نمايش نسخه نهائي : چگونگي رفتار با زرتشتيان
آرتيمس
Friday 4 June 2004, 09:55AM
در دوران سلطنت ناصرالدين شاه قاجار ، پارسيان هند كه از بيداد و فشار وارده به همكيشان خود در ايران آگاهي يافتند ، نماينده عالي رتبه به نام مانكجي ليمنجي هاتريا را به ايران فرستادند . او نزد شاه شكايت برد و با پشتيباني حكومت هند ( امپراطوري انگليس ) موفق شد ، از آن فشارها تا حد زيادي بكاهد . از روی نامه های مبادله شده بين مانكجي و ناصر الدين شاه كه امروز موجود است ، فشار و تبعيض ظالمانه نسبت به زرتشتيان از جمله شامل موارد زير بود :
زرتشتيان مجبور بودند علامت مشخصه اي روي لباس خود بزنند تا از مسلمانان تميز داده شوند (همانند يهوديان در آلمان نازی )
زرتشتيان در موقع خريد ، حق نداشتند به اجناس مورد نظر و به ويژه به اغذ يه و ميوه دست بزنند. زيرا به عقيده مسلمانان آن مواد ، نجس مي شد !
زرتشتيان حق نداشتند در برابر مذهبيون ، سوار چهارپا بمانند و يا در بازار سواره حركت كنند . ( در آن زمان وسيله نقليه معمولي چاهارپا بود )
زرتشتيان روزهاي باراني نمي بايست بيرون بروند كه مبادا خيابان آلوده شود.
اگر جواني زرتشتي مسلمان مي شد، برادران و خوهران او ، از ارث والدينشان محروم مي شدند و همه ارث ، به جوان تازه مسلمان شده مي رسيد ( اين كار نسبت به يهوديان هم انجام مي شد و وسيله ای بود برای ترغيب و اجبار زرتشتيان و يهوديان به پذيرفتن مذهبی ديگر )
هنگامي كه يك نفر زرتشتي به دست يك نفر مسلمان كشته مي شد ،مسلمانِ قاتل قصاص نمي شد و تنها مي بايست خون بها ( ديه ) به وارث مقتول زرتشتي بپردازد و به اين ترتيب مسلمانان از ريختن خون زرتشتيان ترس نداشتند .
مزدك بامداد
Friday 4 June 2004, 02:14PM
بله، اين هم از نشانه هاي فاشيستي بودن اسلام است
كه براي غير مسلمان، حقوق انساني يا قائل نيست يا
كمتر از يك مسلمان قائل است و چنين ايده اي بدبختانه
در ايران زيباي ما به حكومت رسيده است.
min
Friday 4 June 2004, 02:20PM
نوشته شده بوسيله مزدك بامداد
بله، اين هم از نشانه هاي فاشيستي بودن اسلام است
كه براي غير مسلمان، حقوق انساني يا قائل نيست يا
كمتر از يك مسلمان قائل است و چنين ايده اي بدبختانه
در ايران زيباي ما به حكومت رسيده است.
ساعت خواب
آن زمان كه ايشان مي فرمايند حكومت اصلا اسلامي نبوده كه رفتارها طبق احكام اسلام باشد يا نباشد .
اكنون مي بينيد كه در حكومت اسلامي اقليت مذهبي از حقوقي همانند مسلمانان برخوردارند واين اجراي احكام اسلامي است . شما به خاطر خصومت مي خواهيد همه چيز را به اسلام نسبت دهيد كه در اين خيال باطل خواهيد ماند .
بعد از اين يك سوال خارج از بحث :
شما براي اين ايران زيبا تا كنون چه زحمتي به خود داره ايد ؟
مزدك بامداد
Friday 4 June 2004, 03:56PM
نوشته شده بوسيله min
ساعت خواب
آن زمان كه ايشان مي فرمايند حكومت اصلا اسلامي نبوده كه رفتارها طبق احكام اسلام باشد يا نباشد .
اكنون مي بينيد كه در حكومت اسلامي اقليت مذهبي از حقوقي همانند مسلمانان برخوردارند واين اجراي احكام اسلامي است . شما به خاطر خصومت مي خواهيد همه چيز را به اسلام نسبت دهيد كه در اين خيال باطل خواهيد ماند .
بعد از اين يك سوال خارج از بحث :
شما براي اين ايران زيبا تا كنون چه زحمتي به خود داره ايد ؟
1- ناصرالدين شاه و يا محمد شاه و يا فتحعلي شاه، و ...
خودشان بگفته ئ تاريخ نويسان آخوند تاجدار بوده اند
و گرچه حكومت اسلامي به معني امروزي
نبود ولي اين آخوند بود كه همه ئ شئون اجتماعي
را در دست داشت، به روس اعلان جهاد داد و
نصف ايران را باخت و ...
2- چه زحمتي از اين بالاتر كه با شما ذوب شدگان
سرو كله ميزنم و دشنام ها و توهين ها ي اسلامي -
عبادي شما را بجان ميخرم، تا شايد گروهي دو خط
سخن درست به مغزشان برود...
آرتيمس
Saturday 5 June 2004, 03:43AM
تا آنجا که من ميدانم در رساله امام زرتشتی ها نجس هستند
صبح
Saturday 5 June 2004, 07:57AM
نوشته شده بوسيله آرتيمس
تا آنجا که من ميدانم در رساله امام زرتشتی ها نجس هستند
ببخشيد زرتشتي ها طهارتشان و تخليشان چگونه است ؟ شراب مي خورند و دهان آب نمي كشند ؟ ... اگر دستورات بهداشتي و پاكيزگي اسلامي را رعايت نمي كنند ... قطعا نجس هستند .
صبح
Saturday 5 June 2004, 08:06AM
نصف ايران را باخت و ...
هر گردي را چهارگوش مي كنند و هر سياهي را سفيد براي اينكه به حقد و كينه از نوع صم بكم عمي فهم لا يبصرون خود پاسخ دهند !!!! دروغ و جعل اولين چيزي است كه به آن فكر مي كنند .
اگر آن دستورات اسلامي و آخوندي است چرا اكنون ديگر اجرا نمي شود . قطعا اگر هم اسلامي بود ما ترسي از اجراي آن نداشتيم و آن را ادامه مي داديم ... اما مهم اين است كه مطابق با دستورات اسلامي نيست . در اسلام هر كسي حتي كافر غير محارب اگر در جامعه اسلامي زندگي كند از حقوق شهروندي برخوردار است . و شما جاهلان اگر اينگونه پوچ نبوديد كه عقيده را بواسطه اشخاص نمي سنجيديد ...
بله ، كسي كه دروغ بگويد پشت هم جعل كند پشت سر هم ... چيزي كه با آن زندگي كرده است ... و جلوي همگان ثابت شود كه جز جعل و دروغ بر چيزي پاي ندارد ... اطفاي وجدانش زحمت دارد و جان در رفتن !!!
min
Sunday 6 June 2004, 12:27AM
نصف ايران را باخت و ...
از عصبانيت ديگر حرفهايت سر و ته هم ندارد . آنقدر كينه اسلام را به دل گرفته اي كه ديگر عقلت را تحت الشعاع اين كينه قرار داده اي .
اسلام از اساس با حكومت پادشاهي مخالف است . اگر آن گونه كه ادعا مي كنيد حكومت ناصرا لدين شاه تحت فرمان روحانيت بوده چرا او توسط يك روحاني مبارز به اعدام محكوم و اعدام شد ؟
لااقل تاريخ ايران را يك بار ورق بزن. برات خوبه
min
Sunday 6 June 2004, 12:35AM
اينم بخونيد بد نيست كاسه هاي داغتر از آش
دکتر کورش نيکنام موبد زرتشتي در گفت و گوي اختصاصي با گروه دفاع مقدس خبرگزاري مهر گفت : وقتي امام زنده بود من هميشه شاهد سخنان ساده ، مهربانانه ، باشکوه و با ايمان ايشان در رسانه ها بودم. امام انساني بود وارسته و انسان دوست از هر کيش و مسلکي . ايشان با يک عرفان و عشقي به جامعه ايران آمد و هدفشان اين بود که ايرانيان به اسم خودشان پي ببرند . ايران يعني آزادگان و بايد هميشه سرافراز و آزاد باشد و از يوغ استعمار بيرون بيايد . امام نيز به اين پي برده بود و شايد هم به او الهام شده بود .
