نمايش نسخه نهائي : هركه علي عليه السلام را دوست دارد داخل شود و بر قاتلان آنحضرت لعنت بفرستد
علي ولي الله
Saturday 22 October 2005, 05:32PM
اللهم العن قتلة امير المؤمنين
صبح
Saturday 22 October 2005, 08:38PM
الهي بر ما منت بنه و ما را جزو شيعيان امير المؤمنين قرار بده.
سلام بر امير مؤمنان علي عليه السلام ،
و لعنت خدا بر ظالمان در حق ولايت و خلافت او .
سلام بر پسر عم رسول الله ،
و لعنت خدا بر خيانتكاران در امانت او
سلام بر اصحاب امير المؤمنين ،
و لعنت خدا بر يك يك اصحاب نفاق و دشمني با او
.
خداوندا به كساني كه باعث انحراف اسلام شدند
و ميشوند رحم نكن كه آنها بشريت را رحم نكردند ...
خداوندا كساني كه ادامه دهنده راه ظالمان به رسالت
و امانت رسول الله هستند را از رحمت و نعمت خود مستثني بدار
بارالها ، از اولين ظالم به حق امير المؤمنين و فرزندانش ،
تا آخرين آن را منكوب و ذليل بگردان .
خداوندا كساني را كه در قتل امير المؤمنين شريك بودند
و همه كساني كه به آن راضي شدند ، و همه كساني كه
در آن سكوت كردند را از رحمت خود دور بگردان .
خداوندا به حق دلاوريها و رادمرديهاي امير ،
خائنين در ولايت او و منافقين در رسالت پيامبر را به خود مشغول بدار.
خدايا قاتلان امير مؤمنان را از رحمت خود دور بنما
min
Sunday 23 October 2005, 12:20AM
خداوند قاتل و هواداران قاتل حضرت علي عليه السلام را لعنت كند
چه آناني كه خود را موحد مي نامند و چه آنان كه علني بر شرك خود اقرار مي كنند .
محمد مهدی 128
Sunday 23 October 2005, 04:15AM
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک اللهم العنهم جمعیا بعدد ما احاط به علملک و بعدد فضائل امیر المومنین علیه السلام
سینا 555
Sunday 23 October 2005, 09:36AM
لعنت ابدي خداوند بر قاتلان سيه روي حضرتش
و قاتلان رهروان و عاشقان او باد .
موحد
Sunday 23 October 2005, 12:50PM
لعنت خدا بر دشمنان واقعي امام علي باد همان كسانيكه در ظاهر خود را شيفته او نشان مي دهند ولي در واقع مخالف افكار وعقايد وگفتارهاي او هستند!
صبح
Sunday 23 October 2005, 02:22PM
لعنت خدا بر دشمنان واقعي امام علي باد همان كسانيكه در ظاهر خود را شيفته او نشان مي دهند ولي در واقع مخالف افكار وعقايد وگفتارهاي او هستند!
الهي آمين :)
احمد مهاجری
Sunday 23 October 2005, 02:35PM
اللهم العن قتلة امیر المومنین علی بن ابیطالب
اللهم العن قتلة فاطمة الزهرا سیدة نساء العالمین
اللهم العن مبغضی آل محمد
اللهم العن غاصبی حق آل محمد
علي ولي الله
Sunday 23 October 2005, 03:21PM
جناب موحد نما
چرا بر قاتلان آنحضرت لعنت نفرستادي ؟؟؟ .
آيا از لعنت فرستادن بر قاتلان علي عليه السلام هم ابا مي ورزي ؟؟؟؟ .
اللهم العن قتلة اميرالمؤمنين
هستي
Sunday 23 October 2005, 03:43PM
بسمه تعالي
من نفهميدم كه شما در اينكه گروهي ابن ملجم را لايق لعن ونفرين ندانند شك داشتيد يا براي ثواب ان اين عنوان را باز كرديد.
بهر حال از رحمت خداوند دور باد كسانيكه خون بهترين خلق خداوند را بر سنگفرش مسجد ريختند وبشريت را از نعمت وجودش محروم كردند.
نيما64
Sunday 23 October 2005, 03:50PM
امشب صداي آشناي گام هايي كه شب هاي محرومان را روشن مي كرد در كوچه هاي كوفه نمي پيچد.
امشب بتيمان و غريبان تا صبح چشم به راه مي مانند تا مگر آن صداي آشنا را بشنوند آن دست نازنين را ببينند كه با نان وخرما به سويشان دراز شده است.
امشب ديدگان حسابگران بيت المال ديگر مراقب دخل و خرج خزانه نيست
امشب غارتگران بيت المال روياهاي طلايي خود را نزديك مي بينند
و محرومان و يتيمان و مستمندان روز روشن خود را چونان شب تار .
سوگ علي (ع) عزاي پابرهنگان است.
Scorpion
Sunday 23 October 2005, 05:49PM
بسمه تعالي
خداوند هدايت کند همه ما را و آنها که عناد با خداوند و دوستانش ندارند .
و خداوند لعنت کند اشقي الاشقياء (و کساني که به راهش ادامه مي دهند) را که جهان را از نعمت وجود مقدس امير المومنينن علي عليه السلام محروم نمود .
min
Sunday 23 October 2005, 10:25PM
بسمه تعالي
من نفهميدم كه شما در اينكه گروهي ابن ملجم را لايق لعن ونفرين ندانند شك داشتيد يا براي ثواب ان اين عنوان را باز كرديد.
