PDA

نمايش نسخه نهائي : از زيارتگاه فاطيما چه مي دانيد ؟

محمدعلي
Wednesday 21 July 2004, 11:26AM
با سلام .
اين يک عکس از اين زيارتگاه است !
http://www.jetiran.com/dir/gotourl.php?id=298

min
Wednesday 21 July 2004, 12:32PM
نوشته شده بوسيله محمدعلي
با سلام .

همه مي دانند در اين مكان كودكي فرد مقدسي را ديده بود كه خودش را فاطمه معرفي كرده بود .
اين كودك بعد از اين ديدار و بعد از گذراندن سن نوجواني به اسلام گرويده بود و نام فاطيما را براي خود انتخاب كرده بود . ولي كشيشها كه از اين اتفاق خوششان نمي آمد او را در كليسا نگهداري مي كردند تا مبادا مسيحيان آن مكان به اسلام بگروند
در آخر هم معبدي مثل كليساهاي در آن مكان ساختند تا اين فرد قديس را براي خود ضبط نمايند .

صبح
Wednesday 21 July 2004, 02:56PM
نوشته شده بوسيله محمدعلي
با سلام .

سلام :)
جالب بود ;)

ممنونم ...

mahdi1060
Thursday 22 July 2004, 02:08PM
فكر كنم يه مستند در اين مورد هست نه؟ به هر حال خيلي سوال بر انگيزه! اينكه چرا بايد زهراي اطهر (س) بره توي يه دهكده مسيحي و بعد اونجا خودشو معرفي كنه؟ چه دليلي داره كه اونجا معجزه بشه؟:confused:

min
Friday 23 July 2004, 01:32AM
نوشته شده بوسيله mahdi1060
فكر كنم يه مستند در اين مورد هست نه؟ به هر حال خيلي سوال بر انگيزه! اينكه چرا بايد زهراي اطهر (س) بره توي يه دهكده مسيحي و بعد اونجا خودشو معرفي كنه؟ چه دليلي داره كه اونجا معجزه بشه؟:confused:
چراشا بعيد مي دونم كسي جواب بده
اما يقينا اون فردي كه مورد توجه قرار گرفته فرد پاك و خاصي بوده كه هرجاي ديگه دنيا هم چنين فردي باشه براش چنين اتفاقي مي افته

mahdi1060
Friday 23 July 2004, 08:25PM
تا اونجايي كه من اطلاع دارم كليساي فاطيما در خيلي جاهاي دنيا وجود داره ولي مبدا اين كليساها دهكده اي در پرتغاله به همين نام كه هر ساله سران مسيحيت اونجا جمع ميشن. فاطيما دختر پيغمبر در سال 1917 براي اولين بار توسط سه دختر بچه ديده شد. و به مدت شش ماه و شش بار ظاهر شد! آخرين بار حدود 70 هزار نفر وي را ديدند كه در آن موقع آن حضرت معجزه اي انجام دادند!

antiislam
Friday 27 October 2006, 12:09PM
تا اونجايي كه من اطلاع دارم كليساي فاطيما در خيلي جاهاي دنيا وجود داره ولي مبدا اين كليساها دهكده اي در پرتغاله به همين نام كه هر ساله سران مسيحيت اونجا جمع ميشن. فاطيما دختر پيغمبر در سال 1917 براي اولين بار توسط سه دختر بچه ديده شد. و به مدت شش ماه و شش بار ظاهر شد! آخرين بار حدود 70 هزار نفر وي را ديدند كه در آن موقع آن حضرت معجزه اي انجام دادند!

متاسفم که خبط چمهوری اسلامی اینگونه باعث انحراف حقیقت شده . این نام یعنی فاتیما مدتها پیش از واقعه نام همان دهکده بوده . و آن زن خود را به آن سه کودک مادر عیسی مسیح (ع) معرفی میکند.
البته شما میتوانید با کمی تحقیق دریافت کنبد که این واقعه که بطور دقیق ثبت شده هیچ ربطی به فاطمه زهرا ندارد .
به عنوان مثال کتاب معجزه خدایان (اریک فون دینکن) که به شرح دقیق واقعه میپردازد .
یکی از آن سه کودک تا چند سال پیش زنده بود

min
Friday 27 October 2006, 01:29PM
متاسفم که خبط چمهوری اسلامی اینگونه باعث انحراف حقیقت شده . این نام یعنی فاتیما مدتها پیش از واقعه نام همان دهکده بوده . و آن زن خود را به آن سه کودک مادر عیسی مسیح (ع) معرفی میکند.
البته شما میتوانید با کمی تحقیق دریافت کنبد که این واقعه که بطور دقیق ثبت شده هیچ ربطی به فاطمه زهرا ندارد .
به عنوان مثال کتاب معجزه خدایان (اریک فون دینکن) که به شرح دقیق واقعه میپردازد .
یکی از آن سه کودک تا چند سال پیش زنده بود

چرا با نام فاطيما ؟
در هيچ زباني نام مادر حضرت عيسي فاطيما نيست
ولي نام فاطمه در زبان اروپايي ها همان فاطيما است .
وقتي قرار باشه بدون فكر فقط مخالفت كني اينجوري پرت ميزني:smile21:

مشكي
Saturday 28 October 2006, 02:32AM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
چند سال پیش یک مستند نشون میداد از اونجا کارگردانش رو فکر کنم همون کارگردان منجیه
اونجا رو نشون می داد که عده ای در طول مسیر با زانوهایشان راه می رفتند.

مشكي
Saturday 28 October 2006, 02:32AM
راستی این سایت بسته بود مگه توش چی بود