نمايش نسخه نهائي : حكم گفتگو و چت اينترنتي طبق استفتاي آيت الله سيستاني
صبح
Sunday 1 August 2004, 12:06PM
سلام
جزء 23 سوره الزمز آيه 18 ( يستمعون: 1 )
الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ
آنان كه مىشنوند سخن را پس پيروى مىكنند بهترش را آنانند كه رهبريشان كرده است خدا و آنانند دارندگان خردها
سؤال :حكم استفاده از اتاق گفتگو (چت كردن) در اينترنت با جنس مخالف چگونه است؟
جواب :با عدم امن از افتادن به گناه اگرچه به كشيده شدن به آن حرام است.
( يعني اگر مطمئن نيستيد كه به گناه نمي افتيد ، حرام است ) .
[HR]
سؤال : لطفا حكم چت كردن با شخصى كه از جنسيت او بى اطلاع هستيم را بفرمائيد . در صورت اطمينان از جنسيت چطور ?
جواب :در هر دو صورت اگر خوف وقوع حرام است جايز نيست .
[HR]
سؤال : گفتگوهاى اينترنتى (چت) بين زنان و مردان يا دختران و پسران نامحرم _ چنانچه طرف مقابل نه ديده شود و نه صدايش شنيده شود و مكالمات تنها توسط نوشته تبادل گردد _ را بدانم . در صورت وجود اشكال لطفا بفرمائيد اگر اين گفتگو بدون قصد ريبه و تنها با هدف اشنا نمودن طرف مقابل با اسلام و قرآن يا براى رفع شبهات باشد چگونه است ?
جواب : اگر خوف وقوع در حرام نباشد جائز است .
[HR]
سؤال : حكم نامه نگارى و يا چت كردن با نامحرم در اينترنت چيست ?
جواب : با خوف وقوع در حرام جايز نيست .
[HR]
سؤال : چت كردن براى افراد متاهل چه حكمى دارد صرف حرفهاى معمول ?
جواب :چنانچه همراه با التذاذ نباشد و موجب خوف وقوع در حرام هم نباشد مانعى ندارد .
[HR]
سؤال : نامه نگارى و چت كردن با نامحرم از طريق اينترنت در دين ما چه حكمى دارد؟
جواب :اگر ترس كشيده شدن به گناه باشد حرام است.
[HR]
سؤال :حكم مكالمات اينترنتى و مكاتبه اينترنتى چيست ؟
جواب :فى نفسه مانعى ندارد.
[HR]
سؤال :چت كردن با دختر اشكالى دارد و آيا احساس دوست داشتن آن دختر حرام است ؟
جواب :چون ترس افتادن به گناه هست جايز نيست .
[HR]
سؤال :اگر براى كسى ايميل بزنيم طرف مقابل مذكور و متكلم مؤنث باشد اما كسى كه مذكر است نداند دارد با فردى مؤنث صحبت مى كند مثلا صحبتهاى روز مره ارسال شعر در مورد ائمه و از اين قبيل صحبتها آيا شرعاً داراى اشكال است؟
جواب :چون ترس كشيده شدن؟ به گناه باشد حرام است.
http://www.al-shia.com
maryam
Monday 2 August 2004, 02:53AM
:smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43:
چقدر گناهكار زياده پس:smile31: :smile31: :smile28:
ارزو
Monday 2 August 2004, 08:22AM
با اين حساب پس ديگه ته جهنميم ما
صبح
Monday 2 August 2004, 10:14AM
سلام
اين هم شده بحث روز ؟ :p
به نظرم قيد مهم اين فتاوى ، ( خوف گناه ) است . چون هر گناهي زمينه اي دارد كه به خودي خود گناه نيست ، بخاطر اجتناب از گناه چنين فتواهايي وجود دارد . و بطور قاطع حرام نشده است و بطور خلاصه هشداري است براي ما ، كه مواظب اينگونه رابطه ها باشيم ، تا خداي نكرده با گناه كردن زندگي و آخرت خود را از دست ندهيم و در صورت وجود چنين رابطه اي در صورت وجود شبهه گناه از آن پرهيز كنيم .
maryam
Monday 2 August 2004, 10:57AM
نقل قول:
مواظب اينگونه رابطه ها باشيم
با اين قسمت موافقم شادوماد!
آق فري
Monday 2 August 2004, 11:14AM
سلام حال شما
رفتي تو نخ چت و اين جور چيزا آقاي صبح.....قضيه چي بيده......ايميلتو ديدم....
صبح
Monday 2 August 2004, 11:39AM
نوشته شده بوسيله آق فري
سلام حال شما
رفتي تو نخ چت و اين جور چيزا آقاي صبح.....قضيه چي بيده......ايميلتو ديدم....
سلام :cool: از گروه مقاومت آنلاين ياهو ايميل اومده بود ما هم توي كلابز كم درگير اين مطلب نيستيم خواستم بقيه هم بدونن ... گفتن مساله شرعي خوبه ضرر نداره :p ;)
صبح
Monday 2 August 2004, 11:44AM
نوشته شده بوسيله maryam
نقل قول:
مواظب اينگونه رابطه ها باشيم
با اين قسمت موافقم شادوماد!
اونا هم همينو ميگن خانم عروس پيدا كن +سادات :D
رضا24
Monday 2 August 2004, 07:14PM
سلام
اين هم شده بحث روز ؟
به نظرم قيد مهم اين فتاوى ، ( خوف گناه ) است . چون هر گناهي زمينه اي دارد كه به خودي خود گناه نيست ، بخاطر اجتناب از گناه چنين فتواهايي وجود دارد . و بطور قاطع حرام نشده است و بطور خلاصه هشداري است براي ما ، كه مواظب اينگونه رابطه ها باشيم ، تا خداي نكرده با گناه كردن زندگي و آخرت خود را از دست ندهيم و در صورت وجود چنين رابطه اي در صورت وجود شبهه گناه از آن پرهيز كنيم
سلام
اگر اينطور است رفتن به پارك صله رحم و بسياري از كارهاي ديگر ممكن است زمينه گناه را فراهم كند پس ما نبايد به پارك برويم و يا صله رحم كنيم؟
صبح
Monday 2 August 2004, 08:42PM
نوشته شده بوسيله رضا24
سلام
اگر اينطور است رفتن به پارك صله رحم و بسياري از كارهاي ديگر ممكن است زمينه گناه را فراهم كند پس ما نبايد به پارك برويم و يا صله رحم كنيم؟
اگر اينگونه كارها براي شما زمينه گناه را فراهم مي كند ، به نظر من قطعا بايد پرهيز كنيد ... ولي اين مطلب بسيار غير عادي مي نمايد و در شرايط يك انسان راحت ، طبيعي نيست ...
ضمن اينكه بنده هيچگاه در محيطي كه همه سعي دارند خود را عرضه كنند ، نمي مانم و آنجا را ترك مي كنم ... چه پارك باشد چه يك جاي سربسته ...
کاربر
Monday 2 August 2004, 11:04PM
نوشته شده بوسيله رضا24
سلام
اين هم شده بحث روز ؟
به نظرم قيد مهم اين فتاوى ، ( خوف گناه ) است . چون هر گناهي زمينه اي دارد كه به خودي خود گناه نيست ، بخاطر اجتناب از گناه چنين فتواهايي وجود دارد . و بطور قاطع حرام نشده است و بطور خلاصه هشداري است براي ما ، كه مواظب اينگونه رابطه ها باشيم ، تا خداي نكرده با گناه كردن زندگي و آخرت خود را از دست ندهيم و در صورت وجود چنين رابطه اي در صورت وجود شبهه گناه از آن پرهيز كنيم
سلام
دوست گرامي
در صورت امكان برداشت خود را از صله رحم بفرمائيد و اينكه ارتباط با چه كساني عنوان صله رحم دارد .
min
Monday 2 August 2004, 11:45PM
نوشته شده بوسيله رضا24
سلام
در صله رحم چه زمينه گناهي مي تواند فراهم باشد .
مگر فرد مريض باشد .
ما در مورد افراد عادي بحث مي كنيم نه افراد مريض
کاربر
Tuesday 3 August 2004, 12:16AM
نوشته شده بوسيله min
مگر فرد مريض باشد .
بحث اصلي هم همين است گمان ميکنم اين دوستمان به معني حقيقي صله رحم ، درست پي نبرده اند .
رضا24
Wednesday 4 August 2004, 06:29PM
اگر اينگونه كارها براي شما زمينه گناه را فراهم مي كند ، به نظر من قطعا بايد پرهيز كنيد ... ولي اين مطلب بسيار غير عادي مي نمايد و در شرايط يك انسان راحت ، طبيعي نيست ...
اقاي صبح
چطور كسي كه با نوشتن يك نامه و يا يك اي ميل تحريك مي شود از نظر شما طبيعي مي نمايد ولي كسي كه با ديدن يك انسان تحريك مي شود غير طبيعي است؟!
رضا24
Wednesday 4 August 2004, 06:31PM
دوست گرامي
در صورت امكان برداشت خود را از صله رحم بفرمائيد و اينكه ارتباط با چه كساني عنوان صله رحم دارد
سلام
منظور من صله رحم با افراد نا محرم فاميل است مثل دختر عمو دختر خاله و ...
صبح
Wednesday 4 August 2004, 06:35PM
نوشته شده بوسيله رضا24
اقاي صبح
چطور كسي كه با نوشتن يك نامه و يا يك اي ميل تحريك مي شود از نظر شما طبيعي مي نمايد ولي كسي كه با ديدن يك انسان تحريك مي شود غير طبيعي است؟!
چرا تهمت ميزنيد من كي همچين حرفي زدم ؟ توي فتواها گفته اگر اينچنين باشد جايز نيست ... و خلاص.
رضا24
Wednesday 4 August 2004, 06:35PM
مگر فرد مريض باشد .
ما در مورد افراد عادي بحث مي كنيم نه افراد مريضسلام اقاي مين
اتفاقا من هم با شما هم عقيده هستم.ولي به نظر شما كسي كه با چت و اي ميل تحريك مي شود مريض تر است يا كسي كه با ديدن يك انسان واقعي تحريك مي شود؟
صبح
Wednesday 4 August 2004, 06:37PM
نوشته شده بوسيله رضا24
سلام
منظور من صله رحم با افراد نا محرم فاميل است مثل دختر عمو دختر خاله و ...
صله رحم فقط مربوط به محارم است آقا رضا ;) از اسمش پيداست ...
رضا24
Wednesday 4 August 2004, 06:46PM
چرا تهمت ميزنيد من كي همچين حرفي زدم ؟ توي فتواها گفته اگر اينچنين باشد جايز نيست ... و خلاصمن تهمت نزدم. تاپيكي كه شما ايجاد كرديد حكم گفتگو چت اينترنتي است.فقط به سئوال من جواب بدهيد
كسي كه با چت و اي ميل تحريك مي شود مريض تر است يا كسي كه با ديدن يك انسان واقعي تحريك مي شود؟
صله رحم فقط مربوط به محارم است آقا رضا از اسمش پيداست
خوب من اين را نمي دانستم پس حرفم را پس مي گيرم.
رضا24
Wednesday 4 August 2004, 07:11PM
سؤال :حكم استفاده از اتاق گفتگو (چت كردن) در اينترنت با جنس مخالف چگونه است؟
جواب :با عدم امن از افتادن به گناه اگرچه به كشيده شدن به آن حرام است.
( يعني اگر مطمئن نيستيد كه به گناه نمي افتيد ، حرام است ) .
من از اقای صبح و اقای مین سئوال دارم که چگونه یک انسان سالم ممکن است با چت کردن به گناه بیفتد؟
صبح
Wednesday 4 August 2004, 07:32PM
نوشته شده بوسيله رضا24
من تهمت نزدم. تاپيكي كه شما ايجاد كرديد حكم گفتگو چت اينترنتي است.فقط به سئوال من جواب بدهيد
كسي كه با چت و اي ميل تحريك مي شود مريض تر است يا كسي كه با ديدن يك انسان واقعي تحريك مي شود؟
كسي كه بدنبال گناه هست ... از هر چيزي گناه مي سازد ... فرقي نيست بين اين دو :)
رضا24
Wednesday 4 August 2004, 07:39PM
كسي كه بدنبال گناه هست ... از هر چيزي گناه مي سازد ... فرقي نيست بين اين دو
اقاي صبح ولي اين جواب سئوال من نبود
سینا 555
Wednesday 4 August 2004, 08:14PM
سلام
گناه معمولا با نيات سو، و نامشروع شروع ميشود در اينترنت و غير اينترنت هم ندارد.
يا حق
صبح
Wednesday 4 August 2004, 08:53PM
نوشته شده بوسيله رضا24
اقاي صبح ولي اين جواب سئوال من نبود
ببينيد مثلا ماندن دو نامحرم ، در يك محيط سربسته كه شخص ديگري نيز نمي تواند وارد آن شود ، فقط در شرايطي مجاز است كه كاملا اطمينان وجود داشته باشد كه گناهي سر نخواهد زد .
اين بستگي به شخصيت خود آدمها دارد ... خيلي هستند كه وسوسه مي شوند ... خيلي هم هستند كه وسوسه نمي شوند و اين احكام شرط ميان اين دو را تعيين مي كند .
حال ممكن است با چت كردن ، هزار صحبت گناه برانگيز وسط پيش بيايد ... ، ممكن هم هست دو طرف مواظب باشند ... اگر خوف آن برود كه با صحبت زمينه گناه فراهم شود ، چت كردن جايز نيست .
اين خيلي ساده است .
maryam
Thursday 5 August 2004, 07:51AM
http://smilies.sofrayt.com/fdm/tulips2.gif
رضا24
Thursday 5 August 2004, 10:23AM
گناه معمولا با نيات سو، و نامشروع شروع ميشود در اينترنت و غير اينترنت هم ندارد.
سلام اقا سينا
حرف ما اين است كه چطور كسي كه با چت و اي ميل تحريك مي شود مريض شمرده نمي شود ولي كسي كه با ديدن يك انسان واقعي تحريك مي شود مريض شمرده مي شود؟
رضا24
Thursday 5 August 2004, 10:32AM
حال ممكن است با چت كردن ، هزار صحبت گناه برانگيز وسط پيش بيايد ... ، ممكن هم هست دو طرف مواظب باشند ... اگر خوف آن برود كه با صحبت زمينه گناه فراهم شود ، چت كردن جايز نيست
اين مسا له را به خيلي از چيزهاي ديگر ما مي توانيم تعميم بدهيم.مثلا رفتن به خيابان و ديدن نامحرم مي تواند زمينه تحريك را فراهم كند پس ايا ما ديگر نبايد به خيابان برويم؟
ببينيد من دوباره سئوالم را تكرار مي كنم. اقاي مين فرمودند
مگر فرد مريض باشد .
ايا كسي كه با چت كردن و ديدن نوشته تحريك مي شود به نظر شما مي تواند يك انسان عادي باشد كه ما داريم در مورد ان بحث مي كنيم؟
سینا 555
Thursday 5 August 2004, 12:38PM
اين مسا له را به خيلي از چيزهاي ديگر ما مي توانيم تعميم بدهيم.مثلا رفتن به خيابان و ديدن نامحرم مي تواند زمينه تحريك را فراهم كند پس ايا ما ديگر نبايد به خيابان برويم؟
سلام عليكم
رضا جان موضوع فتوي هم همين است كه اگر شما يا من به نوعي ديديم
عملي باعث تحريك ميشود و خوف گناه است از ان عمل اجتناب كنيم.
اين فتوي ها براي انسانهاي مومن است مثل خود شما چون مومن هستي معمولا اين حالت برايت در خيابان پيدا نميشودو اصولا به فكر اين
چيزها نيستي چون هميشه به همه بعنوان خواهران و برادران ديني
خود نگاه ميكني.ولي اگر براي مومني حضور در جامعه و اختلاط با جنس
مخالف خوف گناه بوجود بياورد و از انطرف اجبار به بودن در اجتماع باشد مثلا كار و درس و غيره انوقت احتمالا موضوع فتاوي ديگري مطرح است.مثلا ازدواج يا صيغه اگر نميتواند تزكيه نفس يا نگاه نكردن و و و...
من از اقای صبح و اقای مین سئوال دارم که چگونه یک انسان سالم ممکن است با چت کردن به گناه بیفتد؟
اينطور كه با چت كردن مثلا با يك دختر خانم كه ميشناسي يا نميشناسي فرقي نميكنه در فكر شهواني بروي و اينجاست كه فتوي ميگويد خوف گناه است و احتياط واجب است دست بكشي.
سلام اقا سينا
حرف ما اين است كه چطور كسي كه با چت و اي ميل تحريك مي شود مريض شمرده نمي شود ولي كسي كه با ديدن يك انسان واقعي تحريك مي شود مريض شمرده مي شود؟
در فتوايي كه من خواندم صحبت از مريضي يا غير مريضي نديدم دوست عزيز.در انجا فقط و فقط خوف گناه را مطرح ميكند.و من فكر كنم شما
به نوعي موضوع را درست متوجه نشديد چون اين خوف گناه را هم من و هم شما بطور عقلاني و خيلي ساده متوجه ميشويم و موضوع فتوي هم بيشتر از اين نيست. چيز پيچيده اي هم نيست.فتوي ممكن است براي من و شماي نوعي هم موضوعيت پيدا نكند ولي ممكن است براي عده اي عامليت پيدا كند كه از گناه كردن دور بمانند و بالطبع جامعه
سالمتر بماند.
دوست ايراني .
Friday 6 August 2004, 11:43PM
سلام
آقار رضا راستش منم تا اين فتوا را ديدم شوكه شدم به همين دليل كه شما مي گيد يعني اساساً تعريف گناه براي من به گونه اي جا افتاده كه با اين فتوا يك كم دچار اختلال ميشد
من يك تعريفي خودم براي گناه دارم و تقريباً اغلب كارها م را با اون مي سنجم شايد خيلي تعريف دقيقي نباشه اما توي انجام ندادن گناه بهم كمك مي كنه
مهمترين بعد گناه آثار اونه در واقع گناه داراي دو اثر دروني و بيرونيه
كه در هر دوحالت گناه را ميشه مانعي تعريف كرد كه بر سر راه كمال است يا بعبارت ديگه ابزاري براي خارج كردن از مسير اصلي هست
صد درصد در اين دنيا هر كداممون بنا به هدفي كه براش خلق شديم بايدمسيري رو بريم تا به كمال برسيم و اون كمال بدست آمده را براي زندگي ديگرمان كه در بعد از اين دنيا وجود دارد ببريم
گناه در واقع ما را از اون مسير دور مي كنه يا سرعت حركتمونو كند
مي كنه كه اينم با توجه به بزرگي و كوچكي گناه متفاوته
وگناه ارتباط با نامحرم در محيط واقعي آثارتخريبي بيروني و دروني براي فرد و اجتماع داره اين كاملاً مشخصه و احتياج به توضيح نداره و به
افراد و نوع نيت ها و عملكردشون خيلي بستگي داره
اما توي محيط مجازي كه فقط ذهن درگير است و نيمي از شخصيت ها در واقع در ذهن فرد خواننده ساخته مي شود آيا باز هم گناه به شكل محيط بيرون وجود دارد؟؟؟؟
منم مثل شما ابتدا به اين نتيجه رسيدم كه فقط يك فرد مريض مي تواند از اين نوع ارتباط اينگونه بهره برداري كند ..
