PDA

نمايش نسخه نهائي : چرا مهريه ؟ بدم مياد از مهريه و ازدواج

1304
Sunday 3 April 2005, 12:13AM
من از روزي كه نامزد كردم از ازدواج بدم مياد و ديگه هم به جنس مخالف اعتماد ندارم من 7 ماه است كه نامزد كرده و دختره بعد از 7 ماه مهريه مي خواد اونهم 80 ميليون تومان :eek:
مهريه شده كيسه اي براي ادمهاي و يا بهتر دختران نديد ه و تازه به دوران رسيده و بنظر من رسم غلطي است
:mad:

farhad_k25
Sunday 3 April 2005, 12:15PM
به نظر من شما در انتخاب خودتون دقت نكرديد و فقط به ظواهر بسنده كرديد
تحقيق از خانواده دختر از خود دختر مهمتره

asheghe iran_p
Sunday 3 April 2005, 04:05PM
دوست عزيز شما اين تعداد مهريه رو روز اول قبول كرديد اگر همون روز ميگفتيد كه توانايي پرداخت اين مهريه رو نداريد الان اينقدر ناراحت نبوديد. البته به نظرم كساني كه در زمان نامزدي مهريه ميخوان اكثرآ براي تهيه جهزيه هست شما هم اگر در تهيه جهزيه به خانواده عروس كمك كنيد شايد ايشون چنين اقدامي رو نكنند.

1304
Monday 4 April 2005, 06:44PM
ممنون از شما دقيقا هم انطور است

ارزو
Monday 4 April 2005, 06:54PM
خوب دوست عزيز مهريه يه پشتوانه اي براي زن و مرد اونا به عنوان هديه به زن ميبخشه
حالا درسته كه توقعات بالا رفته و ولي بايد موقع تعيين مهريه با شرايط افراد سنجيده بشه كه ايا در توانش هست يانه
انشاالله مشكل شمام حل ميشه
متاسفم از اينكه اول زندگي اين مشكل براتون پيش امده و شما را از زندگي نااميد كرده
اما ناراحت نشيد انشاالله مشكلتون حل خواهد شد انشالله ...به خدا توكل داشته باشيد

1304
Monday 4 April 2005, 07:21PM
ممنون از شما

سینا 555
Monday 4 April 2005, 08:08PM
سلام دوست گرامي

مهريه به خودي خود مشكلي كه نيست خيلي هم بجا و درست است.
مورد نابجا و نادرست انتظارات بي معني بعضي خانواده هاست و عجله
و خامي بعضي ديگر.اميدوارم اين نوشته شما درسي باشد براي انان
كه از سنت حسنه و بسيار والاي مهريه سو استفاده كرده و نان داني باز ميكنند و انسانها را به مثابه كالا در نظر ميگيرند.مسلمانان واقعي اينگونه نميانديشد و مهريه را در حد متناسب از هر جهت در نظر ميگيرد.

مهريه همسر من با درخواست خود او و پدر و مادر گراميشان تعدادي سكه و البته يك كلام الله مجيد بود و ازواج ما هم بطور خيلي ساده و خودماني انجام شد.اين در حالي بوده است كه استطاعت بيش از اين هم داشته ام ولي من همسرم را در درجه اول جانم را به مهر او گذاشتم و اگر براي اسايشش لازم باشد همه چيزم را در يك چشم به هم زدن واگذار ميكنم.منظور اينست كه اين مهريه هاي بالا و اين رسومات بعضا غلط نه با دين ما تطابق دارد و نه با فرهنگ اصيل ايراني و نه با منطق عقل و درايت و انها كه در دام اينگونه مسايل ميافتند خوب است مقداري بيشتر تامل كنند و خود را در چنگال خريد و فروش انساني و رسومات خرافي و خانمان برانداز درگير نكنند كه اينگونه طرز فكر از اول غلط است و تا اخر غلط خواهد بود.

