نمايش نسخه نهائي : * نزول ملائکه وروح در شب قدر پیش چه کسی است ؟؟!*
محمد مهدی 128
Tuesday 1 November 2005, 09:50AM
بسمه تبارک وتعالی وبحمده وصلی الله علی محمد واله ولعنة الله علی اعدائهم اجمعین
یا علی ؛ وهو العلی العظیم
در سوره مبارکه انا انزلناه فی لیلة القدر : می فرماید تنزل الملائکة والروح فیها باذن ربهم من کل امر سلام هی حتی مطلع الفجر.
سوال از منکرین ولایت وامامت این است .
1- آیا شب قدر مخصوص زمان نبی اکرم صلی الله علیه وآله وسلم است ؟؟؟؟!!!!!که ملائکه وروحخدمت حضرتش می رسیدند و حوادث سال آینده به امضاء حضرتش می رسید .
2- در صورت امتداد شب قدر بعد از شهادت آن حضرت ملائکه وروح که کارگزاران هستی هستند مدبرات امر ومقسمات امر هستند خدمت چه کسی می رسنند وتنزل الملا ئکة و الروح : به چه کسی نازل می شوند ؟؟؟؟؟ .
یامرتضی علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.
موحد
Tuesday 1 November 2005, 12:33PM
جناب كاشاني حتما خدمت شما مي رسند كه شما با چند تا روضه آنها را بفيض برسانيد وآنان با چند قطره اشك ثوابهاي بيشماري نصيبشان گردد!!
علي ولي الله
Tuesday 1 November 2005, 05:13PM
جناب كاشاني حتما خدمت شما مي رسند كه شما با چند تا روضه آنها را بفيض برسانيد وآنان با چند قطره اشك ثوابهاي بيشماري نصيبشان گردد!!
به به
چه جواب علمي و مستدلي
محمد مهدی 128
Wednesday 2 November 2005, 05:55AM
[quote=علي ولي الله]به به
چه جواب علمي و مستدلي[/quote
علی ولی الله عزیزسلام : چند مقاله دادیم و خطاب به ایشان بود نفمید که جواب دهد واینجا خواست بگوید که فهمیدم .
موحد
Wednesday 2 November 2005, 09:04AM
جواب ابلهان خاموشي است!!
علي ولي الله
Wednesday 2 November 2005, 09:34AM
آقا محمد مهدي عزيز
عربها ميگويند : الصراخ علي قدر الا لم
شما ناراحت نباشيد
ابومحسن
Wednesday 2 November 2005, 10:46AM
جواب ابلهان خاموشي است!!
جناب موحد این سئوال برای منهم پیش آمده واقعا" اگه جوابی دارید بیاورید
اگر هم نمیخواهید اینجا مطرح کنید لطفا pm دهید یا لینک دهید
از دیگر همفکرانتان یاور - ایکس و غیره هم اگه کسی میدونه لطفا"
من را راهنمایی کنند.
:smile34: :smile34: :smile34: :smile34: :smile34:
سپهران
Wednesday 2 November 2005, 12:40PM
بنام خدا
ازآقاي ( ياالله )خواهشمند است پيرامون آيه تحت استدلالات خودبيشتر توضييح بفرماييد.
(ومااختلفتم فيه من شي فحكمهاالي الله )
ضمنااينجانب بدون هرگونه تعصبي مباحثات مختلف راپيگيري مي نمايم وجوياي حق ميباشم .
سپهران
Wednesday 2 November 2005, 12:58PM
بنام خدا
ازآقاي ( ياالله )خواهشمند است پيرامون آيه تحت استدلالات خودبيشتر توضييح بفرماييد.
(ومااختلفتم فيه من شي فحكمه الي الله )
ضمنااينجانب بدون هرگونه تعصبي مباحثات مختلف راپيگيري مي نمايم وجوياي حق ميباشم .
موحد
Wednesday 2 November 2005, 02:53PM
باسلام خدمت كسانيكه طالب حق هستند
پاسخ آيه شريفه را خدمت شما عرض خواهم كرد البته چون فرصتي ندارم انشاالله بعد از عيد سعيد فطر
ولي بشرط اينكه نويسنده اين مقاله با كپي كردنهاي مكرر وبا پرت وپلا هائي كه مي نويسد مانع نشود
ابومحسن
Wednesday 2 November 2005, 03:05PM
باسلام خدمت كسانيكه طالب حق هستند
پاسخ آيه شريفه را خدمت شما عرض خواهم كرد البته چون فرصتي ندارم انشاالله بعد از عيد سعيد فطر
ولي بشرط اينكه نويسنده اين مقاله با كپي كردنهاي مكرر وبا پرت وپلا هائي كه مي نويسد مانع نشود
:smile39: :smile39: :smile39:
امیر
Wednesday 2 November 2005, 03:36PM
نويسنده اين مقاله با كپي كردنهاي مكرر وبا پرت وپلا هائي كه مي نويسد مانع نشود
:smile21:
نتونستم جواب ندم چرا که منهم گله مندم
منهم حق میدهم جناب محمد مهدی بعضی اوقات مطالبتان کاملا بی ربط است ان شا الله در صدد اصلاح آنها بر آیید
با تشکر از دوستان:smile07:
امیر
Wednesday 2 November 2005, 03:38PM
جناب موحد این سئوال برای منهم پیش آمده واقعا" اگه جوابی دارید بیاورید
اگر هم نمیخواهید اینجا مطرح کنید لطفا pm دهید یا لینک دهید
از دیگر همفکرانتان یاور - ایکس و غیره هم اگه کسی میدونه لطفا"
من را راهنمایی کنند.
:smile34: :smile34: :smile34: :smile34: :smile34:
جناب ابومحسن
اولا : قدم نورسیده مبارک :smile07: و ان شاء الله از صالحین باشد :smile39:
ثانیا : این مبحث تفسیری است ..شما تفسیر المیزان دارید یا نه ؟؟؟؟
التماس دعا
حق جو
Thursday 3 November 2005, 09:29PM
:smile21:
نتونستم جواب ندم چرا که منهم گله مندم
منهم حق میدهم جناب محمد مهدی بعضی اوقات مطالبتان کاملا بی ربط است ان شا الله در صدد اصلاح آنها بر آیید
با تشکر از دوستان:smile07:
دوست عزيز وهابي
خداوند شما را از موحد و ساير دشمنان اهل بيت نگيرد كه كه هر وقت كم مي آورند به دادشان مي رسيد.
