PDA

نمايش نسخه نهائي : ***سخني با دانشمند گرامي جناب امير ****

محمد مهدی 128
Friday 4 November 2005, 06:22AM
بسمه تبارک وتعالی وبحمده وصلی الله علی محمد واله ولعنة الله علی اعدائهم اجمعین

یا علی ؛ وهو العلی العظیم

جناب امیر بنده مدتی است در این انجمن هستم عده ای وهابی هستند که معلوم است از مقالات وپیامها وجوابها ؛ عده ای هم محب آل الله وبه اصطلاح شیعه بعضاهم کافر رسمی .

اما شما در این وسط چه کا ر ه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟! .

بلاخره درغگو رسوا می شود وبحمد الله زود شما دستان باز شد ورسواء شدید .

بله این حرف همه وهابیهاست که تظاهر به تشیع می کنند تا اصول شیعه را زیر سوال ببرند .

وهابیهائی که مامورند تشکیک در اصول مسلم مذهب حقه جعفری کنند ؛ بعضا می گویند ما شیعه هستیم وچون کم اوردند می گویند ما شیعه محقق هستیم نه مقلد وچون باز قافیه به تنگ اید می فرما یند ما شیعه قران هستیم .

شما ادعا کردید شیعه هستید ودر دانشگاه ....درس می خوانید .

سیر مقالات وسمت وسوی جهت گیریهای شما شما را زودتر از انچه خیال می کردید رسوا کرد .

برادر عزیز ودلسوخته آل الله : علی ولی الله مقاله ای نوشت بنام :

نماز تروایح بدعتی که عمر گذاشت ؛ شما در دو جا حرفی از سایتها وهابی در دفاع نقل کردی بعد دیدی دوستان عزیز با مدارک واسناد مختلف بدعت را ثابت کردند .

شما شروع کردی به در اوردن ادا واطوار که اسمت چیست واون بچه بازیها که موجود است در ذیل ان مقاله برای اینکه بحث را منحرف کنی.

حقجوی عزیز زود شما را شناخت که وهابی هستی واعلام کرد منتهی بنده وسایر دوستان روی حسن نیت گفتیم ایشان یعنی شما جاهل هستید وتسامح ومداهنه می کنید .

مقاله ای در اینکه : ایا خدا ما را امر به شرک نموده در باب بسم الله نوشتم شما عمدا بحث را منحرف کردی ووقتی دوستان به شما نصحیت کردند بحث را منحرف نکن نوشتی :
: *آیا خداوند ما را امر به شرک فرموده ؟؟؟؟!!*

نقل قول:

گمان كنم اين شما هستيد كه زياد به حاشيه ميرويد، پس لطفا به اصل مطلب يپردازيد!!

:eek
اصلا بحثی شده که به حاشیه برویم .

د ر حالیکه اگر شما در خانود ه ای شیعی متولد شده بودی و رایحه ای هر چند ناچیز از محبت اهل البیت علیهم السلام به مشام جانت رسیده بود ؛ از این مقاله خوشحال شده واستقبال می کردی چون وهابیها ما را مشرک می دانند واینجا خداوند فرمود استعانت از اسم الله را ؛ نه استعانت از ذات الله را .

مقاله ای نوشتم که نزول ملائکه وروح در شب قدر پیش چه کسی است اصلا مخاطب خاصی نداشت اما چون این ایه شریفه اثبات می کند عقده شیعه را در باب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ولزوم امامت واستمرار نبوت به ولایت وامامت ؛ وبطلان عقاید وهابیت را .

هم فکر وهابی شما که قبلا با زیرکی والآن علنا از او طرفداری می کنی مسخرگی وتوهین کرد بعد که دوستان خواستند اگر دلیلی دارد بیاورد باز توهین کرد وشمااینجاهم از او طرفداری کردی منتهی این طرفداری ناشیانه شما تیر خلاصی بود که نقا ب از چهره نفاق شما برداشت .:

نزول ملائکه وروح در شب قدر پیش چه کسی است ؟؟!*

نقل قول:

نويسنده اين مقاله با كپي كردنهاي مكرر وبا پرت وپلا هائي كه مي نويسد مانع نشود

نتونستم جواب ندم چرا که منهم گله مندم
منهم حق میدهم جناب محمد مهدی بعضیاوقات مطالبتان کاملا بی ربط است ان شا الله در صدد اصلاح آنها بر آیید.

ما نفهمیدیم جه بی ربطی در سوال ما بود ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته بنده همه مطالبم بنظر شما بی ربط است چون مخالفت دارد با عقاید باطله دشمنان خدا ومحمد وآل محمد صلی الله علیه واله وسلم.

شما در جائی به برادر عزیز وبزرگوار اقای حقجو می گوئی مثل اینکه کاری غیر از اختلاف انداختن بین شیعه وتسنن نداری .

شما جمله ای از اقای سیستانی حفظه الله تعالی که بقول خودتان منسوب است وهیچ اصلی ندارد شعار خود قرار داده .

شما اگر واقعا معتقدی بین شیعه وعمریها وحدت است چرا بین خود شیعه ها این وحدت نباشد که فرمود :

انما المومنون الأ خوه .( فقط وفقط مومنین : مقرین به ولایت امیرالمومنین علیه السلام باهم برادرند ).

شما با نوشتن مقاله : همگی این فتوی را بخوانید با عث اختلاف بین محبین مولا علیه السلام شدید وبا پیش کشیدن قمه زنی و...این کار را تشدید کردی و......دهها نمونه دیگر .