وي افزود : به نظر من نگاه اصلي امام اين بود، اي ايرانيان شما انسان هايي هستيد که همه چيز داريد از ارزش هاي انسانيت و معنويت گرفته تا منابع طبيعي و مهري که خداوند از ديرباز در اين سرزمين نهاده است . به خودتان بياييد و خودتان باشيد و در کنار اينکه براي جامعه سازنده هستيد بدانيد که بايد معنويت در جامعه ايران حاکم باشد .
موبد زرتشتي گفت : ما يک عناصري در فرهنگ زرتشتي داريم که هرگاه انسان ها از اصل راستي دور مي شوند انسان هايي مي آيند برگزيده به نام سوشيانت يعني سود رسان مقدس . من به عنوان يک موبد زرتشتي اعتقاد دارم حرکتي که امام در مقطعي از تاريخ ايران انجام داد را يک کار سوشيانته مي دانم . ايشان آمد انسان ها را بيدار کند تا به خودشان بيايند و به عرفاني که مي تواند در جامعه حاکم باشد برسند .
وي افزود : آثار قلمي حضرت امام را کم و بيش مطالعه کرده ام عرفاني که در اين آثار است گوياي همان شخصيت والا و عرفاني حضرت امام است . ايشان بدور از هرگونه کشمکش هاي سياسي که درهر جامعه انساني مطرح است با يک صلح و صفا و مهرباني خاصي به جامعه ايران وارد شد .
دکتر نيکنام در پايان گفت : امروزه نمي توان گفت چند درصد از آن باوري که حضرت امام داشت ، پيامي که ايشان داشتند و آرماني که براي جامعه انساني در ايران داشت در سطح جامعه پياده شده است ولي اين را ميدانم که باور امام باور عشق و عرفان بود . باوري بود که انسان ها را دعوت مي کرد به خود انديشي و اينکه در کنار کار و فعاليت ، هدفشان نزديک شدن به خدا باشد . خود ايشان نيز با رفتار و حرکتشان اين را نشان مي داد .
artimis
Sunday 6 June 2004, 12:17PM
پس:
۱-اقليت های ِ مذهبی با وجود ِ اينکه najes هستند ولی از حقوق ِ مساوی با مسلمان ها برخوردار هستند. بگذاريم از حق ِ شهادت در دادگاه و diyeh و ..
۲-اگه همين رفتار را در خارج با مسلمان ها بکنند ما دوست داريم؟
۳- اگر يک سنی به امامان دشنام بدهد چرا najes است؟ آيا بد ميره به دست شوئئ يا شراب ميخوره؟
۴-جالب اين که رساله هایِ جديد ميگويند najes نيستند!!! چرا؟
۵- در مورد مصاحبه، بايد ديد اگر خارج از کشور بود چی ميگفت
صبح
Sunday 6 June 2004, 02:09PM
-اقليت هاي ِ مذهبي با وجود ِ اينکه najes هستند ولي از حقوق ِ مساوي با مسلمان ها برخوردار هستند. بگذاريم از حق ِ شهادت در دادگاه و diyeh و ..
نجس لفظي است درون مسلماني من نمي دانم شما كه مسلمان نيستيد چطور با آن مشكل داريد ؟ يعني شما بايد حقانيت اسلام را قبول داشته باشيد تا شايد باعث شود كه از اين لفظ ابائي داشته باشيد .
نجس معناي مادي نمي دهد و در كرامت انسان دخيل نيست . هر كس كه تقوي بيشتر پيشه كند نزد خداوند يكتا عزيز تر است .
ديه و شهادت در دستورات اسلامي براي مسلمانان تعريف شده و به واسطه مسلمان بودن اكثريت مطلق جمعيت ايران ، در قوانين مختص به آنان گنجانيده شده است . شايد اگر سران زرتشتي هم به ديه و شهادت به روش اسلامي اعتقاد داشتند براي آنها منظور مي شد .
۲-اگه همين رفتار را در خارج با مسلمان ها بکنند ما دوست داريم؟
من هميشه دوست دارم با قوانين اسلامي زندگي كنم . اينكه كافران به من بگويند نجس ، خيالي نيست :) چون كرامت انساني من از دهان آنان پاك تر است .
