PDA

نمايش نسخه نهائي : بحثي قديمي

alibitaraf
Thursday 27 October 2005, 08:07AM
با توجه به اينكه شرك و بت پرستي فقط زيارت مقبره ها نيست پس بايد شرك را از ديدي بازتر مورد بررسي قرار دهيم. بنابراين همينكه كسي گفت من به زيارت مقبره ها نميروم دليل بر يكتاپرستي او نيست و همچنين وهابيت به يك موضوع گنگ بلد شده است. براي بررسي بيشتر بهتر است كه عقايد وهابيت را مورد بررسي قرار دهيم. يكي از مواردي كه اين مورد را پيش آورده است نشناختن وهابيت است. حداقل ببينيم كه مسلمانان چه فرقي با وهابيت دارند. از دوستان خواهش ميكنم كه مسائل سياسي را پيش نكشند. زيرا در مسائل سياسي حرف زياد است پس بهتر است كه وارد آن حيطه نشويد. من تا آنجايي كه اطلاع دارم علماي قديم وهابيت بيشتر شرك و بت پرستي را منحصرا در زيارت مقبره ها در نظر ميگيرند. اين روزها هرجا بگوييد فقط خدارا پرستش كنيد فورا به تو ميگويند كه وهابي هستي. اما واقعا وهابيت چيست؟هدف از اين مبحث هم فقط روشن شدن موضوع يكتا پرستي است و ميخواهيم ثابت كنيم كه موضوع وهابيت ربطي به يكتاپرستي ندارد.بنابراين من ديد خود نسبت به وهابيت (نه همه آنان) را روشن ميكنم.از ساير دوستان هم خواهش ميكنم كه بدون تعصب نظرات خود را بگويند. و هدفم هم توهين به هيچ گروهي نيست.

وهابيت مسلك رايج در عرستان است( شايد خود آنان خود را وهابيت ننامند). اما به طور خلاصه خصوصيات وهابيت را در زير ذكر ميكنيم .

1- وهابيها فكر ميكنند كه فقط خدا را پرستش ميكنند. اما با قراردادن كتابهاي حديث در كنار كتاب خدا دچار شرك شده اند. فرقي كه آنان با مسلمانان عادي دارند اين است كه مسلمانان عادي شركاي فراواني دارند اما اين گروه تعداد شركا را به محمد و كتابهاي حديث و صحابه محدود كرده اند.

2- اصل مهمي كه علماي آنان در مدينه به آن باور عميقي دارند اين است كه :

" نبايد هيچ كس و هيچ چيزي را شريك خدا قرار دهيم مگر اينكه در كتابهاي حديث به آن اجازه داده شده باشد و يا اينكه صحابه آن را انجام داده باشند ! "

3- در مكه و مدينه اگر كسي طوري خوابيده باشد كه با سنت محمد موافقت نداشته باشد با چوب و چماق بيدارش ميكنند! ببينيد واقعا مدعيان توحيد خود در چاه عميق ضلالت به سر ميبرند!!

4- عده اي از آ»ان با توجيه نادرست جهاد در راه خدا اسلام را به عنوان ديني ترور پرور معرفي ميكنند. در اين مورد گروههاي تروريست فراواني مثل بنلادن و طالبان و .... به جهانيان تحويل داده اند. در مكتب عده اي از آنان جهاد = ترور است. و اين در حالي است كه تمام جنگهاي پيامبر به خاطر دفاع از خود بوده است. به آيه زير نگاه كنيد :

[9:13] الا تقتلون قوما نكثوا ايمنهم وهموا باخراج الرسول وهم بدءوكم اول مرة اتخشونهم فالله احق ان تخشوه ان كنتم مؤمنين

[9:13] آيا با مردمي که پيمان خود را شکستند و سعي کردند رسول را بيرون کنند و جنگ را آغاز کردند، نمي جنگيد؟ آيا از آنها مي ترسيد؟ بايد از خدا بترسيد، اگر مؤمن هستيد.

5- تعداد زيادي از علماي آنان در مدينه آنچنان به احاديث معتقدند كه هنوز بر اين باورند (با اين همه پيشرفت و اين همه سفينه هاي فضايي) كه زمين روي نهنگ بزرگي بنا شده است.

6- 38 نفر از علماي برجسته آنان طي يك جلسه چند ساعته قادر به شمارش تعداد حروف بسم الله الرحمن الرحيم نبودند. همانطور كه ميبينيد مدعيان توحيد از بزرگترين موانع فهم آيات قرآن هستند.

7- با كمال تعجب ادعاي يكتاپرستي ميكنند و در عين حال به كتابهاي حديثشان چسبيده اند و كتابهاي حديث را شريك خداي يكتا قرار داده اند.

8- تعدادي از آنان هنوز در خواب جنگهاي صليبي هستند و با اين حربه به عمليات تروريستي دست ميزنند. هر چيزي را كه اسم مسيحيت روي آن باشد را دشمن ميپندارند.

پس از تمام دوستان از جمله موحد و حقجو و zxcv و صبح و ياور و محمدمهدي و مين و امير و ديگران خواهش ميكنم در تبيين موضوع كمك كنند .زيرا بايد كه موضوع روشن شود و نبايد همچنان مبهم بماند.در ضمن از كپي پيست كردن هم متنفرم . مطالب از خودتان باشد.

AntiMatter
Thursday 27 October 2005, 08:48AM
در ضمن از كپي پيست كردن هم متنفرم مطالب از خودتان باشد.
جالبه!
منظور شما از كپي پيست دقيقآ چيه؟آيا منظورتون همين مفهوم عادي راست كليك و .. هست يا شامل كاربرد نوشته ها و مطالب موجود اعم از مطالب به خاطر مانده از يادگيريهاي قبلي و كتب و نوشته هاي مكتوب و غير مكتوب هم ميشه؟
شما اولين انساني هستيد كه چنين ادعاي بزرگي ميكنيد!(تا جاييكه دانش من قد ميده!)
مرسي

