نمايش نسخه نهائي : متلك پراني
mohammad_mt
Sunday 17 November 2002, 02:34PM
با ياد خدا و با سلام
ريشه و علت متلك در چيست؟:confused:
آيا متلك گوينده مقصر است يا متلك شنونده يا هر دو؟:mad:
siavash_ad
Sunday 17 November 2002, 02:41PM
ميبخشيد محمد خان، ولي شما مشكل بزرگتري در كشور پيدا نكرديد؟؟ راجع به متلك هم احتمالا شنونده مقصر است!
mohammad_mt
Monday 18 November 2002, 02:06PM
سلام
سياوش خان! شما قبول نداريد بزرگترين مشكل و دغدغه هر
جامعه اي به خصوص جامعه ما به علت تركيب جوان آن مشكل تربيتي
-در هر زمينه اي-است؟:confused:
شقايق افشار
Monday 10 February 2003, 11:32AM
با سلام
بنظرمن علت متلك پراني فقط محدوديتهائي است كه دولتها و جوامع ايجاد مي كنند ونمي گذارند احساسات جوانان خالي شود
بايد فرهنگ عمومي جامعه را سامان داد بايد فرهنگ سازي نمود
اميد
Monday 10 February 2003, 12:20PM
ببينم مطلبي كه راجع به متلك پراني گفتي در اينجا در قسمت آشنايي بنده را كه شامل نميشود .
نيلوفر
Sunday 16 February 2003, 10:15AM
به نظر من اين از فرهنگ بيمار جامعه ما سرچشمه ميگيره
خيلي وقتها شده كه از نظر ظاهر هيچ مشكلي نداشتم ولي مجبور بودم در طي راه شنواي حرف هاي مزخرف اين بيمارها باشم يا هر آن دلهره يك برخورد رو داشته باشم.
من كه نتونستم بفهمم اين كه بيان به يك دختر يا زن حرفهاي ركيك بزنن، چه فايده اي براشون داره؟
dadvand
Tuesday 6 January 2004, 11:05AM
به نظر من در اين گونه موارد اولا جامعه مقصر است كه اين گونه محدوديها براي پسر و دختر به وجود آورده مثلا من شنيده بودم در يكي از دانشگاهها توي يك كلاس مختلط بين پسرها و دخترها ايرانيت كشيده بودند خوب اين باعث مي شه دو طرف براي ارتباط برقرار كردن با هم جريح تر بشن
ولي در مواقعي به نظر من اشكال از خود دخترها مي باشد چرا كه با يه وضع زننده اي آرايش كرده وارد محيط عمومي مي شوند و به قول يكي از اساتيد نمي شه به اينها نگاه نكرد و چيزي نگفت چون برقش آدمو ميزنه . خوب وقتي يك عده براشون مهم نباشه و تازه خوششون بياد كه پسرها يك چيزي به اونها بگن در اين بين بقيه دخترها هم فدا مي شن
و در مرتبه بعدي يك اشكال از خود پسرهاست و چون مشكلات خانوادگي دارند و بد تربيت شدند و براشون مهم نيست كه يكي هم مزاحم خواهر خودشون توي خيابان بشه و اصلا اين كار تمدن مي نامنند و هر كي ايراد بگيره ميگن امل است و يا اجتماعي نيست
dadvand
Tuesday 6 January 2004, 11:08AM
اقا ايراد اصلي برمي گردد به پدر و مادر ها اقا بعضي از اين پدر و مادرها اصلا براي شون فرقي نمكنه بچه اونها با كي رفيق مي شن و اصلا چگونه مي گردن و ريشه همه بدبختي ما بر ميگردد به بي توجهي پدر و مادرها
يا بچه را اينقدر محدود مي كنند كه دختر يا پسر وقتي وارد محيط مي شوند خودشون را خراب مي كنند و يا اينكه اينقدر آزاد مي گذارنند كه ....
Scorpion
Tuesday 6 January 2004, 01:49PM
با سلام
با نظر آقاي دادوند موافقم .
متاسفانه دختران خوب و خانم فدايي كساني كه از متلك خوششان مي آيد مي شوند .
خود بنده در شب چهارشنبه سوري داشتم براي خريد مي رفتم (من شبهاي چهارشنبه سوري بيرون نمي روم به علت كثرت جمعيت مختلط و خطرات جانبي ) جلوتر از من دو دختر داشتند راه مي رفتم و دو سه تا پسر از كنار شان رد شدند يكي از پسرها نفهميدم چكار كرد كه دختر به سمت وي رفت و يك سيلي مسخره كه بيشتر شبيه به نوازش بود به او نواخت (ظاهرا عصباني هم بود ) من ايستادم و خواستم بروم يقه پسره را بگيرم كه ديدم دختره بلافاصله او را رها كرد و درحالي كه مي خنديد با دوستش رفتند من ايستادم و سپس به مسير خويش ادامه دادم چه مي شود كرد وقتي طرف خودش ناراحت نمي شود من چه بگويم ؟ جلو هم بروم من را مقصر ميگيرند و مي گويند تو چكاره بودي ؟
البته مسلما پسرها هم بي تقصير نيستند چون غرور و غيرت مردانه شان كم شده است غرور مردانه به مرد اجازه نمي دهد تا به كسي متلك بياندازد يا دنبال كسي راه بيافتد و غيرت او را به جاي برادر يا پدر آن دختر قرار مي دهد و جلوي متلك را مي گيرد .
متاسفانه در جامعه ما به بهانه روشنفكرنمايي غيرت مردانه را تقريبا از بين برده اند نه به آن شوري كه قديما بود نه به اين بي نمكي كه امروز هست .
پدر و مادر ها هم بي تقصير نيستند اما نمي شود گردن ايشان گذاشت هر كسي مسئول عمل خويش است و جوابگو بايد باشد متاسفانه در جامعه امروز بدترين اتفاق افتاده است سنت شريف امر به معروف و نهي از منكر تقريبا منسوخ شده است .
خدا عاقبت ما را به خير كند
ياعلي
شيدا
Tuesday 6 January 2004, 06:28PM
ببخشيد دوستان اين تاپيك مال خيلي قبله و من خيلي وقته كه اين دوستمون آقاي محمد _متي رو توي سايت نديدم شايد 1 سالي بشه كسي ازش خبر نداره
فكر ميكنم يه تاپيك يادبود گذشته بزنيم خيلي خوب ميشه خانوم سراب آقاي بهزاد(15 آذرتا حالا ) و خيلياي ديگه رو بعد از درست شدن سايت نديدم.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.