بهر حال از رحمت خداوند دور باد كسانيكه خون بهترين خلق خداوند را بر سنگفرش مسجد ريختند وبشريت را از نعمت وجودش محروم كردند.
يعني شك داريد كه كساني هستند كه ابن ملجم را لعنت نمي كنند ؟
اين ملجميان موحد نما مگر مي توانند ابن ملجم را لعنت كنند؟؟؟
حق جو
Sunday 23 October 2005, 11:28PM
اللهم العن قتله امير المومنين عليه السلام
خداوندا قاتلان امير المومنين و همه د شمنان او و كساني كه در سقيفه بني ساعده بناي دشمني و ظلم و ستم بر اهل بيت پيامبر نهادند را لعنت فرما
خداوندا همه كساني را كه به آنچه در سقيفه گذشت و آنچه پس از آن از ظلم و ستم اهل بيت واقع شد راضي هستند لعنت فرما
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علي ذلك
min
Sunday 23 October 2005, 11:33PM
الهم العن اول ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له...
الهم العن اولا ثم الثاني والثالث والرابع و يزيدابن معاويه خامسا
ياور
Monday 24 October 2005, 06:48AM
يا الله
--------------------------------------------------------------------------------
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک اللهم العنهم جمعیا بعدد ما احاط به علملک و بعدد فضائل امیر المومنین علیه السلام
ليلا
Monday 24 October 2005, 02:17PM
الهم العن قتلة امير المومنين علي (ع)
موحد
Monday 24 October 2005, 02:54PM
واه واه چقدر خشن!!!:(
ليلا
Monday 24 October 2005, 03:07PM
تازه كجاشو ديدي...
الهم العن موحد :smile31: :smile55:
موحد
Monday 24 October 2005, 03:34PM
تازه كجاشو ديدي...
الهم العن موحد :smile31: :smile55:
پس درود بر شما مشرك:smile39:
ليلا
Monday 24 October 2005, 03:40PM
مشرك اونيه كه هنوز انقدر فهم نداره بين حقيقت و باطل رو انتخاب كنه ...منظورم تو هستي... نزاع بيهوده اي هست ...تو بيشتر از پسر نوح نيستي..بسوز به اين بي ايماني و شرك
موحد
Monday 24 October 2005, 03:48PM
مشرك اونيه كه هنوز انقدر فهم نداره بين حقيقت و باطل رو انتخاب كنه ...منظورم تو هستي... نزاع بيهوده اي هست ...تو بيشتر از پسر نوح نيستي..بسوز به اين بي ايماني و شرك
خانوم فهميده!!!شما چگونه حق را از باطل شناختيد وانتخاب كرديد؟؟؟؟؟تو كه اصلا حق وباطل را نمي شناسي ومقلد بزرگان وآبا واجداد خود هستي چه مي فهمي !!
ليلا
Monday 24 October 2005, 03:53PM
حقيقت معلومه..منم به اندازه اي كه لازم بوده رفتم دنبالش...منتها گدشتگان من برخلاف گذشتگان شما فهميده بودن ...اين گذشتگان هم كسي غيراز امام موسي كاظم نبوده ...وايشون هم از نوادگان پيامبر ... پس بهتره اين ارجيف و براي يكي بگي كه از خدا چيزي نميدونه.. :smile40:
تشنه
Monday 24 October 2005, 06:41PM
ما هم از محبينيم الحمد لله باشد كه از شيعيان راستين ان حضرت هم باشيم
علي گويم علي جويم
علي ولي الله
Monday 24 October 2005, 06:55PM
min
Tuesday 25 October 2005, 03:48AM
جناب آقاي موحد نما ملجم پرست
ما از شما توقع نداريم قاتل حضرت علي را لعنت كنيد پس نيازي به نوشتن شما در اين تاپيك نيست
AntiMatter
Wednesday 26 October 2005, 05:15AM
بر دشمن علي
قاتل علي
متعرضان به حق علي
و
همسر نازنينش
و
فرزندان دلبندش
بر دوست دشمن علي
بر دوست قاتل علي
بر غاصبين حق علي و فرزندان گراميش
بر ناصبين علي و فرزندان ماه دلش
لعنت:smile39: :D :smile34:
علي ولي الله
Wednesday 26 October 2005, 09:35AM
جناب محمد مهدي كاشاني آخوند روضه خوان!
اگر ابن ملجم ملعون يك بار حضرت علي را كشت شما سالي چند بار اورا مي كشيد وپولش را هم مي گيريد!
اگر شمر ملعون يكبار امام حسين (ع)را كشت شما روضه خوانهاي مشرك سالي چند صد بار مي كشيد وپولهاي فراواني بجيب مي زنيد!!
آنكه همكاري كند با شمر وخولي وسنان
روضه خوان است روضه خوان است روضه خوان!
بالاخرة مجبور شد ابن ملجم را ملعون بگويد و لي نگفت كه اللهم العن قتلة اميرالمؤمنين چون ميترسد گناه كرده باشد و مشرك شود براي آنكه اين گونه افراد طلب لعن از خدا را نيز شرك ميدانند
علي ولي الله
Wednesday 26 October 2005, 05:22PM
چرا وهابيها ابن ملجم را لعنت نميكنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سینا 555
Wednesday 26 October 2005, 05:52PM
چرا وهابيها ابن ملجم را لعنت نميكنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم موندم كه چرا؟:smile09:
امیر
Wednesday 26 October 2005, 06:30PM
برادران بزرگوار لعنت کردن شخص ابن ملجم موضوعیت ندارد که ما نسبت به آن اهتمام خاصی بورزیم....... بلکه آنچه ما میخواهند اینست که راه امام علی را ادامه بدهیم و از دشمنانش و ابن ملجم های زمان بیزاری بجوییم
و البته اینهمه در عمل متجلی میشود تا در زبان.......