هستي
Thursday 27 October 2005, 10:32AM
بسمه تعالي
با سلام
من هم سوالم همين است كه مگر يادگيري هاي ايشان مادر زادي است؟.مگر ايشان از مطالب ديگران برداشت واستفاده نكرده اند؟
معمولا يك مقاله (حتي در داوريهاي بين المللي)وقتي با ارزش است كه نويسنده براي مطالب خودش منبع بدهد.
اينكه مطالب ديگران بدون ذكر ماخذ اورده شود هنري نيست .فقط يك تايپ مجدد مي خواهد.
مدتي پيش مطالبي را در يكي از سايت هاي تبليغي اهل سنت ديدم كه كپي همان مطالب را در اينجا با نام يكي بدون ذكر ماخذ امده بود.
اگر اعضا, شيعي نام نويسنده يا ادرس سايت را مي اورند از صداقتشان است.
در ضمن ما فرق ايشان را با وهابيت مي دانيم ونيازي به توضيح نيست.اما چون مطالبشان شبيه به همان هاست اين مساله طبيعي است كه هم سو با انان باشند وافكارشان در جهت تحكيم انان استفاده شود.

sareban
Thursday 27 October 2005, 11:00AM
در واقع اين مقاله را نوشتيد تا از تهمت وهابي بودن خلاص گرديد اما دريغ كه مشتركات فراوان شما با انها مانع از اين تفكيك ميگردد.. چه كسي است كه نداند تهمت مشرك بودن عواقب خاص خود را دارد ونتيجه اي جز آنچه زرقاويها ميكنند به بار نخواهد آورد .
مسلماني را كه با كمال خلوص موحد است به بهانه هاي واهي وتفسير به رايهاي پوچ، مشرك ميناميد و سپس قصد فرار از اسم وهابيت داريد!!! عجبا ! مگر محمد بن عبدالوهاب ‌‍[ كه حتي همين موحد خودتان جندي پيش از او طرفداري كرد] جز همين چيزهايي را كه شما ميگوييد ميگفت؟.. بله اين راهم ميدانيم كه در بين علماي سلفي و وهابي هم اختلاف هست ولي اين مانع از حمله مشترك كور آنهاو اتحاد آنها بر ضد پيروان اهل بيت عليهم السلام نشده ونخواهد شد . پس لطفا از كلمه وهابي نترسيد كه بحق برازنده شماست... ودر واقع تا وقتي ما را مشرك بخوانيد نتيجه اش كشتار ما و تاييد زرقاويها وطالبانيسم افراطي ست. پس لطفا اداي آدمهاي فرا وهابي يا مدرن وهابي را درنياوريد كه اصلا اين ادا واطفار به شما نمي آيد!

صبح
Thursday 27 October 2005, 11:10AM
سلام

شما ديروز فرموديد كه حديث را قبول نداريد ، و اين در حالي است كه در قرآن بارها به مراجعه به فرامين رسول الله و اولي الأمر امر شده ايد ... لذا ابتدا مسائل ريشه اي تر را حل بفرمائيد ، و سپس دست به تعيين دين و شرك بودن يا نبودن زيارت قبور كه نمي‌تواند شرك باشد بزنيد و اصولا اين بحث با پيش‌فرض‌هاي مختلف و ممنوعيتهاي جالب قابل مراجعه نيست .

البته عمربن‌خطاب و بنوامية در زمان خود تلاش‌هائي كردند كه حديث نگاشته نشود ، چون سنت پيامبر و اهلبيت به ضرر آنها بود ... ، اما اكنون دليل آشكاري در نپذيرفتن حديث وجود ندارد و نه قرآن بدون حديث معنا دارد و نه حديث بدون قرآن كه وثوق و اطمينان هر دو ، از يك جهت به ما رسيده است و بايد بررسي شود و در علوم رجالي به محك گذاشته شود.

alibitaraf
Thursday 27 October 2005, 11:24AM
در واقع اين مقاله را نوشتيد تا از تهمت وهابي بودن خلاص گرديد اما دريغ كه مشتركات فراوان شما با انها مانع از اين تفكيك ميگردد..

بايد خدمت عرض كنم كه من از اين تهمتها نميترسم . گفتگوهاي شما آنقدر مبتديانه است كه آدم تاسف ميخورد كه شما در چه قرني داريد زندگي ميكنيد؟
شما اگر سري به گفتمانهاي ديگر كشورها بزنيد متوجه ميشويد كه چطور در مورد اعمال و كردار شما همچون قمه زني خودزني مقبره سازي و ... بحث ميكنند. حالا شما تشريف ببريد مثل دن كيشوت اداي وا دشمنا وا دشمنا سر دهيد!!شما بهتر است كه مواظب باشيد اشتباهي از سمت راست وارد دستشويي نشويد.اگر اشتباهي هم وارد شديد حتما كفاره اش را بپردازيد.

كاري كه شما با دين كرديد در طول تاريخ بيسابقه بوده است . بهتر است كه در جامعه برويد و ببينيد كه جوانان در مورد دين چطوري قضاوت ميكنند آنقدر در كنج بتها نشسته ايد كه مثل عقايدتان پوسيده ايد!

حالا شما اينقدر بيجهت بگوييد وهابي وهابي تا ميتركيد!!

من ديگر با شما بحثي ندارم و

alibitaraf
Thursday 27 October 2005, 11:26AM
جناب صبح:

سوالت را واضحتر بگو تا جواب دهم

صبح
Thursday 27 October 2005, 11:28AM
جناب صبح:

سوالت را واضحتر بگو تا جواب دهم
البته من سوالي نكردم ، شرحي دادم كه واضح تر از اين نمي‏شد!

sareban
Thursday 27 October 2005, 11:36AM
بايد خدمت عرض كنم كه من از اين تهمتها نميترسم . گفتگوهاي شما آنقدر مبتديانه است كه آدم تاسف ميخورد كه شما در چه قرني داريد زندگي ميكنيد؟
شما اگر سري به گفتمانهاي ديگر كشورها بزنيد متوجه ميشويد كه چطور در مورد اعمال و كردار شما همچون قمه زني خودزني مقبره سازي و ... بحث ميكنند. حالا شما تشريف ببريد مثل دن كيشوت اداي وا دشمنا وا دشمنا سر دهيد!!شما بهتر است كه مواظب باشيد اشتباهي از سمت راست وارد دستشويي نشويد.اگر اشتباهي هم وارد شديد حتما كفاره اش را بپردازيد.

كاري كه شما با دين كرديد در طول تاريخ بيسابقه بوده است . بهتر است كه در جامعه برويد و ببينيد كه جوانان در مورد دين چطوري قضاوت ميكنند آنقدر در كنج بتها نشسته ايد كه مثل عقايدتان پوسيده ايد!