دم خروس را قبول کنیم یا قسم حضرت عباس را .

(1)

محمد مهدی 128
Friday 4 November 2005, 06:25AM
بسمه تبارک وتعالی

ایا یک مقاله نوشتی یا در یک جواب از آل الله دفاع کردی که بعدا جور دیگری خراب نکنی ؟؟؟؟؟؟!!!

جناب امیر شما یک وهابی ناشی هستید منتهی خواستید خود را شیعه جا بزنید وبا زدن به نعل ووارو....؛

مسلمات اعتقادات شیعه مثل زیارت عاشورا ، مسئله برائت وامامت را زیر سوال ببری که آخرین مقاله شما که امامت مهمتر است یا نبوت در همین راستاست .

جناب امیر خان گمان کردی خیلی زرنگی وپیش خود گفته ای ( ومامور به این کار شده ای )همین که بتوانم به عنوان شیعه در اصول مسلمه شیعه تشکیک وارد کنم کفایت است .ولی زهی خیال باطل .

در این انجمن بحمد الله دوستان با اخلاص و حلال زاده بسیارند مثل : صبح عزیز ، سینای گرامی ، علی ولی الله عزیز ، حقجو وحق شناس گرامی ، مین عزیز ، ساربان بزرگوار ،و Scorpion (http://www.iranclubs.org/forums/member.php?u=1156) عزیز وآنتی متر گرامی وهستی عزیز و سایر عزیزان بزرگوارپیرو ودوستدار امیرالمومنین علیه السلام که بنده خاک پای انها وهمه محبین مولایم علی علیه السلام هستم . گرچه این بلند پروازی است که :
من خاک کف پای سگ کوی کسی هستم ----------------کو خاک کف پای سگ کوی حسین است
رزقنی الله تعالی بمحمد وآله الطیبن الطاهرین .

دوستانی چون شیر واماده پاسخ گوئی به یاوه سرائیهای وهابیها خذلهم الله .

جناب امیر بهتر است با اسم جدیدی وارد شوید وبراحتی از عقاید فاسد وباطل خود دفاع کنید چون دیگر حنای شما رنگی ندارد و به راحتی از وهابیت دفاع کنید . ونگرانی دنیوی نداشته باشید چون شما الان در جهنم هستید منکر ولایت آل لله ودشمن امیر المومنین علیه السلام الان در جهنم است .

کسانی مثل جناب به اصطلاح موحد می داندکه اخرتی در کارنیست لذا نگذاشته خسر الدنیا شود وجیره بگیر سعودی است .

شایدشما هم مامورید به این شکل وارد شوید به اربابانتان بفرما ئید : لو رفت وکسب تکلیف فرما ئید .

آخرین کلام : سید الشهداء حسین بن علی علیه السلام فرمود : اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید .

شماهم دانشمند گرامی ومحقق توانا اینچنین باش مثل موحد ودوستانش که شمشمیر را از رو بسته اند شماهم شمشیر را از رو ببن .گرچه ایشان هم تمسکش به سخنان امیرالمومنین علیه السلام وآل الله وکلام الله مجید از روی نفاق است واعتقادی قلبی به هیچکدام ندارد .

یامرتضی علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.

امیر
Friday 4 November 2005, 12:21PM
با سلام
شما بی نهایت تعصبی هستی و اصلا اهل تحقیق نیستی و چون میبینی که برخی اهل تحقیق هستند میخواهی تهمت وهابی بودن به آنها بچسبانید
من چندین با گفتم که شیعه هستم و مدارک کافی هم برای دوستان ارسال کردم...
برادر تازه وارد همانطور که میدانیم مهمترین وجه تمایز ما و وهابی ها مسئله شفاعت است ...شما زمانی که هنوز وارد تالار نشده بودید و نمیدانستید اینجا چه خبره بنده با آنها در دفاع از شفاعت و توسل بحث میکردم....متوانید گفتگوهای من و جناب علیبیطرف را بخوانید شاید باعث بیدار شدنتان از خواب جهالت گردد (ان شاء الله )http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=3439
آیا تعجب برانگیز نیست از نظر شما من هم وهابی هستم و هم در دفاع از توسل با وهابی ها مناظره میکنم ؟؟؟؟؟خیلی عجیب است شاید از نظر شما من اولین وهابی هستم که توسل را قبول کرده ام ؟؟؟!!!!!! دیگر دلیلی بالاتر از این نمیتوانم ارائه کنم ....اگر دوست دارید خوتان را به خواب بزنید بزنید اما بدانید که دوران تهمت زدن و مسخره کردن به سر رسیده لذا پیشنهاد میکنم از خواب بیدار شوید (من فکر میکردم فقط به ظاهر وهابیون به شیعیان تهمت مشرک بودن میزنند دیدم نه بابا شما مصداق بارز تهمت هستید و از کسی هم ترس نمیکنید )

همچنین برای اطمینان میتوانید بحث های من و موحد را راجع به حدیث قلم و قرطاس بخوانیnhttp://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=3440و همچنین خطبه شقشقیه که خلاصه گفتار شهید مطهری است وهمچنین بحث عصمت پیامبر
در ضمن شما که خود را شیعه واقعی و محقق میدانی اگر راست میگویی اثبات کن که امامت و نبوت کدام بر تر است و خیری هم به مابرسان

