PDA

نمايش نسخه نهائي : آيا به نظر شما حجاب بايد اجباري باشد؟

siavash_ad
Friday 8 November 2002, 02:09PM
با سلام خدمت دوستان
با توجه به استقبال دوستان از بحث حجاب، فکر میکنم این رای گیری مفید باشد. در صورت تمایل دلیل رای خود را هم بفرمایید.

بهزاد
Friday 8 November 2002, 03:47PM
ببين دوست عزيز حجاب (البته از نوع اسلامي واقعي آن) يك چيزي هست كه در قرآن آمده و هر مسلموني موظف به اجراي اون هست و اگر كسي سرپيچي كنه مستحق مجازات است. همونطور كه در قرآن، آمده كه زنا حرام است و هركس سرپيچي كنه مجازات ميشه. ما كه مسلمون هستيم بايد قطعا به دستوات دينمون احترم بگذاريم و اونها رو اجرا كنيم. حجاب چيز دلبخواهي نيست كه شما اومدي اون رو به راي گذاشتي اگر اينطوري باشه كه شما مي گي بايد خيلي از كارهاي خلاف ديگه رو هم آزاد گذاشت مثل زنا، دزدي، قتل و...
ثالثا شما مي بينيد در كشوري مثل فرانسه كه عنوان پرطمطراق دموكرات ترين كشور اروپا رو با خودش يدك مي كشه نداشتن حجاب اجباري يعني رعايت قانون اون كشور لازم حتي براي كساني كه قبولش ندارن. ما كه ديگه از فرانسه دموكرات تر نيستيم كه پس چه حجاب رو قبول داشته باشيم چه نداشته باشيم موظف به اجراش هستيم.
قربانت

siavash_ad
Friday 8 November 2002, 04:01PM
پس چرا در سایر کشورهای اسلامی حجاب اجباری نیست؟ آیا آنها مسلمان نیستند؟ در ضمن من نگفتم حجاب نباشد و این یک رای گیری است و خیلی ها هستند که معتقدند که حجاب باید اختیاری باشد. و داشتن عقیده هم از نظر انسانی جرم نیست.

بهزاد
Friday 8 November 2002, 04:30PM
در مورد نكته اول بايد بگم كه هر كس كه گفت من مسلمانم كه دليل نمي شود ما او را مسلمان بدانيم بلكه ميزان مسلمان بون به عمل فرد بستگي دارد.
شخص يا كشوري كه ادعاي مسلماني دارد ولي دستورات واضح اين دين را نديده مي گيرد چطور ميتواند ادعاي مسلماني كند؟
اينجا قضيه قسم حضرت عباس يا دم خروس پيش مي آيد.
و اما در مورد دوم بايد بگم كه من نگفتم شما چنين حرفي زدي بلكه گفتم چيزي كه از مسلمات است براي رعايت كردنش نيازي به راي گيري نيست.

siavash_ad
Friday 8 November 2002, 04:34PM
بهزاد جان
اصلا حجاب برای تمام مسلمانان اجباری. اما کسانی که مسلمان نیستند دیگر چرا باید حجاب را رعایت کنند؟

بهزاد
Friday 8 November 2002, 04:58PM
به همون دليلي كه مسلمونها در كشورهاي ديگه مجبورن به خاطر رعايت قوانين اون كشورها و حفظ وحدت رويه، حجاب خودشون رو بردارن.

siavash_ad
Friday 8 November 2002, 05:07PM
شما در کشوری مثل آمریکا (که شیطان هم هست) با حجاب راه بروید، ببینید که آیا کسی به شما کاری دارد یا نه. در خود اسراییل هم خانم ها می توانند حجاب داشته باشند. من منظور شما را از عبارت کشورهای دیگه متوجه نمیشم. لطفا چند نمونه از این کشورها را مثال بزنید.

بهزاد
Friday 8 November 2002, 08:53PM
سياوش جان ظاهرا تو نه اخبار مي بيني نه روزنامه مي خوني
مثلا در تركيه همين همسايه به ظاهر مسلمان بغل دستمون ياد رفته كه دو سال پيش براي اينكه يك نماينده زنش حاضر نشده بود بدون حجاب به مجلس بره چه جنجالي راه افتاد و آخرش هم اخراجش كردند.
يا در فرانسه كم مي خونيم كه فلان كارمند زن يا دختر دانشجو رو از محل كارش به خاطر داشتن حجاب اخراج كرده اند؟؟؟

siavash_ad
Friday 8 November 2002, 11:31PM
بهزاد جان!
ولی اگر شما با روسری در خیابان ظاهر شوید نمیگیرند ببرند و ....! درحالیکه اگر اینجا خانمی بدون حجاب در خیابان راه برود...! به نظر بنده حجاب یک مساله شخصی است. اگر کسی به حجاب اعتقاد دارد، خوب حجابش را حفظ کند! اما کسی که اعتقاد ندارد متفاوت است!

نمیبینی چه بر سر حجاب آمده؟ قبل از انقلاب هر کس که حجاب داشت از ته دل داشت، اما الان حجاب که چه عرض کنم! روسری ها 40 درصد موی سر بعضی از خانمها را هم پوشش نمیدهد! (که تعدادشان هم اصلا کم نیست) شما فقط بیا چند دقیقه در مناطق شمالی تهران در خیابان قدم بزن. خوب این یعنی نابودی حجاب از ریشه.

مثلا طالبان عاشق حجاب بود! اما آخر و عاقبت کار چی شد؟ حجاب باید از سر عشق و علاقه باشد نه به زور مسلسل.

بيتاب
Saturday 9 November 2002, 02:42AM
از همه واجب تر دعا براي تعجيل در ظهوره
اللهم عجل لوليك الفرج

بهزاد
Saturday 9 November 2002, 12:24PM
نكته اول اينكه شما 65 ميليون آدم رو ول كردي حدود 200 هزار نفر شمال تهران را گرفتي كه اين مقايسه خوبي نيست.
دوم اينكه اگر اين وضع اسفبار كه مي گي اتفاق افتاده به خاطر عيب دار بودن مسلماني ماست. نه ذات اسلام. و علت ديگرش هم كم كاري مسؤولان فرهنگي اين مرز و بوم.
اسلام به ذات خود ندارد عيبي - هر عيب كه هست از مسلماني ماست.
يا حق

siavash_ad
Saturday 9 November 2002, 08:18PM
تهران 12 میلیون جمعیت دارد. اگر تهران به سه قسمت شمال، مرکز و جنوب تقسیم کنیم. سهم شمال میشود 4 میلیون که 2 میلیون از این عدد خانم ها هستند. پس تعداد خانمهای شمال تهران از 200 هزار اندکی بیشتر است!!

مرکز تهران رو هم ببين! جنوبش رو هم ببين! بقيه شهرها هم ببين. در شمال تهران قضيه كمي ملموس تره. همين.

من هيچ مخالفتي با نفس حجاب ندارم. ولي سياست اجباري بودن حجاب، به خود حجاب ضربه ميزند و دلايلش را هم گفتم. البته اين نظر شخصي من است.

بهزاد
Saturday 9 November 2002, 08:34PM
ببين سياوش جان! من دنبال بحثهاي رياضي با شما نيستم كه حالا به خاطر دويست هزار نفر يا پانصد هزار نفر (گرچه جاي بحث دارد كه جمعيت در تهران به طور يكسان پراكنده باشه مثلا اگر در جنوب تهران در هر يك متر مربع دو نفر زندگي كنند در شمال تهران هم همينطور باشه) كه راجع به اين موضوع باهات بحث كنم؛ ولي من در آخر هم همون حرف اولم رو مي زنم و اون اينكه اجباري بودن حجاب يك سياست نيست كه توسط يك حكومت يا چند سياستمدار گرفته شده باشد.
حجاب دستور صريح دين است. و لازم الاجرا:)
البته نظر هر كس هم براي خودش محترم:D

siavash_ad
Saturday 9 November 2002, 08:49PM
نماز هم اجباریست،روزه هم اجباریست، حج هم اجباریست، پس چرا آنها به صورت قانون درنمی آیند؟ در ضمن فکر نمیکنید این اجباری بودن شخصی باشد و کسی که همچین اعتقادی دارد، این اجبار را در خود حس کند؟ و یا اینکه هر حاکمی باید عقاید شخصی خود را به مردم دیکته کند حتی اگر این عقاید دستور دین این حاکم باشد. یاد یک داستان جالبی راجع به حجاب افتادم که واقعی هم هست:

ملکه اسپانیا از آمدن به ایران خودداری می کند. میدانید چرا؟ به خاطر حجاب. یعنی او حاضر نیست روسری به سر کند. یک استدلال جالبی هم داشت: «وقتی که همسر آقای خاتمی همراه با ایشان به اسپانیا آمد، حجاب داشت و من به عقیده او احترام گذاشتم و نگفتم حجابت را بردار. این انتظار را هم دارم که وقتی به ایران می آیم به عقیده من در مورد به سر نکردن روسری احترام گذاشته شود و من روسری سر نکنم!» حالا ایشان خبر ندارد که برای دیدار با مقام معظم رهبری باید چادر هم سر کند!!

بهزاد
Saturday 9 November 2002, 09:58PM
به چند نكته اشاره كرده بودي كه اجازه بدي يكي يكي جواب بدم
اول گفته بودي كه نماز و روزه و حج هم واجب است و لي چرا اجباري نيست.
بايد بگم كه واقعا از اين استدلالت تعجب كردم
اگر درست حدس زده باشم منظورت اين است كه چرا با كساني كه اين اعمال را انجام نمي دهند برخورد نمي شود.
در مورد نماز خودت هم مي دوني كه عملاً امكان پذير نيست چون جلوه بيروني ندارد.
در مورد روزه هم كه خوب مي بيني كه با روزه خواري در ملا عام به شدّت برخورد مي شود. در ملا غير عام هم كه اساسا با هيچ منكري حتي بي حجابي نمي شود برخورد كرد.
در مورد حج هم نمي دونم تا چه حد اطلاع داري جزو دستورات دين است كه زيارت خانه خدا واجب است و اگر سالي پيش بيايد كه كسي به خانه خدا براي انجام اعمال حج نرود، بر حاكم اسلامي واجب است كه افرادي را به زور به حج بفرستد. كه الحمد لله فكر نمي كنم تا قيام قيامت چنين چيزي اتفاق بيفتد چون بحمدالله عاشقان حرمين شريفين به حدي هستند كه گاه تا 20 سال در انتظار نوبت زيارت مي مانند.
در مورد دوم هم بايد بگم كه كسي كه اولش مي آيد و اين دين را قبول مي كند، قبل از قبول كردنش بايد فكر اينجاهاش رو بكنه و بدونه كه بايد به چه لوازمي ملتزم بشه. و همونطور كه مي دوني در پذيرش اصل دين اجباري نيست "لا اكراه في الدين" ولي وقتي كه قبول كردي كه اين دين تو باشه، بايد به همه قوانينش احترام بذاري و در جزئياتش ديگه اختياري نداري. اختيار فقط در اصل دين است.
در مورد سوم هم فقط همين قدر بگم كه مهم اينه كه كسي ايشون رو مجبور به داشتن حجاب نمي كنه منتهي ميگيم كه شرط ورود به اينجا، رعايت قوانين و فرهنگ ماست اگر خواستيد قبول كنيد قدمتون روي چشم و اگر نخواستيد كه هيچي. اونها هم مي تونستند به همسر آقاي خاتمي همين رو بگن و كسي هم ازشون دلخور نمي شد.

siavash_ad
Saturday 9 November 2002, 11:45PM
دروغ هم گناه كبيره است، اي كاش به جاي اينكه اينقدر به مسائل ظاهري اسلام اهميت بدهيم، اندكي هم به مسائل اخلاقي آن اهميت ميداديم. همين روزنامه كيهان تا فردي پيدا ميشود كه صحبتي بر خلاف ميل آقايان انجام مي دهد بلافاصله او را به آمريكا و اسرائيل متصل ميكنند! خب اين يعني دروغ، تهمت و بردن آبروي افراد كه تمام اينها در اسلام از گناهان بزرگ شمرده شده. مثل همان ماجراي چمدان پول كه آمريكا براي حمايت از روزنامه نگاران زنجيره اي به ايران فرستاده! كه ماجرا بيشتر به جوك شبيه بود. آقايان براي حفظ منافع خود دست به هر گونه منكر و گناهي ميزنند و جالب اينكه ادعاي حمايت از اسلامشان گوش تمام عالم را كر ميكند!

بهزاد
Saturday 9 November 2002, 11:55PM
اولا اينكه بنده وكيل مدافع روزنامه كيهان يا امثالهم نيستم كه بخواهم به اين قسمت از مطالبت پاسخ بدم و حتي خودم هم از اين روزنامه و مدير مسئولش واقعاً متنفرم.
ثانياً اگه يادت باشه بحث ما راجع به چيز ديگه اي بود، چرا هي از اين شاخه به اون شاخه مي پري. اينطوري كه نمي شه بحث منطقي كرد. اجازه بده راجع به يك موضوع بحث كامل منطقي بكنيم و يكيمون قانع بشه يا حالت آچمز پيش بياد. بعد برو سراغ موضوع بعدي

يا حق

siavash_ad
Sunday 10 November 2002, 12:30AM
آقا من منظورم اين بود كه حجاب از ظواهر اسلامه. خيلي هم بي ربط نبود. به هر حال من كه اعتقاد دارم دين يك مساله شخصي است، (هر چند در بعضي جاها اجتماعي ميشود) ولي كلا شخصي است و هر فردي براي خودش ديندار است. حجاب هم از جمله مسائلي است كه به دين مربوط ميشود. به نظر من حجاب يك مطلب شخصي است و قانون حجاب تجاوز به حريم شخصي افراد است.

اصلا ميشود يك جور ديگر استدلال كرد:
همانگونه كه ميدانيد نگاه كردن به موي زن غير مسلمان اشكالي ندارد. و بر اساس اسلام مي توان اين گونه نتيجه گيري كرد كه هر زني هم كه حجاب را رعايت نكند، مسلمان نيست. پس ميشود نتيجه گرفت كه هر زني كه حجاب را رعايت نميكند مسلمان نيست و نگاه كردن به موي كله او اشكالي ندارد!

بهزاد
Sunday 10 November 2002, 12:40AM
اين قياس مع الفارقه و جواب داره ولي بعلت اينكه ساعت از دوازده و نيم نيمه شب رد شده و من بايد سحر بيدار بشم؛ ادامه اين بحث رو ميذارم براي فردا صبح
فعلا شب بخير و التماس دعا

آرمان
Monday 11 November 2002, 04:29PM
خداوند در قرآن ميفرمايد :
اي پيامبر به زنان خود و زنان موءمن بگو كه خود را با چادر بپوشانند.
سورهء مباركهء احزاب - آيهء شريفهء 59 - ترجمهء الهي قمشه اي .
والسلام عليكم .

siavash_ad
Thursday 14 November 2002, 05:19PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
اين قياس مع الفارقه و جواب داره ولي بعلت اينكه ساعت از دوازده و نيم نيمه شب رد شده و من بايد سحر بيدار بشم؛ ادامه اين بحث رو ميذارم براي فردا صبح
فعلا شب بخير و التماس دعا

بهزاد خان! گویی شما پاسخ مرا گذاشته اید برای فردای صبح قیامت!

mohammad_mt
Saturday 16 November 2002, 03:46PM
سلام
حالا كه اجباريه اينجوريه واي به روزي كه اختياري بشه!:eek:

Neda
Saturday 16 November 2002, 05:58PM
به نظر من حجاب اجباري نبايد باشه...

بهزاد
Saturday 16 November 2002, 09:48PM
از اينكه پاسخ گفتگوت اينقدر دير شد واقعا معذرت مي خواهم. چند روز بود كه به كلي يادم رفته بود من اينجا گفتگو كردم. بعدش هم كه يادم اومد اصلا فرصت اينجا اومدن رو نداشتم. خوب بريم سر اصل مطلب
ببين سياوش جان من منظورت رو از كلمه "ظواهر اسلام" متوجه نميشم. هر دستوري كه در در قرآن يا احاديث معصومين باشه براي ما مسلمان ها لازم الاجراست حالا مي خواهد اين دستور مربوط به ظواهر باشه يا هر چيز ديگه.
اين كه شما مي گي حجاب يك امر شخصي هست كاملا اشتباه است. چون بي حجابي فرد علاوه بر مشكلاتي كه براي خود شخص به وجود مي آورد باعث ايجاد دردسر براي ساير افراد جامعه هم مي شود.
در ضمن اگر اينطوري كه شما مي گي باشه خوب زنا هم يك امر شخصي است بين دو نفر. پس چرا بايد مجازات بشن؟؟؟
در مورد اون مقايسه ات هم بايد بگويم بگويم بين يك فرد كه مسلمان نيست با يك مسلمان كه دستورات دين را اجرا نمي كند فرق است.
مثال شما مانند اين است كه يك سرباز وقتي قوانين نظامي را اجرا نمي كند ديگر سرباز نيست و نبايد مجازات شود. ولي چنين شخصي يك سرباز خاطي تلقي شده و مجازات مي شود نه اين كه به امان خدا رها شود.

siavash_ad
Sunday 17 November 2002, 12:49AM
سلام
به نظر من جلوگیری از دزدی، رشوه و امثالهم، بسیار مهم تر از برخورد با بی حجابیست. دروغ گناه کبیره است و بی حجابی نیست (تا آنجا که من میدانم). ولي شما ميزان برخورد با دروغ را ببينيد و ميزان برخورد با مسائل منكراتي را! و این به نظر من یعنی توجه به ظواهر اسلام. يعني اعمال طالباني

در ضمن كسي كه به حجاب احترام نميگذارد، احتمالا براي نماز هم همان احترام را قائل است، براي روزه هم همان احترام را قائل است، براي ساير مسائل اسلام هم همان احترام را قائل است! چون حجاب از جمله دستورات دين اسلام است كه مورد تاكيد فراوان قرار گرفته است و من نميدانم، آيا همچين انساني از نظر شما مسلمان به حساب مي آيد يا نه؟؟ نمي توان انسانها را مجبور كرد كه مسلمان باشند. و همچين عملي فقط و فقط به خود اسلام ضربه ميزند. و در كشور ما داشتن دين اجباريست. و اين يعني تجاوز به حريم خصوصي افراد. و ضربه نهايي را هم خود دين ميخورد.

دين نبايد اجباري باشد. دين دارو نيست كه بتوان آنرا به زور به كسي خوراند. دين مظهر خداخواهي است و خداوند بسيار زيباست. اگر دين واقعي در جامعه ارائه شود خود انسانها به سوي آن جذب ميشوند، چون انسان زيبايي را دوست دارد. ولي متاسفانه دين واقعي در جامعه ارائه نميشود. و اين يعني دين منحرف. يعني روحانيون دروغين. يعني آن چيزي كه امثال آقاجري به خاطر آن محكوم ميشوند. اين عقايد شخصي من است و نميدانم تا چه حد براي شما قابل قبول باشد.

بهزاد
Sunday 17 November 2002, 01:13AM
اينكه چون با جرمهاي ديگر برخورد نمي شود، با اين جرم هم برخورد نشود. حرف منطقي نيست. ما بايد بگوييم همينطور كه با اين جرم برخورد ميشود، با بقيه جرمها كه به قول شما (كه من هم با آن موافق هستم) مهمتر از بي حجابي است، هم برخورد شود. البته برخوردي متناسب با نوع جرم نا مانند آغاجري.
در مورد قسمت دوم حرفت هم كه در گفتگوي بالا صحبت كرده ام.
در مورد قسمت سوم هم اگر لطف كني و قانوني را كه به موجب آن داشتن دين اجباري ذكر شده است را معرفي كني ممنون مي شوم.
و قسمت آخر حرفت رو هم كه قبول دارم. (البته به جز قسمت آغاجري)

siavash_ad
Sunday 17 November 2002, 02:40AM
خب وقتی که با جرمهای مهم تر از بی حجابی برخورد نمیشود یا کم برخورد میشود، می توان نتیجه گرفت که برخورد با بی حجابی هم به خاطر حفظ اسلام و اجرای آن نیست! چون اگر آقایان دلشان برای اسلام میسوخت (هر چند اسلام به دلسوزي ايشان محتاج نيست) در مورد تمام مسائل اينگونه بودند! و حفظ منافع شخصي، براي ايشان، اهميت بيشتري دارد.

در مورد قسمت دوم. برداشتي كه من از سخنان شما داشتم اين بود كه بي حجابي كسي را از اسلام خارج نميكند. خب همين ايجاد مشكل ميكند. اگر بي حجابي يك گناه معمولي است پس حجاب اجباري ديگر چه معنايي دارد؟ انسان ميتواند مسلمان بماند و حجاب هم نداشته باشد. جامعه هم اگر آنقدر وضعش خراب است كه با بي حجابي دچار مشكل شود(!) بدانيد كه با حجابي هم دردش را دوا نميكند! يك مرد مسلمان خود بايد قدرت كنترل نفسش را داشته باشد و نه اينكه هيچ چيز تحريك كننده اي در اطرافش نباشد!

خداوند به انسان اختيار عطا كرده و حكمت را در اين ديده كه انسان از اين اختيارش استفاده نا صحيح هم بكند. و فرق فرشته و انسان هم همين است. چون هيچ اتفاقي بي رضاي خدا انجام نميشود.مثل اينكه دزدي را داخل زندان بيندازيم و ادعا كنيم كه او ديگر دزدي نميكند.

در ضمن مسائل تحريك كننده در همين جامعه مثلا با حجاب ما از بسياري از كشورهاي عربي كه حجاب را هم اجباري نكرده اند، بيشتر است. و فكر ميكنم همين محدوديت عامل آن باشد. در يك كشور آزاد (از لحاظ جنسي) كساني كه مايل به داشتن رابطه جنسي هستند به جاهاي خاصي مراجعه ميكنند و ساير افراد جامعه از رفتارهاي نا مناسب اين گونه افراد در امان هستند. اما در كشور ما اين حركات در خيابان ها شروع شده (كه همه مردم در معرض آن هستند) و به فاحشه خانه هاي مخفي ختم ميشود. قبول كنيد كه اين مسائل زير پوست جامعه ما وجود دارند و راه حل آن هم برخورد قهر آميز نيست. چون اگر بود در اين 24 سال جواب ميداد.

در مورد اجباري بودن دين. همين گزينش هايي كه در ادارات دولتي ميشود را ببينيد. يك فرد بي دين چگونه ميتواند در همچين گزينشي قبول شود؟ اين يعني محروميت از داشتن شغل دولتي. يعني محروميت از يك حق اجتماعي كه ربطي هم به دين ندارد. و يا مثلا يك كانديداي نمانيدگي مجلس حتما بايد به يكي از اديان رسمي كشور پايبند باشد. نداشتن دين يعني محروميت از اين حق! نمونه هاي اينچنيني زياد هستند. و ماده قانوني اين مطلب به شكل غير رسمي و غير مكتوب صادر شده است. و كاملا هم اجرا ميشود.

شايد افكار من با افكار يك جامعه سنتي اسلامي تضاد هاي زيادي داشته باشد، ولي به حال افكار و عقايد من اينها هستند و شايد هيچ جايي به جز اينترنت فرصت بيان آنها را به من ندهد. با تشكر

بهزاد
Wednesday 20 November 2002, 02:20PM
با سلام
1- به نظر شما پس منظور از برخورد با بي حجابي چيست؟
2- براي چندمين بار عرض مي كنم كه كسي كه مسلمان شد، ملزم به رعايت قوانين اسلام است و اگر از اين قوانين تخطي كرد، مستوجب مجازات مي شود.
3- در مورد اينكه آدم خودش بايد سليم النفس باشد حرفت كاملا منطقي است ولي اينكه مناظر بي حجابي تاثيري در روحيه افراد ندارند، خير كاملا اشتباه است. آياحال شما قبل از ديدن يك فيلم مستهجن جنسي با وقتي كه داريد اين فيلم را تماشا مي كنيد، يكي است؟؟؟ حاشا و كلاّ كه چنين باشد!!! اين كه نمي شود انسان خودش را در معرض انواع و اقسام آسيب ها قرار دهد و بعد زحمت خود را زياد كند و با آنها مبارزه كند.
در فرض اگر شما در جامعه با حجاب و به دور از فساد براي كنترل نفس خود به نيرويي فرضي معادل 100 نياز داشته باشيد در يك جامعه ولنگار و فاسد به نيرويي در حدود 5000 نياز خواهيد داشت. حال خود به خوبي مي دانيد كه تعداد افرادي كه نيروي 100 را دارند بسيار بسيار بيشتر از افرادي است كه قدرتشان در حد 5000 است.
4- خداوند به انسان اختيار عطا كرده است، و فرموده اين راه سعادت و اين راه شقاوت و تو مختاري كه هر كدام را انتخاب كني؛ ولي اگر اين راه را انتخاب كردي اين سرنوشت در انتظارت است و اگر آن را انتخاب كردي سرنوشت چيز ديگري است. وقتي كه شما راه نادرست را انتخاب كردي بايد منتظر نتايجش هم باشي.
5- به نظر من هم كار فرهنگي بر رفتار قهرآميز اولويت دارد؛ ولي وقتي عده اي به عمد سعي در تغيير جو فرهنگي كشور دارند، چاره اي جز برخورد قهرآميز نيست.
6- اين جزو هنجارهاي همه كشورهاست كه عناصر مطلوب حكومت مي توانند شغل دولتي داشته باشند و عناصر نامطلوب خير، شما فكر كرده اي كه اگر با يك ظاهر اسلامي و عقائد اسلام ناب كه در غرب بنيادگرايي خوانده مي شود در يك كشور غربي زندگي كنيد به شما اجازه مي دهند مناسب دولتي را اشغال كنيد؟؟؟ مسلما خير
7- آن قانوني كه شما نتوانستيد مستند مكتوبش را پيدا كنيد بنده معرفي مي كنم:
قرآن كريم، سوره احزاب و نساء و...
در هيچ جاي قرآن هم قيد نشده كه حجاب بايد اختياري باشد.
يا حق. در ضمن از بحث منطقي و به دور از فرافكني شما متشكرم.

بنفش
Monday 25 November 2002, 10:23PM
من فقط خواستم اشاره كنم در قرآن اشاره شده كه مردان اجازه كتك زدن زنان رو دارند. مگه بايد به اين عمل بشه؟ مگه هر چيزي در قرآن اومد درسته؟

mohammad_mt
Monday 25 November 2002, 10:31PM
بنام خدا
سلام،آقا يا خانم بنفش!
در كدام كشور مردم علاقه اي به اسلام ندارند ؟ كشور محل زندگي شما يا ايران؟در ضمن دو نوع دين داريم:1-دين اصيل و واقعي
2-دين من درآوردي:smile41:

بنفش
Tuesday 26 November 2002, 01:50AM
نوشته شده بوسيله mohammad_mt
بنام خدا
سلام،آقا يا خانم بنفش!
در كدام كشور مردم علاقه اي به اسلام ندارند ؟ كشور محل زندگي شما يا ايران؟در ضمن دو نوع دين داريم:1-دين اصيل و واقعي
2-دين من درآوردي:smile41:

در کدام کشور علاقه ای دارند؟ بله آیه ای از دین اصیل و واقعی اسلام این پایین آمده:

fahimeh20
Monday 2 November 2009, 11:59PM
سلام خسته نباشید
من واقعا موندم طرز فکر کی راجع به حجاب درسته؟آخه هر کاری علتی باید داشته باشه؟چرا حفظ حجاب در مورد خانم هاست و اونم در پوشش ظاهری خلاصه میشه ؟مگه کشورهای مرد ندارن؟یعنی داشتن حجاب به این خاطر اجباری شده که مردها ممکنه مشکل داشته باشن و ....؟پس اگه مشکل خانم نیست چرا راهحلش ما هستیم و حفظ حجاب واسه ماست؟
مگه نمیگن قران و به روز معنی کنیین اگه اینجوریه که حجاب الان نباید معنی داشته باشه؟واقا فلسفه حجاب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

a_d
Tuesday 3 November 2009, 02:58PM
سلام خسته نباشید
من واقعا موندم طرز فکر کی راجع به حجاب درسته؟آخه هر کاری علتی باید داشته باشه؟چرا حفظ حجاب در مورد خانم هاست و اونم در پوشش ظاهری خلاصه میشه ؟مگه کشورهای مرد ندارن؟یعنی داشتن حجاب به این خاطر اجباری شده که مردها ممکنه مشکل داشته باشن و ....؟پس اگه مشکل خانم نیست چرا راهحلش ما هستیم و حفظ حجاب واسه ماست؟
مگه نمیگن قران و به روز معنی کنیین اگه اینجوریه که حجاب الان نباید معنی داشته باشه؟واقا فلسفه حجاب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
اول اينكه حجاب مختص خانومها نيست. و آقايون هم بايد در حد خودشون اونو رعايت كنند.
در كنار حجابي كه خانوما دارن آقايون وظيفه دارن حيا وخويشتن داري نداشتن چشم چرانيه ! كه ايندو لازم وملزوم همديگه هستند. و هيچ كدوم به تنهايي كافي نيستند.

به طور مثال نميشه يك آدم رو بواسطه اينكه شنا بلده تو دريا بندازيمش و توقع داشته باشيم كه يك مدت طولاني سالم بمونه تنها بواسطه اينكه چون شنا بلده. به هر حال هر چه ابزار و احتمالات افتادن به گناه بيشتر باشه خويشتن داري هم براي مرد مشكل تر ميشه.
از طرف ديگه هيچ فطرت سالمي دوست نداره كه تن و زيبايي اش مورد استفاده هر كس وناكسي قرار بگيره و كسي با نگاه دزدانه شهواني بهش نگاه كنه چون در واقع اينطوري شخصيتش زير سوال ميره.

telname
Monday 30 November 2009, 09:42AM
نمی‌شه که آقایون در مورد خانم‌ها تصمیم بگیرند که چه جور لباسی رو انتخاب کنند. اگر آقایون با دیدن یک خانم بی‌حجاب تحریک می‌شن بهتره برن خودشون رو اصلاح کنند نه این که برای سالم موندن خودشون شخص دیگه‌ای رو مجبور به انجام دادن کاری بکنند که شاید خوشش نیاد. در ضمن شخصیت زن بی‌حجاب با نگاه شهوانی یک مرد زیر سوال نمی‌ره بلکه اون مردی که نگاه شهوانی داره شخصیتش زیر سوال می‌ره. اگر کنترل جامعه دست زنان بود و اون‌ها حجاب رو برای مردان اجباری می‌کردند اون‌وقت حال و روز مردانی که از مدافعین سرسخت حجاب هستند دیدنی بود! چیزی را که برای خود نمی‌پسندیم برای دیگران هم نپسندیم.