باز هم اين وهابي متحجر اداي انسانهاي مدرن را دراورد وسنگ انها را به سينه زد!
جناب علي بيطرف! قمه زدن بحث درون ديني است وآيا شما با يك كافر كه بحث ميكنيد به او اين اجازه را ميدهيد كه از بيرون در فقه شما دخالت كند؟ ومثلا بگويد ذبح كردن حيوانات غير انساني است پس اين كار ا نكنيد؟!! خير ميگوييد: بيا و مسلمان شو بعدا بحث ميكنيم شما هم اول بيا به اين حديث شريف از اهل بيت عليهم السلام كه فرمودند: رحم الله من احيا امرنا كه ناظر به آيه و من يعظم شعائر الله فانها من تقوي القلوب ميباشد ملتزم شو بعد بحث كن!
شير فهم شد؟!

صبح
Thursday 27 October 2005, 11:36AM

شما خود را وهابي معرفي كنيد يا نكنيد ، حرفهائي را مي‌زنيد كه در تاريخ فقط خط ابن تيميه كه مرجع وهابيت و منبع تغذيه محمد بن عبدالوهابي است زده است ... ابن تيميه هم كسي است كه مثلا براي اثبات استدلال خود حديثي را تائيد مي‌كند كه خدا در روز خاصي به زمين مي آيد و دست خود را بالا مي‌برد و چه مي‌كند و چه ... لذا به نظرم بهتر است مطالعه در تاريخ اين نوع بيان و اين نوع انحراف كه منجر به انشقاق مسلمانان ، و كمك به جبهه اصلي كفر مي‌شود داشته باشيد . از دعاهاي ما اين است كه " خدايا ، دشمنان ما را بخود مشغول بدار " ، و اين دقيقا همان كاري است كه وهابيت ، نمايندگي اين كار را براي دشمنان اسلام بر عليه اسلام مي‌كند ... و نيرو و هزينه مسلمانان بجاي اينكه در جنگ با كفار رقم بخورد ، در مجادلاتي كه هيچ سودي نداشته است رقم مي‌خورد ، و اينجا اين تكرار كنندگان وهابي هيچ وقت دلشان به حال اسلام نسوخته است كه بيائيد ببينيم اشتراك‌ها چيست.

alibitaraf
Thursday 27 October 2005, 12:33PM
در مجادلاتي كه هيچ سودي نداشته است رقم مي‌خورد

از اين نظر كه اين مجادلات هيچ سودي نداشته با شما موافقم
جناب صبح پس شما به دين خود ومن هم به دين خود !
حالا شما سكوت بفمائيد ببينيم ديگر دوستان چه ميگويند؟

ياور
Thursday 27 October 2005, 03:41PM
يا الله
اللهم صل علي محمد و ال محمد
با عرض سلام خدمت جناب علي اقا بيطرف

در كشوري كه ذكر يا الله گفتن همچون كارد يا استخواني است بر گلو چه فرق مي كند كه وهابي يا وهابيت در ان شناخته شود و يا نشود اسلام وجود داشته باشد يا وجود نداشته باشد و من فقط يك نكته براي اثبات حق و حقيقت مي گويم كه ان كالايي را كه در بازار مكارم دنيايي ريخته اند و همه انرا به معرض نمايش گزارده و در موردش تبليغ مي كنند انسان عاقل در مورد ان شك مي كند و حداقل مي فهمد كه ممكن است در صحتش دروغ گفته باشند اما متاسفانه امروز در روزگاراني كه خداوند عظيم
با لاترين مرجع و مامن انسانها در قالب هاي مختلف تحريف شده است اباءو اجداد من كه شيعه اند و مومن خاطر جمع سنتي حتي احتمال تحريف حقيقت هاي زير مجموعه خداوند را هم نميدهند و پيامبر ص و امامان را همانطور كه ملا و مترفين مي گويند چشم بسته و مقلد قبول مي كنند و خوب ببين
هرروز با صداي بلند و هوار ازهر منبر و مسجدي چه كالاها يي را تبليغ مي كنند و چقدر زياد و ارزان
و در دسترس و قيمتي هم ندارد و براي فروشش هوار مي زنند اما من مي گويم كه جنس و كالاي اصلي همين است و هركس مي گويد ممكن است قلب باشد مي گويند تووهابي هستي و دشمن ما و مگر در هر دوره تاريخي و در زمان رسالت هر پيامبري چقدر حق و حقيقت طرفدار داشت كه الان داشته باشد
و چقدر پيامبران و امامان به حق را ازار و اذيت كردند و در هر دوره هميشه تعداد باطل بر طرفداران حق بيشتر است
يا الله يا ذالجلاال و الاكرام

alibitaraf
Thursday 27 October 2005, 04:05PM
دوست عزيز ياور واقعيت اين است كه اين هميشه رسم روزگار بوده است و خواهد بود.

هستي
Thursday 27 October 2005, 04:16PM
بسمه تعالي
جناب ياور
مي گويند بعضي انگشتهايشان را در گوشهايشان ميكنند تا بعضي سخنان را نشنوند.
انهمه خدا خدا را در زمزمه اي با معبود از زبان ائمه نديديد.
اگر اينقدر از شنيدن سخن حق بيزاريد برايتان دعايي ديگر مي اورم تا با خواندن ان بفهميد كه چه مي گوئيد وبه چه بندگاني توهين مي كنيد.
از منا جات امام سجاد در مقام توبه:
اى مهربان‏ترين مهربانان، و اى رحيمتر كسى كه طالبان رحمت شب و روز آهنگ او كنند،
و اى مهربانتر كسى كه آمرزش طلبان گرد او گردند، و اى كسى كه عفوت از انتقامت فزون است.
و اى كسى كه خشنوديت از خشمت بيشتر است. و اى كسى كه بوسيله حسن تجاوز بر خلق خود منت نهاده‏اى،
و اى كسى كه بندگانت را به پذيرفتن توبه عادت داده‏اى و اى كسى كه اصلاح امور فاسدشان را بوسيله توبه خواسته‏اى. و اى كسى كه از عمل ايشان به مقدار اندك خشنود شده‏اى و اى كسى كه اندك ايشان را پاداش فراوان داده‏اى.
و اى كسى كه اجابت دعا را بر ايشان ضمانت كرده‏اى و اى كسى كه به آيين تفضل، پاداش نيك را بر عهده خود به ايشان وعده داده‏اى
من گناهكارترين گناهكارى نيستم كه تو او را آمرزيده باشى و نكوهيده‏ترين كسى نيستم كه عذر به درگاه تو آورده و تو عذرش را پذيرفته باشى، و ستمكارترين كسى نيستم كه نزد تو توبه كرده و تو باز با او احسان كرده باشى
باز مى‏گردم بسوى تو در چنين حال، بازگشتن كسى كه از كرده پيشين خود پشيمان، و از آنچه بر او گرد آمده نگران است و از ورطه‏اى كه در آن افتاده از روى خلوص شرمسار است، و مى‏داند كه عفو از معصيت عظيم در نظر تو بزرگ نمى‏نمايد و در گذشتن از گناه بزرگ بر تو دشوار نيست، و تحمل جرمهاى بيرون از حد بر تو گران نمى‏آيد و محبوبترين بندگانت نزد تو كسى است كه سركشى بر تو را فرو گذارد. و از اصرار بر گناه، اجتناب كند، و طلب آمرزش را ادامه دهد.
و من نزد تو بيزارى مى‏جويم از آنكه سركشى كنم، و به تو پناه مى‏برم از آنكه در گناه اصرار ورزم، و براى آنچه در آن كوتاهى كرده‏ام، از تو آمرزش مى‏طلبم، و براى هر عملى كه از انجامش فرو مانده‏ام از تو يارى مى‏جويم.

