نمايش نسخه نهائي : دعا
دوست ايراني .
Wednesday 28 July 2004, 04:56PM
دعاي توسل
http://sare2008.com/clips/tavassol.htm
ارزو
Wednesday 28 July 2004, 05:24PM
مامانجون دست درد نكن خيلي قشنگه
maryam
Thursday 29 July 2004, 09:06AM
دست دعا دوباره باز تو خلوت راز و نياز!به نظر من براي صحبت با خدا نيازي به اين دعاهاي از پيش نوشته شده نيست..چون تا معنيش رو نخونيم نميفهميم چيه...البته رد نميكنم اين دعا ها رو!
دوست ايراني .
Thursday 29 July 2004, 09:17AM
ارزو جون خواهش مي كنم منم از صداشون خوشم اومد تصاويرشم خيلي مناسبه خوشحالم كه تو هم خوشت اومده
مريمم اين دعا در واقع توسل به اهل بيته در واقع يك جور صدا زدن امام ها من كه مي گم يك جور بيعت دوباره با اوناست معني خاصي هم نداره فقط از اين عزيزامون تو دعا مي خواهيم كه برامون دعا كنند وما رو هم در نظر داشته باشند يك جور توسل كردن به بهترين انسانها ست ودر واقع يك جور رابط شدن با اوناست و ازشون مي خواهيم كه براي رسيدن به نيازهامون مارو دعا كنند
maryam
Sunday 1 August 2004, 05:20AM
وقتي معني چيزي رو كه ميخونيم، نميدونيم اين دعا چه ارزشي داره؟
مثلا دعاي توسل كه اينهمه مردم ميخونن و تو سر و كله ي خودشون ميزنن و گريه ميكنن، چند درصدشون ميفهمن كه چي ميخونن و چرا گريه ميكنن؟
به نظر من اين دعا ارزش نداره :smile07:
دوست ايراني .
Sunday 1 August 2004, 08:07AM
وقتي معني چيزي رو كه ميخونيم، نميدونيم اين دعا چه ارزشي داره؟
مثلا دعاي توسل كه اينهمه مردم ميخونن و تو سر و كله ي خودشون ميزنن و گريه ميكنن، چند درصدشون ميفهمن كه چي ميخونن و چرا گريه ميكنن؟
سلام
نوشتم از دوسه خطم بيشتره دوست داشتي بخون دوست نداشتي هم نخون بقيه مي خونن :pبله مريم جون كاملاٌ حق با شماست اگه معني دعا رو نفهمي هيچ ارزشي نداره اصلاٌ اوج
بي ادبيه چون دعا يعني خواستن در واقع تو داري از خدا چيزي رو مي خواي كه خودتم نمي دوني چيه
خوب معلومه كه اين دعا هيچ ارزشي نداره در مورد ساير مردم من نمي دونم كي موقع دعا چه احساسي پيدا ميكنه؟ ويا چرا ؟
كاري هم ندارم يعني قضاوت در مورد مردم كار ما نيست چون از دلاشون خبر نداريم :(
يك بار رفته بودم مشهد حتماٌ ديدين كه چقدر سمت خانمها شلوغ وعجيب غريبه منم واسه خودم يك گوشه اي روبروي ضريح نشسته بودم ديدم يه خانوم روستايي كه خيلي هم پير بود بطرز خيلي بدي داره گريه مي كنه و با امام حرف ميزنه هر چند دقيقه يك بار يك جيغي ميزد كه همه حواسشون پرت ميشد من كه كلافه شده بودم
اتفاقاٌ دو سه تا دختر دانشجو جلوم نشسته بودن يكي از اونا شروع كرد به غر زدن كه اين چه وضعيه اينا كين اصلاٌ هيچي حاليشون نيست اينكارا چيه مي كنه
ولي 10 دقيقه نشد كه از حرفش پشيمون شد چون معلوم شد اون پيره زن بيچاره عروسش و نوه ش رو چند ماه پيش توي يك تصادف از دست داده بود بعدشم پسرش كه راننده بوده آسيب شديد خورده بود طوري كه قسمت اصلي اعضاي بدنش از كار افتاده بود واون پيره زن هم با پسرش زندگي مي كرده وبايد ازش نگهداري مي كرده وبه خاطر ناتوانيش نمي تونسته به پسرش كمك كنه و كسي هم بهش كمك نكرده بود اونم از همه نااميد شده بو د و اومده بود از امامش كمك مي خواست حالا ميشه واسه اون پيره زن تعيين تكليف كرد كه اينجوري نخواه اونجوري بخواه اينجوري نگو اونطوري بگو اون بنده خدا همه ارتباطش و راه ارتباطشرو اونجوري پيدا كرده و خدا هستش كه بايد به دل بنده هاش نگاه كنه وجواب بده
صد درصد خداوند از تو توقعش در دعا كردن با بقيه فرق مي كنه مسلماٌ اگه جنابعالي ويا ما اونطوري تو سر وكله امون بزنيم مطمئن باش توبيخم ميشي
بعدشم دعا چيزيه كه از درون هر كس بر اساس خواسته هاي اون ادم بلند ميشه
دعا هاي امامامون از اونجايي ارزشمند ميشه كه
1- امامان انسانهاي كامل بودند پس ما با خوندن دعا هاي اونها ونجواهاشون راه انسان كامل بودن رو ياد مي گيريم
2- و ياد مي گيريم يك انسان كامل چطوري با خداوند ارتباط برقرار مي كنه ماهم از الگو برداري از اونها همين كار و مي كنيم
maryam
Monday 2 August 2004, 02:42AM
مامان جونم خوندم بالاخره!
حق با شماست...نظرمون يكيه
دوست ايراني .
Monday 2 August 2004, 11:16AM
اجماعاٌ صلوات :)
الهم صلي علي محمد وال محمد
بلاخره مريم خانم يه چند خط بيشترو خوند بايد به همه شيريني بدم :smile57:
نكنه مريم هرچي صرف مي كنه رو ميخوني كلك به ما نمي گي :p
maryam
Monday 2 August 2004, 11:25AM
نه مامان به صرف كاري نداره...اين موضوع برام خيلي جالب بود
موحد
Saturday 21 August 2004, 01:14PM
دعاي توسل يكي از شرك آميز ترين دعاهاست
خداوند خواندن را عبادت دانسته ودر سوره غافر آیه 60 میفرماید:
وَقَالَ رَبُّکُمُ ادْعُونِی اَسْتَجِبْ لَکُمْ اِنَّ الَّذِینَ یَسْتَکْبِرُونَ عَنْ عِبَادَتِی سَیَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ دَاخِرِینَ
<<وپروردگارتان فرمود مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم محققا کسانیکه از بندگی وعبادت من تکبر ورزند بزودی بحال خواری داخل دوزخ گردند.>>
پس خواندن غیر خدا عبادت وشرک است. خداوند در سوره شعراآیه 213 میفرماید: فَلَا تَدْعُ مَعَ اللَّهِ اِلَهًا آخَرَ فَتَکُونَ مِنَ الْمُعَذَّبِینَ
<<نخوانید با خدا اله(مرکزتوجه) دیگری را که از عذاب شدگان خواهی بود.>>
ودر سوره جن میفرماید: وَاَنَّ الْمَسَاجِدَ لِلَّهِ فَلَا تَدْعُوا مَعَ اللَّهِ اَحَدًا
<<بیقین مساجد مخصوص خداست پس نخوانید با خدا احدی را.>>یَا اَیُّهَا النَّاسُ ضُرِبَ مَثَلٌ فَاسْتَمِعُوا لَهُ اِنَّ الَّذِینَ تَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ لَن یَخْلُقُوا ذُبَابًا وَلَوِ اجْتَمَعُوا لَهُ وَاِن یَسْلُبْهُمُ الذُّبَابُ شَیْئًا لَّا یَسْتَنقِذُوهُ مِنْهُ ضَعُفَ الطَّالِبُ وَالْمَطْلُوبُ ﴿مَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ اِنَّ اللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزِیزٌ .
<<ای مردم مثلی زده شد بآن گوش دهید محققا کسانیرا که میخوانید غیر از خدا وپایین تر از او هرگز مگسی را خلق نکنند واگر چه برای آن اجتماع کنند واگر مگس چیزی ازایشان برباید ازاونتوانند پس گیرند طالب ومطلوب(خواننده وخوانده شده)هردو عاجزند. قدر خدارا آنچه سزاوار عظمت اوست نشناختند زیرا خدا توانای عزیز است.>>
بعضی از مردم در توجیه این اعمال خود میگویند که ما آنهاراشفیع در پیش خدا می دانیم واین کارها عبادت نیست!قرآن کریم پاسخ این سخنان باطل را فرموده سوره یونس آیه 18 میفرماید: وَیَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللّهِ مَا لاَ یَضُرُّهُمْ وَلاَ یَنفَعُهُمْ وَیَقُولُونَ هَوُلاء شُفَعَاوُنَا عِندَ اللّهِ قُلْ اَتُنَبِّئُونَ اللّهَ بِمَا لاَ یَعْلَمُ فِی السَّمَاوَاتِ وَلاَ فِی الاَرْضِ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَی عَمَّا یُشْرِکُونَ
<<اینان غیر از خدا چیزهائی را میپرستند که نه ضررمی رساند ونه سودی عایدشان میکنند ومیگویند اینها شفیعان ما نزد الله هستند!بگو آیا خدارا از وجود چیزهائی با خبر می سازید که خداوند در آسمانها وزمین سراغی از آنها ندارد!خداوند منزه است از آن چیز هائی که مشرکان شریک او قرار میدهند>>
وَمَنْ اَضَلُّ مِمَّن یَدْعُو مِن دُونِ اللَّهِ مَن لَّا یَسْتَجِیبُ لَهُ اِلَی یَومِ الْقِیَامَةِ وَهُمْ عَن دُعَائِهِمْ غَافِلُونَ ﴿ وَاِذَا حُشِرَ النَّاسُ کَانُوا لَهُمْ اَعْدَاء وَکَانُوا بِعِبَادَتِهِمْ کَافِرِینَ.
<<وکیست گمراهتر از آنکه غیر خدا را میخواند کسی راکه اجابت نمیکند اورا تاقیامت وآنان از دعا وخواندن ایشان غافلند.وچون مردم محشور شوند دشمنان ایشان گردند وبعبادت ایشان کافرند.>>
ودر سوره زمر آیات 43تا46 میفرماید:
اَمِ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ شُفَعَاء قُلْ اَوَلَوْ کَانُوا لَا یَمْلِکُونَ شَیْئًا وَلَا یَعْقِلُونَ ﴿ قُل لِّلَّهِ الشَّفَاعَةُ جَمِیعًا لَّهُ مُلْکُ السَّمَاوَاتِ وَالْاَرْضِ ثُمَّ اِلَیْهِ تُرْجَعُونَ ﴿ وَاِذَا ذُکِرَ اللَّهُ وَحْدَهُ اشْمَاَزَّتْ قُلُوبُ الَّذِینَ لَا یُوْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ وَاِذَا ذُکِرَ الَّذِینَ مِن دُونِهِ اِذَا هُمْ یَسْتَبْشِرُونَ ﴿ قُلِ اللَّهُمَّ فَاطِرَ السَّمَاوَاتِ وَالْاَرْضِ عَالِمَ الْغَیْبِ وَالشَّهَادَةِ اَنتَ تَحْکُمُ بَیْنَ عِبَادِکَ فِی مَا کَانُوا فِیهِ یَخْتَلِفُونَ.
<<آیا غیر خدا را شفیعانی گرفته اند؟ بگو آیا واگر چه مالک چیزی نباشند واگر چه اینان تعقل نمی کنند. بگو مخصوص خداست شفاعت تمام آن. ملک اوست آسمانها وزمین سپس باو بازگشت می شوید. وچون خدارا بتنهائی یادشود منزجر شود دلهای آنها که به آخرت ایمان ندارند وچون پایین تراز خدارا یاد شود آنوقت است که ایشان شاد شوند. بگو ای خدای ایجادکننده آسمانها وزمین ای دانای غیب وآشکار تو در میان بندگانت درباره آنچه درآن اختلاف می کرده اند داوری میکنی>>آیا انسان عاقل خدای حاضر ناظر قادرمطلق را رها میکند وبرود بدنبال کسانی که در این جهان نیستند؟؟!!ببینید خداوند بما بندگانش چه فرموده:
وَاِذَا سَاَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَاِنِّی قَرِیبٌ اُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ اِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَلْیُوْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ
<<وچون بندگانم از تو بپرسند از دوری ونزدیکی من پس براستی که من نزدیکم وجواب خواننده را هرگاه که مرا بخواند می دهم پس باید مرا اجابت کنند وبه من ایمان آورند تا برشد وتکامل برسند>>
ياالله
SAFA
Saturday 21 August 2004, 04:04PM
جناب موحد
اي كاش بجاي بازي هاي هميشگي با كلمات و دست آويز قرار دادن قران و مصادره مفاهيم و معاني اين بزرگ كتاب مقدس چند خطي از گفتگوي زيباي دوستانت را ميخواندي تا شايد از محيط و پيرامون خشك و سختي كه براي خود ساخته اي بيرون مي امدي ....
چه كسي اينجا يا جاي ديگر گفت كه شيعه ائمه عليهم السلام را در كنار خدا مي خواند؟ اين تهمتي است كه شما با سو استفاده ازبرخي عقايد اهل غلو كه بارها مورد لعنت ائمه قرار گرفته اند تلاش ميكني بر ما بزني در صورتيكه مطالعه همين صفحه و همين چند سطر بالا نشان ميدهد كه عقيده پاك شيعيان به مصداق آيه وابتغوا اليه الوسيله ( از همان ريشه توسل ) صرفا طلب دعاي خير به بارگاه باريتعالي از ائمه است .
و شفاعت چيزي جز همين وسيله قرار دادن اهل بيت و استدعاي دعاي خير آنان در آخرت نيست ... اينجا مجالي براي آوردن نمونه هاي متعدد شفاعت پيامبر نيست ... مشكل اين است كه شما پيامبر را هم مصادره به نفع ميكنيد تا جاييكه رهبرانتان وقيحانه حلال پيامبر را حرام ميكنند و شما وقيخانه تر آن را نقل ميكنيد و سند ميشمريد
عبادت و خواندن غير خدا برچسبي است كه شايسته كساني است كه حق را پايمال نمودند و از اهل حق دور نگاه داشتند ... كاش سنگ و چوب و طلا ميپرستيدند كه پرستش هوي و هوس و جاه و مقام بمراتب بدتر است تا جايي كه بارها ... در جاي جاي تاريخ جاه پرستي انها را رو در روي پيامبر قرار داد ... در صلح حديبيه .. در پنج شنبه سياه ... و در پايمال كردن حق فاطمه دخت معزز پيامبر ...
آري ! آنها و پيروانشان روزي بايد پاسخگو باشند .. آن روز دور نيست .. به نزديكي يك نفس ... شايد يك دم بي بازدم ...
دوست ايراني .
Saturday 21 August 2004, 04:07PM
سلام
ممنونم آقاي صفا اين دقيقاٌ حرفي بود كه من ميخواستم بزنم
:)
آقاي موحد شما يك زحمت بكشيد به تاپيك شفاعت هم مراجعه كنيد انشالله من امروز تكميلش مي كنم فكر كنم اونجا جواب خودتونو و جايگاه ائمه در زندگي ما شيعيان را بگيريد و بحث شرك را ديگه ادامه نديد كه در واقع اشتباه برداشت شماست ..........
mahdi1060
Sunday 22 August 2004, 01:27AM
به نظرم من كه هيچ دعايي دعاي كميل نميشه. البته با معني!
موحد
Sunday 22 August 2004, 06:49AM
در قرآن می فرمايد كه به سوی پروردگار وسيله ای بجوئيد ولی بايد ببينيم وسيله چيست؟
در نهج البلاغه خطبه 109 در تعريف وسيله از قول علی(ع) آورده اند كه فرموده است: ” همانا بهترين چيزی كه درخواست كنندگان خدای عزيز بايد به آن توسل كنند ايمان به خدا و رسول او و جهاد در راه خداست كه موجب عظمت اسلام و كلمه اخلاص(لا اله الا الله) كه امری فطری است و بپا داشتن نماز كه علامت دين است و پرداختن زكات كه فريضه ای است واجب و روزه ماه رمضان كه وسيله ای است برای جلوگيری از عذاب الهی و حج و عمره كه فقر را ريشه كن ميسازد و گناه را ميشويد و صله رحم كه مال را زياد ميكند و مرگ را به تاخير مياندازد“
در اين خطبه مشاهده مينمائيم كه وسيله ها را ذكر می كند كه تمام اين وسائل امری است كه خداوند دستور داده و امری است خداپسندانه ولی بت پرستی و قبرپرستی شرك است و سيله نيست، وسيله بايد مشروع باشد و بت پرستان نيز به گمان خود بتها را وسيله می دانستند و دراين باره در آيه 3 سوره زمر می فرمايد: ”...آنها را عبادت نميكنيم جز آنكه ما را به خدا نزديك ميسازند...“
و خداوند در آخر همين آيه ميفرمايد: ”...خداوند اين كسانی را كه دروغ پرداز ناسپاس هستند هدايت نمی كند‚“
خداوند در سوره الاسراء می فرمايد: ” ای پيامبر! به مشركين بگو، افرادی را كه به جز خداوند، شايسته می دانيد، صدا كنيد آنها توانايی دفع ضرر و زيان را از شما ندارندو نمی توانند وضعيت شما را تغيير دهند: آن كسانی را كه مشركين آنها را صدا می كنند آنها خودشان برای تقرب به پروردگار عبادت را وسيله قرار می دهند و اميدوار به رحمت خداوند و از عذاب او هراسناكند زيرا از عذاب خداوند بايد پرهيز كرد در اين آيه مشاهده می كنيد كه خداوند وسيله تقرب كسانی را كه مشركان صدا می زنند عبادت فرموده است.