در قسمتی از خطابه زیبایتان فرمرده بودید:ما نفهمیدیم جه بی ربطی در سوال ما بود ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برادر بزرگوار منظورم نوشته های شما در تاپیک ((نزول ملائکه وروح در شب قدر پیش چه کسی است ؟؟!*)) نبود بلکه شما در تاپیک های مختلف دیگر مطالبی بی ربط و احیانا تکراری انشا میفرمایید تا حدی که صدای مسئولین را هم در آوردیدو جناب آدمین فرمودندhttp://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=80631&postcount=38
كاربر mohamdmhdi
از ارسال نوشته‏هاي مشابه متعدد خودداري فرمائيد . نوشته هاي مشابه نوشته جاري در تالار حذف شد.
همچنين لازم به ذكر است باشگاه جوانان ايراني در جهت گفتگوي سالم فعاليت مي‌كند ، لطفا از بكار بردن الفاظ و عبارات تشنج زا و توهين آميز جدا خودداري فرمائيد.
پشتيباني باشگاه

برای نمونه برای اینکه از تعجب به در آیید مطالب بیربطتان را خدمتتان عرضه میدارم تا گلایه مندی بنده را بیدلیل حساب نفرمایید
این مطلب شما در تاپیک دوست عزیزمان مبنی بر توسل چه ربطی به توسل داشت ؟؟؟؟
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=80898&postcount=45

و همچنین نمونه ارسال تکراری و پیاپیتان را همه دوستان خوانده اند
در روایات متعدد رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم فرمود ند : یا علی دشمن تو نیست الا ٌ سه دسته 1-منافق 2- ولد الزنا 3-کسیکه اورا مادر در ایام حیض باردار شده .
واین مطلب از مسلمات است پیش اهل تسنن لذا حافظ جزری در أسنی المطالب ص8 بعد از نقل روایاتی که می گوید : هنگامیکه کسی علی بن ابی طالب را دوست ندارد می فهمیم مادر او فاحشه است . می گوید از قدیم تا به حال مشهور است که :ما یبض علیاً رضی الله عنه الاٌ ولد الزنا . دشمن علی نیست مگر ولد الزنا . متن روایات در این باب رجوع شود به آدرسهای ذیل . أسنی المطالب ص8 ،شرح حدیدی 1/373(4جلدی )نهایه ابن اثیر 1/118،لسلن العرب 5/154،تاج العروس 3/61،ریاض النضرة محب الدین طبری 2/189،صواعق ابن حجر هیتمی ص109و139،و174،الفصول المهمه ابن صباغ مالکی ص11،شرف المؤیدص103تاریخ بغداد خطیب بغدادی 2/290، الکفایة کنجی ص21،فرائد السمطین 1/365و2/40ینابیع المودة147و209و204و205ما یبغضه الا کافر از مودة القربی شافعی همدانی ، تاریخ خلفاء سیوطی 189شواهد التنزیل حسکانی 1/343،مناقب خوارزمی 324، مروج الذهب مسعودی2/51و... ومصادر شیعی فراوان .
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.
شما این حدیث را در اکثر گفتگوها قرار دادید تا جایی که گفتگوی برادرمان جناب مین را با موحد منحرف کردید و سپس پا به فرار گذاردید ....ببخشید شاید من اشتباه کرده ام شاید این پست شما به تمامی گفتگو ها مربوط بوده که شما چندین بار تکرار کردید...عزیزم اگر میخواهید مطلب مهمی بنویسید خوب یک تاپیک جدید بزنید نه اینکه آنرا در تمامی گفتگوها پخش و پلا کنید ...

و چون با کافران وارد پیکار شدید اینچنین باعث تمسخر او شدید !!!!یعنی در مبارزه با کفار هم مسخره بازی را کنار نمیگذارید
و اینچنین با نام دین حقیقت دین را میخواهید لکه دار کنید (چه آگاهانه و چه جاهلانه ) اما این را بدانید که چراغی که خداوند افروخته با فوت خاموش نمیشود
دو کار لازمست شما انجام دهی 1- آزمایش .......2 رجوع به روانپزشک در صورت منفی بودن آزمایش.
و جناب کافر از خدا بی خبر (نوگاد من ) در کمال تحیر فرمودند:

شما به این نوشته چه جوابی میدهید؟ ما که عربیمون خوب نیست، فکر کردیم قطعه از مفاتیح است که در چاپ آن ایرادی وجود داشته! نه از این باب که فارسی داخل آنست. از آن رو که برای تمامی امراض در مفاتیح دعای موثری آمده! گیج شدیم که این چه مرضیست که در این گنجینه ماندگار دعایی برای مداوایش نیامده!
اگر راهنمایی کنند خوشحال می شویم!
باور کنید خوشحالتر از الان!
بیشتر از این دوست ندارم که خرابکاری های شما را به رخ دوستان بکشم اما این را بدانید که من به حکم آیه شریفه
ٌ فَمَنِ اعْتَدى‏ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدى‏ عَلَيْكُم
با شما وارد پیکار شدم و بدان که مانند برخی اهل ((انظلام و استرحام )) هم نیستم

همچنینجوابی که خودتان به من نشودید مبنی بر اثبات وهابی بودن یکی از اعضا مطالعه کنید ...امیدوارم حقیقت را بفهمید
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=81187&postcount=111
امیر عزیز ایشان وهابی ودشمن خدا ومحمد وآل محمد صلی الله علیه وآله وسلم هستند .