شما گمان مي كنيد كه هركه دشت از دين آبا’ واجدادي خود كشيد ومثلا ما ركسيسيت يا روشنفكر من در اوردي شد هنر كرده است.!!

صبح
Thursday 27 October 2005, 04:37PM
چرا گريه زاري مي كنيد ، اين منطق نشد ... !

اين ديگه معركست :
در كشوري كه ذكر يا الله گفتن همچون كارد يا استخواني است بر گلو

ظاهرا دروغ گفتن و تهمت زدن اصلا در كيش شما حرام نيست ؟
كشوري كه مرگ و زندگيش در گرو دين پروردگاري بوده كه فرمان داده يهود و نصارا را اولياء خود نگيريد و بدان عمل كرده است ، و در مقابل فتنه و توطئه سران منافق همسايگان ظاهرا مسلمانش و سكوت ملت‌هاي آنان در مقابل اين ظلم و تعدي نسبت به امت اسلامي ، صامد و مقاوم ايستاده است و تمام شرهاي شيطاني اين سكوت و خيانت همسايگانش را بخود خريده است ، تكليفش معلوم است ... و لازم نيست ابن تيميه تكليفي براي اين ملت شريف تعيين كند .

min
Thursday 27 October 2005, 11:46PM
با توجه به اينكه شرك و بت پرستي فقط زيارت مقبره ها نيست پس بايد شرك را از ديدي بازتر مورد بررسي قرار دهيم. بنابراين همينكه كسي گفت من به زيارت مقبره ها نميروم دليل بر يكتاپرستي او نيست و همچنين وهابيت به يك موضوع گنگ بلد شده است. براي بررسي بيشتر بهتر است كه عقايد وهابيت را مورد بررسي قرار دهيم. يكي از مواردي كه اين مورد را پيش آورده است نشناختن وهابيت است. حداقل ببينيم كه مسلمانان چه فرقي با وهابيت دارند. از دوستان خواهش ميكنم كه مسائل سياسي را پيش نكشند. زيرا در مسائل سياسي حرف زياد است پس بهتر است كه وارد آن حيطه نشويد. من تا آنجايي كه اطلاع دارم علماي قديم وهابيت بيشتر شرك و بت پرستي را منحصرا در زيارت مقبره ها در نظر ميگيرند. اين روزها هرجا بگوييد فقط خدارا پرستش كنيد فورا به تو ميگويند كه وهابي هستي. اما واقعا وهابيت چيست؟هدف از اين مبحث هم فقط روشن شدن موضوع يكتا پرستي است و ميخواهيم ثابت كنيم كه موضوع وهابيت ربطي به يكتاپرستي ندارد.بنابراين من ديد خود نسبت به وهابيت (نه همه آنان) را روشن ميكنم.از ساير دوستان هم خواهش ميكنم كه بدون تعصب نظرات خود را بگويند. و هدفم هم توهين به هيچ گروهي نيست.

وهابيت مسلك رايج در عرستان است( شايد خود آنان خود را وهابيت ننامند). اما به طور خلاصه خصوصيات وهابيت را در زير ذكر ميكنيم .

1- وهابيها فكر ميكنند كه فقط خدا را پرستش ميكنند. اما با قراردادن كتابهاي حديث در كنار كتاب خدا دچار شرك شده اند. فرقي كه آنان با مسلمانان عادي دارند اين است كه مسلمانان عادي شركاي فراواني دارند اما اين گروه تعداد شركا را به محمد و كتابهاي حديث و صحابه محدود كرده اند.

2- اصل مهمي كه علماي آنان در مدينه به آن باور عميقي دارند اين است كه :

" نبايد هيچ كس و هيچ چيزي را شريك خدا قرار دهيم مگر اينكه در كتابهاي حديث به آن اجازه داده شده باشد و يا اينكه صحابه آن را انجام داده باشند ! "

3- در مكه و مدينه اگر كسي طوري خوابيده باشد كه با سنت محمد موافقت نداشته باشد با چوب و چماق بيدارش ميكنند! ببينيد واقعا مدعيان توحيد خود در چاه عميق ضلالت به سر ميبرند!!

4- عده اي از آ»ان با توجيه نادرست جهاد در راه خدا اسلام را به عنوان ديني ترور پرور معرفي ميكنند. در اين مورد گروههاي تروريست فراواني مثل بنلادن و طالبان و .... به جهانيان تحويل داده اند. در مكتب عده اي از آنان جهاد = ترور است. و اين در حالي است كه تمام جنگهاي پيامبر به خاطر دفاع از خود بوده است. به آيه زير نگاه كنيد :

[9:13] الا تقتلون قوما نكثوا ايمنهم وهموا باخراج الرسول وهم بدءوكم اول مرة اتخشونهم فالله احق ان تخشوه ان كنتم مؤمنين

[9:13] آيا با مردمي که پيمان خود را شکستند و سعي کردند رسول را بيرون کنند و جنگ را آغاز کردند، نمي جنگيد؟ آيا از آنها مي ترسيد؟ بايد از خدا بترسيد، اگر مؤمن هستيد.

