نمايش نسخه نهائي : سايتي براي كاريابي ... شايد هم براي برده فروشي !
صبح
Sunday 18 July 2004, 11:33AM
سلام
بسم الله الرحمن الرحيم ، بنام خداي مهربان ، كه انسان را آفريد ... و با او مهربان بود و به او كرامت و عزت داد ... تا كامل شود و همه چيز را زمين خاكي نبيند ... و متعالي شود و تكامل يابد و خود را حيوان نبيند ..
همه ما مي دانيم كه از پر در آمد ترين تجارتهاي اين دنيا ، تجارت زن و بچه است ، اين هديه نوين تفكرهاي خداگريز در عصر حاضر است ... كه به اعتقاد من زاييده توطئه هاي صهيونيستي هستند ، و با هدف نابودي ملتها و به بند كشيدن آنان حركت مي كنند ...
داشتم در محدوده كاري گشتي در پايگاههاي جديد با طراحي بسيار قشنگ مي زدم ، كه به يك سايت كاريابي برخوردم و ساعتي است كه مرا مشغول و بهت زده كرده است ...
فرض كنيد شما مي خواهيد در يك بنگاه كاريابي كار يابي كار پيدا كنيد ... ،
به شما گفته مي شود 9 تا عكس از 9 حالت مختلف بايد داشته باشيد . تا وقتي كه خريدار آمد خوب بتواند شما را ببيند ، و نماد شما به آن توجه كند و دنبالش برود .
به شما گفته مي شود چند جمله هم درباره خود بگيريد .
به شما خطاب بشود ( محصول )
به شما يك ( شماره محصول ) داده شود .
براي شما لفظ فروش ، خريد به كار برده شود .
وقتي ( خريدار ) مي آيد تا انتخاب كند ، خوب شما را ور انداز كند ، هر جا كه انگشت او رفت ، شما به آن نگاه كنيد ... ، وقتي روي شما كليك كرد با اين اطلاعات برخورد بكند :
DOM8302-9
www.massali.org
Product Number (شماره محصول)
DOM8302-9
Made ( ساخته شده )
1983-02-03
Made In ( ساخته شده در : تهران ، ايران )
Tehran, Iran
Name (نام)
Omid Massali
NR views
1423
Status ( وضعيت )
فروخته شده به پراگوس - استكهلم .
پايين صفحه شما هم يك عكس سبد خريد است كه ظاهرا شما اگر خريده شويد بايد به آن تو برويد . كنارش نوشته است ( گذاشتن در كارت خريد ).
تعجب نكنيد ... اين قرن 21 است !
وقتي آدم همه چيز را ماده ببيند و خدا و كمال را به دو روز زندگي دنيا ترجيح بدهد ، عصري تشكيل مي شود بنام عصر جاهلي كه سرمايه داران ليبرال و متكبر غربي به خود اجازه مي دهد با انسانها اينگونه بازي كنند و كرامت آنان را زير سوال ببرند ... احساس شما چيست ؟
بفرماييد مشاهده كنيد :
http://www.crew9.net/flash.html
سینا 555
Monday 19 July 2004, 02:51AM
سلام
اقا اينا اينجا تازگي نداره:p
بردگي رو فقط مدرنش كردند!
با اينترنت و اين بندو بساط ها:D
حالا فكر نكني به اينها كه اينجور
در معرض فروش گذاشته شدند
كار دايمي چيزي ميدند نه!!
جديدا با قدرت گرفتن سرمايه دارها
و سكوت سياسيون و اتحاديه هاي صنفي
كارفرما هر جوري دلش بخواد عمل ميكنه.امنيت شغلي
كه بگيد باشه اصلا نيست!يعني كارفرما 2 هفته از شما
كار ميكشه بعد برو منتظر باش تا كي دوباره كارفرماي بعدي
3 روز بهت كار بده:p اين الان مد جديد كارفرما ها شده و روحيه
افراد بشدت بخاطر اين سودجويي كارفرماها صدمه ديده
وروزبروز هم داره بدتر ميشه.
من توي شغل خودم يك جوون 23 را ديدم كه بيچاره از يك شهر ديگه
با فاصله 60 كيلومتر امده بود كه تو شركت ما دو روز كار بكنه!!
بهش گفتم اخه ميصرفه اين همه راه رو ميري و ميايي براي دو روز كار انهم با حقوقي ناچيز؟
گفت چه بايد بكنم! بردگي دوباره رسميت پيدا كرده و نيشخندي زد و رفت!
حالا تازه اول كولي گرفتن سرمايه دارهاست! اوضاع كاري خيلي نااميد كنندست.اتحاديه ها هم كه ديگه دندوني ندارند:p كه ار حقوق اعضاي خودشون دفاعي بكنند.براي همين در اين چند سال اخير هزاران نفر
از اتحاديه ها زدن بيرون چون ميگن اتحاديه ها با سرمايه دارها و كارفرماها
دست به يكي كردند! خلاصه انسان نسل مدرن در اروپا بكلي بسوي بردگي دايمي سوق داده ميشه و اين سايت ها تنها نمونه اي از واقعيت
شرايط هستش.
سايق بر اين بخاط خطر كمونيسم و انقلاب در جوامع صنعتي سعي
كردند يه اب باريكه اي براي مردم بسازند و اتحاديه ها هم قدرتي داشتند
ولي از زمان پايان گرفتن خطر كمونيسم وانقلاب هر چي رفاه و امنيت شغلي و اين چيزها بود بسرعت از مردم گرفته شد و هنوز اين پروسه در حال انجامه.يعني دولت رفاه و حقوق شهروندي نه از روي كرامت انساني
و حقوق فرد و اين اباطيل بود بلكه كرامت انساني رو شرايط اقتصادي و روابط قدرت تعيين ميكرد و ميكند!:p
كرامت نيم بند انساني! تا وقتي خوب بود كه حريف ليبرال سرمايه داري يعني كمونيسم وجود داشت حالا كه حريفي نيست! كرامت انسانيشون كجا بود:p برين همه تو سبد منتظر باشين اقاي كارفرما 2 روز بهتون كار بده! مدني باشيد جيكتون هم در نياد! خشونت هم خيلي چيز بديه:p
يا حق
فربد
Tuesday 31 August 2004, 05:44PM
كمونيستم فقط كمونيست اونجوريش
iranian_idiots
Friday 10 March 2006, 06:37PM
Hey you stupid idiots,
That page that you call to be "slavery" is a marketing joke, made by graphic design students and is not to be considered to be slavery in any zionistic way. Only non-intellectual idiots would not have the distance to themselves and to todays society to realise this. It's sad to see your radical response to such a thing.
صبح
Friday 10 March 2006, 08:04PM
لا حبيبي ... ذلك ليست نموذج وحيد في العالم الذي أوقع تحت ظل عتاهة أمراءكم السكرة الليبراليين و الرأسماليين الحقراء الصهاينة ... اذا تعلمت ... من أربح الثمر الأتجار في هذه العالم هو تجارة الإنسان ... بعد تجارة السلاح و المخدرات ... و لا نحتاج الی أوضح براهين من تقريرات الحقوق الأنسان من عصبة الأمم في إثبات هذه العقيدة المرّ و هذه النموذج الاجتماعي و ما رأيت في ذاك الموقع ملحة أو املوحة ... و اذن ، عليك أن تجيب نصه ... و حتی في ذلك الحالة ، عليك أن تفهم لماذا وقعت كمثل هذه الأملوحة بين الطلبة العلوم من نظرة الإجتماعية ... و لماذا تملحون مع العزة و الحرية الإنسان كأنسان ؟ و هل الأملوحة حجة ؟
ببخشيد عربيم خوب نيست ... دارم قويش ميكنم :d
AntiMatter
Friday 10 March 2006, 11:36PM
Hey you stupid idiots,
That page that you call to be "slavery" is a marketing joke, made by graphic design students and is not to be considered to be slavery in any zionistic way. Only non-intellectual idiots would not have the distance to themselves and to todays society to realise this. It's sad to see your radical response to such a thing.
سلام
احمق كسي است كه همه چيز را در ظاهر ميبيند.
به عنوان مثال شما نمايشي را ميبينيد كه حالت سرگرمي دارد اما در بطن خود به دنبال هدفي والاتر از ظاهر خود دارد.تفاوت ديدگاه دو انسان يكي احمق و ديگري عاقل به اين صورت است:
الف-احمق:اين تنها يك نمايش ساده براي سرگرمي است
ب-عاقل:اين نمايش در ظاهر ساده است اما به دلايل... هدفي به غير از ظاهر ساده اش را دنبال ميكند.
اگر كسي به شما بگويد بازيي طراحي شده كه در آن به ايران حمله ميشود شما نظرتان اين خواهد بود كه اين تنها يك بازي است.اما بر خلاف شما يك انسان عاقل هرگز اينگونه تصور نخواهد كرد!
از خصوصيات انسانهاي احمق ساده انگاري و لودگي است!
بر فرض كه در ذكر مثال اشتباه شده اصل موضوع را چطور ميبينيد!
آيا شما وجود هر حادثي را بدون پشتوانه ميبينيد؟(البته)
بردگي را ميخواهيد با همين هجويات رد كنيد؟اصولآ اين پارازيت من باب خالي نبودن عريضه ارسال شده يا چه؟
در ضمن :
1-توهين شما به ملت ايران بيانگر ذهن فرتوت و شيرين شماست . يك احمق اين قدر دشمن ندارد!البته ما دشمن احمق زياد داريم!
2-زبان اين تالار فارسي است و تلاش شما براي اظهار فضل با تكلم به زبان بيگانه در يك محيط فارسي زبان بي فايده و ابلهانه مينمايد!
سینا 555
Saturday 11 March 2006, 05:16AM
E-commerce site selling the best interns on the market
توضیح گوگول و دیگر ماشین های سرچ در باره این سایت!
سلام
این دوستمون نمیدونه که بنده خودم توی سوئد زندگی میکنم و اتفاقا این سایت یک سایت سوئدی و به اصطلاح فوق مدرن برای خرید و فروش نیروی کار هستش و وقتی هم سرچ میکنید هیچ جا ننوشته که این سایت یک جک بازاری است خیر!:smile09:
سوئدی ها همشه توی این کارها بخاطر گسترش فراوان اینترنت در کشورشون پیشقدم بوده اند و هستند.این سایت هم در واقع یک پروژه کاربردی و بسیار مدرن هست که به اصطلاح در استفاده از فن ا اوری دیجیتال در زمینه شغل یابی نگاه به جلو دارد تا در اینده مرسوم و معمول بشود!.هیچ شوخی و جکی هم در کار نبوده و اتفاقا برادرمون صبح دقیقا درست درک کردند موضوع را.
البته یک موردی را هم بگم و ان اینست که اینگونه سایت ها دو سه سال پیش زمانی که استفاده از فن اوری اطلاعات در زمینه ها مختلف و البته کاریابی و بازار مشاغل در اوج بود به ایده های دیوانه واری دست میزدند و فکر میکردند میتونند بدینوسیله از به بردگی کشیدن مردم و خرید و فروش انها
پول خودشون رو در بیارند. تقریبا این ایده های جنون امیز سرمایه سالاری دیجیتالی این دو سه سال اخیر به دلایل مختلف به خنس برخورده.این ایده ها اصلا انموقع شوخی و جک نبود!خیلی هم جدی
میخواستند مردم دنیا را مهره و پیچ فرض کنند و انها را بواقع خرید و فروش کنند کم و بیش.بگذریم که این ایده ها امروز واقعا در اذهان به یک جک مسخره تبدیل شده:p
این دوست گرامی قبل از اینکه ایرانی ها را به بی عقلی متهم کنند بهتر است اول بروند مغز خودشان را معاینه بفرمایند:smile31: چون این روش های به بردگی کشیدن چند سال پیش عین واقعیت روز داشت میشد و مردم را در یک دنیای ویرچوئل ریئالیتی داشتند اچمز کامل میکردند و همانطور که عرض کردم تلاشهای انها فعلا به خنس برخورده است.فطرتا فکر نمیکنم انسانها در دراز مدت خود را کاملا بعنوان ابزار دست سرمایه سالاران بدین شکلی که سایت "کروناین"و امثالهم قصد داشتند
قرار بدهند و ارام و سربزیر بردگی گنند انهم با این روشهای مشمئز کننده ضد انسانی.:smile28:
صبح
Sunday 12 March 2006, 11:51AM
لا حبيبي ... ذلك ليست نموذج وحيد في العالم الذي أوقع تحت ظل عتاهة أمراءكم السكرة الليبراليين و الرأسماليين الحقراء الصهاينة ... اذا تعلمت ... من أربح الثمر الأتجار في هذه العالم هو تجارة الإنسان ... بعد تجارة السلاح و المخدرات ... و لا نحتاج الی أوضح براهين من تقريرات الحقوق الأنسان من عصبة الأمم في إثبات هذه العقيدة المرّ و هذه النموذج الاجتماعي و ما رأيت في ذاك الموقع ملحة أو املوحة ... و اذن ، عليك أن تجيب نصه ... و حتی في ذلك الحالة ، عليك أن تفهم لماذا وقعت كمثل هذه الأملوحة بين الطلبة العلوم من نظرة الإجتماعية ... و لماذا تملحون مع العزة و الحرية الإنسان كأنسان ؟ و هل الأملوحة حجة ؟
ببخشيد عربيم خوب نيست ... دارم قويش ميكنم :d
ترجمه كنم :p
نه عزيزم ، اين تنها مثال در دنيا نيست كه در سايه سفاهت اربابهاي مست ليبرال سرمايه دار و حقيران صهيونيست واقع ميشود . اگر دانسته باشي ، از سود آورترين تجارتها در دنياي امروز بعد از تجارت سلاح و مواد مخدر ، تجارت انسان است ... و گزارشهاي سازمان ملل در اثبات اين حقيقت تلخ كافياست . من نديدم در جايي از اين سايت اشاره اي به جوك بودن شدن باشد ... و اگر چنين است ، بر شماست كه به آن اشاره كنيد . و حتي اگر اين سايت جوك هم باشد ، خود شما بايد بفهميد كه چطور ميشود از لحاظ اجتماعي در ميان دانشجويان چنين تفكري ايجاد شود . و چرا با عزت و آزادگي انسان شوخي ميكنند ... و اگر اين شوخي باشد ، حجتي براي شماست ؟
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.