PDA

نمايش نسخه نهائي : دعوت به مناظره (موحد) در خصوص ولايت تكويني امامان

monazereh
Wednesday 9 November 2005, 08:20PM
با سلام مطالبتان را در خصوص نداشتن ولايت تكويني ائمه هدي عليهم السلام ديدم حاضر به مناظره با جنابعالي هستم.

موحد
Friday 11 November 2005, 01:30AM
سلام عليكم
بنده حاضرم بسم الله....دلايل اينكه ائمه ولايت تكويني دارند را بفرماييد....

حق جو
Friday 11 November 2005, 10:37AM
با سلام و كسب اجازه از جناب مناظره

دوست عزيز وهابي
بفرماييد چرا و به چه دليل خداوند در گرامي داشت اولياء خودش نا توان است و نمي تواند آنها را مورد كرامت خود قرار دهد ؟؟!!

هستي
Friday 11 November 2005, 01:03PM
بسمه تعالي
با سلام
مناظره شرايطي دارد وشما شرايط خود را اعلام نكرده ايد.ايا دو نفري است؟ويك نفر هم به عنوان داور مشخص كنيد كه هيچكس نتواند بحث را منحرف كند.وديگر اينكه حجم مطالبي ار سالي هم در هر پست تا حدودي مشخص باشد.
موفق باشيد

موحد
Saturday 12 November 2005, 05:15PM
باسلام جناب مناظره اگر هم مايل بوديد مي توانيد در مبحث شرك چيست مشرك كيست هم وارد شويد ونظرات خود را ابراز فرماييد...

حق جو
Sunday 13 November 2005, 08:59AM
ابن تیمیه پیامبر اسلام را اینگونه می شناسد:

سوره مومنون آیه 24 :
ما هذا الا بشر مثلکم یرید ان یتفضل علیکم
این شخص ( پیامبر ) نیست مگر بشری همچون شما که می خواهد به شما برتری یابد!
پس قران را از او می گیریم و به هر گونه که می خواهیم تفسیر می کنیم و خودش را رها می کنیم!

اما مومنان پیامبر اسلام و خاندانش آنگونه که خداوند و پیامبرش به مومنان ( و نه به کفار و مشرکین ) معرفی کرده اند می شناسند:

سوره نساء آیات : 54-51
الم تر الی الذین یزکون انفسهم بل الله یزکی من یشاء و لا یظلمون فتیلا
آیا نمی بیننی آنانرا که خود را می ستایند با القاب نیکو بلکه این خداوند است که هر کس را بخواهد به پاکی می ستاید و به ایشان ظلم نمی کند
علی بن ابراهیم در تفسیر خود روایت می کند که این افراد دشمنان اهل بيت هستند که خود را با لقبهای صدیق و فاروق و ذو النورین ستوده اند و خداوند این ستایش را فاقد اعتبار و بی ارزش می داند. تنها کسی ستوده است که خداوند او را تطهیر کرده باشد.

انظر کیف یفترون علی الله الکذب و کفی به اثما مبینا
ای پیامبر ببین که چگونه بر خداوند دروغ می بندند ( خود را می ستایند و خلیفه پیامبر می دانند در حالیکه خداوند بر خلاف این حکم کرده است ) و برای تحقق عذاب بر ایشان همین گناه کافی است.
الم تر الی الذین اوتوا نصیبا من الکتاب یومنون بالجبت و الطاغوت و یقولون للذین کفروا هولاء اهدی من الذین آمنوا سبیلا
آیا نمی بینی کسانی را که بهره ای از کتاب آسمانی برده اند اما به بتهای جبت و طاغوت ایمان دارند و کافران را هدایت یافته تر از مومنان می دانند
شان نزول این آیه قومی از یهود هستند اما در تاویل آیه مطابق تفسیر اهل بیت می بینیم که جبت و طاغوت ابوبکر و عمر هستند که موجب گمراهی عده کثیری را فراهم کرده اند
اولئک الذین لعنهم الله و و من یلعن الله فلن تجد له نصیرا
این گروه آنانند که خداوند از رحمت خود دورشان کرده است ( لعنت شده اند ) و هر که را خداوند لعنت کند از آن پس یاوری ندارد.
ام لهم نصیب من الملک فاذا لا یوتون الناس نقیرا
اگر ایشان را بهره ای از پادشاهی ( خلافت برای غیر اهل بیت پادشاهی است ) باشد هرگز به مردم فایده ای حتی به اندازه هسته خرما نمی رسانند.
ام یحسدون الناس علی ما اتاهم الله من فضله فقد آتینا آل ابراهیم الکتاب و الحکمه و آتیناهم ملکا عظیما
آیا به کسانی که خداوند به آنها فضیلت داده است حسادت می کنند به تحقیق که ما به آل ابراهیم کتاب و حکمت دادیم و به ایشان حکومتی بزرگ عطا کردیم

امام باقر علیه السلام فرمود مقصود از کلمه ناس و آل ابراهیم در این آیه ما اهل بیت هستیم و ما مورد حسد هستیم به خاطر امامتی که خداوند به ما داده است. و نیز فرمود ملک عظیم در این آیه آن است که خداوند اطاعت ائمه معصومین را بر همه مخلوقات واجب کرده است.

و این است ولایت تکوینی!

سپهران
Sunday 13 November 2005, 12:51PM
آقاي حق جو
تاكور شود هر آن كه نتواند ديد
باتشكر از تايپيك بسيار زيباي شما
حشر محبان علي باعلي
حشر محبان عمر باعمر

موحد
Sunday 13 November 2005, 01:35PM
جناب مناظره ظاهرا بجاي شما دوستانتان به كمك شما آمده اند!!!

mahdi1113
Sunday 13 November 2005, 01:56PM
آقاي مناظره
لطف كنيد به دوستانتان بفرمائيد اگر حرفي در حد شما يا بهتر دارند بگويند در غير اينصورت از شلوغ كردن تالار و زدن حرفهاي ركيك خودداري كرده و بگذارند همه با فكري آرام شاهد مناظره شما و آقاي موحد باشند ، متشكرم .

حق جو
Sunday 13 November 2005, 02:55PM
با سلام

دوست عزيز وهابي جناب 1113

تا جايي كه بنده مشاهده مي كنم حرف ركيكي در اين تاپيك موجود نيست شايد منظور شما اسم خليفه دوم است؟

دوست عزيز وهابي جناب موحد به سوال بنده پاسخ نداديد!

چه كسي دست خداوند را در بزرگداشت اوليائش بسته است ؟؟
آيا ملائكه كه امور تكويني جهان را اداره مي كنند از خداوند فرمان نمي برند و اولياء خداوند را نمي شناسند. مگر نه اينست كه ملائكه به حضرت آدم كه پيامبري فاقد مقام رسالت وامامت بوده سجده كرده اند ؟؟

موحد
Sunday 13 November 2005, 05:32PM
هنگامي كه افراد خشك مغز ونادان وكودني همچون اين مفسده جو را مي بينم خدا را هزاران بار شكر وستايش مي كنم كه چشمهاي مرا يه حقايق دين خود روشن ساخت ومن توانستم مذهب خرافه وشرك آباء واجدادي خود را رها كنم ودر راه توحيد ويكتا پرستي گام بردارم....
بقول آن امام بزرگوار خدايا ترا شكر كه دشمنان ما را از ميان احمق ها برگزيدي!

هستي
Thursday 17 November 2005, 07:51AM
بسمه تعالي جناب مناظره
با سلام
من يك سوا ل دارم
ممكن است بگوئيد كه يك انسان تاكجا مي تواند به خداوند نزديك شود؟واين قرب چگونه حاصل مي شود؟
با تشكر

امیر
Friday 18 November 2005, 12:49AM
همه چیز در این تاپیک یافت میشود الا مسئله ولایت تکوینی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

سوال : کجاست این استارتر ؟؟؟