نمايش نسخه نهائي : نسخه ورش
alibitaraf
Thursday 27 October 2005, 08:28AM
سلام
آيا كسي سايتي ميتواند معرفي كند كه نسخه ورش قرآن در آن باشد؟
از هرگونه كمكي متشكرم
alibitaraf
Thursday 27 October 2005, 01:47PM
اگر ميشود آنهايي كه نسخه هاي ورش قرآن و يا نسخه غير حفص دارند بگويند آيه 21:88 چطوري نوشته شده است؟
متشكرم
صبح
Thursday 27 October 2005, 02:39PM
تو نمايشگاه قرآن بود ;)
پرويز
Thursday 27 October 2005, 02:43PM
إن شاء الله من شايد بتوانم کمک تان کنم البته که در هفتهء آينده، حتماً.
اگر نتونستم معذرت می خواهم. 80% وعده.
يا الله
صبح
Thursday 27 October 2005, 03:11PM
http://www.quran-warch.com/warch/azrak/recherche.htm
http://www.quran-warch.com/warch/azrak/images/329.gif
alibitaraf
Thursday 27 October 2005, 03:34PM
متشكرم جناب صبح و پرويز
alibitaraf
Thursday 27 October 2005, 03:40PM
جناب صبح:
ولي تصوير مربوط به حفص است نه ورش
alibitaraf
Thursday 27 October 2005, 03:54PM
جناب صبح خدمتتون عرض كنم كه سايت را گشتم نوشتار آيات مربوط به حفص است صدا فقط مربوط به ورش است.من تصوير را ميخواستم
امیر
Thursday 27 October 2005, 04:05PM
تو نمايشگاه قرآن بود
جناب صبح آنطور که من مطلعم قرآن به روایت غیر از عاصم چاپ نشده و یکبار هم که به روایت(( قالون ))در افریقاچاپ شده بود خیلی با آن اعتراض شد
حیف شد اگه یکم زود تر گفته بودید کتابی که از دانشگاه امانت گرفته بودم پس نمیدادم یعنی کتاب ((قراات هفتگانه )) نشر سروش ....
إن شاء الله من شايد بتوانم کمک تان کنم البته که در هفتهء آينده، حتماً.
اگر نتونستم معذرت می خواهم. 80% وعده.
يا الله
ان شا الله
امیر
Thursday 27 October 2005, 04:06PM
جناب alibitaraf خوب تلاوت رو گوش کن اگه اختلافی بود خودت متوجه خواهی شد
امیر
Thursday 27 October 2005, 04:12PM
صفحه قرآنی که جناب صبح گذاشته خیلی جالب است ...برای یادگیری تجوید بسیار موثر و پرفاید است مثلا حروف ((قلقله =قطب جد )) را با رنگ آبی و مد را باقرمز و ...مشخص کرده ...خیلی مفیده برای تجوید
صبح
Thursday 27 October 2005, 04:14PM
سلام . تصوير هم ورش است اما اختلاف چنداني ندارد ، من قرآن روايت حفص دارم در بعضي تلفظات متفاوت است .
صبح
Thursday 27 October 2005, 04:18PM
جناب صبح آنطور که من مطلعم قرآن به روایت غیر از عاصم چاپ نشده و یکبار هم که به روایت(( قالون ))در افریقاچاپ شده بود خیلی با آن اعتراض شد
حیف شد اگه یکم زود تر گفته بودید کتابی که از دانشگاه امانت گرفته بودم پس نمیدادم یعنی کتاب ((قراات هفتگانه )) نشر سروش ....
ان شا الله
در نمايشگاه مانيتوري بود كه به چهار روايت با چهار تصوير ميخواند (حفص - ورش - قالون - الدوري) ، اين هم آدرس :
http://www.almuneerquran.com
امیر
Thursday 27 October 2005, 11:22PM
جناب صبح من فکر کردم شما میگویید قرآن با روایت ورش از نافع مدنی چاپ شده و در نمایشگاه دیده اید ...برای همین خیلی تعجب کردم.......
صبح
Saturday 29 October 2005, 01:23AM
سلام :)
چطور مگه ؟
مگر نسخه هاي ديگر كفري دارند كه نبايد چاپ بشوند يا غوغائي بر سر چاپ آنها بپا شود ؟
من نسخه قالون را قبلا چاپ شده ديدم و فكر نمي كنم مشكلي از لحاظ چاپي داشته باشد .
امیر
Saturday 29 October 2005, 05:46PM
مگر نسخه هاي ديگر كفري دارند كه نبايد چاپ بشوند يا غوغائي بر سر چاپ آنها بپا شود ؟
من نسخه قالون را قبلا چاپ شده ديدم و فكر نمي كنم مشكلي از لحاظ چاپي داشته باشد .
و علیکم السلام
جناب صبح فعلا نسخه ای که از بقیع نسخه ها معتبر تر است (در میان تمام دول اسلامی ) نسخه حفص از عاصم است و آنطور که من اطلاع دارم دول اسلامی مسمم هستند که برای اتحاد غیر نسخه عاصم چاپ نکنند
نسخه قالونی که شما دیده اید احتمالا چاپ آن کشور آفریقایی بوده که قبلا گفتم ...
برای تکمیل اطلاعات به کتاب ((قرآن پژوهی )) از ((خرمشاهی )) مراجعه شود
صبح
Saturday 29 October 2005, 08:18PM
و علیکم السلام
جناب صبح فعلا نسخه ای که از بقیع نسخه ها معتبر تر است (در میان تمام دول اسلامی ) نسخه حفص از عاصم است و آنطور که من اطلاع دارم دول اسلامی مسمم هستند که برای اتحاد غیر نسخه عاصم چاپ نکنند
نسخه قالونی که شما دیده اید احتمالا چاپ آن کشور آفریقایی بوده که قبلا گفتم ...
برای تکمیل اطلاعات به کتاب ((قرآن پژوهی )) از ((خرمشاهی )) مراجعه شود
سلام
خيلي ممنون ، ولي به نظر خيلي از قاري ها كه از كشورهاي مختلف در حين قرائت به طرز تلفظ هاي ديگر هم اشاره ميكنند . ولي حالا چرا بر سر اين دستگاه دعوا نيست ؟:)
امیر
Saturday 29 October 2005, 09:32PM
اینهم به نوبه خود سوالی است (از نظر من قرات قاری به چند روایت شاید برای تنوع و زیبایی باشد......مثالا قرات عبدالباسط وقتی سوره یوسف را میخواند و به اینجا میرسد ((وقالت ...)) یک کلمه را به 4 یا 5 روایت مختلف در اوج زیبایی ادا میکند (آیا گوش کرده اید ؟؟؟؟حتماحتما گوش کنید)
اما ازنظرمن از آنجا که قرآنها برای تبلیغ((به سراسر دنیا )) فرستاده میشود بهتر است یک شکل و یک دست باشد ...چرا که تفاوت قرآت ((در نظر آنها)) ((شاید)) به مثابه تغییر در کتاب جلوه کند ...
( مثلا در یکجا تعلمون خوانده و در یک قرات یعلمون )
لذا بهتر است همه از عاصم چاپ کنند
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.