حتي مثلا در اسلام امر شده است اگر در بلاد كفر زندگي مي كنيد تا حد امكان نبايد به سيستم قضائي آنان مراجعه كنيد ، و خودتان كه قاضي شرع داريد ... جلسه تشكيل بدهيد و مساله را حل كنيد .
۳- اگر يک سني به امامان دشنام بدهد چرا najes است؟ آيا بد ميره به دست شوئئ يا شراب ميخوره؟
اين مساله اي است كه به خودمان ربط دارد :) حالا شما شهادتين را بگو سپس سر اين مساله نيز بحث مي كنيم !
۴-جالب اين که رساله هايِ جديد ميگويند najes نيستند!!! چرا؟
حكم بعضي از فقها اين است كه در صورتي كه آثار نجاست در آنان نديدي پاك هستند ( يعني مثلا اگر مطمئن نبوديد كه آن ايستاده تخلي مي كند و بواسطه آن تمام لباسش كثيف مي شود ... يعني اگر مطمئن بوديد شراب نمي خورد ... ) .
وگرنه نجسند !
۵- در مورد مصاحبه، بايد ديد اگر خارج از کشور بود چي ميگفت
آنها ملزم نيستند چيزي بگويند ... حداقلش اين است كه سكوت كنند ، اگر نمي جنگند ! چرا با اين همت و جوش و خروش همراهي مي كنند؟ كسي كه زورشان نكرده است .
artimis
Monday 7 June 2004, 08:28AM
نجس معناي مادي نمي دهد
1- گفتن ِ اينکه يک انسان در حد ِ madfoo و edrar است معناي مادي نمي دهد ؟!!!!!!
۲-. اينكه كافران به من بگويند نجس ، خيالي نيست چون كرامت انساني من از دهان آنان پاك تر است .
موافقم كرامت انساني از اين صحبت ها ِ zesht بالا تر است
۳- اگر يک سنی به امامان دشنام بدهد چرا najes است؟ آيا بد ميره به دست شوئئ يا شراب ميخوره؟
اين مساله اي است كه به خودمان ربط دارد
حق داری جواب ندی
artimis
Monday 7 June 2004, 09:05AM
يعني مثلا اگر مطمئن نبوديد كه آن ايستاده تخلي مي كند و بواسطه آن تمام لباسش كثيف مي شود
از حضرت امام جعفر صادق پرسيدند: كسي كه واجبی كشيده باشد، ايستاده بول می تواند كرد؟ فرمود كه باكی نيست. (حلية المتقين)
:p
SAFA
Monday 7 June 2004, 04:35PM
زير يك آسمون بلند ... يك ساختمان قشنگ ... قشنگترين ساختمون دنيا ... چشمها رو نوازش ميداد ... از هر زاويه كه نگاه ميكردي اين ساختمون قشنگ نظرت رو جلب ميكرد ... يكي گفت من از در اصلي وارد شدم بوي خوب محبت علي ( ع ) مستم كرد ... دومي گفت توي هال كه نشستيم چيدمان "عدالت احكام " تحسين بر انگيز بود سومي گفت توي كتابخونه كه رفتيم بهترين جملات و سفارشات براي تشويق بشر به كسب علم با بصيرت را اونجا پيدا كرديم ... چهارمي گفت عقلانيت بكار رفته در طراحي نقشه خانه و اتاق ها و آشپز خانه بسيار جذاب بود ... ديگري گفت پذيرايي با غذاهاي تميز و آشاميدنيهاي مطهر نشان از سليقه صاحبخانه داشت ... آخري گفت نما و باغچه و آب نما ها گوياي لطافت دل ساكنين اين خانه (مسلمانان) داشت
ناگهان صداي چيغ گونه اي بگوش رسيد .. "اينجا چقدر سياه است" ... "چقدر كثيف است " ... "چقدر بوي بد مي آيد " ... " چقدر تنگ و تاريك است " ... " بدا بحال ساكنينش "
همه تعجب كردند .. اما اندكي بعد باران خنده فضا را پر كرد ...
"موشي سعي ميكرد از سوراخ فاضلاب ساختمان وارد ساختمان بشود "
artimis
Tuesday 8 June 2004, 07:41PM
موافقم. کسی که نمی تونه زشتئ ِ همسان دانستن ِ يک انسان را به دليل ِ دين و انديشه اش با مدفوع و ادرار را درک کنه همين جواب را هم می خواهد.
و
- گفتن ِ اينکه يک انسان در حد ِ مدفوع و ادرار است معناي مادي نمي دهد ؟!!!!!!
(نقل قول :)
۲-. اينكه كافران به من بگويند نجس ، خيالي نيست چون كرامت انساني من از دهان آنان پاك تر است .
اين مساله اي است كه به خودمان ربط دارد
حق داری جواب ندی
صبح
Tuesday 8 June 2004, 08:41PM
1- گفتن ِ اينکه يک انسان در حد ِ madfoo و edrar است معناي مادي نمي دهد ؟!!!!!!
وقتي خود سعي مي كند محشور باشد و اجتناب نكند ، يك انسان پاكيزه از او اجتناب مي كند .
گرچه بنده از روي عجله اشتباه نوشته ام و بايد مي نوشتم " نجس معناي معنوي نمي دهد " ... نجس دقيقا معناي مادي مي دهد و به كرامت انسانها كاري ندارد .
مبارك باشد ;)
عرض كردم ، شما شهادتين را بگو ، در احتمال وجود چنين حكمي هم بحث خواهيم كرد . قدم به قدم .
حق داری جواب ندی
بنده كاملا اختيار دارم با كسي كه خارج از دينم است قدم به قدم برخورد كنم و وقتي الف را درك نمي كند . ب را نگويم !
صبح
Tuesday 8 June 2004, 08:43PM
نوشته شده بوسيله artimis
از حضرت امام جعفر صادق پرسيدند: كسي كه واجبی كشيده باشد، ايستاده بول می تواند كرد؟ فرمود كه باكی نيست. (حلية المتقين)
:p
خوب :confused: از روي حرص اين را نقل كرديد ؟ ;)
سواليست و جوابي !!! ظاهرا بقول دوستمان صفا ، شما علاقه زيادي به موارد خاص داريد ...
"موشي سعي ميكرد از سوراخ فاضلاب ساختمان وارد ساختمان بشود "
:rolleyes:
artimis
Tuesday 8 June 2004, 09:29PM
وقتي خود سعي مي كند محشور باشد و اجتناب نكند ، يك انسان پاكيزه از او اجتناب مي كند .
جالب اين است کسانی اين را ميگويند که باور دارند که بد از takhali بايد تا يک بند ِ انگشت داخل کنند و بعد هم mostahab است که غذا را با دست بخورند و بعد از هر لقمه انگشتانشان را بليسند!!!
مبارك باشد
ممنون، يه خرده انسانيت می خواهد
عرض كردم ، شما شهادتين را بگو ، در احتمال وجود چنين حكمي هم بحث خواهيم كرد . قدم به قدم .
احتمال؟؟؟؟؟؟؟!!!
بنده كاملا اختيار دارم با كسي كه خارج از دينم است قدم به قدم برخورد كنم و وقتي الف را درك نمي كند . ب را نگويم !
حق داری جواب ندی
artimis
Tuesday 8 June 2004, 09:37PM
خوب از روي حرص اين را نقل كرديد ؟
سواليست و جوابي !!! ظاهرا بقول دوستمان صفا ، شما علاقه زيادي به موارد خاص داريد ...
حق داريد موقعی که از جواب دادن ajez ميمانئد به مسخره کردن رو آوريد. اين صحبت ِ امام ِ شما است، نه من. همانطور که گفتم:
کسی که نمی تونه زشتی ِ آن را درک کُنه و از آن حمايت ميکنه مانند ِ همان موشی است که آن قدر در کثافت بوده که بو ِ گند ِ اين عمل ِ زشت را نمی فهمد، حالا يا دماغ اش مشکل داره يا دماغ اش
صبح
Tuesday 8 June 2004, 09:57PM
جالب اين است کسانی اين را ميگويند که باور دارند که بد از takhali بايد تا يک بند ِ انگشت داخل کنند و بعد هم mostahab است که غذا را با دست بخورند و بعد از هر لقمه انگشتانشان را بليسند!!!
