نمايش نسخه نهائي : اگر مي خواهيد
امام مهدي
Tuesday 1 June 2004, 05:07PM
اگر مي خواهيد با ولي دوران آشنا شويد .
اگر مي خواهيد امام زمانتان را بشناسيد .
اگر مي خواهيد از موضوع مهدويت در قرآن اطلاع يابيد.
اگر مي خواهيد از ديدگاه ساير اديان نسبت به منجي آخرالزمان آگاه شويد.
اگر مي خواهيد با پيشگوئيها در مورد آخرالزمان آشنا شويد.
اگر مي خواهيد با علائم ظهور آشنا شويد.
اگر مي خواهيد از قضاياي اخير و ارتباط آن با علائم ظهور بيشتر بدانيد.
اگر مي خواهيد از تهاجمات دشمن به عقائد و افكار مهدوي مطلع گرديد.
اگر مي خواهيد از چگونگي و محل ظهور آشنا شويد.
اگر مي خواهيد از وقايع بعد ازظهور اطلاع يابيد.
اگر مي خواهيد نمائي از دوران حكومت آن حضرت را بشناسيد.
اگرمي خواهيد........
..............
از سايت
www.imamalmahdi.com
ديدن فرمائيد .
و ما را با نظرات و پيشنهادهاو مقالات خود در اين راه ياري نمائيد.
مزدك بامداد
Tuesday 1 June 2004, 05:10PM
تذكر كاربر مزدك بامداد
از هر گونه توهين و تمسخر نسبت به عقايد و آراي كاربران ديگر سايت بپرهيزيد . بديهي است در صورت ادامه اين روند و پافشاري شما بر ادامه آن دسترسي شما به باشگاه قطع خواهد شد .
مهرداد @ پشتيباني باشگاه
مينا 312
Tuesday 1 June 2004, 08:27PM
قربونت برم امام مهدي
ديگه وقته ظهوره
asheghe iran_p
Wednesday 2 June 2004, 02:46AM
آبي خاكي كم بود لنگش پيدا شد:mad:
نشانه ها ظهور:)
ميتوانيم نشانههاي ظهور حضرت مهدي عليه السلام را - كه در كتابهاي حديثي روايت گرديده - به سه نوع تقسيم كنيم:
نوع اول: نشانههاي كه از انحرافاتي كه در كشورهاي اسلامي و غير آنها منتشر گرديده و اجتماعات بشري را آلوده ميكند سخن ميگويد. اين علائم، نشانه هائي نيستند كه مقارن ظهور حضرت مهدي عليه السلام باشند، بلكه ممكن است دهها سال قبل از ظهور حضرتش به وجود آيند.
نوع دوم: نشانههائي كه سالياني اندك قبل از ظهور حضرت اتفاق افتاد و نزديك قيام آن بزرگوارند، اما دليل بر خروج امام عليه السلام در همان سال نميباشند، بلكه از انواع پيشگوييهاي از حوادث آيندهاند كه در قرنهائي پس از زمان صدور آن احاديث صورت گرفتهاند.
نوع سوم: نشانههائي از وقايعي كه در همان سالي اتفاق ميافتند كه در سال ظهور حضرت مهدي عليه السلام يا سال قبل از ظهور رخ ميدهد.
اين نوع سوم نيز خود به دو گونه تقسيم ميشود:
گونه اول: نشانه هائي غير حتمي، و معني آنها اين است كه آن نشانهها قطعي نيستند لذا ممكن است واقع شوند و يا واقع نشوند.
گونه دوم: نشانههاي حتمي كه قابل شك و ترديد نيست و حتماً اتفاق خواهد افتاد.
مطلب ديگر آنكه اين نشانهها روي هم رفته برخي داراي معني آشكارند و منظورشان واضح است و حال آنكه برخي ديگر در نهايت ابهام و اجمال و پيچيدگي ميباشند. پيش از من بسياري از افراد و خصوصاً نويسندگان معاصر اين احاديث را ذكر كرده و آنها را بر حسب آرا خاص و نظرات شخصي خويش تفسير و تاويل نمودهاند. گمان من بر آن است كه آنان توانِ اثبات آن آرا را، نه از راه علمي و نه تاريخي، ندارند، لذا مرا چنين جراتي نيست كه در آنگونه توجيهات از انان پيروي و در آرا و تاويلاتشان در مورد تاويل آن احاديث به آنان اقتدا نمايم، كه خدا و پيامبر او و اهل بيت رسول خدا به حقايق امور داناترند.
اينك مثالي در اين زمينه: شيخ بزرگوار مفيد در كتاب ارشاد خويش در ضمن علائم ظهور چنين فرمايد: و نزول تُرك در جزيره و نزول روم در رَمله.