اما با كمي دقت ميشه اين نتيجه رو گرفت كه اين نوع ارتباط هم مي تونه آثار دروني گناه را بهمراه بياره و زمان حركت به سمت كمال را
(در صورت ارتباط و گفتگوي غلط )كند كنه و همچنين مي تونه براي گناه بيروني بستر سازي كند
وقتي فردي در ذهن خود فكر منفي را پرورش بده قطعاً در محيط بيرون اون را به عمل در مياره و همين خطر گفتگوي اينتر نتيه در واقع چيزهاي ملكه ذهن افراد مي تونن بشن كه فرد ممكنه در محيط واقعي بر اساس اون تصميم گيري و زندگي كنه
به هر حال آقا رضا نوشته ها مي تونن انديشه مارو تشكيل بدن و انديشه مي تونه به عمل در بياد چه خوب چه بد در واقع كنترل چت اينتر نتي محافظت از انديشه و افكار افراده كه عامل فعليت تمام كارهاي ماست شما اينو قبول ندارين ؟؟؟؟؟
رضا24
Wednesday 11 August 2004, 11:17AM
فتوايي كه من خواندم صحبت از مريضي يا غير مريضي نديدم دوست عزيز.در انجا فقط و فقط خوف گناه را مطرح ميكند.و من فكر كنم شما
به نوعي موضوع را درست متوجه نشديد چون اين خوف گناه را هم من و هم شما بطور عقلاني و خيلي ساده متوجه ميشويم و موضوع فتوي هم بيشتر از اين نيست. چيز پيچيده اي هم نيست.فتوي ممكن است براي من و شماي نوعي هم موضوعيت پيدا نكند ولي ممكن است براي عده اي عامليت پيدا كند كه از گناه كردن دور بمانند و بالطبع جامعه
سالمتر بماند. [/QUOTE
سلام اقا سينا
روي صحبت من با اقاي مين بود كه فرمودند:
[QUOTE]در صله رحم چه زمينه گناهي مي تواند فراهم باشد .
مگر فرد مريض باشد .
من هنوز متوجه نشدم كه چطور ايشان كساني كه با چت و اي ميل تحريك مي شوند را انسان عادي مي دانند ولي كساني كه با ديدن يك انسان واقعي تحريك مي شوند را مريض؟ اين نشان مي دهد كه متاسفانه ايشان عقلانيت را ملاك خود قرار نمي دهند .
اينطور كه با چت كردن مثلا با يك دختر خانم كه ميشناسي يا نميشناسي فرقي نميكنه در فكر شهواني بروي و اينجاست كه فتوي ميگويد خوف گناه است و احتياط واجب است دست بكشيبه نظر من بهترين كار اين است كه اين فرد به يك روانپزشك مراجعه كند نه اين كه چت را ترك كند. فكر كنم عقلاني ترين كار همين باشد.
رضا24
Wednesday 11 August 2004, 11:24AM
وقتي فردي در ذهن خود فكر منفي را پرورش بده قطعاً در محيط بيرون اون را به عمل در مياره و همين خطر گفتگوي اينتر نتيه در واقع چيزهاي ملكه ذهن افراد مي تونن بشن كه فرد ممكنه در محيط واقعي بر اساس اون تصميم گيري و زندگي كنه
به هر حال آقا رضا نوشته ها مي تونن انديشه مارو تشكيل بدن و انديشه مي تونه به عمل در بياد چه خوب چه بد در واقع كنترل چت اينتر نتي محافظت از انديشه و افكار افراده كه عامل فعليت تمام كارهاي ماست شما اينو قبول ندارين ؟؟؟؟؟
سلام خانم دوست ايراني
من هم با شما موافقم گفتگوي اينترنتي هم مثل بسياري از چيزهاي ديگر جنبه هاي مثبت و منفي مي تواند داشته باشد. ولي به نظر من با محدوديت و ممنوعيت نمي توان جلوي اين مضرات را گرفت.منظور شما از كنترل چت اينترنتي چيست؟ لطفا بيشتر توضيح بدهيد.
Scorpion
Wednesday 11 August 2004, 11:34AM
باسلام
آقا رضا
منظور شما از محدوديت چيه ؟
اين محدوديتي كه در فتوا اومده چيز جديدي نيست هر چيزي كه براي انسان خوف گناه داشته باشه بايد خود شخص از اون اجتناب كنه ( دقت شود ؛خودش؛ ) و محدوديت واقعي وجود نداره !
حالا شخص اگر خودش رو مريض بدونه بايد درمان كنه كه اين خودش يك بحث مذهبي ديگه هست .
و اختيارش هم با خودشه و تا جايي كه به حقوق ديگران صدمه نزنه و يا اينكه گناهي كه حد داشته باشه انجام نده كسي جلوشو نمي گيره .
مگر اينكه كسي از نظر عقلي مشكل داشته باشه كه در اون صورت بايد درمان بشه و اگر قابل درمان نيست شرايطي فراهم بشه كه به حقوق ديگران لطمه نزنه .
والله العالم
رضا24
Saturday 14 August 2004, 08:00PM
باسلام
آقا رضا
منظور شما از محدوديت چيه ؟
اين محدوديتي كه در فتوا اومده چيز جديدي نيست هر چيزي كه براي انسان خوف گناه داشته باشه بايد خود شخص از اون اجتناب كنه ( دقت شود ؛خودش؛ ) و محدوديت واقعي وجود نداره !
حالا شخص اگر خودش رو مريض بدونه بايد درمان كنه كه اين خودش يك بحث مذهبي ديگه هست .
و اختيارش هم با خودشه و تا جايي كه به حقوق ديگران صدمه نزنه و يا اينكه گناهي كه حد داشته باشه انجام نده كسي جلوشو نمي گيره .
مگر اينكه كسي از نظر عقلي مشكل داشته باشه كه در اون صورت بايد درمان بشه و اگر قابل درمان نيست شرايطي فراهم بشه كه به حقوق ديگران لطمه نزنه .
والله العالم
سلام
اقاي اسكورپيون پس شما هم قبول داريد كه اين مسائل شخصي است و تا موقعي كه به حقوق ديگران لطمه نزده كسي حق دخالت ندارد؟
وبسياري از مسائل ديگر مثل داشتن ماهواره و...
رضا24
Saturday 14 August 2004, 08:04PM
رعايت حجاب و....
دوست ايراني .
Saturday 14 August 2004, 09:36PM
سلام آقا رضا
شما از كنترل چت اينترنتي چيست؟
من منظورم كنترل خارجي نيست چون اساساً امكان نداره و تازه بدترشم مي كنه يعني حساسيت زاست منتهي ميشه با بازكردن معايب و محاسن اين نوع گفتگوها كمك كرد تا افراد بهتر بتونن در اين مورد فكر كنند در مورد خود من اين استفثا فقط يك آلارم بود كه دقت كنم و خود من سعي خواهم كرد اين را در گفتگوهام كنترل كنم
اما در مورد اون دو موردي كه شما مثال زديد يك كم قضيه فرق مي كنه من در مورد ماهواره هم نظرم اينه كه تيغ دو لبه است با توجه به اينكه توازن و تعادل برقرار نيست يعني تبليغات در رابطه با فرهنگ غربي بيشترين بارم ماهوارهاي را داره پس بيننده عام بطور ناخود آگاه فرهنگ فكريش را با اون هما هنگ مي كنه و اين فرهنگ به مرور فرهنگ نسل بعدي و جامعه را تغيير مي ده خيلي خوب ميشه الان اين تغييرات فرهنگي منطبق با ماهواره را توي همين شهرمون ببينيم از مد مو تا انواع لباس تا حتي سايزو حتي نوع گفتگو و رفتار كردن خيلياش الگوهاي نا خود آگاه ماهواره اي داره
اگر وزنه عقايد و تبليغات كشورها با هم برابر بود و يا حتي وزن اديان و تبليغاتش بطور مساوي و واقعي بود واقعاً اين وسيله يكي از بهترين وسيله هاي قرن حاضر براي اررتقاء سطح دانش بود ولي اينطور نيست و متاسفانه خيلي از مفاسد اجتماعي امروز ما از الگو برداري از همين وسيله در جامعه ما ايجاد شده :(
در مورد حجابم آقا رضا ديگه دارم كم كم فكر مي كنم شما يك خانم :smile58:هستيد چون خيلي سر سختانه دوست داريد اين حجاب از بين بره:eek:
آقا رضا الان كه حجابي وجود نداره
والله الان تو آنتاليا و سواحل نيس و دبي هم عين خانمهاي ما دارند لباس مي پوشند فقط روي سر خيلي از خانمهاي تهراني خصوصًآً
يك تيكه پارچه رنگي هم افتاده كه احتمالاً از رنگ موهاشون در برابر آفتاب محافظت مي كنه :D
والا شلوارها كه بايد بهشون گفت شلوارك مانتوها كه بايد به لباس بودنش شك كرد چون پوشيدن و نپوشيدنش فرقي نداره سر و صورت خانومهاي معترض:cool: به حجاب هم كه ديگه رنگ و وارنگه پس شما چرا اينقدر اعتراض دارين ديگه مگه قراره از اينم بدتر بشه يا قراره آزادترم بود اگه قراره اينطوري بشه ما ديگه بايد بريم بميريم
چون همينشم بزور داريم تحمل مي كنيم من كه گاهي حالم از خودم به خاطر زن بودنم بهم مي خوره كه بايد باشم و اينقدر تحقير بشم
ببينم خانمهاي خانواده شما با ديدن اين خانمها تحقير نميشند خانمهاي كه براي خودشون تاريخ مصرف گذاشتند و همانند كالاي ارزان به اسم آزادي در تير رس نگاه هر نامردي قرار مي گيرند و از اين بابتم خوشجال و خندانند واي واي واقعاً كه آقا رضا به نظر من براي من زن حقارت از اين بالاتر نيست كه همنوع من آگاهانه خود را در معرض نمايش و سوء استفاده قرار مي دهد
من جاي شما بودم به خاطر عزت و شرف مردانه ام مي خواستم كه زنان اين جامعه ملبس به پوشش مناسب و محترمانه گردنند و همانند اجدادشان وقار مهمترين صفت زن ايراني باشد:rolleyes::)
رضا24
Sunday 15 August 2004, 07:48PM
اما در مورد اون دو موردي كه شما مثال زديد يك كم قضيه فرق مي كنه من در مورد ماهواره هم نظرم اينه كه تيغ دو لبه است با توجه به اينكه توازن و تعادل برقرار نيست يعني تبليغات در رابطه با فرهنگ غربي بيشترين بارم ماهوارهاي را داره پس بيننده عام بطور ناخود آگاه فرهنگ فكريش را با اون هما هنگ مي كنه و اين فرهنگ به مرور فرهنگ نسل بعدي و جامعه را تغيير مي ده خيلي خوب ميشه الان اين تغييرات فرهنگي منطبق با ماهواره را توي همين شهرمون ببينيم از مد مو تا انواع لباس تا حتي سايزو حتي نوع گفتگو و رفتار كردن خيلياش الگوهاي نا خود آگاه ماهواره اي داره
اگر وزنه عقايد و تبليغات كشورها با هم برابر بود و يا حتي وزن اديان و تبليغاتش بطور مساوي و واقعي بود واقعاً اين وسيله يكي از بهترين وسيله هاي قرن حاضر براي اررتقاء سطح دانش بود ولي اينطور نيست و متاسفانه خيلي از مفاسد اجتماعي امروز ما از الگو برداري از همين وسيله در جامعه ما ايجاد شده سلام خانم دوست ايراني
پس به نظر شما راه حل چيه و چه كاري بايد انجام بشه
در مورد حجابم آقا رضا ديگه دارم كم كم فكر مي كنم شما يك خانم هستيد چون خيلي سر سختانه دوست داريد اين حجاب از بين بره
من دوست ندارم كه از بين بره بلكه معتقدم كه نبايد اجباري باشه
والله الان تو آنتاليا و سواحل نيس و دبي هم عين خانمهاي ما دارند لباس مي پوشند فقط روي سر خيلي از خانمهاي تهراني خصوصًآً
يك تيكه پارچه رنگي هم افتاده كه احتمالاً از رنگ موهاشون در برابر آفتاب محافظت مي كنه
والا شلوارها كه بايد بهشون گفت شلوارك مانتوها كه بايد به لباس بودنش شك كرد چون پوشيدن و نپوشيدنش فرقي نداره سر و صورت خانومهاي معترض به حجاب هم كه ديگه رنگ و وارنگه پس شما چرا اينقدر اعتراض دارين ديگه مگه قراره از اينم بدتر بشه يا قراره آزادترم بود اگه قراره اينطوري بشه ما ديگه بايد بريم بميريم
چون همينشم بزور داريم تحمل مي كنيم من كه گاهي حالم از خودم به خاطر زن بودنم بهم مي خوره كه بايد باشم و اينقدر تحقير بشم
اتفاقا همين امروز (يكشنبه) تيتر اول روزنامه همبستگي از تدوين لايحه اي براي مبارزه با بد حجابي خبر مي داد.خانم دوست ايراني حجاب يك امر نسبيه و يك ارزش مطلق نيست. ارزشهاي ديگر و به مراتب بالاتري هم وجود دارد.. در ضمن اينكه حجاب نبايد اجباري باشه نظر من نيست بلكه نظر روشنفكران ديني است.
مسئله پوشش زنان
دكتر محسن كديور در مراسم دعاي كميل در دهه اول محرم، طي سخنان مبسوطي پيرامون مسأله پوشش در اسلام گفت: حكم پوشش در اسلام از ابعاد عملي و فقهي برخوردار است كه در شيعه و سني تحت 2 باب عملي و فقهي مورد بحث قرار گرفته است. اول پوشش در نماز و دوم پوشش در اجتماع. بسياري از فقهاء معتقدند بين اين دو هيچ تلازمي نيست و نمي توان اين دو را با هم قياس كرد. دو مسأله كاملاً متفاوت است. سيد يزدي در عروه الوثقي كه از كتب معتبر عربي است و مرحوم نائيني در تغييرات صلاه به اين موضوع اشاره كرده اند هرچند كه در ساتر نمازي اختلاف نظر است. پس دو باب مختلف فقهي است كه هم در باب مردان و هم در باب زنان مطرح است. منظور اين است كه حتماً آنچه زنان و مردان در باره پوشش در اجتماع رعايت مي كنند حتماً و عيناً در نماز هم بايد رعايت كنند. البته بسياري از فقهاء معتقدند در نماز زنان چه محرم باشد يا نباشد همه بدن به جز 3 نقطه را بپوشانند. وجه و كفين و رويه كف پا. هرچند از ابن جنيد نقل شده است كه زن مي تواند مانند زنان غيرآزاد بدون روسري نماز بخواند. و سر و گردنش باز باشد. او مخالف اجماع است و در مسائل فقهي با ديگران اختلاف دارد. ايشان با اين كه شيعه بوده اما قائل به قياس است. همچون ابوحنيفه كه قائل به قياس بوده است. علامه حلي مي گويد چون مبناي او مشخص است قول او ضربه اي به اجماع نمي زند. ابن جنيد معتقد است نظر ائمه قول و نظر است البته علماي ديگر در اين باره توقف كرده اند.
ابن براج در عدم وجوب پوشش سر در نماز و صاحب مدارك و مرحوم مجلسي در اين باره اظهار نظر كرده اند.
صاحب مدارك معتقد است: قول صريحي براي پوشش سر در نماز نيست. و مرحوم مجلسي هم مي گويد: مسأله مو در نماز چندان مورد اتفاق فقهاء قرار ندارد.
اما سؤال ديگر اين است كه پوشش زنان نسبت به نامحرم چه حكمي دارد؟
ابتدا بايد گفت حكم پوشش زنان نسبي است و بستگي دارد به اين كه در چه سني هستند چرا كه دختران غيربالغ و بيوه زناني كه از سن ازدواج گذشته اند بر آنها حكم پوشش واجب نيست.
دوم آنكه نسبت به شوهر هيچ حريمي وجود ندارد و سوم آنكه حكم پوشش نسبت به محارم و حدود آن است. البته در اين باره هم قول هاي مختلفي وجود دارد.
قول اول: پوشش تمام بدن حتي صورت.
قول دوم: پوشش بدن به جز وجه و كفين كه اجماع وجود دارد و هيچ فقيه مسلماني معتقد نيست كه زنان مؤمن مي توانند نسبت به نامحرم بي حجاب باشند. در قرآن كريم هم 5-6 آيه وجود دارد و به نظر مي رسد مسأله از مسلمات ديني است. آيه 31 سوره نور مي فرمايد: «آشكار نكنند زينت خود را جز آنچه در ظاهر است از اين زينت».
اما اين زينت آشكار چيست؟
روايات معتبر داريم كه فرمودند زينت آشكار صورت و دو دست است كه مي توان آشكار كرد. يعني صورت و دست زينت است اما مي توانيد آن را ظاهر كنيد.
روسري هاي خود را به گريبان بزنيد. اما آيه 60 سوره نور هم مي فرمايد: زنان بيوه كه اميدي به ازدواج ندارند لباس به پايين نهند در حالي كه خودآرايي و زينت نكرده باشند. البته منظور زنان يائسه نيست چه بسا زني در 45 سالگي يائسه شود. منظور زماني است كه به ازدواج آنها اميدي نيست. آيه 59 سوره احزاب نيز مي فرمايد: پيامبر به زنان و دختران مؤمن بگو كه نزديك كنند به خود جلباب هايشان را. (كه جلباب لباس هاي گشاد و روسري هاي بلند بوده است.) چرا كه بر آنها بهتر است تا آزار نبينند.البته در آن زمان بين پوشش زنان كنيز و آزاد تفاوت بوده است در مسأله حجاب، چرا كه مي فرمايد: اگر مستوره باشيد بهتر است تا شناخته شويد به عفت و نجابت.
آيه 53 سوره نور هم تنها آيه اي است كه حجاب در آن به معناي پرده نشيني بكار رفته است و بهتر است ما از كلمه حجاب براي پوشش استفاده نكنيم.
سوره اعراف آيه 26 و 27 هم مي فرمايد: اي بني آدم ما بر شما لباس فرو فرستاديم تا زشتي هاي بدن شما را بپوشاند لباسي كه باعث زينت است. البته مي توان به حجاب بعنوان شعائر اسلامي نگريست. شعائري كه نشانه مسلمان بودن است.
دكتر كديور در ادامه مباحث خود اين سؤال را مطرح كرد كه افرادي كه مي خواهند اجبار به پوشش كنند از چه مستنداتي استفاده مي كنند.
وي ضمن تقبيح هر عمل اجباري چه براي كشف حجاب و يا استفاده از حجاب كه اثر عكس بر جامعه دارد و موجب موضع گيري انسان بر اعمال اجباري مي شود گفت: يك فتوايي وجود دارد كه فقره اي در باره ترك واجبات يا محرمات دارند كه حاكم مي تواند آنها را تعزيز كند و اين حكم جواز برخورد با افرادي است كه حجاب را رعايت نمي كنند.
آنها مي گويند حاكم حق تعزير افرادي را دارد كه واجبي را ترك و يا حرامي را انجام مي دهد و قانون را بر اين اساس شكل مي دهند. مستند اين حكم برمي گردد به نظر فقيه نسبت به ولايت فقيه و بخصوص ولايت مطلقه فقيه. ولي مطلق حق مجازات تعزيري دارد. اما كساني كه به ولايت فقيه معتقد نيستند مي گويند در صورتي مي توانيم اين كار را بكنيم كه نص شرعي داشته باشيم. آيت الله خوانساري مقدار مجازات را در دست قاضي يا حاكم شرع مي داند و مسأله در اين باره مبنايي است.