5- تعداد زيادي از علماي آنان در مدينه آنچنان به احاديث معتقدند كه هنوز بر اين باورند (با اين همه پيشرفت و اين همه سفينه هاي فضايي) كه زمين روي نهنگ بزرگي بنا شده است.

6- 38 نفر از علماي برجسته آنان طي يك جلسه چند ساعته قادر به شمارش تعداد حروف بسم الله الرحمن الرحيم نبودند. همانطور كه ميبينيد مدعيان توحيد از بزرگترين موانع فهم آيات قرآن هستند.

7- با كمال تعجب ادعاي يكتاپرستي ميكنند و در عين حال به كتابهاي حديثشان چسبيده اند و كتابهاي حديث را شريك خداي يكتا قرار داده اند.

8- تعدادي از آنان هنوز در خواب جنگهاي صليبي هستند و با اين حربه به عمليات تروريستي دست ميزنند. هر چيزي را كه اسم مسيحيت روي آن باشد را دشمن ميپندارند.

پس از تمام دوستان از جمله موحد و حقجو و zxcv و صبح و ياور و محمدمهدي و مين و امير و ديگران خواهش ميكنم در تبيين موضوع كمك كنند .زيرا بايد كه موضوع روشن شود و نبايد همچنان مبهم بماند.در ضمن از كپي پيست كردن هم متنفرم . مطالب از خودتان باشد.
جناب آقاي علي بيطرف
اين جملات بالاي شما بيشتر به جاي اين كه وهابيت را معرفي كند خواسته آنها را جور ديگري معرفي كند تا شايد از برخي اتهام ها تبرئه گردد.
نه اينكه گفتيد وهابيت نيست
وهابيت خيلي پست از اي اينها است كه فرموديد
خودتان بهتر از هركسي آن را مي شناسيد
آنقدر وهابيت بد نام است كه آنهايي كه تمام اعتقاداتشان شبيه وهابيها است در اين تالار از جمله خود شما سعي مي كنند از اين اتهام خود را تبرئه كنند

alibitaraf
Friday 28 October 2005, 09:07AM
جناب مين :

شما هر تهمتي كه دلت ميخواهد بزن.
از اين تهمتها در طول تاريخ زياد زده شده است و اولين بار نيست.
در آخرت همديگر را ميبينيم . اگر كسي نخواهد به ساز شما برقصد و از پيامبر كمك نخواهد بايد به كجا مراجعه كند؟

AntiMatter
Friday 28 October 2005, 09:48AM
جناب alibitaraf (و ساير كاربراني كه بارها به بهانه كپي پيست متوسل شدند يا قرار است متوسل شوند!) آيا پي به اشتباه خود برده ايد يا صرف اينكه بنده بحث مبتديانه يا متحجرانه اي را پيش كشيدم(در همان زمره راست و چپ و دستشويي و كفاره و ..!)كه از جواب دادن خودداري ميكنيد؟

سوال اين بود كه:
منظور شما از كپي پيست دقيقآ چيه؟آيا منظورتون همين مفهوم عادي راست كليك و .. هست يا شامل كاربرد نوشته ها و مطالب موجود اعم از مطالب به خاطر مانده از يادگيريهاي قبلي و كتب و نوشته هاي مكتوب و غير مكتوب هم ميشه؟
شما اولين انساني هستيد كه چنين ادعاي بزرگي ميكنيد!(تا جاييكه دانش من قد ميده!)

alibitaraf
Friday 28 October 2005, 09:57AM
جناب آنتي متر:

اگر از توهينهايي كه به من كرده اي پشيمان شده اي جوابت را ميدهم در غير آن صورت جوابي از دريافت نخواهيد كرد.

AntiMatter
Friday 28 October 2005, 10:07AM
جناب آنتي متر:

اگر از توهينهايي كه به من كرده اي پشيمان شده اي جوابت را ميدهم در غير آن صورت جوابي از دريافت نخواهيد كرد.
:smile31: حالتون خوبه؟كدام توهين؟ :smile43:

سینا 555
Friday 28 October 2005, 10:58AM
مثل اينكه وهابي ناميدن تخيلات وهابي تهمت و توهين برداشت ميشود:p
حب چكارتان كنيم از وهابيت فاصله بگيريد تا به شما نگويند وهابي!:smile09:

شما دست پيش را بگيريد كه عقب نيوفتيد!
حالا تا استغفار نكنيد از اينكه مومنان بالله را مشرك
ميناميد كارتان داريم فكر كرديد همينطور كشككي است بياييد
با وقاحت و پررويي كامل تهمت شرك!!!بزنيد و طلبكار هم باشيد!
اصلا شما چه حقي داريد مردمي كه با جان و دل در راه خدا قدم برميدارند
با تخيلاتي بي اساس و بي مقدار مشرك خطاب كنيد؟
ايا تهمت مشرك زدن به كسي به همين راحتيست؟

اين را بدانيد اگر بعضي بنام شيعه خطا ميكنند وظاهرا شبهه تحجر و تعصب بجاي ميگذارند
و شما با اوهام نيووهابيسم خود بران شده اي كه با ان بجنگي خيالي نيست ولي
فراموش نكن كه اين عقايد پوسيده و بي اساس شما از بيخ و بن تحجر و تعصب و افراط است
كه بايد فكري به حال خودتان هر چه سريعتر بكنيد وهابيون گرامي

ايا شما وهابيون ببخشيد نووهابيون!يك لحظه فكر كرده ايد اگر انها كه در جايگاه اتهام شرك قرار ميدهيد بيگناه باشند در ان دنيا چه جوابي خواهيد داشت؟جدا فكر كرده ايد؟

يا حق

alibitaraf
Friday 28 October 2005, 11:06AM
جناب سينا :

ما نميگوييم كه شخص خاصي مشرك است.
ما ميگوييم اين موارد در كتاب آسماني هشدار داده شده است و به عنوان شرك تلقي ميشود.
هر كس از آن دوري نكند بدبخت ميشود. حالا شما چرا فكر ميكني مصداق اين آياتي؟

من هيچوقت نميگويم شيعيان و يا سني ها مشركند . بلكه خواص شرك را ميگويم . اينكه در مورد شما صدق ميكند يا نه به من ربطي ندارد اين را خدا ميداند.