تركها فعلاً در ايران و شمال عراق و تركيه و قفقاز زندگي ميكنند پس بايد ديد كه مراد از ترك كيست‚ جزائر نيز زيادند. پس بايد پرسيد: جزيرهاي كه تركها در ان نزول مييابند كدام است و كجاست. اما روم، به احتمال زياد اروپائيان هستند و مسلم است كه اروپا قارهاي است شامل دولتهاي گوناگون و حكومتهاي فراوان و همه آنان روم اند، پس مقصود از روم كيست. آيا ممكن است مقصود از روم اسرائيل باشد و ممكن است مراد از روميان امريكائيها باشند زيرا اكثر امريكائيان مهاجرانِ قاره اروپا ميباشند .
به همين ترتيب در اخبار كلمه مشرق و يا مغرب وارد شده، پس مقصود از مشرق و مغرب چيست. خاور دور يا خاور ميانه باختر دور يا مغرب عربي كه شامل: ليبي، تونس، الجزائر و مراكش ميباشد. همچنين كلمه بني فلان - كه در حديث آمده آيا شما را به پايان حكومت بني فلان خبر ندهم. - چه كساني هستند. گفته ميشود انان بني عباسند، حال آنكه حكومت عباسيان در سال 656 منقرض گرديد. آيا ممكن است كه برخي از زمامداران در كشورهاي عربي نسبشان به عباسيان برسد. به هر حال ما را توانِ آن نيست كه موكداً دعوي دانستن اين اسامي را - كه شبيه به رمزاند - داشته باشيم و نخواهيم توانست كه مقصود از آنهارا دقيقاً بدانيم.
بنابراين، بهتر آن است كه آن نشانهها را همانگونه كه هست ذكر نمائيم و البته آينده تفسير اين كلمات را بر عهده داشته آنها را بر مصاديقشان تطبيق خواهد نمود.
مزدك بامداد
Wednesday 2 June 2004, 02:25PM
كاربر مزدك بامداد
از هر گونه توهين و تمسخر نسبت به عقايد و آراي كاربران ديگر سايت بپرهيزيد . بديهي است در صورت ادامه اين روند و پافشاري شما بر ادامه آن دسترسي شما به باشگاه قطع خواهد شد .
مهرداد @ پشتيباني باشگاه
ميبينم كه مقدمات حذف يك دگر انديش ديگر را
نيز به بهانه ئ توهين به مقدسات! فراهم مياوريد.
بديد من، كسي كه نام كاربري خود را " امام مهدي " نهاده است،
با اينكار ، هم توهين به مقدسات شما كرده و هم توهين
به عقل و خرد ما. چاه جمكران را هم من درست نكرده ام.
پس اين اديت هاي شما تنها جنبه ئ سياسي و حذف آراي
مخالف را دارد و گرنه به هيچكس توهيني نشده بود.
امام مهدي
Wednesday 2 June 2004, 05:09PM
با سلام خدمت همگي
بايد خدمت مزدك بامداد عرض كنم كه من وب مستر سايت امام المهدي هستم براي همين هم اين اي دي را انتخاب كردم
فكر مي كنم اگه كمي دقت مي كرديد متوجه مي شديد .
با تشكر
www.imamalmahdi.com
امام مهدي
Wednesday 2 June 2004, 05:16PM
asheghe iran_p
[B]آبي خاكي كم بود لنگش پيدا شد:mad:
منظور شما رو متوجه نشدم لطفا توضيح دهيد
ممنون
سینا 555
Wednesday 2 June 2004, 06:08PM
نوشته شده بوسيله امام مهدي
asheghe iran_p
ممنون
سلام
خيلي خوش امديد دوست گرامي:)
از معرفي سايت امام مهدي(ع)ممنونم دوست عزيز
ضمنا فكر كنم منظور عاشق شما نبودي دوست عزيز
بلكه گرگي در لباس دوست بود!
در پناه حق باشيد
SAFA
Wednesday 2 June 2004, 06:48PM
نوشته شده بوسيله مزدك بامداد
ميبينم كه مقدمات حذف يك دگر انديش ديگر را
نيز به بهانه ئ توهين به مقدسات! فراهم مياوريد.
بديد من، كسي كه نام كاربري خود را " امام مهدي " نهاده است،
با اينكار ، هم توهين به مقدسات شما كرده و هم توهين
به عقل و خرد ما. چاه جمكران را هم من درست نكرده ام.
پس اين اديت هاي شما تنها جنبه ئ سياسي و حذف آراي
مخالف را دارد و گرنه به هيچكس توهيني نشده بود.
نخست انكه در كينه ورزي و عداوت چنان افراط كرده اي كه ديگر دايه مهربان تر شدنت از مادر جز مضحكه اي بيش نيست شناسه "امام مهدي" شايد در انتخاب شناسه كمي بدسليقگي بخرج داده باشد اما قدمش روي چشمان ماست و گذشت آن زماني كه امثال تو يا كساني كه تو آنها را ميپرستي به هربهانه واهي همكيشان و همنوعان را به جان هم مي انداختند و به نظاره و تمسخر مينشستند
دوم انكه حكايت تو بجايي رسيده كه حتي كفگير ديگ دروغ و تزوير و لودگي و تكبر به ته ديگ خورده است و ذليلانه به هجوم عير مستدل به باورهاي ديگران و هجو عقايد انان پرداخته اي ... كاري كه در بدو ثبت نام تعهد به عدم انجام آن نموده اي ...
