نمايش نسخه نهائي : نظر شما در مورد اين آگهي چيه؟
Freedom1
Saturday 22 October 2005, 07:33AM
http://photos1.blogger.com/blogger/5735/100/1600/Konkoor_Ad.jpg
:smile09: :smile09: :smile09:
موحد
Saturday 22 October 2005, 08:07AM
از شيعه هاي خرافي چه انتظاري مي توان داشت؟!
صبح
Saturday 22 October 2005, 11:32AM
شما دوتا كه باز علنا يك كاسه شديد ؟ :p جناب موحد فعلا كه امثال شما پذيراي پادگانهاي نظامي آمريكا هستند و ناموس و فرهنگ خود را به باد تهاجم فرهنگي آمريكا گرفته اند و ما صامد و مقاوم و با نشاط از دينمان دفاع مي كنيم ، برويد فكري بحال روزتان بكنيد ... كه اين خيالات فقط بدرد هالو هاي اطراف خودتان مي خورد كه آنها كور و جاهل نگاه داريد
اين تصوير بيشتر به يك (حقه بازي) ميخورد :) كه دور نيست عده اي (حقه باز) فقط براي تخريب وجاهت دين ، به چنين روشهائي متوسل شده اند ، چه بسا كه اين تصوير حتي در صورت پذيرش آن غير قابل اعتماد است و حتي يك تلفن تماس ندارد كه الآن يك تلفن بكنم و از چند و چون آن اطلاع كسب كنم . البته نكته جالب (تر تميزي) اين آگهي است كه گويا تازه پرينت و اسكن شده است ... البته اين نوع تصاوير به وفور در مجتمع هاي كفر آلود براي حفظ حقانيت جعلي آنها ساخته و پرداخته ميشود تا بدروغ جامعه اسلامي را پيرو (موهومات) و خود را پيرو (عقلانيات) جا بزنند و همين روش كوته بينانه آنها را كافيست كه تاب مقاومت در مقابل عقلانيت اسلامي را نداشته اند كه چنين روشهائي را انتخاب مي كنند.
همچنين اين طرز آوردن امضا آن هم امضاي آيت الله خامنه اي كه كپي امضاي نسخه قبلي سايت ولايت است ، آن هم با حاشيه سفيد !!!! كه نشان آشكار مونتاژ است ، چيزي نيست جز ( ابله فرض كردن مخاطبان اينترنتي كه اين آگهي را ميبينند ) همچنين ما تا حالا نديديم كه آقاي خامنه اي اينگونه بنويسند : ( سفارش ميكنم او را كه مرا از دعاي خير فراموش نكند ) و اين بيشتر به اوهام يك وبلاگ نويس آنلاين از نوع كافر مهاجمش ميخورد ... حالا بماند كه ( شيخ ابو مفيد قمي ) كيست و آيا اصلا اسمي با تركيب (ابو مفيد) ميتواند وجود خارجي داشته باشد يا خير ...
البته درون دين نيز گاها چنين اراجيفي منتشر ميشود و گروههاي فريبي وجود دارند كه به اين نوع مواد دامن ميزنند كه البته با دين انطباق ندارد ، اما اين آگهي حداقل شرايط بررسي را ندارد ... كه ببينيم اين واقعا از طرف عده اي جاهل است ، يا عده اي دشمن ؟
البته تمام اينها بدين معنا نيست كه صحت دعا و نيايش زير سوال برود ، كه دعا و نيايش و استخاره دلايل عيني موجه دارد ، كه در شرايطي اتفاق ميافتد .
min
Sunday 23 October 2005, 12:00AM
ببخشيد از كي تا خالا براي ديدن تاييديه علما متن چاپي را با مهر كپي شده زير نامه مي گذارند ؟؟؟
جدا يا احمقيد يا خودتان را به حماقت زده ايد كه البته زياد هم فرق نمي كند .
چنين كسي در آدرس صندوق پستي زير نيست و اين صندوق پستي متعلق به يك شركت خصوصي است و اكيدا اين آگهي را تكذيب كرد .
مي توانيد شما هم امتحان كنيد البته باري شما چند روز طول مي كشد تا جواب بگيريد ولي من با رابطه آدرس صندوق پستي را گير آوردم و متعلق به شركتي در خيابان شهيد منتظري قم است .
اين آگهي در هيچ كجاي قم هم تا كنون ديده نشده .
مي شود بفرماييد شما از كجا اين آگهي را پيدا كرده ايد ؟ شايد در كامپيوتر خودتان متولد شده است
Freedom1
Sunday 23 October 2005, 10:10AM
من از اينجا پيداش كردم:
http://khabgard.com/
بين لينكهاي سمت چپ : قبولي در كنكور توسط شيخ ابومفيد قمي
اين آگهي يك شماره حساب جاري بانك سپه رو معرفي كرده و اگر جعلي باشه صاحب حساب متهم ميشه. اما حتي در صورت جعلي بودن آگهي بايد اعتراف كرد كه ضعف فرهنگي ملت ما بستر مناسبي رو براي اينطور شيادي ها فراهم ميكنه.
پرويز
Monday 24 October 2005, 10:31AM
من آگهی را نمی بينم!
سینا 555
Monday 24 October 2005, 01:23PM
از شيعه هاي خرافي چه انتظاري مي توان داشت؟!
اون اگهي جعلي رو كه بي خيالش كه برادرم صبح خيلي قشنگ
و كامل توضيح دادند.ولي من منتظرم يك مناظره جالب بين شما نماينده
انحصاري توحيد! و نماينده شركت سهامي كفر! كه كارش به جعل اگهي
كشيده ببينم;)
رابطه اعتقادي شما با هم چيست؟
هر كدومتون خواستيد جواب بديد خجالت نكشيد:D
ليلا
Monday 24 October 2005, 01:54PM
اون اگهي جعلي رو كه بي خيالش كه برادرم صبح خيلي قشنگ
و كامل توضيح دادند.ولي من منتظرم يك مناظره جالب بين شما نماينده
انحصاري توحيد! و نماينده شركت سهامي كفر! كه كارش به جعل اگهي
كشيده ببينم;)
رابطه اعتقادي شما با هم چيست؟
هر كدومتون خواستيد جواب بديد خجالت نكشيد:D
منم الان منتظر جواب هستم :D
درست حسابي جواب بديد وگرنه با گوشكوب ميكوبم فرق سرتون :smile31:
sareban
Monday 24 October 2005, 02:31PM
مناظره اي بين فريدام و موحد:
موحد: همه غير از من مشركند و واجب القتل
فريدام: حتي من؟
موحد: مگر تو وهابي هستي؟
فريدام: خير من نميدونم چي هستم البته خوب كه فكر ميكنم بايد بگويم مسلمونم البته از نوع آمريكاييش .
موحد: خير ما با شما كفار مشكلي نداريم (خدا بگذارد دلارهاي بوش را ;) )
راستي حال و احوالات سيدنا بوش چطوره؟
فريدام: خدا را ( منظورش بوش است) شكر ، جناب بلر خوبند؟
موحد: يا الله :smile09: ، اليس;) .
فريدام: به نظر من شيعيان دچار خرافات شده اند!
موحد: البته خرافاتي كه باعث شرك ميشود! :rolleyes:
فريدام: جاره چيست؟
موحد: بايد از اين جهالت نجاتشان داد و اين كار ، راههاي مختلفي دارد مثلا حملات انتحاري ، پل سامراء، انفجار نجف، انفجار كربلا ، انفجار كاظميه و ووو كارهاي ديگري كه به زرقاوي آموزش داده ام و البته ما نيازمند ياري سبزتان(از نوع دلاري) هستيم والتبه ما به فكر كمك به اين بيچاره هاييم و در واقع اين عمل ما انسان دوستانه است و ميخواهيم اين بيچاره ها ديگر گناه بيشتري نكنند!!:D
فريدام : به نظر بنده راههاي بهتري هم هست مثلا زندان ابوغريب يا گوانتانامو يا اگر نشد آتش زدنشان از آن نوعي كه در افغانستان كرديم ;) اگر هم نشد بمبهاي ده تني و غني شده و حمايت پنهاني از انفجارهاي مختلف و كوتاه كردن دست ايران وديگر شيعيان با اتهامهاي دروغ ودزديهاي ملياردي از عراق و بمبگذاري در اهواز و تروريست خواندن الكي حزب الله و ديگر گروههاي مقاومت بلكن شرشان كم شود و اجازه دادن به گروههاي وهابي همچون شما كه براي حملات انتحاري راحتتر باشند و يك وقت خداي نكرده مشكلي حس نكنند.. باشد كه صحيون راضي شود! ;)
موحد: آفرين بر تو حقا كه ثابت كردي مشرك نيستي !:smile39:
صبح
Monday 24 October 2005, 04:42PM
من از اينجا پيداش كردم:
http://khabgard.com/
بين لينكهاي سمت چپ : قبولي در كنكور توسط شيخ ابومفيد قمي
پیدا نشد ! نه تو لیست لینکها نه تو بایگانی
اين آگهي يك شماره حساب جاري بانك سپه رو معرفي كرده و اگر جعلي باشه صاحب حساب متهم ميشه.
يعني اگر من شماره حساب شما رو ، رو يه كاغذ بنويسم بعنوان نمايندگي آمريكا در خاورميانه پخش کنم ، اونوقت شما متهم ميشين ؟
Freedom1
Monday 24 October 2005, 06:14PM
گفتم كه آگهي رو از وبلاگ پيدا كردم
وقتي وارد وبلاگ شدين، سمت چپ قسمت لينكده رو نگاه كنين
>>> لينكده بايگانی
< اگر هنوز کتابی از هارولد پینتر برندهی نوبل امسال نخواندهاید، دستکم این مطلب را بخوانید.
< «سونات تبریزی» یاشار احد صارمی
< اگر اهانت کنید، اینشکلی میشوید!
< کی گفته هر حشوی بد است؟
< سوءتفاهم میان مهستی شاهرخی و احمد غلامی در روزنامهی شرق و وبلاگ نویسنده
< قبولی در کنکور توسط شیخ ابومفید قمی!
< گلهی خوابگرد کودکانه و سانتیمانتال است.
در شرایط کنونی، روشنفکر ایرانی ایزوله شده و عضو زائدی از اجتماع است.
< ترسم اين جماعت همه با بقچه حمام آيند!
< اشتباهات را بیابید و جایزه بگیرید.
< آدم اینقدر وراج؟
تازگیها انگار زیادی دارم خودم را تحویل میگیرم.
< منتقدان مطبوعات لیست آبرومندتری را به عنوان کاندیداهای کتاب سال اعلام کردهاند.
----------------
لينك ششم از بالا، همون لينك مورد نظره
ميتونين از صاحب وبلاگ سوال كنين كه اين آگهي رو از كجا آورده. نكته مهم اين آگهي همون شماره حساب جاري بانكه، اگر كلاهبرداري باشه بايد صاحب حساب رو دستگير كنن.
صبح
Monday 24 October 2005, 07:17PM
متشكرم
من اينو از محل كارم ديدم ، نه عكس بالا مشخص بود نه اين لينك اما الآن از خونه دارم هر دو رو ميبينم . آقاي شكراللهي هم خودشون بهرحال لينك كردن و خلاصه پدر و مادر اين تصوير هنوز مشخص نيست .
تنها وجود چنين آگهي نمي تونه اجتماع رو بسنجه بلكه اينكه چنين آگهي ( چقدر بگيره ) ، مسالست كه فكر نميكنم طرفداري در جامعه داشته باشه و چه بسا كه اصلا حقيقي بودنش مورد سواله .
امیر
Monday 24 October 2005, 07:18PM
با سلام
واضحه که برای مسخره بازی این لینک تهیه شده چرا که بعد از عبارت ((قبولی در کنکور توسط شیخ ابومفید قمی!)) علامت تعجب (!) شاهد این مدعاست!!!!!
Freedom1
Monday 24 October 2005, 07:47PM
تنها وجود چنين آگهي نمي تونه اجتماع رو بسنجه بلكه اينكه چنين آگهي ( چقدر بگيره ) ، مسالست كه فكر نميكنم طرفداري در جامعه داشته باشه و چه بسا كه اصلا حقيقي بودنش مورد سواله .
من تو گوگل به دنبال ابومفيد گشتم، هيچ چيزي پيدا نكردم جزهمين لينك. احتمالا چنين كسي وجود خارجي نداره.
از طرفي خيلي بعيده كه صاحب اون وبلاگ اين آگهي رو جعل كرده باشه. با اين حساب ميشه حدس زد كه كسي با سوء استفاده از شرايط جامعه اين آگهي رو منتشر كرده تا پول مفتي رو به چنگ بياره و حتما خيالش هم راحته كه كسي باهاش برخورد نميكنه!
امیر
Wednesday 26 October 2005, 07:41PM
بچه ها سلام ...طاعاتتون قبول باشه ...جناب freedom1 این صفحه رو هم نگاه کنید ..الآن پیدا کردم ...شاید بی ربط ناشه ...حتما بخونید ... http://www.goftman.com/forums/showthread.php?rs=dbcfedefbafeccaeedefebbdfeeaffacadcf&t=40651
التماس دعا
سپهران
Thursday 3 November 2005, 01:11PM
آقاي موحد
نسبت اين قضيه به شيعه بي انصافي است
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.