسيله جدا سازي مردم از عترت ، بدست گرفتن حكومتي غير شرعي كه در آن مردم به يك مرجعيت ديگري سوق داده شوند ميباشد.
6) رهبر اين گروه عمر و ابوبكر بودند.
نتيجه اينكه : بزرگترين ضربه به اسلام را اين دو شخص زده اند!
موحد
Saturday 26 November 2005, 05:30PM
دوست عزيز وهابي
دوست عزيز وهابي
تر تيب جواب بله يا خير شما گريبان عمر را هم خواهد گرفت!!!!
باز هم بگوييد مطالب شيعه همه قراني وعقلي است!!!!
مردم تمام دنيا مجوز دارند كه تا مي توانند زنا بكنند وآدم بكشند چرا كه گناهش بگردن عمر است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sareban
Saturday 26 November 2005, 06:21PM
باز هم بگوييد مطالب شيعه همه قراني وعقلي است!!!!
مردم تمام دنيا مجوز دارند كه تا مي توانند زنا بكنند وآدم بكشند چرا كه گناهش بگردن عمر است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باز هم مغالطه كرديد!
انسان اختيار دارد وچيزي كه حرمتش واضح است را نبايد انجام دهد؛ بحث اين است كه عمر كاري كرده كه
حليت متعه براي اكثر مسلمانان مجهول شود ؛ متعه اي كه اگر جا افتاده بود ،
ميتوانست جلوي فحشاء را بگيرد وكسي ديگر از اين طريق گناهي نكند .
پس زنا كار از جهت زنا گناهش بر عهده خود اوست ولي از اين جهت كه
چون ممكن بود اگر حليت متعه را ميدانست اين گناه را نميكرد ، گناهش بر عهده عمر است .
چنانكه اگر اسلام تشريعاتي كه بر فطرت استوار بود نمي اورد گناه كساني كه
بر اساس فطرت يا غريزه خويش چيزي انجام ميدادند بر عهده اسلام بود.
مثلا اگر اسلام نكاح را حلال نميكرد ، در اين صورت ميتوانستيم بگوييم :
هر كس بر اساس غريزه گناه كند به سبب اسلام بوده.
حق جو
Sunday 27 November 2005, 08:45AM
دوست عزيز :قانون(1):
تكليف يزيد و عمر را معلوم نكرديد؟؟!! آيا خلافت هر دو باطل است يا هر دو بر حقند؟؟؟
آيا ابوبكر و معاويه حق انتصاب جانشين دارند اما پيامبر اسلام اين حق را ندارد ؟؟؟!!
آيا ابوبكر و معاويه براي امت دلسوزتراز پيامبر اسلام هستند؟؟؟؟؟؟؟
WIDTH=160 HEIGHT=78
كاربر حق جو
عليرغم تذكرات مكرر نسبت به عدم درج الفاظ و عبارات تشنج زا و القابي كه موجب نارضايتي كاربر مذكور شده است ، شما به اين امر اصرار مي ورزيد . لذا دسترسي نوشتاري شما براي مدت يك هفته در باشگاه محدود خواهد بود .
مهرداد @ پشتيباني باشگاه
موحد
Sunday 27 November 2005, 09:24AM
دوست عزيز :قانون(1):
تكليف يزيد و عمر را معلوم نكرديد؟؟!! آيا خلافت هر دو باطل است يا هر دو بر حقند؟؟؟
آيا ابوبكر و معاويه حق انتصاب جانشين دارند اما پيامبر اسلام اين حق را ندارد ؟؟؟!!
آيا ابوبكر و معاويه براي امت دلسوزتراز پيامبر اسلام هستند؟؟؟؟؟؟؟
:قانون(1): عزيز
شما اول تكليف خودترا معلوم كن كه آيا براه توحيد خواهي رفت يا اينكه امام وامامزاده وقطب ومرشد همه جا حاظر وناظر مي داني واز آنها توسل وياري مي خواهي والا تكليف عمر وابوبكر ومعاويه را خدا مشخص خواهد كرد!
