PDA

نمايش نسخه نهائي : نظافت عمر بن خطاب ( هديه به وهابيها )

علي ولي الله
Sunday 6 November 2005, 05:27PM
با سلام / گفتگو بدليل محتواي متعارض با گفتمان متوقف گرديد . پشتيباني باشگاه
كنز العمال / ج: 12 ص: 625 :

35929 ـ عن السائب بن يزيد قال : ربما تعشيت عند عمر بن الخطاب فيأكل الخبز واللحم ثم يمسح يده على قدمه ثم يقول : هذا منديل عمر وآل عمر ( ابن سعد )

سائب بن يزيد ميگويد : شبي با عمر شام خورديم پس و نان و گوشت را خورد و بعد از آن دستش را به پايش كشيده و گفت اينست دستمال عمر و آل عمر .

35928 ـ عن عاصم بن عبيد الله بن عاصم أن عمر كان يمسح بنعليه ويقول : إن مناديل آل عمر نعالهم ( ابن سعد ) .

عبيدالله بن عاصم ميگويد : عمر دست هاي خودش را با نعلينش پاك ميكرد و ميگفت دستمال آل عمر كفشهايشان است .

كنز العمال / ج: 12 ص: 632 :

35949 ـ عن ثابت قال : أكل الجارود عند عمر بن الخطاب ، فلما فرغ قال : يا جارية ! هلمي الدستار يعني المنديل يمسح يده فقال عمر : امسح يدك بإستك أو ذر ( الدينوري )

ثابت ميگويد : جارود در نزد عمر غذا خورد و چون فارغ شد به كنيز عمر گفت دستمالي براي من بياور كه دستهايم را پاك كنم ؛ عمر گفت : دستت را با عقبت پاك كن .

در ضمن كتاب كنز العمال تأليف متقي هندي يكي از بزرگترين علماي اهل تسنن است

ياور
Sunday 6 November 2005, 10:09PM

35929 ـ عن السائب بن يزيد قال : ربما تعشيت عند عمر بن الخطاب فيأكل الخبز واللحم ثم يمسح يده على قدمه ثم يقول : هذا منديل عمر وآل عمر ( ابن سعد )

سائب بن يزيد ميگويد : شبي با عمر شام خورديم پس و نان و گوشت را خورد و بعد از آن دستش را به پايش كشيده و گفت اينست دستمال عمر و آل عمر .

35928 ـ عن عاصم بن عبيد الله بن عاصم أن عمر كان يمسح بنعليه ويقول : إن مناديل آل عمر نعالهم ( ابن سعد ) .

عبيدالله بن عاصم ميگويد : عمر دست هاي خودش را با نعلينش پاك ميكرد و ميگفت دستمال آل عمر كفشهايشان است .

كنز العمال / ج: 12 ص: 632 :

35949 ـ عن ثابت قال : أكل الجارود عند عمر بن الخطاب ، فلما فرغ قال : يا جارية ! هلمي الدستار يعني المنديل يمسح يده فقال عمر : امسح يدك بإستك أو ذر ( الدينوري )

ثابت ميگويد : جارود در نزد عمر غذا خورد و چون فارغ شد به كنيز عمر گفت دستمالي براي من بياور كه دستهايم را پاك كنم ؛ عمر گفت : دستت را با عقبت پاك كن .

در ضمن كتاب كنز العمال تأليف متقي هندي يكي از بزرگترين علماي اهل تسنن است

يا الله
اللهم صل علي محمد و ال محمد
خاك بر فرق اسارت !!
شيعيان علي خوب نظاره كنيد كه چه كساني مي گويند ما شيعه علي هستيم
خاك بر فرق اسارت
علي صفين علي خندق علي خيبر علي متعبدي كه نمونه يك انسان كامل بود امروز نامش و نه راهش ملعبه كساني شده است كه ذره اي نه در عمل حتي در ظاهر هم با او هيچ تجانسي ندارند
اي شيعيان ايا علي در زمان خلافت خلفايي كه به تعبير تاريخ اجتهاد در برابر نص نمودند به ايشان فحش داد پشت سر ايشان غيبت كرد و از ايشان بد گفت و حتي در صفيني كه لشكر معاويه فحش مي دادند به اصحابش فرمود ناسزا بگوييد بياييم از خدا شرم كنيم لا اقل با نام اسلام و مسلماني و به نام پيروي از اهل بيت و ولايت لا اقل دروغ نگوييم بلكه اگر خصومتي در كار است ان را به ريش اسلام نبنديم و رنگ و روي اسلامي به ان ندهيم اين جمله را نه من و نه شيعيان و نه هفتاد وچند فرقه بلكه خود اهل تسنن هم مي دانند كه خلفاء اجتهاد در برابر نص نمودند اما ايا جوابش تهمت و ناسزا و فحش است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا الله

AntiMatter
Sunday 6 November 2005, 10:25PM
و البته ما بايد اين اشك تمساح را باور كنيم!
ببين كار ما به كجا كشيده كه چه كسي براي علي و شيعه او دل ميسوزاند!
جناب ,
تهمت و توهين كارساز نشد,نصيحت و شعار را آزمايش ميكني؟!

zxcv
Sunday 6 November 2005, 11:18PM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

جنابان علی اللهی ها !!!

توجه کنید :
جناب یاور : پس نبايد شخصيت پرست بود خواه ان شخصيت علي ع باشد خواه عمر و شيخ پشم الدين كشكولي
جناب موحد :ابن تيميه غلط كردند .

ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم ! ما انسان پرست نیستیم !

بس است یا هنوز ادامه دهم !

اکنون هر چقدر می توانید آتش جهنم خود را شعله ور تر کنید و از این مرده و آن مرده غیبت و بدگوئی کنید .