ياالله
Scorpion
Sunday 22 August 2004, 09:02AM
باسلام
متاسفانه جناب موحد سعی در جایگزینی کلمه پرستش به جای دوستی دارند ؟!
چرایش نامعلوم است !
یاحق
دوست ايراني .
Wednesday 25 August 2004, 11:40AM
سلام
به نظر من دعا خيلي بستگي به شرايط روحي داره
ولي براي من
قشنگترين دعا ها به ترتيب علاقه ام
دعاي عرفه
دعاي ابو حمزه ثمالي
دعاي كميل
دعاي ندبه
و....
.....
.......
سلیم
Wednesday 25 August 2004, 12:10PM
سلام
به نظر من قشنگ ترين دعا
دعايي است كه با الفاظ زيبا و پر معني اش روح آدمو جلا بده
البته اكثر دعا ها اينطورن اما
دعاي كميل ، ومناجات شعبانيه و همچنين دعاي كوتاه عهد يه چيز ديگن
در ضمن هيچ دعايي بدون حال دعا كردن نتيجه نمي ده
مي ده ؟
./.
مزدك بامداد
Wednesday 25 August 2004, 07:56PM
نوشته شده بوسيله دوست ايراني .
سلام
به نظر من دعا خيلي بستگي به شرايط روحي داره
ولي براي من
قشنگترين دعا ها به ترتيب علاقه ام
دعاي عرفه
دعاي ابو حمزه ثمالي
دعاي كميل
دعاي ندبه
و....
.....
.......
به دعاي ندبه نياز روز افزون تري خواهيد داشت !:D
سلیم
Thursday 26 August 2004, 12:31PM
سلام
به دعاي ندبه نياز روز افزون تري خواهيد داشت !
فرق سر ، گرفتي ؟
./.
سلیم
Wednesday 1 September 2004, 06:52AM
سلام
شمشير امام زمان تشنه ي اين فرق هاست
شمشيرت به قاطعيت سجيل مي شكافد و به رواني خون از رگ ها مي گذرد و به رسايي شعر بر مغز مي نشيند و چون نشست جز با جان برنخواهد خواست ...
./.
سلیم
Wednesday 1 September 2004, 01:41PM
دست استاد موسوي گرمارودي درد نكنه انصافا"
./.
mahdi1060
Wednesday 1 September 2004, 02:02PM
در مورد دعا بگين منحرفش نكنين!
دوست ايراني .
Friday 10 September 2004, 08:26AM
سلام
دوست ايراني .
Friday 10 September 2004, 08:33AM
.....
دوست ايراني .
Friday 10 September 2004, 08:45AM
شرايط استجابت دعا
دوست ايراني .
Friday 10 September 2004, 08:48AM
.. -..
دوست ايراني .
Friday 10 September 2004, 08:50AM
.
فربد
Friday 10 September 2004, 10:00AM
دعا پلي از ناسوت به لاهوت است
دوست ايراني .
Friday 10 September 2004, 10:44AM
سلام
آقا فربد شما چه دعاهايي رو دوست داريد و كدومشو مي خونيد ؟
فربد
Friday 10 September 2004, 11:58AM
من به دعاي ندبه خيلي علاقه دارم اما دعاي كميل رو بيشتر مي خونم
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.