اميدوارم مشكل شما هم به اميد خداوند متعال حل و فصل شود و درسي اموزنده بشود.ضمنا زندگي دوست گرامي با يك بالا و پايين
اين چنيني تمام نميشود:)

يا حق

1304
Monday 4 April 2005, 09:04PM
ممنون از همه كه با من هم دردي كردند اگر كسي به مسائل حقوقي وارده لطفا كمك كنه

1304
Monday 4 April 2005, 09:16PM
سينا فقط مي تونم بهت بگم خوش به حالتون كاش يكم از خوبي خانوم و خانواده شما هم اينها هم مي فهميدند ؟؟؟
هي روزگار !!!!!

1304
Tuesday 5 April 2005, 12:49PM
كو معرفت
خريداريم

سینا 555
Wednesday 6 April 2005, 01:48AM
نوشته شده بوسيله 1304
سينا فقط مي تونم بهت بگم خوش به حالتون كاش يكم از خوبي خانوم و خانواده شما هم اينها هم مي فهميدند ؟؟؟
هي روزگار !!!!!

ممنونم دوست عزيز

كاش مشكل شما دوست گرامي هم حل بشه
خدا كنه مردم ما اين در تعين مهريه سخت نگيرند
كه جوانان ما بتونند با ارامش زندگي هاي مشترك
خودشون رو شروع كنند خدا كنه.

يا حق

Scorpion
Thursday 7 April 2005, 10:00AM
باسلام
جناب 1304
شما بايد دقت مي فرموديد که مهريه همسر اصطلاحا عندالمطالبه است و دين زوج به زوجه محسوب مي گردد . اين حق زوجه است و شما ابدا نبايد ناراحت باشيد ! خود شما اين حق را پذيرفته و امضاء کرده ايد و هيچ خللي در ازدواج شما وارد نمي آيد .
اما اگر زوج توانايي پرداخت نداشته باشد دادگاه بر حسب توانايي زوج و دارائيهاي او اقدام به دريافت مهريه مي کند و حتي آنرا قسط بندي مي نمايد . مي توانيد با همسر خود توافق کنيد و بصورت قسطي مهريه را پرداخت کنيد و حتما رسيد بگيريد .
البته بايد با يک متخصص حقوق مشورت بفرمائيد .

ان شاء الله مويد باشيد

farhad_k25
Thursday 7 April 2005, 05:07PM
ببين اقا 1304
مثل اينكه تا حالا ماليات پرداخت نكردي ها:D
وقتي ميخواي بري ماليات پرداخت كني بايد تا ميتوني بگي بد بختم و بيچارمو و دارم ورشكست ميشم و از اين حرف ها تا چند سالي معافيت بگيري
بعد از چند سال هم خدا بزرگه و دولت جمهوري اسلامي هم بزرگوارتر(چون مثل امريكايي ها اگه ماليات ندي بازداشتت نميكنن)
همين كارو بايد براي مهريه انجام بدي
بعد هم قاضي برات حكم صادر ميكنه اقساطي مهريه رو بايد بدي
ماهي 125 ريال:p
بعد هم شما و خانمتون و مهريه با هم موهاتون سفيد ميشه و سالهاي سال با هم خوشبخت ميشيد

1304
Friday 8 April 2005, 01:37AM
من نه تا بحال مالات ندادم

1304
Friday 8 April 2005, 01:39AM
دم از اسلام مي زني پس چرا اسمت غربي اسكورپيون ؟؟؟؟

asheghe iran_p
Friday 8 April 2005, 03:38AM
يك سوال من اينجا هزاران كانادايي مسلمان ميبينيم بله كانادايي مسلمان شايد نديده باشي ولي من كه ديدم برات دارم ميگم اونا هم خيلي از منو شما مسلمون تر هستن داداش اگه ايشون اسمشون خارجي هست دليل بر اين نيست كه نبايد از اسلام بگن يا اگر از اسلام ميگن گناه مرتكب ميشن كه نام كاربريشون خارجي هست؟
شما كه اسمت 1304 هست چرا دم از ساده لوحي ميزني اگه ساده لوح بودي كه اسمتو ميگفتي پس زرنگي نه ساده لوح!!