برای مهم اسم افراد نیست بلکه راه و روش آنان است که مایه عبرت است .

اگر ابن تمیمه . امام علی (ع ). عمر . ابوبکر . عثمان 0 امام حسین ( ع ) . استاد مطهری . برقعی . طباطبائی . موحد . یاور . زد - ایکس و یا هر کس دیگر هیچ فرقی نمی کند خوبی های او برای خود او و بدی های او هم برای خودش است . پاداش و جزا ی آن با خداست

وظیفه ما فقط فقط الگو گیری از خوبی ها و درس عبرت از بدیهای آنان است بس !

وسلام یا الله

ياور
Sunday 6 November 2005, 11:37PM
و البته ما بايد اين اشك تمساح را باور كنيم!
ببين كار ما به كجا كشيده كه چه كسي براي علي و شيعه او دل ميسوزاند!
جناب ,
تهمت و توهين كارساز نشد,نصيحت و شعار را آزمايش ميكني؟!
يا الله
جناب انتي متر :
بر عليه بنده مقاله بده فحش بده تهمت بزن
مسخره كن هر طور دوست داري عمل كن
اما بنده بسيار شما را دوست دارم بسيار پسر گلي هستي و خدا نگهدارت باشد ;)
يا الله

AntiMatter
Sunday 6 November 2005, 11:55PM
سلام.
جناب ياور:
شما دو تا تهمت زدي:
1-فحش دادن
2-تهمت زدن
ميتوني اثبات كني؟
دقيقآ در كجا به شما توهين كردم و فحش دادم و بدتر تهمت زدم!؟
ما با تفكر شما و شخص بنده با طريقه بحث كردن شما مشكل دارم.
اگر جنابعالي منطقآ و مستدل گفتگو كنيد و از توهين و تهمت پرهيز كنيد مطمين باشيد نه كسي از شما بدش مياد نه توهيني ميكنه!
البته بنده منتظر ميمونم تا دقيقآ با ذكر آدرس دقيق اين دو مورد تهمتي كه زديد روشن كنيد در كجا مورد تهمت و توهين از طرف بنده قرار گرفتيد!؟
مرسي

علي ولي الله
Monday 7 November 2005, 03:09AM
دوستان وهابي تا ديدند جوابي ندارند فورا بحث را منحرف ميكنند يا با دشنام مثل بعضي ها و يا با نصيحت مثل بعضي ها و يا خود و افراد عادي را با علي عليه السلام قياس كردن مثل بعضي ها در حاليكه رسول خدا صلي الله عليه و آله وسلم طبق روايات صحيحه و مورد قبول فريقين فرمود : علي مع الحق و الحق مع علي حيث مادار و هم چنين علي مع القرآن و القرآن مع علي .......

اگر كسي كمي وجدان داشته باشد به هيچ عنوان علي عليه السلام را كه با حق و حق با اوست و با قرآن است و قرآن با اوست مقايسه نميكند .

و كسي را كه النظافة من الايمان را زير پا گذاشته و دستمالش را پاهايش يا كفشهايش يا عقبش قرار ميدهد خليفه رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلم نميداند .

دوستان وهابي بجاي تغيير دادن بحث جواب دهيد با استدلال .

محمد مهدی 128
Monday 7 November 2005, 06:15AM
[quote=ياور]يا الله
خاك بر فرق اسارت !!
شيعيان علي خوب نظاره كنيد كه چه كساني مي گويند ما شيعه علي هستيم
خاك بر فرق اسارت
علي صفين علي خندق علي خيبر علي متعبدي كه نمونه يك انسان كامل بود امروز نامش و نه راهش ملعبه كساني شده است كه ذره اي نه در عمل حتي در ظاهر هم با او هيچ تجانسي ندارند
اي شيعيان ايا علي در زمان خلافت خلفايي كه به تعبير تاريخ اجتهاد در برابر نص نمودند به ايشان فحش داد پشت سر ايشان غيبت كرد و از ايشان بد گفت و حتي در صفيني كه لشكر معاويه فحش مي دادند به اصحابش فرمود ناسزا بگوييد بياييم از خدا شرم كنيم لا اقل با نام اسلام و مسلماني و به نام پيروي از اهل بيت و ولايت لا اقل دروغ نگوييم بلكه اگر خصومتي در كار است ان را به ريش اسلام نبنديم و رنگ و روي اسلامي به ان ندهيم اين جمله را نه من و نه شيعيان و نه هفتاد وچند فرقه بلكه خود اهل تسنن هم مي دانند كه خلفاء اجتهاد در برابر نص نمودند اما ايا جوابش تهمت و ناسزا و فحش است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا الله
بسمه تبارک وتعالی وبحمده وصلی الله علی محمد واله ولعنة الله علی اعدائهم اجمعین

یا علی ؛ وهو العلی العظیم

یاور عزیز حرف این است که الگو کیست و خطاب به پیروان خلیفه و اسناد ومدارک حرف هم از عمریها است کجای مقاله مستند ایشان فحش وناسزا وتهمت است ؟؟؟؟

یامرتضی علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.