در آخر میتوانید از بقیه دوستان برسید که من شیعه هستم یا..
جناب آنتی متر و صبح و ساربان و scorpion و....که قدمت بیشتری در عضویت دارند میدانند که من شیعه هستم میتوانید از آنها بپرسید شما که تازه وارد هستید بهتر است بیشتر تحقیق کنید و از هوای نفستان پیرووی نکنید

امیر
Friday 4 November 2005, 03:28PM
عده ای وهابی هستند که معلوم است از مقالات وپیامها وجوابها ؛ عده ای هم محب آل الله وبه اصطلاح شیعه بعضاهم کافر رسمی .

برادر عزیز شما تالار بحث را با میدان جنگ عوضی گرفته اید !!!!
شما فکر میکنید هرکس که با شما نباشد بر شماست(قضیه استدلالی جورج بوش )
من برای اینکه شیعه باشم حتما باید مانند شما قمه تو سرم بزنم ؟؟؟:eek: حتما باید ((شرک به علی را شرک به الله بدانم ))؟؟؟:eek: حتما باید علی اللهی باشم ؟؟؟:eek: :mad:
شما مانند جریان تفتیش عقاید کلیسا عمل میکنی .....همانطور که آنها ورود عقل را برای دین ((منطقه ممنوعه)) اعلام کردند شما هم از اینکه سوال کردم امامت بالاتر است یا نبوت دل آزرده گشتی :confused: ...شما مانند کلیسا به مافی الضمیر افراد هم دخالت میکنی یعنی منتظر هستی کوچکترین مخالفتی با عقاید شما (مثلا قمه زدن ) بشود آنگاه او را به باد تکفیر و تفسیق بگیری

نوشته بودید:
شما در جائی به برادر عزیز وبزرگوار اقای حقجو می گوئی مثل اینکه کاری غیر از اختلاف انداختن بین شیعه وتسنن نداری .

شما جمله ای از اقای سیستانی حفظه الله تعالی که بقول خودتان منسوب است وهیچ اصلی ندارد شعار خود قرار داده .

شما اگر واقعا معتقدی بین شیعه وعمریها وحدت است چرا بین خود شیعه ها این وحدت نباشد که فرمود :

انما المومنون الأ خوه .( فقط وفقط مومنین : مقرین به ولایت امیرالمومنین علیه السلام باهم برادرند ).
یعنی از نظر جنابعالی سنی ها کافرند؟؟؟!!!!!برادر این را بدان وظیفه ماست که وحدت ایجاد کنیم و ما در اقلیت هستیم ...شما این اقلیت را هم میخواهی نابود کنی ؟؟!!!!
در ضمن این تفسیر جنابعالی از کجا آورده شده ؟؟؟؟اگر توضیح بدهید ممنون میشوم
فقط وفقط مومنین : مقرین به ولایت امیرالمومنین علیه السلام باهم برادرند
منهم با شما حرف بسیار دارم...شما فرمودید العیاذ بالله شرک به علی شرک به الله است که نمیدانم این جمله ذرا از کدامین منبع و مدرک و کدامین دلیل آورده اید ؟؟؟!!!! و من چون پاسخ شما را دادم شما ساکت شدید ولی بعدا دوباره این جمله عجیب که حضار را به شگفتی واداشت تکرار فرمودید و دلیلی برای صحت آن اقامه نکردید تا شاید ما از این شک و تعجب بیرون آییم ...

شما الان در جهنم هستید منکر ولایت آل لله ودشمن امیر المومنین علیه السلام الان در جهنم است .
شما که گویا در مقام خداوندی قرار گرفته اید و بهشت و جهنم را بین برادران تالار تقسیم میکنید لطف کنید جواب من را بدهید که من کی ولایت امام بزرگوار را زیر سوال برده ام ...؟؟؟!!!!:eek:
شاید از اینکه در جمله ((شرک به علی شرک به الله است )) شک کرده ام و شما هم جوابی نیافتید نتیجه گرفتید که من شیعه نیستم؟؟؟؟ لطفا با مدرک ثابت کنید که من ترسی ندارم و جوابتان را خواهم داد من ولایت مولا را قبول دارم و از شما هم نمیترسم:smile20:

شما با این جمله خود را علنا از جواب دادن به ابهامات اینجانب تبرئه کردید و میدان را به سایریان واگذار نمودید

شما شروع کردی که اسمت چیست واون بچه بازیها که موجود است در ذیل ان مقاله برای اینکه بحث را منحرف کنی.

اینکه من از یکی از دوستان خواستم اسم خود را بگوید و چندین بار هم تاکید کردم دلالت بر این دارد که اسم ((علی ولی الله )) دلالت بر یک نفر دارد لذا از اینکه کسی را با این نام صدا کنم پرهیز میکنم....و این نشاندهنده احترامی است که من نسبت به این بزرگ یار و وصی پیامبر دارم...و به نظر من بحث آن تاپیک تمام شده بود چون اولا اهل سنت( که فقط گویا یکنفر سنی داریم ) در این سایت ساکت بودند و مطلبی ارائه نکردند و منهم گفتم برای اینکه تاپیک دوستمان خالی نباشد و حالت مناظره پیدا کند دوسه تا مطلب از جوابهای اهل سنت نقل کردم و جوابم را گرفتم رفتم ...حالا شما حرفی دارید بسم الله...

*آیا خداوند ما را امر به شرک فرموده ؟؟؟؟!!*

نقل قول:

گمان كنم اين شما هستيد كه زياد به حاشيه ميرويد، پس لطفا به اصل مطلب يپردازيد!!

:eek
اصلا بحثی شده که به حاشیه برویم .
در آن تاپیک شما که مملو از توهین و استهزا و مسخره بازی بود من در اولین پاسخ شما را از این کار نهی کردم و شما هم پاسخ دادید
.اصلا بحثی شده بود که من منحرف کرده باشم ...؟؟؟!!!!!

....
در آخر توصیه میکنم به جای اینکه بنشینید و مقاله بنویسید و دیگران را متهم کنید :smile27: ..کتاب دست گرفته و مطالعه کنید و خود را به سلاح قلم مجهز کنید و فکر نکنید که اینجا میدان نبرد است بلکه میدان علم و عمل است....و این را بدانید که مسائلی که انسان با علم آنها را بدست میآورد بسیار با ارزش تر است از آنچه که از پدر و مادر خود به ارث برده و میبرد !

من به شما حق میدهم که عصبانی بشوید زیرا دوست دارید تمام اعتقاداتتان اعم از (قمه زدن ) تعبدا مورد قبول باشد و ورود عقل به این حوزه حرام میدانید لذا بر شما گله ای نیست...
یک توصیه به شما :شما که سوال کردن در مسائل دینی را مخالفت با عقاید آنها میدانید لطف بفرماید مقالع ای تحت عنوان ((جدایی عقل از دین )) بنویسید تا هم من و هم سایر دوستان از آن بهره مند گردند...شاید هدایت شدیم !!!!!

zxcv
Friday 4 November 2005, 04:01PM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

کاشانی :

عزیزان کدامین مرجع شیعه با سخنان غلو آمیز فوق موافق است ؟!!!

عزیزان کاربر اگر پیرو ولایت هستید رهبر شما صراحتا از چنین قومی بیزاری خود را اعلام داشته است .

این علی اللهی های انسان پرست که راه و روش آنان با پیروان حقیقی علی ( ع ) از زمین تا آسمان متفاوت است باعث ننگ شیعه شده اند .

چرا خط خود را از چنین افرادی جدا نمی کنید ؟!!! اینان بجای اینکه از اهل بیت دفاع کنند در حال ضربه زدن به هدف و راه اهل بیت هستند .

وسلام یا الله

معيين
Saturday 5 November 2005, 05:10AM
جناب زد ايكس سي وي: سلام عليكم
باز پا گذاشتي رو نقطه اي كه فكر كنم بعد از اين دنيايي توهين از طرف اين سامري نسيبتان بشه!

محمد مهدی 128
Saturday 5 November 2005, 05:35AM

جناب امیر :
اگر رجوعی هرچند اجمالی به تفاسیر وکتب روائی شیعه داشته باشی می بینی که مومن کسی است که غیر از شهادتین ایمان به ولایت داشته باشد وبابهای ایمان وکفر کتب اربعه و....که فرق بین اسلام وایمان مطرح شده لذا کسی که مومن به ولایت ال الله نیست وشهادتین ظاهری می دهد مسلمان است نه مومن .
وقالت الاعراب امنا قل قولوا اسلمنا .
اما اینکه ایمان به علی ایمان به خداست شک در علی شک به خداست شرک به علی شرک به خداست انکار علی انکار خداست الحاد در علی الحاد در خداست و اقرا ربه علی اقرا ربه خداست رجوع فرما ئید کافی شریف باب حجت ومحاسن برقی و....
چون علی علیه السلام معیار حق وباطل ومعیار ایمان وکفر است حبه ایمان وبغضه کفر که متواتر بین اهل قبله است .
علی علیه السلام بنده خدا وجلوه خداست نه اینکه العیاذ بالله ذات خداباشد .
لذا مشرک در ولایت علی علیه السلام مشرک بالله است رجوع فرما ئید به برهان نورالثقلین و...ذیل ایه شریفه اینکه خدای متعال هر گناهی به جز شرک را می امرزد .

محمد مهدی 128
Saturday 5 November 2005, 05:38AM
جناب زد ايكس سي وي: سلام عليكم
باز پا گذاشتي رو نقطه اي كه فكر كنم بعد از اين دنيايي توهين از طرف اين سامري نسيبتان بشه!
در روایات ال الله امده اولی گوساله ودومی سامری است .

حق جو
Sunday 6 November 2005, 08:32AM
سلام بر دوستان عزیز

دوست عزیز جناب محمد مهدی

سخن گفتن با کسانی که نان وهابیت را در سفره دارند مثل کوفتن میخ آهنین در سنگ است!

همانگونه که شما هم اشاره کردید روش کهنه وهابیها این است که می گویند ما شیعه هستیم و محققیم و .... اما این حنا دیگر رنگی ندارد.

دوست عزیز وهابی جناب امیر

شما با اعتقاداتتان شناخته می شوید که وهابی هستید و جای شک وشبهه ای هم نیست. اما آزادید هر اسمی روی خودتان بگذارید.

قبلا هم از شما سوال کردم که چرا دائما از دشمنان اهل بیت دفاع می کنید ؟؟ طبق معمول تفره رفتید و بحث را عوض کردید.
قران وضعیت شما را روشن کرده است:
لا تجد قوما یومنون بالله والیوم الاخر یوادون من حاد الله و رسوله و لو کانوا ابائهم او ابنائهم او اخوانهم او عشیرتهم
یعنی: هرگز گروهی را نمی یابید که به خداوند و روز جزا ایمان داشته باشند در حالیکه دشمن خدا و پیامبر را دوست بدارند حتی اگر این دشمنان پدران, پسران, برادران ویا خویشان ایشان باشند.

مطمئن باشید ما از لعن کردن کسانی که حضرت زهرای مرضیه در هر نماز ( لااقل پنج بار در هر روز ) آنها را لعن می کرده است ( ابو بکر و عمر ) دست بر نمی داریم.
ما دینی بجز دین پاره تن پیامبر و کسی که غضبش غضب خداوند و رضایش رضای خداوند است نداریم. شما را هم به ابن تیمیه و آل صعود سپرده ایم
خدا نگهدار!

هستي
Sunday 6 November 2005, 09:02AM
بسمه تعالي
اقا امير با سلام
من مي دانم كه شما شيعه هستيد واين جوي كه در تالار ايجاد شده حالت مخاصمه دارد نه حالت پاسخگويي, وبه قول قران موعظه حسنه نيست.
من نمي دانم كه هر كس مطابق ميل ما سخن نگفت چرا بايد يك ماركي بزنيم.اگر شيوه ائمه اينگونه بود مسلماني هم بر باد رفته بود.
بهر حال اگر اين جو ازارتان مي دهد لزومي ندارد فعلا وارد تالار بشويد.
از شرايط مسلماني هم اعتقاد به اصول دين است ولعن از شرايط ان نيست.
تذكر مرا ببخشيد

حق جو
Sunday 6 November 2005, 09:13AM
با سلام

باز هم تاكيد مي كنم كه شيعه يا وهابي بودن هر كس بر اساس اعتقاداتش معلوم مي شود نه اسمي كه بر روي خودش مي گذارد

ضمنا شيفت كاري جناب امير فعلا تمام شده و تا چند ساعت بعد شاهد فعاليتهاي جناب موحد هستيم.

امیر
Sunday 6 November 2005, 05:13PM
من مي دانم كه شما شيعه هستيد
با سلام و تشکر از جناب هستی
از اظهار نظرتان ممنونم
برای من همین کافی است که افراد عاقل و تحصیلکرده ای مانند شما حقیقت را میدانند و من از اینکه چنین جاهلانی تهمت های ناشایست میزنند ناراحت نیستم چرا که از جهلشان است
بهر حال اگر اين جو ازارتان مي دهد لزومي ندارد فعلا وارد تالار بشويد.
چشم....به عنوان بزرگتر و انسان باتجربه تر نظر شما را میپذیرم و سعی میکنم فعلا کمتر وارد تالار شوم ..ممنونم

جناب هستی خیلی عجیب است که مهمترین وجه وهابیت (مخالفت با توسل ) را قبول ندارم اما در عین حال بی دلیل وهابی هم هستم ؟؟؟!!!!!شما تعجب نمیکنید ؟؟؟؟
یکبار دیگر این مناظره را میاورم لطفا همگی بخوانند :
برادر تازه وارد همانطور که میدانیم مهمترین وجه تمایز ما و وهابی ها مسئله شفاعت است ...شما زمانی که هنوز وارد تالار نشده بودید و نمیدانستید اینجا چه خبره بنده با آنها در دفاع از شفاعت و توسل بحث میکردم....متوانید گفتگوهای من و جناب علیبیطرف را بخوانید شاید باعث بیدار شدنتان از خواب جهالت گردد (ان شاء الله )http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=3439
آیا تعجب برانگیز نیست از نظر شما من هم وهابی هستم و هم در دفاع از توسل با وهابی ها مناظره میکنم ؟؟؟؟؟خیلی عجیب است شاید از نظر شما من اولین وهابی هستم که توسل را قبول کرده ام ؟؟؟!!!!!! دیگر دلیلی بالاتر از این نمیتوانم ارائه کنم

محمد مهدی 128
Wednesday 25 January 2006, 05:54AM
دانشمند گرامی هنوز هم ادعا ی شیعه بودن داری خصوصا مقالات اخیر شما در باب توسل !!!!!!!!!!!!!!!:smile07:

رهرو
Wednesday 25 January 2006, 08:35AM
دانشمند گرامی هنوز هم ادعا ی شیعه بودن داری خصوصا مقالات اخیر شما در باب توسل !!!!!!!!!!!!!!!:smile07:
صوفی عزیز جناب کاشانی
شما خود هنوز ادعای شیعه بودن خود را اثبات نکرده ای من به هزار وی ک دلیل اثبات میکنم شما یک افراطی صوفی هستید که در پوستین شیعه صحبت میکنید اگر طاقت شنیدن داری بگو تا تمام وجوه تشبیه صوفی و شیعه را از کتاب خودتان بیاورم و قضاوت امتیاز را به عهده خوانندگان بگذارم .:smile27:
یا الله
رهرو

محمد مهدی 128
Thursday 26 January 2006, 04:50AM
صوفی عزیز جناب کاشانی
شما خود هنوز ادعای شیعه بودن خود را اثبات نکرده ای من به هزار وی ک دلیل اثبات میکنم شما یک افراطی صوفی هستید که در پوستین شیعه صحبت میکنید اگر طاقت شنیدن داری بگو تا تمام وجوه تشبیه صوفی و شیعه را از کتاب خودتان بیاورم و قضاوت امتیاز را به عهده خوانندگان بگذارم .:smile27:
یا الله
رهرو
اگر بیاورید ممنون می شوم

پرويز
Thursday 26 January 2006, 07:42AM
با تقديم سلام به تمام موحدين
به اجازهء جناب محمد مهدی چند کلمهء به چند جملات شان می نويسم:

يک مسلمان اصيل

بلاخره درغگو رسوا می شود وبحمد الله زود شما دستان باز شد ورسواء شدید .

بله این حرف همه وهابیهاست که تظاهر به تشیع می کنند تا اصول شیعه را زیر سوال ببرند .

عاقلان دانند

البته بنده همه مطالبم بنظر شما بی ربط است چون مخالفت دارد با عقاید باطله دشمنان خدا ومحمد وآل محمد صلی الله علیه واله وسلم.

البته که خلاف عقائد اسلامی و دين بی شائبهء اسلامی حرف برانيد بی ربط است.

حقيقت ناب را قبول دارد و جناب تان هيچ چيز را

حق جو
Friday 27 January 2006, 10:35PM
بسمه تبارک وتعالی [/FONT]

ایا یک مقاله نوشتی یا در یک جواب از آل الله دفاع کردی که بعدا جور دیگری خراب نکنی ؟؟؟؟؟؟!!!

جناب امیر شما یک وهابی ناشی هستید منتهی خواستید خود را شیعه جا بزنید وبا زدن به نعل ووارو....؛

مسلمات اعتقادات شیعه مثل زیارت عاشورا ، مسئله برائت وامامت را زیر سوال ببری که آخرین مقاله شما که امامت مهمتر است یا نبوت در همین راستاست .

جناب امیر خان گمان کردی خیلی زرنگی وپیش خود گفته ای ( ومامور به این کار شده ای )همین که بتوانم به عنوان شیعه در اصول مسلمه شیعه تشکیک وارد کنم کفایت است .ولی زهی خیال باطل .

در این انجمن بحمد الله دوستان با اخلاص و حلال زاده بسیارند مثل : صبح عزیز ، سینای گرامی ، علی ولی الله عزیز ، حقجو وحق شناس گرامی ، مین عزیز ، ساربان بزرگوار ،و [FONT=Verdana]Scorpion (http://www.iranclubs.org/forums/member.php?u=1156) عزیز وآنتی متر گرامی وهستی عزیز و سایر عزیزان بزرگوارپیرو ودوستدار امیرالمومنین علیه السلام که بنده خاک پای انها وهمه محبین مولایم علی علیه السلام هستم . گرچه این بلند پروازی است که :
رزقنی الله تعالی بمحمد وآله الطیبن الطاهرین .

جناب امیر بهتر است با اسم جدیدی وارد شوید وبراحتی از عقاید فاسد وباطل خود دفاع کنید چون دیگر حنای شما رنگی ندارد و به راحتی از وهابیت دفاع کنید . ونگرانی دنیوی نداشته باشید چون شما الان در جهنم هستید منکر ولایت آل لله ودشمن امیر المومنین علیه السلام الان در جهنم است .

کسانی مثل جناب به اصطلاح موحد می داندکه اخرتی در کارنیست لذا نگذاشته خسر الدنیا شود وجیره بگیر سعودی است .

شایدشما هم مامورید به این شکل وارد شوید به اربابانتان بفرما ئید : لو رفت وکسب تکلیف فرما ئید .

آخرین کلام : سید الشهداء حسین بن علی علیه السلام فرمود : اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید .

شماهم دانشمند گرامی ومحقق توانا اینچنین باش مثل موحد ودوستانش که شمشمیر را از رو بسته اند شماهم شمشیر را از رو ببن .گرچه ایشان هم تمسکش به سخنان امیرالمومنین علیه السلام وآل الله وکلام الله مجید از روی نفاق است واعتقادی قلبی به هیچکدام ندارد .

جناب محمد مهدی

در تایید سخنان شما همین بس که شخص شناخته شده ای همچون پرویز مدافع امیر است!!!

سپهران
Saturday 28 January 2006, 12:53PM
:قانون(1):

كاربر سپهران
شما قوانين توافقي ثبت نام را ناديده گرفته ايد در صورت ادامه اين روند شناسه شما با محدوديت نوشتاري مواجه خواهد شد .

پشتيباني باشگاه جوانان ايراني

محمد مهدی 128
Sunday 29 January 2006, 07:26AM
جناب امیر

من فکر می کنم شما علاوه بر اینکه شیعه نیستی بلکه از دایره اسلام هم خارج هستی زیرا روش منافقانه تو برای همه آشکار شده معمولا خودت را پشت کلامهای نصفه نیمه نقل شده شخصیت های شیعه پنهان می کنی و می خواهی شبه ای در شیعه ایجاد کنی

بقول جناب آزاد

همین قدر شیعه بودن شما آشکار است که پرویزمعلوم الحال هم از شما پشتیبانی می کند .
در نشر افکار وهابیت موفق باشی اجرتان با ملک عبدالله .
اجر خیلیها در این انجمن با ملک عبدالله وبن باز و...هست اما اجر اخروی اینها محشور شدن با اربا بشان جناب عمر ....هست :smile07: :smile07: :smile07: :smile07:

پرويز
Sunday 29 January 2006, 07:34AM
جناب امیر

من فکر می کنم شما علاوه بر اینکه شیعه نیستی بلکه از دایره اسلام هم خارج هستی زیرا روش منافقانه تو برای همه آشکار شده معمولا خودت را پشت کلامهای نصفه نیمه نقل شده شخصیت های شیعه پنهان می کنی و می خواهی شبه ای در شیعه ایجاد کنی

بقول جناب آزاد

همین قدر شیعه بودن شما آشکار است که پرویزمعلوم الحال هم از شما پشتیبانی می کند .
در نشر افکار وهابیت موفق باشی اجرتان با ملک عبدالله .

نعوذ بالله
کلمهء <از دائرهء اسلام خارج> بسيار به آسانی زا زبان تان برون افتيده، ولی درست فکر کنيد چه می گوئيد.

سپهران کمی فکر لازم است. تعصب خشک و کور خود را دو بيندازيد.

يا الله مدد

سپهران
Sunday 29 January 2006, 09:16AM
نعوذ بالله
کلمهء <از دائرهء اسلام خارج> بسيار به آسانی زا زبان تان برون افتيده، ولی درست فکر کنيد چه می گوئيد.
سپهران کمی فکر لازم است. تعصب خشک و کور خود را دو بيندازيد.
يا الله مدد
جناب امیر
عرض کردم برای اثبات منافق بودن شما در ادعای شیعه بودن همین بس که پرویز از شما طر فداری می کند .

امیر
Sunday 29 January 2006, 10:34AM
با سلام خدمت دوستان
جناب پرویز باتشکر از شما برادر مسلمان
جناب سپهران در عدم صحت حرفهای شما همین بس که شما اتحاد شیعه و سنی را انکار میکنی در حالی که آیت الله سیستانی مرجع بزرگ شیعه گفته است که آنها را برادر خود ندانید بلکه آنها خود شما هستند و همچنین امام خمینی و دیگر مراجع در راه اتحاد زحمت بسیاری کشیدند اما شما که به جنگ اتحاد میروید در واقع (خواه یا ناخواه ) به جنگ اسلام میروید و غیر مستقیم اهادف استعمار گران و دشمنان اسلام عینیت میبخشید
جناب پرویز از برادران اهل سنت هستند و شخص بسیار محترمی میباشد و اخلاق ایشان از شما که توهین و تهمت و مسخرگی را به بحث منطقی ترجیح می دهید بسیار ولا تر است
جناب پرویز از اینکه به سخن پیامبر عزیز اسلام (ص) جامه عمل پوشاندید به شما تبریک میگویم ...هرچند بنده و شما شاید در پاره ای از عقاید اختلاف داشته باشیم اما دفاع خالصانه و به دور از تعصب شما از حقیر نشان از آن دارد که تا چه اندازه عمل به این سخنان گهربار پیامبر (ص) اسلام برایتان اهمیت داشته و دارد
پیامبر (ص) :
برادرت را چه ظالم باشد و چه مظلوم، يارى نما! اصحاب گفتند: معنى يارى كردن مظلوم را دانستيم، ولى ظالم را چگونه يارى كنيم؟ فرمود: دستش را بگيريد تا نتواند به كسى ستم كند

سپهران
Sunday 29 January 2006, 12:59PM
با سلام خدمت دوستان
جناب پرویز باتشکر از شما برادر مسلمان
جناب سپهران در عدم صحت حرفهای شما همین بس که شما اتحاد شیعه و سنی را انکار میکنی در حالی که آیت الله سیستانی مرجع بزرگ شیعه گفته است که آنها را برادر خود ندانید بلکه آنها خود شما هستند

جناب امیر
اولا:اینجا محل تبادل نظر مذاهب است و اگربخواهیم به اسم اتحاد اصل اعتقادات را زیر سوال ببریم
پس عمل همه کاملا بیهوده و بی نتیجه است ضمنا اگر شما شیعه هستی دیگر اتحاد بین شیعه وشیعه
چه صیغه ای است .
ثانیا:استناد به فتاوی مراجع و علما برای مقلدین هر مرجع در احکام واجب است نه اینکه هر مطلب نصفه نیمه که شما نقل می کنید (قسمتهایی که به نفع شماست )ضمنا اگر مایل هستی نظر تعدادی از علما و مراجع را در مورد وهابیت عمر ابوبکر عثمان و عایشه و...مستندا برای شما نقل خواهم کرد .
ثالثا :وقتی مسئله ای اظهر من الشمس است (وهابی بودن شما )دیگر اثبات ویا نفی آن خنده دار است .
رابعا :مشکل دم خروس را چه کنیم .
خامسا: اجرکم مع ملک عبدالله وبن باز وملا عمر وطالبان وعبد الوهاب و ابن تیمیه و...

امیر
Sunday 29 January 2006, 01:18PM
اتحاد بین شیعه وشیعه چه صیغه ای است .
اتحاد بین شما و آقا پرویز یعنی اتحاد شیعه و شیعه ؟؟!!!!:eek: :smile55:
ضمنا اگر مایل هستی نظر تعدادی از علما و مراجع را در مورد وهابیت عمر ابوبکر عثمان و عایشه و...مستندا برای شما نقل خواهم کرد .
بسیار خوشحال خواهم شد اگر مطلبی نقل کنی اما باید از استاد مطهری یا امام خمینی و از بزرگان دیگر مانند آیت الله بروجردی و علامه باشد نه هر مجتهدی:smile31:
وقتی مسئله ای اظهر من الشمس است (وهابی بودن شما )دیگر اثبات ویا نفی آن خنده دار است .
من خودم رو جای شما میگذارم واقعا تعجب میکنم ؟؟:eek: !! یکنفر وهابی هست و در عین حال در اثبات(( توسل)) و ((شفاعت ))مطلب مینویسد ؟؟!!!!:eek: :eek: :eek: :eek:
مشکل دم خروس را چه کنیم به قول خودم :) خروس ما (خر ما) از ازل دم نداشت :smile21: :smile21:
اجرکم مع ملک عبدالله وبن باز وملا عمر وطالبان وعبد الوهاب و ابن تیمیه و...
برادر خیلی تند میری ......این اخلاق پیامبری نیست

پشتیبانی باشگاه
Monday 30 January 2006, 11:09AM
گفتگو بعلت نزاع مغاير با گفتمان متوقف گرديد .