AntiMatter
Friday 28 October 2005, 11:20AM
جناب بيطرف توهين بنده را پيدا كرديد ما را هم بي نصيب نگذاريد لطفآ!
در غير اينصورت منتظر پاسخ شما هستم!

sareban
Friday 28 October 2005, 11:32AM
جناب سينا :

ما ميگوييم اين موارد در كتاب آسماني هشدار داده شده است و به عنوان شرك تلقي ميشود.

من هيچوقت نميگويم شيعيان و يا سني ها مشركند . بلكه خواص شرك را ميگويم . اينكه در مورد شما صدق ميكند يا نه به من ربطي ندارد اين را خدا ميداند.
:smile21: :smile21:
پس من هم اگر گفتم كار شما كفريه يا وهابي گريه به شما ربطي ندارد . يا مثلا اگر گفتيم كار شما دقيقا شبيه خوارجي است كه مولا علي با آنها جنگيد آن هم به شما ربطي ندارد ، حال شما چرا فكر ميكنيد مصداق آن هستيد؟:smile09:
در ثاني گويا شما از رفيقتان موحد بيخبريد كه دم به دم به ما ميگويد: جناب مشرك!!

سینا 555
Friday 28 October 2005, 11:35AM
جناب سينا :

بنده هم شماي نوعي را نگفتم!
رفيق عزيزتان موحدنما با گستاخي تمام هم خاص و هم عام
مردم مومن را مشرك خطاب كرده است و ميكند و مستوجب
قتل ميداند! شما هر چه سريعتر خود را از ايشان و امثالهم تميز دهيد
كه كارمان به كرام الكاتبين است;)

ضمنا شما همان ادله وهابيون را براي مشركان مياوري و براي همين تعجبي نيست
كه با ايشان خلط ميشويد.صف خود را از تكفيريون جدا كنيد و به بحث منطقي ارام و بدون
توهين به كسي حتي علماي شيعه بيان بفرماييد اجازه بدهيد خود خواننده نتيجه بگيرد باشه؟

خواص شرك هم معلوم است كسي كه غير خدا را بپرستد!بپرستد!
درست شد؟بنابراين شما نميتوانيد گروه يا فرد و يا دسته اي را به
صرف يك عكس يك تعبير نادرست يك سو تفاهم مشرك بناميد چرا كه هيچگاه
در قلب مردم نيستي تا بداني! از ظواهر دوري بفرما به عالم معنا بيا برادر
داستان موسي وشبان را اويزه گوش بكن و بر اساس ان حركت كن.موسي هم حق نداشت
ان شبان را مشرك بنامد.لابد اگر شما ان شبان بيچاره را ديده بوديد نميدانم...!;)

پس صرفا علمي صحبت كنيد و از قتل و كشتار مشركين هم فعلا حرفي نزنيد چون ممكن است
كاملا به بيراهه رفته باشيد و انوقت خون خيلي ها بردوش شما هم خدايي ناكرده خواهد بود.اميدوارم
اينطور نباشد به اميد خدا.

يا علي

alibitaraf
Friday 28 October 2005, 11:55AM
جناب سينا :

من كاري به جناب موحد ندارم زيرا ايشان فرد مستقليند ولي فكر نكنم او هم منظورش شخص خاصي باشد.او خود بايد جواب گفته هاي خود را بدهد.من مسئول شخص خاصي نيستم. فقط مسئول خودمم.
دلايل ما هم با مدرك است و همه از قرآن. اينكه شما ميخواهيد قبول نكنيد به ما ربطي ندارد و آخرت خود را خراب ميكنيد.

اگر دليلي در رد حرفهاي ما داريد منطقي بفرمائيد تا جواب گويم

alibitaraf
Friday 28 October 2005, 12:00PM
خواص شرك هم معلوم است كسي كه غير خدا را بپرستد!بپرستد!

خواص شرك در قرآن گفته شده است آيا اينرا قبول داري يا نه ؟

alibitaraf
Friday 28 October 2005, 12:06PM
پس من هم اگر گفتم كار شما كفريه يا وهابي گريه به شما ربطي ندارد

اگر گفتار من برخلاف قرآن بود و دلايل من قانع كننده نبود شما بفرمائيد افكار تو مثل وهابيونه!

اگر من افكار تورا غلط دانستم به تو چي بگوبم؟

AntiMatter
Friday 28 October 2005, 12:38PM
جناب alibitaraf همچنان منتظرم!

alibitaraf
Friday 28 October 2005, 01:17PM
جناب آنتي متر در روزهاي آينده عرض ميكنم

zxcv
Friday 28 October 2005, 11:06PM
بسم الله

با سلام و کمال احترام

دوست عزیز جناب بیطرف

با نظرات جنابعالی کاملا موافقم و سعی من و دوستان دیگر مسلمان من روشن کننده این موضوع است که ما تابع هیچ فرقه و مذهب خاصی نیستیم و برداشتی که ما از قران می کنیم مطابق برداشت جنابعالی از قران فقط مسلمانی است و بس .

اما ببینید با اینکه شما صراحتا بیان فرمودید که ضعفهای فرقه وهابیت چیست باز هم آنان رویه خود در تهمت و توهین به شما را ادامه داده ا ند و این نشانگر این موضوع است که اینان دنیال بحث منطقی نیستند .

آنها چیزهایی یاد گرفته اند که حاضر نیستند به هر قیمتی شده کسی پیدا شود و بر خلاف آن اعتقادات ابا و اجدادی صحبتی کند اکنون اگر اعتقادات آنان با قران هم همخوانی نداشت باز برای خود توجیه از احادیث جعلی می آورند .

ما با شرکت در مناظره با شیعان نشان دادیم که اهل بحث و منطق هستیم ولی آنها دائما با توهین و تهمت به ما جواب می دهند و این چیزی نیست که بشود منصفانه با آن بحث کرد .

برادر من جناب بیطرف . ما نه وهابی هستیم و نه شیعه و نه سنی و نه هر فرقه دیگر و فقط فقط مسلمانیم و به آن افتخار می کنیم .