ياور
Monday 7 November 2005, 06:52AM
سلام.
جناب ياور:
شما دو تا تهمت زدي:
1-فحش دادن
2-تهمت زدن
ميتوني اثبات كني؟
دقيقآ در كجا به شما توهين كردم و فحش دادم و بدتر تهمت زدم!؟
ما با تفكر شما و شخص بنده با طريقه بحث كردن شما مشكل دارم.
اگر جنابعالي منطقآ و مستدل گفتگو كنيد و از توهين و تهمت پرهيز كنيد مطمين باشيد نه كسي از شما بدش مياد نه توهيني ميكنه!
البته بنده منتظر ميمونم تا دقيقآ با ذكر آدرس دقيق اين دو مورد تهمتي كه زديد روشن كنيد در كجا مورد تهمت و توهين از طرف بنده قرار گرفتيد!؟
مرسي
يا الله
جناب انتي متر شما بنده را كه تازه وارد بودم و هنوز با افكار و عقايد بنده اشنا نبوديد با مقاله اي به عنوان اشنايي بيشتر با جناب ياور قصد داشتيد كه زير سئوال ببريد كه حداقل براي خوانندگان بدون حضور بنده در ان مقاله اثبات شد كه شما حرفي براي اثبات نداشتيد و من نمي دانم نام ان كار چيست و در قاموس شيعيان علوي نه صفوي نام ان را چه مي گذارند و جديدا هم مي گوييد كه بنده اشك تمساح مي ريزم بدون اينكه حتي در يك مورد من با شما بحث و تبادل نظر كرده باشم و ديگر موردي وجود نداشته و بنده هم مي گويم بعد از اين قضايا براي دفعه هاي اتي هر كاري خواستي در مورد بنده صورت بده فحش بده تهمت بزن ولي بنده شما و امثال شما را دوست دارم و حداقل رقت قلب و مغرض نبودن شما و امثال شما براي بنده ثابت شده است كما اينكه مي دانم پدر و مادر بنده هم به همانند ديگر شيعيان در اثر محبت زيادي به مخلوق به اشتباه افتاده اند
يا الله

علي ولي الله
Monday 7 November 2005, 08:49AM
جناب ياور عزيز

شما ميتوانيد گلايه و شكايت تان در موضوعي مستقل بنويسيد

اين موضوع فقط مخصوص نظافت عمر بن خطاب است كه النظافة من الايمان را نشنيده بوده و خودش طريقه خاصي براي نظافت كردن جعل نموده است .

آيا يك چنين شخصي لياقت جانشيني رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلم را دارد ؟؟؟؟ .

سپهران
Tuesday 8 November 2005, 08:49AM
آقاي موحد.امير.ياورو......
آياحديث منقول در رابطه با نظافت عمرمورد قبول شماهست ياخير؟؟؟؟
اگر قبول نداريد استدلال بفرماييد اگر داريدكه با شيعه همداستان هستيد كه . النظافه من الايمان .
وكسي كه نظافتش چنين است واي وصد واي بر ايمان نداشته اش .
حشر محبان علي باعلي ........حشرمحبان عمر باعمر

علي ولي الله
Tuesday 8 November 2005, 11:17AM
آقاي موحد.امير.ياورو......
آياحديث منقول در رابطه با نظافت عمرمورد قبول شماهست ياخير؟؟؟؟
اگر قبول نداريد استدلال بفرماييد اگر داريدكه با شيعه همداستان هستيد كه . النظافه من الايمان .
وكسي كه نظافتش چنين است واي وصد واي بر ايمان نداشته اش .
حشر محبان علي باعلي ........حشرمحبان عمر باعمر

:smile07: :smile07: :smile07:

امیر
Tuesday 8 November 2005, 03:00PM
با سلام خدمت دوستان
جناب علی ...
تفرقه انداختن بین شیعه و سنی از نیرنگ های قوی و قدیم استعمار پیر (انگلیس) است مبادا ناآگاهانه وارد این دام شوید
تنها چیزی که میتوانم بگویم اینست که شما کاری را انجام میدهی که بزرگان ما یعنی امام خمینی (ره) و آیت الله العظمی بروجردی و شیخ جمال الدین اسد آبادی و دیگر بزرگان به شدت با آن مبارزه میکردند

سپهران
Tuesday 8 November 2005, 03:34PM
اميرجان
شماهرگونه ناروايي كه دل تنگت مي خواهد مي فرمايي ولي موقعي كه قافيه تنگ مي آيد بحث
اختلاف شيعه وسني راه مي اندازي .
لطفا نظرتان را راجع به نظافت عمروالنظافه من الايمان بفرماييد.
حشر محبان علي با علي .......حشر محبان عمر باعمر

امیر
Tuesday 8 November 2005, 03:43PM
برادر عزیز من چه ناروایی گفتم ؟؟!!!
لطفا بفرمایید تا آن را اصلاح کنم

امیر
Tuesday 8 November 2005, 03:44PM
برادر سپهران من فقط یک سوال از شما دارم ...آیا کسی که وهابی است توسل را قبول دارد ؟؟؟؟

امیر
Tuesday 8 November 2005, 04:03PM
جناب سپهران
آنچه که همه ما شیعیان میدانیم بزرگترین اشتباه عمر خارج کردن خلافت از مسیر اصلی آن بود...
در این کسی حرفی دارد ؟؟!!!
اما اگر بخواهیم با سه تا حدیث نظافت کسی را زیر سوال ببریم کار سختی است ....
من نمیخواهم دفاع کنم اما در زمان 1400 سال پیش مسلما نظافت به شکل الآن نبوده ...برای مثال ده نفری در یک ظرف غذا میخوردند..با دست غذا میخوردند ..صابون و مواد شوینده نبوده و....
اگر کسی در زمان حال چنین نظافتی داشته باشد مسلما مذموم است اما ما باید شرایط را در نظر بگیریم
حتی در زمان حال هم من میبینم که خیلی ها دستهایشان را با شروار یا صورتشان را با استین خشک میکنند

به علاوه در عبارت تظاد وجود دارد در جایی دستمالش کفشش و در جایی دستمالش پایش است
؟؟؟!!!و خیلی سوال های دیگر که مجالش نیست
دستش را به پايش كشيده و گفت اينست دستمال عمر و آل عمر .
دستمال آل عمر كفشهايشان است .

