PDA

نمايش نسخه نهائي : ***قال الله تعالي : لا تسبواالذين يدعون من دون الله فيسبوا الله .....

محمد مهدی 128
Thursday 3 November 2005, 09:30AM
بسم الله الرحمن الرحیم

الحمد لله رب العالمين وصلي الله علي نبينا محمد وآله الطيبين الطاهرين لاسيما بقيه الله الأعظم حجة بن الحسن المهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف ولعنة الله علي اعدائهم اجمعين لا سيما الجبت و الطاغو ت واللات و العزي و ا بنتيهما ومحبيهما بعدد ما احاط به علمه و بعدد فضایل امیر المومنین علیه السلام .

یا علی ؛ وهو العلی العظیم

اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن المهدی صلواتک علیه وعلی آبایه فی هذه الساعة
وفی کلّ الساعة ولیّاً وحافظا وقائدا وناصرا و دلیلا وعینا حتی تسکنه ارضک طوعا وتمتعه فیها طویلا.

قال الله تبارک وتعالی : ولا تسبوا الذین یدعون من دون الله فیسبوا الله عدوا بغیر علم ..........

سوره مبارکه انعام آیه شریفه 108.

ذات اقدس احدی جل جلاله می فرما ید : به کسانی که دون الله را می خوانند(بت پرستان ومشرکین مکه ومنکرین لا اله الا الله ) ناسزا نگوئید تا آنها هم در مقابل ناسزا گوئی شما ها ؛ به الله تبارک وتعالی ناسزا بگویند از روی دشمنی بدون علم وفهم .

درسهائی که آیه شریفه به ما می دهد این است که به دشمنان ومنکرین خدا هم نباید فحش وناسزا گفت تا انها هم عکس العمل نشان داده فحش به خدا بدهند .بلکه طبق آیه شریفه وجادلهم بالتی هی احسن باید با دشمنان خدا ومحمد وآل محمد صلی الله علیه وآله وسلم جدال حسن واحسن داشت .

دومین درسی که از آیه شریفه آموخته می شود این است که : الذین یدعون من دون الله دشمنان خدا و منکرین لا اله الا الله هستند نه دوستان خدا ومحمد وآ ل محمد صلی الله علیه وآله وسلم وقائلین به لا اله الا الله . به قرینه مقابله بین یدعون من دون الله و ناسزا گوئی به الله جل جلاله .

غلات از نواصب از روی فهم وعلم و به عناد و تجاهل یا از روی جهالت کسانی که اسماءالحسنی الهی را می خوانند و خداوند متعال را بواسطه محمد وآل محمد صلی الله علیه واله وسلم می خوانند از مصدایق یدعون من دون الله می دانند در حالیکه : الذین یدعون من دون الله دشمنان ومنکرین خداومعاندین با لا اله الا الله هستند طبق نص ایه شریفه فوق وتقابل مطرح شده در شریفه کریمه .

اگر فرمود ه شد : مثلا غیر از محمد صلی الله علیه واله وسلم کسی دیگر را دوست نداشته باشید وفقط وفقط اورا دوست بدارید واحترام کنید .

سوال این است که اگر شخصی عکس آن حضرت را بوسید واحترام گذاشت یا نام اورا را تکریم کرد و احترام گذاشت ، ایا این شخص غیر از محمد صلی الله علیه واله وسلم دیگری را دوست داشته ؟؟؟؟؟!!!

حال کسانی که آل الله را می خوانند ونام مقدس انها را به زبان می اورند این به خاطر این است که ال الله؛ رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم و اهل البیت علیهم السلام اولیاء الهی هستند . وتکریم از انها تکریم از خداست دوستی انها دوستی خدا ودشمنی با انها دشمنی با خداست رجوع شود به قران کریم آیاتی که رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم به الله جل جلاله عطف شده . بلکه خداوند امر فرموده به خواندن او به اسماء الحسنایش : لله الاسماء الحسنی فادعوا ه بها و ....