وسلام یا الله

AntiMatter
Saturday 29 October 2005, 12:07AM
جناب zxcv
جنابعالي دراين پست http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=80853&postcount=81 فرموده ايد:

آن اسلامی که متاسفانه جنابعالی می خواهید به ما معرفی کنید نامش مسلمانی نیست بلکه اسمش فرقه ...... می باشد !
كه مدعي شده ايد شيعه يك فرقه است.
همانطور كه در اين پست جاري مدعي شده ايد شما انساني منطقي هستيد.در اين صورت منتظر شما در تاپيك زير هستم:
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=3550
مرسي

AntiMatter
Saturday 29 October 2005, 03:47AM
جناب آنتي متر در روزهاي آينده عرض ميكنم
سلام.
درك ميكنم كه سرتان شلوغ است.منتها براي من مبهم است كه چطور به خاطر موضوعي كه مرتب شما و ديگر همفكرانتان از مطرح كردن و در واقع اشكال گرفتن آن براي جواب ندادن استفاده ميكنيد هيچ درك روشن و دليلي محكم نداريد كه بتوانيد با سرعت از آن دفاع كنيد و آن را موكول به آينده اي مبهم ميكنيد؟
به هر حال گر چه مخاطب ظاهري بنده شما بوديد منتها به اين معنا نيست كه ديگر كاربراني كه چنين ايرادي را مطرح كردند نتوانند در گفتگو شركت كنند.
اميدوارم *روزهاي آينده* به زودي فرا برسد و با دست پر برگرديد و ادامه بحث را دنبال كنيم.
مرسي

alibitaraf
Saturday 29 October 2005, 09:18AM
بعضي مواقع كه تاپيكها را بررسي ميكنم ميبينم كه جوابها عين توپ تنيس رد و بدل ميشود و اين جور بحث كردن هيچ فايده اي ندارد و تنها كينه و دشمني ايجاد ميكند. بعضي مواقع ديگر براي خواندن تاپيكها حوصله ندارم.

پيشنهاد به آنتي متر و ديگران:

همانطور كه ميدانيد در اين تالار در مورد خواندن خدا و يا مقدسين دو گروه وجود دارد. يك گروه كه شما باشيد و خواندن و طلب كمك از مقدسين را ترويج ميكنيد و غير خودتان را وهابي ميناميد گروه ديگر در مورد خواندن غير خدا هشدار ميدهند و آن را شرك به حساب مياورند.

بياييد از هر گروه دو نفر تعيين شود و بحثها منطقي ادامه يابد و وقت همه تلف نشود.بطوريكه فقط آن چهار نفر در بحث شركت كنند و يك نفر داور هم تعيين شود كه به توهينهاي داده شده هشدار دهد.

من غير از اين راهي ديگر نميبينم.اگر موافق بوديد نظر دهيد. حقيقتا من از شركت در بحثهاي اينجوري خسته شده ام و اين جوري بحث كردن راه به جايي نميبرد.

منتظر نظرات پيشنهادي از دو گروه هستم

ايزد نگهدار همه

alibitaraf
Saturday 29 October 2005, 01:03PM
با عرض سلام

بعضي مواقع تعصبات فرقه اي آدمي را از واقعيت دور ميكند . خداي مهربان همه ما را آزاد آفريده است و ما مختاريم كه چطوري زندگي كنيم. فقط چيزي كه باقي ميماند اين است كه تك تك ما بايد در روز قيامت پيش خدا حاضر شده و جوابگوي اعمال خود باشد. آن چيزي كه خوب بودن و يا بد بودن ما را مشخص ميكند نفس ماست. نفس ماست كه تعيين ميكند ما به بهشت خواهيم رفت يا به جهنم. اين نفس هم ربطي به فرقه خاصي ندارد.ممكن است كسي شيعه باشد و نفس او خوب باشد و همچنين ممكن است كسي سني باشد و نفس او پرهيزگار باشد و ممكن است كه كسي اصلا مسلمان نباشد و نفس او پرهيزگار باشد. ممكن است كه كسي در مناظره چيره شود ولي اين نشان دهنده درجه ايمان او نيست. ممكن است كه كسي به طور كامل ثابت كند كه طلب كمك از غير خدا مجاز است و يا به طور كامل ثابت كند كه طلب كمك از غير خدا شرك است. اين نشان دهنده درجه مسلماني او نيست. تك تك ما بايد در فكر خود باشد. زيرا كه در حقيقت اين بازار آشفته آزمايشي براي ماست تا كه خود را از چنگال شيطان برهانيم.

چرا كه خدا مهربان به ما دستور داده است در روز 5 مرتبه در نماز از خدا درخواست كنيم كه مارا به راه راست هدايت كن و از گمراهان قرار مده و همچنين از كساني كه عمدا گمراهند قرار مده.
اين نشان ميدهد كه ممكن است كه كسي گمراه باشد و خود نداند. البته داستان موسي و چوپان خود دليل خوبي براي نگرش خدا به نيت است. خدا كاري به اين ندارد كه شما شيعه ايد يا سني يا مسلمان صرف! خدا به نيات شما نگاه ميكند . خدا تمام زندگي مارا طراحي كرده است همه چيز از پيش پيش بيني شده است خدا بر همه اعمال ما احاطه دارد او داخلي ترين نيتهاي مارا هم ميداند. مطمئنا او به اين نگاه نميكند كه شما خود را تابع علي ميدانيد يا تابع كسي ديگر. ممكن است كه كشاورزي شيعه در دورترين نقطه ايران خدا از او راضي باشد اما آخوندي متبحر در علوم اسلامي و حافظ كل قرآن جزو شاگردان شيطان باشد. خدا دين مادرزادي را ملاك قرار نميدهد.خدا عمامه را مورد استناد قرار نميدهد.

اما آيا واقعا به اين معناست كه لزومي ندارد كه ما راه خود را مورد بازبيني قرار دهيم؟ نه مطمئنا ! خداي مهربان چشم و گوش و دل به ما داده است تا كه از آن استفاده كنيم و خدا مطمئنا در آخرت از طريق استفاده آنان ما را بازخواست ميكند. خدا ميداند كه ما واقعا در دنيا از آنان استفاده كرديم يا نه ؟ ما ممكن است خود را و ديگران را بتوانيم فريب دهيم ولي خدا را نميتوانيم فريب دهيم. بعد از مرگ اين فريبها و رياها تمام ميشود و نفس اصلي ما بروز ميكند.

