نمايش نسخه نهائي : آرزوي ابوبكر و عمر!!!!!!!!!!! ( هديه به وهابيها )
علي ولي الله
Tuesday 15 November 2005, 07:58PM
با سلام / گفتگو بدليل محتواي متعارض با گفتمان متوقف گرديد . پشتيباني باشگاه
كنز العمال
35699- عن الضحاك قال، رأى أبو بكر الصديق طيرا واقفا على شجرة فقال: طوبى لك يا طير! والله لوددت أني كنت مثلك تقع على الشجر وتأكل من الثمر ثم تطير وليس عليك حساب ولا عذاب، والله! لوددت أني كنت شجرة في جانب الطريق مر علي جمل فأخذني فأدخلني فاه فلاكني ثم ازدردني ثم أخرجني بعرا ولم أكن بشرا.
ضحاك ميگويد : ابوبكر پرنده اي را بر درختي ديد وگفت خوشا بحالت اي پرنده بخدا قسم دوست داشتم كه منهم مثل تو بودم ؛ بر درخت مي نشيني و از ميوه آن مي خوري و حساب و عذابي بر تو نيست
( لقد كرمنا بني آدم - اين بيچاره از آدم بودن پشيمان است)
بعد گفت : بخدا قسم دوست داشتم درختي بودم در كنار راهي كه شتري بر من ميگذشت و مرا ميخورد و قورت ميداد و بعد بصورت پهن اخراجم ميكرد و آدم نميبودم .
اين گفتار درربار را از ابوبكر سيوطي در تاريخ الخلفاء و ابن منظور در مختصر تاريخ دمشق نيز نقل كرده اند .
كنز العمال
35912- عن الضحاك قال: قال عمر: يا ليتني كنت كبش أهلي سمنوني ما بدا لهم، حتى إذا كنت أسمن ما أكون زارهم بعض من يحبون فجعلوا بعضي شواء وبعضي قديدا ثم أكلوني فأخرجوني عذرة ولم أكن بشرا.
ضحاك از عمر نيز نقل ميكند كه گفت : اي كاش گوسفندي بودم در نزد خانواده خودم كه مرا فربه ميكردند و بعد از آنكه پروار شده بودم براي آنها مي آمد و مرا مي كشتند و قسمتي از گوشت مرا مي پختند و ميخوردند و بعد هم بصورت نجاست از بدن خود بيرونم ميكردند و آدم نمي بودم
كلام درر بار عمر را شعراني در الطبقات الكبري نيز نقل نموده است .
تو خود حساب مفصل بخوان از اين مجمل .
محمد مهدی 128
Wednesday 16 November 2005, 02:56AM
ويقول الكافر يا ليتني كنت ترابا
سپهران
Wednesday 16 November 2005, 08:01AM
جناب علی ولی الله
چشم شما وهمه شیعیان روشن .
احتمالی که وجود دارد این است که آرزوی آن دو
(ابوبکر و عمر)برآورده شده وبه احتمال قریب به یقین پهن ونجاست مورد اشاره در قالب وهابی ها با نامهای مختلف از قبیل ناموحد و.....
فعالیت مستمر دارند.
واین شعر هم معنای جدیدی پیدا می کند که :
حشر محبان عمر با عمر
سپهران
Wednesday 16 November 2005, 02:48PM
ناموحد
چه خوش گفته است شاعر:
سگ بدرياي هفت گانه مشوي
كه گر خيس گرددنجس تر گردد
اميدواريم آرزوي بجا ي آن دونفر تحقق پذيرفته شده باشد .
اگرامثال شما هم واقعا از سنت خلفا پيروي ميكنيدنيز بايد چنين آرزويي داشته باشيدكه البته وصد البته دور از دسترس نمي باشد.
حشر محبان عمر با عمر انشا الله
سپهران
Thursday 17 November 2005, 06:44PM
آقاي علي ولي الله
نمي دانم چرا در اين تالاراز وهابي ها خبري نيست
شايد آرزوي خلفا جن است و وهابي ها بسم الله كه كل اجمعين فرار را بر قرار تر جيح دادهاند
كه البته فرا ر شيوه حسنهوجزو سنتهااست
چون خلفا در جنگها وغزوات به بهترين وجهي فرار را بر قرار ترجيح داده دو پا داشته دو پايي
ديگر قر ض والفرارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
حشر محبان عمر با عمر
امیر
Friday 18 November 2005, 12:41AM
جناب سپهران شما اصلا امام خمینی(ره) را میشناسید ؟؟؟؟!!!!!آیا تا به حال نام آیت الله بروجردی را شنیده اید ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
الگوی من در اینگونه مسائل ایشان هستند و حرف شما برایم حجت نیست !!!!!
امیر
Friday 18 November 2005, 12:43AM
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=81880&postcount=13
حق جو
Friday 18 November 2005, 11:29AM
آقاي علي ولي الله
نمي دانم چرا در اين تالاراز وهابي ها خبري نيست
شايد آرزوي خلفا جن است و وهابي ها بسم الله كه كل اجمعين فرار را بر قرار تر جيح دادهاند
كه البته فرا ر شيوه حسنهوجزو سنتهااست
چون خلفا در جنگها وغزوات به بهترين وجهي فرار را بر قرار ترجيح داده دو پا داشته دو پايي
ديگر قر ض والفرارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
حشر محبان عمر با عمر
دوست عزيز
جناب امير براي اجابت شما آمده اند!!
نادان كسي است كه بخواهد خودش را با آوردن اسم افراد محترم شيعه جلوه دهد !
سپهران
Friday 18 November 2005, 11:42AM
آقاي امير
موضوع اين تالار جهت اطلاع آرزوي ابوبكر وعمر است اگر استدلالي داري بسم اله
اگر نداري كه از حرفهايت معلوم است كه نداري موضوع رامنحرف نكن كه قد ما گفته اند آرزو برجوانان عيب نيست ولي نه چنين آرزويي !!!!!!!
سگ بدرياي هفت گانه مشوي
كه گر خيس گردد نجس تر گردد
حشر محبان عمر با عمر
امیر
Friday 18 November 2005, 02:53PM
پاسخ به حق جو نادان کسی است که نص صریح قرآن را به هوای نفس ترجیح دهد
وَ ما يَتَّبِعُ أَكْثَرُهُمْ إِلاَّ ظَنًّا إِنَّ الظَّنَّ لا يُغْني مِنَ الْحَقِّ شَيْئاً إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ بِما يَفْعَلُون
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=81686&postcount=10
در ضمن آرزوی حیوان بودن را من اولین بار نیست که میشنوم......... خیلی از امروزی های عاقل !!!! هم آرزوی سگ بودن و... دارند یعنی شما اولین بار است که میبینید کسی آرزوی حیوانیت داره ؟؟؟!!!!
امیر
Friday 18 November 2005, 02:55PM
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=82529&postcount=62
گفتن بعضى از کلمات توسط مداحان مانند (من سگ حسينم, و......)
علي ولي الله
Saturday 19 November 2005, 02:23PM
آقا امير موضوع را عوض نكن
آرزوي ابوبكر وعمر
اينها چرا ميخواستند پهن و نجاست باشند ولي آدم نباشند ؟؟؟؟؟؟.
سپهران
Saturday 19 November 2005, 02:58PM
جناب امیر
اولاوقتی گفته می شودخلفاچنین آرزویی کرده انداین مطلب برای پیروانش حجت است اگراین موضوع را قبول دارید باید آرزویی شبیه خلفا داشته باشیدوا گرقبول ندارید در رد قضیه استدلال موجهی ارایه نماییدکه که عقلا وشرعا قابل قبول باشد.
لیکن بدون مدرک به سخن هر کسی نمی شود استناد کرد حتی اگر مداحی سخنی گفته باشد باز سخن مداح حجت نیست!!!!!!
وبا آن نمی شودیک مجموعه مستحکم که مبتنی است به کلام خداورسول وعترت است را زیر سوال بردکه اعراب گفته اند:
الغریق یتشبث بکل حشیش .
برویدبه کمک یاران ودوستانتان دنبال استد لال محکمتری بگردید که آرزوی به حق وبه جا وشایسته
خلفا راتوجیه نماید.
چه خوش گفته است شاعر که :
سگ بدریای هفت گانه مشوی
که گر خیس گردد نجس تر گردد
حشر محبان عمر با عمر
امیر
Saturday 19 November 2005, 07:05PM
با سلام
اول یک سوال : آیا شما مطمئن هستید که این سخن ابوبکر قبل از اسلام آوردنش و گرویدن به اسلام بوده یا بعد آن ؟؟؟؟؟:confused:
اگر قبل آن بوده باشد بحث منتفی است:smile22:
اولاوقتی گفته می شودخلفاچنین آرزویی کرده انداین مطلب برای پیروانش حجت است اگراین موضوع را قبول دارید باید آرزویی شبیه خلفا داشته باشیدوا گرقبول ندارید در رد قضیه استدلال موجهی ارایه نماییدکه که عقلا وشرعا قابل قبول باشد.
جناب سپهران رفتار و کردار خلیفه برای ما حجت نیست چه برسد به ((آرزوی شخصی)) !!!!!!!!:eek: :eek: :eek:
مگر ایشان پیامبر (ع)یا ائمه (ع) هستند که قول و فعلشان حجت باشد:mad: :mad: :mad: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکبار دیگر بگویم آرزوی حیوان بودن چیز جدیدی نیست که تعجب بکنم اگر دوست دارید خلیفه را زیر سوال ببیرید از راههای دیگر میتوانید این کار را بکنید ...در اشعار بسیاری از شاعران مداحان و انسانهای معمولی هم من به شخصه آرزوی ((کبوتر -شیر و...)) دیده ام و مجال طرح آن را ندارم
(البته من خودم دل خوشی از این خلفا ندارم ولی برای لجبازی ( = شوخی:D :smile21: :D ) هم که شده میخوام جوابتون رو بدم یه وقت بیجواب نمونید ):smile07: :smile07: :smile07:
علي ولي الله
Sunday 20 November 2005, 10:59AM
با سلام و تشكر از دوستان
آقا امير
اولا روي سخن با طرفداران خلفاء و پيروان خط آنهاست
ثانيا آرزوي حيوان بودن با آرزوي پهن و نجاست بودن زمين تا آسمان فرق ميكند
ثالثا حتي يك نفر از اكابر مذهب اهلبيت عليهم السلام هم آرزوي حيوان بودن نكرده اند و حيوانيت بر آدميت ترجيح نداده اند .
رابعا در بعضي از موارد اگر يك فردي حيواني را تمجيد ميكند يا ميخواهد مثل آن باشد براي صفت برجسته ايست كه در آن حيوان وجود دارد مثل شجاعت در شير يا وفا در سگ و يا قناعت در شتر و ....
خامسا وقتي خليفه از عذاب نگران است معلوم است كه بعد از اسلام آوردنش چنين آرزوي كرده است نه قبل از اسلام
سادسا آرزوي خليفه از اين جهت بر پيروانش حجت است كه ميگويند : پيامبر صلي الله عليه و آله وسلم فرمود : عليكم بسنتي و سنة خلفاء الراشدين و چون آنها ابوبكر و عمر را از خلفاي راشدين ميدانند پس سنت آندو را حجت ميدانند و بايد هما نطور كه آنها آرزو كرده اند آرزو كنند .
سپهران
Sunday 20 November 2005, 03:39PM
آقاي امير
به سخن خودت خوب توجه بفرما
(البته من خودم دل خوشی از این خلفا ندارم ولی برای لجبازی ( = شوخی ) هم که شده میخوام جوابتون رو بدم یه وقت بیجواب نمونید )
اگر قضيه لجبازي است پس لج عمري مشهور است وحتي ضرب المثل شده .ونمي توانداستدلال باشد
بهتر است از روي درك صحيح و بدون لج بازي جواب عنايت بفر ماييد
ضمناااعمال وگفتار خلفا چون سنت است پس حجت نيز هست مثل نماز تراويح كه سنت شده است/
آرزو بر جوانان عيب نيست ولي نه چنين آرزويي.
حشر محبان علي با علي
حشر محبان عمر با عمر
امیر
Sunday 20 November 2005, 04:41PM
جناب سپهران حتی از نظر اهل سنت هم فعل خلفا حجت نیست بلکه از نظر آنها این پیامبر (ص) است که بدلیل اتصال به منبع وحی فعل و قول و تقریرشان حجت است (اگه باور نداری از خودشون سوال کن )
نماز تراویح و حرام بودن متعه و خیلی چیزهای دیگر در دید اهل سنت از اینروست که به گمان خود از سنت پیامبر بوده است نه اینکه ابداع خلفا باشد و شاید علت اصلی آن قبول کردن عدالت صحابه و حدیث آنان را صحیح دانستن باشد
سپهران
Monday 21 November 2005, 04:24PM
آقاي امير
واقعاجواب منطقي وجالبي است اگر ابوبكر وعمر راديدم حتما از آنها سوال خواهم كرد كه ديگه شماهم بزحمت نيفتي جواب بدي
منتها يه مشكل كوچولو در بين است اگه شما يه نوك پا رفتي جهنم بجاي من اين سوال را مطرح بفرما كه اين چه آرزوييه كه اونا كردن
حشر محبان عمر باعمر
سپهران
Tuesday 22 November 2005, 12:14PM
قابل توجه جناب امیر
یکی دیگراز آرزوهای ابوبکر!!!!!!!!!!!
یکی دیگر از آرزوهای بجا وشایسته ابوبکر (عبد العزی )!!!!!!!
اابوبکر بعد از اینکه بامشورت و صلاحدید عمر دستور حمله به خانه صدیقه کبری حضرت زهرا را صادر کردوبعد از اینکهصادر نمودوبعد از اینکه دامن ملوس خود وخلیفه ثانیه رابرای همیشه لکه دار دید ظاهراواز روی
ندامت وپشیمانی آرزوهایی کرده که
ارایه می گردد.
(شرح الاخبارقاضی مغربی ج 2ص71) ای کاش من سنگ می شدم "!!!!!!!!!!!!!و قال الکافر یاالکفر .یالیتنی کنت تر یالیتنی کنت ترابا...
(شایداشاره وی به سنگ بتهایی بوده که او رفیقش عمر سالیان مدیدافتخار پرستش آنها را داشتهاند
آ رزو ی دیگر:
ازمستدرک سفینه البحارنمازی ج2ص479:ای کاش من کهنه افکنده شده حیض می شدم !!!!!گشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب آرزوی جالبی !
احتمال قریب به یقین اینکه آرزوی خلیفه برآورده شده وکهنه مورد اشاره در قالب وهابی های دین فروش وطن
فروش وجیره خواربانام ناموحد و ...................مشغول فعالیت مذ بوحانه علیه شیعه می باشند ونام این دشمنی
آن را مبارزه با شرک و... گذاشته وعناد وباطن پلید خود را آشکار وعلنی ساخته اند غافل از اینکه
یریدون لیطفئوا نور الله با فواههم والله متم نوره ولو کره الکافرون .....صدق الله العلی العظیم
ای ناموحد و....بدان وآگاه باش
چراغی را که ایزد بر فر وزد
گر ابله پف کند ریشش بسوزد....انشاالله ریشه اش
بسوزد
النهایه :
حشر محبان عمر با عمر
سپهران
Friday 25 November 2005, 10:05AM
جناب امير
باسلام منتظر جواب قانع كننده شما هستم .
وجدانا اگر كسي به اسلام وايمان واعمال خود آگاهي داشته باشدهيچگاه چنين آرزويي نخواهد كرد.
مگر...
فرمايش خداوند را مجدد ياد آور مي گردد كه :(ويقول الكا فر يا ليتني كنت ترابا)
امیر
Friday 25 November 2005, 06:18PM
ابوبکر (عبد العزی )!!!
جناب سپهران شما بگو چرا به ابوبکر میگی ((عبد العزی)) در حالی که اسمش ((عبدالکعبه)) بوده و پیامبر (ص) آن را به ((عبدالله)) تغییر دادند
سپهران
Saturday 26 November 2005, 02:18PM
آقاي امير
ببخشيد چرا عبدالكعبه چنين آرزويي كرد.
ازمستدرک سفینه البحارنمازی ج2ص479:ای کاش من کهنه افکنده شده حیض می شدم !!!!!
قبلا از لطف شما ممنونم
سپهران
Monday 28 November 2005, 04:22PM
جناب امیر
با عرض پوزش مجدد لطف کرده بفرمایی چرا عبدالكعبه بعد از دستور حمله به خانه حضرت زهرا چنين آرزويي كرد.
ازمستدرک سفینه البحارنمازی ج2ص479:ای کاش من کهنه افکنده شده حیض می شدم !!!!!
قبلا از لطف شما ممنونم
http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/statusicon/user_online.gif
امیر
Monday 28 November 2005, 06:42PM
جناب سپهران شما ول کن نیستی ؟؟؟؟بابا بیخیال شو دیگه
سوال کردن شما نمیدانم برای چه است که مرتب تکرار میکنید ؟؟؟؟
اگر هدفتان نظر من است که جواب دادم....
یکبار دیگر بگویم آرزوی حیوان بودن چیز جدیدی نیست که تعجب بکنم اگر دوست دارید خلیفه را زیر سوال ببیرید از راههای دیگر میتوانید این کار را بکنید ...در اشعار بسیاری از شاعران مداحان و انسانهای معمولی هم من به شخصه آرزوی ((کبوتر -شیر و...)) دیده ام و مجال طرح آن را ندارم
اگر منظورت پاسخ واقعی است بدان که من به مافی الضمیر ابوبکر خبر ندارم!!!!!!!!
امیر
Monday 28 November 2005, 06:44PM
لطفا مدیران یه نگاهی به تاپیک بیندازند (در صورت لزوم قفل کنند)
زیرا هیچ بحث علمی در آن مطرح نیست و آرزوی شخصی مردم به ما ربطی ندارد و دردی را دوا نمیکند
محمدعلي
Monday 28 November 2005, 08:46PM
بسمه تعالي
نمی دانم
اگر شما خود را مسلمان شیعه فرض گرفتید
باید متوجه باشید که در فرهنگ و آیین شیعه به هیچ عنوان دشنام و گستاخی جایی ندارد .
همانطور كه شما دوست نداريد به اولياء الله توهين شود به مذاهب و اديان ديگر هم احترام بگذاريد .
جنابان سپهران و علی فرمودید :
لیکن بدون مدرک به سخن هر کسی نمی شود استناد کرد حتی اگر مداحی سخنی گفته باشد باز سخن مداح حجت نیست!!!!!!
پس چطور به یک کتاب می توان اقتباس کرد
در آیین ما به غیر از قرآن مابقی امکان تحریف دارد
در آخر
در این شب عزیز که مصادف است با شهادت حضرت امام صادق رییس
مکتب شیعه ضمن تسلیت به آقا امام زمان (عج) خواهشمندم از دوستان گرامی
که بجای کشتی گرفتن و ضربه فنی کردن حریف زیارت عاشورا بخوانید
که بسیار بهتر و شیواتر از دشنام و توهین است
مراقب باشید دشمنان به دنبال تفرقه هستند
سپهران
Tuesday 29 November 2005, 07:29AM
جناب محمد علي
قسمتي از زيارت عاشوراذيلاتقديم مي گردد
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد و آخر تابع له علي ذلك اللهم العنهم جميعا .
بفرمالعن مذكور در زيارت عاشورا شامل چه كساني است .
سپهران
Tuesday 29 November 2005, 07:36AM
جناب امير
بجاي شكايت به مسولين سايت جواب آرزوي خليفه اي را بده كه از اعمال او دفاع مي نمايي
باتشكر
ديوونه
Tuesday 29 November 2005, 09:20AM
دوستان شيعه و محب اهل بيت عليهم السلام.
شما لطفا متانت به خرج بديد و در فضايي منطقي بحث كنيد.
اگر جاهلي مخاطب شما شد جواب شما فقط يك كلام است: سلاما...
بحثي نكنيد كه منجر به توهين به خداوند و رسولش و اهل بيت رسول الله بشه كه اين گناهش گريبانگير ما خواهد بود.
ممنون
امیر
Tuesday 29 November 2005, 07:48PM
ضحاك ميگويد : ابوبكر پرنده اي را بر درختي ديد وگفت خوشا بحالت اي پرنده بخدا قسم دوست داشتم كه منهم مثل تو بودم .
با سلام
امروز داشتم کتاب ((کیمیای سعادت)) از محمد غزالی میخواندم که اتفاقا به این مطلب برخوردم ...که بیربط هم نیست
رکن چهارم در منجیات اصل سوم در خوف و رجا ....بخش آخر یعنی :حکایت صحابه و سلف
بدان که صدیق با بزرگی وی , چون مرغی بدیدی گفتی : ((کاش که من آن مرغ بودمی ))
و[وذر غفاری گفتی : ((کاش که من درختی بودمی ))
و عایشه گفت : ((کاش که از من نام و نشان نبودی ))
و عمر گاه بودی که آیتی از قرآن بشنیدی و بیفتادی و از هوش بشدی و چند روز مردمان به عیادت وی میشدندی و بر روی وی همچون دو خط سیاه بودی از گریستن و گفتی ((کاش که عمر هرگز از مادر نزادی))
...وعلی بن حسین (ع) چون طهارت کردی روی وی زرد شدی گفتندی : ((این چیست ؟)) گفتی : ((نمیدانید که پیش که خواهم ایستاد ؟))
ياور
Tuesday 29 November 2005, 10:47PM
يا الله
اللهم صل علي محمد و ال محمد
جناب امير بنده از نقطه نظر تعصب و جانبداري از مكتب و ايين به جناب سپهران تبريك مي گويم
اما اي كاش اين چنين اشخاص متعصبي تعصب خويش را با فهم همراه مي كردند
يا الله
سپهران
Wednesday 30 November 2005, 11:19AM
آقایان امیر ویاور
ای کاش من می دانستندی که چرا خلیفه اول چنین آرزویی بکردی وآن آرزو در کتاب مستدرک
سفینه البحار نمازی ج 2 ص 479 نقل بکردی که:
ای کاش من کهنه افکنده شده حیض بودم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ودیگر اینکه جنابعالی به چه صورت آرزوی وی راتوجبه بکردی
وما را از سر گردانی در آوردی .
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.