نمايش نسخه نهائي : آشنايي بيشتر با جناب ياور!!
AntiMatter
Saturday 29 October 2005, 04:48AM
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80965#post80965
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80964#post80964
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80963#post80963
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80962#post80962
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80961#post80961
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80960#post80960
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80958#post80958
هفت مورد تكرار يك پست!
==============
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80875#post80875
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80632#post80632
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80387#post80387
و سه مورد ديگر.البته موضوع جالب ديگر فاصله زماني آنها...
==============
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80328#post80328
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80362#post80362
و ....
==============
خدايا به متعصبين ما فهم و به فهميدگان ما تعصب عنايت فرما
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80074#post80074
البته ايشان فهم را تمام كمال دارند و سعي ميكنند زكات آن را با تكرار تراوشات ذهنيشان در هر جا و بيجا بدهند!
توسل بيان داشتند اما بنده در همين فاصله كوتاه و بعد از چندين پاسخ مشاهده كردم كه متاسفانه كساني در كمال ناراحتي و اضطراب و همانند يك دشمن قسم خورده پاسخ داده اند
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=80149&postcount=16
و ظاهرآ دوستان ما به دليل كيفيت بالاي نوشته هاي ايشان(با كميت بالاي بي محتواي تكراري اشتباه نشود!) مضطرب شده اند كه حق هم دارند!
احسنت بر جناب اسكورپيون و من بسيار خوشحالم كه كسي پيدا شد كه اهل استدلال و بحث است و نه جنگ و جدل !!
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80328#post80328
و معني جدل و استدلال را هم فهميديم!
12 پست از 25 پست ايشان تا به حال ذكات دانش ايشان است!
sareban
Saturday 29 October 2005, 03:13PM
از اسمش پيدا بود كه براي ياري كردن وهابيهاي سايت عضو شده.
ياور=كمك دهنده عددي به وهابيت سايت! :o
امیر
Saturday 29 October 2005, 05:59PM
جناب آنتی متر از اینکارتان بسی تعجب کردم !!!!!!!! ؟؟؟؟
در مورد اینکه شیعه فرقه است یا نه بعدا برایتان توضیح میدهم
امیر
Saturday 29 October 2005, 06:06PM
جناب .....از شما بعید بود!!!!!!
لینکهای شما را که دیدم هیچ مطلب تکراری از یاور نیافتم (شاید خوب ندیدم ) در بعضی از آنها هیچ مطلبی از جناب یاور نیافتم حتی یک مطلب هم نبود ....(.تعجب بر روی تعجب )
ولی بدانید این روش شما بدترین روش است ....
اگر جواب ایشان را بدهید بهتر است از اینکه دنبال اینکارا بیفتید
امیر
Saturday 29 October 2005, 06:14PM
جناب .....
دوستی که تازه به جمعتان پیوسته اینچنین ترد نمیکنند ........ایشان حکم مهمان را دارند....
این را هم بگویم اگر مطالب که شما نسبت به ایشان عرضه داشتید همگی راست بود اینقدر دفاع نمیکردم
والسلام
صبح
Saturday 29 October 2005, 08:08PM
جناب امير ، اين پستها موجود بود و ظاهرا توسط مسئولين باشگاه حذف شده . بنده صبح كه آمدم اين پستها موجود بود ...
sareban
Saturday 29 October 2005, 10:03PM
جناب .....
دوستی که تازه به جمعتان پیوسته اینچنین ترد نمیکنند ........ایشان حکم مهمان را دارند....
این را هم بگویم اگر مطالب که شما نسبت به ایشان عرضه داشتید همگی راست بود اینقدر دفاع نمیکردم
والسلام
نخير جناب ..... ;)
گمون نكنم ايشان تازه به جمع ما پيوسته باشنداولا وثانيا اصولا شخصي كه فارسي زبان است ولي سني شده يا سني مانده از حقانيت شيعه تا حد زيادي با خبر است ونميتوان مثلا با او مانند يك سني شمال آفريقا كه هيچي نميداند برخورد كرد.