عده اي از دوستان شيعه در اين تاپيك به اهل بيت عشق مي ورزند و در حقيقت اين چيز بدي نيست. ولي عشق بيش از حد گمراهي است. اگر واقعا شما ميخواهيد به اهل بيت عشق بورزيد به حرفهايشان گوش كنيد. مطمئنا و صددر صد اهل بيت خود موحد بوده اند و نبايد در اين شكي كرد . بعضي مواقع پيش خود فكر ميكنم كه اگر قرار باشد كسي از علي الگو بگيرد بايد چي اورا بگيرد! آيا پيروي كردن به چه معناست. اگر كسي ميگويد پيرو علي است بايد عملا از او پيروي كند نه اينكه خود علي را بت كند. بايد يك لحظه فكر كرد و ديد كه آيا شما واقعا علي را پيروي ميكنيد بايد يك لحظه فكر كرد و ديد كه آيا واقعا شيطان ما را در چگونگي پيروي از علي فريب نداده است؟!!!!!
يك لحظه پيش خود فكر كنيد كه آيا كسي كه از علي درخواست كمك نكند به علي توهين كرده است. شما يك لحظه چشمتان را ببنديد و خداي خود را قاضي كنيد كه آيا اين واقعا حرف درستيه كه ما هر كس كه از علي به جاي خدا درخواست كمك نكرد دشمن اوست. آيا اين همان حيله شيطان نيست؟!
بايد از خود بپرسيم كه چرا خدا ما را از پرستش شيطان منع كرده است؟ آيا شما ميتوانيد كسي را پيدا كنيد كه مستقيما شيطان را پرستش كند؟ مطمئنا نه ! پس پيش خود يك لحظه فكر كنيد كه چرا خدا گفته شيطان را مپرستيد؟!!
پس بياييد به دور از هرگونه تعصب مادرزادي به تنها خدا دل ببنديم . در خاتمه بايد بگويم كه ان شاء الله در زندگي اين دنياي فاني موفق باشيد و فكري هم به حال زندگي بعدي خود بكنيد.

sareban
Saturday 29 October 2005, 03:01PM
بعضي مواقع كه تاپيكها را بررسي ميكنم ميبينم كه جوابها عين توپ تنيس رد و بدل ميشود و اين جور بحث كردن هيچ فايده اي ندارد و تنها كينه و دشمني ايجاد ميكند. بعضي مواقع ديگر براي خواندن تاپيكها حوصله ندارم.

پيشنهاد به آنتي متر و ديگران:

همانطور كه ميدانيد در اين تالار در مورد خواندن خدا و يا مقدسين دو گروه وجود دارد. يك گروه كه شما باشيد و خواندن و طلب كمك از مقدسين را ترويج ميكنيد و غير خودتان را وهابي ميناميد گروه ديگر در مورد خواندن غير خدا هشدار ميدهند و آن را شرك به حساب مياورند.

بياييد از هر گروه دو نفر تعيين شود و بحثها منطقي ادامه يابد و وقت همه تلف نشود.بطوريكه فقط آن چهار نفر در بحث شركت كنند و يك نفر داور هم تعيين شود كه به توهينهاي داده شده هشدار دهد.

من غير از اين راهي ديگر نميبينم.اگر موافق بوديد نظر دهيد. حقيقتا من از شركت در بحثهاي اينجوري خسته شده ام و اين جوري بحث كردن راه به جايي نميبرد.

منتظر نظرات پيشنهادي از دو گروه هستم

ايزد نگهدار همه
پيشنهاد خوبي است.. ولي ابتدا بايد تكليفتان را با موضوع امامت مشخص كنيد چون يكي از دليلهاي ما در همه جا ، روايات اهل بيت عليهم السلام است..پس مناظره اي دو نفره در امامت پيشنهاد بدي نيست ونيز ابتدا بايد در مورد نحوه تفسير قران ونياز به تفسير يا عدم نياز به آن بحث كرد ومناظره شود. تا برسيم به موضوع شرك ;)

AntiMatter
Saturday 29 October 2005, 04:55PM
بعضي مواقع تعصبات فرقه اي آدمي را از واقعيت دور ميكند
جناب alibitaraf
چگونه انتظار داريد حرف شما را باور كنيم (در خصوص يك گفتگوي منطقي) و اميدوار باشيم كه شما اهل منطق هستيد و خواهان نتيجه منطقي در حالي كه بدون منطق ادعا هاي زيادي ميكنيد و پاسخي به سوالات مطرح شده نميدهيد و با بهانه هاي واهي و خيالي از پاسخ دادن پرهيز ميكنيد؟
بنده به اين خاطر كه شما لفظ فرقه را در مورد شيعه به كار نبريد و يا حداقل دلايلتان را براي چنين خطابي بياوريد تاپيكي را استارت كردم.منتها شما بدون اينكه در آنجا حضور يابيد و دلايلتان را مطرح كنيد همچنان با لجاجت حرف خود را تكرار ميكنيد!
در جاي ديگر شما به جاي اينكه پاسخي به سوال مطروحه در مورد ادعايتان بدهيد ابتدا با بهانه واهي توهين مرا به عذر خواهي از گناه ناكرده فرا ميخوانيد و و پس از ناتواني اثبات بهانه جاريتان حواله به*روزهاي بعد* ميكنيد!
حالا خود قضاوت كنيد اين جمله شما در مورد كدام طرف صدق ميكند
بعضي مواقع كه تاپيكها را بررسي ميكنم ميبينم كه جوابها عين توپ تنيس رد و بدل ميشود و اين جور بحث كردن هيچ فايده اي ندارد و تنها كينه و دشمني ايجاد ميكند. بعضي مواقع ديگر براي خواندن تاپيكها حوصله ندارم
البته مطمين باشيد فراري در كار نخواهد بود و بنده شخصآ آماده گفتگو هستم.
منتها به دليل سابقه بد شما و دوستانتان برنامه ديگري دارم و ترجيح ميدهم عناويني كه شما مطرح كرديد را به صورت مقالات مجزا مطرح كنم و بر بحثها مديريت داشته باشم تا به قول شما كار عبثي انجام نشده باشد و احيانآ كسي نتواند موضوع اصلي گفتگو را به هر نحوي مخدوش كند!
مرسي

min
Saturday 29 October 2005, 10:55PM
جناب مين :

شما هر تهمتي كه دلت ميخواهد بزن.
از اين تهمتها در طول تاريخ زياد زده شده است و اولين بار نيست.
در آخرت همديگر را ميبينيم . اگر كسي نخواهد به ساز شما برقصد و از پيامبر كمك نخواهد بايد به كجا مراجعه كند؟
به شيطان مراجعه كند كارش درست مي شود .
پيوندتان مبارك:smile39: