نمايش نسخه نهائي : پاسخي به شبهه در مورد خطبه 80 نهج البلاغه
دوست ايراني .
Friday 4 June 2004, 10:47PM
به نام خدا
اين فايل در واقع مرتب شده پاسخ به شبهه مطرح شده در خصوص كامل نبودن عقل زنان مي باشد كه قبلاً در تاپيك سئوالي از خانمهاي مذهبي ذكر گرديده بود و براي استفاده افرادي كه حوصله خواندن كل بحث ها را ندارند در اينجا گذاشتم
البته اين فايل با نرم افزار ورد فارسي خوانده مي شود.
Freedom1
Saturday 5 June 2004, 08:27AM
Monolog يا سخنراني، يعني اينكه يك نفر براي جمعي حرف ميزنه و نظرات خودش رو ابراز ميكنه، بدون اينكه جوابي بشنوه و تن به نقد اظهاراتش بده..
اين روش سالهاست كه منسوخ شده.. و بجاي اون Dialog جا افتاده كه امكان نقد و بررسي اظهارات وجود داره..
يكروز داشتم نهج البلاغه رو ورق ميزدم.. كاملا اتفاقي خطبه ي 80 رو ديدم و نهايتاً كار به تاپيكهاي اينجا كشيد.. به هر حال قصد من شبهه افكندن نبود.. اصلا شبهه اي اونجا نيست و اين شما هستين كه در اون خطبه شبهه ميندازين !!
شما رفتين منابعي رو مطالعه كردين و سعي كردين جواب بدين.. ديالوگ خوبي بود.. و از اون جالبتر مونولوگ جديد شماست..
به هر حال منهم اين فايل رو دانلود كردم و خوندم.. با خودم فكر كردم كه وقتي انسان دچار ماليخوليا باشه، چه حرفها كه نميزنه و چه كارها كه نميكنه :rolleyes:
دوست ايراني .
Saturday 5 June 2004, 02:07PM
سلام
قطعاٌ بايد اين كار شما را عصباني و ناراحت مي كرد :D;) خيلي عجيب نبود اما باور كنيدمن قصدم ناراحت كردن شما نبود اسمش را هر چي كه مي خواهيد بگذاريد ماليخوليا و يا چه ميدونم از همين اسمها كه شما بلديد و من بلد نيستم
ولي اين يك جواب كامل به اون سئوال هست شايد اين سئوال صرفاٌ براي شما نباشد
منم براي ديگراني كه اين سئوال براشون پيش آمده اينهارا جمع آوري كردم و گذاشتم و فكر مي كنم دستم درد نكنه:D و انشالله خداوند و امامم ازم راضي باشند سعي هم مي كنم تا يك مدت طولاني اين تاپيك را بالا نگه دارم تا حتي خوانند گان گذري تالار هم ازاين فايل ضميمه كه در اولين قسمت تاپيك گذاشته شده استفاده كنند :smile58:
منتهي توصيه من به شما از زبان سهراب سپهري اينه
چشمهارو بايد شست جور ديگر بايد ديد :):rolleyes:
دوست ايراني .
Tuesday 8 June 2004, 10:42PM
http://www.14masom.com/14masom/03/mktba3/book06/images/imam_ali.jpg
http://www.rafed.net/card/script/11.jpg
Freedom1
Wednesday 9 June 2004, 02:35PM
اين مطلب رو خانمي نوشته بود.. من بدون اينكه در موردش نظري بدم.. اينجا درجش ميكنم:
خدا مرا از جنس دوم افريد...به من وعده مساوات داد اما...هم تو و هم من و هم خودش همه ميدانستيم که من از جنس دومم...
و همجنسان من در پي آن تساوي وعده شده هر چه گشتند کمتر يافتند...خيلي ها هم خودشان را به جنس اولي بودن زدند اما...
اما من...
من جنس دوم بودنم را دوست دارم...راه رفتن هاي با هزار اداب و صحبت کردن هاي رنگارنگم را دوست دارم...گونه هاي صورتي رنگ و نگاههاي پر از شرمم را دوست دارم...دستان پر از لطافت و ارامش بي انتها در صداي پر از مهرم را دوست دارم و لبخندم را که به اندازه تمام ابهت توي جنس اولي قدرت دارد...ان را هم دوست دارم...و حتي قطره قطره اشکهايم ...من چشمان هميشه خيسم را دوست دارم...و انگاه که در مقابل تو سکوت ميکنم ...از دانستن اينکه تمام عظمت جنس اولي تو از سکوت من است و خودت هم نميداني...ان را هم دوست دارم...
ميگفتم برايت...
ميگفتم که من سادگي ام را دوست دارم ...و عظمتي را که پشت اين همه لطافت هر روز چه قشنگ پنهان ميکنم و تو چه ناداني که نمي بيني...چقدر پوزخند زدن به غرور تو خاليت را دوست دارم...
همه اينها را دوست دارم حتي به قيمت جنس دومي بودن...
بگذار تا به اسم جنس دومي باشم...
مگر نه اين بود که خدا مرا و تو را از يک خاک افريد...؟؟؟
راستي يادم نبود...
خاکي که خدا تو را از ان سرشت خورده شيشه داشت....
پس من همان بهتر که جنس دوم باشم...اين بار با کيفيت بهتر٫اصلاح شده .....بدون خورده شيشه....
http://www.mideastclick.com/forums/showthread.php?s=&postid=921780#post921780
دوست ايراني .
Wednesday 9 June 2004, 04:27PM
تو را شكر كه من يك انسانم و مخلوقي هستم كه تو به خلقش مباهات نمودي
تورا شكر مي كنم چون مرا اشرف مخلوقات آفريدي وتورا شكر ميكنم كه بدين خاطر مرا اشرف مخلوقات ناميدي كه عشق به خودت را به من آموختي و از توميخواهم كه مرا در عشق خودت نگهداري كه همه هستي انسانها چه مرد وچه زن با اين عشق معني
مي گيرد
آمين
تكرار پاسخ به خطبه 80 نهج البلاغه
مزدك بامداد
Wednesday 9 June 2004, 05:23PM
خوب ، در اين دنيا كه زنان در اسلام حق و حقوق نصفه نيمه
دارند كه آقاي فريدام بخوبي ثابت كرد، امّا چرا در آن دنيا هم
همه ئ وعده هاي بهشت، مانند حوري بكر و پسران امرد و
خوشگل ( غلمان ) وشير و شكر و كاخ و كوشك، به مردان
داده شده و براي زنان چيزي ( مثلاً مانند تام كروز و برد پيت!)
در نظر گرفته نشده است؟
دوست ايراني .
Wednesday 9 June 2004, 05:37PM
كوته نظري شما تمامي ندارد شما كجا و فهم قران كجا ؟
مزدك بامداد
Wednesday 9 June 2004, 05:53PM
نوشته شده بوسيله دوست ايراني .
كوته نظري شما تمامي ندارد شما كجا و فهم قران كجا ؟
خوب پاسخ شما همين بود كه از زير پاسخ دربرويد ؟
براستي كه فهميدن اين شهاب و كواكب ! و اضربوهن !
و نفاسات في العقد ! خيلي سخت است! تنها آخوند ميفهمد
كه اين قران مبين لا ريب فيه ! چه گفته و بعد دوست عربي (ببخشيد ايراني !):D:smile58:
حقيقت
Wednesday 9 June 2004, 06:22PM
در نظر ديانت بهايي:
حقوق زن و مرد برابر مي باشد و يكي از تعاليم 12 هدف كلي ديانت بهايي تساوي حقوق رجال و نسا مي باشد.
اسلام در آن زمان با اعطاي اين حق به زنان بيشترين لطف را در حق زنان مجري داشت. چون در آن زمان اصلا براي زن حقوقي قائل نبودند و در اصل آن حق در آن زمان بهترين حق براي زنان بود. به مرور زمان اين مطلب براي مردم جا افتاد كه زنان بايد حقوقي برابر مردان داشته باشند و اين امر به طور كامل در ديانت بهايي به وقوع پيوسته است.
www.bahai.com
دوست ايراني .
Wednesday 9 June 2004, 06:31PM
امثال تو مزدك راه گم كردگاني بيش نيستيديد وبراي سئوال هاي كودكانه ات بايد جوابي در همان حد داد منتهي براي اينكه ديگران كه به علت مطالعه كم دچار شك و ترديد هستند در اين معاني قراني حتماً تاپيكي از اين باب (همانند پاسخي در مورد خطبه 80 نهج البلاغه )خواهم زد و حتماً جوابي شايسته به شبه اندازان خواهم داد
وسلام
مزدك بامداد
Friday 18 June 2004, 08:24PM
نوشته شده بوسيله دوست ايراني .
امثال تو مزدك راه گم كردگاني بيش نيستيديد وبراي سئوال هاي كودكانه ات بايد جوابي در همان حد داد منتهي براي اينكه ديگران كه به علت مطالعه كم دچار شك و ترديد هستند در اين معاني قراني حتماً تاپيكي از اين باب (همانند پاسخي در مورد خطبه 80 نهج البلاغه )خواهم زد و حتماً جوابي شايسته به شبه اندازان خواهم داد
وسلام
منتظريم !
سینا 555
Friday 18 June 2004, 11:03PM
كه من شهر علمم عليم در است
درست اين سخن قول پيغمبر است
حكيم ابوالقاسم فردوسي
حقيقت
Saturday 19 June 2004, 10:56AM
ايراد گرفتن از كتب ديني كار درستي نيست چون آن كتب براي زمان خاصي آمده اند و تعاليم آنها براي زماني خاص بوده است.
با رجاي تائيد
صبح
Saturday 19 June 2004, 11:19AM
نوشته شده بوسيله حقيقت
ايراد گرفتن از كتب ديني كار درستي نيست چون آن كتب براي زمان خاصي آمده اند و تعاليم آنها براي زماني خاص بوده است.
با رجاي تائيد
ببخشيد اون كتابهاي فرقه ضاله بهائيت است كه اينچنين است ، آنها حتي در زمان خود هم كارا نبوده اند و اكنون نيز نيستند . كتابهاي اسلامي بر خلاف كتب فرقه بهائيت منطقي آشكار و عقل پسند دارد و شما نمي توانيد گمراهي را بر اسلام تزريق كنيد .
والسلام علي من اتبع الهدي
حقيقت
Saturday 19 June 2004, 11:36AM
نوشته شده بوسيله صبح
ببخشيد اون كتابهاي فرقه ضاله بهائيت است كه اينچنين است ، آنها حتي در زمان خود هم كارا نبوده اند و اكنون نيز نيستند . كتابهاي اسلامي بر خلاف كتب فرقه بهائيت منطقي آشكار و عقل پسند دارد و شما نمي توانيد گمراهي را بر اسلام تزريق كنيد .
كتاب هاي ديانت بهايي نه تنها در آن زمان كارا بودند بلكه در حال حاضر مي بينيد كه اهداف جهاني كم كم در حول آن سوق مي گيرد و كم كم دارد به اين نتيجه مي رسد كه آنها تنها راه نجات بشريت از اين تنگنا مي باشد.
با رجاي تائيد
صبح
Saturday 19 June 2004, 04:09PM
نوشته شده بوسيله حقيقت
كتاب هاي ديانت بهايي نه تنها در آن زمان كارا بودند بلكه در حال حاضر مي بينيد كه اهداف جهاني كم كم در حول آن سوق مي گيرد و كم كم دارد به اين نتيجه مي رسد كه آنها تنها راه نجات بشريت از اين تنگنا مي باشد.
با رجاي تائيد
جناب شما كه از ابتداي ورود به اين باشگاه محض تبليغ فقط آنها را مي نويسيد و پاسخگوي اشكالات منطقي و عقلي به اشتباهات و انحرافات ادعاي خود نيستيد ... البته از پيروان باب پاسخ دادن انتظار نمي رود چون از همان پيامبر اوليه سئوال كردن حرام بوده و اين فرقه ضاله بطور كل با اشتباه و خطا و تزوير و بهل تصور كردن مردم يش رفته است .
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.