ظاهرا اين شما هستيد كه از خدا ورسولش به اسلام دلسوزتريد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIDTH=160 HEIGHT=78
كاربر موحد
عليرغم تذكرات مكرر نسبت به عدم درج الفاظ و عبارات تشنج زا و القابي كه موجب نارضايتي كاربر مذكور شده است ، شما به اين امر اصرار مي ورزيد . لذا دسترسي نوشتاري شما براي مدت يك هفته در باشگاه محدود خواهد بود .
مهرداد @ پشتيباني باشگاه
sareban
Sunday 27 November 2005, 09:37AM
مشرك عزيز
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بر فرض صحت (!)ادعا هاي شما كه كارهاي ما شرك آميز است ولي باز هم اين كلمه شما ، سفسته است!
چرا كه جنبه عملي كار نميتوان موجوب جنبه فاعلي هم بشود!
به عنوان مثال اگر كسي را ديديم كه غذا نميخورد نميتوانيم بگوييم او سير است بلكه دهها احتمال ديگر نيز وجود دارد ممكن است چون آن غذا حرام بوده ،آن را نخورده، ممكن است چون آن غذا را دوست نداشته، آن را نخورده و... پس ممكن است عمل شخصي ، مطابق با انچه قران گفته نباشد، ولي بر اساس پيش فرضهاي ديگري ان آيه را ميفهمد ؛ در نتيجه شما به هيچ وجه نميتوانيد پيش فرضهاي خود را به كسي غالب كنيد و آن شخص را مشرك بخوانيد؛ بلكه حد اكثر چيزي كه ميتوانيد بگوييد اين است كه طبق پيش فرض شما اين عمل شرك اميز است نه اينكه ان عمل مطلقا شرك است ونه انكه او مشرك است !
فهم شد؟! :smile09:
موحد
Sunday 27 November 2005, 12:36PM
جناب فهم!؟:smile09:
پس به چه دليل مارك وهابي مي زنيد؟!
سپهران
Sunday 27 November 2005, 02:22PM
باصطلاح موحد
مشکل اصلی شما وسایر وهابیون این است که در وجود خلفاهیچ گونه نقطه مثبتی وجود نداردکه بتوان به آن استنادکردنه در سابقه نه در جهاد نه در نسب نه درخدا پرستی نه در قضاوت نه در شجاعت نه در قیافه ظاهری طوری که یکی از علمای اهل تسنن بنام سیوطی درباره خلیفه ثانیه نقل نموده :
له داء ودوائه ماء الرجل
لذا باکمال تاسف می خواهند با حقیقت بجنگند وباحمله به احادیث متشابه قصد زیر سوال بردن تمام احادیث اعم از متواتر .صحیح و... را دارند تابدان وسیله روی سیاه آنها را توجیه گردد.
وحتی کار را بجایی رسانده اندکه می خواهندقدر و مقام رسول خدا رابدرجه ابوبکر وعمر تنزل دهند.
مشکل بعدی واساسی دیگر وهابیت این است که بجز دیدگاه ابن تیمیه وعبد الوهاب از دید گاه دیگری نمی توانندبه قرآن نگاه کنند وتفاسیر رسول خدا و اهل بیت را رها و به تفسیر برقعی معلوم الحال چسبیده اند ولی زهی خیال باطل چون
سنگ بد گوهر اگر کاسه زرین شکند..........قیمت سنگ نیفزاید وزرکم نشود
یارسول الله (ص) شهادت می دهیم انک لعلی خلق عظیم وهر بی خرد تهی مغزی جز این بگویددر حق شما جفا کرده وآتش دوزخ خود را افزون تر کرده زیرا
من فسر القران برایه فمقعده فی النار
باآرزوی عقل برای بی خردان
حشرمحبان علی باعلی (ع)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.