امیر
Thursday 3 November 2005, 10:38PM
با سلام خدمت جناب حق جو
اولا عیدتان مبارک:smile07: :smile39:
ثانیا خودتان هم میدانید جناب محمد مهدی گاهی اوقات مطالبی را اشتباها تکرار میکنند
لذا بر ایشان این گلایه وارد است ...در نظر افکار متعالی و فاقد از جمود فکری شما آیا خندیدن:D هم جرم است؟؟؟؟!!!!!:eek: :eek: :eek:
ثالثا:mad: شما هنوز دست از تهمت زدن دست بر نداشته اید ....:smile27:
شما مصداق این آیه هستید
ان یتبعون الا الظن
دیگر حرفی ندارم:o
ابومحسن
Thursday 3 November 2005, 11:00PM
جناب ابومحسن
اولا : قدم نورسیده مبارک :smile07: و ان شاء الله از صالحین باشد :smile39:
ثانیا : این مبحث تفسیری است ..شما تفسیر المیزان دارید یا نه ؟؟؟؟
التماس دعا
امیر آقای گل:smile07: از لطف شما کمال تشکر را دارم محسن کوچولو :smile22: هم دستبوس شماست
اما من گفتم میخواهم نظریات جناب موحد و همفکرانش را بدانم .نه ...:smile28:
ای کلک نکنه تو هم;)
امیر
Thursday 3 November 2005, 11:18PM
با سلام خدمت ابومحسن
فکر کنم آقا محسن مشغول گریه هستن (همانطور که در تصویر مشاهده میکنید)
ای کلک نکنه تو هم
نکنه شما هم جز به ظاهر حق جویانید؟؟؟؟!!!!
نه من نیستم...فقط خواستم کمکی به شما کرده باشم
سوال:
جناب ابومحسن اصلا به نظر شما در شب قدر ملائکه قرار است ((برکسی)) نازل شوند ؟؟؟؟!!!!!
امیر
Thursday 3 November 2005, 11:34PM
با سلام دوباره
جناب ابومحسن شما چون تازه وارد هستی از برخی مسائل خبر نداری
جناب حق جو همانطور که میدانید صاحب گمانهای شاذ هستند لذا تهمتهای ایشان نباید بر شما تاثیر گذارد
جالب اینجاست از تمامی اعضای تالار فقط ایشان من را وهابی خطاب میکنند ( گویا تهمت زدن در نظر ایشان استحباب دارد ؟؟؟!!!!)
و این تهمتهایشان از روی اجتهاد شخصی بوده( احتمالا فکر کنم ایشان ((عقل)) را جز منابع فقهی نمیدانند) برای همین است که در مورد دیگران اینچنین فتوا میدهند
برادر ابومحسن من از خدا خواستم هم من و هم ایشان را به راه راست هدایت کند شما هم دعا کنید
((ان شاء الله ))
ابومحسن
Friday 4 November 2005, 12:03AM
منهم دوباره سلام
نکنه شما هم جز به ظاهر حق جویانید؟؟؟؟!!!!
امیر آقا بگو که نیست که جویای حق نباشد وضمنا" خداست که از باطن همه خبر داره
نه من نیستم...فقط خواستم کمکی به شما کرده باشم
پس یعنی شما افکار وعقاید جناب موحد را قبول ندارید!!؟
جناب ابومحسن اصلا به نظر شما در شب قدر ملائکه قرار است ((برکسی)) نازل شوند ؟؟؟؟!!!!!
به نظر شما در زمان پیامبر (ص) بر کسی نازل نمی شدند؟
برادر ابومحسن من از خدا خواستم هم من و هم ایشان را به راه راست هدایت کند
اگه اشکالی نداره اسم من ومحسن کوچولو رو هم به لیستت اضافه کن.
امیر
Friday 4 November 2005, 12:47AM
امیر آقا بگو که نیست که جویای حق نباشد وضمنا" خداست که از باطن همه خبر داره
احسنت بر شما ...کاملا درست است
پس یعنی شما افکار وعقاید جناب موحد را قبول ندارید!!؟
سوالتان خیلی کلیه...هم آره هم نه ...(برادر من شیعه هستم یه بنده خدا از همین خاک و بوم از فضا که نیمدم )
به نظر شما در زمان پیامبر (ص) بر کسی نازل نمی شدند؟
برادر عزیزم من تفسیر این سوره را خواندم ...سخن از انزال ملائکه بر کسی نیافتم!!!!!!
اگه اشکالی نداره اسم من ومحسن کوچولو رو هم به لیستت اضافه کن
چشم....
وعیدتان هم مبارک
موحد
Saturday 5 November 2005, 07:52AM
شب قدر
﴿ بسم الله الرحمن الرحیم ﴾
انا انزلناه فی لیلة القدر ﴿1﴾ وما ادراک ما لیلة القدر ﴿2﴾ لیلة القدر خیر من الف شهر ﴿3﴾ تنزل الملائکة والروح فیها باذن ربهم من کل امر ﴿4﴾ سلام هی حتی مطلع الفجر ﴿5﴾
حقا که ما قرآن را درشب قدر نازل نمودیم. وتو چه می دانی که شب قدر چیست؟ شب قدر بهتر از هزار ماه است.در این شب فرشتگان وروح بفرمان پروردگارشان از هر فرمانی نازل می شوند .سلامتی است آن شب تا صبح.
خداوند در ابتدای این سوره از نازل شدن قران در شب قدر خبر می دهد ولی بقیه آیات دیگر درباره قرآن نیست بلکه درباره شب قدر سخن می گوید .میفرماید تو چه می دانی که شب قدر چیست؟!سئوال اینجاست آیا شب قدری بوده که قرآن در آن شب نازل شده ویا اینکه چون قرآن نازل شده آن شب شب قدر گردیده؟!مثلا شب جمعه من قرآن می خوانم !آیا شب جمعه بوده که من در آن شب قرآن می خوانم ویا اینکه چون من قرآن خواندم آن شب شب جمعه شده؟!پس مشخص است که شب قدری بوده که قرآن در آن شب نازل گردیده !یعنی قبل از پیامبر اکرم نیز شب قدر بوده ودر زمان تمام انبیاء این شب قدر وجود داشته! وچون لیله آمده نه لیل معلوم می شود یک شب بوده یعنی در سال یک شب است . قدر درزبان عربی دومعنی دارد یکی بمعنی منزلت ومقام ما قدرالله حق قدره حق قدر خدا را نشناختند ویک هم بمعنی تقدیر واندازه گیری وطرح دادن است. باید دید تعریف قرآن کریم از شب قدر چیست؟ در سوره دخان خداوند چنین می فرماید:
حم والکتاب المبین انا انزلناه فی لیلة مبارکة انا کنا منذرین فیها یفرق کل امر حکیم امرا من عندنا انا کنا مرسلین رحمة من ربک انه هو السمیع العلیم
قسم به این کتاب روشن که ما آن را در شب بابرکتی نازل کردیم وحقا که ما ترساننده بودیم .در آن شب هر امر حکمت آمیزی به امر خداوند تقسیم وتقدیر می گردد. فرمانی است از جانب ما..
بنابراین اگر آیات را با آیات تفسیر نمایم مسئله کاملا روشن خواهد شد.پس خداوند می فرماید شبی بوده که شب حکیمانه خداست واین آیه در اهمیت شب قدر است(تو چه می دانی که شب قدر چیست؟!) تقدیر یعنی چه؟! یعنی خداوند تصمیمات جدیدی می گیرد؟؟!!مثلا راجع به ما که ما کی بمیریم ؟چه قدر روزی ما باشد؟...این تقدیرات که از روز ازل در پیشگاه خداوند معلوم ومشخص بوده برنامه ریزی در علم خداوند از روز ازل بوده پس چه ربطی به شب قدر دارد؟!بله شما برنامه برای دبیرستان تان ریخته اید ولی به دبیران ابلاغ می کنید که بتدریج اجرا کنند.این شب هم شب اجرای تقدیرات است هرسال ماموران خدا ملائک خداوند درشب قدر که درسال یک شب بیشتر نیست مامورند که نور هدایت را دردل بندگانی که اهل هدایتند بپاشند .اگر کسی قرار است فوت شود قبض روح کنند کسی که باید نجات یابد همچنین .این دنیا مانند بدن انسان یک سلسله اعضای ظاهری وپنهان دارد مانند چشم وگوش ودست وپا ومری ومعده وروده...ویک سلسه قوای پنهان مانند ترس شادی شهوت...در این عالم هم همین طور یک سلسله اجرام آسمانی وزمینی که همه می بینند ویک سلسله قوانین پنهانی مانند نیروی جاذبع ودافعه ...ولی مادی هستند وهمچنین یک سلسله قوای معنوی هم هستند که ملائک الهی هستند که آنها هم در کار عالم مشغولند که مادی ها این قسمت را ندیده اندو خیال می کنند که در این دنیا همه چیز فقط ماده است.انسان نمونه عالم بیرونی است در این عالم علاوه بر قوای مادی نیروهای معنوی هم هست کنترل هست شعور هست والمدبرات امرا همان قوای ملکوتی است که به امر خداوند در کار هستند .تقدیرات ما از روز نخست در پیشگاه خداوند معلوم بوده منتهی برای اجرای این تقدیرات به مامورانش فرمان می دهد که اجرا کنند تنزل الملائکه وروح.. ببیندید بارها شده اشخاص به خطر نزدیک شده اند مثلا ماشین تا لب پرتگاه رفته وحتی چرخهای جلوی ماشین هم در هوا مانده ولی سرنشینان آن نجات پیدا کرده اند شاید بعضی ها خیال کنند که این امر عادی است پیش می آید ویا شانس بوده ولی این کار ماموران الهی است که به امر خداوند مشغول کارند فیها من یفرق....امری است از نزد ما..یعنی این امرخداوند است !خداوند مي خواهد بما بگويد درسال يك شب است كه بايد بيلان سال بگيريم كه مثلا من چه كرده ام ؟مي توانم دراين يك شب متحول شوم ؟ يك شبي است كه مي تواند ما دگرگون كند .خداوند مي توانست بما بگويد كه من تمام تقديرات تورا قطعي نوشته ام وتغييري نمي كند!آن وقت ديگر دعا معني نداشت رفتن بسوي خدا معني نداشت!آيا خداوند ما را رها كرده؟!براي اينكه تو آزاد باشي وآزادانه حركت كني از ضلالت وگمراهي براه راست هدايت شوي مي فرمايد :من محو مي كنم تقديرات تورا ودو مرتبه مي نويسم تا تو حركت كني !بنابراين يك شب است كه مي توانيم تحول در خود ايجاد كنيم!به همين خاطر مي فرمايد كه آن شب شبي است كه تا سپيده دم درو ورحمت است شبي است كه مي توانيد به من نزديك شويد در اين شب به بشر مجال داده شده كه تقديرات خود را تغيير دهد.حال ما بايد در اين شب چكار بكنيم؟؟!!
ادامه انشاالله بزودي
محمد مهدی 128
Saturday 5 November 2005, 09:51AM
شب قدر
﴿ بسم الله الرحمن الرحیم ﴾
انا انزلناه فی لیلة القدر ﴿1﴾ وما ادراک ما لیلة القدر ﴿2﴾ لیلة القدر خیر من الف شهر ﴿3﴾ تنزل الملائکة والروح فیها باذن ربهم من کل امر ﴿4﴾ سلام هی حتی مطلع الفجر ﴿5﴾
حقا که ما قرآن را درشب قدر نازل نمودیم. وتو چه می دانی که شب قدر چیست؟ شب قدر بهتر از هزار ماه است.در این شب فرشتگان وروح بفرمان پروردگارشان از هر فرمانی نازل می شوند .سلامتی است آن شب تا صبح.
خداوند در ابتدای این سوره از نازل شدن قران در شب قدر خبر می دهد ولی بقیه آیات دیگر درباره قرآن نیست بلکه درباره شب قدر سخن می گوید .میفرماید تو چه می دانی که شب قدر چیست؟!سئوال اینجاست آیا شب قدری بوده که قرآن در آن شب نازل شده ویا اینکه چون قرآن نازل شده آن شب شب قدر گردیده؟!مثلا شب جمعه من قرآن می خوانم !آیا شب جمعه بوده که من در آن شب قرآن می خوانم ویا اینکه چون من قرآن خواندم آن شب شب جمعه شده؟!پس مشخص است که شب قدری بوده که قرآن در آن شب نازل گردیده !یعنی قبل از پیامبر اکرم نیز شب قدر بوده ودر زمان تمام انبیاء این شب قدر وجود داشته! وچون لیله آمده نه لیل معلوم می شود یک شب بوده یعنی در سال یک شب است . قدر درزبان عربی دومعنی دارد یکی بمعنی منزلت ومقام ما قدرالله حق قدره حق قدر خدا را نشناختند ویک هم بمعنی تقدیر واندازه گیری وطرح دادن است. باید دید تعریف قرآن کریم از شب قدر چیست؟ در سوره دخان خداوند چنین می فرماید:
حم والکتاب المبین انا انزلناه فی لیلة مبارکة انا کنا منذرین فیها یفرق کل امر حکیم امرا من عندنا انا کنا مرسلین رحمة من ربک انه هو السمیع العلیم
قسم به این کتاب روشن که ما آن را در شب بابرکتی نازل کردیم وحقا که ما ترساننده بودیم .در آن شب هر امر حکمت آمیزی به امر خداوند تقسیم وتقدیر می گردد. فرمانی است از جانب ما..
بنابراین اگر آیات را با آیات تفسیر نمایم مسئله کاملا روشن خواهد شد.پس خداوند می فرماید شبی بوده که شب حکیمانه خداست واین آیه در اهمیت شب قدر است(تو چه می دانی که شب قدر چیست؟!) تقدیر یعنی چه؟! یعنی خداوند تصمیمات جدیدی می گیرد؟؟!!مثلا راجع به ما که ما کی بمیریم ؟چه قدر روزی ما باشد؟...این تقدیرات که از روز ازل در پیشگاه خداوند معلوم ومشخص بوده برنامه ریزی در علم خداوند از روز ازل بوده پس چه ربطی به شب قدر دارد؟!بله شما برنامه برای دبیرستان تان ریخته اید ولی به دبیران ابلاغ می کنید که بتدریج اجرا کنند.این شب هم شب اجرای تقدیرات است هرسال ماموران خدا ملائک خداوند درشب قدر که درسال یک شب بیشتر نیست مامورند که نور هدایت را دردل بندگانی که اهل هدایتند بپاشند .اگر کسی قرار است فوت شود قبض روح کنند کسی که باید نجات یابد همچنین .این دنیا مانند بدن انسان یک سلسله اعضای ظاهری وپنهان دارد مانند چشم وگوش ودست وپا ومری ومعده وروده...ویک سلسه قوای پنهان مانند ترس شادی شهوت...در این عالم هم همین طور یک سلسله اجرام آسمانی وزمینی که همه می بینند ویک سلسله قوانین پنهانی مانند نیروی جاذبع ودافعه ...ولی مادی هستند وهمچنین یک سلسله قوای معنوی هم هستند که ملائک الهی هستند که آنها هم در کار عالم مشغولند که مادی ها این قسمت را ندیده اندو خیال می کنند که در این دنیا همه چیز فقط ماده است.انسان نمونه عالم بیرونی است در این عالم علاوه بر قوای مادی نیروهای معنوی هم هست کنترل هست شعور هست والمدبرات امرا همان قوای ملکوتی است که به امر خداوند در کار هستند .تقدیرات ما از روز نخست در پیشگاه خداوند معلوم بوده منتهی برای اجرای این تقدیرات به مامورانش فرمان می دهد که اجرا کنند تنزل الملائکه وروح.. ببیندید بارها شده اشخاص به خطر نزدیک شده اند مثلا ماشین تا لب پرتگاه رفته وحتی چرخهای جلوی ماشین هم در هوا مانده ولی سرنشینان آن نجات پیدا کرده اند شاید بعضی ها خیال کنند که این امر عادی است پیش می آید ویا شانس بوده ولی این کار ماموران الهی است که به امر خداوند مشغول کارند فیها من یفرق....امری است از نزد ما..یعنی این امرخداوند است !خداوند مي خواهد بما بگويد درسال يك شب است كه بايد بيلان سال بگيريم كه مثلا من چه كرده ام ؟مي توانم دراين يك شب متحول شوم ؟ يك شبي است كه مي تواند ما دگرگون كند .خداوند مي توانست بما بگويد كه من تمام تقديرات تورا قطعي نوشته ام وتغييري نمي كند!آن وقت ديگر دعا معني نداشت رفتن بسوي خدا معني نداشت!آيا خداوند ما را رها كرده؟!براي اينكه تو آزاد باشي وآزادانه حركت كني از ضلالت وگمراهي براه راست هدايت شوي مي فرمايد :من محو مي كنم تقديرات تورا ودو مرتبه مي نويسم تا تو حركت كني !بنابراين يك شب است كه مي توانيم تحول در خود ايجاد كنيم!به همين خاطر مي فرمايد كه آن شب شبي است كه تا سپيده دم درو ورحمت است شبي است كه مي توانيد به من نزديك شويد در اين شب به بشر مجال داده شده كه تقديرات خود را تغيير دهد.حال ما بايد در اين شب چكار بكنيم؟؟!!
دانشمند گرامی جواب سوال بنده چه شد بلاخره شب قدر استمرار دارد یا نه ؟؟/ وملائکه وروح به چه کسی نازل می شوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوال این نبود گه شب قدر چیست وچه باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بود وعده شما که جواب خواهی داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.
ادامه انشاالله بزودي
محمد مهدی 128
Saturday 5 November 2005, 09:52AM
دانشمند گرامی جواب سوال بنده چه شد بلاخره شب قدر استمرار دارد یا نه ؟؟/ وملائکه وروح به چه کسی نازل می شوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوال این نبود گه شب قدر چیست وچه باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موحد
Saturday 5 November 2005, 10:59AM
وظيفه ما براي بهره گيري از اين شب پرفيض وبابركت چيست؟
1_خواندن قرآن وتدبر در آن
2_توبه واستغفار
3_خواندن نماز شب وكنار گذاردن پولي ويا چيزي جهت انفاق كردن كه خداوند در اين باره ميفرمايد:
تتجافی جنوبهم عن المضاجع یدعون ربهم خوفا وطمعا ومما رزقناهم ینفقون
خالي مي كنند پهلو هايشان را از خوابگاه هاي گرمشان وبپا مي شوند ومي خوانند با خوف پروردگارشان را واز اموالشان در راه خدا انفاق مي كنند.
اينها بركات شب قدر است ولي متاسفانه عده اي در اين شبها مشغول كارهاي خلاف مي شوند با سينه زني وفرياد وخواندن غير خدا كه شرك است ...واز اينها بدتر معتقدند كه ملائكه نازل مي شوند به نزد امام زمان!!!كه اين خود كفر است زيرا همانطور كه گفته شد امرا من عندنا انا کنا مرسلین رحمة من ربک انه هو السمیع العلیم آنان به امر خدا نازل مي شوند ودر پي فرمان او مقدرات را انجام مي دهند ونياز به تاييد كسي ندارند واصولا ملائكه الهي از كسي جز الله فرمان نمي برند!
چگونه دروغگويان مدعي اند كه ملائكه تقديرات را نزد امام زمان مي برند واو امضاء مي كند همانطور كه گفتند نمايندگان مجلس ورئيس جمهور وزرا را امضاء كرده!!!!!
اميد واريم خداوند ما را از بركات اين شب مهم برخوردار فرموده باشد وكساني كه بدنبال غير خدا هستند را براه راست وتوحيد خالص رهنمود فرمايد
آمين
سپهران
Saturday 5 November 2005, 12:59PM
آقاي موحد
نزول ملايك و روح درشب قدربعد از رسول خدا نزد چه كسي مي باشد.
موحد
Saturday 5 November 2005, 02:33PM
آقاي موحد
نزول ملايك و روح درشب قدربعد از رسول خدا نزد چه كسي مي باشد.
مگر قرار است پيش كسي بروند؟؟؟؟!!!!!
آنها ماموران الهي هستند كه براي مقدرات امر واجراي اوامر الهي نازل مي شوند
مگر ديگر كهكشانها را مدبرات امر مي كنند در آنجا هم در پيش امام زمان آنجا مي روند واز او اجازه مي خواهند؟!
محمد مهدی 128
Sunday 6 November 2005, 05:53AM
2_توبه واستغفار
3_خواندن نماز شب وكنار گذاردن پولي ويا چيزي جهت انفاق كردن كه خداوند در اين باره ميفرمايد:
خالي مي كنند پهلو هايشان را از خوابگاه هاي گرمشان وبپا مي شوند ومي خوانند با خوف پروردگارشان را واز اموالشان در راه خدا انفاق مي كنند.
اينها بركات شب قدر است ولي متاسفانه عده اي در اين شبها مشغول كارهاي خلاف مي شوند با سينه زني وفرياد وخواندن غير خدا كه شرك است ...واز اينها بدتر معتقدند كه ملائكه نازل مي شوند به نزد امام زمان!!!كه اين خود كفر است زيرا همانطور كه گفته شد امرا من عندنا انا کنا مرسلین رحمة من ربک انه هو السمیع العلیم آنان به امر خدا نازل مي شوند ودر پي فرمان او مقدرات را انجام مي دهند ونياز به تاييد كسي ندارند واصولا ملائكه الهي از كسي جز الله فرمان نمي برند!
چگونه دروغگويان مدعي اند كه ملائكه تقديرات را نزد امام زمان مي برند واو امضاء مي كند همانطور كه گفتند نمايندگان مجلس ورئيس جمهور وزرا را امضاء كرده!!!!!
اميد واريم خداوند ما را از بركات اين شب مهم برخوردار فرموده باشد وكساني كه بدنبال غير خدا هستند را براه راست وتوحيد خالص رهنمود فرمايد
آمين
دانشمند گرامی جواب سوال بنده چه شد بلاخره شب قدر استمرار دارد یا نه ؟؟/ وملائکه وروح به چه کسی نازل می شوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
از اول هم معلوم بود جواب نداری سوال بنده جواب داده نشد :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28:
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام
محمد مهدی 128
Sunday 6 November 2005, 05:53AM
2_توبه واستغفار
آمين
دانشمند گرامی جواب سوال بنده چه شد بلاخره شب قدر استمرار دارد یا نه ؟؟/ وملائکه وروح به چه کسی نازل می شوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
از اول هم معلوم بود جواب نداری سوال بنده جواب داده نشد :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28:
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام
موحد
Sunday 6 November 2005, 07:06AM
ملاي محترم شما كه چند تا خط فارسي ساده وروشن را متوجه نمي شويد مي خواهيد قرآن وتعاليم اسلام را متوجه شويد!!!!!(البته از نوشته هايتان واز دستوزبان قوي تان معلوم است)
شما فقط دنبال نوشته اي هستيد كه پاسخ مثبت به افكار غلط تان بدهد والا جواب كاملا روشن بوده مي توانيد يك بار ديگر بخوانيد!
حق جو
Sunday 6 November 2005, 08:37AM
دوست عزيز وهابي جناب امير
ظاهرا شيفت شما تمام شده و موحد نما به محل كارش برگشته مي توانيد چند ساعتي استراحت كنيد!!
خداوند همه دشمنان اهل بيت را لعنت كند
محمد مهدی 128
Sunday 6 November 2005, 09:35AM
ملاي محترم شما كه چند تا خط فارسي ساده وروشن را متوجه نمي شويد مي خواهيد قرآن وتعاليم اسلام را متوجه شويد!!!!!(البته از نوشته هايتان واز دستوزبان قوي تان معلوم است)
شما فقط دنبال نوشته اي هستيد كه پاسخ مثبت به افكار غلط تان بدهد والا جواب كاملا روشن بوده مي توانيد يك بار ديگر بخوانيد!
دانشمند گرامی ما معنای شب قر ورا نخواستیم جئاب ابن دو سوال را خواستیم
محمد مهدی 128
Sunday 6 November 2005, 09:40AM
دانشمند گرامی ما از شما معنای شب قدر را نخواستیم بلکه :
محمد مهدی 128
Sunday 6 November 2005, 09:40AM
دانشمند گرامی ما از شما معنای شب قدر را نخواستیم بلکه :
محمد مهدی 128
Sunday 6 November 2005, 09:45AM
مگر ديگر كهكشانها را مدبرات امر مي كنند در آنجا هم در پيش امام زمان آنجا مي روند واز او اجازه مي خواهند؟!
دانشمند گرامی مگر مقدرات برای کره زمین است همه کهکشاتنها عالم ملک است ملکوت وجبروت وتقدیر وتدبیر همه عوالم امکانیه و جود بواسطه مدبرات امر ومقسمات امر به اذن امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است .
الان اربابان شما در جهنم عذابشان بد ست مدبرات امر وبه اذن ولی الله است .
موحد
Sunday 6 November 2005, 02:56PM
حق جو
Sunday 6 November 2005, 04:50PM
با سلام
جناب محمد مهدي
جوابي براي دادن ندارند.
ملائكه در شب قدر بر سنگ و چوب نازل مي شوند!!!
با اين حساب هر كس گفته انسان اشرف مخلوقات است شكر خورده !!
ظاهرا در شب قدر خداوند سنگها را مورد لطف خود قرار مي دهد و به آنها اذن مي دهد!!
شايد به همين دليل بوده كه ابوبكر چهل سال سنگ مي پرستيده است!!!!!!!!!
ابومحسن
Sunday 6 November 2005, 10:59PM
مگر ديگر كهكشانها را مدبرات امر مي كنند در آنجا هم در پيش امام زمان آنجا مي روند واز او اجازه مي خواهند؟!__________________
با سلام
جناب موحد اگه قرار باشه که ملائکه وروح در شب قدر پیش کسی نروند دیگه احتیاجی
به انزال آنها نخواهد بود در همان عالم ملکوت هم به امر خدا میتوانند مقدرات هر امری
را تائید نمایند.
آیا اینطور نیست؟ :smile09:
موحد
Monday 7 November 2005, 07:13AM
با سلام
جناب موحد اگه قرار باشه که ملائکه وروح در شب قدر پیش کسی نروند دیگه احتیاجی
به انزال آنها نخواهد بود در همان عالم ملکوت هم به امر خدا میتوانند مقدرات هر امری
را تائید نمایند.
آیا اینطور نیست؟ :smile09:
سلام عليكم
جناب ابومحسن خداوند از سر لطف خود اين شب را شبي بابركت قرارداده به همين علت ملائكه خود را كه همان ماموران ثبت وضبط وثبت اعمال كراما كاتبين ومدبرات امرا هستند رابه سطح زمين انزال مي فرمايند نه اينكه آنان پيش كسي بيايند با آنان گفتگو كنند ما انسانها بايد با خداي خود راز ونياز كنيم وآنها مامورند ودرهاي رحمت خود را بوسيله فرشته گان گشوده...اگر قرار است پيش شخص خاصي بروند خب به بقيه مردم جهان چه مربوط است!آن شب تا صبح سلام درود است براي كه؟؟ملائكه اي كه ما نمي بينيم براي مومنيني كه مشغول دعا ونياش وتوبه واستغفار هستند دعا ودرود مي فرستند واين از الطاف الهي است والا بله فرشتگان دائم مشغول مقرات امر هستند
حق جو
Monday 7 November 2005, 07:56AM
با سلام
دوست عزيز وهابي
با توجه به آنچه از شما ديده ايم وهابيت چيز بدي نيست كه شما عنوان آنرا تحمل نمي كنيد؟؟!
شما بنا بر اعتقاداتتان و دوستانتان شناخته مي شويد. ضمنا تا مي توانيد بخنديد كه وقت خنده است!
موحد
Monday 7 November 2005, 08:05AM
جناب مفسده جوي باطل پرست!!
شما اگر حرفي براي گفتن نداريد لطفا اين تالار را به....نكشيد!!:smile27:
حق جو
Monday 7 November 2005, 01:08PM
دوست عزيز وهابي
بالاخره نازل شدن ملائكه آنهم در شب قدر بر سنگ و چوب چه سودي دارد و از اين گذشته به ما انسانها چه ربطي دارد كه خداوند آنرا به رخ ما مي كشد.
با توجه به تفسير ابن تيميه در باره سوره قدر بايد انسانها در چنين شبي به سنگها متوسل شوند چرا كه سنگها مورد كرامت خداوند قرار گرفته اند.
(( اين مطلب شامل سنگهايي كه خلفاي غاصب مي پرستيده اند مثل هبل و لات و عزي و منات نميشود زياد خوشحال نشويد!! )
min
Tuesday 8 November 2005, 01:08AM
جناب مفسده جوي باطل پرست!!
شما اگر حرفي براي گفتن نداريد لطفا اين تالار را به....نكشيد!!:smile27:
آقاي موحد
يك سوال براي من پيش مي آيد
چرا هر گاه در بحث كم مي اوريد شروع مي كنيد هتاكي و بعدش بحث را منحرف مي كنيد و سپس جيم فنگ ؟؟؟؟؟؟؟
محمد مهدی 128
Tuesday 8 November 2005, 06:00AM
آقاي موحد
چرا هر گاه در بحث كم مي اوريد شروع مي كنيد هتاكي و بعدش بحث را منحرف مي كنيد و سپس جيم فنگ ؟؟؟؟؟؟؟
مین عزیز سلام روش قدیمی ایشان است چون برای فهم به اینجا نیامدند .بلکه برای القاء شبهات آمد ه اند
موحد
Tuesday 8 November 2005, 08:45AM
آقاي موحد
جوجه بسيجي عزيز
شما نه دين داريد نه شرف ونه آزادگي!
اگر به نوشته هائي كه در اين تالار وجوددارد نگاه بيندازيد خواهيد ديد كه اين شما وهمپالكي هاي شما هستند كه در برابر استدلالات قرآني ما كم آورده وتهمت وافترا مي زنند !!حداقل به نوشته بنده وخودتان نگاه كنيد ببينيد كدام ما بيشتر جيم زده ايم!!! بنده باوجود مشغله زياد كاري سعي مي كنم پاسخ ها را زودتر بدهم ولي شما....مثلا شما از افراد مشركي همچون حق جو ومحمد مهدي...چه حرفهاي علمي وپر محتوي ديده ايد؟؟؟؟
محمد مهدی 128
Tuesday 8 November 2005, 10:31AM
جوجه بسيجي عزيز
شما نه دين داريد نه شرف ونه آزادگي!
اگر به نوشته هائي كه در اين تالار وجوددارد نگاه بيندازيد خواهيد ديد كه اين شما وهمپالكي هاي شما هستند كه در برابر استدلالات قرآني ما كم آورده وتهمت وافترا مي زنند !!حداقل به نوشته بنده وخودتان نگاه كنيد ببينيد كدام ما بيشتر جيم زده ايم!!! بنده باوجود مشغله زياد كاري سعي مي كنم پاسخ ها را زودتر بدهم ولي شما....مثلا شما از افراد مشركي همچون حق جو ومحمد مهدي...چه حرفهاي علمي وپر محتوي ديده ايد؟؟؟؟
دانشمند گرامی اینها را که شما به خیال خود دارید کفایت است واز جوابهای علمی شما تشکر
حق جو
Wednesday 9 November 2005, 08:59AM
دوست عزيز وهابي
بالاخره نازل شدن ملائكه آنهم در شب قدر بر سنگ و چوب چه سودي دارد و از اين گذشته به ما انسانها چه ربطي دارد كه خداوند آنرا به رخ ما مي كشد.
با توجه به تفسير ابن تيميه در باره سوره قدر بايد انسانها در چنين شبي به سنگها متوسل شوند چرا كه سنگها مورد كرامت خداوند قرار گرفته اند.
(( اين مطلب شامل سنگهايي كه خلفاي غاصب مي پرستيده اند مثل هبل و لات و عزي و منات نميشود زياد خوشحال نشويد!! )
موحد
Wednesday 9 November 2005, 09:14AM
دوست عزيز وهابي
شما واقعا باعث ننگ شيعه هستيد !!شيعيان اين سايت با خواندن مطالب شما مي بايستي عرق شرم بر پيشانيشان بنشيند كه چنين فرد سخيفي از مذهبشان دفاع مي كند:smile27:
mahdi1113
Wednesday 9 November 2005, 11:00AM
سلام
از آقاي موحد و ديگران سوال ميكنم كه : در آيه آمده كه باذن ربهم من كل امر ، منظور از من كل امر چيست و از كدام قسمت استنباط ميشود كه ملائكه حتماً نزد شخص خاصي ميروند و اگر قبول كنيم كه سالهاي قبل از بعثت يا تولد پيامبر نيز شب قدر بوده با فرض اينكه نزد شخص خاصي بايد رفت آن شخص كه بوده است ؟
سپهران
Wednesday 9 November 2005, 02:57PM
آقاي موحد
مزيد اطلاع عرض شود كه وجود امثال حق جو.علي ولي اله.محمدمهدي وكساني كه ازحريم اهل بيت رسول خدا درمقابل دين فروشان وهابي مي كنندمايه افتخار است .
ولي امثال جناب عالي كه شمشير كين رادرمقابل رسول خداواهل بيت گرامي ايشان كشيده ايد مايه ننگبشريت علي الخصوص وهابي هاي اين سايت هستيد كه چنبن سخيفانه دشمني خود راعلني كرده ايد.وبه هتاكي دهان گشوده ايد.
كه البته الخبيثات للخبيثين ...بايد مثل شمايي ازعبدالوهاب وابن تيميه دفاع كند.
النهايه نفرمودي نزول ملايك در شب قدر نزد چه كسي است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حشر محبان علي باعلي (ع)
حشر محبان عمر باعمر
موحد
Wednesday 9 November 2005, 04:21PM
سلام
از آقاي موحد و ديگران سوال ميكنم كه : در آيه آمده كه باذن ربهم من كل امر ، منظور از من كل امر چيست و از كدام قسمت استنباط ميشود كه ملائكه حتماً نزد شخص خاصي ميروند و اگر قبول كنيم كه سالهاي قبل از بعثت يا تولد پيامبر نيز شب قدر بوده با فرض اينكه نزد شخص خاصي بايد رفت آن شخص كه بوده است ؟
سلام عليكم
جناب آقا مهدي ملائكه به فرمان پروردگارشان نازل مي شوند تا مقدرات الهي را از هر چيزي كه هست بنويسندفالمدبرات امرا ونزد شخص خاصي نمي روند شما چگونه استنباط كرده ايد كه نزد شخص خاصي مي روند؟؟!! توصيحات كامل را در بالا دادم وقرآن خود تفسير فرموده:
انا انزلناه فی لیلة مبارکة انا کنا منذرین فیها یفرق کل امر حکیم امرا من عندنا انا کنا مرسلین رحمة من ربک انه هو السمیع العلیم
موحد
Wednesday 9 November 2005, 04:31PM
آقاي موحد
مزيد اطلاع عرض شود كه وجود امثال حق جو.علي ولي اله.محمدمهدي وكساني كه ازحريم اهل بيت رسول خدا درمقابل دين فروشان وهابي مي كنندمايه افتخار است .
ولي امثال جناب عالي كه شمشير كين رادرمقابل رسول خداواهل بيت گرامي ايشان كشيده ايد مايه ننگبشريت علي الخصوص وهابي هاي اين سايت هستيد كه چنبن سخيفانه دشمني خود راعلني كرده ايد.وبه هتاكي دهان گشوده ايد.
كه البته الخبيثات للخبيثين ...بايد مثل شمايي ازعبدالوهاب وابن تيميه دفاع كند.
النهايه نفرمودي نزول ملايك در شب قدر نزد چه كسي است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حشر محبان علي باعلي (ع)
حشر محبان عمر باعمر
آقاي سوپوران
از كي تا بحال شما شده ايد حامي رسول خدا واهل بيت گرامي اش وما هم شده ايم دشمن آنان؟؟!!!
شما مشركين علي اللهي تا مي توانيد به پيامبر وعلي وهمسران گرامي پيامبر كه خداوند آنان را مادر مومنين خطاب فرموده وهمچنين وياران وصحابه ومهاجرين وانصاري كه خداوند از آنان خشنود وراضي است وبه آنان وعده بهشت داده وپدران همسر رسول خدا وداماد رسول الله وهچنين داماد حضرت علي تهمت وافترا وفحش وناسزا مي دهيد وبا كمال وقاحت وبيشرمي ما را متهم مي كنيد كه ما توهين كرده ايم!!!آيا اين است منطق شيعه وپيروان دون صفتي همچون شما؟؟!!
محمد مهدی 128
Thursday 10 November 2005, 07:34AM
مدبرات امر ومقسمات امر کار گذران هستی نوشتنشان در ملکوت و...هست چه ربطی دارد به نزول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
سپهران
Thursday 10 November 2005, 12:49PM
شرايط خليفه شدن بزعم موحد نماها.
1-داشتن 40سال بت پرستي وشرك (لات .عزي .منات وساير بستگان )
2- داشتن 40 سال سابق شراب خواري .
2-داشتن 40 سال زنا ( اگر مدت مذكور 30 سال هم باشد اشكال ندارد)
4-داشتن 40سال سابقه زنده به گور كردن دختران
5-پاك كردن دستها بعد ازغذا باپشت يا كفش 0
6-خروج ازموسسه ابن جدعان
7-فرار ازكليه جنگها و غزوات به نحو احسن
8-بدعت سازي در دين اسلام
9-مخالفت بافعل وقول رسول خدادرمورد جيش اسامه
10-داشتن انواع نفاق از نوع اعلا
11-مورد لعن رسول خداقرارگرفتن و...............................................................................
آقموحد نمابازهم بگم يا كافيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا نفرمودي در شب قدر ملايك به سنگ وچوب نازل ميشو دياشخصي وجود داردكه ملايك و روح به او نازل شوند .
حشر محبان علي باعلي ........حشر محبان عمر باعمر.
حق جو
Thursday 10 November 2005, 01:38PM
[FONT="Tahoma"]
شرايط خليفه شدن بزعم موحد نماها.
1-داشتن 40سال بت پرستي وشرك (لات .عزي .منات وساير بستگان )
2- داشتن 40 سال سابق شراب خواري .
2-داشتن 40 سال زنا ( اگر مدت مذكور 30 سال هم باشد اشكال ندارد)
4-داشتن 40سال سابقه زنده به گور كردن دختران
5-پاك كردن دستها بعد ازغذا باپشت يا كفش 0
6-خروج ازموسسه ابن جدعان
7-فرار ازكليه جنگها و غزوات به نحو احسن
8-بدعت سازي در دين اسلام
9-مخالفت بافعل وقول رسول خدادرمورد جيش اسامه
10-داشتن انواع نفاق از نوع اعلا
11-مورد لعن رسول خداقرارگرفتن و...............................................................................
آقموحد نمابازهم بگم يا كافيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا نفرمودي در شب قدر ملايك به سنگ وچوب نازل ميشو دياشخصي وجود داردكه ملايك و روح به او نازل شوند .
حشر محبان علي باعلي ........حشر محبان عمر باعمر.
[FONT="Tahoma"] منتظر پاسخ كاربران وهابي به نكات مورد اشاره جناب سپهران هستيم اگر در هر يك از موارد يازده گانه اشتباهي رخ داده بفرماييد تا استفاده كنيم!!
سپهران
Saturday 12 November 2005, 02:28PM
آقاي حق جو
پاسخي در كار نيست
شايد ملايك از بيكاري شب قدر نازل ميشوند بعد هم فردا يش بر مي گردند.
تا نظر عبد الوهاب چه باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حشر محبان علي باعلي (ع)انشاالله
امیر
Friday 18 November 2005, 01:12AM
جناب سپهران من تفسیر بزرگ ((المیزان)) را خواندم مطلبی مبنی بر اتزال ملائکه بر شخص خاصی نیافتم ........شما بگو به چه کسی نازل میشود
در ضمن شما توهینهای خود را به ملائکه هم سرایت داده اید ...مخلوقاتی که خداوند در موردشان فرموده
ُ وَ مَنْ يَكْفُرْ بِاللَّهِ وَ مَلائِكَتِهِ وَ كُتُبِهِ وَ رُسُلِهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ فَقَدْ ضَلَّ ضَلالاً بَعيدا
برادر لطفا دیگر توهین به ملائکه تکرار نشود
با کمال تشکر
حق جو
Friday 18 November 2005, 11:26AM
با سلام
دوست عزيز وهابي جناب امير
باز هم موحد مرخصي رفته و شما.... ميگن آل سعود حتي به پاره وقتي ها هم خوب پول مي دن بعد از چند سال هم استخدام و...
تنها شرطش هم اينه كه آدم شرم وحيا رو كنار بذاره و طرف خليفه رو بگيره كه هيچ آدم آبروداري ازش جانبداري نميكنه!!
دوست عزيز وهابي
مگر در عالم ملكوت وسائل نوشتن نيست كه ملائكه براي نوشتن به زمين مي آيند!!!
امیر
Friday 18 November 2005, 02:43PM
وَ ما يَتَّبِعُ أَكْثَرُهُمْ إِلاَّ ظَنًّا إِنَّ الظَّنَّ لا يُغْني مِنَ الْحَقِّ شَيْئاً إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ بِما يَفْعَلُون
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=81686&postcount=10
جناب حق جو افسار خود را دست هوا و هوس نده و برای لحظه هم که شده فکر کن ((افلا تعقلون ؟؟!!))
sareban
Tuesday 22 November 2005, 07:47PM
ميبينم كه در اينجا هم ، وهابيهاي حاضر در تفسير آيات مانده اند! :smile09:
و حتي تفسير به راي هم افاقه اي نكرده!:smile55:
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.