البته پوشش مثل نماز است يعني يك تكليف است اما اگر كسي نماز نخواند نمي توان او را به كلانتري برد و او را مجازات كرد. بين معصيت و جرم تفاوت وجود دارد. هر معصيتي جرم نيست و خداوند تبارك و تعالي هم بر هر معصيتي در اين دنيا حدي تعيين نكرده است. پوشش واجب است. ترك آن هم حرام است، اما جرم نيست و مجازات دنيوي بر آن قرار نمي گيرد.O البته سؤال اين است كه آيا پوشش يك امر خصوصي است يا عمومي. در خارج از كشور نماي خانه ها يك امر عمومي است چون هويت شهر را شكل مي دهند. در مورد حداقل پوشش هم در آنجا و در كشورهاي مختلف اختلاف است. در بعضي كشورها نمي توان لخت مادرزاد در شهر گردش كرد. چون بر اجتماع تأثير مي گذارد. بخصوص در كشورهايي كه پوشش يك مسأله فرهنگي است و من نمي توانم به طور مطلق بگويم اين موضوع صد درصد عمومي است يا خصوصي.
اما بايد بحث كرد كه حجاب يا عدم حجاب اجباري براي كشورها مفيد است و نتيجه مطلوب را مي دهد يا خارج. اجبار به ترك حجاب در فرانسه و يا در تركيه اثر عكس گذاشته است. امروز اجبار در خانواده هاي متشرع هم نتيجه لازم را نمي دهد. در ادامه وي به طرح پرسش و پاسخ در اين باره پرداخت و به سؤالات جمع پاسخ گفت.
--------------------------------------------------------------------------------
Scorpion
Monday 16 August 2004, 12:17AM
باسلام
اقاي اسكورپيون پس شما هم قبول داريد كه اين مسائل شخصي است و تا موقعي كه به حقوق ديگران لطمه نزده كسي حق دخالت ندارد؟
وبسياري از مسائل ديگر مثل داشتن ماهواره و...
مبناي قضاوت در مسائل شرعي حكم شرع است !
يعني مثلا ماهواره و ... نيز وابسته به حكم شرعي است كه گاهي مثلا با حكم ثانويه ممكن است واجبي حرام شود !!! چه برسد به چيزي كه مكروه يا بعضا حرام باشد .
ياحق
دوست ايراني .
Monday 16 August 2004, 07:44AM
سلام
واقعيتش آقا رضا منم مثل شما با اجبار در هيچ كاري موافق نيستم و اتفاقاٌ منم معتقدم حتماٌ احبار نتيجه عكس به بار ميار ه اما
در مورد حجاب و احكامي از اين قبيل بايد به اين نكته هم توجه مي كرديد كه آثار اجتماعي بعضي كار ها باعث ميشه كه قوانين سفت وسخت بشه مثلاٌ خواندن نماز و يا عباداتي مثل حج و غيره اينها آثارش مستقيماٌ برروي خود فرد تاثير گذار است و بطور غير مستقيم بر روي اجتماع
وبايد بدونيم كه در اسلام اغلب سخت گيريها جايي است كه عوارض منفي اون عمل به اجتماع صدمه مي زنه و اگر هم دقت كرده باشيد اغلب مجازاتها كه طرح شده در دين مي بايست در حضور جمع و اجتماع اجرا شود چرا كه قصد از بين بردن اون عمل در ميان كل اجتماع است مثلاٌ خوردن خمر زماني به مجازات نزديك ميشه كه اون فرد خاطي در اجتماع مبادرت به اين امر كند و بايددر ميان جمع حد شرعي بخورد تا مايه عبرت سايرين بشه يا عمل زنا نيز از همين قانو ن پيروي ميكند
و چون بازتاب عمل زنا حتي كوچكترين واحد اجتماعي را كه خانواده است را از هم مي پاشد پس مجازات سنگين تر هم مي شود ..
در مورد حجاب هم بحث عوارض اجتماعي اون بي حجابي خيلي نكته مهميه يعني بي حجابي خانمها خيلي زياد جامعه را به سمت فساد مي كشاند البته منم گفتم كه با شما هم عقيده ام كه روش برخورد با حجاب در كشور ما بهيچ عنوان درست نبوده و متاسفانه ما بازتاب آن را براحتي در حتي زنان نسل انقلاب هم مي بينيم منتهي هيچ فرد سليم و عاقلي نمي تواند منكر آثار منفي اجتماعي بي حجابي و يا حتي بد حجابي در كشور شد ...
ولي اي كاش روشها به جاي تنبيه هاي مرسو م وبگير وببند ها آگاهي دادن و كار فرهنگي عميق باشد ...
تا افراد با انتخاب و سطح دانش خود چنين چيزي را انتخاب كنند كه صد درصد هيچ كس نخواهد توانست اون را از بين ببرد ....
ضمنناٌ در مورد گفته هاي آقاي كديور
اولاٌ ايشون هيچ اشاره اي به اصلي ترين آيات حجاب كه در سوره احزاب است ننمودند :confused: بد نيست اين آيا ت را هم مطالعه كنيد .....
دوماٌ ايشون در مورد حجاب و كمال انساني يك زن بسيار ماشيني وبسته نظر داده اند
شما بدانيد و مطمئن باشيد كه زني كه به اون در جه از اعتقاد رسيده كه بخواهد در مقابل خداي خود نماز بخواند و هدايت شده است براي اينكار خود بطور اتوماتيك سعي خواهد كرد به بهترين وجه اين امر را برگزار نمايد
بنابراين پوشش در نماز براي زنان ما هيچ وقت مسئله و مشكل ساز نبوده و حتي پوشش براي زنان مسلمان ما در اجتماع هم مشكل ساز نبوده اگر كسي به حجاب اعتراضي دارد صرفاٌ به خاطر اين است كه او مسلمان نيست و شناسنامه اي دين را قبول دارد والا مسير وجريان دين اينقدر شيرين و روان است كه هر فرد خود براحتي بهترين پوشش را انتخاب خواهد نمود وزن مسلمان اولين چيزي كه مي آموزد از دينش حيا وعفت است و حيا و عفت يك زن جز با پوشش مناسب امكانپذير نمي باشد.
پس مشكل در جامعه ما مربوط به زناني است كه يا بر اثر نا آگاهي ويا انتخاب خود دين اسلام را نپذيرفته اند و مطابق عقايد خود در سطح جامعه تردد دارند
جامعه اسلامي حداقل كاري كه براي اين افراد مي تواند بكند وبايد مي كرد اين بود كه از طريق آموزش و آگاهي دادن و برطرف كرد ن مشكلات اينان از جمله سهولت ازدواج و بالابردن سطح معيشت طيف نا اگاه اين افراد را كم مي كرد و در مقابل مابقي كه عمداٌ قصد به فساد كشاندن جامعه را دارند برخورد هاي قانوني مناسب را به اجرا در مي آورد تا كانون خانواده و اجتماع سلامت بمانند اما الان متاسفانه اينگونه نيست كه بايد ما خودمون بعنوان مردم مسلمان و مذهبي به افراد نزديكمون آگاهي لازم را بديم
شما و من مي دانيم كه عدم حيا و عفت كافي در يك زن چه بلايي را بر سر او مي آورد و عمر اجتماعي او را چگونه كوتاه مي كند
به هر حال الان جامعه ما به جايي رسيده است كه خود ماها بايد جلوي مشكلات و معضلات را بگيريم و نبايد انتظار داشت كه همه كارها توسط حكومت اصلاح شود
در مورد ماهواره هم همينطور اون وسيله را بزرگتر و مسئول خانواده و يا افراد خانواده مي توانند با انتخاب در نگاه كردن كانالهاي مناسب ........
آن را تبديل به مهمترين عامل فساد ويا يك عامل اطلاعات و آموزش نمايند
الان وقتي كه هر فرد بايد خودش جلوي پاي خودش را تميز كند تا انشالله با بسيج شدن همهمون اين اتفاق در سطح كلا ن هم اتفاق بيفتد ...
رضا24
Saturday 21 August 2004, 07:13PM
اغلب مجازاتها كه طرح شده در دين مي بايست در حضور جمع و اجتماع اجرا شود چرا كه قصد از بين بردن اون عمل در ميان كل اجتماع است مثلاٌ خوردن خمر زماني به مجازات نزديك ميشه كه اون فرد خاطي در اجتماع مبادرت به اين امر كند و بايددر ميان جمع حد شرعي بخورد تا مايه عبرت سايرين بشه يا عمل زنا نيز از همين قانو ن پيروي ميكند
سلام
ايا شما فكر مي كنيد كه اجراي مثلا حكم سنگسار يا اعدام در ملا عام مي تواند نتيجه بخش باشد؟ اين كارها قبلا امتحان شده و شكست خورده است.
در مورد حجاب و احكامي از اين قبيل بايد به اين نكته هم توجه مي كرديد كه آثار اجتماعي بعضي كار ها باعث ميشه كه قوانين سفت وسخت بشه مثلاٌ خواندن نماز و يا عباداتي مثل حج و غيره اينها آثارش مستقيماٌ برروي خود فرد تاثير گذار است و بطور غير مستقيم بر روي اجتماع
من يك مثال براي شما مي زنم. شما كشوري مثل ژاپن را در نظر بگيريد كه مردمش نماز نمي خوانند. حج نمي روند و داراي حكومتي سكولار مي باشد. حتي دين رسمي انها هم جز اديان الهي نمي باشد. حالا شما وضعيت اجتماعي فرهنگي سياسي و اقتصادي انها را با كشور ما مقايسه كنيد.خانم دوست ايراني در بسياري از كشورهاي سكولار عدالت اجتماعي بسيار بيشتر از ماست و فساد بسيار كمتر.
min
Sunday 22 August 2004, 01:57AM
نوشته شده بوسيله رضا24
سلام
ايا شما فكر مي كنيد كه اجراي مثلا حكم سنگسار يا اعدام در ملا عام مي تواند نتيجه بخش باشد؟ اين كارها قبلا امتحان شده و شكست خورده است.
شما از كجا به اين نتيجه رسيده ايد كه شكست خورده است ؟
در كشوري كه اجرا شود امنيت اجتماعي بسيار بالاتنر از كشورهاي ديگر است .
در ايران با وجود انجام ناقص اين احكام امنيت چنيدين برابر كشورهاي اروپايي است .
در عربستان قتل و جنايت تقريبا صفر است . دزدي هم همينطور . حتي اگر وسيله اي را جايي جا بگذاريد ساعتها بعد هم برگرديد از جايش هم تكان نداده اند .
اين ها نتيجه اجراي همين احكام است .
حكم خدا براي سلامت جامعه بشري صد در صد لازم است .
من يك مثال براي شما مي زنم. شما كشوري مثل ژاپن را در نظر بگيريد كه مردمش نماز نمي خوانند. حج نمي روند و داراي حكومتي سكولار مي باشد. حتي دين رسمي انها هم جز اديان الهي نمي باشد. حالا شما وضعيت اجتماعي فرهنگي سياسي و اقتصادي انها را با كشور ما مقايسه كنيد.خانم دوست ايراني در بسياري از كشورهاي سكولار عدالت اجتماعي بسيار بيشتر از ماست و فساد بسيار كمتر.
از لحاظ اقتصادي بله رشد وسيعي داشته اند آن را هم مديون كار كردن مردم خود هستند . اگر احساس مسئوليت ژاپني ها را ايرانيها هم داشتند مي توانستند رقيب آنها باشند . اما در مورد عدالت اجتماعي هرگز . در آنجا هم تفاوت طبقاتي و اختلاف طبقاتي بسيار وسيع است حتي مسيع تر از ايران . مگر اينكه بخواهيد چشمتان را بروي اين چيزهاي آنان ببينديد .
رضا24
Sunday 22 August 2004, 06:22PM
شما از كجا به اين نتيجه رسيده ايد كه شكست خورده است ؟
از اينجا كه ايران يكي از بزرگترين مصرف كنندگان مواد مخدر دنياست.
در عربستان قتل و جنايت تقريبا صفر است . دزدي هم همينطور . حتي اگر وسيله اي را جايي جا بگذاريد ساعتها بعد هم برگرديد از جايش هم تكان نداده اند .
اين ها نتيجه اجراي همين احكام است .
حكم خدا براي سلامت جامعه بشري صد در صد لازم است .
عربستان كشوري با جمعيت كم و ثروت خدادادي بسيار مي باشد . بنابراين طبيعي است كه دزدي كم باشد.
جامعه شناسان و روانشناسان بيطرف بايد اظهار نظر كنند كه ايا اجراي حكم اعدام و سنگسار در ملا عام مضراتش بيشتر است يا منافعش.
از لحاظ اقتصادي بله رشد وسيعي داشته اند آن را هم مديون كار كردن مردم خود هستند . اگر احساس مسئوليت ژاپني ها را ايرانيها هم داشتند مي توانستند رقيب آنها باشند . اما در مورد عدالت اجتماعي هرگز . در آنجا هم تفاوت طبقاتي و اختلاف طبقاتي بسيار وسيع است حتي مسيع تر از ايران . مگر اينكه بخواهيد چشمتان را بروي اين چيزهاي آنان ببينديد اگر امار هاي سازمان ملل را نگاه كنيد متوجه خواهيد شد كه در بسياري از كشورهاي سكولار عدالت اجتماعي بسيار بيشتر از اينجاست.برويد مطالعه كنيد كه يك ايراني در ماه چند دلار درامد دارد و يك امريكايي و يك ژاپني چقدر.
min
Monday 23 August 2004, 12:31AM
نوشته شده بوسيله رضا24
از اينجا كه ايران يكي از بزرگترين مصرف كنندگان مواد مخدر دنياست..
ايران رتبه اول را ندارد با وجد اينكه يكي از وارد كنند گان آن به ايران كشور دوست شما آمريكا است . و گروههاي قاچاقچي تحت حمايت دوستان آمريكايي شما هستند . راستي ميداني كدام كشور رتبه اول را دارد و ايران رتبه چندم است ؟ جواب اين را بعدا با سند به شما ميگم . ميخواهم بدانم با اين همه ادعا آيا اطلاعات موثق داريد يا دوست داريد بيخود پاسخي داده باشيد . براي بدست آوردن اطلاعات مي توانيد از سايت بانك جهاني كمك بگيريد . فقط مي گ.يم ايران وضعش از كشورهاي آمال و آرزوي شما بسيار بسيار بهتر است .
عربستان كشوري با جمعيت كم و ثروت خدادادي بسيار مي باشد . بنابراين طبيعي است كه دزدي كم باشد.
جامعه شناسان و روانشناسان بيطرف بايد اظهار نظر كنند كه ايا اجراي حكم اعدام و سنگسار در ملا عام مضراتش بيشتر است يا منافعش.
اگر در آن كشور هم احكام اجرا نمي شد يقينا دزدي و قاچاق بسيار وسيع انجام مي شد . در آن كشور هم فقز وحود دارد اما دزدي نه .
در ضمن روانشناس و جامعه شناس بيطرف در دنيا وجود ندارد .
اگر امار هاي سازمان ملل را نگاه كنيد متوجه خواهيد شد كه در بسياري از كشورهاي سكولار عدالت اجتماعي بسيار بيشتر از اينجاست.برويد مطالعه كنيد كه يك ايراني در ماه چند دلار درامد دارد و يك امريكايي و يك ژاپني چقدر.
اتفاقا خوب است برويد نگاهي به آمارها بيندازيد . در كشور دوست شما آمريكا 85 درصد ثروت دست فقط 12 درصد جمعيت است . ببينيد 88 درصد مابقي چقدر ثروت برايشان مي ماند . آيا آمار خياباتن خوابهاي آمريكا - انگليس - آلمان - فرانسه - تركيه و ... را در سايتهاي اقتصادي دنيا خوانده ايد . يا باز هم فقط ادعا مي كنيد . شنيده ها را بيندازيد دور . آمار اقتصادي را بايد در موسسات غير انتفاعي اقتصادي دنيا جست . ژاپن هم كه در آسيا اقتصاد برتر را دارد وضع عدالت اجتماعيش جالب نيست . ما هرچند از اين تفاوت طبقاتي در ايران راضي نيستيم اما در آمارها عدالت اجتماعي كشور ما بسيار فراتر از كشورهاي دوست شما هستند .
تا بعد
دوست ايراني .
Monday 23 August 2004, 02:33PM
سلام
شايد نه!!!
البته اجراي حكم بايد با شرايط كنوني تطبيق پيدا مي كرد
راجع به اين قضيه دقيقاً نمي تونم چيزي بگم :(
ولي ثابت شده كه مثلاً اگر بچه ها را توي سن پايين براي بازديد به زندانها ببرند براي تماشا و بررسي علت جرائم اون زندانيها تاثير خيلي زيادي توي كاهش جرم داره شايد
اجراي حكم بصورت علني شايد براي من شماي بالغ خيلي تاثير گذار نباشه يك جاهايي هم عصبانيمون كنه اما در مورد جوانان و نوجوانان كه هنوز وارد اجتماع نشده اند مي تونه تاثير گذار باشه
همانطور كه الان اين فيلمهاي ماهواره ويا حتي بازيهاي كامپيوتري بصورت عكس داره تاثير گذاري مي كنه وگاهاً از نوجوان ساده دل يك گانگستر مي سازه ديدن تنبيه هاي علني براي فرد مجرم نه فرد بي گناه :confused:(اخه شما يك جوري حرف ميزنيد انگار اوني كه سنگسار شده بي گناهه سنگسار مردي كه به دختر 14 ساله هتك حرمت كرده از نظر شما اشكالي داره به من كه باشه مي گم تيك تيكه اش بكنند :p چون اون انسان نيست) به هر حال بنا بر اينه كه دادگاه براي فرد مجرم !!! حكم صادر كرده است و مجرمي كه بنا به تشخيص دادگاه بايد اشد مجازات بهش حاكم بشه
ممكنه شما بگيد دادگاه ها اشتباه مي كنند ... باشه خب اين يك حرف ديگه است.
اينكه تو ي كشور عدالت بر گزار نميشه درسته اما اين ربطي به اجراي قانون در اسلام نداره دين اسلام را اگه همه ابعادش را دقيق اجرا كنيم صد درصد اين قانونها ديگه آزار دهنده نيست آقا رضا من و امثال من و يا شايد حتي شما هم از تبعضيهاست كه در رنج و عذابيم والا اگر اين قانون براي يك آدم ديو سيرت اجرا بشه كه ديگه ناراحتي نداره خيلي هم خوبه يعني اگه همه چي سر جاش باشه صد درصد اين مجر مان هم واقعاً مجرم هستند و حقشونه كه اينگونه مجازات بشند
در مورد ژاپن و ساير كشور ها ما داريم زيادي خوشبينانه با قضايا بر خورد مي كنيم
اولاً كشوري مثل ژاپن كه با مازاد بودجه هميشه روبروهه و از در آمد هنگفتي بر خورداره قاعدتا ً دغدغه اصلي مردم ما را كه تامين معاش هست رو نداره و صد درصد در قسمت عدالت اجتماعي وجرم وجنايت هم همانند ما عمل نميشه چون انگيزه هاي جرم بسيار كمتره كافيه يك سري به همين كشور چند دينه ؟ توي فيلمهاشون كه مربوط به قبل از پيشرفت اقتصاديشونه بزنيد آنوقت براحتي ميشه ديد كه تبعيضها و نابرابريها تا قبل از پولدار بودنشون سر به فلك مي زده تا جايي كه برده كشي از هم نوع يك كار عادي بود ه و از اين قبيل ....اينكه ما اينجا بشينيم راجع به موفقيت اين كشور اون كشور داد سخن بديم بدون اينكه شرايط حاكم اقتصاد واجتماعي رو در نظر بگيريم خيلي سنجش درستي نيست .
بايد ديد اگر اون كشور ها در موقعيت و مشكلات كشور ما بودند آيا باز هم مي توانستند عدالت اجتماعي را برقرار كنند ضمن اينكه بنده
برقرار بودن عدالت اجتماعي در اون كشور هارو به صورتي كه شما ميگيد قبول ندارم فقط در مورد تمام كشور هاي پيشرفته نظم را خيلي قبول دارم و مورد تاييدم هست
يعني در واقع اين نظمه كه خيلي پر رنگه و كمك كرده كه همه چيز سر جاش قرار بگيره و به تبع اون عدالت اجتماعي هم تا حدودي برقرار بشه ولي كلاٌ از پس آمار ها نميشه خيلي قضاوت كرد بايد در اون محيط ها مثل اون مردم زندگي كرد و محاسن و معايب قوانين اونجا رو ديد
البته اينهم دليلي نميشه كه ما اشكالات خودمونو توجيه كنيم اگر قوانين اسلامي در كشور ما جواب نمي ده و يا نداده عمدتاٌ به خاطر مجريان و بد اجرا شدن اون قوانينه .............كه بايد اصلاح بشه والا قانون كارش درسته
رضا24
Saturday 28 August 2004, 11:38AM
ايران رتبه اول را ندارد
به هر حال يكي از بزرگترين مصرف كنندگان موادمخدر دنياست.
و گروههاي قاچاقچي تحت حمايت دوستان آمريكايي شما هستند . راستي ميداني كدام كشور رتبه اول را دارد و ايران رتبه چندم است ؟ جواب اين را بعدا با سند به شما ميگم .
منتظر مدرك هستم.
در آن كشور هم فقز وحود دارد اما دزدي نه
اگر دزدي وجود ندارد پس اين حدود را روي چه كساني اجرا مي كنند؟!
در ضمن روانشناس و جامعه شناس بيطرف در دنيا وجود ندارد
چرا وجود ندارد؟ منظور من از جامعه شناسان و روانشناسان بيطرف كساني است كه به حزب و گروه سياسي خاصي وابستگي نداشته باشند .
اتفاقا خوب است برويد نگاهي به آمارها بيندازيد . در كشور دوست شما آمريكا 85 درصد ثروت دست فقط 12 درصد جمعيت است . ببينيد 88 درصد مابقي چقدر ثروت برايشان مي ماند . آيا آمار خياباتن خوابهاي آمريكا - انگليس - آلمان - فرانسه - تركيه و ... را در سايتهاي اقتصادي دنيا خوانده ايد . يا باز هم فقط ادعا مي كنيد . شنيده ها را بيندازيد دور . آمار اقتصادي را بايد در موسسات غير انتفاعي اقتصادي دنيا جست . ژاپن هم كه در آسيا اقتصاد برتر را دارد وضع عدالت اجتماعيش جالب نيست . ما هرچند از اين تفاوت طبقاتي در ايران راضي نيستيم اما در آمارها عدالت اجتماعي كشور ما بسيار فراتر از كشورهاي دوست شما هستند .اولا كه اين حرفها بايد با مدرك ثابت شوند. بايد مقايسه كنيم كه يك امريكايي يك فرانسوي در ماه به طور متوسط چند دلار حقوق مي گيرند و يك ايراني چقدر.ثانيا مقايسه ما و انها كار درستي نيست. چون از نظر شما انها كشورهاي كفرند با دولتمرداني فاسد ولي كشور ما پرچمدار اسلام در جهان مي باشد با اين همه مردم غيور و هميشه در صحنه!
رضا24
Saturday 28 August 2004, 12:07PM
اخه شما يك جوري حرف ميزنيد انگار اوني كه سنگسار شده بي گناهه سنگسار مردي كه به دختر 14 ساله هتك حرمت كرده از نظر شما اشكالي داره به من كه باشه مي گم تيك تيكه اش بكنند چون اون انسان نيستسلام خانم دوست ايراني
قصد من بيشتر دفاع كردن از اون كودك و يا نوجواني است كه اين صحنه ها را مي بيند . مسلما تاثير منفي اين عمل بر روي كودكان و نوجوانان بيشتر از تاثير مثبت انهاست.
اولاً كشوري مثل ژاپن كه با مازاد بودجه هميشه روبروهه و از در آمد هنگفتي بر خورداره قاعدتا ً دغدغه اصلي مردم ما را كه تامين معاش هست رو نداره و صد درصد در قسمت عدالت اجتماعي وجرم وجنايت هم همانند ما عمل نميشه چون انگيزه هاي جرم بسيار كمتره كافيه يك سري به همين كشور چند دينه ؟ توي فيلمهاشون كه مربوط به قبل از پيشرفت اقتصاديشونه بزنيد آنوقت براحتي ميشه ديد كه تبعيضها و نابرابريها تا قبل از پولدار بودنشون سر به فلك مي زده تا جايي كه برده كشي از هم نوع يك كار عادي بود ه و از اين قبيل ....اينكه ما اينجا بشينيم راجع به موفقيت اين كشور اون كشور داد سخن بديم بدون اينكه شرايط حاكم اقتصاد واجتماعي رو در نظر بگيريم خيلي سنجش درستي نيست .به نظر شما چرا با اين كشور با مازاد بودجه روبروهه؟ علت پيشرفت اقتصاديشون چيه؟ چرا ما كه يكي از ثروتمندترين كشورهاي دنيا از لحاظ منابع طبيعي هستيم براي تامين معاش مردممون مشكل داريم؟
بايد ديد اگر اون كشور ها در موقعيت و مشكلات كشور ما بودند آيا باز هم مي توانستند عدالت اجتماعي را برقرار كنند ضمن اينكه بنده
برقرار بودن عدالت اجتماعي در اون كشور هارو به صورتي كه شما ميگيد قبول ندارم فقط در مورد تمام كشور هاي پيشرفته نظم را خيلي قبول دارم و مورد تاييدم هست چه موقعيت و چه مشكلاتي كشور ما داره؟ مي شه بيشتر توضيح بدهيد؟البته من هم منظورم نبود كه در اون كشورها عدالت اجتماعي وجود داره بلكه منظورم اين بود كه بي عدالتي از كشور ما كمتره
يعني در واقع اين نظمه كه خيلي پر رنگه و كمك كرده كه همه چيز سر جاش قرار بگيره و به تبع اون عدالت اجتماعي هم تا حدودي برقرار بشه ولي كلاٌ از پس آمار ها نميشه خيلي قضاوت كرد بايد در اون محيط ها مثل اون مردم زندگي كرد و محاسن و معايب قوانين اونجا رو ديد
الته بسياري از اينها چيز بديهي هستند مثلا درامد متوسط يك فرد ايراني از يك فرد امريكايي كمتر است . ايا شما شك داريد؟
البته اينهم دليلي نميشه كه ما اشكالات خودمونو توجيه كنيم اگر قوانين اسلامي در كشور ما جواب نمي ده و يا نداده عمدتاٌ به خاطر مجريان و بد اجرا شدن اون قوانينه .............كه بايد اصلاح بشه والا قانون كارش درسته مسئله اينجاست كه متاسفانه يك عده برداشتهاي سليقه اي خودشون از دين به اسم اسلام به ما ارائه مي دهند و اونها رو قوانين اسلامي مي دونند.
فربد
Tuesday 31 August 2004, 02:50PM
آخه سنگسار چه ربطي به چت داره ؟ يه چيزي ميگينا!!!!!!
دوست ايراني .
Tuesday 31 August 2004, 02:58PM
قصد من بيشتر دفاع كردن از اون كودك و يا نوجواني است كه اين صحنه ها را مي بيند . مسلما تاثير منفي اين عمل بر روي كودكان و نوجوانان بيشتر از تاثير مثبت انهاست
سلام
فكر كنم شما زياد با روانشناسي نوجوانان آشنا نيستيد نه ؟؟
فكر مي كنيد اون نوجوان يا جوان دلش ميخواد جاي كدوم باشه سنگسار شده يا سنگ زننده
مطمئن باشيد دوست نداره جاي هيچكدومشون باشه همين خودش كلي كار فرهنگيه اتفاقاٌ چيزي كه روي جوانان اثر مي گذاره همين فيلمهاي اكشن قهر مان پروره كه اغلبم ساخت هاليووده و قهر مانش هر كس رو كه بخواد مثل آب خوردن مي كشه باور بفر ماييد ديدن صحنه سنگ سار يك دهم ديدن اين فيلمها و امثالهم تاثير نداره اين فيلمها اينقدر راحت جوان ماور سنگ دل مي كنه كه ديگه جايي براي سنگسار نمي مونه گاهي وقتها ماها ميشيم عين كاكتوس گاهي هم ميشيم عين گل ياس جناب جايي كه اون فيلمها وبازيهاي كامپيوتري شده تمام زندگي بچه هامون صدامون در نمياد
چطوريه كه ديدن يك صحنه سنگسار روح لطيف اين نوجوان را خط خطي مي كنه ؟؟؟؟؟؟؟ بلاخره بگيد ببينم شتر مرغه شتره يا
مر غه نميشه كه يك بار از مرغ بودنش دفاع كنيم يك بارم از شتر بودنش
اولاٌ ديدن اين صحنه ها دائمي نيست يعني من خودم كه تاحالا نه اعدام ديدم نه سنگسار بنابراين اينطور كه شما مي گيد در معرض ديد 70 ميليون مردم كشور نيست (در صورتيكه اين فيلمها در اختيار همه هست همه و همه ) به نظر شما كدوم مخربتره و بايد به كدوم يكي اهميت بيشتر داد .......
به نظر شما چرا با اين كشور با مازاد بودجه روبروهه؟ علت پيشرفت اقتصاديشون چيه؟ چرا ما كه يكي از ثروتمندترين كشورهاي دنيا از لحاظ منابع طبيعي هستيم براي تامين معاش مردممون مشكل داريم؟
ميدونيد چيه آقا رضا بنده به خاطر تحصيلات و كارم كمي اقتصاد زده هستم يعني زياد خوشم نمياد در اين مورد حرف بزنم ولي علي رغم ميلم اين سئوال شمارو جواب ميدم
علت موفقيت ژاپن بعد از بمب باران اتمي هيروشيما مي تونه كمك هاي بي دريغ آمريكا و بعد هم تلاش مردم سخت كوش ژاپن باشه
شما هم به اين سئوال من جواب بديد الان چرا دبي در بين كشور هاي خاور ميانه اينقدر از نظر تجاري موفق شده ؟؟؟؟
چرا توي 30 سال پيش همين وضعيت رو كويت داشت مگه اونا تلاش خاصي كردند ...
حقيقتش دنياي اقتصاد بسيار پيچيده و بي رحمه در مورد كشور ما هم همينطوره
بيشتر تجارت دنيارو هفت خواهران نفتي دارند اداره مي كنند
محاسبات بسيار دقيقه گاهي وقتها ادم از اينهمه دقت و پيش بيني بلند مدت اينا حيرون ميشه داستان ژاپن هم همينطوريه
داستان خيلي از كشور ها هم همينطوريه
نمي دونم يادتون هست يا نه چند سال پيش كه به يك باره اعلام شد در هند بيماري وبا اومده يادتون مياد تمام پرواز هاي هند و كلاٌ ورود و خروج به هند لغو شد بر آوردي كه از خسارت ناشي از همين يكي دورزو شده بود به اندازه از بين رفتن دو تا شهر هند بوده
فكر مي كنيد چرا همچين شايعه اي ايجاد شده فقط به خاطر اين بود كه كه هندوستان در مقابل ورود كوكاكولا به كشورش مقاومت كرد و بعد از تحت فشار قرار گرفتن توسط آمريكا اومد گفت طبق قرادادهاي تجار ي و اختياراتش نوشابه رو در صورتي مي خره كه توي شيشه هاي كه با فرهنگ هند بخونه توليد بشه شركت كوكا كولا قبول كرد وبابت همين هم ضرر زيادي كرد ولي بلافاصله هند دچار بيماري به نام وبا شد درست به همون ميزان خسارت خورد به نظر شما چطوريه كه يكهو يه بيماري به اين مهلكي يكي دورورزه مياد و ميره بعدشم تمام دنيا خبر دار ميشن كي داره تبليغ مي كنه......
ويا فكر مي كنيد جريان بيماري سارس از اين قضيه مثتثني بوده فكر مي كنيد چين چند سال عقب افتاد چقدر سرعت گردش اقتصادي چين كه اينقدر تند شده بود وهمه را به حيرت انداخته بود فقط به خاطر همين بيماري عقب افتاد ؟؟؟؟؟
و يا چطوريه كه بهمين راحتي جنگ ها به پا ميشه
اگه توي ايران جنگ نمي شد كي از اونا اسلحه مي خريد تا اقتصادشون رو از ركود چند ساله بياره بيرون كي نفت رو به هر دليلي مي تونست نوسان قيمت بده تا رقبارو از ميدون بدر كنه تا خليج فارس رو ناامن كنه و يا و ياويا ويا .............................................
معادله اقتصاد توي هيچ كشور دنيا يك مجهول نداره تعداد مجهولهاي معادله اقتصاد ايران الا ماشا الله است كه ديگه بهمين راحتي ها هم حل نميشه اينقدر براي نابودي اقتصاد ايران بر نامه ريزي شده كه واقعا نمي دونم چطور ميشه ايران دو باره روي پا به ايسته
چيزي كه مردم از اقتصاد ايران مي بينند خيلي سطحي وروهه كارهاي تخريبي كه تو اقتصاد ايران شده جداٌ جبران ناپذير ه
نمونه اش ما كه كشور ثر وتمند وپهناوري هستيم فقط قسمت شمال كشور خاك حاصلخيز داريم
يعني علي رغم وسعت فقط دو استان گيلان و مازندران ما هست كه مستعد كشاورزيه اتفاقاتي كه توي همين چند سال توي شمال كشور افتاده را بررسي كنيد .
زمينهاي حاصلخيز تبديل شدند به ويلا هاي چندين ميليوني و گاهاٌ ميلياردي سر مايه هاي كه بايد كار خانه ميشد تا اشتغالزايي كنه تا بوسيله اون كشور رونق پيدا كنه عين مار افعي قنبر ك زد روي زمينهاي مثل طلاي شمال كشور زمين كشاورزي شد ويلا
من كه هر وقت ميرم شمال خصوصاٌ مازندران يا فلسطين مي افتم كه چطوري يهوديها اونو از مردم فلسطين گر فتند حالا توي شمال هم همينه و يا يك قسم تاز زمينها شد مزرعه هاي كيوي
اينا همه بر نامه هاي از پيش تعيين شده اي بوده كه متاسفانه با وجود مديران نا لايق و نا اگاه به اجرا در اومده مطمئن باشيد جاي ديگه دارند براي اقتصاد ما بر نامه مي ريزند و به خاطر نااگاهي خيلي از مديران سطوح مياني براحتي به اجرا در مياد
و يقيناٌ نسل آينده تاوان اين بي فكر يها رو خواهد داد داستان دين اسلام نيست
من بازم مي گم كه دشمن اسلام صد درصد در اين كشور قباي اسلام به تن داره و حرف شما در مورد دشمن مذكور صادقه چون اون قصد داره تمام اهدافش رو پيش ببره و متاسفم براي اينكه ما اورا با تمام ظاهر فريبيهاش باور كرديم وبه طور ناجوانمردانه اي بر سر دوست مي كوبيم و قصد داريم دوست را از پا در بياوريم
اي كاش براي شناختن حق از باطل خودمان را مجهز مي كرديم
فربد
Tuesday 31 August 2004, 03:09PM
مگه به بچه هام نشون مي دن ؟
فربد
Tuesday 31 August 2004, 07:03PM
راستي حكم چت با كوكاكولا چيه!!!!!!
رضا24
Thursday 2 September 2004, 11:54AM
سلام
اتفاقاٌ چيزي كه روي جوانان اثر مي گذاره همين فيلمهاي اكشن قهر مان پروره كه اغلبم ساخت هاليووده و قهر مانش هر كس رو كه بخواد مثل آب خوردن مي كشه باور بفر ماييد ديدن صحنه سنگ سار يك دهم ديدن اين فيلمها و امثالهم تاثير نداره خانم دوست ايراني
مسلما ديدن سنگسار و اعدام يك نفر از نزديك با ضجه هاي نزديكانش به صورت واقعي اصلا قابل مقايسه با فيلمهاي غير واقعي و خيالي هاليوود و ديدن انها در تلويزيون نيست.
اين فيلمها اينقدر راحت جوان ماور سنگ دل مي كنه كه ديگه جايي براي سنگسار نمي مونه گاهي وقتها ماها ميشيم عين كاكتوس گاهي هم ميشيم عين گل ياس جناب جايي كه اون فيلمها وبازيهاي كامپيوتري شده تمام زندگي بچه هامون صدامون در نمياد
چطوريه كه ديدن يك صحنه سنگسار روح لطيف اين نوجوان را خط خطي مي كنه ؟؟؟؟؟؟؟ بلاخره بگيد ببينم شتر مرغه شتره يا
مر غه نميشه كه يك بار از مرغ بودنش دفاع كنيم يك بارم از شتر بودنش
من خودم از زمان بچگي به بازيهاي كامپيوتري علاقه فراوان داشتم ولي هيچ وقت از كشته شدن يك شخصيت غير واقعي در اين بازيها احساس ناراحتي نكردم.اكثر بازيها و فيلمهاي كه در ان خشونت به كار برده مي شوند طوري ساخته مي شوند كه باعث جريحه دار شدن روح و روان انسان نمي شوند. مثلا خانم دوست ايراني ايا شما از ديدن فيلمهاي بروس لي و جكي چان ناراحت مي شويد؟ االبته به عقيده من براي ان دسته از فيلمها و بازيهايي كه ثابت شوند واقعا براي كودكان و نوجوانان مضرند بايد تصميم هاي كارشناسانه و علمي گرفته شود. نكته ديگر اينكه خانم دوست ايراني اشتباه را با يك اشتباه ديگر توجيه نمي كنند .اگر هم اين فيلمها و بازيها مضر باشند سنگسار توجيه نمي شود.
اولاٌ ديدن اين صحنه ها دائمي نيست يعني من خودم كه تاحالا نه اعدام ديدم نه سنگسار بنابراين اينطور كه شما مي گيد در معرض ديد 70 ميليون مردم كشور نيست (در صورتيكه اين فيلمها در اختيار همه هست همه و همه ) به نظر شما كدوم مخربتره و بايد به كدوم يكي اهميت بيشتر داد .......