تزوير و دروغ فقط وجهه شما را خراب مي كند . شما با احاديث آشنا نيستيد . اگر واقعا دنبال حقيقت هستيد ، مودب سوال كنيد . اين حمله شما آدم را ياد آمريكائيان اسكندر منش مي اندازد .
حق داريد موقعی که از جواب دادن ajez ميمانئد به مسخره کردن رو آوريد. اين صحبت ِ امام ِ شما است، نه من. همانطور که گفتم:
کسی که نمی تونه زشتی ِ آن را درک کُنه و از آن حمايت ميکنه مانند ِ همان موشی است که آن قدر در کثافت بوده که بو ِ گند ِ اين عمل ِ زشت را نمی فهمد، حالا يا دماغ اش مشکل داره يا دماغ اش
اين ابدا مسخره كردن نيست ... بلكه جوابي منطقي براي مسخرگي و عجز شما نسبت به حقانيت اسلام است . فاضلاب هم براي خود رشته تحصيلي دارد ... اگر شما مهندسين فاضلاب را آدمهاي بدي مي دانيد به عهده خودتان است :p فراموش كردن اصول محكم اسلام و در آوردن دو حكم قابل اجتهاد و تحقيق اسلامي كه در شما نمي گنجد ، نشان از نفي پارامتر عقل در عملگرهاي مدعي را داراست . اگر شما دوست داريد در پروسه مهندسي فاضلاب و تشكيلات آن نقش پمپ لجن كش را ايفا كنيد عيبي ندارد . بهرحال نياز است و در كتب اسلامي هم در مورد بسياري از نكات مربوط به بدن انسان صحبت شده است ...
البته غفلت نكنيد از ايستاده قبر كردن مردگاني كه سرانشان براي منزه شدن از گناه براي خورش كلاغان مهيا شده است .
artimis
Tuesday 8 June 2004, 11:38PM
خلاصه:
سوال: حاج آقا چرا najes هستن؟
چون: زرتشتي ها طهارتشان و تخليشان چگونه است ؟ شراب مي خورند و دهان آب نمي كشند ؟ ... اگر دستورات بهداشتي و پاكيزگي اسلامي را رعايت نمي كنند ... قطعا نجس هستند .
سوال: پس اگر يک سنی به امامان دشنام بدهد چرا najes است؟ آيا بد ميره به دست شوئئ يا شراب ميخوره؟
جواب: اصلا به تو چه ؟!!!
تازه اگر مطمئن نبوديد كه آن ايستاده تخلي مي كند و بواسطه آن تمام لباسش كثيف مي شود
سوال: پس اين چيه؟
جواب: ول کن بابا، بيا از moosh و مهندسين فاضلاب حرف بزنيم، تازه شما که به اندازه من بلد نيستيد!!!
آفرين,، من که به جواب رسيدم!!!
بهزاد
Wednesday 9 June 2004, 11:47AM
سلام جناب آرتيميس
ببخشيد من جايي (يادم نمياد كجا) خوندم كه زرتشتيان ازدواج با خواهر خودشون رو جايز ميدونستند و به اون عمل مي كردند.
ولي حالا كه ديگه دنيا اين چيزها رو قبول نميكنه، منكر شدن. خواستم ببينم اين درسته؟
لطفا با ذكر سند و مدرك باشه.
مزدك بامداد
Wednesday 9 June 2004, 05:18PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
سلام جناب آرتيميس
ببخشيد من جايي (يادم نمياد كجا) خوندم كه زرتشتيان ازدواج با خواهر خودشون رو جايز ميدونستند و به اون عمل مي كردند.
...
يعني همان كاري كه پسران و دختران آدم و حوا ميكردند؟
artimis
Wednesday 9 June 2004, 08:31PM
1- اول به سوال های من جواب بديد که فکر نشود مثل آهو توی برف گير کرده ايد
۲- تو جايی خواندی که يادت نمياد کجا بود؟؟؟ اول begard پيدا کن و با مدرک حرف بزن تا با خوش حالی در مورد اش صحبت کنيم ، ولی هر چيز جای خود، اينجا بحث چيز ِ ديگه است، يک موضوع باز کن تا در مرد اش صحبت کنيم وگرنه بگذار آقايان بيايند در مورد ِ ادب ِ غذا خوردن و فرو کردن ِ انگشت ِ معروف در حلق شان بگويند تا باد ِ معده خارج کنند چون mostahab است.
حزب الله
Saturday 19 June 2004, 10:08PM
خوب .. من فكر ميكنم اگر موضوع را چگونگي رفتار با مسلمانان در دنياي امروز ميگذاشتيد بهتر بود ... راستش را بخواهيد من شخصا چندين دوست و همكار زرتشتي دارم وحتي چندي پيش كه يك از آنها ( مامور خريد يك كارخانه دولتي ) به محل كارم آمده بود و درخواست پورسانت بالايي بوسيله تغيير فاكتور ميكرد به گلايه با او در مورد سلامت كاري پيشينيان زرتشتي اش صحبت كردم ... و تا آنجا كه اطلاع دارم هيچ محدوديتي در برگزاري مراسم و پايبندي به آيين شان ندارند و در عوض اين زنان و حتي كودكان خردسال مسلمان در مدرسه هاي متمدن شما هستند كه از پايبندي به حجاب و يا هر چيزي كه سنبلي از اسلام داشته باشند منع مي شوند و در اثر تبليغات گسترده جهاني رفتار مناسبي با آنها صورت نميگيرد
حالا بجاي اينكه به قول آقاي صفا يا از سوراخ فاضلاب وارد اسلام شويد يا از اتاق خواب ديد بزنيد چند جمله منطقي با شما دارم
هر شخص مسلمان در شرايطي ممكن است نجس شده و بايد براي طهارت خود اقدام نمايد پس به اين نتيجه ميرسيم كه نجاست خلاف كرامت انساني نيست و بر خلاف ادعاي شما كه همسو با همانها كه در زندانها به مسلمانان از فرط كينه گوشت حوك و شراب بزور ميخورانند و تلاش ميكنند چهره اسلام را تحريب كنند حكم نجاست اهل كتاب بر خلاف كرامت انساني آنها نيست و صرفا جهت جلوگيري از حشر و نشر با كساني است كه پاكيزگي اسلامي را رعايت نميكنند
حال اگر از فاضلاب و اتاق خواب اسلام بيرون آمديد ميخواهم حديثي از اميرالمومنين علي عليه السلام برايتان نقل كنم شايد كه بتوانيد آنرا مورد ملاحظه قرار دهيد
امير المومنين علي بن ابي طالب عليه السلام در منشوري خطاب به مالك اشتر ميفرمايند ... مردم همه برادر تو اند ... يا برادر تو در دين يا برادر تو در خلق ...
اگر بخواهيد متن زيباي آن منشور را ميتوانيد در نهج البلاغه بيابيد ... اگر بخواهيد ...
مزدك بامداد
Wednesday 23 June 2004, 05:14PM
نوشته شده بوسيله حزب الله
...
حالا بجاي اينكه به قول آقاي صفا يا از سوراخ فاضلاب وارد اسلام شويد يا از اتاق خواب ديد بزنيد ...
حال اگر از فاضلاب و اتاق خواب اسلام بيرون آمديد ..
پس شما هم مي پذيريد كه اسلام
دستكم يك فاضل آب و سوراخ
موشي آكنده از نجاسات دارد....
(اتاق خواب و وطي كنيز و غلمان كه پيشكش !):smile57:
روزنه
Monday 28 June 2004, 11:07PM
زياده از حد شلوغ مي كني مزدك...
ضمن آنكه آنسوي عفت كلام را در گذر از دوراني چون پيري بشكلي نامانوس به جوانان - حداقل- همكيشت مي آموزي.
مزدك بامداد
Monday 5 July 2004, 04:54PM
نوشته شده بوسيله روزنه
زياده از حد شلوغ مي كني مزدك...
ضمن آنكه آنسوي عفت كلام را در گذر از دوراني چون پيري بشكلي نامانوس به جوانان - حداقل- همكيشت مي آموزي.
بازهم پارازيتي از منصور دوانيق!:D
Scorpion
Tuesday 13 July 2004, 04:17AM
باسلام
جناب آرتميس
اگر لطف كنيد ممنون مي شوم اين متن را مظالعه فرموده و سپس نظر دهيد .
http://www.hawzah.net/Per/K/TaharatAh/fehrest.htm
ياحق
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.