1304
Friday 8 April 2005, 03:59AM
من كلا در تمام جاها با اين اسم هستم و مطلب ارائه مي دهم

1304
Friday 8 April 2005, 04:05AM
گفته بودي وطن پرستي حالا كانادايي چرا ما را هم ببر تا انجا وطن پرستي كنيم

1304
Friday 8 April 2005, 04:10AM
بر نخوره بهت پدرامي اوكي

asheghe iran_p
Friday 8 April 2005, 04:31AM
گفته بودي وطن پرستي حالا كانادايي چرا ما را هم ببر تا انجا وطن پرستي كنيم

:eek::eek::eek::mad:
من كي گفتم وطن پرستم؟ چرا الكي حرف تو دهن من ميذاري بعضي وقتها با حرفات كلي ميخندم ولي واقعآ بهم برخورد شما مثل اينكه حرفهاي بنده رو نميخونيد و هرچي بخوايد برداشت ميكني

نقل قول 1304
يكمي هم وطن پرست باشيم بابا ؟

نقل قول: پدرام

خدا رو شكر ما وطن پرست نيستيم و وطن دوست هستيم و هيچ ادعايي هم نميكنيم و اونهايي هم كه شعار وطن پرستي ميدن هيچ كار نه براي مردم كردن و نه براي كشورشون!!!!

خدا دو چشم بينا بده:smile60:

سینا 555
Friday 8 April 2005, 07:12PM
دم از اسلام مي زني پس چرا اسمت غربي اسكورپيون ؟؟؟؟
مثل اينكه اقاي اسكورپيون در كمال متانت سعي در كمك كردن به شما را داشتند ها!:eek: اقاي اسكورپيون دو سال است اينجا مطلب مينويسند و همه ما ايشان را ميشناسيم.هم در مسايل دين مقدس اسلام از شما بسيار بالاترند هم از نظر شخصيتي دنبال جنگ لفظي و ايجاد تنش بيخود با كسي نيستند!

شما از موضوع مهريه و عربستان و امريكا و غرب و شرق و نيم بودن عقل زنان! و شيطاني بودن زنان! وطن پرستي اين و ان و نعوذ بالله جنگيدن ائمه ما بخاطر يك زن! و خلاصه زمين و اسمان كه همه را بهم نااگاهانه وصل كردي حالا هم به اسم افراد و اسلام داني اين و ان بي جهت خرده ميگيريد! تناقضات كل حرفهاي شما انقدر زياد است كه گمان نميكنم كسي حوصله بيان انها را براي شما داشته باشد!
اين در جايي است اسكورپ عزيز سعي در كمك و راهنمايي شما را داشت!!!

شما ادعاي سيدي ميكني! و بعد به ائمه اطهار ما تهمت عاشق شدن و ايجاد جنگ براي ان عشق ميزنيد:mad:! اولا سيد بودن شما دليل ان نميشود كه هر چه از دهانت بيرون پريد ايجا بنويسي! چرا كه همانطور كه گفتم حتي كفار هم بدليل ضايع شدن خود كمتر بخود چنين جرات جسارتي را ميدهند!

نكند تصور فرموده ايد فقط شما چون سيد هستيد پس مسلمان بهتري هم هستيد! يا اينكه فكر كرديد اينكه بگوييد سيد هستي براي شما مصونيت ايجاد ميكند هر چيز سخيفي را بر زبان بياوري؟

اگر اسم مردم اينجا به دلايلي كه ذكر ميكني دليل چيزيست پس چرا شخص شخيص عالي كه ادعاي پرستش وطن ميكني!! پرچم يك ايالت امريكايي بر خودت نصب كرده اي؟

مطرح كردن موضوع مهريه 80 ميليوني شما از اول تا حدودي معلوم بود;)(البته وجود چنين مشكلاتي در جامعه انكارنمشود).شايد اين هم يك نوع جديد شبهه پردازي است كه با ايجاد يك موضوع فرضي به ارايه نظريات خاص خود پرداخته شود الله اعلم! بر و بجه هاي اينجا به نظرم نميايد انقدر ساده باشند كه هر كه امد اينجا و ظرف 4 روز 140 تا ريپ زد و چيزي گفت فورا قبول كنند.

من از شما بايت تهمت زدن به ائمه اطهار(ع) شديدا دلگير هستم و وقتي به شما ميگويم ان كتاب را مطالعه كنيد ميگوييد بخاطر مهريه دادن پول ندارم!! مثل اينكه همين الان 80 ميليون جيب شما را خالي كرده باشند.البته ديجيتاليش هم هست خواستي بگو برات مجانا بفرستم.

به نظر من كسي كه ان مشكل هشتاد ميلوني را داشته باشد:D بيكار نيست بيايد 24 ساعت هي ريپ بزند و نظر بگيرد.مطمئنا شما خانواده و اشنا و اقوام داريد كه مشكلتان را از طريق انها پي ميگيريد و به انها بيشتر اعتماد داريد تا ادمهاي ناشناس كه هنوز 4 روز هم اشنا نشده ايد.

ضمنا دين ما كسي را اجبار نكرده مهريه 80 ميليوني بپردازد!
اين ادمهاي جاهل هستند كه اينگونه مشكلات را براي خود
بوجود مياورند.

احتمال اشتباه در نوشته بنده هست اين را قبول ميكنم:)
اما اگر اينطور باشد شما در نوشته هاي اينده خود خلاف انرا ثابت
ميكنيد و در انصورت بنده بعضي حرفهاي خودم را پس خواهم گرفت
و از شما معذرت خواهي هم ميكنم اما تا ان موقع منتظر ميمانم ببينم
اين حرفهاي متناقض و بعضا انحرافي و اتهامي شما در قالب سيد بودن! ادامه دارد يا خير خيلي نااگاهانه گفته شده است.

يا حق

1304
Saturday 9 April 2005, 01:57PM
با سلام و عرض خسته نباشيد به همه دوستان خصوصا ؟؟؟
سينا خان اول بگم كه يك وجه تفاهم داريم اونهم اينه كه ماشين من كه قبل از زن گرفتن داشتم سه رقم آخرپلاكش 555 بود اين يك تفاهم ؟؟؟( هه! شوخي كردم برنخوره )
من قصد توهين به اسكورپون نداشتم و ازش ممنونم كه من را راهنمايي كرد ولي آيا اسكورپيون خان 80 ميليون در زندگي ىك فرد جوان . بيكاري . انصراف از دانشگاه . سر افكندگي هيچ خلالي به زندگي وارد نمي كند !!!!!!
و اما پدرام جونم اينا دلبر عزيز نمي دونم يكي از احاديث احتمالا ميگه خندان يك فرد از هزار تا ثواب بهتر است ( واقعا راسته ...)
به خودم مي بالم كه تونستم تو رو بخندونم
وطن دوست چرا به كانادا رفتي خوب مي موندي وطن را آباد مي كردي؟؟؟
شما اگه فقط دقايقي را پاي درددل اون زن جنوبي بشيني مي فهمي وطن دوست اونه يا من وتو پس دم نزنيد پليز شرمنده كه خيلي ركم !!!
ضمنا از آرزويي كه برام كردي ممنون انشالله جيبي پر از پول هم به شما بده .
حالا مي رسيم به پرونده آق سينا
ببين دادش من !!! نمي گم كه من قصد توهين دارم انشاللله با آقاي اسكوپيون ما هم آشنا ميشيم و اگه افتخار دادين شما هم با من نوكرتون !
شما اگه حوصله ندارين برادر محترم من افتخار ندين به من ولي خوشحالم كه با شما ارتباط دارم بقول گفتني خسروان مصلحت خويش دانند . اگه شما اين احساس را داري كه بحث مهريه براي جنگ لفظي است باشه هر طور راحتي ولي اگه راست بود چي ؟؟
پس تهمت نزن شما كه ادعا ميشه خيلي مسلموني آيا مي دونستي كه تهمت ونا سزا گفتن يكي از گناهات بزرگ است و جزاي قانوني داره ؟؟؟
در حال حاضر هيچ دلخوشي ندارم و اينتر نت بهترين سرگرمي منه مجبورم كه به اينجا روي بياورم اگه شما دوست نداري چشم ! اينجا هم نمياييم ديگه چي ( من اين سايت را اتفاقي پيدا كردم و خوشم اومد كه بيشتر با افرادش آشنا شم )
قربون دادش فرهاد خودم برم كه حداقل خيلي با اون حرفي كه به من زد (( براي مهريه دارت نمي زنند)) به من اميد داد راستي فرهادي كيلويي 25 ريال ؟؟
درمورد سياست هم بگم ( عراق ) حرف حقيقت هميشه تلخه !!
آقا سينا بقيه اش را بعدن ميگم خوشم مياد راه فرار هم در آخر براي خودت گذاشتي نه داداش ما كوچكتر از اون حرفا هستيم كه كسي از ما معذرت بخواد خوبي از خودتونه و بزرگوارين
دوستان اگه ما را نديدن حلال كنين آق سينا 555 فتوا دادن كه ديگه اينجا نيايم موافقيد رفراندوم بذاريم براي حضور من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست آن است كه بگيرد دست دوست در پريشان حالي و درماندگي .

اتهامات 1304 طبق نظر قاضي سينا 555
جاهل
وطن فروش
دروغگو
علاف و بيكار ( البته بگم كه بيكارم حالا. بعد از اونج جريانه )
فقط مونده بود كه .................. بنويسه ؟؟
بازم ميگم دست ايشون درد نكنه ----هر چه از دوست رسد نيكوست---- .
ولي خواهش از سينا دارم كه دادگاه من را قبل از دادگاه مهريه دختره بذاره . هههه!!

asheghe iran_p
Saturday 9 April 2005, 04:10PM
و اما پدرام جونم اينا دلبر عزيز نمي دونم يكي از احاديث احتمالا ميگه خندان يك فرد از هزار تا ثواب بهتر است ( واقعا راسته ...)
به خودم مي بالم كه تونستم تو رو بخندونم

مطمئن باش من وقتي كه ميخنديدم از روي شوق نبود طرز افكارت منو به خنده واداشت اون هم از روي شوق نبود همراه با تاسف پس به خودت هم زياد نبال

وطن دوست چرا به كانادا رفتي خوب مي موندي وطن را آباد مي كردي؟؟؟

بنده هيچ ادعايي ندارم و اعتراف ميكنم كه هيچ كار نه براي مردم مملكتم كردم و نه براي كشورم و هرگز هم ادعا نميكنم كه وطن و آباد كردم من حقير تر از اين حرفا هستم كه بخوام وطن خودم و آباد كنم و اما شما كه ادعاي وطن پرستي ميكني براي ملت چيكار كردي؟ چه گلي به سر ملت زدي؟

شما اگه فقط دقايقي را پاي درددل اون زن جنوبي بشيني مي فهمي وطن دوست اونه يا من وتو پس دم نزنيد پليز شرمنده كه خيلي ركم !!!

ببين شما هنوز معني دوست داشتن و نميدوني ولي من برات توضيح ميدم دوست داشتن يعني علاقه شديد قلبي شما لطفآ نقل كنيد جايي رو كه من گفتم براي ايران كاري كردم و ايران و آباد كردم خوشحال ميشم ببينم شما چطوري از حرفاي من اينطوري برداشت ميكني درضمن تو كه دلت خيلي واسه اون زن جنوبي ميسوخت براش چيكار كردي؟ پاي درد دلش نشستي؟ زحمت كشيدي خسته نباشي لطف كردي پس شما وطن دوستي خوشحال ميشدم من هم مثل شما بودم و به پاي درد دل اين و اون مي نشستم و ادعا ميكردم كه به فكر مردم هستم درضمن هركي وطن دوست بود دليل بر اين نيست كه يك كاري كرده باشه من هم جزيي از اون خانواده 70 ميليوني هستم و كانون گرم خانواده رو دوست دارم ولي دوست داشتن من دليل بر اين نيست كه حتمآ براي اون خانواده كاري كردم.

در حال حاضر هيچ دلخوشي ندارم و اينتر نت بهترين سرگرمي منه مجبورم كه به اينجا روي بياورم اگه شما دوست نداري چشم !

عجب.... مطلب جالبي شد فردي كه در پي پرداخت مهر همسرش به اينترنت روي آورد اين موضوع يه جاش مي لنگه

دوستان اگه ما را نديدن حلال كنين آق سينا 555 فتوا دادن كه ديگه اينجا نيايم موافقيد رفراندوم بذاريم براي حضور من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هرچي گفتگوي داش سينا رو ميخونم جايي رو نميبينم كه ايشون گفته باشن شما ديگه نبايد بياي اينجا درضمن شما مثل اينكه گفتگو ها رو نميخونيد سوالي كه براي خود من هم پيش اومده شما كه از زندان و از دادن مهريه فراري هستي چرا دست رو دست هم ميذاري و به فكر سرگرمي در اينترنت هستي؟ اگه اين سوال باعث شد كه شما فكر رفتن و بكني برميگرده به برداشت خودت

1304
Saturday 9 April 2005, 05:17PM
-----------------------------------------------------------------------------------------
اطلاعيه
يك سوال
چرا اين جا يك رئيس نداره و جامعه كه رئيس نداشته باشه مي دونين كه چي ميشه ...؟؟؟

من در اينجا اعلام مي كنم كه مي خوام گروه بازي راه بندازم كي موافقه همه نظر بدهند ×× بعضي ها چون خيال مي كنن سابقه شون بيشتره مي تونن هر چي دلشون خواست به يك تازه وارد بگند مرد اونه كه انتقاد پذير باشه ××

لطفا كانديدا رياست اسمشون را اعلام كنند بعد تقسيم ميشيم بازي خوبيه نه و تازه راي رياست جمهوري نزديكه برا ي د ست گرمي هم بد نيست ؟
بهمين خاطر جهت رفاه حال شما موضوع جديد (( انتخابات باشگاه جوانان ايران ))
رو ثبت مي كنم نظر بدين و تازه مي تونين براي رئيس جمهور شدن باشگاه كانديد شين
مهلت براي كانديدا : 10 روز بعد از اين اگهي تا ابتداي ارديبهشت قبوله
---------------------------------------------------------------------------------------

Scorpion
Wednesday 13 April 2005, 06:27AM
با سلام
جناب 1304
بنده حقير برنامه نويس رايانه هستم و متولد ماه آبان که سمبل برج آن عقرب است و اسکورپيون به انگليسي به معناي عقرب است و براي مشابهت با آدرس بنده در ياهو و ... همين نام را برگزيدم و صدالبته لايق تعريف جناب سينا نيستم ايشان به بنده خيلي لطف دارند و اما بعد ...
1- جناب 1304 قصد بنده واقعا کمک بود
2- فرموديد آيا 80 ميليون تومان هيچ خللي به زندگي يک جوان وارد نمي کند اين بستگي دارد به شرايط !!! البته اگر جواني نداشته باشد واقعا دچار مشکل مي شود .
اما شما خودتان به اختيار اين مسير را برگزيده ايد آيا کسي که از طبقه 100 ام ساختمان به پايين مي پرد خللي به زندگي خود وارد نمي کند !؟ چرا اما اين اختيار خود اوست .
3- در عين حال قبول دارم که شرايط دشوار است اما مي توانيد با قسط بندي مهريه با توجه به توان خود شرايط را بهتر کنيد و البته اينکه به زندگي با همسر خود ادامه دهيد و ناراحتي نداشته باشيد . در اين مورد مي توانيد از مشورت حقوقدان استفاده کنيد .
4- اميدوارم موفق و مويد باشيد
در ضمن در کلام آقا سينا اين همه اتهام که شما فهرست کرديد مشاهده نمي شود .
اما عرض کنم در مورد تاريخ زندگي ائمه و مسائل اسلامي تحقيق بيشتري بفرماييد خوب است .
ياعلي

رواني
Friday 15 April 2005, 01:10PM
با سلام به همه
من تسليم شدم و فقط مي خواهم بفكر كار باشم و همه چي را واگذار كنم به خدا بعد هم دادگاه و قانون اگه باشه البته
اسكورپيون عزبز من قصد جسارت و يا توهين به شما و يا سينا خان هم ندارم فقط اعصابم خرابه و دوست ندارم كه كسي از اونها طرفداري كنه
به هر حال از كمك هاي شما و دوستان سپاسگذارم .
مي خواهم از نو همه چيز را بسازم . برام دعا كنين الته غير از روابط با اون دختره را اون تو خط قرمز است .
مي تونين راهنمايي كنين چطور ميشه از صفر شروع كرد .
حالا از هر نظر مثلا بگين چي كاري را با توجه به اقتصاد جامعه و شزايطم انجام بدم .
شغلي - درسي ( دانشجو رشته 2 مديريتم كه حالا 2 ترمه كه بلاتكليفم ) - از لحاظ مالي هم شايد بتونم يه 2 يا 3 ميليوني وام بگيرم - كمك حسابدار هم بودم - در مسائل بيمه هاي اجتماعي تسلط 80 % دارم و 3 سال سابقه كار. - در مركز يكي از استانهاي غربي كشور زندگي مي كنم .
اين تقريبا شرايط موجود منه ميشه راهنماييم كنيد كه چه كاري را شروع كنم .
اجركم عندالله .
در ضمن پارتي هم ندارم .

sina12
Monday 16 January 2006, 08:54PM
سلام
براي همه دوستان آرزوي سلامتي دارم
ميخواستم بگم براي منهم مشابه اين دوست عزيز مشكل مهريه پيش آمده البته با اين تفاوت كه مهريه همسر من سي ميليون است و تنها پس از دوماه از عقد تصميم به دريافت اون گرفته و با مراجعه به دادگاه در خصوص مهريه و نفقه راي به محكوميتم گرفته لذا خواهش ميكنم من رو كمي راهنمايي كنيد تا وضعم از اين كه هست خرابتر نشه

صبح
Monday 16 January 2006, 09:53PM
سلام
عزيزم دفعه بعد كه خواستي زن بگيري ... دقت كن كه اولا از چاله ميدون يا محله هاي مقارن مدرن شده امروزي يا خانواده هاي مرتبط زن نگيري ثانيا رقمي بدي كه از پسش بر بياي ... فعلا قسط بندي مي كنن بايد تا قرون آخرش هم بدي :)

sina12
Monday 16 January 2006, 11:38PM
از اينكه همفكري كردي ازت ممنونم
ما زياران چشم ياري داشتيم
......غلط بود آنچه ميپنداشتيم

هستي
Tuesday 17 January 2006, 09:53AM
بسمه تعالي
با سلام
هميشه نمي توان يكطرفه به قاضي رفت.
بهتر است به يك مركز مشاوره خانواده مراجعه كنيد تا انها كمكتان كنند.
ممكن است راه حل ميانه اي پيدا شود ودوباره زندگيتان ادامه يابد.
اما تذكر شما خيلي بجا بود تا ديگران موقع ازدواج در مورد مهريه بدانند كه بايد پرداخت شود وذوق زده توي اين مخمصه نيفتند.

1304
Tuesday 21 February 2006, 09:03AM
ممنون هستی من من روانی هستم اون باید بره مشاوره
در ضمن کار ما از اینکارها گذشته !!!!!