البته همانطور كه گفتم مقايسه سنگسار با فيلمهاي هاليوود اصلا درست نيست .به نظر من به هر دو بايد اهميت داد با تصميمات كارشناسانه و علمي
شما هم به اين سئوال من جواب بديد الان چرا دبي در بين كشور هاي خاور ميانه اينقدر از نظر تجاري موفق شده ؟؟؟؟به نظر من به خاطر سياستهاي عاقلانه و مسئولان با لياقت و كاردان بوده است. همين كشورهاي عربي چه منافع عظيمي از رابطه با امريكا مي برند. همين كنسرت هاي ايراني كه در دبي انجام مي شود و ايرانيان به انجا مي روند مي دانيد چه درامدهاي كلاني را نصيب اين شيخ نشين مي كند؟ انموقع يك كنسرت موسيقي( انهم نه به گستردگي و وسعت كنسرتهاي ايراني دبي) كه برگزار ميشود بعضي نمايندگان مجلس مي گويند:
رويداد
مثلاً ديروز ابرار خبر ميداد:«نايب رئيس و جمعي از نمايندگان مجلس ... به احمد مسجدجامعي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مورد دعوت از يك نوازنده خارجي براي اجراي كنسرت در ايران، تذكر دادند.» و در تشريح دلايل اين تذكر ميافزود:«در اين تذكر كه محمدحسن ابوترابيفرد، نايب رئيس مجلس آن را قرائت كرد همزماني اجراي كنسرت با تهاجم وحشيانه آمريكا به شهر نجف اشرف، دليل اعتراض نمايندگان ذكر شده است.»
جمهوري اسلامي هم در همين خصوص اضافه ميكند:«فاطمه آليا، نفيسه فياضبخش، الهام امينزاده، حميدرضا كاتوزيان و تعداد ديگري از نمايندگان از جمله تذكر دهندگان بودند.» همبستگي نيز به اين سياهه نام «احمد رسولينژاد» را افزود و آن را اينچنين كامل كرد:«پس از اين اعتراض، ابوترابي فرد گفت:«خواهش ميكنم اين كنسرت، هر چه سريعتر لغوشود.»
خوب معلوم است كه وضع اقتصادي ما بايد خراب باشد.هنوز بعد از 25 سال بهضي از مسئولان ما دغدغه حجاب و طرز لباس پوشيدن دارند .
ايا شما انتظار داريد ما با اين اعمال و طرز تفكرها پيشرفت كنيم؟
حالا خانم دوست ايراني من دو سئوال از شما دارم
اگر به نظر شما اجراي حكم اعدام در ملا اعدام تاثير مثبت داره چرا ما بايد در استعمال مواد مخدر در دنيا با وجود اعدام بسياري از قاچاقچيان مواد مخدر رتبه اول را به دست بياوريم؟
سئوال دوم من هم اينه كه چرا حكم سنگسار توسط مقامات عالي كشور در ايران لغو شد؟(البته اينطور كه من شنيدم)
فربد
Thursday 2 September 2004, 02:08PM
ايران توي مبارزه با مواد مخدر رتبه اول رو داره
و دليل استفاده گسترده از اونم تنها همسايگي با بزرگترين توليد كننده اونه
حكم سنگسار هم لغو نشده فقط گويا در ملائ عام اجرا نميشه يا بعضي وقتها بسته به شرايط نوع مجازاتو تغيير ميدن
رضا24
Thursday 2 September 2004, 04:13PM
دليل استفاده گسترده از اونم تنها همسايگي با بزرگترين توليد كننده اونهچرا در خود افغانستان و يا كشورهاي ديگر مجاور با افغانستان اينقدر مصرف كننده مواد مخدر وجود نداره؟
حكم سنگسار هم لغو نشده فقط گويا در ملائ عام اجرا نميشه يا بعضي وقتها بسته به شرايط نوع مجازاتو تغيير ميدنپس من سئوالم رو تغيير مي دم.
به نظر شما چرا با توجه به فوايد مثبت اجراي احكام در ملا عام حكم سنگسار در ملا عام اجرا نمي شه؟
فربد
Thursday 2 September 2004, 06:29PM
دليلش اينه كه فرهنگ مردم افغانستان در اين زمينه از ما بهتره!
به خاطر اينكه به خيلي از احكام ديگه اسلام هم تو اين مملكت گل و بلبل عمل نميشه!
اما هيچ جا توصيه نشده اين كارو به بچه ها هم نشون بدن
رضا24
Saturday 4 September 2004, 11:51AM
دليلش اينه كه فرهنگ مردم افغانستان در اين زمينه از ما بهترهفرهنگ و تمدن ايراني كجا قابل مقايسه با افغانستان است؟
به خاطر اينكه به خيلي از احكام ديگه اسلام هم تو اين مملكت گل و بلبل عمل نميشه!چرا عمل نمي شه؟
اما هيچ جا توصيه نشده اين كارو به بچه ها هم نشون بدنپس مضرات اجراي علني سنگسار بيشتر از محاسن ان است.
min
Saturday 4 September 2004, 11:44PM
نوشته شده بوسيله رضا24
فرهنگ و تمدن ايراني كجا قابل مقايسه با افغانستان است؟
چرا عمل نمي شه؟
پس مضرات اجراي علني سنگسار بيشتر از محاسن ان است.
جناب آقا رضا
سلام
واقعا از شما بعيده اينقدر بي منطق بحث كنيد
اولا آمار استفاده مواد مخدر در افغانستان اصلا مشخص نيست ولي علي الظاهر از تمام كشورهاي منطقه بيشتر است .
دوما در هيچ آماري ايران رتبه اول در مواد مخدر را ندارد . ايران رتبه 14 الي 16 را دارد . بله اين رتبه هم پسنديده نيست اما با آنچه شما مي گوييد متفاوت است . اما لازم است اين را بدانيد اين رتبه با تمام كاركرد دشمنان ايران براي نابودي جوانان ايراني است .
در ضمن نمي دانم اين مواد مخدر چه ربطي به سنگسار داشت و سنگسار چه ربطي به چت ؟
رضا24
Sunday 5 September 2004, 06:27PM
سلام اقاي مين
اولا آمار استفاده مواد مخدر در افغانستان اصلا مشخص نيست ولي علي الظاهر از تمام كشورهاي منطقه بيشتر است .
دوما در هيچ آماري ايران رتبه اول در مواد مخدر را ندارد . ايران رتبه 14 الي 16 را دارد .
من بر طبق يكي از امارگيريهاي سازمان ملل گفتم كه ايران رتبه اول را دارد شما بر طبق كدام مدرك مي گوييد كه ايران رتبه 14 الي 16 را دارد؟
اما لازم است اين را بدانيد اين رتبه با تمام كاركرد دشمنان ايران براي نابودي جوانان ايراني است .
دشمنان ايران چه كار كرده اند؟ اين همه رسانه ها و مطبوعات دارند بر ضد مواد مخدر برنامه پخش مي كنند . اين مسائل ريشه در عوامل ديگري دارد.
در ضمن نمي دانم اين مواد مخدر چه ربطي به سنگسار داشت و سنگسار چه ربطي به چت ؟
خوب به هر حال موضوع به اينجا كشيده شد مثل خيلي از تاپيك هاي
ديگر.
واقعا از شما بعيده اينقدر بي منطق بحث كنيد
راستي اقاي مين شما كه با منطق هستيد هنوز به اين سئوال من جواب نداده ايد:
چطور كسي كه با چت و اي ميل تحريك مي شود از نظر شما مريض به حساب نمي ايد ولي كسي كه با ديدن يك انسان واقعي تحريك مي شود مريض به حساب مي ايد؟!
min
Sunday 5 September 2004, 11:59PM
نوشته شده بوسيله رضا24
سلام اقاي مين
من بر طبق يكي از امارگيريهاي سازمان ملل گفتم كه ايران رتبه اول را دارد شما بر طبق كدام مدرك مي گوييد كه ايران رتبه 14 الي 16 را دارد؟
اتفاقا من هم بر طبق آمار رسمي سازمان ملل گفتم كه در افغانستان چون دولت مركزي قدرت در دست ندارد و قدرت دست كشور ديگري است آمار درستي از ميزان استفاده مواد مخدر ندارند ولي احتمال مي دهند از تمام كشورهاي منطقه بيشتر مواد مصرف مي شود .
در همان آمار ايران را در جهان در رتبه 12 تا 14 قرار داده بود . آمار رسمي ايران رتبه 14 بود ولي آنها رتبه 12 را درست مي دانستند .
دشمنان ايران چه كار كرده اند؟ اين همه رسانه ها و مطبوعات دارند بر ضد مواد مخدر برنامه پخش مي كنند . اين مسائل ريشه در عوامل ديگري دارد.
؟
اين كه شما هميشه دشمن را ناديده بگيري براي ما طبيعي شده است اما اگر چشمهايتان ار كامل باز كنيد مي بينيد كه كاروانهاي قاچاق مواد مخدر فرمان از كجا مي گيرند . و از كدام كشور اسلحه تهيه مي كنند .
خوب به هر حال موضوع به اينجا كشيده شد مثل خيلي از تاپيك هاي
ديگر.
اين رسم خوبي نيست كه مسير بحث در تاپيكها اينقدر از مسير اصلي انحراف پيدا مي كند . اين اتفاق براي تاپيكهاي ديگر هم افتاده است .
راستي اقاي مين شما كه با منطق هستيد هنوز به اين سئوال من جواب نداده ايد:
چطور كسي كه با چت و اي ميل تحريك مي شود از نظر شما مريض به حساب نمي ايد ولي كسي كه با ديدن يك انسان واقعي تحريك مي شود مريض به حساب مي ايد؟!
آن قسمت بحث را فراموش كرديد . شما فرموديد انسان با صله رحم هم تحريك مي شود و من گفتم كسي كه با ديدن محارم خود تحريك شود مريض است . آيا به نظر شما اينگونه نيست ؟ يعني انسان با ديدن عمه يا خاله خود تحريك مي شود ؟ آيا به اين انسان مريض نمي گويند . اما آنكه با چت تحريك مي شود در برخي از مواقع طرف مقابل اصلا براي تحريك كردن آمده و اين تحريك شدن با صحبت هاي تحريك آـميز امكان بسيار دارد . در بحث قبلي بعد از تعريف صله رحم قبول كرديد كه برداشت شما از صله رحم اشتباه بوده است .
موفق باشيد
رضا24
Monday 6 September 2004, 11:37AM
اتفاقا من هم بر طبق آمار رسمي سازمان ملل گفتم كه در افغانستان چون دولت مركزي قدرت در دست ندارد و قدرت دست كشور ديگري است آمار درستي از ميزان استفاده مواد مخدر ندارند ولي احتمال مي دهند از تمام كشورهاي منطقه بيشتر مواد مصرف مي شود .
در همان آمار ايران را در جهان در رتبه 12 تا 14 قرار داده بود . آمار رسمي ايران رتبه 14 بود ولي آنها رتبه 12 را درست مي دانستند .مي شود يك مدرك بياوريد. (البته از يك سايت معتبر)
ين كه شما هميشه دشمن را ناديده بگيري براي ما طبيعي شده است
اين هم كه شما هر مشكلي را به دشمن خارجي ربط مي دهيد براي ما طبيعي شده است.لابد رتبه اول ايران در فرار مغزها و تصادفات رانندگي هم تقصير دشمنان خارجي است!
آن قسمت بحث را فراموش كرديد . شما فرموديد انسان با صله رحم هم تحريك مي شود و من گفتم كسي كه با ديدن محارم خود تحريك شود مريض است . آيا به نظر شما اينگونه نيست ؟ يعني انسان با ديدن عمه يا خاله خود تحريك مي شود ؟ آيا به اين انسان مريض نمي گويند . اما آنكه با چت تحريك مي شود در برخي از مواقع طرف مقابل اصلا براي تحريك كردن آمده و اين تحريك شدن با صحبت هاي تحريك آـميز امكان بسيار دارد . در بحث قبلي بعد از تعريف صله رحم قبول كرديد كه برداشت شما از صله رحم اشتباه بوده است .
متاسفانه اقاي صبح مساله را به اشتباه كشاند. صله رحم فقط مربوط به محارم نمي شود . برداشت من هم درست بوده است . من از شما و اقاي صبح انتظارات بيشتري داشتم.
موفق باشيد.
min
Wednesday 8 September 2004, 12:28AM
نوشته شده بوسيله رضا24
مي شود يك مدرك بياوريد. (البته از يك سايت معتبر)
آقا رضا
سلام
چگونه است اگر ما حرف بزنيم بايد مدرك بياوريم ولي شما نبايد مدرك بياوريد ؟ بيا و ايندفعه شما از يك سايت معتبر مدرك بياوريد . ( سايت معتبر )
اين هم كه شما هر مشكلي را به دشمن خارجي ربط مي دهيد براي ما طبيعي شده است.لابد رتبه اول ايران در فرار مغزها و تصادفات رانندگي هم تقصير دشمنان خارجي است!
و اين هم كه شما دشمن را ناديده بگيريد براي ما طبيعي شده است .
فرار مغزها هم از بي لياقتي مسئولين مربوطه است . هرچند در جاهايي هم كه دشمن مي تواند موفقيتي كسب كند باز قدري به مسئولين آن قسمت بر مي گردد . چرا كه بايد هميشه بر عليه عملياتهاي دشمن عمل كنند كه نمي كنند .
متاسفانه اقاي صبح مساله را به اشتباه كشاند. صله رحم فقط مربوط به محارم نمي شود . برداشت من هم درست بوده است . من از شما و اقاي صبح انتظارات بيشتري داشتم.
موفق باشيد.
صله رحم مربوط به محارم است . در حكم شرع رحم شامل افراد زير مي شود :
1- پدر و مادر
2- خواهر و برادر
3- كساني كه انسان براي صدا زدن آنها اسم آ،ها را صدا نمي زند ( در حالت كلي ) مثل عمه - عمو - خاله - دايي .
فراتر از اين را ارحام نمي گويند هرچند سر زدن و رسيدگي به ساير افراد فاميل نيز شايسته است .
حال كدام يك از افراد بالا محرم نيستند ؟
شما هم موفق باشيد
رضا24
Wednesday 8 September 2004, 10:27AM
سلام اقاي مين
چگونه است اگر ما حرف بزنيم بايد مدرك بياوريم ولي شما نبايد مدرك بياوريد ؟ بيا و ايندفعه شما از يك سايت معتبر مدرك بياوريد . ( سايت معتبر )من مدركم را اوردم.از پايگاه خبري تحليلي دانشگاه صنعتي شريف
(البته اين خبر را من در سايت بي بي سي و روزنامه خراسان هم خوانده بودم.)
منتظر مدرك شما هستم.بقيه سئوالها را بعد از حل شدن اين موضوع و اوردن مدرك شما پاسخ مي دهم.
http://www.bionvan.com/iran.php?cat=news&show=820729-04
اين مسئله بايد مشخص شود كه شما بر طبق كدامين امار و كدامين منبع خبري ايران را صاحب رتبه 12 مي دانيد؟
صبح
Wednesday 8 September 2004, 11:22AM
سلام .
ارحام يعني فاميل درجه يك ، اينكه فاميل درجه يك چه كساني باشند بعهده عرف است ، آنطور كه ما در عرف خانوادگي سراغ داشته ايم و اين ظاهرا بين من و آقاي مين و ديگر دوستان مشترك است ، اين است كه عمه و عمو و خاله و دائي خود و پدران ما يك درجه نزديك تر از بچه هاي آنان هستند ... گرچه جائي خواندم شيخ طوسي نوشته بود كه كه پسرعمو و دختر عمو نيز جزو ارحام حساب مي شوند . بهرحال بستگي به عرف دارد . من تا بحال نشنيده بودم كه به بهانه صله رحم كسي به ديدن پسرعمو و دختر خاله برود . اما نوشته زير مي گويد كه فرزندان بستگان نسبي نزديك هم جزو ارحام هستند :
http://www.tebyan.net/Monasebat/82/12/html/noroz-sele-arham.htm
[در شرع مقدس اسلام معناى خاصى براى «ارحام» ذكر نشده و مراد از «ارحام» معناى «عرفى» (9) آن است؛ يعنى مطلق نزديكان و بستگان. بنابراين خويشاوندان پدرى و مادرى را هرچند با چند واسطه باشد، شامل مىشود و فرزندان و خويشان آنها را نيز در برمىگيرد. (10)
10- جمعى ازعلما و فقهاى بزرگوار چون شيخ طوسى(ره) در كتاب خلاف و مبسوط و ابن ادريس در سرائر، علامه مجلسى در بحارالانوار و... اين نظريه را اختيار كردهاند. شهيد ثانى( زين الدين الجبعى العاملى 911 - 965 ه ق) مىفرمايد: اصحاب در اين كه مراد از قرابت و ارحام چه كسانى است؟ نظرهاى مختلفى دارند. چون در شناخت آن نص و روايت خاصى وارد نشده است، ولى اكثر اصحاب معتقدند كه شناخت ارحام و اقارب بستگى به نظر عرف دارد.( صلة الرحم و قطيعتها، ص 85)
صبح
Wednesday 8 September 2004, 11:55AM
سلام
اين گزارش سازمان ملل هست در سال 2004 كه آمار سال 1999 در آن گذاشته شده است ، و ايران بيشترين مصرف ترياك _ و نه همه نوع مواد مخدر _ را در جهان داراست .
http://www.unodc.org/pdf/WDR_2004/Chap6_drug_abuse.pdf
اين سايت سازمان ملل براي ايران است و كلا اين سازمان از مبارزات ايران بر ضد مواد مخدر قدرداني مي كند و فكر مي كنم كه همه بدانند كه نزديك به 4000 هزار شهيد ناجا و ديگر نيروها در اين راه جان خود را فدا كرده اند .
http://www.unodc.org/iran/index.html
صبح
Wednesday 8 September 2004, 12:02PM
http://www.unodc.org/pdf/iran/drug_trends_iran_2002-05-31_1.pdf
همانطور كه مي بينيد در بالاي اين جدول گفته شده است كه نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي 3200 كشته در اين راه داده اند ( تا سال 2001 ) و در مرزهاي شرقي با قاچاق مواد مخدر مبارزه مي كنند .
مطلب ديگر قابل ملاحظه اينكه آمار مربوط به 1999 حداكثر مصرف ايران است ... و آمار سال 2001 ، تقريبا نصف شده است و اين قطعا از رتبه اول بودن ايران مي كاهد . و اگر اين روند ادامه داشته باشد ، تا امروز كه سال 2004 هستيم ، قطعا ايران به رتبه هاي ديگر نزول داشته است .
صبح
Wednesday 8 September 2004, 12:07PM
خوب حالا با اينكه شاهراه اصلي انتقال اين مواد افيوني از افغانستان به غرب هستيم ، يك سال سياه بوديم ... دليل نمي شود آقا رضا كه شما هنوز آمار 5 سال پيش را تكرار كنيد ... ;) :p
صبح
Wednesday 8 September 2004, 12:20PM
با اين همسايه پر شيطنت چه بايد كرد ؟ مطمئنا ايران قاطعانه با آن مبارزه مي كند ... و هيچ در مبارزه با آن كم نگذاشته است ... اين مشكلي است كه گناه آن بعهده ايران و اسلام نيست . نگاه كنيد دقيقا در سالي كه افغانستان بيشترين توليد را داشته است ، ايران هم بيشترين مصرف را داشته است ....و قطعا بيشترين كسي كه از افزايش توليد در افغانستان ضرر مي كند همسايه هاي آن هستند .
رضا24
Wednesday 8 September 2004, 12:57PM
ارحام يعني فاميل درجه يك ، اينكه فاميل درجه يك چه كساني باشند بعهده عرف است ، آنطور كه ما در عرف خانوادگي سراغ داشته ايم و اين ظاهرا بين من و آقاي مين و ديگر دوستان مشترك است ، اين است كه عمه و عمو و خاله و دائي خود و پدران ما يك درجه نزديك تر از بچه هاي آنان هستند ... گرچه جائي خواندم شيخ طوسي نوشته بود كه كه پسرعمو و دختر عمو نيز جزو ارحام حساب مي شوند . بهرحال بستگي به عرف دارد . من تا بحال نشنيده بودم كه به بهانه صله رحم كسي به ديدن پسرعمو و دختر خاله برود . اما نوشته زير مي گويد كه فرزندان بستگان نسبي نزديك هم جزو ارحام هستند :
http://www.tebyan.net/Monasebat/82/...-sele-arham.htm
[در شرع مقدس اسلام معناى خاصى براى «ارحام» ذكر نشده و مراد از «ارحام» معناى «عرفى» (9) آن است؛ يعنى مطلق نزديكان و بستگان. بنابراين خويشاوندان پدرى و مادرى را هرچند با چند واسطه باشد، شامل مىشود و فرزندان و خويشان آنها را نيز در برمىگيرد. (10)
10- جمعى ازعلما و فقهاى بزرگوار چون شيخ طوسى(ره) در كتاب خلاف و مبسوط و ابن ادريس در سرائر، علامه مجلسى در بحارالانوار و... اين نظريه را اختيار كردهاند. شهيد ثانى( زين الدين الجبعى العاملى 911 - 965 ه ق) مىفرمايد: اصحاب در اين كه مراد از قرابت و ارحام چه كسانى است؟ نظرهاى مختلفى دارند. چون در شناخت آن نص و روايت خاصى وارد نشده است، ولى اكثر اصحاب معتقدند كه شناخت ارحام و اقارب بستگى به نظر عرف دارد.( صلة الرحم و قطيعتها، ص 85)سلام
پس مي توان افراد نامحرم را هم جز ارحام ذكر كرد يا خير.چون اگر رحم به معناي افراد محرم باشد طبيعتا نمي توان.
گرچه جائي خواندم شيخ طوسي نوشته بود كه كه پسرعمو و دختر عمو نيز جزو ارحام حساب مي شوند پس قبول مي كنيد كه حرفتان اشتباه بوده است چون شما بطور كلي ارحام را افراد محرم ذكر كرديد.
اين گزارش سازمان ملل هست در سال 2004 كه آمار سال 1999 در آن گذاشته شده است ، و ايران بيشترين مصرف ترياك _ و نه همه نوع مواد مخدر _ را در جهان داراست .
من كه يك بار فايل پي دي اف گذاشتم و شما قبول نكرديد .حالا چطور خودتان از فايل پي دي اف استفاده مي كنيد؟
در ضمن سايت دانشگاه صنعتي شريف نوشته است كه
دفتر موادمخدر و جرايم ملل متحد، ايران را صاحب رتبه نخست جهاني در مصرف مواد افيوني (ترياك، هروئين و مورفين) مي شناسد. ايران پيش از لائوس و قرقيزستان مشهورترين كشور مصرف كننده ترياك و هروئين در جهان است.
حالا كه شما اينقدر نكته بين هستيد من از كلمه مواد افيوني استفاده مي كنم. در ضمن در ضمن اين سه تا مشتقات اصلي مواد مخدر هستند.
خوب حالا با اينكه شاهراه اصلي انتقال اين مواد افيوني از افغانستان به غرب هستيم ، يك سال سياه بوديم ... دليل نمي شود آقا رضا كه شما هنوز آمار 5 سال پيش را تكرار كنيد ... گويا سازمان ملل امار جديدي هم گرفته است كه ايران در رتبه دوازده قرار دارد.(انطور كه اقاي مين گفتند) اگر مي شود ان امار را هم براي من بياوريد.
مطلب ديگر قابل ملاحظه اينكه آمار مربوط به 1999 حداكثر مصرف ايران است ... و آمار سال 2001 ، تقريبا نصف شده است و اين قطعا از رتبه اول بودن ايران مي كاهد . و اگر اين روند ادامه داشته باشد ، تا امروز كه سال 2004 هستيم ، قطعا ايران به رتبه هاي ديگر نزول داشته است .
دوباره پي دي اف؟ به هر حال حتي اگر هم اول نباشيم باز هم يكي از بزرگترين مصرف كنندگان مواد مخدر در دنيا هستيم.اين افتخاري محسوب نمي شود حتي اگر رتبه دوازده باشيم.
با اين همسايه پر شيطنت چه بايد كرد ؟ مطمئنا ايران قاطعانه با آن مبارزه مي كند ... و هيچ در مبارزه با آن كم نگذاشته است ... اين مشكلي است كه گناه آن بعهده ايران و اسلام نيست . نگاه كنيد دقيقا در سالي كه افغانستان بيشترين توليد را داشته است ، ايران هم بيشترين مصرف را داشته است ....و قطعا بيشترين كسي كه از افزايش توليد در افغانستان ضرر مي كند همسايه هاي آن هستند . ضمن اين خود افغانستان نيز تشكيلات سازمانيافته اي ندارد كه آمار داشته باشد و قطعا حساب آن جداست . اقاي صبح
من هم قبول دارم كه ما تعداد زيادي شهيد داده ايم ولي اين مسائل فقط با مبارزه مسلحانه حل نخواهد شد.ريشه اين مسائل جاي ديگري است.اين كه مواد مخدر وارد ايران مي شود يك مساله است و اينكه مردم با وجود گستردگي تبليغات رسانه هاي داخلي مواد مخدر مصرف مي كنند يك مساله ديگر است.
واقعا چيزي كه براي من تعجب دارد اين است كه چرا علما بر حرام بودن مصرف مواد مخدر اجماع نمي كنند تا لااقل شاهد مصرف اينگونه مواد در خانواده هاي مذهبي نباشيم.
صبح
Wednesday 8 September 2004, 02:15PM
نوشته شده بوسيله رضا24
سلام
پس مي توان افراد نامحرم را هم جز ارحام ذكر كرد يا خير.چون اگر رحم به معناي افراد محرم باشد طبيعتا نمي توان.
پس قبول مي كنيد كه حرفتان اشتباه بوده است چون شما بطور كلي ارحام را افراد محرم ذكر كرديد.
من كه يك بار فايل پي دي اف گذاشتم و شما قبول نكرديد .حالا چطور خودتان از فايل پي دي اف استفاده مي كنيد؟
در ضمن سايت دانشگاه صنعتي شريف نوشته است كه
دفتر موادمخدر و جرايم ملل متحد، ايران را صاحب رتبه نخست جهاني در مصرف مواد افيوني (ترياك، هروئين و مورفين) مي شناسد. ايران پيش از لائوس و قرقيزستان مشهورترين كشور مصرف كننده ترياك و هروئين در جهان است.
حالا كه شما اينقدر نكته بين هستيد من از كلمه مواد افيوني استفاده مي كنم. در ضمن در ضمن اين سه تا مشتقات اصلي مواد مخدر هستند.
گويا سازمان ملل امار جديدي هم گرفته است كه ايران در رتبه دوازده قرار دارد.(انطور كه اقاي مين گفتند) اگر مي شود ان امار را هم براي من بياوريد.
.
دوباره پي دي اف؟ به هر حال حتي اگر هم اول نباشيم باز هم يكي از بزرگترين مصرف كنندگان مواد مخدر در دنيا هستيم.اين افتخاري محسوب نمي شود حتي اگر رتبه دوازده باشيم.
اقاي صبح
من هم قبول دارم كه ما تعداد زيادي شهيد داده ايم ولي اين مسائل فقط با مبارزه مسلحانه حل نخواهد شد.ريشه اين مسائل جاي ديگري است.اين كه مواد مخدر وارد ايران مي شود يك مساله است و اينكه مردم با وجود گستردگي تبليغات رسانه هاي داخلي مواد مخدر مصرف مي كنند يك مساله ديگر است.
واقعا چيزي كه براي من تعجب دارد اين است كه چرا علما بر حرام بودن مصرف مواد مخدر اجماع نمي كنند تا لااقل شاهد مصرف اينگونه مواد در خانواده هاي مذهبي نباشيم.
در مورد ارحام بايد آدم واردي را ببينم و از او بپرسم . به احتمال زياد فرزندان نامحرم فاميلهاي نزديك هم جزو ارحام هستند ... و اين بستگي به عرف دارد ، اگر عرف بگويد فرزندان عمو و دائي و خاله و عمه هم جزو ارحام هستند ، من اشتباه كرده ام . و اين در صورتي است كه من عرفا آنها را جزو ارحام نمي دانستم . ;)
در مورد پي دي اف ، بنده به هيچ وجه يادم نمي آيد آن را تحريم كرده باشم و اين امر غير منطقي مي نمايد مثل اينكه من بگويم صفحه وب را تحريم كرده ام ! :p پي دي اف هم يك نوع صفحه مثل صفحه هاي ديگر :pآنچه كه مهم است اين كه اصل و نسب آن معلوم باشد و موثق باشد و وقتي كه شما در مورد آمار سازمان ملل صحبت مي كنيد ، بهترين مستندي كه مي توانيد در اين باره پيدا كنيد سايت رسمي دفتر جنايت و مواد مخدر سازمان ملل است (UN Office Of Drugs And Crime - UNODC!!!)كه من همه پي دي اف ها را از آن نشاني آورده ام !! :p يعني مستند تر و بدون واسطه تر از اين از سازمان ملل نميشود . گرچه من اصولا با سازمان ملل ميانه خوبي ندارم :p و فقط چون اينجا بحث آن بود مدرك از آن آوردم ;)
سايت بي عنوان هم بيش از يك سال هست كه فعاليتي ندارد و اشتباه خبري آن هم اين است كه گزارشي كه سازمان ملل در سال 2004 به آمار سال 1999 استناد كرده است را روزنامه شرق ، بجاي آمار سال 2004 منشر كرده است و همانطور كه مي بينيد تا 2001 آمار به شدت كاهش يافته است .
اين چه حرفيست از سالهاي دور ... ، مواد مخدر و مسكر در استفتائات تمام علماء و مراجع تقليد حرام اعلام شده است اگر شما دنبال آن نرفته ايد خوب اين بعهده آنها نيست علاوه بر اين حكم عمومي اسلام اين است كه استعمال هر چيزي كه براي بدن ضرر داشته باشد حرام است . از لحاظ احكام اسلامي هيچ مشكلي وجود ندارد .
ضمنا اين آخرين آمار موجود سازمان ملل است كه ظاهرا هنوز كامل نشده است و ممكن هست در جاي ديگري به آمار جديد اشاره شده باشد كه من پيدا نكردم ، بهرحال همين را كافي ميدانم ;)
صبح
Wednesday 8 September 2004, 02:39PM
http://www.irib.ir/health/html/mokhader.htm
« مواد مخدر از ديدگاه فقهاي شيعه »
1ـ بيانات حضرت آيت الله العظمي فاضل لنكراني دامت افاضاته :
« از بعد انسانيت اگر مسأله اعتياد را بررسي كنيم في نفسه بايد بگوييم انسان نمي تواند با مواد مخدر ارتباط داشته باشد ، براي اينكه مستلزم خروج از انسانيت است . چيزي كه اثرش اين است كه انسان را از بعد انسانيت محروم مي كند ، حال ولو في الجمله ، نمي تواند در شرع اسلام مجوزي داشته باشد لذا خيلي روشن است اعتياد به ترياك و هروئين شرعاً جايز نيست و حتي اگر كسي از حالا شروع كند و احتمال بدهد كه اين شروع به دنبالش مسأله اعتياد باشد بهيچ وجه جايز نيست و در كل مصرف مواد مخدر اگر به منظور اعتياد يا زمينه اي براي آن باشد جائز نيست »
2ـ بيانات حضرت آيت الله العظمي بهجت دامت افاضاته :
« اعتياد به مواد مخدر حرام است ، ضرر مرض آور است مصرف هروئين و نظير آن حرام است و اعتياد به ترياك جايز نيست و مقدمات آن هم جايز نيست و احتراز لازم است وغيرازآنها مثلسيگاربستگي به مراتب ضرر آن دارد .»
3ـ بيانات حضرت آيت الله العظمي مكارم شيرازي دامت افاضاته :
« بدون شك استعمال مواد مخدر يكي از محرمات است كه ادله مختلف شرعيه بر حرمت قطعي آن دلالت دارد و برهمة مسلمانان واجب است كه از اين مواد پليد پرهيز و اجتناب كنند و فرزندان و بستگان و آشنايان خود را از آنها شديداً برحذر دارند حكم اسلام در اين جا بسيار واضح است مواد مخدر به هر شكل و به هر صورت استعمالش حرام است »
4ـ بيانات حضرت آيت الله العظمي نوري همداني دامت افاضاته :
« آدمي كه بدن سالم ندارد ، عقل سالم هم ندارد فكر و عقل صحيح ، اقتصاد صحيح و فرهنگ صحيح همه و همه سلامت بدن و نشاط را لازم دارد و اعتياد اينها را از فرد سلب ميكند ، درقرآن كريم هست هرچيزي كه براي بدن مضر باشد حرام است اين فرهنگ بايد در جامعه جا بيافتد كه چيزي كه مضر است ، حرام است و مواد مخدر براي بدن مضر است »
5ـ بيانات حضرت آيت الله العظمي يوسف صانعي از اعضاي برجسته جامعه مدرسين حوزه علميه قم :
گناه مواد مخدر در رديف گناههاي ديگر نيست حرام بودن آن مانند حرام بودن يك دروغ معمولي نيست يا مثل غيبت كردن از يك مسلمان در يك سطح پايين نيست اين حرام ها منجر به فساد در جامعه نمي شود اما مواد مخدر منجر به فساد در جامعه و زمين مي گردد وبايد به هرقيمتي جلويش را بگيرند »
6ـ بيانات حضرت آيت الله سبحاني از اعضاي برجسته جامعه مدرسين حوزه علميه قم :
« بنابر فتواي صريح آيت الله العظمي آقاي بروجردي كه كشيدن ترياك را حرام دانسته اند من هم آنرا حرام مي دانم چراكه هرچيز كه يك نوع تخدير باشد حرام است سيگار تخدير است ، ترياك تخدير است ، هروئين تخدير است و بالاتر از همه اينها عقل رانابود مي كند و براي جسم و جان مضر مي باشد »
7ـ سخنان آيت الله طاهري خرم آبادي امام جمعه موقت تهران عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم و عضو هيأت رئيسه مجلس خبرگان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران :
« ازنظر شرعي و اسلامي ضرر زدن انسان به نفس خودش حرام است . حرام است انسان كاري بكند كه به خودش يك ضررجسمي وارد كند مثلاً دست خودش راقطع بكند ، انگشت خودش را قطع بكند شرعاً ، مواد مخدر از چيزهايي است كه شخصي كه استعمال و استفاده بكند به خودش ضرر مي زند »
8ـ سخنان آيت الله استادي از اعضاي مدرسين حوزه علميه قم :
« اعتياد ، گناه است و اين با ساير گناهها فرقي ندارد بلكه از بسياري گناهها بدتر است و شخص را تا آخر عمر بدبخت مي كند و به نيستي مي كشاند بنابراين بايد از اعتياد جلوگيري شود .»
9ـ سخنان آيت الله بدلا امام جماعت و رئيس شوراي ائمه جماعات و مدرس حوزه علميه قم :
« اعتياد جرم است و منشأ جرائم اعتياد و فحشاء واين است كه خيال مي كند نمي تواند مرتكب آنها نشود و آنها را ترك كند و چيزي كه باعث شيوع موادمخدراست ناآگاهي است بايد مردم رابه مضرات آن آگاه كرد »
10ـ سخنان آيت الله ديباجي مدرس حوزه علميه قم ، متولي مدرسه حضرت امام محمد باقر و امام جماعت مسجد بازار قم :
« بزرگترين گناه آن عملي است كه فردي يا اجتماعي را آلوده بكند و انسانيت را از وجودش خارج بكند وما مي بينيم فرد معتاد از نظرعقل خودش را ساقط مي كند از نظر شرع توليد كننده مواد مخدر و توزيع كننده و مصرف كننده آن بزرگترين مجرم است اين اشخاص از همه گناهكاران بدترند زيرا نسل را فاسد مي كنند »
11ـ سخنان آيت الله مسعودي خميني نماينده مقام معظم رهبري درتوليت آستانه مقدس حضرت معصومه و مدرس حوزه علميه قم :
« كليه علما و بزرگان در رابطه با مواد مخدر ، همه جهات آن را حرام مي دانند و برهركس واجب است از آن جلوگيري كند .»
12ـ سخنان حضرت حجت الاسلام والمسلمين آقاي ايراني عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم و نماينده مردم قم :
« ازنظر شرع مقدس اسلام اعتياد به مواد مخدر غيرمجاز و حرام است و بسياري از مراجع به حرام بودن آن تصريح كرده اند و حتي بعضي اسراف و تبذير را از گناهان كبيره مي دانند و از مصاديق روشن اسراف و تبذير مسأله اعتياد به مواد مخدر است .»
13ـ سخنان حضرت حجت الاسلام والمسلمين آقاي دين پرور رئيس محترم بنياد نهج البلاغه و نماينده مقام رهبري در شبه قارة هند :
« معمولاً فقهاي ما ، مراجع صاحب تقليد رساله قائل به غير مشروع بودن و حرام دانستن مواد مخدر مي باشند .درفتاواي مرحوم آيت الله العظمي حاج سيد ابوالحسن اصفهاني ومرحوم آيت الله بروجردي و مراجع تقليد معاصر حرام بودن مواد مخدر تصريح شده و اگر كسي مسلمان باشد و عرق دين داشته باشد مواد مخدر را حرام مي داند و هيچ كس نمي تواند حرام الهي را حلال كند »
[HR]
از سايت آيت الله سيستاني
http://www.sistani.org/html/far/menu/4/?lang=far&view=d&code=123&page=1
سؤال:آیا تریاک حرام است؟
جواب:اگر موجب ضرر مهم باشد هر چند از جهت اعتیاد باشد حرام است بلکه به احتیاط واجب از استعمال ان بدون ضرر اجتناب شود.
سؤال:استعمال حشیش چه حکمی دارد ؟
جواب:حرام است .
سؤال:نظرتان درباره استعمال دخانیات از جمله قلیان و سیگار و موار مخدر چیست؟
جواب:استفاده از مواد مخدر جایز نیست و نسبت به سیگار و امثال آن اگر ضرر معتنا به برای خودش یادگیری نداشته باشد اشکال ندارد.
سؤال:نظر شما در مورد رید و فروش مواد مخدّر چیست ؟
جواب:جایز نیست .
كافيست ؟ :p
min
Saturday 11 September 2004, 03:13PM
آقا رضا
سلام
اينكه مي فرماييد دانشگاه شريف ايران داراي رتبه 1 در مواد افيوني دانسته من گمان كنم آنها در دادن آمار دچار خطا شده اند
ايران در بين مواد افيوني در مصرف ترياك رتبه اول را دارد
اما در هشيش هرويين و ... داراي رتبه 4 تا 50 است .
در كل بين 14 تا 16 مي باشد .
اين را سازمان ملل اعلام كرده
احتمالا دانشگاه شريف رتبه 1 ترياك را مبني قرار داده .
هرچند به هر حال ايران معبر رساندن مواد مخدر به دنيا است . و بزرگترين توليد كننده تحت نظر شيطان بزرگ آمريكا در همسايگي ما .
با اين همه مبارزه ما داراي اين رتبه هستيم . آيا مي توانيد اين همه مبارزه را ناديده بگيريد ؟
اگر ايم مبارزه ها نبود الان معلوم نبود كجا باشيم و مصرف در چه حد باشد .
البته به نظر من قدري در مبارزه چند سالي است كوتاهي كرده اند . نمي دانم چرا اما مي دانم كار درستي نيست .
البته نه تنها در اين مورد كوتاهي كرده باشند بلكه در مبارزه با مفاسد اجتماعي هم همينطور در مبارزه با رشوه خواري هم و ...
خلاصه از صدقه سر دوم خرداد فعلا مملكت به بد راهي افتاده
خدا كند بعديها اينگونه نباشند .
يا علي
موفق باشيد
min
Saturday 11 September 2004, 03:18PM
آقا رضا با سلام مجدد
به خاطر عدم تداخل بحثها اين بحث را با بالايي جدا كردم
به نظر من و كتابي كه در همين مورد از آيت الله بروجردي خواندم صله رحم فقط مربوط به مادر - پدر - خواهر - برادر - خواهر زاده - برادر زاده و ديگر فاميلهايي كه قهرا به جاي صدا زدن اسم نسبت آنها را صدا مي زنيم . كه مي شود عمه عمو خاله دايي
در همانجا ذكر كرده بود كه هرچند سر زدن به ديگر بستگان هم ثواب دار د
موفق باشيد
يا علي
مين
رضا24
Saturday 9 October 2004, 01:10PM
با سلام
با عرض معذرت از دوستان از اينكه جواب به تاخير افتاد.
در مورد پي دي اف ، بنده به هيچ وجه يادم نمي آيد آن را تحريم كرده باشم و اين امر غير منطقي مي نمايد مثل اينكه من بگويم صفحه وب را تحريم كرده ام ! پي دي اف هم يك نوع صفحه مثل صفحه هاي ديگر
يادتان رفته است من چند ماه پيش يك مطلب پي دي اف گذاشتم و شما قبول نكرديد و گفتيد من هم مي توانم يك پي دي اف درست كنم؟ اتفاقا ان مطلب هم در مورد مواد مخدر بود .
اين چه حرفيست از سالهاي دور ... ، مواد مخدر و مسكر در استفتائات تمام علماء و مراجع تقليد حرام اعلام شده است اگر شما دنبال آن نرفته ايد خوب اين بعهده آنها نيست علاوه بر اين حكم عمومي اسلام اين است كه استعمال هر چيزي كه براي بدن ضرر داشته باشد حرام است . از لحاظ احكام اسلامي هيچ مشكلي وجود ندارد .
البته حرف شما درسته... من اين بار اشتباه كردم. من اشتباهم رو قبول مي كنم.ولي اگر هر چيزي كه براي بدن ضرر داشته باشد حرام است پس چرا سيگار را اكثر مراجع حرام نمي دانند؟ اينطور كه من شنيده ام فقط ايت الله مكارم شيرازي سيگار را حرام دانسته اند.
ضمنا اين آخرين آمار موجود سازمان ملل است كه ظاهرا هنوز كامل نشده است و ممكن هست در جاي ديگري به آمار جديد اشاره شده باشد كه من پيدا نكردم ، بهرحال همين را كافي ميدانم
اقاي صبح ! اين چيزي از عمق فاجعه كم نمي كند .حالا به فرض هم كه ما مثلا در مقام پنجم برسيم.ما مي خواستيم كه به كجا برسيم حالا سر از كجا دراورده ايم.
اقاي مين
سلام
اينكه مي فرماييد دانشگاه شريف ايران داراي رتبه 1 در مواد افيوني دانسته من گمان كنم آنها در دادن آمار دچار خطا شده اند من اين امار را در جاهاي ديگر هم ديده ام. اتفاقا سايت بي بي سي هم نوشته بود ولي الان ان خبر را برداشته است.در روزنامه خراسان هم خوانده بودم.
اما در هشيش هرويين و ... داراي رتبه 4 تا 50 است اين چه امارگيري است اقاي مين .رتبه 4 كجا رتبه 50 كجا
در كل بين 14 تا 16 مي باشد .
اقاي مين لطفا منبع خبريتان را بياوريد تا شبهات بر طرف شود.
هرچند به هر حال ايران معبر رساندن مواد مخدر به دنيا است . و بزرگترين توليد كننده تحت نظر شيطان بزرگ آمريكا در همسايگي ما .
با اين همه مبارزه ما داراي اين رتبه هستيم . آيا مي توانيد اين همه مبارزه را ناديده بگيريد ؟
اگر ايم مبارزه ها نبود الان معلوم نبود كجا باشيم و مصرف در چه حد باشد .
البته به نظر من قدري در مبارزه چند سالي است كوتاهي كرده اند . نمي دانم چرا اما مي دانم كار درستي نيست .
البته نه تنها در اين مورد كوتاهي كرده باشند بلكه در مبارزه با مفاسد اجتماعي هم همينطور در مبارزه با رشوه خواري هم و ...
خلاصه از صدقه سر دوم خرداد فعلا مملكت به بد راهي افتاده
خدا كند بعديها اينگونه نباشند .اقاي مين
من فكر نمي كنم تهمت زدن و گناه بي لياقتيها و بي كفايتيها را به گردن امريكا و استكبار گذاشتن مشكلي را حل كند.ايا مي شود تصادفات رانندگي گسترده در كشور (كه انهم ما در دنيا اول هستيم)هم تقصير امريكا گذاشت؟ در مورد مبارزه هم به نظر من فقط مبارزه هاي قهري كارساز نيست. بلكه بايد كارهاي فرهنگي انجام داد.
اما در مورد صله رحم
فكر كنم با خواندن اين مطلب شبهات بر طرف شود.
معناى لغوى و عرفى رحم
رحم درلغت و عرف به معناى مطلق نزديكان و بستگان است و به اين نام (رحم)، ناميده شدهاند براى توجه دادن به اينكه همه آنها از يك جا هستند و اصلِ رحم از ماده رحمت است و اين بدان روست كه آنها نوعاً به يكديگر رحمت و دلسوزى دارند
معناى اصطلاحى رحم
رحم در اصطلاح فقه برگرفته از همان معناى لغوى است؛ يعنى مطلق نزديكان و بستگان، چه مذكّرباشند و چه مؤنث، جز ورثه باشند يا نه، محرم باشند يا غير محرم، مسلمان باشند يا كافر، از طرف پدر باشند يا مادر، يا هردو. البته لازم است كه از نظر نسبى بسيار دور نباشند و گرنه بايد گفت همه انسانها از اقربا و بستگان همند؛ زيرا همه آنها فرزندان حضرت آدم و حوّا8 هستند و مرجع و معيار در تمامى اين موارد عرف است. و همين قول مشهور فقهاست اگرچه اقوال ديگرى هم در مسأله وجود دارد.(2)
اقاي صبح
پس متوجه شديد كه رحم به معناي محرم نيست بلكه به معناي رحمت است! من از شما كه اينقدر دم از اسلام و دين مي زنيد انتظار بيشتري داشتم .فكر مي كنم اقاي مين هم پاسخشان را دريافت كرده باشند.در مورد فرزندان عمو و عمه و خاله و دايي هم اين چيز بديهي است كه انها از بستگان نزديك هستند و اين ديگر نيازي به عرف و غير عرف ندارد.همانطور كه در متن هم نوشته بود صله رحم شامل افراد نامحرم هم مي شود.
منبع: http://www.balagh.net/persian/feqh/ahkame_khas/12/045.htm
SAFA
Thursday 14 October 2004, 03:48PM
باز هم از شاخه اي به شاخه اي ديگر ... و تخريب سرفصل گفتگو كه به هر نيتي باشد پسنديده نيست و كمترين كم لطفي آن بي توجهي به حقوق كاربري مثل من است كه بعد از مدتها داخل تاپيك ( سرفصل ) مشوم تا در مورد " حكم گفتگو و چت اينترنتي طبق استفتاي آيت الله سيستاني " اطلاعاتي كسب كنم اما با سمبه زني و كينه توزي رضا 24 با جمهوري اسلامي مواجه ميشوم ...
آيا حدي براي اين بي انصافي ها نيست ؟ اگر مسلمان نيستيد آزاده باشيد ... كسي اينجا وكيل مدافع حاكميت نيست اما بي مبالاتي بعضي دشمنان و بدگويان جمهوري اسلامي به كمترين حقوق همسخن و هم بحث خود حقانيت حاكميت را القا ميكند
چند سال است كه مركز پخش مواد مخدر در سرتاسر جهان در اشغال آمريكاست و آمريكا نه تنها نتوانسته به وعده هاي خود در برچيدن مزرعه هاي افيوني عمل كند بلكه توليد مزارع افيوني جند برابر شده است و رضا 24 كه نميدانم با ملت است يا با آقا خرسه شايد براي فرا فكني اين بدقولي محبوبش آمريكا سعي ميكند ايران را مقصر جلوه دهد
وقتي پاسخ منطقي و محكمي ميشنود از تصادفات جاده اي ميكويد ...
زهي انصاف .. زهي رعايت حقوق هم بحث ... زهي جوانمردي ... زهي ازادگي
رضا24
Saturday 16 October 2004, 03:29PM
باز هم از شاخه اي به شاخه اي ديگر ... و تخريب سرفصل گفتگو كه به هر نيتي باشد پسنديده نيست و كمترين كم لطفي آن بي توجهي به حقوق كاربري مثل من است كه بعد از مدتها داخل تاپيك ( سرفصل ) مشوم تا در مورد " حكم گفتگو و چت اينترنتي طبق استفتاي آيت الله سيستاني " اطلاعاتي كسب كنم اما با سمبه زني و كينه توزي رضا 24 با جمهوري اسلامي مواجه ميشوم ...
اولا مگر فقط اين تاپيك است كه از بحث خود خارج شده است ثانيا اگر شما به خودتان زحمت مي داديد و به صفحه اول اين تاپيك مراجعه مي كرديد مي توانستيد در مورد حكم گفتگو و چت اينترنتي طبق استفتاي آيت الله سيستاني " اطلاعاتي كسب كنيد .
آيا حدي براي اين بي انصافي ها نيست ؟ اگر مسلمان نيستيد آزاده باشيد ... كسي اينجا وكيل مدافع حاكميت نيست اما بي مبالاتي بعضي دشمنان و بدگويان جمهوري اسلامي به كمترين حقوق همسخن و هم بحث خود حقانيت حاكميت را القا ميكند من واقعيتها را بيان مي كنم تا حالا به هيچ كس هم توهين نكرده ام حالا شما ان را دشمني مي پنداريد اين ديگر به خودتان مربوط است.حالا من نمي دانم منظورتان از بي مبالاتي چيست.
چند سال است كه مركز پخش مواد مخدر در سرتاسر جهان در اشغال آمريكاست و آمريكا نه تنها نتوانسته به وعده هاي خود در برچيدن مزرعه هاي افيوني عمل كند بلكه توليد مزارع افيوني جند برابر شده است و رضا 24 كه نميدانم با ملت است يا با آقا خرسه شايد براي فرا فكني اين بدقولي محبوبش آمريكا سعي ميكند ايران را مقصر جلوه دهد
همانطور كه گفتم اين يك مسئله است و اين كه چرا امت هميشه در صحنه ما يكي از بزرگترين مصرف كنندگان مواد مخدر در دنياست يك مسئله ديگر . افغانستان همسايه هاي ديگري هم دارد.
وقتي پاسخ منطقي و محكمي ميشنود از تصادفات جاده اي ميكويد ... من تصادفات جاده اي را مثال زدم چون اين مسئله را ديگر نمي توانيد به امريكا و دشمن فرضي كه درست كرده ايد نسبت دهيد.
در ضمن چرا در مورد صله رحم هيچ صحبتي نكرديد؟ چون انجا حق با من بود ديگر نمي توانستيد صحبتي بكنيد.
در ضمن به جاي متهم كردن كردن اين و ان و ساختن دشمن فرضي و تقصير ها و بي مبالاتي هايتان را به گردن اين و ان انداختن بهتر است به فكر تصحيح اشتباهات خودتان باشيد هر چند كه مي دانم اصلاح ناپذيريد.
SAFA
Sunday 17 October 2004, 10:50AM
گويا رضا 24 تصور ميكند همه را بهتر از خودشان ميشناسد ... اولين اشتباه چنين افرادي درتالارهاي مجازي گفتمان تفسيم افراد به شيوه محبوب قلب شان حضرت بوش است ... با ما يا بر ما ...
و مرز اين مرزبندي و ديوار كشي و دشمني فقط ميتواند چند سطر اختلاف نظر باشد تا جايي كه مخاطبشان را كاملا در دسته دشمنان اصلاح نا پذير خود قرار ميدهند ...
آنقدر كه رضا 24 هر مخالفي را با اندك اختلاف نظري از خود ميراند من او را حداقل به عنوان "انساني كه فارسي ميداند "از خود دور احساس نميكنم ... بي مبالاتي ديگر سياه نمايي است ... يعني تكيه بر نقاط منفي حاكميت و بزرگنمايي كوركورانه آن بدون در نظر گرفتن جنبه هاي مثبت و موفق آن كه كمترين ضررش از دست دادن مخاطبي است كه بمرور زمان در ميابد نوشته هاي رضا 24 فقط در دشمني و كينه توزي با حاكميت جمهوري اسلامي غلط ميزند و انتظاري جز سياه نمايي از وي نداشته تا جايي كه گويي ماموريتي جز اين بر خود فرض نكرده است و اين خود اندك اندك مخاطبان وي را محدود ميكند و نوع بحث را بجاي يك گقتگوي سازنده در جهت تفاهم ببشتر و از ميان برداشتن ديوارهاي بي اعتمادي ميان نسل جوان به يك جدل سطح پايين و بي ارزش تبديل ميكند ...
بهر حال فقط آرزو ميكنم انتخاب اين روش از روي نا آگاهي صورت گرفته باشد نه از روي عمد در جهت محروم كردن نسل جوان جمهوري اسلامي از فرصت اين گفتمان هاي كه ميتواند در راستاي همسويي و يكدلي بيشتر براي ساختن ايران شكل بگيرد
رضا24
Sunday 17 October 2004, 11:36AM
مرز اين مرزبندي و ديوار كشي و دشمني فقط ميتواند چند سطر اختلاف نظر باشد تا جايي كه مخاطبشان را كاملا در دسته دشمنان اصلاح نا پذير خود قرار ميدهند ...
اين چيزي است كه شما فكر مي كنيد.اگر راست مي گوييد يك كلمه توهين و بي احترامي در نوشته هاي من پيدا مي كنيد.
بي مبالاتي ديگر سياه نمايي است ... يعني تكيه بر نقاط منفي حاكميت و بزرگنمايي كوركورانه آن بدون در نظر گرفتن جنبه هاي مثبت و موفق آن كه كمترين ضررش از دست دادن مخاطبي است كه بمرور زمان در ميابد نوشته هاي رضا 24 فقط در دشمني و كينه توزي با حاكميت جمهوري اسلامي غلط ميزند و انتظاري جز سياه نمايي از وي نداشته تا جايي كه گويي ماموريتي جز اين بر خود فرض نكرده است و اين خود اندك اندك مخاطبان وي را محدود ميكند و نوع بحث را بجاي يك گقتگوي سازنده در جهت تفاهم ببشتر و از ميان برداشتن ديوارهاي بي اعتمادي ميان نسل جوان به يك جدل سطح پايين و بي ارزش تبديل ميكند ...
اتفاقا من هم دوست دارم منطقي و بدون غرض صحبت كنم و با حاكميت جمهوري اسلامي هم دشمني ندارم.اتفاقا اگر صحبت هاي قبلي من را خوانده باشيد از اصلاحات و اصلاح طلبان طرفداري كرده ام.(البته با استبداد و سركوب دشمني دارم حالا از طرف هر كه مي خواهد باشد) ولي يك مسئله اي كه اينجا هست وقتي مخاطبم نمي خواهد منطقي باشد و نمي خواهد مشكلات و گرفتاريها را ببيند و سعي در روشن نمايي و بزرگ كردن نقاط مثبت باشد طبيعتا من هم مشكلات و نقاط تاريك را بيان مي كنم تا يك حدي تعادل را برقرار كنم.
بهر حال فقط آرزو ميكنم انتخاب اين روش از روي نا آگاهي صورت گرفته باشد نه از روي عمد در جهت محروم كردن نسل جوان جمهوري اسلامي از فرصت اين گفتمان هاي كه ميتواند در راستاي همسويي و يكدلي بيشتر براي ساختن ايران شكل بگيردروش من نه از روي نااگاهي است نه از روي عمد. اگر كسي باشد كه منطقي و بدون غرض و از روي عقلانيت با من صحبت كند من هم در صحبتهايم تعادل را رعايت خواهم كرد.سر خود را زير برف فرو كردن و نديدن مشكلات هيچ دردي را درمان نخواهد .يك زمان همين كارها انجام مي شد و الان بايد تاوانش را بپردازيم.
صبح
Sunday 17 October 2004, 01:42PM
يادتان رفته است من چند ماه پيش يك مطلب پي دي اف گذاشتم و شما قبول نكرديد و گفتيد من هم مي توانم يك پي دي اف درست كنم؟ اتفاقا ان مطلب هم در مورد مواد مخدر بود .
عجب :D پي دي اف ، در كجا باشد مهم است ... شما بر ميداريد از سايتهاي ضد انقلاب كه نه ريشه آنها معلوم است ... و نه اصل و نسب آنها ، يك چيزي بعنوان مدرك مي آوريد ... ، خوب قطعا بنده هم مي گويم اين پي دي اف مدرك نيست ... و اعتبار ندارد ... و من هم ميتوانم بر روي سايتي يك پي دي اف بگذارم و هر چه دلم خواست دروغ در آن بنويسم و از آن بعنوان شاهد ياد كنم ! اين كه نشد ... ولي وقتي كه من با آدرس رسمي سازمان مللتان با شما صحبت مي كنم ، از آن بعنوان يك مدرك كاملا مستند و معتبر ياد مي شود . يعني اينقدر اين مساله سخت است آقا رضا ؟
.
البته حرف شما درسته... من اين بار اشتباه كردم. من اشتباهم رو قبول مي كنم.ولي اگر هر چيزي كه براي بدن ضرر داشته باشد حرام است پس چرا سيگار را اكثر مراجع حرام نمي دانند؟ اينطور كه من شنيده ام فقط ايت الله مكارم شيرازي سيگار را حرام دانسته اند.
سيگار ممكن است تا حدودي ضرر نداشته باشد يا بسيار كم ضرر باشد و در اين صورت اشكالي ندارد ، اما حكم قطعي اين است كه اگر چيزي ضرر داشته باشد ، حرام است . اگر قرار است كسي متشرع باشد با همين قاعده نيز بايد سيگار را ترك كند و بهانه جويي درست نيست . علما قبل از اين بخاطر اين سيگار را حرام نكرده اند كه ضرر آن آشكار نبوده است ... و البته اكنون كه ضرر آن معلوم است خودبخود جزو آن قانون عمومي مي شود .
اقاي صبح ! اين چيزي از عمق فاجعه كم نمي كند .حالا به فرض هم كه ما مثلا در مقام پنجم برسيم.ما مي خواستيم كه به كجا برسيم حالا سر از كجا دراورده ايم.
ميخواستيد به كجا برسيد ؟ مهم اين است كه ما تا توان داريم سعي بكنيم با آن مبارزه مي كنيم ، به اذعان گزارش سازمان ملل نيز مبارزه تا حد زيادي صورت مي گيرد و شاهد آن هم 4000 شهيد در اين راه است .
آنچه كه مسلم است سي آي اي و سازمانهاي اطلاعاتي اروپايي در گسترش مواد مخدر نقش عمده اي دارند ... و آنچه كه مسلم است اين است كه جمهوري اسلامي با آن مبارزه قطعي مي كند ... حال با فراز و نشيبهايش ... در اولين صفحات كتاب ( جنگ جهاني چهارم نوشته كنت دمارانش - رئيس سابق سازمان جاسوسي فرانسه ) ... خود او با افتخار اعتراف مي كند كه با مشاوره با ريگان رئيس جمهوري آمريكا براي شكست روسيه طرحي با نام ( موسكيتو = پشه مالاريا ) كه معاشقه جالبي هم با اين طرح خود در طول اين صفحات دارد ...، به ريگان كه او را به مشاوره طلبيده بود پيشنهاد مي كند كه سه كار بكنند ... يكي انجيل در شوروي توزيع كنند ... يكي هم از روزنامه مخالفان حكومت شوروي حمايت معنوي و مادي وسيع بكنند ... و يكي هم مواد مخدر مجاني در شوروي توزيع كنند ... از آنموقع و قبل از آن تا كنون ، اين يكي از روشهاي غير اخلاقي شكست دادن دشمن در مرام غير اخلاقي ليبرالهاي دموكراسي دوست عزيز است و فقط كساني كه خطوطي از چنين متون مشمئز كننده اي را نخوانده اند ، آنها را باور مي كنند ... همانگونه كه اگر كمي در همين حدود مطالعه داشته باشيد يا جستجوي كوچكي در اينترنت بكنيد ، خواهيد يافت در افغانستان نيز يكي از عوامل كشت و پرورش و تجارت مواد مخدر ، CIA است ... و مسلما ايران ديوار مزاحم بزرگي در آن راه كثيف آنهاست ...
من از شما كه اينقدر دم از اسلام و دين مي زنيد انتظار بيشتري داشتم .
خوشبختانه بنده دنبال كل كل شخصي با شما نيستم :p و هر آنچه كه هست بحث بر سر يافتن حق اسلام و ادا كردن آن است ... حال كه قبلا طبق عرف ، رحم را فقط نزديكان درجه 1 ميشناختم ، از اين بحث الحمدلله اين عايد شد كه احتمال اين وجود دارد كه فقط مربوط به آنها نشود و حال اين كه عرف نزديكان را چه كسي مي داند ، منشاء اختلاف برداشت است ، نه حكم اصلي .بهرحال ... ميتوان در مورد ويراژ شما در حدود اين بحث از شما تشكر كرد ;) گرچه از اثر اجتماعي بودن يك فرد مسلمان نيز ، تا قبل از اين در ديد و بازديد همان فاميل عمومي قصوري نبود و هنوز هم آدم مي تواند مسلمان باشد !!! :p
خوب حال به فرضي عرف در برداشت از مفهوم رحم ، عموم فاميل را شامل مي شود ... شما پرسيده بوديد آدم كه با چت كردن خوف گناه بترسد به گناه بيافتد ، نبايد به صله رحم هم برود ؟ اين بحث اصلي در اين مورد بود ...
سلام
پاسخ : خوب حال كه ما بر اين واقف شديم كه عرف بعضي مي گويد دختر دائي هم جزو موارد صله رحم است ، مسلم مي بايست در اين مورد با قوانين محرم و نامحرم ، توجه كنيم ... مثلا قانوني داريم كه مجاز نيست دو نامحرم در جايي بمانند كه ديگران به آن دسترسي نداشته باشند ... يا همين قانون را داريم ، كه اگر با رابطه با نامحرم ، انسان از به گناه افتادن بترسد ، نبايد چنين رابطه اي برقرار شود . و اين بدان معناست كه صله رحم با ايشان به شرط سالم بودن آن واجب است . همينطور در چت ... كه بحث اصلي اين سرفصل بوده است .
رضا24
Monday 18 October 2004, 10:25AM
سيگار ممكن است تا حدودي ضرر نداشته باشد يا بسيار كم ضرر باشد و در اين صورت اشكالي ندارد ، اما حكم قطعي اين است كه اگر چيزي ضرر داشته باشد ، حرام است . اگر قرار است كسي متشرع باشد با همين قاعده نيز بايد سيگار را ترك كند و بهانه جويي درست نيست . علما قبل از اين بخاطر اين سيگار را حرام نكرده اند كه ضرر آن آشكار نبوده است ... و البته اكنون كه ضرر آن معلوم است خودبخود جزو آن قانون عمومي مي شود .
من يك سئوال دارم اقاي صبح به نظر شما غنا ضررش بيشتر است يا سيگار؟
ميخواستيد به كجا برسيد ؟ مهم اين است كه ما تا توان داريم سعي بكنيم با آن مبارزه مي كنيم ، به اذعان گزارش سازمان ملل نيز مبارزه تا حد زيادي صورت مي گيرد و شاهد آن هم 4000 شهيد در اين راه است . شما فقط مبارزه قهري را كافي مي دانيد؟ به نظر شما ايا اين مبارزات تاكنون موفق بوده است؟
خوب حال كه ما بر اين واقف شديم كه عرف بعضي مي گويد دختر دائي هم جزو موارد صله رحم است ان مدركي كه اوردم نوشته بود افراد نامحرم هم جز ارحام به حساب مي ايند بنابراين ديگر بعضي و غير بعضي نداريم!
مثلا قانوني داريم كه مجاز نيست دو نامحرم در جايي بمانند كه ديگران به آن دسترسي نداشته باشند ... يا همين قانون را داريم ، كه اگر با رابطه با نامحرم ، انسان از به گناه افتادن بترسد ، نبايد چنين رابطه اي برقرار شود . و اين بدان معناست كه صله رحم با ايشان به شرط سالم بودن آن واجب است . همينطور در چت ... كه بحث اصلي اين سرفصل بوده است اقاي صبح مقصود من اين بود كه ادم از خيلي از چيزها مي تواند به حرام بيفتد نه فقط از گفتگو و چت اينترنتي . حتي در كار واجبي مثل صله رحم هم مي تواند حرامي نهفته باشد.من فكر مي كنم ترك كردن اين كارها راه حل مناسبي نباشد مثلا اگر كسي با خيابان رفتن به گناه بيفتد ايا مي تواند خيابان رفتن و يا سركار رفتن را ترك كند؟چون طبيعتا كسي كه اينقدر ضعيف النفس باشد كه با چت كردن به حرام بيفتد خيابان رفتن هم مي تواند وي را تحريك كند.
صبح
Monday 18 October 2004, 02:24PM
اول اينكه بحث بر سر بيشتر و كمتر نيست ... شرط ضرر داشتن است كه هر دو ضرر دارند . در ثاني ، به نظر من ضرر غنا كمتر از ضرر سيگار نيست گرچه نميتوان ايندو را در يك محيط كاملا منطقي با هم مقايسه كرد .
شما فقط مبارزه قهري را كافي مي دانيد؟ به نظر شما ايا اين مبارزات تاكنون موفق بوده است؟
فقط نه ... اما لازم مي دانم ... مهم اين است كه تا حد توان سعي كنند ، و اين سعي كه مي شود ، در حد توان است .
ان مدركي كه اوردم نوشته بود افراد نامحرم هم جز ارحام به حساب مي ايند بنابراين ديگر بعضي و غير بعضي نداريم!
اق
چرا داريم ... به شرط اينكه عرف بگويد ، آنطور كه مي بينيد عرفي كه من و آقاي مين شناخته ايم اين است كه فقط محارم ، ارحام حساب مي شوند .
اي صبح مقصود من اين بود كه ادم از خيلي از چيزها مي تواند به حرام بيفتد نه فقط از گفتگو و چت اينترنتي . حتي در كار واجبي مثل صله رحم هم مي تواند حرامي نهفته باشد.من فكر مي كنم ترك كردن اين كارها راه حل مناسبي نباشد مثلا اگر كسي با خيابان رفتن به گناه بيفتد ايا مي تواند خيابان رفتن و يا سركار رفتن را ترك كند؟چون طبيعتا كسي كه اينقدر ضعيف النفس باشد كه با چت كردن به حرام بيفتد خيابان رفتن هم مي تواند وي را تحريك كند.
خوب قطعا طبق حكم اسلامي ، بايد گناه را كنار بگذارد ... انسان ناچار نيست كه گناه كند و بزرگترين جهاد ، مبارزه با نفس است .
رضا24
Tuesday 19 October 2004, 11:09AM
... شرط ضرر داشتن است كه هر دو ضرر دارند
پس چرا غنا حرام است ولي سيگار را بسياري از مراجع حرام نمي دانند و در كشور اسلامي ما ازادانه به فروش مي رسد؟
به نظر من ضرر غنا كمتر از ضرر سيگار نيست گرچه نميتوان ايندو را در يك محيط كاملا منطقي با هم مقايسه كرد . ببينيد باز هم از روي عقلانيت صحبت نكرديد اي يك چيز بديهي است كه ضرر سيگار بسيار بيشتر از ضرر غنا است.مي شود بيشتر توضيح بدهيد
خوب قطعا طبق حكم اسلامي ، بايد گناه را كنار بگذارد ... انسان ناچار نيست كه گناه كند و بزرگترين جهاد ، مبارزه با نفس است
كسي كه با چت و ايميل به گناه مي افتد بايد ان را ترك كند اما ايا شما مي توانيد اين نسخه را براي كسي كه با خيابان رفتن به گناه مي افتد بپيچيد؟
صبح
Tuesday 19 October 2004, 03:34PM
پس چرا غنا حرام است ولي سيگار را بسياري از مراجع حرام نمي دانند و در كشور اسلامي ما ازادانه به فروش مي رسد؟
:rolleyes: مگر حكم عمومي اسلام اين نيست كه هر چه براي بدن ضرر داشته باشد ، حرام است ؟ ... منتظر چه حكمي هستيد راحت تر از اين ؟
ببينيد باز هم از روي عقلانيت صحبت نكرديد اي يك چيز بديهي است كه ضرر سيگار بسيار بيشتر از ضرر غنا است.مي شود بيشتر توضيح بدهيد
نه آنطور هم كه شما مي گوييد بديهي نيست ، غنا هم با روح سركار دارد و هم با جسم و انسان را به پوچي شديد مي كشاند ، اما سيگار بيشتر به سمت ضرر جسماني متمايل است و من ضرر روحي ناشي از غنا را بسيار هنگفت مي دانم .
كسي كه با چت و ايميل به گناه مي افتد بايد ان را ترك كند اما ايا شما مي توانيد اين نسخه را براي كسي كه با خيابان رفتن به گناه مي افتد بپيچيد؟
و باز هم عجب ... ، حكم اين است كسي كه به گناه مي افتد عملي انجام ندهد ، حال فشار حكم بر اين است كه زمينه هاي به گناه افتادن از بين رود ... يك راه اين است كه به خيابان نرود ... ، يك راه هم اين است كه به خيابان برود ، اما تقوا پيشه كند و گناه نكند ... انسان مجبور نيست به گناه بيافتد و اختيار دارد ، و يك بحث خلقت نيز همين اختيار انسان هست ;)
رضا24
Wednesday 20 October 2004, 11:28AM
مگر حكم عمومي اسلام اين نيست كه هر چه براي بدن ضرر داشته باشد ، حرام است ؟ ... منتظر چه حكمي هستيد راحت تر از اين ؟ پس چرا سيگار به صورت اشكارا در كشور ما كه كشوري اسلامي است به فروش مي رسد؟
نه آنطور هم كه شما مي گوييد بديهي نيست ، غنا هم با روح سركار دارد و هم با جسم و انسان را به پوچي شديد مي كشاند ، اما سيگار بيشتر به سمت ضرر جسماني متمايل است و من ضرر روحي ناشي از غنا را بسيار هنگفت مي دانم . جسم و روح با هم در ارتباط هستند طبيعتا كسي كه با كشيدن سيگار دچار امراض جسمي مي شود از نظر روحي هم اسيب مي بيند . شما تصور كنيد كسي كه با كشيدن سيگار دچار سرطان شده خود و خانواده اش چه عذاب روحي را بايد تحمل كنند.
يك مسئله ديگر اينكه اكثريت قاطع مردم جهان و حتي مردم ايران به غنا گوش مي دهند . حالا سئوال من اين است كه ايا اينها به پوچي رسيده اند؟
صبح
Wednesday 20 October 2004, 01:19PM
پس چرا سيگار به صورت اشكارا در كشور ما كه كشوري اسلامي است به فروش مي رسد؟
ببخشيد من يك سوال در اين سوال دارم :
مگر همه دنيا نميدانند ، سيگار ضرر دارد ... پس چرا كارخانه هاي توليد سيگار ، تعطيل نمي شوند ؟
جواب هر دو سؤال اين است كه براي اينكه ( نمي توانند ) جلوي سيگار بايستند و در دنيا آنها كه دلسوز هستند ، با روشهاي تبليغاتي و قانوني براي از بين بردن سيگار تلاش مي كنند .
جسم و روح با هم در ارتباط هستند طبيعتا كسي كه با كشيدن سيگار دچار امراض جسمي مي شود از نظر روحي هم اسيب مي بيند . شما تصور كنيد كسي كه با كشيدن سيگار دچار سرطان شده خود و خانواده اش چه عذاب روحي را بايد تحمل كنند.
يك مسئله ديگر اينكه اكثريت قاطع مردم جهان و حتي مردم ايران به غنا گوش مي دهند . حالا سئوال من اين است كه ايا اينها به پوچي رسيده اند؟
خوب اينطور نظرها نظرهاي شخصي و سليقه اي من و شماست و همانطور كه قبلا توجه شما را به ضرر داشتن يا نداشتن ، جلب كردم ، شما را از قضاوت در مورد ضرر نسبي ، منع مي كنم تا مساله حل شود . :)
بله من معتقدم و روزانه به چشم مي بينم كسي كه بنده غنا و موسيقي لهوي است ، زندگي پوچ و بي هدفي دارد و هر چقدر بيشتر غرق اين غنا شده باشد ، پوچ تر نيز هست ... نمونه آن هم گروههاي توليد كننده اين نوع موسيقي كه اصلا متون موسيقي هايشان هم بر اساس بي اهميتي و پوچي تنظيم مي شود و اين گفته خودشان است نه فقط ادعاي من . . صدها ميليون نفر هم دچار اين هستند . گرچه نميشود گفت كه اكثريت قاطع دچار اين معضل هستند ، در كشورهاي مرفهي مثل ما كه گير بندهاي مدرنيته شده اند ، شايد اينطور باشد ... اما در كشورهايي كه ناني براي خوردن ندارند كه ضبطي براي گوش دادن داشته باشند و بيش از يك سوم مردم دنيا را نيز شامل مي شوند ،
براي من اكثريت ، ملاك نيست ... اگر اكثريت باطل باشند ... ، من بر حق خود استوار خواهم ماند و به سهم خود يك شمع در اين تاريكي روشن مي كنم تا روزي برسد آن خورشيد بيرون بيايد و همه جا را روشن كند ... ;) . گرچه اين بدان معنا نيست كه من براي جامعه ارزش قائل نيستم و بدان معناست ، بخاطر ارزشي كه براي خود و جامعه و زندگي قائلم مجبورم بر حق استوار باشم .
min
Friday 22 October 2004, 11:19PM
نوشته شده بوسيله رضا24
جناب آقا رضا سيگار ضرر جسماني دارد و غنا ضرر روحي . آيا مي شود ضرر روحي را اندازه گرقت ؟ شما چگونه اندازه مي گيريد . اما اين را همه مي دانند كه ضررهاي روحي مهم تر از ضرر هاي جسمي است .
شما فقط مبارزه قهري را كافي مي دانيد؟ به نظر شما ايا اين مبارزات تاكنون موفق بوده است؟
باز هم از آن حرفها زديد - آيا واقعا مبارزات را نمي بينيد ؟ طبق ـمار سازمان ملل ايران بيشترين مبارزه با مواد مخدر را در جهان دارد .
اگر اين مبارزه ها نبود وضع بسيار بسيار بدتر از اكنون بود .
ان مدركي كه اوردم نوشته بود افراد نامحرم هم جز ارحام به حساب مي ايند بنابراين ديگر بعضي و غير بعضي نداريم!
اقاي صبح مقصود من اين بود كه ادم از خيلي از چيزها مي تواند به حرام بيفتد نه فقط از گفتگو و چت اينترنتي . حتي در كار واجبي مثل صله رحم هم مي تواند حرامي نهفته باشد.من فكر مي كنم ترك كردن اين كارها راه حل مناسبي نباشد مثلا اگر كسي با خيابان رفتن به گناه بيفتد ايا مي تواند خيابان رفتن و يا سركار رفتن را ترك كند؟چون طبيعتا كسي كه اينقدر ضعيف النفس باشد كه با چت كردن به حرام بيفتد خيابان رفتن هم مي تواند وي را تحريك كند.
در اسلام حكم داريم كه دو نامحرم حق ندارند در مكاني بمانند كه كس ديگري نمي تواند وارد آن شود و امكان گناه وجود دارد . اين فرقي بين آشنا و غريبه نمي كند .
كمي بدون غرض قضاوت كنيد درست مي شود .
موفق باشيد
min
Friday 22 October 2004, 11:34PM
نوشته شده بوسيله رضا24
پس چرا سيگار به صورت اشكارا در كشور ما كه كشوري اسلامي است به فروش مي رسد؟
دليل نيست كه هرچه فروخته شد حلال باشد . مگر وسايل حرام ديگر فروخته نمي شود ؟
اما در مورد سيگار مشكلات ديگري وجود دارد كه جمع كردنش تقريبا غير ممكن است . و ضرر جمع كردنش بيشتر از ضرر كشيدنش است .
اگر قرار باشد سيگار را هم ممنوع كنند يعني يك كالا به كالاهاي قاچاق اضافه شدن . :smile60: فكر كنيد بخواهند با اين قاچاق هم مبارزه كنند . مشكل مي شود چند برابر . بايد مراقبت را براي كالاهايي گذاشت كه ضرر بسيار بيشتر از اين دارند .
جسم و روح با هم در ارتباط هستند طبيعتا كسي كه با كشيدن سيگار دچار امراض جسمي مي شود از نظر روحي هم اسيب مي بيند . شما تصور كنيد كسي كه با كشيدن سيگار دچار سرطان شده خود و خانواده اش چه عذاب روحي را بايد تحمل كنند.
آيا آن كه سيگار كشيده مي دانسته دچار سرطان خواهد شد ؟ اين همه تبليغ براي ترك سيگار را به خاطر آگاهي دادن به مردم است .
اما در مورد غنا . مگر جوانان ما و بسيار از مردم دنيا دچار پوچي نشده اند ؟ آقا سوراخ دعا را اشتباه گرفته ايد . اين همه روح مردگي جوانان براي چيست ؟ اين همه فساد اثر چيست ؟ برادر من - من مدت زيادي در جبهه بودم در تمام مدت جبهه هيچكدام از بچه ها حتي يك دقيقه هم به موسيقي گوش نمي دادند اما شادابي و بشاشيت آنان را در هيچ كجا نديدم . وقتي كه پيامبر مي فرمايند موسيقي روح را مي كشد ( حديث طولاني تر از اين است ) فكر مي كنيد اثري جز اين دل مردگي و پوچي جوانان دارد ؟ ورق ذا سر و ته گرفته ايد . دوباره نگاه كنيد . نقطه انحراف را پيدا مي كنيد .
موفق باشيد
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.