حتما دريافته اي كه مديران تالار علي رغم احترام به آرا مختلف و استقبال از "گفتمان هدفمند" كه گويا در راستاي تحقق آن تا به حال همه بي حرمتي ها و هجو گويي هاي تو به اكثريت كاربران را تحمل كرده اند نشان داده اند كه در برخورد با اينگونه هتاكي هاي آشكار و " هجوم غير مستدل به باورهاي ديگران " مطابق بند چهارم تعهدات ثبت نام اندك تاملي ندارند و در صورت تكرار آن با كاربر خاطي از هر گرايشي برخورد خواهند نمود
گويا ديگر هجو هزلي هم براي گفتن نداري و پاسخهاي شيرمردان و زنان دين مدار و جاهليت ستيز چنان درمانده ات نموده كه راهي جز دست يازي به تخطي از قوانين تالار نيافته اي تا شايد اينگونه بتواني از چنگال منطق و حقيقت پاسخهاي ديگر اعضاي تالار رهايي يابي
گويا وكيل مدافعت در تالار هم كاري از بيش نبرد و دم به تله اي داد كه خود نيز در كنار متهم رديف اول ايستاد و هر چه در تزوير مسلماني خود رشته بود پنبه يافت
اگر هتاكي و هجوم غير مستدل به باورهاي اكثريت ايرانيان را ادامه دهي و بر آن اصرار ورزي كار ظاقت فرساي تو در اين تالار دير يا زود خاتمه خواهد يافت اما بگذار اعتراف كنم كه اگر بروي دلم برايت تنگ مي شود ... تو بسيار براي من مفيد بودي ... نه از جهت محتواي بحث يا مثل " دشمن دانا به ز نادان دوست " كه نه دانايي و نه بحثهايت محتوايي دارند
تمام نوشته هايت نقل قول و كپي برداري ضعيفي است كه مستقيم يا غير مستقيم تكرار دست نوشته هاي 40 سال پيش گلدزيهر ها و دشتي ها ست كه بارها در كتب و از طرق مختلف پاسخ داده شده است
پاسخ كتابهايي مانند بيست سه سال را كه دايره المعارف نوشته هاي توست من در نوزده سالگي جستجو ميكردم و خدا خواست و پاسخش را يافتم ...
امروز ديگر دغدغه آن پاسخها در ذهنم نيست ... آنچه امروز به آن نياز دارم هشيار بودن مقابل دشمني است كه " مزرعه شرقي " مان را بسان هجومي از ملخ غارت نموده است
ميداني تو چيستي ؟
تو نمونه ناشي همان دشمني ... و ناشيانه به اين دشمني اعتراف ميكني و از اينكه عمر عاص و ابولهب و ابوجهل ناميده شوي لذت ميبري ...
و همين براي من كافي است ...
اگر چه دشمن بسيار ضعيفي هستي و دشمني كودكانه ات تا بدانجاست كه حتي از نوشتن نام صحيح پيغمبر عزيز من ابا ميكني و هراس داري اما همين دشمني براي من عامل حركت است
در چنبره روزمرگيهاي روزگار خواندن گاه گدار نامه هاي تو كه مملو از كينه ورزي بي محتوي و حقد و حسادت نسبت به اعتقادات من است مرا بر مي انگيزد تا جنگ آشكار و اعلام شده تو و اربابانت عليه اسلامم را از نزديك حس كنم و آن را جدي تر بگيرم
اگر چه پروردگارم حود حافظ دين خود است اما دلم نميخواهد از صحنه نهايي رويارويي حق و باطل جا بمانم و يا چيزي كم داشته باشم :)
ماندن تو تلاش بيشتر در من مي انگيزد پس اگر چه ميدانم سخت است اما ...
بنده نافرمان خدا
لطفا تلاش كن از اينگونه هتاكيها بپرهيزي تا بيشتر در كنار هم بمانيم :smile07:
asheghe iran_p
Thursday 3 June 2004, 05:30AM
نوشته شده بوسيله امام مهدي
asheghe iran_p
ممنون
با سلام دوست عزيز بنده منظورم با شما نبود آخه تا چند وقت پيش يه بنده خدايي بود به نام آبي خاكي به همه عالم و آدم توهين و فحش ميداد و نوشته هاش توسط مديران پاك ميشد من گفتم آبي خاكي كم بود و لنگش پيدا شد الان كه خودتون داريد ميبينيد آبي خاكي كپي ميكنه از خودش:D
ممنون از سينا عزيز كه اين سوء تفاهم را رفع كرد.
دوست عزيز لطفآ به گفتگوي زيباتون ادامه بديد و وقت خودتون رو با شركت در بحث با آبي خاكي ها نگيريد.
ممنون:)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.