قُتِلَ سَيِّدُ الْأَوْصِيَاِ........... قَتَلَهُ أَشْقَى الْأَشْقِيَا
شهید والامقام و استاد بزرگوار و علامة جلیل القدر مرتضی مطهری :(( ...شمر زمانت رو بشناس شمر 1400 سال پیش مرد ....رفت .... ))
min
Thursday 27 October 2005, 01:57AM
منم موندم كه چرا؟:smile09:
برادران و خواهران عزيز
اين كه وهابي ها ابن ملجم را لعنت نمي كنند تعجب ندارد
مگر مي شود خوارج - خوارج را لعنت كنند ؟
سینا 555
Thursday 27 October 2005, 04:36AM
برادران بزرگوار لعنت کردن شخص ابن ملجم موضوعیت ندارد که ما نسبت به آن اهتمام خاصی بورزیم....... بلکه آنچه ما میخواهند اینست که راه امام علی را ادامه بدهیم و از دشمنانش و ابن ملجم های زمان بیزاری بجوییم
چرا موضوعيت ندارد برادر من؟
مگر شيعه تاريخ خود را ميتواند فراموش كند؟
مگر با شهادت اميراامومنين مسير امت اسلامي
را تغيير ندادند؟
انساني كه بخواهد تاريخ خود و دشمنان تاريخي خود را فراموش
كند دشمن امروزي خود را هم بدرستي نخواهد شناخت!
ببينم امير خان شما كه دشمنان زمان خود را شناخته ايد
ميتوانيد از انها نامي ببريد؟
نميخواهد زحمتي بكشيد ميدانم نامي نميبريد و ميگوييد
دشمن جهل خودمان است و از اين حرفها!
برائت از دشمنان اسلام در همه زماني واجب است
ولي شما با كلي گويي جاي دوست و دشمن را
كه دشمن در ميان خودمان است! نامشخص و نامريي ميكنيد!
بله ما بايد با جهل هاي خودمان هم ميارزه كنيم ولي اين دليل نميشود
افراط را به انجا برسانيم كه از لعن ابن ملجم ها و صدام ها و بوش ها
كه دشمنياشان با اسلام قطعي و مسلم بوده و هست دوري كنيم:eek:
مبارزه با جهل ها منكر برائت ازدشمنان مشخص و قطعي اسلام و مسلمين نيست
و اينجاست كه اگر ريگي به كفش نباشد انسان بدون دغدغه حداقل به هر دو توجه ميكند.
حالا شما به من بگوييد ابن ملجم زمان كيست؟
جز اين وهابي هاي ادم كش و ابله هستند كه خون مومنان
را اينجا و انجا ميريزند و شما هم متاسفانه ناخواسته نظاره گر
بي تفاوت جولان اين مجسمه هاي بلاهت و جهالت و لكه هاي ننگ
جهان اسلام هستيد!از خواب بيدار شويد برادر عزيز.
ضمنا شهيد مطهري بارها و بارها ابن ملجم ها و يزيدها و ابوسفيانها
را لعنت ميكردند كما اينكه همه علماي اعلام اسلام اينكار را كرده و ميكنند
و ربطي به چيز ديگري ندارد.بنابراي توسل شما به شهيد مطهري براي عدم
لعن ابن ملجم ها! بي ربط و بي اساس بود :smile09:
السلام علي من التبع الهدي
پرويز
Thursday 27 October 2005, 07:10AM
سينای گرامی!
آزادی قدس را آرزو برديد، آن هم مرکز وهابيت است. پس به شما چه فائده اش می رسد.
بگذار اژدهای صهيونيستی ريشهء وهابيت را از بيخ و بنياد بر کند.
سینا 555
Thursday 27 October 2005, 07:34AM
سينای گرامی!
سلام:smile07:
ازاشنايي با شما دوست گرامي خوشوقتم.
بنده دقيقا متوجه حرف شما نشدم.ميشه توضيح بيشتري بدهيد
يا حق
sareban
Thursday 27 October 2005, 11:14AM
روايت صحيح از پيامبر:
دشمن من اولين كسي است كه داخل آتش ميشود ويا علي كسي كه با تو دشمن باشد دشمن من است.
واگر ابن ملجم كه قاتل مولا ست دشمن علي نيست پس چه كسي دشمن علي است؟
با ديدن وهابيت موجود و لعن نكردن قاتل علي (ع) ، ياد ابياتي از يكي از خوارج افتادم كه در مدح ابن ملجم سرود.
يا ضرية من تقي ما اراد بها
الا ليبلغ من ذي العرش رضوانا
اني لاذكره حينا فاحسبه
اوفي البرية عند الله ميزانا
كه ميگويد:
افرين به آن ضربه شمشيري كه از انسان پرهيزگاري زده شد و حال آنكه از آن، چيزي جز رضاي الاهي و بهشت قصد نداشت.. ومن هر زمان او را ياد ميكنم، ميبينم كه برترين عمل امت را انجام داده است.:mad:
الا لعنة الله علي القوم الظالمين..
آيا اشخاصي كه با لعن مخالفند با لعن چنين افرادي هم مخالفند ؟ :smile09: اگر نه ، بدانند كه عمر و ابوبكر ، كمتر از اينها طلم نكردند و طبق روايات فراوان( كه اگر قرار است باطل باشند در جهان هيچ تاريخي صحيح نخواهد بود) آنها حكومت را غصب كردند و گمراهي كه بوجود امده واين عدم اتحادي كه دم از آن ميزنيد ، بي شك به پاي آنها نوشته خواهد شد.
امیر
Thursday 27 October 2005, 03:58PM
ببينم امير خان شما كه دشمنان زمان خود را شناخته ايد
ميتوانيد از انها نامي ببريد؟
سلام جناب سینا
شمر و ا زمان تو بوش و شارون و ... است شما خوب میشناسید ...حرف من اینست که ((الاهم فالاهم )) یعنی مسائل کوچک را باید به مسائل بزرگ فداکرد و این قاعده فقهی است !!!یعنی لعنت کردن شخص ابن ملجم در این موقعیت که فلسطینیها را به خاک و خون میکشند چه فایده دارد شما دو وظیفه داری 1-شمر زمانت رو بشناس2- بعد هم با اون مبارزه کن
نه اینکه شمر 1400 سال پیش را لعن کن و سرجات بشین و نظاره گر باش برادر من و دوست عزیز جناب سینا این رکود است .....باید در زمان حال باشیم و مشکلات فعلی اسلام را بشناسیم
نظاره گر
بي تفاوت جولان اين مجسمه هاي بلاهت و جهالت و لكه هاي ننگ
جهان اسلام هستيد!از خواب بيدار شويد برادر عزيز.
جناب سینا تعداد کسانی که شما آنها را وهابی میخوانید و خودشان خودشان را وهابی نمیدانند بسیار کم است و مخالفانشان بسیار زیاد لذا من فعلا از بالا تماشا میکنم تا ببینم این عده قلیل غالب میشوند یا مغلوب ؟؟؟!!!
من هنوز متحیرم چرا هرکه گفت من موحدم شما میگویید او وهابی است؟؟؟
شاید شما این جانباز بسیجی را هم وهابی میخوانید؟؟؟؟؟؟؟
mehdi:
كاري كه غلط است و توصيه به عدم انجام آن شده چه فرقي ميكند كه با چه نيتي باشد، همان زمان پيامبر نيز نياتشان خدايي بود منتها دست از عقايد آبا و اجداديشان بر نميداشتند . من به دوستان پيشنهاد ميكنم كه براي روشنتر شدن حقايق از استدلال منطقي استفاده كنيم و فعلاً به آيه و حديث مراجعه نكنيم و متاسفانه من تا شنبه نميتوانم دوستان را همراهي كنم و آنموقع انشاءالله با استدلال منطقي حضور خواهم يافت ، دوستان را نميدانم ولي من خودم سيد هستم و بارها داوطلبانه در جبهه ها حضور يافتم و دو بار نيز مجروح شده ام و هيچ سر و سري هم با وهابيها ندارم فقط فرض براين گرفتم كه ممكن است عقايد پدرانم كاملا درست نباشد و شروع به تحقيق ونگاهي واقع بينانه به دين و دنيا كردم ، اميدوارم كه همتان سعه صبرداشته و بدانيد كه خدا كمك كننده حقيقت جويان است موفق باشيد. س-م-ح
علي ولي الله
Thursday 27 October 2005, 05:14PM
سلام
امير جان
تا شمر و ابن ملجم 1400 سال پيش را نشناسي شمر امروز را نميتواني بشناسي چون ريشه را نشناختي .
از طرف ديگر پيامبر صلي الله عليه و آله وسلم در روايت مورد قبول همه فرق ابن ملجم را اشقي الاخرين توصيف كرد يعني كه شقي تر از او كسي وجود ندارد .
جناب سینا تعداد کسانی که شما آنها را وهابی میخوانید و خودشان خودشان را وهابی نمیدانند بسیار کم است و مخالفانشان بسیار زیاد لذا من فعلا از بالا تماشا میکنم تا ببینم این عده قلیل غالب میشوند یا مغلوب ؟؟؟!!!
اولا : شما از بالا نگاه نكن بلكه در بحث و گفتگو شركت كن .
دوما : همين چند نفر ده ها مليون شيعه را مشرك ناميده و مينامند و در همين سايت هم وقتي به نوشته هايشان مراجعه كني مي بيني كه بارها و بارها شيعه را مشرك گفته اند و به تمام مقدسات تشيع اهانت و توهين كرده اند ؛ آنوقت شما ناراحت ميشوي كه چرا به آنها وهابي گفته ميشود .
سوما : شما در فروم همين ها برويد و همانطوركه كه آنها به شيعه اينجا بد و بيراه ميگويند شما در آنجا نصف آنرا بگوئيد ببينيد چند روز به شما اجازه ميدهند و چند تا از نوشته هاي شما را دست نخورده باقي ميگذارند .
چهارما : معني لعنت كردن به ابن ملجم فراموش كردن ظلمه اين زمان نيست بلكه كسي در برابر ظالمان اين زمان ايستادگي ميكند كه از ظالمان قبلي بيزاري بجويد .
شما از كسي كه از لعنت كردن بر ابن ملجم ناراحت ميشود و از لعن او ابا ميورزد انتظار داريد كه با بوش و شارون خواهد جنگيد .
پنجما : چه كسي به اندازه شيعه از فلسطينيان دفاع كرده است ؛ كدام رئيس جمهور يا شاه يا امير يا شيخ عرب در برابر دولت ظالم اسرائيل به اندازه شيعيان ايستادگي كرده است .
سینا 555
Thursday 27 October 2005, 05:45PM
سلام عليكم
شما برادر جان هر كه ادعايي كرد بايد بدون در نطر گرفتن اعمال و رفتار او قبول بفرماييد؟
برادرمان علي ولي الله توضيح دادند ولي به نظر من اين عين سادگي است كه هر كس نام موحد
بر خود گذاشت را موحد واقعي بدانيم و باز عين غفلت و جهل است كه تهمت بزرگ شرك را ناديده بگيريم و باز بگوييم چيزي نيست.واقعيت اينست همانها كه شما ازشان دفاع ميكني برادر همانها تمام رفتار و عقايد منحرف وهابيون و خشكه مقدس هاي عصر ما را كه ازهمان خوارج به ارث برده اند
دارند و در اين شك زيادي نميتوان كرد.
برادرفراموش نكن كه ما هم عقايد انحرافي وهابيت را عقايد اهل سنت نميدانيم ولي مسئله اينست كه اينها با پول و امكانات لجستيكي فراوان خودشان و كفار دارند به زور نماينده گي تمام اهل سنت را
خريده و قالب ميكنند كه صد البته اينطور نيست و ما و شما بايد اينها را تميز و جدا سازيم.
من ميدانم شما ميخواهيد اتحاد ايجاد كنيد و خيلي هم خوب است ولي اتحادي با خوارج زمان ميتوان كرد؟اتحادي با بن لادن ها و زرقاوي ها ميتوان كرد؟بي شك نميتوان همانطور كه اتحادي با ابن ملجم ها و يزيد ها محال است هر چند انها نيزنام مسلمان و موحد بر خود داشتند!
والسلام من التبع الهدي
صبح
Thursday 27 October 2005, 08:11PM
سينای گرامی!
چه ميگوئي پرويز جان در خواب و خيال به سر ميبري ؟ آنها كه فعلا بيت المقدس را دو دستي تقسيم برادران يهودي خود كرده اند و نه به درد دين رسيدند و نه به درد مردم . بنده هم هنوز آنقدر كور و بي غيرت نشدم كه سرزمين مقدس اسلامي و دستورات صريح قرآن و سنت را براي دشمني با قشري معدود و خاص و مشخصتا مزدور و وردست كفر و الحاد ، وا گذارم .
درد آنها عراق شيعه است كه كم كم از دست آنها ( و نه از دست اسلام ) ميرود ... ، آن را هم حماقت هاي ذلت بار آنها دست آمريكا داد ، درد آنها نه قطر و عربستان و كويت و امارات و بحرين پايگاه آمريكاست ، و نه قدس اشغال شده يهود كه مساجد مقدس اسلام در آن جاي دارد ... بلكه درد قدرت و سلطه بر مسلمين است و گرنه چه كسي جرات داشت 56 سال ملت فلسطين را به خاك مذلت بكشاند ، مزارع آنها را ويران كند و خانه هاي آنها رو فرو ريزد ، و پير و جوان آنان را بكشد ؟ خوابي ؟!!!!
صبح
Thursday 27 October 2005, 08:18PM
پس با اين حساب خود ما هم وهابي هستيم ، چون موحديم ! .... خير عزيز برادر ، اينها در اسلام فتنه ميكنند و شكاف ايجاد ميكنند ، به مسلمين و مؤمنين تهمت شرك ميزنند و چه جسارت و وقاحتي از اين بالاتر ؟ اينها به مردم عربستان هم رحم نكردند و آنها را از تيغ گذراندند ... به تهمت باطل شركي كه به مردم بستند .
امیر
Thursday 27 October 2005, 11:14PM
در همين سايت هم وقتي به نوشته هايشان مراجعه كني مي بيني كه بارها و بارها شيعه را مشرك گفته اند و به تمام مقدسات تشيع اهانت و توهين كرده اند
من که توهینی از آنها در این سایت ندیده ام ...آنها به ائمة اطهار احترام میگذارند ...برادر چرا نسبت بی خودی به آنها میدهید ؟؟؟؟
حد اقل چند نمونه ذکر کنید که ((مقدسات شیعیان)) توسط کاربران این سایت مورد حمله قرار بگیرد .........برادر من از خیلی ها نسبت به مقدسات شیعیان حساس ترم !!!!!!
همانها تمام رفتار و عقايد منحرف وهابيون و خشكه مقدس هاي عصر ما را كه ازهمان خوارج به ارث برده اند
دارند و در اين شك زيادي نميتوان كرد.
حالا که شک زیاد نمیشه ....شک کم چی ؟؟؟؟ میشه؟؟؟؟
تا شمر و ابن ملجم 1400 سال پيش را نشناسي شمر امروز را نميتواني بشناسي چون ريشه را نشناختي
البته شمر ها الزاما همیشه در یک لباس ظهور نمیکنند بلکه هردفعه مرام خود را عوض میکنند زیرا ((باطل )) متغیر است و هر لحظه در لباس دیگری ظهور میکند .....اما حق ثابت میماند
شما فرمودید لازم است ابن ملجم را بشناسیم اما خودتان در این تاپیک فقط لعنش کردید از شما میخواهم ابن ملجم را برای ما و دوستان بیشتر معرفی کنی زیرا ((لعن )) کردن کمکی به شناخت او نخواهد کرد ...ابن ملجم از خوارج بود و جز جاهلانی بود که خشکه مقدسی را پیشه ساخته بود و در فهم کتاب و تفسیرش دچار مشکلات اساسی و.... (باقیش رو شما بگید )
برادر من این سخنرانی شهید مطهری رو به عنوان برادر مسلمانت بهت معرفی میکنم حتما حتما گوش کن .....http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=3541
التماس دعا
((کل ارض حرم الله .............کل لیلة قدر..........))
امیر
Thursday 27 October 2005, 11:43PM
برادر عزیز من البته شما (شروع کننده تاپیک )و برخی دوستان دیگر در مواجه با اینها ادب را رعایت میکنند ...
ولی سخن من با کسانی است که اینچنین شناسنامه کسی را که معلوم نیست در ست باشه یا نه میزاره توی تالار و اینچنین او را بهباد استهزا و تمسخر قرار میدهد..برای همین است که رغبت مجادله با آنها در بحث از من گرفته میشود چرا که میترسم اگر در بحث شرکت کنم افرادی که شما وهابی میخوانید من را هم همرتبه اینچنین افرادی که به جای دلیل به مسخرگی افتاده اند قلمداد کنند قلمداد کنند........چرا کسانی که مسلمان هستند برادران مسلمان خود را مسخره میکنند ؟؟؟
برای مثال بهنوشته یکی از اعضا توجه کنید که چندین بار در تمامی تاپیک ها قرار داده شده ....از نظر من اگر راست است مصداق غیبت و اگر دروغ است مصداق تهمت و در هردو صورت چه راست وچه دروغ مصداق تمسخر و استهزا است در حالی که این عمل با نص صریح قران مخالفت دارد من نمیدانم چطور به خود جرئت مسخره کردن میدهند....ای شیعیان اخلاق علوی کجا رفت ؟؟؟
دوست عزيز وهابي جناب موحد ( رهنما )
اگر تشيع چيز بديه چرا رئيستون مصطفي طبا طبايي اظهار تشيع مي كنه ؟؟
جاسوس دو جانبه بودن و حقوق گرفتن همزمان از عربستان و ايران!!!!
ای شیعیان اخلاق علوی کجا رفت ؟؟؟ ای شیعیان اخلاق علوی کجا رفت ؟؟؟ ای شیعیان اخلاق علوی کجا رفت ؟؟؟ ای شیعیان اخلاق علوی کجا رفت ؟؟؟ ای شیعیان اخلاق علوی کجا رفت ؟؟؟ ای شیعیان اخلاق علوی کجا رفت ؟؟؟ ای شیعیان اخلاق علوی کجا رفت ؟؟؟
علي ولي الله
Friday 28 October 2005, 04:35AM
امير جان سلام
چون خواسته بودي چند نمونه از اهانتهاي بني وهب نسبت به مقدسات شيعيان برايت ذكر كنم فعلا اين يك مورد را خدمت شما عرضه ميكنم و تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل
شما شيعه صفويه ساخته دست انگليسها دين خدا را عوض كرديد بس است!!:rolleyes::p:eek:
شما بهتر است برويد همان كتاب مفاتيح الجنون را بخوانيد:p:D:smile58:
ببينيد كه جناب موحد نما در گفتار فوق هم شيعيان را كه رسول خدا صلي الله عليه وآله وسلم انها را شيعه ناميد به باد استهزاء و تمسخر گرفته است و معتقد شده كه دين خدا عوض شده بسبب شيعيان كه خوب اين توهين بخود شيعيان است و بعد كتاب مقدس مفاتيح الجنان را كه مشتمل بر سوره هاي از قرآن كريم و ادعيه وارده از معصومين عليهم السلام است مفاتيح الجنون خوانده است كه خود اين نكته اهانت آشكار به مقدسات ما بحساب مي آيد .
اما در مورد ابن ملجم و معرفي او بايد عرض كنم كه :
خود جنابعالي او را معرفي نموده ايد
ابن ملجم از خوارج بود و جز جاهلانی بود که خشکه مقدسی را پیشه ساخته بود و در فهم کتاب و تفسیرش دچار مشکلات اساسی و....
من فكر ميكنم همين مقدار كافيست كه او را بعنوان منشأ و رأس خوارج عصر شناخت و براي همين اول بايد از لعن او شروع كرد تا برسيم به اتباع و پيروانش .
سینا 555
Friday 28 October 2005, 06:28AM
سلام جناب امير:smile07:
چرا صدايتان را بلند ميكنيد؟:p
رفتار علوي كجا رفت برادر؟;)
همينكه شما گويا نوشته هاي وهابيون
را خواندي و چيزي نيافتي نشان از
چيز عجيبي دارد!چون اين توهين هاي مستقيم
را تعداد زيادي تجربه كرده اند و عجيب است
كه شما از تهمت بزرگ شرك فاكتور ميگيريد!:smile09:
چرا اينكار را ميكنيد برادر؟
يعني وهابي خطاب كردن شخصي كه مانند وهابيون
ديگران را مشرك خطاب ميكند عادلانه نيست از نظر شما؟
به نظر حقير اين حداقل انصاف و عدل براي مشخص شدن
پايگاه فكري متهم كننده است.
واقعا من از شما تعجب ميكنم كه نميدانيد چه گروه منحرفي
مومنان ديگر را به شرك متهم ميكند هيچ واجب القتل نيزميداند!
اين چه ديد غلطيست شما پيدا كرده ايد؟
موفق باشيد:smile07:
sareban
Friday 28 October 2005, 08:10PM
جناب" امير خان" :cool:
ميپرسيد ايا اين است اخلاق علوي؟
من از شما سوالي دارم: اگر مولا علي همينك از شما بخواهد كسي مثل معاويه را لعن كنيد اين كار را انجام ميدهيد يا خير؟
لابد اري
حال اگر بگويد اجتهادتان حجت است وهر آنچه با اجتهاد به آن رسيديد بايد عمل كنيد وما با اجتهاد به اين برسيم كه لعن كسي جايز است نتيجه چه خواهد شد؟ آيا در اين صورت لعن جايز است يا خير در اين صورت ديگر لعن جايز نمي باشد؟ :smile09:
سینا 555
Saturday 29 October 2005, 06:20AM
يا الله
اللهم صل علي محمد و ال محمد
اقا امير
مسائل انقدر در دين خدا ساده است كه انسان به شگفت مي ايد چون قرار است ما دين را كه مجموعه اي از احكام و دستورات و تكاليف است را بفهميم و بدانها عمل كنيم و مطمئن باش كه معلم تكليفي از بچه نمي خواهد كه او نتواند ان را انجام دهد چون قرار است حجت بر هر انساني تمام شود تا در ادامه سنت عقاب و ثواب در مورد شخص جاري گرددو اگردين همانطوري كه ملا و مترفين مي گويند تا اين اندازه سخت مي بود و اختصاصي و براي فهمش نياز به فلسفه هاي يوناني و اساطيري مطمئنا خداوندي كه مو را از خمير مي كشد هرگز در يك سوره چهار بار با تاكيد نمي فرمود و لقد يسرنا القران للذكر فهل من مدكر(قمر) وبنده فكر مي كنم كه اين چهار بار تاكيد بايد هر انساني منجمدو متحجري را اب كند و به حركت در اورد و غرض از اين مطالب يك ايه صريح وزيبا وساده و رسا ي ديگري در همين سوره قمر وجود دارد كه بنده در سراسر قران ايه اي زيباتر و كوبنده تر براي كساني كه پيرو عقايد پيشينيان خود هستند سراغ ندارم وبراي كس يا كساني كه به دنبال حق و حقيقت هستند تنها همين يك ايه كفايت مي كند تا لحظه اي از خويشتن خويش به در ايند و پر بگيرند و پرواز كننند
خداوند در سوره قمر آيه 49 مي فرمايد (انا كل شي خلقناه بقدر )بدرستيكه ما هرچيزي را آفريديم آنرا به اندازه يعني هر چيزي كه در اين هستي وجود دارد و خلق شده است چون مخلوق خداوند است
قدر و اندازه اي دارد و هيچ كس و هيچ چيز نامحدود و بي انتها نيست حال بايد از ملا و مترفيني كه سالهاي سال روح و روان مقلدين خود را مسخ نموده و با انواع و اقسام تحريفات و علوم بي ربط و روح و ثغور و فلسفه هاي يوناني بر اين مسئله تاكيد نموده و تاكيد مي كنند كه روح مومنين و پيامبران و ائمه صداي ما را ميشنود و ما را مي بيند پرسيد آيا خلقت روح پيامبران طبق اين ايه صريح كه خداوند فرموده ما هر چيزي را خلق كرديم ان را به اندازه محدود نيست و ايا از انجايي كه روح هم مخلوق است " قدر و اندازه اي دارد يا خيروسعتش به اندازه هستي مي باشد
و جمله اخر اينكه جدا از بحث و جدلي كه وجود دارد كه ايا روح پيامبران و امامان و مومنين پس از ممات ( عند ربهم ) نزد پروردگار است يا در اين دنيا
صاحب وجدانهاي پاك بگويند كه جدا از بالا و پايين بودنش و انجا و اينجا بودنش ايا خلقتش به اندازه است و قدر و اندازه اي دارد يا خير روح يك پيامبر همچون خداوند بر سراسر هستي سايه افكنده است !!!!!!!!و صداي همه را مي شنود و همه را به طور مطلق مي بيند و حتي بر باطن همه اشخاص اگاه است و حال بيا و تو خود بخوان حديث مفصل از اين مجمل و ببين كه بوسهلها چه مي گويند و چه مي كنند
اقا امير در ضمن يك سئوال از شما داشتم كه ايا حضرت ادم ع پدر همه ما در زمان حياتش چه كسي را مي خواند و از چه كسي كمك مي خواست (ملا و مترفين مي گويند علي ع و او مي گفت يا علي ) شما چه مي گوييد و ايا غير از اينست كه او هم همچون پيامبر اكرم ص موظف بود كه بگويد
قل اعوذ برب الناس بگو پناه مي برم به پروردگار مردم
و ايا پناه بردن به ابوالفضل پناه بردن به ناس نيست
يا الله يا ذالجلال و الاكرام و اسئله ان يتوب علي توبه عبد ذليل
كپي پيست چند جا برادر؟:p
فكر نميكنم تكرار و تكرار في تكرار دردي
از كسي دوا كند مگر اينكه به تئوري هاي گوبلزي
معتقد باشيد كه البته اونهم كه البته بيشتر خودش رو سركار گذاشت تا ديگران;)
جواب نامه تو در بخش اوج احساسي شدنش:p در تاپيك قل اعوذ برب الناس دادم
اينجا تكرار نميكنم:smile28:
يا مهدي
سینا 555
Saturday 29 October 2005, 06:20AM
يا الله
اقا امير
مسائل انقدر در دين خدا ساده است كه انسان به شگفت مي ايد چون قرار است ما دين را كه مجموعه اي از احكام و دستورات و تكاليف است را بفهميم و بدانها عمل كنيم و مطمئن باش كه معلم تكليفي از بچه نمي خواهد كه او نتواند ان را انجام دهد چون قرار است حجت بر هر انساني تمام شود تا در ادامه سنت عقاب و ثواب در مورد شخص جاري گرددو اگردين همانطوري كه ملا و مترفين مي گويند تا اين اندازه سخت مي بود و اختصاصي و براي فهمش نياز به فلسفه هاي يوناني و اساطيري مطمئنا خداوندي كه مو را از خمير مي كشد هرگز در يك سوره چهار بار با تاكيد نمي فرمود و لقد يسرنا القران للذكر فهل من مدكر(قمر) وبنده فكر مي كنم كه اين چهار بار تاكيد بايد هر انساني منجمدو متحجري را اب كند و به حركت در اورد و غرض از اين مطالب يك ايه صريح وزيبا وساده و رسا ي ديگري در همين سوره قمر وجود دارد كه بنده در سراسر قران ايه اي زيباتر و كوبنده تر براي كساني كه پيرو عقايد پيشينيان خود هستند سراغ ندارم وبراي كس يا كساني كه به دنبال حق و حقيقت هستند تنها همين يك ايه كفايت مي كند تا لحظه اي از خويشتن خويش به در ايند و پر بگيرند و پرواز كننند
خداوند در سوره قمر آيه 49 مي فرمايد (انا كل شي خلقناه بقدر )بدرستيكه ما هرچيزي را آفريديم آنرا به اندازه يعني هر چيزي كه در اين هستي وجود دارد و خلق شده است چون مخلوق خداوند است
قدر و اندازه اي دارد و هيچ كس و هيچ چيز نامحدود و بي انتها نيست حال بايد از ملا و مترفيني كه سالهاي سال روح و روان مقلدين خود را مسخ نموده و با انواع و اقسام تحريفات و علوم بي ربط و روح و ثغور و فلسفه هاي يوناني بر اين مسئله تاكيد نموده و تاكيد مي كنند كه روح مومنين و پيامبران و ائمه صداي ما را ميشنود و ما را مي بيند پرسيد آيا خلقت روح پيامبران طبق اين ايه صريح كه خداوند فرموده ما هر چيزي را خلق كرديم ان را به اندازه محدود نيست و ايا از انجايي كه روح هم مخلوق است " قدر و اندازه اي دارد يا خيروسعتش به اندازه هستي مي باشد
و جمله اخر اينكه جدا از بحث و جدلي كه وجود دارد كه ايا روح پيامبران و امامان و مومنين پس از ممات ( عند ربهم ) نزد پروردگار است يا در اين دنيا
صاحب وجدانهاي پاك بگويند كه جدا از بالا و پايين بودنش و انجا و اينجا بودنش ايا خلقتش به اندازه است و قدر و اندازه اي دارد يا خير روح يك پيامبر همچون خداوند بر سراسر هستي سايه افكنده است !!!!!!!!و صداي همه را مي شنود و همه را به طور مطلق مي بيند و حتي بر باطن همه اشخاص اگاه است و حال بيا و تو خود بخوان حديث مفصل از اين مجمل و ببين كه بوسهلها چه مي گويند و چه مي كنند
اقا امير در ضمن يك سئوال از شما داشتم كه ايا حضرت ادم ع پدر همه ما در زمان حياتش چه كسي را مي خواند و از چه كسي كمك مي خواست (ملا و مترفين مي گويند علي ع و او مي گفت يا علي ) شما چه مي گوييد و ايا غير از اينست كه او هم همچون پيامبر اكرم ص موظف بود كه بگويد
معتقد باشيد كه البته اونهم كه البته بيشتر خودش رو سركار گذاشت تا ديگران;)
اينجا تكرار نميكنم:smile28:
يا مهدي
سینا 555
Saturday 29 October 2005, 06:22AM
يا الله
اقا امير
معتقد باشيد كه البته اونهم بيشتر خودش رو سركار گذاشت تا ديگران;)
اينجا تكرار نميكنم;)
كبوتر
Saturday 29 October 2005, 09:55PM
لعن علي عدوك يا علي
اولي و دومي و سومي
و ابن ملجم بي شششششششششششرف
sareban
Saturday 29 October 2005, 09:58PM
لعن علي عدوك يا علي
اولي و دومي و سومي
و ابن ملجم بي شششششششششششرف
:smile21: :smile21:
آقا كمي يواشتر.. پياده شو با هم بريم.. امروز كه عيد الزهرا نيست!!:smile06:
امیر
Saturday 29 October 2005, 10:11PM
جناب کبوتر به این صفحه قدم بگذارید ( تشرف حاصل نمایید )
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=80206#post80206post80206
علي ولي الله
Sunday 30 October 2005, 07:16AM
علي ولي الله
Sunday 30 October 2005, 03:57PM
ليلا
Sunday 30 October 2005, 04:02PM
:smile28:
الهم العن ابن ملجم
لعنت خدا بر حاميان ابن ملجم اعم از آقاي موحد و همفكرانش :smile31:
علي ولي الله
Tuesday 1 November 2005, 05:18PM
سپهران
Thursday 3 November 2005, 11:48AM
اللهم العن قتله اميرالمومنين
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.