وقال الله تبارک وتعالی : یا ایها الذین آمنوا اتقواالله وابتغوا الیه الوسیله و جاهدوا فی سبیله لعلکم تفلحون .سوره مبارکه مائده آیه شریفه 35
در روایات متعدد فرمودند : وسیله تقرب به سوی الله جل جلاله محمد وآل محمد صلی الله علیه وآله وسلم است . امییر مظلوم ماسوی فرمود : منم وسیله و....
غلات از نواصب می گویند : گفتن یا علی یا محمد شرک است و توسل به آل الله شرک است واین خلاف فرما یش قران است که می فرما ید تقرب به جوئید بسوی الله
به وسیله ( محمد وال محمد ) صلی الله علیه وآله وسلم .
غلات نواصب می گویند توسل به اهل البیت شرک است .به انها گفته می شود پس مراد از وسیله چیست ؟ می گویند مراد نماز ؛ تقوی و...است .
سوال توسل به نماز و تقوای توحید است اما توسل به مجسمه نماز ومجسمه تقوا وکلمة تقوی شرک است ؟؟؟!!!

ومحمد وآل محمد صلی الله علیه وآله وسلم واسطه بین خدا وخلقند. ( رجوع شود به مقاله و ماارسلناک الا رحمةللعالمین و مقاله واسطه بين خدا وخلق و وسيله تقرب الي الله محمد وآل محمد صلي الله عليه وآله وسلم )

پس دون الله دشمنان خدا هستند ومنکرین خدا وچیزهائی که در مقابل خداوند متعال است مثل بتها ؛ بله اگر کسی در خانه ابوجهل ابولهب ابوسفیان معاویه و الاول والثانی و یزید عمروعاص وبتهای ساخته دست بشرو اینها رفت واینها را صدا زد بله من دون الله را صدا زده .

وبرای آیه شریفه تاویلی است رجوع شود به تفسیر عیاشی ومقدمه برهان و...

متاسفانه خوارج ومار قین چند خصوصت دارند .

1-فهم ظاهری وقشری قران وفقط به یک ایه چسبیدن بدون توجه به سایر ایات قران کریم و روش وسخنان نبی اکرم صلی الله علیه واله وسلم در حالیکه حق تعالی فرمود لکم فی رسول الله اسوة حسنه الگوی شما فقط وفقط رسول الله صلی الله علیه واله وسلم است .

2- حکم به کفر وشرک وقتل هر كس كه حرفش را نمي فهمند يا به زعم خودشان خلاف اعتقاداتشان هست .

3- واز همه اینها بدتر انست که خود را بالاتر وبهتر از پيامبر صلي الله عليه وآله وسلم مي دانند لذا رئیسشان به حضرت جسارت نموده وگفت : اي محمد با عدل رفتار كن و حضرت فرمود : وای بر تو اگرمن به عدل رفتار نمی کنم پس چه کسی به عدل رفتار می کند واورا قسم داد وسوالي از او كرد واو فرمايش حضرت را تصديق كرد و ان اين بود : كه ايا تو در دلت اين مطلب نيست كه خودت را از همه بالاتر ومتقي تر مي داني ؟؟؟ واو جواب داد آری .

لذا معاويه در نا مه اش به اميرالمومنين عليه السلام نوشت .: اينقدر خودت را به پيامبر
نچسبان ومحمد محمد صلي الله عليه واله وسلم نكن . مگرمحمد صلی الله علیه واله وسلم كه بود؟!! اوفقط يك نامه رسان و پستچي بود .حرفي كه امروز برقعي و اتباعش به تقليد ابن تيميه و معاويه وعمر مي زنند .

لذا عبدالوهاب وقتي بدستور اربابش انگليس مستر همفر قبور بقيع واولياء الهي راخراب كرد خواست قبر پيامبر صلي الله عليه واله وسلم را خراب كند از اهل تسنن حاضر در انجا گفتند خراب نكن .
گفت : هذه عصاي خير من محمد صلي الله عليه وآله وسلم عصاي من بهتر از .......العياذ بالله . واين مطلبي كه خود اهل تسنن در كتابهايشان نوشته اند .

خداوند متعال همه را به راه راست که همان ولایت خدا ورسولش وامیر المومنین علیهم السلام است هدایت فرما ید .

یا مرتضی علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام