PDA

نمايش نسخه نهائي : فرهنگ اسلامي در مدارس ايران

salman
Saturday 22 October 2005, 09:58PM
سلام
سلام به تمام بچه مسلموناي دوست داشتني:smile07:
طي طرح اتحاديه انجمن اسلامي كه به زودي به مرحله اجرا خواهد رسيد...
سعي شده است با اجراي برنامه هاي ابتكاري فرهنگ اسلامي را هر چه بيشتر و به معناي واقعيتر در مدارس ايران رواج داده شود.
درخواست ما از شما عزيزان اين است كه ما را در اين مهم همياري كنيد.
شما ميتوانيد با ارائه طرح هاي خود در سطح دبيرستان (هر چند به طور خصوصي ) در اين امر خير شريك باشيد و در راه پيشرفت جامعه اسلامي قدم برداريد.
با آرزوي قبيلي طاعات و عبادات

min
Sunday 23 October 2005, 12:16AM
سلام
سلام به تمام بچه مسلموناي دوست داشتني:smile07:
طي طرح اتحاديه انجمن اسلامي كه به زودي به مرحله اجرا خواهد رسيد...
سعي شده است با اجراي برنامه هاي ابتكاري فرهنگ اسلامي را هر چه بيشتر و به معناي واقعيتر در مدارس ايران رواج داده شود.
درخواست ما از شما عزيزان اين است كه ما را در اين مهم همياري كنيد.
شما ميتوانيد با ارائه طرح هاي خود در سطح دبيرستان (هر چند به طور خصوصي ) در اين امر خير شريك باشيد و در راه پيشرفت جامعه اسلامي قدم برداريد.
با آرزوي قبيلي طاعات و عبادات
براي ترويج فرهنگ اسلامي فقط كافي است هر كس تا خود عامل به عملي نيست آن را براي دانش آموزان توصيه نكند .
هر چه مي كشيم از دست ريا كاراني است كه خود عمل نمي كنند و براي ريا سايرين را توصيه مي كنند به عمل به احكام .
يا علي

salman
Sunday 23 October 2005, 03:22PM
براي ترويج فرهنگ اسلامي فقط كافي است هر كس تا خود عامل به عملي نيست آن را براي دانش آموزان توصيه نكند .
هر چه مي كشيم از دست ريا كاراني است كه خود عمل نمي كنند و براي ريا سايرين را توصيه مي كنند به عمل به احكام .
يا علي
نميدونم ايشون منظورش منم يا نه:(
به هر حال اگه ما واقعا مسلمون نيستيم هنوز دوست داريم مسلمون واقعي باشيم و اگه دلمون ميخاد يه عده به اسلام نزديكتر بشن اين معنيش ريا نيست.:smile27:
يا حق

صبح
Sunday 23 October 2005, 04:01PM
سلام :)

امام صادق عليه السلام مي‌فرمايند :
« عليكم بالأحداث فإنهم أسرع إلى كل خير : نوجوانان را دريابيد ، كه آنها سريعتر به سمت خير مي‌روند »

همچنين :

«عليكم بالأحداث قبل أن تسبقكم إليهم المرجئة؛ نوجوانان را دريابيد، پيش از آن كه «مرجئه» به سراغ آنان بروند».

در دنياي مدرن ما هم معمولا هر حزبي و گروهي و هر حكومتي بر سر كار مي‌آيد به سرعت به سراغ برنامه ريزي جدي آموزش و پرورش مي رود و كتب و خط مشي‌هاي كشور را طبق سليقه و آرمانها و اهداف خود را بطور كامل و منظم تنظيم مي‌نمايد و پشتيباني مي‌كند و اگر امروز در دنيا نگاه كنيم هم جنگي بر سر كتب درسي از سوي آمريكا بر كشورهاي مختلف وارد مي‌شود كه مثلا آيات جهادي قرآن از كتب مدرسه حذف شود و اين نشان دهنده اهميت اين مساله است و اگر راه دور نرويم هم بسياري از اثراتي كه ما پذيرفته ايم از كش و قوس هاي دوران كودكي و نوجواني در مدارس است .

اما متاسفانه بدليل مشكلات فراواني كه براي انقلاب اسلامي درست شد و البته بي تجربگي حكومتي اين انقلاب مردمي ، اين كار تابحال بطور منظم و ساماندهي شده و جدي در ايران انجام نشده است ، و حتي كار به جائي رسيد كه آنچه كه بنام (پرورشي) در مدارس وجود داشت نيز با جسارت و خيرگي تقريبا حذف شد . و البته مجددا صحبتهائي در مورد توسعه پرورش فكري انجام مي‌شود ،و يقينا آنچه كه امروز از نسل سوم انقلاب بعنوان فساد و انحراف مي‌شناسيم از كمبودهاي رسيدگي به اين قشر ودعواهاي جناحي و غفلت از جامعه است .

اميدوارم اين خط گسترش پيدا كرده و بطور جدي دنبال شود كه خير و صلاح جامعه را بدنبال خواهد داشت .

البته همه صحبتهاي فوق ذره اي از سابقه آقاي مين را در اين باب شامل نمي‌شود :)

و من الله التوفيق :)

سینا 555
Sunday 23 October 2005, 05:44PM
سلام جناب سلمان:smile07:

اولا خيلي خوشامديد.دوما بحث خوبي ميتواند باشد.سوما منظور جناب مين مطمئنا شما نبوديد:)
اينگونه طرح به نظر من بايد جامع و حساب شده و براي دراز مدت ريخته شده باشد والا نتيجه مثبت نخواهد داد.

اگر گفتگويي باشد من شركت خواهم كرد.

موفق و مويد باشيد:smile07:

min
Sunday 23 October 2005, 10:35PM
نميدونم ايشون منظورش منم يا نه:(
به هر حال اگه ما واقعا مسلمون نيستيم هنوز دوست داريم مسلمون واقعي باشيم و اگه دلمون ميخاد يه عده به اسلام نزديكتر بشن اين معنيش ريا نيست.:smile27:
يا حق
با سلام
نه عزيز من
من شما را مگر ديده ام كه چنين گستاخانه منظورم را به شما نسبت دهم
اما باور كنيد دانش آموزان زماني كه مي بينند يكي آنها را به نماز و ... دعوت مي كنند و خود عمل نمي كنند شديدا عكس العمل نشان مي دهند .
من خود هم معلم هستم و هم معاون پرورشي - دانش آموزان زماني كه مي بينند يكي با آنها صادق است كاملا با او همراهي مي كنند .
بسيار اندك هستند كساني كه از دين و دينداري گريزان هستند .
پس بايد با آنان صادق بود .
البته باز هم منظورم شخص خاصي نيست كلي سخن مي گويم

salman
Sunday 23 October 2005, 11:03PM
اميدواريم تا هنگام ظهور

تشنه
Monday 24 October 2005, 06:42PM
سلام
اجرتون با صاحب حق بالاخره اگراين كاررو انجام ندادين ثواب نيتتون سر جاش
ببخشيد مي خواستم ببينم كه اگر مي خواين موضوع در حيطه نقطه نظرات و طبق معمول فقط صحبت باشه كه هيج و گرنه كه من كه نه ولي يكي رو به شما معرفي مي كنم كه قبلا مدير مجتمعمون بودن و ما توفيق داشتيم كه چند سالي درخدمتشون باشيم ايشون الان هم مديريت يك مدرسه غير انتفاعي در تهران رو به عهده دارن
راستش ايشون در دوران مديريتشون برنامه هاي جالبي برامون گذاشته بودن از جمله اينكه شب شهادت مولا علي روما تا صبح درمدرسه احيا مي كرفتييم و تا ساعت 10،11 درمدرسه بوديم كه شيريني اون دوران هنوز هم درخاطرمون هست همجنين ايشون با وجود اينكه مدير بودن ولي براي هر كلاسي هفته اي 45 دقيقه كلاس اخلاق گذاشته بودن و شخصا درس اخلاق رو بر اساس نهج البلاغه مي دادن
همه اين طرحها برمي گرده به چندين سال بيش كه مطمئنم ايشون حتما طرحهاي جديد تري دارن
در شهر ما كه از ايشون خوب استفاده نكردن وقدرشون رو ندونستن ولي فكر كنم براي اجراي اين طرح و عملي كردن اون كمك خيلي خوبي باشن
در ضمن با فرمايشات جناب مين هم تناقضي ندارن و واقعا نمنونه اخلاق محمدي بودن هر چند كه سعدي 600 سال پيش جواب اين جور طرز تفكرات رو دادن
التماس دعا

min
Tuesday 25 October 2005, 04:03AM
با تشكر از همه عزيزان مخصوصا جناب آقاي سلمان كه اين بحث را باز كردند
يكي از مشكلات كنوني مدارس عدم استقبال دانش آموزان در شركت در تشكلهاي دانش آموزي است .
اوايل انقلاب كه انجمن اسلامي آغاز به كار كرد تقريبا همه دانش آموزان در آن فعاليت داشتند
اما اكنون چنين نيست
من فكر مي كنم يكي از دلايلش تعدد تشكلها و عدم كارايي آنها است كه دليل اين هم تعدد تشكلها است
ما بايد برخي از كارها را اصلاح كنيم
اكنون تشكلها و دانش آموزان چوب حماقت مسئولين آموزش و پرورش را مي خورند . اگر مي گويم حماقت چون نمي خواهم لفظ خيانت را به كار ببرم و اگر لفظ حماقت را بردارم بايد بگويم خيانت.
ايجاد تشكلهاي بي محتوا مانند شوراي دانش آموزي و سازمان دانش آموزي - دانش آموزان را از تشكلهاي دانش آموزي دلسرد كرده است و اين عواقب بدي دارد .
اميدوارم در دولت جديد فردي بر سر وزارت مهم آموزش و پرورش گمارده شود كه عقلش به كارش برسد.

salman
Thursday 27 October 2005, 10:43PM
سلام
اجرتون با صاحب حق بالاخره اگراين كاررو انجام ندادين ثواب نيتتون سر جاش
ببخشيد مي خواستم ببينم كه اگر مي خواين موضوع در حيطه نقطه نظرات و طبق معمول فقط صحبت باشه كه هيج و گرنه كه من كه نه ولي يكي رو به شما معرفي مي كنم كه قبلا مدير مجتمعمون بودن و ما توفيق داشتيم كه چند سالي درخدمتشون باشيم ايشون الان هم مديريت يك مدرسه غير انتفاعي در تهران رو به عهده دارن
راستش ايشون در دوران مديريتشون برنامه هاي جالبي برامون گذاشته بودن از جمله اينكه شب شهادت مولا علي روما تا صبح درمدرسه احيا مي كرفتييم و تا ساعت 10،11 درمدرسه بوديم كه شيريني اون دوران هنوز هم درخاطرمون هست همجنين ايشون با وجود اينكه مدير بودن ولي براي هر كلاسي هفته اي 45 دقيقه كلاس اخلاق گذاشته بودن و شخصا درس اخلاق رو بر اساس نهج البلاغه مي دادن
همه اين طرحها برمي گرده به چندين سال بيش كه مطمئنم ايشون حتما طرحهاي جديد تري دارن
در شهر ما كه از ايشون خوب استفاده نكردن وقدرشون رو ندونستن ولي فكر كنم براي اجراي اين طرح و عملي كردن اون كمك خيلي خوبي باشن
در ضمن با فرمايشات جناب مين هم تناقضي ندارن و واقعا نمنونه اخلاق محمدي بودن هر چند كه سعدي 600 سال پيش جواب اين جور طرز تفكرات رو دادن
التماس دعا
ممنون از كمك دوستان
خوشحال ميشم با اين استاد عزيز آشنا بشم.
من در قم هستم اگه به طور خصوصي من رو بيشتر آشنا كنيد تشكر ميكنم و اجرتون با خود آقا صاحب الزمان.
خدمت مين گرامي هم عرض كنم من اصلا وابسته به انجمن نيستم و به طور ازاد كار ميكنم.
و شديدا هم با تشريفات مخالفم .
ما دنبال يه كار فرهنگي جامع كه واقعا عملي باشه ميگرديم.
ما دنبال يه انقلاب فرهنگي هستيم.
يه طرح دراز مدت.
ما دنبال يه انقلاب فرهنگي هستيم هر چند در ابتدا در سطح دبيرستانهاي يك شهر باشه و حتا فقط در يك دبيرستان:smile28:
يا علي

تشنه
Saturday 29 October 2005, 04:50PM
سلام
اطلاعاتي رو كه داشتم براتون فرستادم اميدوارم كه كافي باشه
اينجا نوشتم كه اگر احيانا با نام كاربري تون وارد نشدين و ايميلتون رو هم چك نكردين در جريان باشيد(بايد همه جوانب رو در نظر گرفت)
مخلص قميها(همشهريا) هم هستيم
اگرهم كار ديگه اي از دست ما بر مي ياد در خدمتيم
يا حق

salman
Tuesday 1 November 2005, 11:35PM
ممنون
من هم براتون نوشتم.
يا علي