امیر
Saturday 29 October 2005, 11:17PM
شما از کجا فهمیدید ایشان سنی است
ایشان احتمال زیاد شیعه است
AntiMatter
Sunday 30 October 2005, 03:54AM
سلام.
جناب امير :
دقيقآ مشخص كنيد كه از چه قسمتي از اين تاپيك متعجب شديد؟
از اينكه حقيقتي را بيان كردم؟
از اينكه اخلاق زشتي را با مدرك نشان دادم؟
از اينكه ديگران را با يكي از اعضاي اين سايت با دليل و استناد بيشتر آشنا كردم؟
از اينكه مشخص شد منظور اين دوستان از منطق و جدل چيست؟...
از چه چيزي متعجب شديد؟
لطفآ دقيقتر معين كنيد تا توضيح بدهم.
مرسي
AntiMatter
Sunday 30 October 2005, 04:58AM
البته دفاعي نميبينم.تنها اعتراض...
منتها :
كجاش دروغ بود؟حالا كه پاك شده.اما باز با اين حال شما از كجا متوجه شديد كه راست نبوده و نيست؟
اگر به اين دليل كه شما چيزي نديديد نتيجه گرفتيد دروغ بوده ؟پس:
هر چيزي كه زماني وجود داشته اما الان نيست دروغ است؟
نظرتان در مورد تاريخ چيست؟آيا دروغ است؟
معيين
Sunday 30 October 2005, 06:28AM
هر چيزي كه زماني وجود داشته اما الان نيست دروغ است؟
اين هم شد استدلال!!
AntiMatter
Sunday 30 October 2005, 06:41AM
اين هم شد استدلال!!
سلام
جناب معيين !
به جاي طعنه زدنهاي بيهوده به اصل مطلب بپردازيد و از كاربرد جملات كلي و بي محتوا پرهيز كنيد!دقيق و موردي مشكلتان را با ذكر دليل مربوطه بيان كنيد!
قصد ندارم به شما و ديگر دوستانتان اجازه بدهم اين قسمت را هم به ... بكشيد!
پس:
ابتدا موضع خود را در مورد عنوان اصلي اين تاپيك مشخص كنيد تا ببينيم چه در چنته داريد سپس هر قسمت را كه مشكل داريد را واضح و روشن بيان كنيد!
مرسي
امیر
Sunday 30 October 2005, 08:44PM
سلام جناب آنتی متر امیدوارم به سخنانم بادقت گوش کنید
این اولین بار شما نبود که تاپیکی تحت عنوان ((آشنایی بیشتربا فلان...)) آغاز میکنید
قبلاهم این کار را کرده بودید و در آنجا اشتباها ایشان (موحد)را با کس دیگری در تالار دیگر (لیند)عوضی گرفته بودید ....
برای همین بود که گفتم احتمالا دوباره اشتباه کرده اید زیرا در اینجور معرفیها سابقه دارید ....
كجاش دروغ بود؟حالا كه پاك شده.اما باز با اين حال شما از كجا متوجه شديد كه راست نبوده و نيست؟
جناب آنتی متر من به ظاهر حکم کردم ...از کجا میدانستم که پاک شده ... تازه الآن هم مطمئن نیستم....در ضمن من نگفتم شما دروغ گفتید من گفتم
اگر مطالب که شما نسبت به ایشان عرضه داشتید همگی راست بود
و از آنجا این حرف را زدم که به ظاهر حکم کردم ....نمیدانستم که پاک شده و جناب صبح اطلاع دادند که پاک شده
یک سخن دیگر ...چرا شما برخی دوستان دیگر که چندین مطلب دروغ را برای معرفی اعضا (شناسنامه آنها ) با چندین بار انتشارش در تاپیک های مختلف عرضه میکنند مبارزه نمیکنید ....؟؟؟؟؟ عدلتان کو ؟؟؟
والسلام
حق جو
Monday 31 October 2005, 12:06AM
با سلام
جناب آنتي متر
دقت شما در بررسي عملكرد ياور قابل تحسين است. اگر توجه كنيد هر جا كه منافع دشمنان اهل بيت به خطر مي افتد سر و كله جناب امير پيدا مي شود
دوست عزيز وهابي جناب امير
حلواي شما ديگر رنگ و بويي ندارد دست از تظاهر به تشيع برداريد و از اعتقاداتتان سخن بگوييد!!
با آوردن چند عدد فتواي آبكي و جهت دار شما شيعه نميشويد!!
sareban
Monday 31 October 2005, 12:12AM
با سلام
جناب آنتي متر
دقت شما در بررسي عملكرد ياور قابل تحسين است. اگر توجه كنيد هر جا كه منافع دشمنان اهل بيت به خطر مي افتد سر و كله جناب امير پيدا مي شود
دوست عزيز وهابي جناب امير
حلواي شما ديگر رنگ و بويي ندارد دست از تظاهر به تشيع برداريد و از اعتقاداتتان سخن بگوييد!!
با آوردن چند عدد فتواي آبكي و جهت دار شما شيعه نميشويد!!
نه گمان نميكنم!
البته ايشات بيش از حد اهل تساهل و تسامح هستند ولي
هيچگاه ما را مشرك نخوانده اند!
بالاخره اين هم يك سليقه اي است كه بايد تحمل كرد!
:smile07:
امیر
Monday 31 October 2005, 12:24AM
جناب حق جو .....شما واقعا انسان....هستی
چطور تهمت میزنی در این ماه مبارک...لااقل تاپیک های قبلی من را میخواندید و بعدا این حرف را میزدید مگر تاپیک من را راجع به سه خلیفه نخواندی ؟؟؟؟
من کی از وهابیت دفاع کردم؟؟؟؟آیا سوال کردن هم جرم است آیا اهل تحقیق بودن گناه است ؟؟؟؟ ....از این سوظن ذست بردارید ...
دوستان دیگر (جناب صبح و جناب آنتی متر و جناب ساربان و حتی از برادران اهل سنت (جناب پرویز) من را میشناسند (از قبل ) از آنها بپرسید که من شیعه جعفری هستم وحتی در دانشگاهی تحصیل میکنم که به نام امام ششممان (جعفر صادق (ع) ) است ...چطور شما بدون مدرک تهمت میزنید!!!!
امیر
Monday 31 October 2005, 12:26AM
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=3411
AntiMatter
Monday 31 October 2005, 04:30AM
یک سخن دیگر ...چرا شما برخی دوستان دیگر که چندین مطلب دروغ را برای معرفی اعضا (شناسنامه آنها ) با چندین بار انتشارش در تاپیک های مختلف عرضه میکنند مبارزه نمیکنید ....؟؟؟؟؟ عدلتان کو ؟؟؟
سلام.
جناب امير براي بار دوم ميپرسم:
دقيقآ مشكل شما با پست بنده چيست؟
از اين واضحتر نميشود.ميخواهم بدانم چه ايرادي به اين پست داريد؟
فردي اشتباه كرده و بنده اشتباهش را گفتم ديگران هم ببينند.مشكلتان با اين كار چيست.
اثبات شد كه بنده دروغ و افترايي مرتكب نشدم.كار ايشان هم نمونهاي از خروار بود!
همان جناب موحد و امثالهم از كاربرد واژگاني چون ما..ت-بوي گند فلاني ...... هيچ ابايي ندارند و با تهمتهاي گاه و بيگاه به دوستان ما از حد خود گذشته اند!حالا بيان يك مورد آنهم براي شناخت ديگر اعضا با يكي از اينها كار غلطي است؟
تا شما نفرماييد به چه چيزي ايراد داريد من نميتوانم به شما پاسخي بدهم!
------
جنابعالي ميفرماييد چرا براي بقيه اينكار را نكردم!!
بنده مختار هستم هر كسي را كه مايلم نقد كنم ضمن اينكه حتي يك بار يك چنين اخلاقي را از دوستان همفكرم نه اينجا بلكه در هيچ انجمني نديدم.
شما اگر چنين چيزي ديديد مختاريد در عنواني مستقل مطرح كنيد!
خوب تا اينجا ايرادي هست؟:smile07:
-----------
حق جو ي عزيز
بنده شما را درك ميكنم:smile21: ولي امير خان شيعه هستند و همانطور كه جنابsareban فرمودند اهل تسامح و تساهل هستند.:smile06: :smile07:
محمد مهدی 128
Monday 31 October 2005, 05:24AM
چطور تهمت میزنی در این ماه مبارک...لااقل تاپیک های قبلی من را میخواندید و بعدا این حرف را میزدید مگر تاپیک من را راجع به سه خلیفه نخواندی ؟؟؟؟
من کی از وهابیت دفاع کردم؟؟؟؟آیا سوال کردن هم جرم است آیا اهل تحقیق بودن گناه است ؟؟؟؟ ....از این سوظن ذست بردارید ...
دوستان دیگر (جناب صبح و جناب آنتی متر و جناب ساربان و حتی از برادران اهل سنت (جناب پرویز) من را میشناسند (از قبل ) از آنها بپرسید که من شیعه جعفری هستم وحتی در دانشگاهی تحصیل میکنم که به نام امام ششممان (جعفر صادق (ع) ) است ...چطور شما بدون مدرک تهمت میزنید!!!!
بسمه تبارک وتعالی وبحمده وصلی الله علی محمد واله ولعنة الله علی اعدائهم اجمعین
یا علی ؛ وهو العلی العظیم
جناب امیر خان اگر به مقالاتت و پیامهایت توجه فرما ئید فعلا آب به اسای وهابیت می ریزی دانسته یا ندانسته خدا می داند .
اینکه کجا درس می خوانی دلیل نمی شود اما آنچه مسلم است شما اگر از تسنن نیستی تسنن زد ه ای عزیز دل برادر .
یامرتضی علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.
حق جو
Monday 31 October 2005, 05:36AM
جناب امير
تاپيك شما در باره سه خليفه فقط تلاش بي نتيجه اي براي توجيه كردن خطبه شقشقيه است.
با توجه به اينكه سوالات صد بار پاسخ داده شده شما از نظر خودتان همچنان بي جواب است نبايد از عنوان وهابيت گريزان باشيد!!
در باره تحصيل در دانشگاه امام صادق هم بايد عرض كنم كه بنده در اين دانشگاه چندين نفر وهابي را مي شناسم كه ظاهرا شما در بين آنها نيستيد!
دوستان عزيز جناب آنتي متر و جناب ساربان
بنده از مدتها قبل وهابيوني را كه در اين سايت وارد مي شوند مي شناسم و مي بينم كه به محض ورود آنها جناب امير فورا به استقبال مي روند . وجود سر و سر در بين اين حضرات از آفتاب روشنتر است.
اگر اندكي دقت كنيد هر وقت جناب موحد به مرخصي تشريف مي برند جناب امير شيفت كاري ايشان را به عهده مي گيرند و بنده و شما را سر كار مي گذارند!
باز هم اگر دقت كنيد متوجه مي شويد كه هر جا فضايح دشمنان اهل بيت بر ملا مي شود جناب امير به دست و پا زدن مي افتند و سعي در انحراف بحث دارند.
صبح
Monday 31 October 2005, 05:37AM
الشيعة هم اهل السنة :smile28:
امیر
Monday 31 October 2005, 11:37PM
با سلام خدمت جناب آنتی متر
درست است حرف شما درست است برادر عزیز....گویا من اشتباه کردم...نباید دخالت بیمورد میکردم...(من از کسی دفاع میکردم که خودش هم حاضر نیست از خودش دفاع کند برای همین از شما معذرت میخواهم) گویا برادر آه شما مرا گرفت تا جایی که مارا غیر شیعه میخوانند!!!!!؟؟؟؟و از این موضوع بسیار ناراحتم....
mohammadmehdi:شما اگر از تسنن نیستی تسنن زد ه ای عزیز دل برادر
نه برادر ...شاید تعجب کنی ولی راست میگویم : من هنوز اهل سنت را از نزیک ملاقات نکرده ام (منظورم بحث و گفتگو است )...و خیلی دوست دارم با افکارشان بیشتر آشنا بشم زیرا درس ما هم الهیات است و بی ربط به آن نیست
جق جو :
تاپيك شما در باره سه خليفه فقط تلاش بي نتيجه اي براي توجيه كردن خطبه شقشقيه است
جناب حق جو تعجب میکنم که اصلا اهل تحقیق نیستید...مطالبی که من در موضوع خلفا عرضه کردم مربوط بود به نظرات استاد بزرگ مطهری از کتاب سیری در نهج البلاغه .....که خلاصه آن ((سیری در سیره معصومین دفتر دوم)) که اثر مرکز تحقیقات دانشگاه امام صادق (ع) و ناشرش انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) است ...و جز درصهای اصلی ما هم همین درس است ..اگر شما حرفهای بنده در مورد این خطبه شقشقیه را قبول ندارید حرفهای شهید مطهری این دانشمند بزرگ هم برایان غیر قابل قبول خواهد بود چرا که من خلاصه نظراتشان را نوشتم و از خدم حرف جدیدی نزدم.....مگر شما استاد مطهری را صاحب نظر نمیدانید ؟؟؟؟
جناب حق جو گویا شما نمیخواهید حقیقت را باور کنید ؟؟؟؟!!!!من شیعه هستم و به آن افتخار هم میکنم ....اول از همه بگویم من از اینکه شما و برخی دیگر به کاربران دیگر(چه سنی چه شیعه چه کافر چه وهابی چه بودایی ) توهین میکنید بسیار بسیار ناراحت میشوم::
و این ناراحتی برای خودتان است نه برای خودم البته من تذکراتی به وهابیها و موحد ها داده ام و قبول دارم که به هم مذهبهای خودم بسی بیشتر نسبت به وهابی ها تذکر داده ام ...علتش هم واضح است
پدر برای فرزندانش بیشتر دل میسوزاند تا فرزندان دیگر مردم...شما که حامل حقیقت هستید نباید آن را با توهین همرا کنید که برخلاف انتظارتان نتیجه معکوس میدهد شما باید
حقیقت را با اخلاق همراه کنید ...اخلاق .....این معیار بزرگی است فراموش نکنید که اگر این را از دست بدهید باعث فرار دیگران از مذهب عالی تشیع میشود و این برای من بسیار ناگوار است که از مذهبم فرار کنند لذاتلاشم بیشتر صرف دعوت از این طریق بود تا روش مسخرگی و توهین و افتخارم اینست که تا کنون به کاربری توهین نکرده ام هرکس توهینی (به معنای کلمه ) از من دیده میخواهم علنا اظهار کند ...
من به توهین های شما جند بار تذکر داده ام از این روست که شما نزد من محترم هستید ...المومن مرآة المومن : مومن آینه مومن است .... من متقابلا از شما هم میخواهم اگر توهین یا سهوی در نوشته هایم دیدید آنرا به من بگویید ناراحت که نمیشوم هیچ بلکه از شما استقبال هم خواهم کرد چرا شما از انتقاد ناراحت میشوید
دوست عزیز از اینکه کسی شما را امر به معروف و نهی از منکر میکند نباید ناراحت بشوید ....الگوی ما ائمه هستند بیاید به روش آنها پایبد باشیم و فراموش نکنید امرو ونهی از دین است ....برادر حق جو در آخر امید وارم از دست اینجانب دلگیر نباشید چرا که به حکم ((کلکم راع و کلکم مسئول عن الرعیة )) با شما رفار کردم
جناب صبح .....!!!! از شما انتظار نداشتم.....من وقتی نظراتتان را میخواندم شما را انسانی اهل تحقیق و مطالعه میپنداشتم اما امروز گویا نظراتتان راجع به حقیر خلاف آن را اثبات کرد....شما که نسبت به سایرین در تالار فعالیت دارید تا الآن باید من را بشناسید....واقعا تعجب کردم ...جدا میگویم دوست عزیز واقعا ....آیا در صحبتهایم مطلبی دیدید که رنگ ضد تشیع بدهد ؟؟؟چرا چنین حکم میکنید ....خیلی ناراحت و متاسف شدم ......امیدوارم دوستان عزیز هرچه زودتر به حقیقت برسند ....
والسلام
پرويز
Tuesday 1 November 2005, 01:12PM
يا الله!!
عجب است، کسی حقيقت گويد محکوم می گردد!!
امیر
Tuesday 1 November 2005, 06:07PM
جناب پرویز منهم تعجب میکنم ...شاید به خاطر دفاعهای من از وحدت با برادران اهل سنت است که اینچنین اشتباه فاحشی را مرتکب شده اند؟؟؟!!!!!(یادم آمد سید جمال الدن را هم برخی به خاطر وحدتش فکر میکردند سنی است
من شیعه هستم و مهمترین دلیلی که شاهد مدعای من است این است
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=3418
لطفا نتیجه گیری آخر نویسنده را در مورد فرقه ناجیه بخوانید...
AntiMatter
Tuesday 1 November 2005, 07:24PM
خواهشآ بس كنيد.
ادمين محترم:
اگر ممكن است اين تاپيك را حذف كنيد!
مرسي
امیر
Tuesday 1 November 2005, 09:27PM
سلام جناب آنتی متر
مشکل اینجاست که جناب صبح فکر کرده من سنی هستم...و جناب حق جو مر وهابی خطاب میکنند..البته تعجبم بیشتر از جناب صبح است ایشان را اهل تحقیق میپنداشتم اما....
فقط یک چیز به جناب صبح بگویم که برادر در دانشگاه امام صادق دانشجو سنی نداریم و همگی شیعه هستند ....میتوانید تحقیق کنید...
دستورات قرآن را فراموش نکنیم:
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ
ای کسانی که ایمان آورده اید از بسیاری از گمانها بپرهیزید که پاره ای از گمانها گناه است(ترجمه: فولادوند)
zxcv
Wednesday 2 November 2005, 01:13AM
بسم الله
با سلام و کمال احترام
اگر در مطالب این تایپک دقت بیشتری کنیم جمود فکری و جهل را به وضوح می بینیم در آنجایی که فرقه خشک مغزان هجومی همه جانبه به یکی از پیروان مذهب خود آورده اند که چرا او حمایت بدون چون و چرا از اعتقادات پوچ آنان نمی کند !!!
شما اشتباه می کنید !!!
اگر می خواهید مورد سرزنش پیروان فرقه تان قرار نگیرید باید در مقابل توهینهای و تهمتهای حق جو ! سکوت اختیار کنید .
اگر می خو اهید به شما وهابی نگویند باید سفاهت و جهالت کاشانی را تائید کنید .
اگر می خواهید شما را از خود بدانند باید در مقابل آدم فروشیهای قوم بربر چیزی نگوئید .
اگر می خواهید شما را شیعه بدانند ! باید از شیعه علی ( ع ) دست بکشید و شیعه جهل و خرافات بشوید .
وسلام یا الله
محمد مهدی 128
Wednesday 2 November 2005, 06:10AM
جناب یاور خداهم مشرک بیده .
وهابیها به تبع سلف ضال مضل خود که اشکال به پیامبر صلی الله علیه واله وسلم می کرد شخصی که طرفة عین ایمان نیاورد واز شرک وبت پرستی وارد نفاق شد که در کتب تسنن موارد ان مذکور ودر صورت لزوم ذکر خواهد شد .
اینها به تبع سلف گمراه و گمراه کننده خود کاسه داغتر از آشن هستند .
از خدا موحدتر وازمحمد صلی الله علیه واله وسلم مسلمان تر واز پاپ کاتولیک تر و.......
اینها بدون اینکه کوچکترین تصوری (نه تصد یقی )ولو بسیار ساده وابتدائی از توحید وشرک داشته باشند داد توحید وشرک می زنند وهرکس مخالفشان بود او را مشرک مهدور الدم و...می دانند که در مقاله برادر عزیزم اقای حقجوی حق شناس عزیز به بعض موارد ودر بعضی مقالات و پاسخها دوستان عزیز وبزرگوارم اشاراتی کرد ه اند .
اینها وسیله قرار دادن دیگری را در کاری شرک می دانند .
اینها حتما خدا را هم مشرک می دانند چون در مواردی از آیات شریفه در کنا رخودش دیگری را هم مطرح فرموده به عنوان نمونه به چند ایه شریفه اشاره می شود .
1- در سوره مبارکه انفال آیه شریفه 64 می فرمایند : یا ایها النبی حسبک الله ومن اتبعک من المومنین .
ای پیامبر ( صلی الله علیه وآله وسلم ) تر ا بس است وکفایت می کند ؛ خدا الله تبارک وتعالی و آنانکه از تو پیروی کردند از مومنین .
ایا خداوند مشرک است ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! که می فرماید به حبیبش ترا بس است الله ومومنین . یا قدرت خدا کم است ونقصی دراوست العیاذ بالله . وهابی مسلکان انجمن جواب گویند .
2- در سوره مبارکه تحریم قسمتی از ایه شریفه 4می فرما ید : وان تظاهرا علیه فان الله مولاه وجبریل وصالح المومنین والملائکة بعد ذلک ظهیرا .
واگر شما دو زن ( به اتفاق اهل قبله مراد عایشه وحفصه) چیرگی کنید بر علیه پیامبر ( صلی الله علیه وآله وسلم )هما نا خدا الله هست دوست او وجبرئیل و صالح المومنین ( به اتفاق اهل قبله مراد امیرالمومنین علی علیه السلام ) و ملائکه پس از آن پشتیبان است .
آیا دوستی وپشتیبانی الله جل جلا له به تنهائی کفایت نمی کند وکافی نیست ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!ودوستی وپشتیبانی
جبر ئیل وصالح المومنین وملائکه لازم است ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
ایا خدا مشرک شده وجبرئیل وعلی علیه السلام وملائکه را در کنا ر خود قرار داده ؟؟؟؟؟!!!!!!!!
3- در سوره مبارکه رعد آیه شریفه 43می فرماید : ویقول الذین کفروا لست مرسلا قل کفی با لله شهیدا بینی وبینکم ومن عنده علم الکتاب .
کفارومشرکین گویند تو رسول نیستی ؛ بگو کفایت می کند مرا الله جل جلا له به عنوان شاهد وگواه بین من (رسول ) وشما (کفارو مشرکین ) وآنکه نزد او علم کتاب است ( به اتفاق اهل قبله مراد امیر المومنین علیه السلام ) .
آیا گواهی خدا ناقص است که گواهی علی علیه السلام هم باید در کنار گواهی الله باشد ؟؟؟
آیا خداوند متعال مشرک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!..العیاذ بالله .
4- سوره مبارکه انفال آیه شریفه 62می فرماید خدای متعال : وان یریدوا ان یخدعوک فان حسبک الله هو الذی ایدک بنصره وبالمومنین .
واگر( مشرکین وکفار )بخواهند با تو نیرنگ کنند همانا بس است ترا خدا ؛ خدا کسی است که کمک می کند ترا به یاری خویش و به مومنین .
آیا نصرت خدا به تنهائی کفایت نمی کند ؟؟؟؟ ومومنین کمکشان لازم است ؟؟؟؟
آیا کمک خدا ناقص است ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
آیا خدا اینجا هم مشرک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... ...العیاذ بالله .
وهابی مسلکان اینجا در اینگونه موارد وامثال ا ن چه جوابی دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .
اینها اتمام حجتی بود بر علیه :عاملة ناصبة تصلی نارا حا میة تسقی من عین آنیه لیس لهم طعام الا من ضریع لایسمن ولا یغنی من جوع .{{{ البته اگر عاملة باشد وبه حسب ظاهر نماز ی بخواند و.......}}}.
ونور چشمی برای کسانی که از نعمت عظمی طیب المولد برخوردارند وآل الله را دوست دارند .
یا علی ؛ وهو العلی العظیم
یامرتضی علی مددی 1001اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.
معيين
Wednesday 2 November 2005, 06:28AM
جناب زد ايكس سي وي
با سلام
شما هم اگر پيروان حديث را به سمت فقط خدا دعوت كنيد به تو خواهند گفت وهابي هستي! اما آنان هنوز نميدانند كه آنان با وهابيها زياد فرق نميكنند زيرا كه در خيلي از موارد مشتركند به عنوان مثال :
1- وهابيت كتب حديث را قبول دارند پيروان حديث هم كتب حديث را قبول دارند.2- وهابيت از سمت چپ وارد دستشويي ميشوند پيروان حديث هم همانطور.3- وهابيت ريش ميگذارند پيروان حديث هم همانطور .4- وهابيت صحابه را توضيح دهنده كتاب خدا ميدانند پيروان حديث هم كليني را توضيح دهنده كتاب خدا . 5- وهابيان كتاب خدا را بدون استفاده از نظرات سلفيون مجاز نميدانند پيروان حديث هم كتاب خدا را بدون استفاده از كتابهاي كليني و مجلسي دست نميزنيد.6- وهابيون براي انجام فرايض ديني رساله هاي قطوري تهيه كرده اند كه خواندن آن يك هفته طول ميكشد پيروان كتب حديث هم رساله هايي قطورتر دارند.7- وهابيون دكتراي حديث دارند پيروان حديث هم دانشگاه علوم حديث دارند!
و .......
موفق و ميويد باشيد
معيين
AntiMatter
Wednesday 2 November 2005, 11:48AM
سلام جناب آنتی متر
مشکل اینجاست که جناب صبح فکر کرده من سنی هستم...و جناب حق جو مر وهابی خطاب میکنند..البته تعجبم بیشتر از جناب صبح است ایشان را اهل تحقیق میپنداشتم اما....
فقط یک چیز به جناب صبح بگویم که برادر در دانشگاه امام صادق دانشجو سنی نداریم و همگی شیعه هستند ....میتوانید تحقیق کنید...
دستورات قرآن را فراموش نکنیم:
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ
ای کسانی که ایمان آورده اید از بسیاری از گمانها بپرهیزید که پاره ای از گمانها گناه است(ترجمه: فولادوند)
سلام.
امير خان گمان ميكنم منظور جناب صبح را متوجه نشديد!اين جمله :
الشيعة هم اهل السنة
به اين معنا است كه شيعيان اهل سنت هستند!(البته عربي بنده خوب نيست اما فكر ميكنم اينطور است!)
به هر حال بنده معتقدم شما شيعه هستيد!
اين بحث ظاهرآ نتيجه عكس گرفته!
جنابان و دانشمندان گرامي معيين و zxcv
بنده شخصآ از شما دو تا به يك بحث منطقي دعوت كردم و غير مستقيم بارها كه جفتتون در كمال منطق و هوش و ذكاوت پاسخي نداديد!
جناب معين با آن جمله مست كننده اش در پست زير:
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=81087#post81087
و zxcv:
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80943#post80943
اما خنده دار ترين حالت شما زماني است كه دم از عقل و منطق و هوش ميزنيد!من نميدانم عطف به كدام دليل چنين مقامي براي خود قايليد؟:smile21:
پشتیبانی باشگاه
Thursday 3 November 2005, 09:53PM
باسلام
موضوع به درخواست موسس موضوع بسته شد.
پشتيباني باشگاه
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.