موحد
Tuesday 8 November 2005, 05:20PM
شيعيان كه با پا هاي بو كرده ومتعفن به مسجد مي روند ونماز مي خوانند وحتي كسانيراكه در وضو پاهايشان را مي شويند كافرمي دانند چطور؟؟!!
النظافته من الاايمان؟؟؟؟؟

Scorpion
Wednesday 9 November 2005, 12:30AM
جناب موحد
موضوع را عوض نکنيد ، لطفا صحت و سقم روايات مذکور را مشخص فرمائيد که لااقل بدانيم اينها صحيح است يا نه البته مستدل نه با اجبار و اکراه .

علي ولي الله
Wednesday 9 November 2005, 04:44AM
شيعيان كه با پا هاي بو كرده ومتعفن به مسجد مي روند ونماز مي خوانند وحتي كسانيراكه در وضو پاهايشان را مي شويند كافرمي دانند چطور؟؟!!
النظافته من الاايمان؟؟؟؟؟

اولا : اينكه ( شيعيان با پاهاي بوكرده و متعفن به مسجد ميروند) يك ادعا بيشتر نيست و چيزي را ثابت نميكند .

ثانيا : اينكه ( وحتي كسانيراكه در وضو پاهايشان را مي شويند كافرمي دانند چطور؟؟!!) باز يك ادعا بيشتر نيست و در همين سايت هم آنقدر كه مخالفان ؛ شيعيان را متهم به شرك و كفر كرده اند و شيعيان را مشرك خوانده اند بي حساب است اما اين مطلب را هرگز بروي خود نمي آورند .

ثالثا : بر فرض كه شيعيان نظافت را رعايت نكنند ( و فرض المحال ليس بمحال ) آيا عمل عمر بن خطاب توجيه ميشود و او از اين مخالفت صريح با سنت رسول خدا تبرئه خواهد شد .

محمد مهدی 128
Wednesday 9 November 2005, 06:02AM

دوستان و عمریها بحث را منحرف نکنید ایا این روایات غلط است بفرما ئید غلط است
جناب امیر خان یعنی آب هم ان زمان نبید شاید خلیفه می خواسته اصراف نشه .
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.

ابومحسن
Wednesday 9 November 2005, 07:15AM
جناب سپهران
آنچه که همه ما شیعیان میدانیم بزرگترین اشتباه عمر خارج کردن خلافت از مسیر اصلی آن بود...

بله جناب امیر خان گل من حرف دارم
اگر چه جای این بحث در این تاپیک نیست اما نقد به از نسیه ومن هم مانند شما
در جستجوی حقیقتم
من بعد از 1400 سال از زمان خلفای سه گانه ومحرز شدن اشتباهات آنان ودر مقابل
بی نقص بودن مکتب اهلبیت . بایست به کدام مرجعیت علمی معتقد باشم؟
مگر نه اینکه کسی که از قرآن تبعیت کند اشتباه نمیکند؟
چرا بیایم سنگ کسانی که اشتباهاتی داشته اند را به سینه بزنم؟

سپهران
Wednesday 9 November 2005, 07:24AM
اميرعزيز
نظرت راراجع به نظافت
عمر بفرما باتشكر
حشرمحبان علي باعلي .......حشر محبان عمر باعمر

حق جو
Wednesday 9 November 2005, 08:45AM
با سلام

دوستان به دفاع مذبوحانه اين فرد متلون از سرورش دقت كنيد آنهم در موردي كه سني ها هم در باره اش شرمنده هستند:جناب سپهران
من نمیخواهم دفاع کنم اما در زمان 1400 سال پیش مسلما نظافت به شکل الآن نبوده ...برای مثال ده نفری در یک ظرف غذا میخوردند..با دست غذا میخوردند ..صابون و مواد شوینده نبوده و....
اگر کسی در زمان حال چنین نظافتی داشته باشد مسلما مذموم است اما ما باید شرایط را در نظر بگیریم
حتی در زمان حال هم من میبینم که خیلی ها دستهایشان را با شروار یا صورتشان را با استین خشک میکنند

به علاوه در عبارت تظاد وجود دارد در جایی دستمالش کفشش و در جایی دستمالش پایش است

دقت كنيد كه چگونه منافقانه سعي دارد كثافتكاي عمر را به نفع عمر تمام كند!!!
منظور اين آقا از خارج كردن خلافت از مسير اصلي اين است كه عمر خليفه پيامبر بود ولي ....
نخير دوست عزيز براي زير سوال رفتن عمر مطلب بيش از چند حديث نظافت است
كسي كه قبل و بعد از اسلام بت پرست بود و بارها به پيامبر خيانت كرد نمي تواند جانشين او باشد.
روش ديرينه پيروان عمر براي دفاع از او نسبت داده رذائل عمر به همه مردم و حتي پيامبر بوده و هست كه در دنباله سخن اين وهابي شيعه نما مي بينيم.

در آخر هم به شكل كودكانه اي تلاش در زير سوال بردن حديث آنهم به دليل اينكه عمر يك بار با كفش و يك با ... خودش را پاك مي كرده و در اين باره بين دو حديث اختلاف هست!!!!!!!!

امیر
Wednesday 9 November 2005, 03:05PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
جناب ابومحسن من شما را به توصیه پیامبر دعوت میکنم (کتاب الله و عترتی ) واز شما دوست عزیز التماس دعا نیزدارم
برادران حرف من اینست که بیاید واقع بین باشیم که با دو سه تا حدیث خیلی سخته که بگیم کسی نظافت دارد یا نه ...بر فرض اینکه کسی نظافت هم داشته باشد آیا شایسته حکومت خواهد بود.؟؟؟....چه بسا کسانی که در ظاهر بسیار تمیزند اما قدرت اداره حتی خانواده خود را هم ندارند ...

با عرض پوزش من فعلا تا یک هفته بدلیل مشغله نمیتوانم در تالار حاضر شوم...
خدانگهدارتان

ابومحسن
Wednesday 9 November 2005, 09:45PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
جناب ابومحسن من شما را به توصیه پیامبر دعوت میکنم (کتاب الله و عترتی ) واز شما دوست عزیز التماس دعا نیزدارم

خداوند همه ما را به صراط مستقیم هدایت فرماید

zxcv
Wednesday 9 November 2005, 10:38PM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

عجیب است !!!

واقعا هدف ما از این همه مناظرات این است که مثلا ثایت کنیم که عمر بهداشت را رعایت می کرده یا خیر ؟!!!

ما می گوئیم مخلوقی را با خدا نخوانید . جواب می دهند عمر دستش را با کفشش پاک کرد !!!!

ما می گوئیم بیاید فقط خدا را دوست داشته باشید . جواب می دهند ابوبکر به چه حقی خلیفه شد ؟!!!

ما می گوئیم ما انسان پرست نیستیم . جواب می دهند چرا فلانی بت پرست بود !!!

ما می گوئیم ما نه شیعه هستیم و نه سنی و نه وهابی و نه هیچ فرقه دیگر فقط فقط مسلمانیم . جواب می دهند وهابی یا سنی فلان فلان شده ؟!!!!

ما با چه کسانی مناظره می کنیم ؟!!!

وسلام یا الله

ابومحسن
Wednesday 9 November 2005, 11:10PM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

عجیب است !!!

واقعا هدف ما از این همه مناظرات این است که مثلا ثایت کنیم که عمر بهداشت را رعایت می کرده یا خیر ؟!!!

ما می گوئیم مخلوقی را با خدا نخوانید . جواب می دهند عمر دستش را با کفشش پاک کرد !!!!

ما می گوئیم بیاید فقط خدا را دوست داشته باشید . جواب می دهند ابوبکر به چه حقی خلیفه شد ؟!!!

ما می گوئیم ما انسان پرست نیستیم . جواب می دهند چرا فلانی بت پرست بود !!!

ما می گوئیم ما نه شیعه هستیم و نه سنی و نه وهابی و نه هیچ فرقه دیگر فقط فقط مسلمانیم . جواب می دهند وهابی یا سنی فلان فلان شده ؟!!!!

ما با چه کسانی مناظره می کنیم ؟!!!

وسلام یا الله

جناب ایکس
مشکل شما اینه که میخوای بدون معرفت و شناخت خدا را دوست داشته باشی
خدا درقرآن میگوید
لایحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم و کان الله سمیعا"علیما
خداوند دوست ندارد کسی با سخنان خود بدیهای دیگران را اظهار کند مگر آن کس
که مورد ستم واقع شده و خداوند شنوا و داناست
سوای از مسئله نظافت
ما میگیم بابا در حق اهلبیت (ع)ستم شده حالا شما چی داری میگی

سپهران
Thursday 10 November 2005, 11:19AM
آقا امير
سوال كردي كسي كه وهابي است توسل را قبول دارد يانه ؟ ازآنجايي كه جنابعالي خودتان وهابي تشريف داريد خودتان بفرماييد وهابي ها توسل را قبول دارند يانه .
مطلب دوم همانطور كه اعتراف كردي بزرگترين اشتباه عمر خارج كردن خلافت از مسير اصلي آن بود
ولي اشتباه شماهمين جاست زيرافعل عمرعمد بود واشتباه باعمدفرق داردوبهتراست بداني دشمني عمدي با خداورسول خداوعلي ابن ابيطالب (ع) مي باشد و دشمني باخداورسول جز كفر اسم ديگري نداردو باالتبع شخص عمر نمونه واضح عدوالله مي باشد.
درخاتمه خواهشمنداست نظر صريح خود رادر مورد نظافت كسي كه جنابعالي و ساير وهابي هاي سايت سنگ دفاع از اورا به سينه مزنيد بفرما.
قال رسول الله (ص) النظافه من الايمان در نتيجه كسسي كه نظافت نداشته باشد ايمان نداردوكسي كه ايمان نداشته باشد هيهات وصد هيهات كه لايق جانشيني پيامبر مكرم اسلام باشد.
2*2=4
در ضمن ظاهرا امير مسافرت است ولي جانشين وهمدست زياد دارد .
منتظر جواب .سپهران .
حشر محبان علي باعلي ..............حشر محبان عمر باعمر

حق جو
Thursday 10 November 2005, 01:47PM
با سلام

دوستان به دفاع مذبوحانه اين فرد متلون از سرورش دقت كنيد آنهم در موردي كه سني ها هم در باره اش شرمنده هستند:

جناب سپهران

دقت كنيد كه چگونه منافقانه سعي دارد كثافتكاي عمر را به نفع عمر تمام كند!!!
منظور اين آقا از خارج كردن خلافت از مسير اصلي اين است كه عمر خليفه پيامبر بود ولي ....
نخير دوست عزيز براي زير سوال رفتن عمر مطلب بيش از چند حديث نظافت است
كسي كه قبل و بعد از اسلام بت پرست بود و بارها به پيامبر خيانت كرد نمي تواند جانشين او باشد.
روش ديرينه پيروان عمر براي دفاع از او نسبت داده رذائل عمر به همه مردم و حتي پيامبر بوده و هست كه در دنباله سخن اين وهابي شيعه نما مي بينيم.

در آخر هم به شكل كودكانه اي تلاش در زير سوال بردن حديث آنهم به دليل اينكه عمر يك بار با كفش و يك با ... خودش را پاك مي كرده و در اين باره بين دو حديث اختلاف هست!!!!!!!!

ضمنا منتظر سوالهاي ديگر شما هم هستيم مطمئن باشيد مجالش هست!!

سپهران
Thursday 10 November 2005, 03:16PM
ایهاالوهابیون فی انحا العالم
علاوه برنحوه نظافت عمرموارد دیگری نیز موجود است که عرض میشود.
1-نسبت دادن هذیان به رسول خدا توسط عمر
2-حمله به خانه حضرت زهرا(س)وبه شهادت رسانیدن آنجناب
3-گرد آوری تمام احادیث و سوزانیدن آنهاباستناد حسبنا کتاب الله
4-فراراز جیش اسامه وتخلف اشکار از دستور رسول خدا
5-مخالفت باقران وسنت درزمینه (متعه حج ومتعه نسا) مسلم درصحیح خود ج 4 ص59نقل کرده ابن عباس و ابن زبیر درباره دو متعه (متعه حج ومتعه نسا) اختلاف کردندجابر ابن عبداله گفت مادر زمان رسول خدا ان دو را انجام می دادیم سپس عمر ما را از آن دو باز داشت و دیگر انجام ندادیم
6-مخالفت با قران وسنت درمساله (سه طلاق در یک مجلس)و آن را سه طلاق شمرد
7-مخالفت با فریضه تیمم وگفت به هنگام نداشتن آب نماز واجب نیست
8مخالفت باقران وسنت در مساله (جاسوسی نکردن در کار مسلمانها) واین بدعت رادر اسلام گذاشت
9-در زمینه انداختن بخشی از اذان و یک بخش دیگری از خودش دران جا نهاد
10-مخالفت با قران وسنت درزمینه (اجرای حد بر خالد ابن ولید )با اینکه گفته بود بایدحد بر او جاری شود
11- جلوگیری از به جماعت خواندن نافله وبدعت نماز تراویح که خودش هم گفت این
بدعت است ولی خوب بدعتی است (نعمه البدعه هذه)
12-بوجود اوردن تبعیض طبقاتی وتبعیض نژادی در بخشش از بیت المال
13-اختراع شورای فرمایشی به کمک عبد الر حمن عوف معلوم ا لحال و ابوعبیده قبرکن
14- تغییر مقام ابراهیم در جایی که در زمان جاهلیت رسم بود(طبقات کبری ابن سعدج 3 ص284
و تاریخ الخلفاسیوطی ص 122)

عالی جنابان اینها شمه ای از بدعتهای عمر بود که در اسلام پدید آورده است که همه با قرا ن و سنت مخالف است .
حال اگر بخواهیم بدعتهاو احکامی را که عمراز روی نظر وسلیقه شخصی بوجود آورده است بگوییم
مثنوی هفتاد من کاغذ شود
وهابیان محترم سگ به دریای هفت گانه مشوی ....... که گر خیس گردد نجس تر گردد
مخلص همگی مخصوص اقموح نما
حشرمحبان علی باعلی
حشر محبان عمر باعمر

سپهران
Thursday 10 November 2005, 03:19PM
آقموحد نما
بخش آخرمخصوص جنابعلي عرض شد

سپهران
Friday 11 November 2005, 10:03AM
آقموحد نما
فبهت الذي كفر

سگ به درياي هفت گانه مشوي ............كه گرخيس گردد نجس تر گردد

علي ولي الله
Saturday 12 November 2005, 07:25AM
نظافت عمر بن خطاب

دستمالش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سپهران
Saturday 12 November 2005, 10:37AM
آقای علی ولی الله.
گل گفتی ولی از جواب خبری نیست که نیست .
آقموحد نما نظر مبارکتان را در مورد نظافت عمر والنظافه من الایمان بفرما.
حشر محبان علی باعلی
حشر محبان عمر با عمر

علي ولي الله
Monday 14 November 2005, 09:54AM
آقای علی ولی الله.
گل گفتی ولی از جواب خبری نیست که نیست .
آقموحد نما نظر مبارکتان را در مورد نظافت عمر والنظافه من الایمان بفرما.
حشر محبان علی باعلی
حشر محبان عمر با عمر

سپهران عزيز جوابي جز رو سياهي ندارند

سپهران
Monday 14 November 2005, 10:12AM
جناب آقای
علی ولی الله
امیدوارم خداوند متعال امثال شما راکه خاری در چشم دشمنان
هستید برای شیعه حفظ نماید.
احتمالاآقموحد نما در مورد جواب نظافت عمر منتظر اظهار نظر وزیر بهداشت عربستان معطل مانده است !!!!!!!!!!!!
یقین داشته باش از جواب خبری نیست که نیست !!!!!!!:smile21:
شاعر چه خوش گفت که :

سگ بدریای هفت گانه مشوی
که گر خیس گرددنجس تر گردد:smile22:

محمد مهدی 128
Tuesday 15 November 2005, 07:19AM

سلام علی ولی الله عزیز وسپهران گرامی و..
خداوند انشاءالله هر کسی را با اونی که دوستش داره وسنگش به سینه می زنه محشور فرما ید

موحد
Tuesday 15 November 2005, 07:31AM
شيعه مشرك بدریای هفت گانه مشوی
که گر خیس گرددنجس تر گردد
بالاخره شما نگفتيد اين عمر كثيف وفلان فلان شده چرا با دختر علي ازدواج كرد وچرا علي دخترش را به او داد؟؟؟آيا شما حاضريد دختر خود را به چنين افرادي بدهيد؟؟!!
وچرا علي مشاور ودست راست او بود؟؟؟وتا آخر عمر با او حشر ونشر داشت؟؟
وچرا پيامبر با دختر او ازداوج كرد وچرا پيامبر تا آخر عمر با او حشر ونشر داشت؟؟

سپهران
Tuesday 15 November 2005, 07:38AM
ناموحد
خلط مبحث نكن نظرت را در مورد نظافت عمربيان كن
شايد فاكس وزير بهداشت عربستان بدستت نرسيده است ؟
نظر ارباب مصطفي طباطبايي چيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حشر محبان علي با علي

حشر محبان عمر با عمر

موحد
Tuesday 15 November 2005, 07:50AM
بالاخره شما نگفتيد اين عمر كثيف وفلان فلان شده چرا با دختر علي ازدواج كرد وچرا علي دخترش را به او داد؟؟؟آيا شما حاضريد دختر خود را به چنين افرادي بدهيد؟؟!!
سوپوران اي نادان!
پاسخ بده شايد مثل ... در گل فرو رفته اي؟!!

محمد مهدی 128
Tuesday 15 November 2005, 08:56AM

دانشمند گرامی اولا اصل قصه دروغ است شیخ مفید وروایات وکتاب سید ناصر پسر صاحب عبقات و...
وثانیا در قران کریم دارد که حضرت لوط وقتی ملائکه عذاب امدند و..قوم اوط برای ان عمل شنیع که خلیفه هم مبتلا بوده لبته از اون وریش را .
حضرت لوط به کفار فرمود : هن اطهر لکم .
پیشنهاد ازدواج با دخترانش را به کفار داد >
آیا این از کفر انها چیزی کم کرد :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile28: :smile28: :smile28: :smile24: :smile27: :smile27:
علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج

سپهران
Tuesday 15 November 2005, 10:31AM
جناب ناموحد

گردوفروش!
تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است /
مزید اطلاع مبحث این تالارنظافت وبهداشت شخص شخیص
عمر خلیفه ثانیه جناب عالی می باشد!!!!
لطف فرموده قبول زحمت نماییدو نظر مبارک رادر خصوص
دستمال گلدارعمرکه با آن دست وروی خود راپاک میکرده
بفرما(;که در احادیث وهابی ها آمده دستمال عمر کفش و عقبش
بود) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدا وبه صورت مستقل می رویم سر مطلبی که شماافاضه
فرموده اید.
مضنا مواردی که از ابن تیمیه و عبد الوهاب صادر گردیده
خوب غر غره می فرماییدولی خواهشمنداست نظر خود تان
یا وزیر بهداشت ودرمان عربستان سعودی را در مورد
عمر ودستمالش را بفرمایید که مزید امتنان می باشد!!!!!
عمر ودستمالش !!!
عمر ودستمالش !!!
عمر ودستمالش !!!
عمر ودستمالش !!!
عمر ودستمالش !!!
عمر ودستمالش !!!
عمر ودستمالش !!!
عمر ودستمالش !!!
چه خوش گفت شاعر:
سگ به دریای هفت گانه مشوی
که گر خیس گردد نجس تر گردد

حشر محبان عمر با عمر

ياور
Thursday 17 November 2005, 01:42PM
يا الله
جناب موحد و من فكر مي كنم در اين انجمن اين تنها موردي است كه بنده با شما مخالفم كه مي فرماييد كه عمر با دختر علي ازدواج كرد و چرا علي دخترش را به او داد و از شما توقع نداشتم كه تاريخ را تحريف نماييد
يا الله

سپهران
Thursday 17 November 2005, 04:42PM
جناب ياور
مزيد اطلاع عرض مي شودمبحث اين تالار نحوه نظافت خليفهثانيه والنظافه من الايمان مي باشد لطفا قبول زحمت فرموده جواب عنايت فرموده خلقي را از انتظار بيرون آورده كه انشاالله بدون اجرنخواهد بود.
در موردافاضه جديد بصورت مستقل وجداگانه جوابيه اصدار خواهدگرديد.
چه خوش گفته شاعر كه :
سگ بدرياي هفت گانه مشوي
كه گر خيس گرددنجس تر گردد
حشر محبان عمر باعمر

ياور
Friday 18 November 2005, 03:38PM
جناب ياور
مزيد اطلاع عرض مي شودمبحث اين تالار نحوه نظافت خليفهثانيه والنظافه من الايمان مي باشد لطفا قبول زحمت فرموده جواب عنايت فرموده خلقي را از انتظار بيرون آورده كه انشاالله بدون اجرنخواهد بود.
در موردافاضه جديد بصورت مستقل وجداگانه جوابيه اصدار خواهدگرديد.
چه خوش گفته شاعر كه :
سگ بدرياي هفت گانه مشوي
كه گر خيس گرددنجس تر گردد
حشر محبان عمر باعمر
يا الله

جناب سپهران عزيز من تنها چيزي كه در مورد النظافه من الايمان مي دانم اينست كه مي گويند روزي يك هواپيما از ايران به قصد زيارت عازم مكه بوده كه در اوج اسمان خلبان اعلام مي كند كه هواپيما قرار است سقوط كند خود را به پايين بياندازيد و اشهد خود را بگوييد
در اين حين شيعيان غالي سوار بر هواپيما يكي يكي خود را از هواپيما به پايين مي انداختند بلكه بر درختي يا دريايي قرود ايند
و يكي از ايشان زنده مانده بود و تعريف مي كرد كه دوستان شيعه كه در سراسر عمر يك ايه قران نخوانده بودند و بلد نبودند و فقط احاديث و روايات خوانده بودند در حين انداختن خود از هواپيما به بيرون به جاي گفتن اشهد جمله النظافه من الايمان را تكرار مي كردند و وقتي بين راه دوست نجات يافته سئوال كرده بود كه چرا به جاي اشهد- النظافه من الايمان را تكرار مي كنيد دوستانتان مي گفتند حديث پيغمبر است و ثواب دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
چه كنم اينم خاطره اي بود از النظافه من الايمان گور پدر هرچي عمر و عمر پرست
برويد به جاي اين چرنديات چهار كلام قران بدون برداشت خاص از شيعه و سني و وهابي بخوانيد بلكه سوادتان بالا برود اين كارها و ادا و اطوار كار بدبختهايي است كه جواب منطقي ندارند و مي خواهند با فيلم و مسخره حريف را از ميدان بدر برند و من هر كاري كردم نتوانستم پدر و مادر خود را كه همانند شما شيعه اند و مشرك نجات دهم مطمئنا شما را هم نمي توانم ذره اي از ان كليشه هاي منكوب شده در مغزتان بيرون بياورم چون امثال شما داراي مغزهاي امپرمابل -ضد ضربه - نشكن - كليشه اي -و ضد همه چيز ايد
موفق باشيد
ماروباش رو چه درختي اسممونو جا مي ذاريم :smile24:

ابومحسن
Friday 18 November 2005, 03:52PM
من هر كاري كردم نتوانستم پدر و مادر خود را كه همانند شما شيعه اند و مشرك نجات دهم مطمئنا شما را هم نمي توانم
یاور خان
خدائیش اینو خوب اومدی
میدونی واسه چی برای اینکه اونها هم بنده های خدا میدونن که نباید عقلشون رو دست بچه بدن

امیر
Friday 18 November 2005, 07:12PM
مي گويند روزي يك هواپيما از ايران به قصد زيارت عازم مكه بوده كه در اوج اسمان خلبان اعلام مي كند كه هواپيما قرار است سقوط كند خود را به پايين بياندازيد و اشهد خود را بگوييد
در اين حين شيعيان غالي سوار بر هواپيما يكي يكي خود را از هواپيما به پايين مي انداختند بلكه بر درختي يا دريايي قرود ايند
و يكي از ايشان زنده مانده بود و تعريف مي كرد كه دوستان شيعه كه در سراسر عمر يك ايه قران نخوانده بودند و بلد نبودند و فقط احاديث و روايات خوانده بودند در حين انداختن خود از هواپيما به بيرون به جاي گفتن اشهد جمله النظافه من الايمان را تكرار مي كردند
ایول ....جالب بود ...خیلی فاز داد:smile21:
اما یعنی نماز نمیخواندند که(( اشهد)) را بلد باشند ؟؟؟؟:smile22: :smile27:

zxcv
Friday 18 November 2005, 08:14PM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

من هر كاري كردم نتوانستم پدر و مادر خود را كه همانند شما شيعه اند و مشرك نجات دهم مطمئنا شما را هم نمي توانم ذره اي از ان كليشه هاي مكتوب شده در مغزتان بيرون بياورم

دوست گرامی جناب یاور عزیز .

مطمئن باشید به امید خدا مطالب توحیدی جنابعالی و جناب موحد و سایر دوستان مسلمان یکتا پرست اثر خود را در قلب آنکه باید هدایت یابد نفوذ خواهد کرد .

به قول همین جناب حق جو حتی در یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور ( امام صادق ) هم جوانان یکتا پرست ندای قران را سر زده اند و با عقاید اشتباه ابا و اجدادی به مخالفت بر خواسته اند

برادر من . وظیفه ما این است که تا توان داریم تلاش خود را جهت زنده کردن ندای لا الا اله الله صرف کنیم و نتیجه را به خدا واگذار کنیم و اگر روزی خداوند توفیق داد همین جناب سپهران بی ادب هم به صراط مستقیم هدایت می شود .( انشاء الله )

بگذارید به شما توهین کنند ! بگذارید به شما عمری بگویند ! بگذارید به شما وهابی و نا مسلمان بگویند ! برای جنابعالی و جناب موحد همین ابراز خوشحالی کاربر محترم مهدی کافی و وافی است .

مهدی :من مدتها طرفدار شدید عقاید شیعه بودم و خدا بر من منت گذاشت و با کسی آشنا شدم که دری از حقیقت برویم باز شد و با ادامه هر چه بیشتر تحقیق به حقیقت نزدیکتر و متأسفانه از اطرافیانم دورتر میشدم و بهمین خاطر ظاهر رارعایت نمودم و هم اکنون که شما و آقای یاور را میبینم واقعاً خوشحالم

ای مشرکین ! چگونه می شود که خدا را رها کنیم وبجای او الهه ها و چیزهایی را بپرستیم که بحال ما نفع و ضرری ندارد و بعقب بر گردیم بعد از آنکه خداوند ما را براه حق هدایت کرده است ؟!!!

وسلام یالله

علي ولي الله
Saturday 19 November 2005, 02:21PM
عنوان موضوع نظافت عمر است كه مخالف دستور خدا و پيامبر ميباشد پس پيروان خليفه بدانند كه با تغيير دادن موضوع نميتوانند بر كار نادرست خليفه خودشان سرپوش بگذراند .

در ضمن مشرك كسيست كه النظافة من الايمان را قبول ندارد و همچنين كساني كه از او پيروي كنند و مدافعش باشند .

سپهران
Sunday 20 November 2005, 03:46PM
قال رسول الله (ص)
النظافه من الایمان
صدق رسول الله
نظافت نشانه ایمان است
هرکس نظافتش چنین است وای وصد وای برایمانش
وهزاران وای بر طرفداران صم بک عمی او
سگ بدریای هفت گانه مشوی
که گر خیس گردد نجس تر گردد
ای ولله

سپهران
Friday 25 November 2005, 09:45AM
باسلام خدمت دوستان
قال رسول الله (ص):
النظافه من الایمان
آخر الامر مامتوجه نشدیم نحوه نظافتی که ازخلیفه ثانیه درکتب عامه نقل شده به چه صورت توجیه شد.